Hei igjen! Jeg har en god nyhet til dere! United Bloggers er offisielt oppe og går. Fra nå av må dere gå inn på www.glennhenriksen.no for å lese bloggen min. Etter så alt for mange år i den rosa bobla på blogg.no er jeg endelig klar for å ta steget videre. Jeg har troen på at samarbeidet med UB kommer til å ta bloggen min til nye høyder, noe dere også vil merke. Motivasjonen min er på topp og jeg gleder meg til å dele glimt fra hverdagen min videre på www.glennhenriksen.no. Er dere nysgjerrige på hvilke andre blogger som har blitt endel av United Bloggers? Da anbefaler jeg dere å besøke hjemmesiden deres HER.  Besøk min nye blogg ved å klikke på bildet under: 
I håp om at flere skal få med seg at jeg har byttet bloggplatform hadde jeg satt enorm stor pris på om dere likte/delte dette innlegget videre på facebook. Det gjør du ved å trykke på "liker" eller "del" knappen nederst til venstre.  

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits