På flyturen hjem fra Østerrike ble jeg sittende å leke meg med kamera. Noe av det morsomste med Olympus PEN E-PL 7 er nemlig at man kan velge mellom mange kreative effekter når man skal ta bilde. Nedenfor ser dere resultatet av effekten "key line". Alt du tar bilde av ser ut som det er tatt fra en tegneserie. Til og med de kjedeligste motivene blir interessante med denne effekten. Kult, ikke sant? Borte bra, men hjemme best. Nå ser jeg bare frem til å ta meg en dusj og legge hodet på puta. God natt.  

For en måned siden var jeg med i en konkurranse hvor den som knipset det mest stemningsfulle bildet på en presselunsj ble premiert med et kamera fra Olympus. Overraskende nok vant jeg konkurransen og jeg var så heldig å motta den nyeste modellen som heter Olympus PEN E-PL7. En rutinert blogger legger stor vekt på bildekvaliteten og det er derfor alfa omega med riktig kamerautstyr. Fra før har jeg et fantastisk speilreflekskamera, men dessverre hindrer størrelsen meg i å ta det med overalt. Nå som jeg har fått meg et lite kompakt kamera blir det mye lettere å dokumentere hverdagen. Prisen ligger på 5490,- inkl den kompakte zoomen på 14-22 mm og 3990,- uten linsen. 

5 gode grunner til å elske Olympus PEN E-PL7: 

♥ Skarpe og fine bilder.
♥ Perfekt størrelse.
♥ Førsteklasses design.
♥ Man kan fjernstyre kamera med telefonen.
♥ Innebygd WiFi gjør det enkelt og dele bildene.  

Avtagbar blitz fulgte også med. Denne kan være kjekk å ha hvis jeg skal på eventer og/eller andre festligheter. 

Kamera er enkelt å bruke og det tar de perfekte selfiesene. Med den nedfellbare LCD-skjermen slipper jeg å tenke på at hånden min kommer i veien og bildene blir alltid skarpe og fine. 

Som dere kanskje vet er jeg opptatt av å se bra ut. Med mitt PEN E-PL7 rundt halsen trenger jeg ikke å føle at jeg ser ut som en turrist på byen. Det ser sofistikert og stilig ut, og den lille størrelsen gjør at jeg kan ta det med overalt. Detaljene gjør kamera ikke bare til et "fotoapparat", men også til et tilbehør. Got to love it! Right? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits