Tjohei! Som dere sikkert har lagt merke til har jeg ikke vært så flink å oppdatere bloggen etter jul. Og jeg må dessverre skuffe dere og si at jeg ikke blir noe bedre de neste månedene heller. Er nemlig inne i en periode hvor jeg må jobbe mye og føler derfor ikke et behov for å dele den ellers så kjedelige hverdagen i førstegangstjenesten med dere. Tror heller vi sier det sånn at jeg tar opp tråden igjen når det nærmer seg dimisjon, sånn ca. i midten av mars. Høres ikke det greit ut? Da er jeg tilbake i den normale hverdagen og har mest sannsynlig litt mer variasjon å tilføre denne bloggen. I mellomtiden kan dere følge meg på instagram(glennhenriksen). Der er det i hvert fall litt mer aktivitet enn her inne. 

Forresten! Jeg har bursdag i dag. Tenk dere det, jeg har blitt 22 år gammel! Huff som tiden flyr. Når det er sagt føler jeg meg ikke gammel, enda. Og det er jo et godt tegn! Eller hva sier dere?

Take care!

Nytt år, nye muligheter. Det har nesten ikke gått opp for meg enda at vi befinner oss i år 2013. Huff, som tiden flyr! Nå er det bare litt over to uker til jeg har bursdag. Noen av dere som klarer å tippe hvor gammel jeg blir? Hihi. Under ser dere bilder fra nyttårsaften. Til middag fikk Torill og jeg besøk av Anne May og Linda Merete. Mesterkokken Torill vartet opp med kalkunlår, poteter, gulrøtter, rosenkål og kremet soppsaus. Det smakte helt fantastisk! Utover kvelden strømmet det på med folk, kjente og ukjente. Dog under kontrollerte omstendigheter. Ved midnatt gikk vi ut og så på det fargerike fyrverkeriet som lyste opp byen. Et vakkert syn, rett og slett! Fra venstre: Meg, Anne May, Linda Merete og Torill. 

Hadde dere en fin nyttårsfeiring? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits