God morgen kjære lesere! Først og fremst må jeg bare beklage fraværet mitt. Jeg er liksom tilbake på bloggfronten, men det har skjedd så mye de siste dagene at jeg har rett og slett ikke hatt tid til å holde dere oppdatert. Dere trodde kanskje at jeg skulle flytte tilbake til Molde? Det trodde jeg også, men jeg har ombestemt meg. Bordet er snudd. Jeg skal nemlig bli boende i Oslo. Hvis jeg hadde flyttet hjem til Molde vet jeg med sikkerhet at jeg hadde gått lei etter to uker. Når man har blitt vant til "storbylivet" er det vanskelig å gi slipp på det. Når det er sagt hadde jeg gledet meg veldig til å flytte hjem til familien og min kjære venninne Torill, men sånn ble det altså ikke. I stedet må vi være flinke til å besøke hverandre.

Planen nå er å begynne å studere til høsten. Tenkte å komme tilbake til studiet i et eget innlegg når det blir aktuelt. En god nyhet som jeg allerede har delt på facebook og instagram er at jeg har fått meg egen leilighet. Den ligger midt på Majorstuen og er mer enn stor nok til meg. Jeg fikk nøklene på mandag og siden har det gått i ett. Flytting er noe herk, men fy fader så fint det blir når alt kommer til sin rett. På tirsdag var jeg i Svinesund og handlet inn mat, drikke, dopapir, vaskemiddel - ja, i grunn alt som man må bruke dobbelt så mye penger på her i Norge. Det er helt latterlig hvor mye mer man får for pengene over grensa. To brett med 48 bokser pepsi max og 24 bokser ramlösa for eksempel, betalte jeg 330 norske kroner for. Sykt billig, ikke sant?  

Her har dere en aldri så liten smakebit på hvordan jeg har fått det. Tro meg, det skal bli enda finere. Jeg har jo ikke fått kjøpt inn noen pyntegjenstander enda. Dessuten mangler jeg veggpynt, et par reoler og nye gulvmatter. 

Viser dere selvfølgelig store bilder av hele leiligheten når den er ferdig! 

Dette blir bra, ikke sant!? 

I første etasje:

Kjøkken.

Stue.

Gang opp til andre etasje. 

Bad. 

Soverommet mitt.Soverommet til Torill.

Soverommet til Kirsten.

Som dere kanskje ser kjører vi en ganske ren stil. Det beste med denne leiligheten er at veggene er så lyse og fine. For ikke å snakke om standarden. Med integrerte hvitevarer og steamdusj er det ikke rart vi er fornøyd.

Så, hva synes dere om reiret vårt? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits