Det er i underkant av en måned igjen til jul, og det kan være en fordel å sette i gang med julehandelen. I hvert fall hvis man skal bestille over nett. Jeg er som dere kanskje vet en trofast kunde hos Nelly.com. De har alt du trenger og enda litt til. Nedenfor har jeg plukket ut noen kollasjer til inspirasjon for din bestevenn, kjæreste, bror, far og til han som har tilsynelatende "alt". Mange av dere er kanskje usikker på størrelser osv, men jeg kan trøste dere med at mesteparten av klærne er normal i størrelsen. Jeg vil også opplyse dere om at når du bestiller via Nelly.com så har du frie bytter & åpent kjøp fr.o.m. 17/11-2014 t.o.m. 8/1-2015! Gledelig shopping alle sammen. :-) 


 

 

1. Parfyme // 2. Shaving Bowl // 3. Boxershorts // 4. Skjorte // 5. Lommebok // 6. Pyjamas // 7. Hansker // 8. Ansiktskrem // 9. Strømper // 10. Slips 


 

 

1. Treningstights // 2. T-Skjorte // 3. Undertøy // 4. Sko // 5. Skinnjakke // 6. Jakke // 7. Klokke // 8. Sko // 9. Genser


 

 

1. Genser // 2. Ryggsekk // 3. Hårvoks // 4. Treningskit // 5. Sneakers // 6. Hettegenser // 7. T-Skjorte // 8. Belte // 9. Skjerf  

1. Barberhøvel // 2. Boots // 3. Jakke // 4. Skritteller // 5. Lue // 6. Nattbukse // 7. Skjorte // 8. Sko // 9. Parfyme // 10. Jeans


 

 

 

 1. Skjerf // 2. Strømper // 3. Klokke // 4. Skjorte // 5. Boots // 6. Lue // 7. Genser // 8. Veske // 9. Slips // 10. Parfyme // 11. Hansker 


 

 

1. Sko // 2. Showergel // 3. Armbånd // 4. Mansjettknapper // 5. Veske // 6. Sko // 7. Veske // 8. Lommetørkle // 9. Treningsjakke 


 

 // Inneholder annonselenker.

Hei, hei! Først og fremst må jeg bare beklage for elendig oppdatering denne uken. Det er mye som skjer om dagen og jeg har i grunn hatt behov for litt pusterom. Uansett, nå er jeg klar for helg. Jeg startet dagen med å hente sengen min som kom hele veien fra Molde. Heretter skal det bli en fryd å legge hodet på puta. Ja, for det er en vesentlig forskjell å sove i en seng på 90 cm til å sove i en seng 150 cm. Hehe. Etter at jeg fikk satt på plass sengen tok jeg turen til Hendrix Hair på Frogner for å stusse sveisen med favoritt frisøren min, Malene Stølen. Vi har lagt en slagplan om ny hårsveis, så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og spare til den store gullmedaljen.

Førstkommende søndag den 9. november er det som kjent farsdag. Det er sikkert noen av dere som ikke har fått kjøpt gave enda og da kan det være greit med litt inspirasjon. Nedenfor har jeg derfor laget en kollasj med noen tips til hva dere kan kjøpe:  


Ha en fin dag så lenge! Vi blogges. :-) 

En av de største inspirasjonskildene mine finner jeg gjennom instagram. Der følger jeg alt fra moteblogger, brands og magasiner som med sine kreative bilder er med på å forme min stil. Nedenfor har jeg plukket ut 10 av mine favoritt instagram-kontoer som jeg mener alle menn (og kvinner forsåvidt) bør følge. Disse har noe til en hver smak, enten du foretrekker dress, streetstyle eller en miks av begge deler. 

@marianodivaio

Skuespiller, modell og blogger. Mariano har ikke bare et flott utseende, men han har også en veldig god klesstil. Det er alltid like spennende å følge med hver gang han legger ut et nytt bilde siden han konstant er på farten. Irriterende nok ser han like bra ut på absolutt alle bilder. 

@iamgalla

Adam Gallager kjent som "iamgalla", er en av verdens største herreblogger innen mote. Det er kun et år siden jeg begynte å følge han faktisk, men har siden den gang vært stor fan. Jeg synes det er veldig inspirerende at han har så mange forskjellige stiler. I det ene øyeblikket poserer han på toppen av en bygning i New York og i det andre øyeblikket er han i Paris. Denne mannen ser like bra ut i dress som i alt annet han har på seg. 


@andreaswijk

De fleste av dere har sikkert hørt om bloggeren og artisten Andreas Wijk fra Sverige. Jeg har fulgt han i årevis og lar meg aldri slutte å fascinere. Det siste året har også han begynt å reise rundt i verden, noe som både gjenspeiler stilen og de karakteristiske bildene. Han er utvilsomt nummer 1 i scandinavia og hvis han fortsetter i samme tempo er det ikke lenge før vi ser han spise middag sammen med Mariano og Adam. Hehe.   

 @menwithstreetstyle

Dette er en av mine absolutt favoritter jeg liker å hente ispirasjon fra. På denne instagram-kontoen finner man en samling av ulike street style bilder fra alle mulige mennesker. Med så stort mangfold er det alltid like moro å se hva som dukker opp. Personlig er dette en kategori jeg føler min stil hører "hjemme".  

 @outfitgrid

Outfitgrid er også en veldig fin måte å la seg inspirer på. Denne kontoen kan på mange måter sammenlignes med "fashionforall", da bildene tilhører forskjellige mennesker rundt om i verden. Til en forandring fra de faste jeg følger er dette en konto som får meg til å tenke litt annerledes i måten å sette sammen antrekk på.

@menwithclass

Dette er instagram-kontoen for deg som er opptatt av klasse. Til min hverdag blir dette en smule overpyntet, men dersom anledningen byr seg er det veldig interessant å se hva som kan være aktuelt å ha på seg. Jeg er i grunn glad i å pynte meg jeg altså, men det bør kanskje stå i stil med det livet man lever. 

@fabioattanasio 

Fabio Attanasio er en moteblogger og freelance journalist med stor lidenskap for skreddersydde dresser. Den unge italieneren driver websiden thebespokedudes.com og skriver for et luksuriøst lifstilsmagasin i Milano. Det skal også sies at han er flink til å oppdatere instagram-kontoen sin regelmessig, noe som i hvert fall jeg finner inspirerende.  

@tsbmen

Denne instagramkontoen gir deg en nærmere titt på skaperen bak nettsiden tsbmen.com. Innleggene er ofte humoristiske og kan være alt fra hans nye Timberland støvler til en munter selfie fra en lunsj. I likhet med de andre instagram-kontoene jeg har tatt med på listen har også denne som formål å forbedre måten menn kler seg på.  

@mrporterlive

Mr. Porter dekker alle menns behov på en og samme side. De gir deg leksjoner i hvordan man skal håndhilse som en italiener eller hvordan man lager den perfekte kopp kaffe hjemme. En spennende profil som legger ut mange fine og varierte bilder med hensikt for å inspirere menn.e

@nordstrommen

Med utgangspunkt i både nettbutikk og blogg blir det gjennom denne instagramkontoen lagt ut inspirasjonsbilder som er veldig aktuell for den tiden av året vi befinner oss i. Menneskene bak denne profilen er svenske og vi vet jo at våre svenskevenner alltid er tidlig ute når det kommer til mote. Nok en bra instagrambruker dere kan dra stor nytte av.  

God kveld! Som jeg nevnte for dere tidligere kom dette til å bli en hektisk uke for meg. I dag har jeg jobbet med en innlevering som skal være ferdig til i morgen og jeg har vært på håndballtrening. Siden jeg var på Galdhøpiggen forrige uke måtte jeg skippe håndballen, så det var veldig moro å være tilbake. I morgen har jeg forelesning fra 08-14, deretter må jeg sitte igjen på skolen å lese til mid-term eksamen i kommunikasjon. Med andre ord, jeg har fullt opp denne uken og dere må bare nøye dere med en oppdatering i ny og ned. 

PS! Nelly har 50% salg på noen av sine bestselgere frem til klokken 10:00 i morgen og nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter til dere jenter. Enjoy! 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER 

 

10. HER // 11. HER // 12. HER 

Noe dere likte? 

//Adlinks

God kveld dere! Dette har uten tvil vært den beste mandagen på lenge. Jeg våknet tidlig (kvikk og opplagt) før jeg dro på trening. Slengte meg med på indoor running på Elixia før jeg avsluttet med en beinøkt. Helt jævlig der og da, men sykt deilig etterpå! Så snart treningen var unnagjort gikk ferden videre til Nydalen. Der ble jeg sittende å lese sammen med en klassekamerat frem til klokken 17. Da var det nemlig klart for dagens store høydepunkt, prøveforestilling på Billy Elliot. Jeg husker jeg så filmen på vgs, men utover det hadde jeg ikke noe spesielt forhold til stykket. Prøveforestillingen var den siste av totalt tre før den kommende premieren 18. september. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble mektig imponert over fremførelsen. Alle de medvirkende skuespillerne og resten staben gjorde en fantastisk jobb. Jeg var trollbundet fra første sekund. Det er helt utrolig å tenke på at multitalentet Kevin Haugan (Billy Elliot) bare er 12 år gammel. Man skulle ikke trodd at han hadde gjort annet enn å synge, danse og spille teater i hele sitt liv. Billy Elliot er så absolutt en forestilling du burde få med deg! Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri noengang har blitt så følelsesmessig engasjert i et teaterstykke før. Terningkast seks!

Nå gjenstår bare en tannpuss, så er jeg rimelig klar for senga. I morgen venter en ny og innholdsrik dag. Jeg har blant annet et spennende møte som jeg håper at jeg kan dele med dere etter hvert. Det gjenstår å se. Forresten gøy å se at så mange har deltatt i konkurransen på bloggen og på instagram. Vinneren blir kontaktet på mail. Med dette ønsker dere en god natt! Vi blogges. 

Høsten er en av mine favoritt-årstider. Den største årsaken til det er at man med god samvittighet kan oppdatere garderoben. Nelly har fått inn mye fint og det er nesten umulig å ikke la seg friste. Nedenfor ser dere åtte av de kuleste trendene til den nye sesongen. Jeg hadde mer enn gjerne bestilt ALT, men det lar seg dessverre ikke gjøre. Den beige frakken fra Tiger Of Sweden er uten tvil det som står høyest på ønskelisten akkurat nå. 

Skjerf - HER // Skinnjakke - HER // Bukse - HER 

Jakke - HER // Genser - HER // Jeans - HER //    

Lue - HER // Solbriller - HER // Pologenser - HER // Genser - HER 

Sko - Filippa K 

Boots - HER 

Jakke - HER // Jeans - HER // Boots - HER 

Jakke - HER // Jeansjakke - HER // Jeans - HER // Sko - HER 

Jakke - HER // Jeans - HER 

// Annonselenker.

Julia og jeg har nettopp sett tidenes film, nemlig The Other Woman. Her snakker vi girlpower på høyt nivå! Med skuespillere som Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton og danske Nicolaj Coster-Waldau så sier det seg nesten selv at resultatet blir bra. Filmen handler i korte trekk om at "Carly" oppdager at kjæresten hennes allerede er gift. I håp om å stable livet sitt på beina møter hun tilfeldigvis ekskjæresstens kone, "Kate", og det viser seg at disse to har så mye til felles at de ender opp som bestevenninner. Oppstandelsen er stor når de oppdager at det finnes en tredje kvinne i eksens liv, og de tre kvinnene går sammen om å planlegge en felles hevn på den utro løgnhalsen.

Ja, dette er tidenes jentefilm, men jeg elsket den! Dersom du ikke har planer om å dra ut i kveld anbefaler jeg deg å se den. ENJOY! :-) 

Noen som har sett den?

#filmanbefaling

Hei, hei! Jeg tenkte å tipse dere om en nettside som tilbyr en av Norges best betalte dugnader, nemlig Godfortjeneste.no. Denne tjenesten er utmerket for dere som ønsker å samle inn penger til en klassetur, idretssarrangement eller trenger finansiering av russebussen. Her snakker vi lettjente penger! Tjenesten går ut på at f.eks håndball-laget ditt eller klassen din skal selge toalettpapir og tørkepapir. To produkter som absolutt ALLE har behov for. God kvalitet og gunstig pris gjør disse produktene enkle å selge. Dessuten vil jeg tørre å påstå at man får mye mer valuta for pengene sammenlignet med tilsvarende produkt kjøpt i dagligvarebutikken. Jeg har selv solgt toalettpapir for håndball-laget mitt da jeg var yngre og tro meg, det var peace of cake.Godfortjeneste.no sørger for rask levering takket være sine 13 lagre fordelt over hele Norge. Varene blir til enhver tid sendt fra det lagret som ligger nærmest deres adresse og det tar kun få dager fra dere bestiller til dere mottar varene. Gjennom dugnadskalkulatoren på nettsiden kan dere finne ut hvor mye fortjeneste en dugnad vil gi nettop deres gruppe. 

 Ønsker DU dugnad? Ta kontakt med godfortjeneste i dag. Enten via facebook eller via deres nettside godfortjeneste.no

// Annonse. 

Latskapen lenge leve! Ja, for første feriedagen min har jeg tilbrakt i sofaen. Med pledd og bon bon i fanget har jeg bare ligget å sett på True Blood siden jeg stod opp. Skremmende hvor fort tiden flyr når man ligger å ser på tv-serier altså! Jeg er bare halvveis i sesong 5, noe som betyr at jeg har mange spennende episoder igjen. HBO Nordic slapp nylig første episode av sesong 7, så det er med andre ord bare å glede seg! True Blood er uten tvil favoritt serien min og jeg kunne gjort hva som helst for å bli en vampyr. "Eric" aka Alexander Skarsgård, som har en av hovedrollene i serien, er så sykt deilig! Jeg klarer ikke sette ord på hva det er som gjør han så sexy, men jeg velger å tro at det har en sammenheng med karakteren han spiller. Det faktum at han er svensk gjør han ikke akkurat mindre attraktiv, for å si det sånn. 

Innen denne bøtta er tom er jeg stygt redd for at jeg har fått hull i tennene.. 

Her ser dere hvordan en ekte sofagris ser ut! Uten hårvoks og skjeggstubber i alle retninger.  

Flere enn meg som har lagt sin elsk på True Blood? 

God morgen! Til alle dere shopping-glade lesere har jeg en gledelig nyhet. Akkuat nå har Nelly.com sommersalg fullpakket med plagg til enhver smak. Det beste av alt er at salgssortimentet er satt ned med hele 50%!! Jeg har allerede fylt handlekurven med de godbitene jeg kunne tenkt meg og anbefaler deg å gjøre det samme. Basert på tidligere erfaringer blir de beste størrelsene fort utsolgt, så her gjelder det å være rask. Nedenfor har jeg plukket ut mine salgsfavoritter til han og henne. ENJOY! 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

5. HER // 6. HER  // 7. HER // 8. HER

9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER

13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER   17. HER // 18. HER // 19. HER // 20. HER // 21. HER // 22. HER // 23. HER // 24. HER // 25. HER


1. HER // 2. HER // 3HER // 4. HER

5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER

13. HER  // 14. HER  // 15. HER  // 16. HER  

Sjekk ut resten av salget til kvinner HER og resten av salget til menn HER. 

// Adlinks.

 

Daniel Wellington er uten tvil en av mine store favorittmerker når det kommer til klokker. Jeg elsker designet og prisen er heller ikke så aller verst. Nedenfor ser dere bilder av den nyeste i samlingen min. Denne gangen valgte jeg å gå for en maritim modell, nemlig "Classic Glasgow". Grunnen til det er at rosegull, marineblå og hvit er lett å kombinere med forskjellige antrekk, spesielt nå på sommeren. 

Classic Glasgow (som vist på bildet) får du kjøpt HER. 

Fra før har jeg Classic St Andrews (HER) og Classic Sheffield (HER).  

// Sponset produkt.

Hei, hei! I dag har jeg i grunn bare vært hjemme og organisert i leiligheten. Jeg var forøvrig en snartur på Clas Ohlson og kjøpte meg en trådløs ruter. Siden jeg flyttet hit har jeg bare brukt nettet via mobilen, men nå er det heldigvis slutt på det. Mye raskere med bredbånd og ikke minst, billigere! Utover det har jeg vasket klær, monteret en kommode og ryddet. Da jeg er en perfeksjonist av de sjeldne tar ting litt lenger tid enn vanlig, men det gjør meg ingenting. Like greit at ting gjøres ordentlig når man først må til pers. Motivasjonen er så klart resultatet av det arbeidet man legger ned.  

"Jeg sover ikke, jeg skrur!"

Jeg har lenge vært på utkikk etter et avlastningsbord til Maccen. Som dere kanskje skjønner er dette veldig praktisk når jeg sitter/ligger i sofaen og blogger osv. På vei hjem fra Clas Ohlson gikk jeg innom Enklere Liv, hvor jeg fant et som passet meg perfekt:

Til 398 kroner får du altså et avlastningsbord som har alt du trenger. Den er tilpasset både laptop og nettbrett, har lagringsplass for penn og papir, koppholder, mobilholder, musematte og skriveplass. Bena kan enkelt brettes slik at man kan ha den rett i fanget eller den kan stå på ben i sofaen. Toppen kan snus for å få vinkel på tastaturet. På den måten kan du ligge å surfe på internett eller betale regninger i en komfortabel stilling. 

Ekspeditøren på #enklereliv tipset meg også om at avlastningsbordet fint kunne brukes som et serveringsbrett til f.eks frokost på sengen. Smart, ikke sant? 

// Produktet er IKKE sponset.

 

Hei! Denne søndagen må være den minst produktive dagen jeg har hatt på lenge. Gårsdagens festligheter tok helt kekken på meg. For første gang var jeg på Club Skansen. Et lite og intimt utested med bra musikk og fine mennesker. Jeg var der i forbindelse med lanseringen av den nye appen "Pandoras: Djevelens Drikkelek". Den er ikke så veldig ulik Pandoras eske som vi kjenner igjen fra Paradise Hotel faktisk. Partyleken gir nødt eller sannhet en kraftig oppgradering og anbefales på det sterkeste. Du kan også velge hvor dirty du vil ha det og man kan tilpasse leken til guttevors, jentevors eller blandet. Det beste av alt er at du kan laste den ned gratis i appstore. Noen av dere som allerede har testet den ut kanskje? 

Utenfor Club Skansen sammen med søteste Sofie. På vei til nach.. Say no more. 

Foto: Daniel Pedersen. 

Nå er det popcorn, is og film på agendaen før jeg tar kvelden. God natt da dere, vi blogges. 

God formiddag! Jeg har en god nyhet til dere. Ved hjelp av vipkoden MIDSALEVIP har du muligheten til å klikke deg inn på salget hos NLY MAN en dag før alle andre. På den måten kan du bestille de godbitene du måtte ønske uten å bekymre deg over verken størrelse eller pris. Ja, for Nelly har satt ned mesteparten av de utvalgte salgsvarene med minst 50%. Hva venter du på? Trykk HER for å komme til salget.  

Nedenfor har jeg plukket ut mine salgsfavoritter: 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER 

13. HER // 14. HER // 15. HER

16. HER // 17. HER // 18. HER

// Adlinks.  

Woop, woop! Akkurat nå har Nelly 15% på ALT i hele nettbutikken. Det nærmer seg vår og da er det alltid moro med noe nytt i garderoben. Selv har jeg bestilt meg flere godbiter som jeg gleder meg til å vise dere. Ved bruk av koden SPRING15 i kassen trekkes 15% av kjøpesummen. Fantastisk, ikke sant? La deg inspirere av mine favoritter nedenfor: 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8.HER // 9.HER 


10. HER // 11. HER // 12. HER 

 

13. HER // 14. HER // 15. HER 

// Adlinks.

Søndag er en perfekt dag for å ligge på sofaen og se på serier. Personlig liker jeg ikke å følge med på mange serier av gangen, da jeg har lett for å miste interessen ovenfor den ene til fordel for den andre. Nedenfor har jeg plukket ut tre av mine favorittserier fra HBO Nordic. Siden jeg skrev innlegget om "Looking" har jeg også catchet opp på to andre serier som jeg begynte å se på i sommer. Trueblood er jo bare helt fantastisk! Eller hva sier dere? Men så skal det også sies at jeg har en svakthet for vampyrer. 

1. Storfavoritten er selvfølgelig "Looking". 

2. En god nummer to er ingen andre enn Trueblood. 

3. På tredjeplass har jeg valgt ut Game Of Thrones. 

Hvilke serier følger dere med på? 

God dag kjære lesere! Jeg tenkte å tipse dere om en ny skeiv serie som dere bare må se! Den heter "Looking" og handler om tre homofile kompiser som bor i San Francisco. Patrick, Agustin, og Dom, som de heter, er alle på jakt etter lykke og kjærlighet, men som vi alle vet er ikke veien dit alltid like lett. Første episode hadde premiere på HBO Nordici går og jeg klarer knapt å vente på neste.  Siden jeg er homofil selv er det ekstra moro å følge med på en serie hvor jeg kan kjenne meg igjen i enkelte situasjoner. Ja, for det er faktisk på tide at folk kan få et innblikk i hvordan det er å leve som homofil og hvilke utfordringer vi har. Enten du er homofil eller ei så tror jeg du kommer til å like denne serien. 

Det beste med å være medlem av HBO Nordic er at du kan se de nyeste episodene fra serier allerede 24 timer etter den amerikanske premieren og holde deg oppdatert på de mest omtalte programmene på TV med norske tekster. Genialt, ikke sant? 

Wee! I dag fikk jeg endelig pakken jeg har ventet på fra Footway. Den inneholdt et par brune UGGS. Jeg har lenge gått rundt og vært usikker på om jeg skal kjøpe UGGS eller ikke, men nå har jeg altså gjort det. Personlig synes jeg ikke UGGS er fint til hverdag, men veldig praktisk å ha på seg til/fra trening, butikken og hytta. Dessuten er de foret innvendig, noe som gjør de til en lifesaver på denne tiden av året. Siden flesteparten har de i nøttebrun valgte jeg å kjøpe de i sjokoladebrun. Jeg vil også gjøre oppmerksom på at dette produktet ikke er sponset, da enkelte tror at alle innkjøp jeg legger ut på bloggen er reklame!! 

Link til skoene finner du HER. (adlink) 

Hva synes dere om gutter i UGGS? 

Er du usikker på hva du skal kjøpe til mor, far, søster eller bror til jul? Da har jeg svaret her! Oral-B Black 7000er en elekstrisk tannbørste du ikke bare bør vurdere å kjøpe i gave, men også til deg selv. Etter at jeg begynte å pusse tennene med Oral-B er det utenkelig å gå tilbake til vanlig tannbørste. Det som skiller Black 7000 fra de andre elekstriske tannbørstene er at den har 6 reningjøringsmoduser. Velg mellom daglig rengjøring, dyptgående rengjøring, sensetiv, modus for hvitere tenner og massasje. Tannbørsten har også en integrert trykksensom som varsler deg dersom du pusser for hardt. Genialt, ikke sant? 

Oral-B Black 7000 fåes kjøpt hos ditt nærmeste elektromarked. 

En praktisk oppbevaringsløsning for fire børstehoder og et etui medfølger. Etuiet er meget praktisk til reise og har plass til tannbørste og to børstehoder. 

Noen av dere som har elektrisk tannbørste?

Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter til henne fra NLY Trend. Den gode nyheten er at hvis du handler i dag får du hele 20% rabatt, så jeg anbefaler dere å benytte muligheten. Dere vet, penger spart er penger tjent. Resten av utvalget finner dere HER.  

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER 

10. HER // 11. HER // 12. HER

13. HER // 14. HER // 15. HER


16. HER // 17. HER // 18. HER 

19. HER // 20. HER // 21. HER 

// Adlinks.

Hei, hå! Da har jeg omsider kommet meg tilbake til Molde. Jeg kjenner på kroppen at jeg har vært våken siden klokken 05:00 i natt, for å si det sånn. Akkurat nå er jeg på besøk hos Malene og Ivar, niesen min og kjæresten hennes. Jeg burde egentlig ha køyet for lengst, men det er ikke alltid like enkelt å komme seg i seng til rett tid. Noen som kjenner seg igjen? 

I morgen skal jeg jobbe fra 09-17 på Bunnpris Fuglset. Blir kjekt å treffe igjen gamle kollegaer, for ikke å snakke om de hyggelige stamkundene. Gleder meg! Vimsete som jeg er presterte jeg å legge igjen laderen til mobilen i Oslo. Nå som jeg har LG -telefon er det ikke bare å låne med venner heller, så det spørs om jeg må ta turen til nærmeste elektromarked og gå til innkjøp av en ny.

Etter å ha pløyet gjennom alle tenkelige motebutikker i Norge har jeg ENDELIG fått tak i Acne sitt Canada Grey skjerf. Jeg er helt i ekstase! Ingenting slår kvaliteten og passformen til Acne sine Canada skjerf. Hvis dere lurte så var det en venn av meg som kjøpte det til meg da han var på utenlandsreise. ♥ Flere enn meg som elsker Acne? 

Heisann! Nå er jeg en snartur innom hjemme i Oslo etter en heftig arbeidsdag. Etter planen skulle jeg egentlig sove i Haugesund i natt, men sånn ble det altså ikke. I stedet skal jeg sove hjemme i min egen seng, for så reise tidlig tilbake på jobb igjen i morgen. To dager til, så er det helgefri. Jippi! Da jeg kom hjem lå det en liten pakke å ventet på meg fra Sverige. Alltid moro med post! (Så lenge det ikke er regninger vel å merke). Pakken jeg fikk i dag inneholdt to armbånd fra det nye merket "Treasure Island".

Jeg valgte å gå for modellene Blackbeard´s Castle og Sir Henry Morgan.

Må si jeg elsker kombinasjonen av svart og sølv. Det er både klassisk og stilrent. I dette tilfellet synes jeg det er fint å matche armbåndene med favoritt klokka mi fra Daniel Wellington. Kult, ikke sant? 

God kveld i stugu! Jeg tenkte bare å tipse dere om verdens beste parfyme for menn. Den heter Fierce Cologne og er fra Abercrombie & Fitch. Du får dessverre ikke kjøpt den i Norge og må derfor reise til for eksempel Stockholm eller London for å kjøpe den. Mye mulig du kan bestille den over internett også for alt jeg vet. Ebay kanskje? Den lukter helt fantastisk, noe jeg har fått høre fra både kollegaer, venner og familie. Tro meg, dette en sikker vinner til jul! (Hvis du får anledning til å kjøpe den da vel å merke).   

Noen som er enig med meg? 

Hallo! Da har jeg omsider kommet meg hjem til senga mi i Oslo. Formen er heldigvis litt bedre enn i går, men jeg må likevel passe på å ha toalettet innen rekkevidde. I morgen har jeg planer om å reise til Stokke for å besøke Kristian, så her gjelder det å bli frisk så fort som overhodet mulig. På grunn av jobb, og nå sykdom har det blitt lite med blogging de siste dagene. Håper dere ikke mister interessen av den grunn. Jeg lover å komme sterkere tilbake så snart jeg er frisk!

Nedenfor har jeg plukket ut mine salgsfavoritter fra Nelly, denne gangen til gutter: 

1. HER 

2. HER 

3. HER 

4. HER

5. HER 

6. HER

7. HER

8. HER 

 

Ps! Ta en titt innom Nelly.com for salgsfavoritter til henne HER. 

Hei dere! Det er lørdagskveld og jeg tilbringer natten i Stavanger. Som forventet ble det en lang arbeidsdag, men jeg klager ikke av den grunn. I natt skal jo klokken stilles en time tilbake, så da får jeg jo hele 60 minutter ekstra søvn. Det er gullverdt for denne karen i hvert fall. Nedenfor ser dere noen bilder av mine nye boots fra Timberland. Jeg kjøpte mine på Westfield i London. Prisen var noenlunde den samme som i Norge, men det var verdt det. Nå har jeg et par robuste boots som går til det meste. Jeg elsker fargen, for ikke å snakke om passformen. Dessuten sitter de som støpt og holder meg varm på beina gjennom hele vinterhalvåret.

Hva synes dere? Noen som har samme kanskje? 

Da jeg var hjemme i Molde forrige helg ble jeg introduserte for Grand Theft Auto 5. Jeg ble altså så hekta at jeg måtte gå til innkjøp av både spillet og Playstation 3. Det er noen år siden sist jeg hadde Playstation, men jeg merker fortsatt at det er like gøy. Jeg har forøvrig planer om å kjøpe meg FIFA 14 også. På denne tiden av året er det jo helt perfekt å ha tv-spill som tidsfordriv.

PS! GTA5 er et voldelig spill og har derfor aldersgrense 18 år!

Jeg vet at PS4 er rett rundt hjørnet, men for min del spiller det ikke så stor rolle om jeg har 3´ern eller 4´ern. Det viktigste er at maskinen ser bra ut og fungerer til mitt bruk. 

Noen som har forslag til hvilke andre spill jeg bør kjøpe?

God morgen! Jeg har en god nyhet til dere. Som en av de utvalgte bloggerne er jeg så heldig å kunne gi mine lesere tilgang til Nelly sitt store salg før det blir gjort åpent for alle. Dette gir dere som leser bloggen min et stort fortrinn med tanke på at ingenting er utsolgt og alle størrelsene er tilgjengelig. Fantastisk, ikke sant? For å få tilgang på salget må dere trykke HER og taste inn koden: VIPSALE

Nedenfor har jeg plukket ut 8 av mine salgsfavoritter. Mange av kjolene er i følge min mening veldig fine til jul:    

1. HER 

2. HER 

3. HER 

4. HER

5. HER 

6. HER 

7. HER

8. HER

Image and video hosting by TinyPic

Shop til you drop! :-) 

God søndagskveld alle sammen! Jeg tenkte å tipse dere om et morsomt tilbehør til telefonen din, nemlig et gammeldags telefonrør. Jeg har testet det ut og jeg må ærlig innrømme at telefonrøret gjorde samtalen til det bedre. Telefonrøret er utstyrt med førsteklasses mikrofon og høyttaler, samt en innebygd støyreduserende teknologi som gir bedre lydkvalitet. Ikke nok med det, telefonrøret reduserer også strålingen fra mobilen med 99%! 

Telefonrøret kobles enkelt til din mobil via 3,5 mm jack inngangen og har en svartast på røret, samt volumjustering. 

Telefonrøret fungerer stort sett på alle telefoner som blant annet iPhone, Samsung (s2, s3, s4), HTC, Sony, Nokia og LG. Akkurat nå får du det på tilbud hos Posytron.no. Direktelink til produktet finner du HER. 

Se hva jeg fikk i posten i dag: 

Mine første Dr Martenshar endelig ankommet! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Tro meg, de er mye finere i virkeligheten enn på bildet. Og best av alt, de sitter som støpt. Dr Martens er nemlig litt stor i størrelsen, akkurat sånn som converse.    

Har du Dr. Martens? I så fall, hvilken farge?

Sponset produkt // Ærlige meninger.

Det skal sies at jeg ikke er den store kaffedrikkeren, men jeg har mine øyeblikk hvor jeg synes det smaker godt. Spesielt på morgenkvisten når kroppen trenger et spark bak for å våkne. Tidligere denne uken var jeg så heldig å få tilsendt den nye kaffemaskinen "Mini Me" fra NESCAFÉ Dolce Gustos siste skudd på stammen av små, handy kapselmaskiner. Med den lille størrelsen er den lett å plassere på små kjøkken eller som i mitt tilfelle, på soverommet. Siden jeg bor i kollektiv med fire andre er det deilig å kunne lage seg en varm kopp sjokkolade ved sengekanten, fremfor å måtte labbe ut på kjøkkenet.

Det som overrasker meg med denne kompakte kaffemaskinen er at den kan lage et bredt utvalg av drikke. Det tar nemlig ikke mange sekundene fra man legger kapselen inn i maskinen til du har en lekker kaffe latte klar til servering. Til min store fordel kan den også lage fofriskende is-cappuccino. Noe som passer meg midt i blinken ettersom jeg elsker is-kaffe! 

Mini Me fra NESCAFË Dolce Gusto fås i to farger: Grå og sort samt hvit og sort. Mini Me fåes kjøpt hos f.eks Elkjøp og har en veiledende utsalgspris på 999 kr. Kapselvariantene finnes i butikk og har en veiledende utsalgspris på 49,90 kr for 16 kapsler.

Maskinen samt kapsler kan også kjøpes direkte fra nettbutikken HER. Det er ikke bare kaffemaskinen "Mini Me" som er ny på markedet. NESCAFÉ introduserer samtidig tre nye varianter av søt, kremet dessertkaffe og -te. 

» Espresso Caramel - lekker dessertkaffe med en sterk espresso og en liten twist av karamell.
» Choco Caramel - kos deg med den ultimate, syndige, cremete smaken av sjoko-karamell.
» Tea Latte - forfriskende og søt smak til deg som liker en god, kremet kopp te.

Av de tre nykommerne må jeg si at "Choco Caramel" er min smaksfavoritt. 

Dette er i følge min mening en perfekte julegaven til mor og far på hytta, søster/bror eller en god venn.  

Flere steder i landet er det allerede så kaldt at man har begynt å ta i bruk parkasen for lengst. Selv er jeg fortsatt på jakt etter en stedsfortreder for min sorte woolrich, som jeg var så uheldig å bli frastjålet tidligere i år. Utrolig kjedelig å måtte bruke unødvendige penger på en ny jakke. I hvert fall når jeg hadde en jeg likte, men sånn er livet. Jeg kan ikke gå å fryse heller! Slik det ser ut for nå blir det til at jeg kjøper meg en ny paraks fra woolrich, denne gangen i blå tenkte jeg. For øyeblikket er de utsolgt på Nelly, men de har jo mange andre fine jakker også. Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritt-jakker til høsten: 

PS! Akkurat nå har Nelly 15 % rabatt på hele sortimentet! Bruk koden SHOP15 i kassen. Gjelder t.o.m 27/09. 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

På lik linje med en skinnjakke synes jeg det er et must å ha en bomberjakke i garderoben. Den holder kanskje ikke på varmen i vinter, men frem til gradestokken viser minusgrader er det skikkelig kult å kombinere en bomberjakke med jeans og et par tøffe boots. Got to love it!  

7. HER // 8. HER // 9. HER 

 

Hvilken jakke likte dere best? Og hvilke høstjakke har du?

God kveld! Denne mandagen har gått usedvanlig fort. Tror det har en sammenheng med at jeg har fri. Ja, for ellers pleier ikke tiden å gå så fort. Nesten litt urettferdig spør du meg. Jeg startet dagen med forefallende husarbeid som klesvask og bretting av klær. Utover det har jeg vært en liten tur i byen og fremkalt noen bilder som jeg skal henge opp på soverommet mitt. Håper og tror at det blir like bra som jeg har sett for meg. Var også en tur innom Oslo City i håp om finne brune Dr Martens i størrelse 41, men den gang ei. I likhet med Nelly var de fleste skobutikkene utsolgt for min størrelse. Etter en grundig research på google fant jeg endelig en nettbutikk som hadde min størrelse. Flaks for meg!   

Er de ikke fine? 

I går fikk jeg en pakke på døra fra Nelly. Den inneholdt blant annet et iPhone 5-etui fraP.A.P. accessories. Med plass for tre kort og sidelomme på innsiden er den svært praktisk. Jeg elsker fargen og det beste av alt, den veier nesten ingenting.   

Jeg betalte 549,-  Fin, ikke sant?

// Adlinks.

1. HER 

2. HER

3. HER 

4. HER

5. HER

6. HER 

7. HER 

8. HER 

9. HER 

10. HER 

11. HER

Det begynner å gå mot høst og personlig merker jeg et stort behov for å oppdatere garderoben. Nelly har som alltid mye fint å by på! Ovenfor har jeg plukket ut mine favoritter. Oppdaget nylig Dr Martens i brun, så nå er jeg skikkelig usikker på hvilken farge jeg skal velge. Jeg vil aller helst ha de i både svart og brun, men spørsmålet er hvilken farge jeg skal kjøpe først. #Luksusproblem 

TIPS! Hvis du handler på Nelly i dag får du fri frakt og retur. Penger spart er penger tjent vet dere. :-) 

Skolestart er rett rundt hjørne og i den anledning tenkte jeg å dele mine Nelly-favoritter med dere. Som jeg har nevnt tidligere er jeg sykt missunnelig på dere jenter som kan få så mye fine klær til en overkommelig pris. Plaggene nedenfor er, som dere ser, en blanding av fest- og hverdagsantrekk. Jeg tiltrekkes riktignok av det samme kjønn, men jenter som vet å kle seg er alltid en fryd å se på.  

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER 

13. HER // 14. HER // 15. HER 

16. HER // 17. HER // 18. HER 

Forhåndsskrevet innlegg // Adlinks.

Noe dere likte?

God fredagskveld kjære lesere! På vei hjem fra jobb i dag gikk jeg innom postkontoret og hentet en etterlengtet pakke. Den inneholdt en følgesvenn som har stått på ønskelisten lenge, nemlig en Daniel Wellington-klokkeJeg valgte å gå for den klassiske modellen "Sheffield Silver Black Leather", nettopp fordi den er passende til en hver anledning. Uansett om du skal i et selskap med skjorte og slips, om du spiller en omgang tennis eller bare kose deg en solfylt dag på stranden. 

Direktelink til klokken HER.

Med mulighet for utskiftbare reimer er dette en av de beste investeringene jeg har gjort på lenge. 

Denne og flere Daniel Wellington-klokker for kvinner og menn finner du hos klokker.no 

Adlinks.

Hva synes dere? Fin, sant?

Adlinks.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER  

Jeg får ofte tilbakemeldinger og spørsmål rundt tennene mine. "Hvordan har du fått så hvite tenner?" Sannheten er at jeg alltid har hatt ganske hvite tenner. Jeg røyker ikke, jeg snuser ikke og jeg drikker ikke kaffe og rødvin. I tillegg er jeg veldig nøyaktig når det kommer til tannpuss og bruk av tanntråd. For å få den siste finishen på tennene har jeg selvfølgelig jukset litt. Ved hjelp av Whitestrips fra Dentway fikk jeg et hvitere smil på kun 7 dager.

En sånn boks koster bare 445 kroner og inneholder 14 x 2 stk strips, dvs enn stripe for øvre tannraden og en for den nedre. Hver stripe skal brukes i 20-30 minutter. Produktet er klinisk testet å være helt sikkert uten kemiske tillsatser. Resultatet kan sees allerede etter 1 dag - endelig resultat etter 7 dager. Dette kommer selvfølgelig helt an på hvor missfarget tennene dine er. 

Whitestrips fra Dentway fåes kjøpt HER. 

Les mer om stripsene og andre tannblekningsbehandlinger på www.dentway.no

Adlinks // Ærlige meninger. 

Nå som jeg skal begynne å jobbe som flyvert er det alfa omega å ha et armbåndsur rundt hånden, slik at jeg til enhver tid har kontroll på tiden. I dag fikk jeg tilsendt den perfekte klokken fra klokkegiganten.no. De har et stort utvalg av klokker i alle farger og fasonger. Jeg valgte å gå for den klassiske modellen fra Casio Collection, som er i rustfritt stål. Klokken har en rekke funksjoner du kan bruke i hverdagen, som alarm, stoppeklokke og automatisk kalender.  

Grunnen til at jeg valgte rustfritt stål er fordi jeg synes det er en farge som går til det meste, deriblant arbeidsuniformen min. 


Hva synes dere? Er den ikke fin? 

nelly.com finner du alt du trenger for å se moteriktig ut, selv når du er på trening. Ofte når jeg sliter med treningslysten pleier jeg å kjøpe meg nye treningsklær. Det funker alltid! Ja, for hva er vel bedre enn å føle seg komfortabel og fresh når man løper i parken eller står foran speilet på treningssenteret? Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter til både han og henne. Håper det kan være til hjelp.  

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Noe du kunne tenkt deg?

Adlinks. 

God kveld i stugu! I dag var jeg blant annet innom Urban i Bogstadveien. Fytti, så mye kult de har fått inn! Det jeg liker best med Urban er at de har så mange fargerike produkter. Nå på denne tiden av året er det jo ingenting som gjør seg bedre enn en fresh overdel mot sommerbrun hud. Takket være sunn fornuft lot jeg være å gå amok. Det eneste jeg kjøpte var den singleten dere ser på bildet under:  

Denne er riktignok ikke så fargerik, men det tar jeg heldigvis igjen på brunfargen. Haha! ;-) 

Pris: 499,- 

Kul, ikke sant? 

Som dere vet er jeg singel. Jeg har aldri hatt et seriøst forhold og stresser heller ikke med det. Akkurat nå er jeg i en fase i livet hvor det rett og slett ikke passer seg å ha kjæreste. Jeg har mer enn nok med jobb, venner og familie. Dessuten nyter jeg å være fri som fuglen! Jeg kan gjøre akkurat det jeg vil uten å måtte ta hensyn til noen. Den frihetsfølelsen ville jeg ikke vært foruten. Forstå meg riktig, jeg har ikke lyst til å leve som ungkar resten av livet! MEN inntil jeg treffer den rette skal jeg nyte tilværelsen som singel for alt det er verdt. 

Det finnes mange fordeler ved å være singel. Bare se her:

Flere enn meg som nyter singellivet? 

Føles sunnhet overveldende? Er det vanskelig å følge din sunne fornuft? Skal du gjøre én god ting for deg selv og de du er glad i:Sukker er farlig - og godt - og da blir det ofte riktig farlig. 

Veldig mange (inkludert meg selv i blant) klarer ikke styre sine tranger til sukker i løpet av en dag - i form av brus, påleggstyper, fint brød, sjokolade, godteri, kaker, kjeks, bakevarer, sjokolademelk osv. De er sukker-junkier. Når du inntar sukker, uansett forkledning, gir det kraftige svingninger i kroppens balanse slik at kroppen din har ennå mer lyst på søtt og det blir enda vanskeligere å holde seg fra det søte. Farlig godt. 

Du vil ha mer - og du blir avhengig. Var sukker kommet som en nyhet på markedet i dag, ville det blitt klassifisert som reseptpliktig legemiddel - som et narkotisk middel. 

Årsakene til søtsug er mange: du spiste deg ikke mett nok, du droppet frokosten, du spiste feil type mat, du spiser for lite mat eller for sjelden i løpet av dagen. Ønsker du å bli kvitt søtsuget og sukkerhungeren kommer det an på din indre motivasjon. For du må lære deg å kjenne på den, men ikke gi etter. Når sukkerhungeren stiger, kan det komme i form av humørsvingninger, irritasjon, angst, svimmelhet, nervøsitet eller kaldsvette - og du må lære å identifisere dette som søtsug uten å gi hjernen sukker. 

Men når blodsukkeret ditt er i fritt fall, er det vanskelig å tenke seg godt om når du skal velge mat og drikke. Kroppen din vil hige etter noe som får blodsukkeret ditt raskt opp igjen og da velger du oftest en sukkerholdig vare. På lang sikt er det absolutt ikke bra å presse kroppen på denne måten. Og det er kun noen av ringvirkningene sukker har på din kropp. Så hvis du er avhengig av søtsaker som sjokoladepålegg, syltetøy, halspastil, godteri, det lille ekstra til kaffen, brusen på kvelden - skift kanal. Skift over til å spise frukt, smoothies, frys ned smoothies til pinneis, knask frosne bær, ring en venn, lag en alternativ plan. Spis regelmessig, hold deg i bevegelse, velg banan eller annen frukt når søtsuget kommer. Det kan være tøft de første dagene, men det går over. Og du vil føle deg bedre etterpå. 

Jeg mener ikke at man skal bli helt fanatisk, men små endringer i kostholdet kan tross alt gi deg store helsegevinster. Personlig prøver jeg å styre unna søtsaker i ukedagene og heller unna meg litt ekstra på lørdagskvelden. Da smaker det mye bedre og man kan nyte for eksempel en melkesjokolade med god samvittighet. Husk, alt med måte!  

Så hva velger du? I bursdag, på lørdag til fest, til høytid, til hverdag, til trøst, til sosial hygge, på hytta, til TV´en? Hva setter du i sentrum - sukker eller helsa? 

Seks favoritt plagg fra Nelly.com akkurat nå: 

1. Kronstad Skjorte - HER // 2. Dr. Denim Skjorte - HER // 3. Ben Sherman Skjorte - HER 

4. Scotch & Soda Militær Jakke - HER // Cheap Monday Denim Vest - HER // Benson Jakke - HER 

Noe du likte?

Tidsinnstilt innlegg

Da jeg oppdaget at en av skjortene mine fra minimum hadde blitt for trang rundt bicepsen bestemte jeg meg for å klippe av ermene. Det var med tungt hjerte jeg fant frem saksa og satte i gang. Ja, for dette var en av de denim skjortene jeg likte best. Når det er sagt må jeg si meg fornøyd med resultatet. I stedet for å kaste olaskjorta har jeg altså gjort den om til en vest som jeg tror kommer til å bli flittig brukt i sommer. Sammen med blant annet denne shortsen. Det gjelder bare å være kreativ folkens. Da kan man spare både tid og penger.  

Den ble fet, ikke sant?

Volt har så mye fine klær! Skulle ønske jeg hadde en utømmelig konto slik at jeg kunne bytte ut hele garderoben min..Noe dere likte? Jeg kunne tenkt meg alt!

Jeg elsker militær jakka på bildet under. Passformen, fargen og mønsteret på skulderene er priceless. Må ha den, bare må ha den!

Flere enn meg som lengter etter å gå med t-skjorte, shorts og converse?

Før dere kryper under dyna må dere finne frem ørepluggene og logge inn på spotify. Jeg har nemlig laget en liten spilleliste med mine topp fem sovesanger. Disse må altså nytes før jeg inntar drømmeland. Anbefaler dere å gjøre det samme. Med mindre vi har helt ulik musikksmak kan jeg i hvert fall garantere at dere liker en av sangene. Subscribe spillelisten "Dream" ved å trykke HER.Har du en spilleliste med rolig musikk å dele? Legg igjen en link i kommentarfeltet under da vel! Kom gjerne med tilbakemeldinger om hva dere syntes om sovesangene mine. 

Sakte, men sikkert begynner det å nærme seg vår og sommer. I den anledning har jeg begynt å oppdatere klesskapet. Her om dagen fant jeg en bukse som jeg ikke har brukt på evigheter. Årsaken til det var helt enkelt fordi jeg mislikte passformen fra lårene og ned. I stedet for å gi den bort tok jeg frem saksa og klipte av beina. Resultatet ser dere på bildene under: 

Jeg ble kjempe fornøyd! Gleder meg allerde til jeg får brukt den sammen med et par converse og en fet singlet. 

Hva synes dere? 

Etter et par runder i Bogstadveien måtte jeg selvfølgelig innom herreavdeilingen på H&M. Der fant jeg disse godbitene:Singlet : 99,-Jakke: 499,- 

Tro det eller ei så kjøpte jeg ingen av delene. Nå angrer jeg som en hund! Ja, for jakka på bildet over er dødskul! Elsker sammensetningen og det militære-preget den har over seg. ME WANT!!

Hva synes dere om jakka? Kul, ikke sant?

Etter å ha sett Victoria´s Secret Fashion Show forelsket jeg meg i den nye sangen til Bruno Mars, Young Girls. Den er så fin! 
  

 Har dere forresten sett Victoria´s Secret Fashion Show? Rihanna er showets høydepunkt i følge min mening!

Er du glad i romantikk og happy endings? Da er dette filmen for deg!

Marinesersjant Logan Thibault (Zac Efron) vender hjem etter sitt tredje opphold i Irak. Med seg har han eiendelen han mener har holdt ham i livet - et fotografi av en ukjent kvinne. Når han finner ut hva hun heter - Beth - og hvor hun bor, oppsøker han henne og ender opp me å ta seg jobb i kennelen drevet av hennes familie. Til tross for Beths mistenksomhet, og ikke minst hennes kompliserte liv, blomstrer romantikken mellom dem. Men det er mye som står i veien for lykken. 

Jeg må ærlig innrømme at dette ikke er den beste filmen jeg har sett, men heller ikke den verste. Handlingen er veldig typisk for denne sjangeren og man vet kanskje på forhånd hva som kommer til å skje. Zac Efron fremstår nok engang som den perfekte drømmemannen og han var gjerne grunnen til at jeg valgte å se filmen. 

Noen av dere som har sett den?

Her om dagen kom jeg over en fantastisk artist på youtube. Han heter James Arthur og er nå blant finalistene i den engelske versjonen av x faktor. Da jeg så hans audition for første gang ble jeg rørt til tårer. Det er faktisk umulig å ikke få gåsehud når du hører han synge. Innlevelsen og måten han fremfører sangene på er rett og slett unik! Jeg håper og tror at han vinner hele greia. Noe annet ville vært utenkelig i mine ører! Bare hør her:

  Hans versjon av Adele´s Hometown Glory er min favoritt! 1:50 min ut i sangen får jeg seriøst stå pels!

 

 

Hva synes dere? Er han ikke flink?

Her har jeg plukket ut noen forslag til julegaver dere kan kjøpe til "henne."

1) GHD rettetang. 2) Kenza shorts. 3) Gavekort fra H&M.  4) Jefrey Campbell sko. 5) Bare minerals Foundation. 6) Ullserien fra Kari Traa. 7) Smykke fra nvnkd. 8) Nike Free Run.9) Veske. 10) Blanke leggings. 11) Militær skjorte.  11) Skjerf. 

Så, hva sier dere jenter? Hadde dere blitt glad hvis dere fikk noe av dette til jul? 

Ville bare tipse dere om at salget allerede har startet hos http://www.hm.com/no/.  Dette er en gylden mulighet til å kjøpe flotte julegaver for en billig penge. Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter fra salget: 

Selv har jeg kjøpt meg buksen dere ser på bildet over. Billig og best av alt, fin passform! 

Vil dere at jeg skal legge ut julegavetips til "henne" også? 
 

Tenk dere så mange fine antrekk jeg kunne satt sammen hvis jeg bare hadde hatt disse klærne! Åå, jeg blir gal! 

Sweatshirt with leather yoke 1159,-

Shirt with metal collar detail 399,-

Camouflage chinos 559,- 

Studded denim vest 599,-

Sweater with side zips 399,- 

"Give it to me baby, a-ha, a-ha! "

Hva synes dere om den nye musikkvideoen til gutta fra Use Me? Kul, ikke sant?

Før dere tar kvelden må dere høre på denne låta. Han som synger er en venn av meg, Fredrik Raknes. Len deg tilbake og nyt! 

Er han ikke flink?!

Er du en av de som sliter med dårlig matlyst om morgenen? Da bør du prøve dette: 

- Havregryn.
- Yoghurt (vaniljesmak).
- Jordbær.
- Rosiner.
- Mandler. Hva spiser du til frokost?


Nå har jeg funnet meg en svensk favoritt som går på repeat hele tiden. Anbefaler dere å høre på det nye albumet "Inferno" av Petra Marklund. Sangstemmen, melodiene, tekstene og i det hele tatt alt som kommer ut av munnen på dette vakre kvinnemennesket er bare helt fantastisk. You got to love her! Spotifylink >>HER<<De tre beste sangene, i følge min mening:

Sanningen:

Händerna mot himlen:

Aska i vinden:

Så hva synes dere? Like or dislike?

1. Kortholder: Jeg har lenge vært på utkikk etter en ny kortholder, men av en eller annen grunn har jeg aldri prioritert å kjøpe meg ny. Kunne tenkt meg en praktisk kortholder med plass til bankkort, førerkort, treningskort med mer, samt egen lomme for sedler som vist på bildet øverst til høyre.  

2. Stretchlaken / sengesett: Dette er vel noe man aldri får nok av. Jeg for min del vil mye heller bruke pengene mine på annet enn sengetøy, så dette er nok en av mange julegaver jeg hadde satt stor pris på. Foretrekker lyse og moderne farger/mønster.

3. Toalettmappe: Er det noe jeg trenger så er det ny toalettmappe! Den jeg bruker nå har jeg hatt i mange år og bærer tydelig preg av slittasje.

4. Iphoneveske / Sports armbånd: En iphoneveske i typen sort eller lys brun hadde glidd rett inn i en av mine fremtidige outfits. Sports armbånd, for iphone 4S, er en perfekt oppfinnelse for meg som trene med egen musikk på øret. 

5. Fuktighetskrem / ansiktsrens: Når det kommer til hud og hudpleie sverger jeg til Bioterm. Bodylotion, ansiktskrem og ansiktsrens er alle forbruksvarer og står derfor høyt på ønskelisten. 

6. Undertøy: Er det noe jeg "glemmer" å kjøpe så er det boksershorts. Nytt undertøy i størrelse small/medium hadde absolutt ikke vært feil. *Hint, hint*

7. Trådløst headsett: Ey! Dette må jo være den perfekte julegave til enhver gutt? Jeg er intet unntak! Fåes kjøpt HER. 

8: Protein, kreatin og proteinshaker: Dersom jeg skal bli ripped til sommeren 2013 hadde kosttilskudd vært på sin plass. (Med smak av sjokolade vel å merke!) 

 

Ble du inspirert? Noe på listen du kunne tenkt deg?

Jeg redigerer bildene mine i pixlr.com/express. Det er et online redigeringsprogram som er veldig lett å bruke. 

Hvilket bilderedigeringsprogram bruker du?

Søndag 11. november er det som kjent farsdag. I den forbindelse har jeg funnet noen forslag til hva dere kan kjøpe: (Med mindre dere er av den kreative sorten og har planer om å lage en fin kake eller gi noe annet personlig).

1) Genser - H&M. 349,- 
2) 2-pakk boxershorts - Calvin Klein. 399,- 
3) Deo Stick - Boss By Hugo Boss perfume. 275,- 
4) Vanter - H&M. 49,50,- 
5) Lue - H&M. 149,- 
6) Toalettmappe - Selected Homme. 299,- 
7) Magasin - VI MENN. 49,50,- 
8) Pyjamabukse - H&M. 149,-  
9) 5-pack sokker - H&M. 79,50,- 
10) Solbriller - H&M. 49,50.  
11) Skjerf - H&M. 99,-  
12) Kortholder - Tiger Of Sweden. 379,-  

Er det noen av dere som allerede har kjøpt/laget farsdagsgave kanskje?

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits