Søndag er den dagen jeg spiser alt jeg har lyst på og den dagen jeg gjør minst mulig. Denne søndagen har selvfølgelig ikke vært et unntak. Foruten om å skjære opp sopp og dekke på bordet har jeg ikke gjort en dritt. Kroppen er helt ødelagt etter gårsdagens fyllekule. Av en eller annen grunn har jeg sykt vondt i nakken. Jeg skjønner ikke hvilke bevegelser jeg har gjort som kan være årsaken til det, men noe sier meg at det gikk litt hardt for seg på dansegulvet. Hehe.

I kveld har jeg spist livretten min: biff med fløtegratinerte poteter, sopp, wok grønnsaker og peppersaus. Mmm! 

Tre trøtte hoder samlet rundt middagsbordet.  

I skrivende stund ligger jeg på sofaen med påskeegget mellom beina. Og her skal jeg ligge resten av kvelden. Latskapen lenge leve. 

Det er vel ingen som helst tvil om at gårsdagens tapas var en suksess! Som eneste hane blant seks fantastiske høner hadde jeg det som plommen i egget. Bokstavligtalt. Med kjøkkenbenken full av smakfulle retter kunne vi velge å vrake etter eget ønske. Tapaskveld sammen med gode venner anbefalse på det sterkeste. Det er sosialt og utrolig godt. Hvis alle tar med hver sin rett trenger det heller ikke å bli så dyrt. Til å være påskeaften var det heller ikke så alt for mange ute på byen. Jeg hadde sett for meg lange køer og mye venting, men det var heldigvis ikke så ille. På dansegulvet derimot var det som alltid trangt om plassen. Alt i alt hadde jeg en koselig påskeaften sammen med gode venner. Ettersom vi hadde igjen mye mat fra tapasen slapp jeg å bruke tid og penger på nattmat. Etter en heftig kveld på byen er det ingenting som smaker bedre enn hjemmelagde vårruller. Yummy! 

Hva gjorde dere i går? Har du spist tapas før?

Hei skjønne lesere! Tenkte å komme med en rask update før jeg hopper i dusjen. Nå er spisebordet pyntet med påskeservietter og blomster. I kveld kommer det nemlig en hel gjeng på tapas-vors! Alle gjestene skal stille med en rett hver. Jeg og mine to samboere har gjort i stand spekemat, kyllingrull og asparges og permasanost i spekeskinke. Gleder meg til å se hva de andre har tatt med seg. Etter hvert som vi har spist oss gode og mette skal vi slå oss på flaska. Det er jo selveste påskeaften, og det må feires! 

Haha! Legg merke til ansiktsuttrykket på katta. Det ser ut som at jeg prøver å ta livet av den stakkars, men det gjør jeg altså ikke. 

Ha en fortsatt fin kveld da dere! Slå ut håret og kos dere. Det skal i hvert fall jeg! :-)Solbriller - Sand. 
Jakke - Zara.
Skjorte - Polo by Ralph Lauren.
Mobilveske - P.A.P.
Bukse - Cheep Monday.
Boots - Zara.  

Dere må høre på sangen under! Den er så ubeskrivelig fin. Lytt til teksten og la deg forføre av melodien. You just got to love it!  

Fin sang ja? 

Tidsinnstilt innlegg

Her har jeg laget en liten kollasj med de nyeste bildene jeg har postet på instagram. Anbefaler dere å følge meg der, da jeg legger ut bilder som ikke alltid kommer på bloggen. Instagram er det eneste stedet jeg oppdaterer ofte, sett bort ifra bloggen og facebook da selvfølgelig. 

Følg meg på instagram: @glennhenriksen

Overskriften sier sitt. Etter en power nap var jeg endelig i stand til å bevege meg ut av sofen. Da var det bare å pakke seg inn i varme klær og suse avgårde på butikken. Jeg hadde allerde bestemt meg på forhånd hva jeg skulle kjøpe: Grandis, brus og potetgull. Ingenting smaker bedre en junk food dagen derpå. Til gjengjeld må jeg bøte med dårlig samvittighet og oppblåst mage. Fyllesyken er jo trossalt en selvforskyldt tilstand, så jeg har jo ikke rett til å klage.

Nå har Torill og jeg akkurat sett to episoder av Paradise Hotel. Ekstra moro å følge med på årets sesong ettersom jeg har møtt et par av deltagerene på byen. Det har forøvrig svirret rykter om at jeg er med på Paradise, men der må jeg dessverre skuffe dere. Jeg har nemlig fullført førstegangtjenesten i Oslo, og det kan på ingen måte forveksles med å bo på et luksushotell i Mexico. Haha! 

Da jeg kom hjem fra butikken stod det en søt katt utenfor inngangsdøren. Jeg hadde ikke hjerte til å la den være ute i kulden, så jeg lot han komme inn i varmen. Koselig med kattebesøk! 

Respekt for Grandiosa!

Tør du å innrømme at du ser på Paradise Hotel? 

Av en eller annen grunn føler jeg at det er søndag i dag. Tror det har en sammenheng med at jeg var ute på byen i går. Som forøvrig var kanonbra! Torill og jeg hadde tomannsvors hjemme i leiligheten. Det høres kanskje litt stusselig ut, men det var det altså ikke. Vi hadde det så gøy at glemte av både tid og sted. Klokken kvart over ett fikk vi huket tak i en taxi og sikret oss den siste timen på dansegulvet. Det beste med å gå ut på byen i påska er helt klart folkemengden. Ettersom de fleste har kommet hjem på påskeferie er det mye mer liv og røre enn ellers. Formen i dag derimot er kraftig redusert. Jeg er heldigvis ikke like dårlig som samboeren min Torill. Hun ligger rett ut på sofaen med pledd og spypose stakkars. Som dere sikkert skjønner blir det en rolig kveld på oss. Takk gud for at det er skjærtorsdag. 

 

Er det flere enn Torill og meg som ligger rett ut i dag montro?

Hei hopp! I dag morges ble jeg oppringt av sjefen på Bunnpris. Hun lurte på om jeg hadde anledning til å komme på jobb. Etter en skål med havregryn og en kjapp dusj var jeg good to go. Ja, det er deilig med fri, men jeg vil mye heller jobbe og tjene penger fremfor å ligge på sofaen og se på tv. En ting er i hvert fall sikkert og det er at jeg aldri kunne vært hjemmeværende på heltid. Da hadde jeg gått på veggen! Det er jo så mye bedre å bruke kroppen til noe fornuftig. Er dere ikke enig? 

Se, jeg fikk påskeegg av sjefen. Koselig!

Jeg vant hele 10 kroner på flax loddet som lå oppi egget! Tro det eller ei, men dette er første gang jeg har vunnet på et flax lodd. Haha!

Nå skal jeg gjøre meg klar til vors, deretter er det påske quiz på Kompaniet. Ha en fin kveld alle sammen! Vi blogges! :-) 

God kveld i stugu! I dag trosset jeg latskapen og dro på trening. Min første treningsøkt etter jeg kom hjem fra militæret faktisk. Føltes ubeskrivelig deilig å være tilbake på mølla. Med oppdatert spilleliste på øret gikk intervalløkten som hånd i hanske. Det er riktignok påskeferie, men det betyr ikke at man skal sitte på rumpa fra morgen til kveld. Gjør det vel?Har dere trent i dag? Jeansjakke - Lee. 
Skjorte - H&M.
Jeans - H&M.
Sko - Converse.  

Her er dagens antrekk. Legg merke til jeansjakka fra Zara. Kjøpte den i forrige uke, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

 

Solbriller - Ray Ban. 
Skjerf - H&M. 
Denim jakke - Zara.
Singlet - Carlings.
Bukse - H&M.
Sko - Converse. 

Hva synes dere?

Hei søtinger! Nok en solfylt dag i rosenes by. Jeg for min del har brukt dagen på å skrive CV og jobbsøknad. Er veldig usikker på om jeg skal fortsette å bo i Molde eller om jeg skal flytte tilbake til Oslo. Jeg har innmari lyst til å jobbe i klesbutikk og da føler jeg at hovedstaden er den rette byen å bo i. Dessuten har jeg fått et mye større nettverk der nå enn hva jeg hadde da jeg bodde der sist. Og det er jo en stor fordel med tanke på trivsel og sosialt samvær. Fristen for å søke skole begynner også å nærme seg. Jeg har ikke peiling på hva jeg vil bli! Det eneste jeg vet er at jeg liker å jobbe med mennesker og klær. Over påske skal jeg nedover til Oslo for å levere siste rest av det militære utstyret, så da får jeg benytte anledningen til å søke på jobber. Det beste hadde vært om jeg fikk jobb på enten VOLT, Steen & Strøm, Carlings eller H&M. I mellomtiden får jeg bare smøre meg med tålmodighet og nyte tilværelsen som arbeidsledig. 

PS! Dere må gjerne følge meg på facebook. Trykk HER for å komme til siden min. 

Før dere kryper under dyna må dere finne frem ørepluggene og logge inn på spotify. Jeg har nemlig laget en liten spilleliste med mine topp fem sovesanger. Disse må altså nytes før jeg inntar drømmeland. Anbefaler dere å gjøre det samme. Med mindre vi har helt ulik musikksmak kan jeg i hvert fall garantere at dere liker en av sangene. Subscribe spillelisten "Dream" ved å trykke HER.Har du en spilleliste med rolig musikk å dele? Legg igjen en link i kommentarfeltet under da vel! Kom gjerne med tilbakemeldinger om hva dere syntes om sovesangene mine. 

Siden det var så deilig vær i dag benyttet jeg anledningen til å ta noen close-up bilder av dagens outfit. Her i Molde begynner det nemlig å gå imot vår. Det måtte selvfølgelig feires med converse og collage jakke. Fint og flott med vinter altså, men nå vil jeg ha sommer!!

Er det flere enn meg som ser frem til å legge vinterjakka på hylla eller? 

Collage jakke - Morris.
Solbriller - Ray Ban.
Genser - Day Birger.
T-skjorte - Zara.
Bukse - H&M.
Sko - Converse.

Da jeg våknet opp i dag morges kunne jeg ikke gjøre annet enn å dra på smilebåndet. Sol og blå himmel er det beste som finnes! Jeg blir så glad når det er fint vær ute. På bildet nedenfor ser dere utsikten fra soveromsvinduet mitt. Vakkert, ikke sant? 

Foruten om jobb har helgen gått med til avslapping og sosialt samvær. Til en forandring tenkte jeg det var greit å spare kroppen for alkohol og festligheter. I hvert fall for denne ene helgen. Hehe.Senere i dag skal jeg hjem og feire bursdagen til min kjære storesøster. Gleder meg til å treffe familien igjen! Ja, for det begynner nemlig å bli en stund siden sist. 

Solbriller - Ray Ban. Skjorte - Minimum. Singlet - H&M. 


Så,  hvilke planer har dere for denne solrike palmesøndagen?

Sakte, men sikkert begynner det å nærme seg vår og sommer. I den anledning har jeg begynt å oppdatere klesskapet. Her om dagen fant jeg en bukse som jeg ikke har brukt på evigheter. Årsaken til det var helt enkelt fordi jeg mislikte passformen fra lårene og ned. I stedet for å gi den bort tok jeg frem saksa og klipte av beina. Resultatet ser dere på bildene under: 

Jeg ble kjempe fornøyd! Gleder meg allerde til jeg får brukt den sammen med et par converse og en fet singlet. 

Hva synes dere? 

Det er fredag og endelig helg! Jeg er alene hjemme og det føles usedvanlig deilig! I kveld skal jeg tenne levende lys og legge meg godt til rette i sofakroken. Med Idol på tv-skjermen skal jeg for første gang på lenge ha litt kvalitetstid for meg selv. Ja, for man trenger det i blant også. Eller hva sier dere? I morgen har jeg mye på agendaen, så her gjelder det å lade opp batteriene. 

Har dere forresten smakt nyheten Ballerina Dots? Sjokokake dyppet i iskald melk er den beste i følge min mening. 

Ha en fin fredagskveld da dere! Vi blogges.  

Hei alle sammen! Etter et år i kongens klær føles det godt å være tilbake i mine egne. Førstegangstjenesten er nå et tilbakelagt kapittel. Jeg har hatt et fantastisk år hvor jeg har gått fra å være en gutt til å bli en mann. Det høres kanskje rart ut, men det er sant. De tre månedene på rekruttskolen på Madla var utvilsomt den beste tiden. Da fikk jeg virkelig føle på hvordan det var å være soldat. Det jeg kommer til å savne mest fra førstegangstjenesten er samholdet. Jeg har blitt kjent med mennesker jeg mest sannsylig aldri hadde blitt kjent med i det sivileliv, og det er jeg veldig takknemlig for. Som om ikke det var nok har jeg lært meg selv bedre å kjenne. Jeg har for eksempel blitt mye mer tålmodig og disiplinert. Det er to gode egenskaper som jeg vet jeg kommer til å dra nytte av videre i livet. Både i privat praksis og i jobbsammenheng.Hvis du er i tvil om hva du skal studere etter at du er ferdig med videregående så anbefaler jeg samtlige om å gjennomføre førstegangstjenesten eller befalskolen. Anbefaler i større grad sist nevnte, da en lederutdanning i forsvaret tar seg enda bedre ut på cv`en. Hadde jeg visst det jeg vet i dag hadde jeg søkt meg inn på befalskolen, men mangel på informasjon og selvtillitt satte en stopper for akkurat det. Velger du å gjennomføre førstegangstjenesten bør du søke som idrettsassistent. Har du bakgrunn fra idrettsfag og en genuin interesse for fysisk aktivitet er dette stillingen for deg. Jeg var som tidligere nevnt stasjonert på Akershus Festning. Der hadde jeg ansvar for å drive treningssenteret, gjennomføre fysiske tester for øvrige befal og vernepliktige. Takket være en upåklagelig turnus fikk jeg muligheten til å reise hjem til Molde annen hver uke. Jeg hadde dessuten muligheten til å trene hver dag! Stort pluss dersom du liker å holde deg i form. 

Nå som jeg er tilbake i Molde er planen å finne seg en jobb og tjene penger frem til evt. studiestart. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg vil studere enda og det stresser meg. I hvert fall med tanke på at søknadsfristen går ut 15. april! Dere skal ikke se bort i fra at jeg flytter tilbake til Oslo. Da jeg har fått et mye større nettverk der nå enn hva jeg hadde da jeg bodde der sist. Ja, for trivsel er alfa omega uansett hvor jeg bor hen i landet. Mens jeg prøver å finne ut hva jeg vil med livet skal jeg selvfølgelig holde dere oppdatert på bloggen.

Ps! Kom gjerne med forslag til hva dere vil at jeg skal skrive om. 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits