God dag! Her i Molde skinner sola, for første gang siden jeg kom hjem på perm faktisk. Deilig! På grunn av sykdom ble jeg nødt til å jobbe på Bunnpris i dag. Ettersom jeg reiser tilbake til Oslo i morgen hadde jeg egentlig ikke tid, men alltid kjekt med ekstra cash vet dere. Nå skal jeg ned i byen og kjøpe morsdagsgave, før jeg setter snuten hjemover til familien. Jeg blir nemlig borte i litt over en måned denne gangen, så da er det viktig å ta ordentlig "farvel." 

Her er forresten dagens outfit, håper dere liker det! Caps - H&M.
Solbriller - Ray Ban.
Vest - Emmet. 
Camouflage skjorte - Vailent.
T-Skjorte - Emmet.  
Armbånd - Calvin Klein / H&M.
Bukse - Cheap Monday.
Boots - Zara. 

På to- do listen min i dag stod det blant annet shopping. Jeg hadde nemlig cash liggende fra både jul og bursdag, så da kunne jeg til en forandring oppdatere garderoben med god samvittighet. Etter å ha vært innom samtlige klesbutikker på Amfi Roseby endte jeg til slutt opp med disse godbitene: 

Denim jakke fra Lee, kjøpt på Carlings. 699,- T-skjorte fra H&M. 99,- 

Camouflage skjorte fra Vailent, også kjøpt på Carlings. 499,- Hva synes dere om innkjøpene? Like or dislike?

Hei! I kveld har jeg hatt besøk av Julia og favoritt hunden min, Zara. Hun er så søt! Tror hun synes det samme om meg også. Ja, for jeg pleier alltid å skjemme henne bort hver gang hun er på besøk. Så snart Julia vender ryggen til gir jeg Zara alt fra kylling til pølsebiter. Hihi! Må få litt å tygge på hun også da "stakkars."

Det går dessverre alt for lenge mellom hver gang Julia og jeg møtes. Under middagen ble vi derfor enig om å dra utenlands etter at jeg er ferdig med førstegangstjenesten. Sånn ca. i slutten av mars/ begynnelsen av april. Det blir moro! Meg og frøken Nyland på tur kan ikke bli annet enn BRA! Sol, blått hav og hvite strender here we come!!

Fine Zara!

Vanilje kesam, bringebær, jordbær og blåbær: En sunn og smakfull dessert som kan nytes med god samvittighet!Nå tar jeg kvelden! I morgen venter en ny dag med trening, sunn mat og sosialt samvær. God natt da dere. :-) 

Hallo i luken! Etter tre lange uker i Oslo føles det helt fantastisk å være hjemme i Molde igjen. I går var jeg ute på byen sammen med noen søte jenter jeg gikk i klasse med på videregående. Jeg hadde det veldig koselig, og utover natta ble jeg rett så brisen også. Tror det var den ene tequila shoten som gjorde utslaget. Ja, for alt som skjedde etter at jeg var i baren er et kapittel for seg selv. Kanskje like greit at jeg ikke husker så mye av det. Hehe. 

Nå skal jeg hjem til familien å feire bursdag. Niesen min, Aminde, ble 9 år på fredag og det må jo så klart feires. 

Hvilke planer har dere for dagen?

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits