Simens´ nye vaskemaskin iSensoric har en følelse for flekker - har du?

Jeg har en gledelig nyhet til dere! I samarbeid med Siemens Hvitevarer gir jeg deg nå muligheten til å vinne designerplagg fra Bertoni og Honkydori til en samlet verdi av 2800,- En heldig vinner vil også stikke av med en iSensoric vaskemaskin til en verdi av hele 13 190 NOK. 

Konkurransen vil foregå på instagram, så jeg anbefaler dere å følge meg der hvis dere vil delta. Der kommer jeg til å legge ut bilder av premiene som har en illustrert flekk på seg. Deres oppgave blir å gjette hva flekken består av. Gjetter du riktig er du med i konkurransen. Du gjetter gjennom å kommentere på bildet - og glem ikke å tagge besvarelsen din med hashtaggen #glennisensoric Hvis du for eksempel tror at flekken består av masjones skriver du: "Majones" #glennisensoric

Konkrransereglene i korte trekk:

1. Følg meg på instagram @glennhenriksen

2. Gjett hva plaggets flekk består av. Du gjetter gjennom å kommentere på bildet. 

3. Tag besvarelsen din med hashtaggen #glennisensoric

Vinnerne blir trukket og kunngjort på instagram den påfølgende dagen. Jeg anbefaler dere derfor til å sjekke instagramkontoen min regelmessig for ikke å gå glipp av muligheten til å vinne. Husk! Du vil også ha muligheten til å vinne en iSensoric vaskemaskin gjennom å skrive hvorfor du fortjener å vinne, so stay tuned. Da gjenstår det bare for meg å ønske dere masse lykke til!

 

//Annonse.

God kveld fra skolebenken! I skrivende stund sitter jeg og sliter med en oppgave som skal være ferdig til 1. Oktober. Jeg vet det er hodeløst av meg og vente til siste sekund, men sånn ble det altså denne gangen. Som et avbrekk i oppgaveskrivingen tenkte jeg å dele noe med dere. Nomineringen til VIXEN Blog Awards 2014 er åpnet, og i den anledning kan dere være med i trekningen av et Canon PoweShot G7 X. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å nominere meg til f.eks årets herreblogg HER

Les mer om konkurransen HER. 

 

På forhånd, tusen takk for at du nominerte meg! Lykke til med konkurransen. 

Hei alle sammen! Håper dere har fått en bra start på den nye uken. I sammenheng med lanseringen av boken og filmen "The Mazerunner" kjører jeg i dag en aller siste konkurranse. I likhet med den forrige konkurransen er også denne tidsbegrenset. Det vi si at du må rekke å delta før labyrinten lukker seg og tiden løper ut. Dette er en film som er verdt å få med seg og jeg anbefaler samtlige til å delta i denne konkurransen. Som dere kanskje husker var jeg på førpremieren og jeg elsket den.

Konkurransen er åpen fra og med  til og med ikveld kl 24:00!

Har du lyst til å vinne to premierebilletter til Maze Runner? Legg igjen en kommentar + din e-post før dagen er omme. 


LYKKE TIL! :-)  

// Annonse.

Hei alle sammen! Jeg har en gledelig overraskelse til dere. I sammenheng med lanseringen av boken og filmen "The Mazerunner" har jeg i dag gleden av kjøre i gang en Mazerunner konkurranse. Denne gangen kan du være med i trekningen av masse deilig te, et Mazerunner brick-spill og to "Mazerunner -   i dødens labyrin" bøker. En til deg og en til en venn. Selv har jeg kommet godt over halvveis i boka og jeg elsker den. Ja, for hva er vel bedre enn lese en god bok mens du nyter en varm kopp te?

Konkurransen er åpen fra og med  til og med ikveld kl 00:00 

For å delta må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under + din e-post i løpet av tidsrommet nevnt ovenfor. 

Ready - set - run! #mazerunnerNO

// Annonse.

Hei, hei! Jeg har gleden av å kjøre i gang en aldri så liten konkurranse her på bloggen. Denne gangen har du muligheten til å vinne billetter til førpremieren på høstens MUST SEE-film, nemlig The Maze Runner - i dødens labyrint. Her får du muligheten til å se filmen før resten av Norge, samtidig som du vinner en MEET&GREET i forkant av filmen, hvor du blant annet får møte meg!

I tillegg er det duket for popcorn, digg mat, drikke og spennende goodiebags. Som en del av goodiebagen får du også med deg boken av denne filmen. Jeg har forøvrig akkurat begynt å lese den og merker allerede har blitt litt avhengig. Med andre ord, The Maze Runner - dødens labyrint er basert på en spennende historie! Premien gjelder for deg og en venn. Fet konkurranse, eller hva?!  

 

Praktisk info:

- For å delta må du legge igjen mail-adressen din i konkurranse-feltet nedenfor.
- Vinneren trekkes førstkommende søndag den 31. august.
- Eventet finner sted i Oslo. 

Jeg har troen på at MEET&GREET og førpremieren av The Maze Runner blir en bra opplevelse, så jeg anbefaler alle sammen til å være med. Dessuten hadde det vært ufattelig moro å slå av en prat med nettopp DEG! :-) 

// Annonse.

Lykke til!

Hei! Det er ikke ofte jeg krever så mye fra dere som leser bloggen min, men akkurat nå hadde jeg håpet på litt hjelp. Zalando oppfordret meg nemlig til å melde meg på Zalando Nordic Blogger Awards, som holdes for første gang i år. I den første runden kåres vinnerne av de norske titlene: Best Female Blog, Best Male Blog, Best Newcomer og People´s Choice Award. Jeg hadde blitt super happy om dere stemte på meg HER.  

De av dere som stemmer på meg helt frem til 24. august er med i trekningen om å vinne:

♥ Zalando Fashion Pass til to personer som inkluderer inngang til Zalando Blogger Awards i København, flybilett, hotell og en Zalando makeover.
♥ 5 Zalando-gavekort à 200 Euro.
På forhånd, tusen takk for stemmen! ♥ 

Zalando Nordic Blogger Awards 2014

God søndag alle sammen! Da var det endelig klart for en ny konkurranse. Denne gangen i samarbeid med posytron.no. Premien er et valgfritt produkt fra hjemmesiden deres til en verdi av 500,- For å delta må du: 

1. Følg posytron på facebook HER. 

2. Del konkurransebildet på facebook HER. 

3. Legg igjen en kommentar med ønsket produkt og kontaktinformasjon. 

 

Konkurransen avsluttes mandag 21.10.13. Vinneren blir kontaktet på mail. Lykke til! :-) 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits