Jeg er veldig opptatt av tennene mine og tannpuss er derfor en fast rutine som jeg må gjøre minimum to ganger om dagen. Til det bruker jeg den elekstriske tannbørsten fra Oral-B Pro 6000. Det som skiller denne tannbørsten fra de tidligere modellene er at den har innebygd Bluetooth 4,0 teknologi, noe som gir deg muligheten til å gjøre deg bedre til å børste tenner. Ja, for du kan nemlig koble tannbørsten til en app som holder styr på dine børsterutiner, påminner deg om å bruke tanntråd og forteller deg når du bør skifte børstehode. Genialt, sant?    

Jeg har hatt dennet tannbørsten siden september og har derfor blitt godt kjent med hvordan den fungerer. Det høres kanskje litt slitsomt ut å måtte koble tannbørsten til en app på mobilen osv, men det kan jeg altså love dere at det ikke er. Ved hjelp av mobilappen får man altså en indikasjon på om man pusser for hardt og/eller prøver å sluntre unna. Oral-B appen lastes ned gratis fra App Store eller Google Play og virker på alle SmartPhones som er utstyrt med Bluetooth 4,0 teknologi. I motsetning til den vanlige tannbørsten gjør Oral-B Pro 6000 det gøy å pusse tennene. Dessuten er dette en perfekt julegave å gi til enten mor, far, søster eller bror. 

Dere skjønner hva jeg mener når dere ser videoen: 

  

// Sponset innlegg.

God ettermiddag!! Snart helg jo, er det ikke deilig!? Jeg startet dagen med en innbydende pressefrokost sammen med TALIKA og noen utvalgte bloggere på Bølgen & Moi - Tjuvholmen. Grunnleggeren av TALIKA, Alexis de Brosses hadde tatt turen hele veien fra Paris for å gi oss en innholdsrik presentasjon av det unike og innovative merket han startet. Mest kjent blant hans produkter er bestselgeren "Lipocils", som er et unikt vippeserum som maksimerer lengden på en naturlig måte. Siden jeg er gutt har jeg ikke behov for lengre vipper, men jeg er heller interessert i det resterende sortimentet som da er tilpasset for å rense ansiktet og forebygge rynker rundt øynene. I forkant av dette eventet fikk vi blant annet tilsendt en av ansiktsmaskene og allerede etter en behandling kjentes huden min fuktigere og mykere. Jeg er i ugangspunktet veldig skeptisk når det kommer til hudpleieprodukter, men hvis det er noe som funker er det klart jeg gir det en sjanse. 

Til min store overraskelse var fineste Annette også tilstedet under dagens sammenkomst. Vi har ikke sett hverandre på år og dag, så det var veldig godt å se henne igjen! Etter frokosten slo vi følge opp til kontoret hennes på Solli, hvor vi tok en kaffe. Gleder meg allerede til neste stevnemøte. Forhåpentligvis får vi det til allerede på nyåret.   

Takk til TALIKA og Solis International Cosmetics for en fin start på dagen. 


 

Antrekksbilder legges ut på bloggen i løpet av kvelden! I mellomtiden skal jeg på håndballtrening og ta ut det siste jeg har av energi. Så langt denne uken har jeg vært veldig flink å trene faktisk. God følelse å være tilbake på treningsfronten! Ha det fint da dere, vi sees. 

Hei og god kveld! Denne søndagen har vært en av de verste jeg har hatt på lenge. Årsaken til det har jeg ingen andre enn meg selv å takke for. Man skulle kanskje trodd at jeg hadde lært meg å drikke i en alder av 23 år, men det har jeg altså ikke. Noen ganger har jeg ingen hemninger når det kommer til alkohol og det lar seg ikke passere ustraffet, for å si det sånn. Det er på dager som dette man spør seg selv hvorfor man i det hele tatt drikker. Ja, for er det egentlig verdt det? For å være helt ærlig så tror jeg faktisk ikke det. Jeg for min del drikker ikke alkohol fordi at det smaker godt, for det gjør det ikke. Jeg drikker alkohol bare på grunn av effekten den fører med seg. Man blir ekstremt glad, selvsikker, løsningsorientert og man glemmer alle bekymringer. Denne kombinasjonen er jo et fyrverkeri uten like som jeg gjerne kunne tenkt meg å hatt litt mer av i hverdagen.

En av nyttårsforsettene mine for 2015 er uten tvil å kutte ned på festingen. En ting er at det er dyrt og slitsomt i lengden, men man må heller ikke glemme at det er veldig usunt. Det siste halvåret har jeg nemlig gått fra å være en sunn og sprek ungdom til å bli partyløve nr 1. Dette er ikke noe jeg er stolt av og vil derfor prøve å begrense meg fremover. Som singel blir det jo fort en vane å dra ut på byen når helgen kommer, spesielt når man bor alene. Fra nyåret har jeg planer om å starte et nytt og bedre liv sammen med min gode venninne, June. Jeg har sagt opp leiligheten min her på Majorstuen og fårhåpentligvis finner vi oss en fin leilighet sammen. Fordelen med å bo sammen med June må være at vi er så like. Vi kan gjøre hverandre gode på mange ting og en av de tingene vi skal bli bedre på er å lage sunne middager, dra på trening sammen og selvfølgelig fokusere på bloggen. Gleder meg til det!

Her fra fredagens kosekveld sammen med June. 

Det var dagens utblåsning. Håper alt står bra til med dere og at helgen har vært fin. 


 

Image and video hosting by TinyPic

Hei, hei! Det ble selvfølgelig feiring etter MFK sin fantastiske innsats på Ullevåll i går. For andre året på rad er vi Norgesmestere, noe som i følge min mening er en vanvittig bra prestasjon. Etter kampen dro jeg ute og spiste middag med familien før vi dro videre på fotballpuben, Tempest, for å feire gullet. Bivirkningene av helgens festligheter har virkelig satt sine spor, så dagen i dag har i grunn gått med på slappe av. Tidligere i kveld var Julia og jeg en liten tur nede i Karl Johan, hvor vi blant annet tittet innom en av mine favoritt klesbutikker, nemlig Høyer. De har så mye fint der for tiden! Jeg har sykt cravings på skoene fra Lanvin. Må ha de, bare må ha de. Nå skal Julia, June og meg spise biff på Trancher, favoritt restauranten til Julia. Gledes! Ha en fin kveld dere. 

Mens jentene må bruke mye tid, penger og energi på sminke og extensions kan vi guttene slippe ganske billig unna. Det enkleste og kanskje billigste alternativet er jo bare å klippe det kort med maskinen hjemme, men det kan fort bli litt kjedelig i lengden. Så sant man ikke har mistet håret synes jeg det er på sin plass med en velstelt hårfrisyre. Mange menn tenker kanskje at det ikke finnes et stort utvalg av herrefrisyrer, men der tar dere feil. Det finnes nemlig uttalige muligheter og nedenfor har jeg plukket ut noen av de frisyrene jeg liker:  

De siste årene har jeg i grunn hatt den samme frisyren. En relativt kort frisyre med litt lengde på toppen og kort på sidene. Da jeg var hos Malene på Hendrix Hair i forrige uke ble vi enige om at jeg skulle spare til en ny frisyre. Tanken er at det skal fortsatt være kort på sidene, men jeg skal spare til mye lengre på toppen. Det endelige resultatet skal bli noe lignende som på bilde nr 7,11 og 13.

Nå som jeg har sparesveis er det ikke bare lett å smøre seg med tålmodighet. I likthet med alt annet jeg bestemmer meg for vil jeg at det skal skje over natten, helst på sekundet. Hehe. I dette tilfellet må jeg bare ta tiden til hjelp. Malene sa at håret vokser 1 cm i mnd, noe som betyr at sveisen er komplett ca. i midten av februar neste år. Selv om det føles ut som en evighet til tror jeg at det blir bra og som dere kanskje skjønner gleder jeg meg veldig til å få en ny frisyre. Jeg er også spent på hvordan den berømte virvelen jeg har i luggen vil utarte seg fremover. I den korte frisyren min har den nemlig vært en ulempe til tusen. Hvilken av frisyrene ovenfor likte dere best? 

Uønsket hår på brystet, kjønnshår-området eller under armhulene? Da vil du elske den nye barberhøvelen "Gilette Body Shaver". Personlig synes jeg det er fint med litt hår på brystet og under armene, men utover det foretrekker jeg å være barbert. I motsetning til enn vanlig barberhøvel er denne beregnet for kroppen din og gir derfor mindre irritasjon. Selv har jeg vært plaget med rødhet etter barbering, men nå slipper jeg heldigvis det problemet.  Det fine med Gilette Body Shaver er at den har et avrundet hode, slik at du enkelt kan "manscape" konturene og vanskelige steder på kroppen din. For best resultat, bruk den i dusjen med varmt vann og barbergel.   

 

// Sponset innlegg.

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits