God kveld dere! I dag våknet jeg opp til sol og blå himmel nydelige Kristiansand. Sammen med en kollega spiste jeg hotellfrokost (yummy!) før vi byttet om til treningstøy og spaserte bort til Elixia. I motsetning til mange andre byer i Norge ligger Elixia veldig sentralt i Kristiansand. Det ble til sammen tyve minutter på mølla og ti minutter på romaskinen. Dere skjønner, jeg har litt problemer med å motivere meg til å løpe for tiden. Det er derfor med god grunn jeg har bestemt meg for å forbedre kondisjonen når jeg flytter hjem til Molde. Når jeg først var i Kristiansand måtte jeg selvfølgelig benytte muligheten til å spise lunsj med vakre Kristina. Jeg bare elsker den jenta! Hun er tvers igjennom god og vi har alltid så mye å prate om. Vi ble derfor enig om at jeg skal komme på besøk så snart det lar seg gjøre. Hun har også lovet å ta meg med ut på livet i Kristiansand, noe jeg gleder meg veldig til. Forhåpentligvis klarer jeg å finne en kjekk gutt med sørlandsdialekt også, det hadde vært noe det!


Skjønne Kristina! Like vakker på utsiden som på innsiden. ♥

Viltburgeren på "Hos naboen" er uten tvil min favoritt. Saftig og god! I skrivende stund befinner jeg meg på Rica Hotel i Molde. Om få strakser får jeg overnattingsbesøk av Torill. I morgen skal vi som alltid trene styrke før jeg reiser avgårde på jobb. Må si jeg føler meg bra heldig som har muligheten til å tilbringe tid med den ene fantastiske jenta etter den andre, og det i jobbsammenheng. Håper alt står bra til med dere! :-) 

Woop, woop! Akkurat nå har Nelly 15% på ALT i hele nettbutikken. Det nærmer seg vår og da er det alltid moro med noe nytt i garderoben. Selv har jeg bestilt meg flere godbiter som jeg gleder meg til å vise dere. Ved bruk av koden SPRING15 i kassen trekkes 15% av kjøpesummen. Fantastisk, ikke sant? La deg inspirere av mine favoritter nedenfor: 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8.HER // 9.HER 


10. HER // 11. HER // 12. HER 

 

13. HER // 14. HER // 15. HER 

// Adlinks.

Hei! I dag hadde jeg min første arbeidsdag i luften. Jeg startet heldigvis rolig med en dagstur til Düsseldorf. Som dere kanskje vet har jeg jo vært frisk og oppegående ganske lenge nå, men jeg kunne ikke begynne å jobbe igjen før i dag på grunn av manglende klarering fra flylegen. Det er nemlig andre regler og rutiner for oss som jobber oppi høyden med tanke på sykmelding/friskmelding osv. Uansett, nå er jeg tilbake for fullt og det føles bra. Ut Mars og April måned skal jeg jobbe 100% som flyvert, men fra 1. Mai skal jeg gå ned til 60% og flytte hjem til Molde. Det gleder jeg meg veldig til! Siden jeg skal pendle ivaretar jeg muligheten til å være litt i hovedstaden også, noe jeg er veldig glad for. På den måten slipper overgangen fra å bo i Oslo til å flytte hjem å bli så stor.

Da jeg kom hjem fra jobb var det bare å hive i seg noe mat før jeg dro videre på trening. Back to basic på Elixia er alltid et rent helvete, men til gjengjeld føler man seg som en gud etterpå. I morgen har jeg sen innsjekk, noe som gjør at jeg kan trene før jobb. Me like! Ettersom kondisen min suger burde jeg virkelig kjøre cardio, men jeg får se hva jeg føler for når jeg våkner i morgen. Håper at alt står bra til med dere og at dere har fått en bra start på uken. :-)  

Hei og god kveld fra sengekanten! Som tidligere nevnt var jeg innom Acne i går, hvor jeg forelsket meg i skinnjakka dere ser på bildet under. Modellen heter "neil taped" og er i følge min mening den fineste. Jeg elsker passformen og ikke minst hvordan den ser ut. Siden jeg vurderer å kjøpe en såpass dyr skinnjakke er det også en fordel at den er tidløs. Ja, for det hadde vel vært litt dumt å kjøpe en jakke til 10k kun for en sesong?     

Hva synes dere om skinnjakka? Hot or not? 

God lørdagskveld! Jeg kom akkurat hjem fra byen. Har vært på farten helt siden jeg stod opp. Jeg startet dagen med å stusse sveisen. Det var veldig deilig å komme tilbake til min faste frisør, Silje. Hun vet akkurat hvordan jeg vil ha det, pluss at hun er super hyggelig. Anbefaler dere som bor i Oslo-området å klippe dere hos Hendrix Hair. Jeg sverger til den salogen som ligger på Pilestredet på grunn av min faste frisør, Silje Walberg, men jeg vet også at de har dyktige frisører på de andre salogene. Etter at jeg hadde klipt meg dro jeg på vindusshopping i Karl Johan. Jeg var blant annet innom Acne, hvor jeg forelsket meg i en skinnjakke som jeg bare MÅ ha. Jeg tenkte å legge ut bilder av den i morgen, så kan dere si hva dere synes og om jeg kledde den eller ikke. 

Siden sist har salogen fått seg verdens søteste maskott. Se på det ansiktet da! Er han ikke skjønn? Nå skal jeg ta meg en dusj og gjøre meg klar til kvelden. Jeg får nemlig besøk av herlige Isabell. Vi skal ta oss en etterlengtet fest og gjøre byen utrygg. Watch out Oslo! :-)  

God kveld! Da er jeg tilbake i hovedstaden igjen. Jeg hadde i grunn planer om å dra på spinning i kveld, men siden jeg har vært så flink å trene den siste uken valgte jeg å ta fri. Det er viktig med en hviledag også vet dere. Spesielt når man ikke har trent på en stund. I morgen skal jeg til legen på kontroll. Forhåpentligvis får jeg vite hva som var årsaken til nyresvikten også. Det kan umulig være noe alvorlig, for jeg føler meg jo helt frisk og rask. Takk gud for det. Som dere ser er kjøleskapet fylt til randen med favoritt drikken min, nemlig Aloe Vera Drikken. Min smaksfavoritt er uten tvil gojibær. Den smaker sinnsykt godt! For de av dere som ikke har smakt Aloe Vera Drikken så anbefaler jeg dere å ta turen innom nærmeste 7-Eleven å teste det ut. :-)   

Nå skal jeg ta meg en dusj og finne senga. Natta! :-) 

Ååå! Jeg får så dårlig samvittighet for at jeg ikke oppdater bloggen. Dere skjønner, det er bare så mye som skjer i livet mitt akkurat nå. Jeg er så usikker på bosituasjon og jobb, pluss at jeg pendler mellom Molde og Oslo veldig ofte - noe som gjør det vanskelig å få rutine på hverdagen og bloggingen generelt. Jeg lover å fortsette bloggingen som før så snart jeg har fått orden på omgivelsen rundt meg. Som tidligere nevnt må dere bare nøye dere med et sjeldent innlegg i ny og ned. Håper det går greit? 

I dag har jeg vært på Sunnmøret med håndball-laget mitt fra Elnesvågen, hvor vi spilte hele to kamper. Vi vant den første mot Aksla 34-27 og tapte den andre mot serieleder Langevåg, 24-27. Jeg er veldig fornøyd med laginnsatsen, men heller noe misfornøyd med mine egne prestasjoner. Kanskje ikke så unormalt å være litt rusten i kroppen siden jeg ikke har spilt håndball på over et år. Utrolig moro å kaste ball igjen hvert fall! Dersom jeg velger å flytte hjem igjen til Molde har jeg bestemt meg for å begynne på igjen. I skrivende stund ligger Torill og jeg i sengen. Hun er fyllesyk og jeg er helt utslitt etter dagens innsats. Nedenfor ser dere mine siste oppdateringen på instagram. Følg meg gjerne på @glennhenriksen, hvis du ikke allerede gjør det vel å merke.  

1.Jeg posserer foran speilet i mitt nye undertøy fra Bølger. (Link HER) 2. Sophie Elise og meg på Delicatessen. 3. Mette og jeg i siget på Exit forrige helg. 4. Party-outfit. 5. Aina, Victor og Bjørn Erik. 6. Et av mine nyeste innkjøp: skjerf fra Acne i marineblå. Love it! 7. Dobbel-date på Jacob All. 8. Bevis på at Cathrine og jeg er sporty. 9. Shoutout for fem kjekke russegutter.  

Dagen derpå. Du våkner med tidenes hodepine og er støl i hele kroppen. Munnviken er tørrere enn luften i Sahara. I det du reiser deg opp av senga holder du på å besvime, ja for du er jo helt ødelagt etter nattens festligheter. Er det ikke fascinerende å tenke på at vi mennesker liker å torturere oss selv på denne måten? Ja, for det er jo selvforskyldt. Hadde jeg for eksempel holdt meg til Imsdal fremfor vin og sprit hadde jeg helt sikkert våknet med et smil om munnen. Det verste av alt er jo det at bivirkningene av å drikke alkohol blir verre jo eldre du blir. Hvem skulle trodd det liksom? Jeg kan i det minste trøste meg selv med at jeg hadde det sinnsykt moro i går. Sammen med min gode venninne og tidligere samboer, Mette, "rocket" vi dansegulvet på Exit. Dette er også kjent som tidgere "G-Club" ved rådhuset, hvis dere lurte. På vei hjem fra byen gikk vi selvfølgelig innom 7-eleven, hvor vi slukte i oss to baconpølser, pizza og brus. Huff.. Det kunne umulig vært et bra syn. Haha! 

I skrivende stund ligger jeg som et slakt på sofaen og hører på de nyeste sangene til Boyce Avenune. Herregud som jeg elsker den gruppa! Den mannlige vokalisten har seriøst verdens deiligste stemme. Han kan gjøre den mest spilte radiohiten om til en drøm. Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter. PS! Anbefaler dere å høre disse sangene på full guffe med god lydkvalitet. Her i gården er det Bose annlegget som får kjørt seg, for å si det sånn. 

Fine, ikke sant? 

God lørdagskveld! Jeg tenkte det var på sin plass med en aldri så liten oppdatering på denne spøkelsesbloggen. Som dere sikkert har merket er det ikke så mye futt over bloggingen min for tiden. Forhåpentligvis finner jeg tilbake til både skrivelyst og inspirasjon etter hvert. I mellomtiden får dere ta dere til takke med et blogginnlegg i ny og ned. I går var jeg super sosial. Sammen med en godtepose full av bloggere og fantastiske mennesker var jeg på middag i forbindelse med lanseringen av den nye "Aloe Vera Drycken" som har blitt så populær i Sverige. På Delicatessen på Aker Brygge fikk vi servert nydelig tapas og vin, i tillegg til at vi fikk smake på de tre ulike typene av Aloe Vera Drycken.. Utrolig gøy å få hilse på Victor Frisk og Aina Banaina (som forøvrig er vinneren av årets sesong av Paradise Hotel Sverige). Pene mennesker begge to!   

Min smaksfavoritt var uten tvil den i midten med smak av bringebær. Anbefaler dere å teste den ut! (Fåes kjøpt på 7-eleven). 

Med så mye godt på menyen var det ikke enkelt å bestemme seg for hva man skulle spise. 

Jeg fikk også hilst på Sophie Elise for første gang, som lovet å ta meg med på omvisning neste gang jeg kommer til Harstad i forbindelse med jobben. Hun virket som en utrolig søt og hyggelig jente, så jeg gleder meg til det.   

Andrea og Bjørn-Erik. ♥

Gårsdagen var uten tvil ukas høydepunkt. Jeg koste meg fra ende til annen! Formen i dag tilsier at det ble konsumert litt for mye vin i går, så jeg får se hva som skjer utover kvelden. Det frister litt å dra ut, men jeg har ikke helt bestemt meg. Håper alt står bra til med dere og at dere får en fortsatt fin helg. Vi hörs! :-) 

Bildene har jeg tjuvlånt av Andrea og Sophie Elise.

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits