Hei dere! Her kommer oppskriften på gårsdagens middag. Den er sunn, god og best av alt - lett å lage! Med Maggi Juicy Fish kan du på en enkel måte lage et velsmakende og saftig fiksemåltid. 

Du trenger: 

» Fullkornsris.
» Agurk.
» Eddik.
» Brokkoliblanding. (Best med fersk.)
» Laks.
» MAGGI Juicy Fish. (Pakken inneholder krydderblanding og stekepose.) 
» Vita hjertego Mat. (Matfløte.) 

Fremgangsmåte:

1) Bland krydderet med fløte. 

2) Legg laksen samt grønnsakene i stekeposen og hell krydderblandingen oppi. 

3) Lukk posen med klipsen, som følger med i pakken, legg posen i en ildfastform og sett det hele i ovnen i 25 minutter. 

4) I mellomtiden kan du sette risen på koking og lage agurksalat.

5) Bland 2 ss eddik, 1/2 ss sukker og 1 dl vann i en skål og ha agurkskivene av en halv agurk oppi. 
 Voila! Ovnsbakt laks, brokkoli, fullkornsris og agurksalat klar til å nytes. Anbefaler en dash kesam ved siden av. 

God kveld i stugu! Sammen med min faste treningspartner, Torill, dro jeg som tidligere nevnt på trening. Med motivasjonen på topp og musikk på øret kjørte vi en effektiv styrkesøkt med fokus på bryst og triceps. Selv om det var folksomt på treningssenteret slapp vi heldigvis å vente på de ulike appratene. Det er noe av det verste jeg vet! En ting er at det drar ut tiden, men jeg mister også gnisten hvis jeg ikke får gjort de forskjellige øvelsene i riktig rekkefølge. Da vi kom hjem var det frem med proteinbøtta til Torill. Jeg må seriøst kjøpe meg eget pulver asap! Så spytt ut hvis dere har forslag til hvor jeg kan skaffe kosttilskudd som ikke koster skjorta og smaker godt. 

Denne bøtta har Torill kjøpt på xlife. Vurderer å kjøpe samme selv, da jeg synes vanilje smacker goodt! Ikke før jeg hadde kommet inn dørstokken var det av med skjorta. Dere skjønner, Torill liker meg best uten klær. He he..Dagens middag bestod forøvrig av ovnsbakt laks med brokkoli, fullkornsris og agurksalat. Det smakte himmelsk! Legger ut oppskriften i morgen. Nå er jeg tappet for energi og rimelig klar for å finne senga. I morgen skal jeg jobbe i barnehagen igjen. Mener å huske at vi skal ut på tur! Så jeg krysser fingre og tær for at værgudene er på vår side. God natt søtinger. Blogges i morgen! :-) 

Hei alle sammen! Våknet rundt klokken ti dag morges, frisk og rask. Maks deilig med en fridag etter å ha jobbet elleve dager i strekk! Formiddagen har gått med til rydding og vasking. Jeg startet med kjøkkenet, deretter jobbet jeg meg oppover rom for rom. I takt med musikken har jeg flagret rundt med vaskebøtte og støvklut helt siden jeg stod opp. Elsker når alt er på stell i heimen! Om en times tid kommer jentene hjem fra jobb. Da går turen på trening. Jeg har ikke helt bestemt meg om jeg skal kjøre bein eller bryst og triceps. Gleder meg uansett til å komme i gang med ukas første treningsøkt.      

Slik ser altså min uke ut, per dags dato vel å merke. Brått får jeg telefon om å jobbe torsdag også for alt jeg vet.  Nå har jeg bare igjen å vaske badet så er jeg i mål med dagens "husmorplikter".  

Håper alt står bra til og at dere har fått en fin start på den nye uken! :-) 

Hepp! Denne søndagskvelden har vært en av de sløveste på lenge. I hver vår sofa har vi ligget som noen slakt og sett på tv. Fikk forøvrig med meg de ti siste minuttene av kampen mellom MFK -Strømsgodset. Til Moldes store skuffelse ble det dessverre ingen poeng denne gangen heller.. Her i huset slukket vi sorgen med humor på tvnorge. Både Julia, Torill og jeg er nemlig stor fan av Kongsvik Videregående. Favoritt karakteren er selvfølgelig Kine Flatland. Hun er så vanvittig morsom med alle sine ultra blonde kommentarer. "Alt du ikke dreper gjør deg sterkere." Haha! Priceless. 

Såå koselig med besøk av min kjære Julia, som er hjemme i Molde de neste dagene!♥

En stk. nydusjet Torill. Forresten! Har dere smakt den nye m melkesjokoladen med peanøtter? Den er farlig god! 

Nå skal jeg ta med meg Torill og legge meg. I morgen har jeg FRI! Ja, dere leste riktig. Det skal bli så deilig å legge hodet på puta uten å måtte skru på alarm. God natt mine kjære bloggvenner! Sov godt og drøm søtt når den tid kommer. :-) 

Da var nok en arbeidshelg overstått. Fytti, så sliten jeg er! Ja, for det var en noe redusert gutt som stod bak kassa på Bunnpris i dag. En ting er i hvert fall helt sikkert, og det er at dette er første og siste gangen jeg drar ut på byen dagen før jeg skal ha tidligvakt. Dere må tro jeg angret på mine synder da alarmen ringte klokken 08:00 i dag morges. Synet av en knust iphone hjalp heller ikke på dagsformen. Sånn går det når man legger igjen fornuften hjemme.. Som dere sikkert skjønner er resten av kvelden er satt av til resitusjon og sofakos. Snart kommer Julia på besøk og da kan vi være kleine sammen. Jippi!

Noen som føler med meg i dag? 

Følg meg på instagram: @glennhenriksen


1. Lunsjpause på Bunnpris. Jordbær og mager vanilje kesam. Elsk! 2. Speilbilde på badet etter trening. 3. Frokost; havregryn, melk, banan og kanel. 4. Enda mer frokost. 5. Tivoli. 6. Meg og Torill i The Joker. 6. Meg uten klær. 7. Verdens beste ostekake. 8. Nok et matbilde, denne gangen var det sushi til lunsj.

Russetiden er allerede godt i gang flere steder i landet. Molde er intet unntak. Jeg må ærlig innrømme at jeg savner å være russ! Det var 17 fantastiske dager med fyll og fanteri. Noe av det beste med russetiden er at "alt" er tilltatt. Så lenge man ikke bryter loven vel å merke. Anbefaler alle som er russ i år til å være med på så mye som mulig. Jeg var riktignok bare på to russetreff, Ålesund og Tryvann. Angrer på at jeg ikke dro til Kongeparken og Lillehammer. Det koster tid, penger og energi hvis man skal være med på alt, men jeg mener at det verdt det. Man er jo bare russ en gang i livet! Det trenger dessuten ikke å koste skjorta. I hvert fall ikke hvis man har spart opp litt på forhånd. Her i byen er det ikke vanlig med russebuss og van ble derfor vårt fremkostmiddel under russetiden. Det var både billig og bra!  

Dere må tro jeg følte meg bra heldig som den eneste gutten i russebilen vår! :-D

Flere enn meg som savner russetiden? Og er det noen av dere som leser bloggen min som er russ i år? 

God fredag alle sammen! Til en forandring kunne jeg sove lenge i dag. Jeg stod ikke opp før klokken 11 nemlig. Det var helt fantastisk å sove ut! Kvikk og opplagt går jeg nok en arbeidshelg i møte. Startet dagen med en deilig frokost før jeg hoppet i treningstøyet og dro på trening. Trente biceps og rygg i dag, hvis dere lurte.Nå må jeg bare finne noe sunt og godt å spise til middag før jeg skifter til Bunnpris uniformen og gjør meg klar for jobb. På søndag kommer forresten Julia hjem til Molde! Ååå, som jeg gleder meg! Viktig å ha noe å se frem til vet dere. I hvert fall når dagene kun går med til jobb og trening.  

God helg da folkens! :-) 

God kveld kjære lesere! Karuseller er noe av det morsomste jeg vet. Jo større, jo bedre! I disse dager er Thomas Tivoli på besøk i Molde. Det er riktignok et lite tivoli, men de har et par-tre karuseller som er brukbare. Deriblant Extreme, The Joker og Jump. Sammen med Torill og niesen hennes, Malene, fikk vi testet ut alle tre og litt til. Overraskende nok fikk jeg med meg Torill opp i den største karusellen, Extreme. Hun var veldig tydelig på at hun ikke kom til å ta den, men etter "litt" mas fra meg lot hun seg overtale. Må si jeg er stolt over Torill som trosset høydeskrekken og gikk langt utenfor komfortsonen sin til fordel for meg.Torill, Malene og meg klar for første runde i Jump. 

The Joker er faktisk en av de karusellene jeg liker minst. Helt enkelt fordi jeg blir så kvalm av all den snurringen. Haha!  

Extreme var uten tvil dagens høydepunkt, bokstavligtalt! 

Er du glad i karuseller? 

Jakke // J. Lindeberg.     Genser // H&M.   Skjorte // Ralph Lauren.     Jeans // H&M.     Boots // Zara. 

Tjohei! Jobbet fra 07-15 på Bunnpris i dag. Med ansvar for både brød- og frukt og grønt avdelingen har jeg ikke stått stille et minutt. Elsker de dagene det er mye å gjøre! Da går tiden fort og man glemmer at man er på jobb. Min kjære samboer, Torill, jobber senvakt så jeg kjøpte med meg middag hjem fra catringen. Kjedelig å lage middag til seg selv.. Tok meg dessuten treningsfri til fordel for husarbeid. Ja, for det er ikke bare på jobb at tiden går fort. Bretting av klær og andre daglige gjøremål er også tidkrevende. I hvert fall hvis man skal gjøre det ordentlig. Ettersom det har vært og kommer til å bli en del jobbing denne uken må jeg forøvrig spare på kreftene.

Mat for Mons: Seibiff, fløtesaus, stekt løk, potet og råkostsalat. 

Godt å kose seg inne i varmen når regnet pisker mot vinduet. 

Før jeg kryper under dyna skal jeg se kveldens episode av hotellet med de rare i. Ha det fint så lenge! 

Som dere vet er jeg singel. Jeg har aldri hatt et seriøst forhold og stresser heller ikke med det. Akkurat nå er jeg i en fase i livet hvor det rett og slett ikke passer seg å ha kjæreste. Jeg har mer enn nok med jobb, venner og familie. Dessuten nyter jeg å være fri som fuglen! Jeg kan gjøre akkurat det jeg vil uten å måtte ta hensyn til noen. Den frihetsfølelsen ville jeg ikke vært foruten. Forstå meg riktig, jeg har ikke lyst til å leve som ungkar resten av livet! MEN inntil jeg treffer den rette skal jeg nyte tilværelsen som singel for alt det er verdt. 

Det finnes mange fordeler ved å være singel. Bare se her:

Flere enn meg som nyter singellivet? 

Fysj, for et ruskevær! Det blåser og regner verre enn verst her i Molde. Jeg har vært kald siden jeg kom hjem fra barnehagen. Hadde ikke kledd meg godt nok skjønner dere. Så hvis jeg ender opp med å bli forkjølet kan jeg ikke takke andre enn meg selv. Tok meg nylig en varm dusj. Sikker på at jeg stod der i et kvarter til sammen. Det var deilig! I skrivende stund ligger jeg i sengen med dyne og pledd surret rundt kroppen. Må si jeg ser frem til en god natts søvn. Jeg orker ikke tanken på å være trøtt når alarmen slår ut i morgen klokken 06.00.

Dere må høre på sangen nedenfor. Den er så fin! 

God natt alle sammen! :-) 

Føles sunnhet overveldende? Er det vanskelig å følge din sunne fornuft? Skal du gjøre én god ting for deg selv og de du er glad i:Sukker er farlig - og godt - og da blir det ofte riktig farlig. 

Veldig mange (inkludert meg selv i blant) klarer ikke styre sine tranger til sukker i løpet av en dag - i form av brus, påleggstyper, fint brød, sjokolade, godteri, kaker, kjeks, bakevarer, sjokolademelk osv. De er sukker-junkier. Når du inntar sukker, uansett forkledning, gir det kraftige svingninger i kroppens balanse slik at kroppen din har ennå mer lyst på søtt og det blir enda vanskeligere å holde seg fra det søte. Farlig godt. 

Du vil ha mer - og du blir avhengig. Var sukker kommet som en nyhet på markedet i dag, ville det blitt klassifisert som reseptpliktig legemiddel - som et narkotisk middel. 

Årsakene til søtsug er mange: du spiste deg ikke mett nok, du droppet frokosten, du spiste feil type mat, du spiser for lite mat eller for sjelden i løpet av dagen. Ønsker du å bli kvitt søtsuget og sukkerhungeren kommer det an på din indre motivasjon. For du må lære deg å kjenne på den, men ikke gi etter. Når sukkerhungeren stiger, kan det komme i form av humørsvingninger, irritasjon, angst, svimmelhet, nervøsitet eller kaldsvette - og du må lære å identifisere dette som søtsug uten å gi hjernen sukker. 

Men når blodsukkeret ditt er i fritt fall, er det vanskelig å tenke seg godt om når du skal velge mat og drikke. Kroppen din vil hige etter noe som får blodsukkeret ditt raskt opp igjen og da velger du oftest en sukkerholdig vare. På lang sikt er det absolutt ikke bra å presse kroppen på denne måten. Og det er kun noen av ringvirkningene sukker har på din kropp. Så hvis du er avhengig av søtsaker som sjokoladepålegg, syltetøy, halspastil, godteri, det lille ekstra til kaffen, brusen på kvelden - skift kanal. Skift over til å spise frukt, smoothies, frys ned smoothies til pinneis, knask frosne bær, ring en venn, lag en alternativ plan. Spis regelmessig, hold deg i bevegelse, velg banan eller annen frukt når søtsuget kommer. Det kan være tøft de første dagene, men det går over. Og du vil føle deg bedre etterpå. 

Jeg mener ikke at man skal bli helt fanatisk, men små endringer i kostholdet kan tross alt gi deg store helsegevinster. Personlig prøver jeg å styre unna søtsaker i ukedagene og heller unna meg litt ekstra på lørdagskvelden. Da smaker det mye bedre og man kan nyte for eksempel en melkesjokolade med god samvittighet. Husk, alt med måte!  

Så hva velger du? I bursdag, på lørdag til fest, til høytid, til hverdag, til trøst, til sosial hygge, på hytta, til TV´en? Hva setter du i sentrum - sukker eller helsa? 

Hei igjen! Til tross for et par late måneder uten trening klarte jeg faktisk å løfte 70 kg i benk i dag (3 sett x 10 reps vel å merke). Jeg vet at det ikke er så veldig mye å skryte av, men jeg har aldri vært noe fan av benkpress så for meg er dette bra. Og bedre skal det bli! Fantastisk følelse å være ferdig med dagens treningsøkt FØR jobb forresten! Da har man til gjengjeld resten av dagen/kvelden til å gjøre det man vil. Det er digg! 

Jeg hadde i utgangspunktet to fridager denne uken, men det var inntil de ringte fra barnehagen og spurte om jeg kunne jobbe akkurat disse to dagene. Ettersom jeg synes det er så koselig å jobbe der klarte jeg ikke å si nei. Med andre ord, jeg skal jobbe syv dager på rad. Det høres kanskje slitsomt ut, men jeg liker det. For ikke å snakke om tanken på at det kommer penger inn på kontoen. Jeg har i likhet med alle andre regninger som må betales. Deriblant en fordømt NRK lisens. Jeg som ikke engang ser på NRK.. *Sukk.*  

BP = Bunnpris. BHG = Barnehagen, hvis dere lurte. Som dere ser er jeg godt rustet for en hektisk uke. Kjøleskapet er nemlig fylt med energidrikke. Nei, jeg har ikke kjøpt alle disse. Fikk de med hjem fra jobb, da de hadde gått ut på dato. Smaker akkurat like jævlig uansett spør du meg. Haha! 

Før jeg legger hodet på puta skal jeg se reprisen av kveldens episode av Paradise Hotel. Natta! :-) 

God morgen godtolk! Da var det mandag igjen da gitt. For min del betyr det en ny dag med jobb, men før den tid skal jeg på trening. Triceps, bryst og skuldre står for tur i dag. Kan ikke huske sist jeg løftet benk, så det blir spennende å se hvor mye jeg tar. Jeg har nemlig mistet endel muskelmasse i løpet av de siste månedene. Grunnen til det er helt enkelt fordi jeg har slurvet med treningen. Heldigvis skal det ikke mye til før jeg er tilbake der jeg var. Planen nå er å starte rolig med et par styrkeøkter i uka, for så kombinere styrke og utholdenhet etter hvert som formen tar seg opp. Det funket sist, så jeg satser på at det funker denne gangen også. 

Frokosten bestod av havregryn, melk, jordbær, blåbær, rosiner og kanel. Nam!Nå må jeg løpe! Ønsker alle sammen en fantastisk mandag. :-)  

Lana Del Rey er helt fantastisk! Utseende, stemmen, stilen - alt med denne dama er magisk. Got to love here!

Flere enn meg som er fan?

Tidsinnstilt innlegg

Seks favoritt plagg fra Nelly.com akkurat nå: 

1. Kronstad Skjorte - HER // 2. Dr. Denim Skjorte - HER // 3. Ben Sherman Skjorte - HER 

4. Scotch & Soda Militær Jakke - HER // Cheap Monday Denim Vest - HER // Benson Jakke - HER 

Noe du likte?

Tidsinnstilt innlegg

Følg meg gjerne på instagram: @glennhenriksen

Hei hopp! Som oftest bruker jeg å være flink til å legge ut bilder på instagram, men ikke denne uken. Har vært opptatt med jobb og trening. Dessuten føler jeg ikke behovet for å legge ut det samme hele tiden. Satser på at det blir mange flere insta-moments neste uke. 

Det ble en rolig kveld på meg i går. Torill og jeg slappet av med reker og film. Dette er den andre helgen på rad hvor jeg prioriterer jobb, trening og hjemmekos fremfor festligheter. Deilig! Nå skal jeg gjøre meg klar til søndagsjobbing. I grunn ganske greit å jobbe på søndager synes jeg. Det er godt betalt og mye action. Just the way I like it! Har forhåndsskrevet et par innlegg som kommer i løpet av kvelden, så følg med. Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin dag. Love & peace. ♥ 

Folk har åpenbart delte meninger når det kommer til gutter og treningstights. Noen mener det ser "gay" ut og at tights kun er forbeholdt jenter. Jeg for min del kunne ikke blitt mer uenig! Hallo!, vi lever i 2013! Det har vel ingenting med saken og gjøre om du er gutt eller jente for at du skal kunne bruke tights på trening. For ikke å snakke om hvilken legning du har. Det er jo ikke det faktum at tightsen sitter som et pølseskinn som er årsaken til at man bruker det. Grunnen til at for eksempel jeg bruker tights på trening er fordi den har en elastisk utforming, noe som gjør at den sitter bra og den gir lav lutftmotstand.

Dessuten synes jeg det er mye mer behagelig å løpe med en tettsittende bukse kontra en stor og vid joggebukse som henger og slenger. Som alle vet er det noen som kler tights bedre enn andre, men sånn er det jo med alt av klær. Jeg fryder meg over deilige gutter som har på seg tights på trening. Hvorfor gjemme seg bak posete klær i størrelse flodhest når man kan gå sporty kledd i behagelig og moderne treningstøy?Hva synes du om gutter/menn som bruker tights på trening? 

Hei! Hadde planer om å trene før jobb i dag, men siden jeg ikke klarte å stå opp i tide måtte jeg trene etter jobb i stedet. Ble langkjøring på mølla etterfulgt av et par mageøvelser. Ikke den tyngste treningsøkta akkurat, men bedre enn ingenting. Før jeg vendte snuten hjemover stakk jeg innom Brun og Blid. Der lå jeg og drømte om sol og sommer i hele tyve minutter. Sykt digg! Har forøvrig arbeidshelg på Bunnpris denne helgen. Fint å kunne veksle mellom bleieskift og matvarer. I hvert fall når man stortrives med både det ene og det andre.  

Nå skal jeg finne loppekassa! Natta søtinger, vi blogges i morgen! 

PS! Vinneren av konkurransen jeg hadde i samarbeid med brandos.no er annonsert på min facebook side. Check it out! 

God kveld! Hvem skulle trodd at det var så slitsomt å jobbe i barnehage? Ikke jeg hvert fall! På tross av at man blir tappet for energi så er det vanvittig moro! Jeg koser meg gløgg i hjel sammen med alle disse søte, små krabatene. I dag jobbet jeg på småbarnsavdelingen. Der var det litt mer action enn på den første avdelingen jeg var på. Mange hevder at det å jobbe i barnehage har samme virkning som et prevensjonsmiddel, men ikke for min del. Jeg har fått mersmak og gleder meg til den dagen jeg selv får barn! Det skjer riktignok ikke med det første, men det er likevel lov å drømme. Eller hva sier dere?Nå skal jeg stupe i seng! Batteriene må lades til en ny dag med jobb og trening. God natt da, dere! Sov godt. 

Hjelp, som tiden flyr! Tok en opprydning på Macen her om dagen og da kom jeg over disse bildene fra 2009. Gøy å se tilbake på den tiden JuliaLars og jeg hang sammen som erteris. Nå føler jeg meg brått gammel her jeg sitter. Rart å se seg selv som blond også. 

Synes dere jeg har forandret meg? 

God kveld alle sammen! Etter at jeg var ferdig med dagens treningsøkt dro samboeren min, Torill, og jeg på butikken. Vi ble raskt enig om hva vi skulle spise til middag, nemlig tandori chicken med ris, salat og nan brød. Farlig godt! Nå ligger vi på hver vår sofa, mette og trette. I morgen venter en ny og spennende dag i barnehagen, både for meg og Torill. Deilig følelse å kunne glede seg over å gå på jobb. Forhåpentligvis er det noen av barna som kjenner meg igjen fra tirsdagen også.  

Håper alt står bra til med dere! Vi blogges.  

Deilig med en fridag midt i uka altså! Våknet til grå himmel og regn, men det setter ingen stopper for verken humør eller treningslyst. Etter en god natts søvn er jeg klar for en ordentlig treningsøkt. Skal kjøre intervaller på mølla i dag. Jeg har forresten vært hos frisøren! Hater når håret blir for langt rundt ørene og på toppen. Da bruker jeg dobbelt så lang tid på å fikse det og jeg blir som regel aldri fornøyd. Nå er jeg nyklipt, og det føles bra. Kjøpte meg en ny hårvoks fra Id-hair denne gangen. Har brukt Renati i årevis, men følte det var på tide å prøve noe nytt. Gjenstår selvfølgelig å se om den nye voksen lever opp til forventningene etter hvert som håret vokser.    Ladet opp til trening med en skål med vanilje kesam, banan og blåbær. Yummy yummy in my tummy!PS! Har du husket å melde deg på konkurransen jeg har i samarbeid med 
Brandos.no? For påmelding trykk HER. 

I dag fikk jeg prøve meg som barnehageonkel for første gang. Både personalet og barna på avdelingen tok meg godt i mot. Og jeg merket med engang at jeg at kom til å trives. Dagen i dag har gått med på å aktivisere barna, inne og utendørs. Høydepunktet var uten tvill da vi lekte gjemsel ute i skogen. Jeg kan ikke huske at tiden har gått så fort på jobb noensinne. Ja, for før jeg visste ordet av det var arbeidsdagen over. Gleder meg allerede til torsdag, da skal jeg tilbake som vikar i barnehagen og treffe igjen alle de skjønne barna igjen. Nå sitter jeg og vurderer om jeg skal dra på trening eller ikke. Valgets kvaler..

Trøtt, sliten og tiltaksløs er stikkord som beskriver dagsformen min i dag. Jeg våknet med et håp om at denne fridagen skulle bli brukt til noe fornuftig, som for eksempel trening. Den gang ei! I stedet har jeg ligget på sofaen og havlsovet. Det faktum at jeg er helt ødelagt i alle muskler og ledd etter lørdagens styrkeøkt gjør ikke situasjonen noe bedre, for å si det sånn. Bare å løfte en finger gjør vondt i dag. Da kan dere tenke dere selv hvordan jeg har det. Håper ikke at jeg smitter dere med min negative energi, for det er det siste jeg ønsker. Jeg ville bare stikke innom og fortelle dere hvordan det stod til. Satser på å komme meg tidlig i seng i kveld slik at jeg er kvikk og opplagt til i morgen. Ja, for da skal jeg nemlig jobbe som vikar i en barnehage her i Molde. Det kan bli både nytt og spennende! Gleder meg. 

Følg meg på instagram: @glennhenriksenHva heter du på instagram?

Da jeg oppdaget at en av skjortene mine fra minimum hadde blitt for trang rundt bicepsen bestemte jeg meg for å klippe av ermene. Det var med tungt hjerte jeg fant frem saksa og satte i gang. Ja, for dette var en av de denim skjortene jeg likte best. Når det er sagt må jeg si meg fornøyd med resultatet. I stedet for å kaste olaskjorta har jeg altså gjort den om til en vest som jeg tror kommer til å bli flittig brukt i sommer. Sammen med blant annet denne shortsen. Det gjelder bare å være kreativ folkens. Da kan man spare både tid og penger.  

Den ble fet, ikke sant?

God morgen! Det er søndag og jeg er full av energi (#denfølelsen, haha!). Været er heller ikke så aller verst og i den anledning startet jeg dagen med en frisk morgencardio. Nå bærer turen videre på jobb! Jeg hadde i utgangspunktet fri, men ble oppringt i går kveld og da måtte jeg selvfølgelig si ja. Cash is king vet dere! Eneste minuset med å jobbe i dag er at jeg ikke er hjemme når samboerene mine kommer hjem fra Egypt. Jeg har midtvakt, så da får vi heldigvis litt av kvelden sammen. Gleder meg til å høre hvordan de har hatt det på tur!  

 

Har forhåndsskrevet et innlegg som kommer i løpet av dagen, så følg med. Ønsker alle mine fantastiske lesere en deilig søndag!! :-)

Volt har så mye fine klær! Skulle ønske jeg hadde en utømmelig konto slik at jeg kunne bytte ut hele garderoben min..Noe dere likte? Jeg kunne tenkt meg alt!

Hei kjære lesere! Da er jeg ferdig trent og klar for jobb. Skal bare jobbe tre timer for ei som skal på fotballkamp. Trente forøvrig biceps og rygg i dag. Det kjennes på kroppen at jeg har vært litt for lenge på latsiden. Nå er det skjerpings! Ja, for det er trossalt ikke lenge til sommeren er her og da vil jeg selvfølgelig føle meg komfortabel uten klær. Aporopos klær! Når jeg kommer hjem fra jobb må jeg hive meg rundt og rydde rommet mitt. Det ser bokstavligtalt ikke ut. Sånn går det når man har vært på reisefot.

Nok tomsnakk fra min side. Ville i grunn bare stikke innom for å ønske dere en herlig lørdag! Dere er best. ♥

Det ble så enkelt som smørbrød med ost og skinke til kvelds. Da jeg var mindre pleide jeg å spise dette ofte, og først nå skjønner jeg hvorfor. Det er jo sykt godt! Kanskje ikke det sunneste alternativet, men på en fredagskveld bør det være lov å unne seg noe godt. 

Kjipt at Sverre ble stemt ut av idol. Han er jo ikke bare flink til å synge, men også fin å se på. Eller hva sier dere?Nå kjenner jeg at det snart er på tide å finne senga. Jeg skal nemlig prøve å komme meg tidlig opp på trening. God natt folkens!

Da var nok en arbeidsdag og uke over. Alltid godt med helg, ikke sant? Selv om jeg er på utkikk etter jobb i Oslo er det fint å ha muligheten til å tjene penger hjemme i Molde. Det beste med å jobbe på Bunnpris Fuglset er utvilsomt det gode arbeidsmiljøet og alle de hyggelige kundene. En ting er i hvert fall helt sikkert, og det er at jeg elsker å jobbe med mennesker!

I utgangspunktet hadde jeg tenkt meg på trening etter jobb, men jeg er så trøtt og sliten at jeg tror jeg står over. Dessuten føler jeg meg litt småforkjølet etter at jeg løp ute i går. Håper ikke det er innfluensa som nok en gang skal innvadere kroppen. Det lar seg bare ikke gjøre nå som jeg skal komme i gang med de faste rutinene mine. Utover kvelden blir det nok bare avslapping og fredaskos. Kjenner at det et stort tomrom i leiligheten uten mine to samboere, Torill og Kirsten. Gleder meg til søndag, da kommer de nemlig hjem fra Egypt. Wee! 

Forresten! Jeg var visst med i et innslag på "tv2 hjelper deg" i går. Trykk på bildet for å komme til videoen: 

Her ser dere hvordan den nye buksa mi ser ut på: Blazer, t-skjorte, boots // Zara.       Jeans // Brandos.        Solbriller // Carlings.       

Siden det var så fint vær i dag bestemte jeg meg for å knyte på meg løpeskoene og jogge ute. Som oftest pleier jeg å dra til gamle Molde stadion, for så løpe rundt fotballbanen til jeg stuper. Men på grunn av snø og is var den dessverre stengt. Det stoppet ikke meg i å gjennomføre en etterlengtet treningsøkt, så i stedet løp jeg Molde rundt. Den delen av byen jeg bor i vel å merke. I takt med musikken brukte jeg cirka 30 minutter. Godt fornøyd med det ettersom jeg ikke har vært i aktivitet på en stund. Når det er sagt er jeg sykt glad for at jeg valgte å trene utendørs til fordel for den slitte 3D-mølla jeg ellers ivaretar kondisen på. Ingenting er som frisk luft og vakre omgivelser.  

Nå tar jeg kvelden med god samvittighet. I morgen venter en ny dag med blant annet jobb og trening. Vurderer forøvrig å dra hjem på familiebesøk også. Det begynner å bli en stund siden sist jeg var hjemme nemlig. God natt og sov godt alle sammen. 

God morgen solstråler! Ville bare titte innom å ønske dere en fin fin torsdag. Jeg skal avgårde på jobb! Til en forandring føles det bra å stå opp tidlig. Sola skinner og humøret er på topp, dette blir en bra dag. Snart helg og greier. Viktig å være positiv, sant!? Caps - H&M.
Solbriller - Carlings.
Vest - Emmet.
Hettegenser - H&M. 
Skjorte - Vailent.
Bukse - H&M.
Sko - Converse.  

Hel alle sammen! Da har jeg endelig klart å komme meg hjem til rosenes by, Molde. I dag var jeg fast bestemt på å rekke flyet og var derfor på Gardemoen to timer før avgang. Jeg ble veldig overrasket da jeg landet og fikk se hvor fint vær det var her. Hadde forberedt meg på å komme hjem til snømåking og grå himmel, men den gang ei. Ettersom mine to samboere er på ferie i Egypt har jeg hele leiligheten for meg selv. Litt trist, men også ganske deilig! De neste dagene skal jeg jobbe på Bunnpris, trene og gjøre noe fornutfig for en gangs skyld. Må si jeg ser frem til å komme i gang med treningen igjen. Jeg kan ikke huske sist jeg løp på mølla eller løftet vekter, og det er ingen god følelse. Som dere kanskje vet er jeg en gutt som liker å holde meg i form og ta vare på kroppen.

Akkurat nå føler jeg meg like råtten innvendig som denne døde blomsterbuketten jeg ble møtt av da jeg kom hjem:For et nydelig vær! Jeg elsker Molde på dager som dette. 

Er det like fint vær over hele landet montro?

Her er gårsdagens antrekk. Legg merke til den nye veska mi fra Zara. Elsker fargen! Den kostet ikke mer enn 699 kroner, hvis dere lurte. Solbriller - Ray Ban.
Jakke - J. Lindeberg.
Genser - H&M.
Skjorte - Minimum.
Jeans - Nudie Jeans.
Sko - Eurosko.
Veske - Zara.  

God kveld! Amalie og jeg startet dagen med en bedre lunsj på Olivia i Bogstadveien. Der ble vi sittende å snakke om alt mellom himmel og jord. I hennes selskap glemmer jeg både tid og sted. Vi har alltid noe å prate om, og det er så utrolig deilig. Det verste jeg vet er kleine øyeblikk hvor man sitter å grubler over hva man skal si, og hva man ikke skal si for den del. Etter hvert som vi hadde spist oss gode og mette ruslet vi videre. Vi hadde begge bestemt oss på forhånd for å ikke shoppe, men da jeg fikk øye på den perfekte veska på Zara klarte jeg ikke å stå i mot. Den rommer både kamera, mac og andre viktige eiendeler jeg ikke kan leve for uten. Legger ut bilder i morgen.

Meg og Amalie på Olivia. 

Denne pizzaen må dere prøve. Sykt god! 

Bilder av dagens outfit kommer, so stay tuned. 

God morgen! Gjett hvem som klarte å miste flyet sitt i går kveld? Jo, det var jo ingen andre enn meg det. Vimsekoppen selv skulle nemlig på død og liv innom Stravinsky for å hente ei jakke som jeg hadde glemt igjen på lørdag. Jeg burde vært realistisk og skjønt at det var et dødfødt prosjekt med tanke på at jeg hadde dårlig tid, men den gang ei. Da jeg kom til Gardemoen var det bare 15 minutter til flyet skulle gå. Innsjekken var stengt og jeg hadde heller ikke sjekket inn på forhånd.

Med hodet mellom beina gikk jeg bort til servicekontoret til Norwegian. Takket være en snill dame bak disken fikk jeg booket om billetten min til i morgen for en billig penge. Mye heller det enn å bestille en ny flybillett til dobbel pris. Da det var gjort var det bare å hive seg på første og beste flytog tilbake til hovedstaden. Heldigvis fikk jeg komme å sove over hos Amalie, en av mine beste venninner fra vgs. 

Jakke - Julia. Solbriller - Ray Ban. Genser - Tiger Of Sweden.  Jeans - Bik Bok. Sko - Converse. 

I dag våknet jeg opp, kvikk og opplagt. Utrolig deilig å ikke være bakfull. Ja, for det er vel ingen hemmelighet at det har vært mye festning på meg den siste uka. Nå skal Amalie og jeg ut å spise lunsj. Ettersom det er en stund siden sist har vi mye å snakke om. Med dette ønsker jeg dere en fin tirsdag. Vi blogges! 

Ryktene tilsier at det er snøstorm hjemme i Molde. Det er jo helt motsatt av det fine været her på Østlandet. Jeg benyttet derfor muligheten til å gå lettkledd og vårlig den siste dagen min i Oslo. Uff, jeg vil ikke hjem.. Ikke bare på grunn av været, men også fordi jeg har hatt det så fantastisk bra denne uken sammen med gode venner. En ting er i hvert fall helt sikkert, og det er at jeg skal flytte nedover så snart det lar seg gjøre. Birte har allerde pakket kofferten og dratt tilbake til Bergen. Flyet mitt går klokken 22:30, så det er ikke lenge før også jeg må ta farvel med storbyen og min kjære Julia. Denim jakke - Lee. 
Skjerf - H&M.
Genser - Tiger Of Sweden.
T - Skjorte - Zara.
Bukse - Humör. 
Sko - Converse.  

Hei solstråler! Jeg har blitt valgt som ukens blogg hos blogit.no. Anbefaler dere å ta turen innom siden deres. Da kan dere lese hva jeg har svart på de ulike spørsmålene jeg ble stilt. Trykk på bildet under for å komme direkte til intervjuet. 

Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere syntes om svarene mine. :-)

Følg meg gjerne på instagram: @glennhenriksen

Noen bilder du likte?

Tjena! Det har ikke skjedd så mye nevneverdig siden sist. Bortsett fra gårsdagens utflukt da, vel å merke. Den startet litt kjeitete på Monkey Bar, men vi endte til slutt opp på Lavvo. Der var det hæla i taket og tenna i tapeten. I kjent stil pendlet jeg mellom baren og dansegulvet i håp om å miste alt av hemninger. Haha! Skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt gidder å bruke penger på drikke ute. For det første er det dyrt. For det andre er det så og si null prosent alkohol i drinkene. Og for det tredje er jeg mer enn full nok fra før.

Konklusjon: Drikk deg fin i formen på vorspiel. Legg igjen bankkortet hjemme. Ta med førerkort eller lignende som legitimasjon og eventuelt cash til cover og garderobe. :-)  Denne lørdagen har blitt brukt til restitusjon og avslapping. Tanken på at jeg skal ut på byen IGJEN i kveld gjør at jeg egentlig har mest lyst til å stikke fingeren i halsen. Til mitt forsvar kan jeg si at jeg er en festglad gutt som liker å ha det gøy. Så ingen grunn til panikk folkens. Jeg har ikke blitt alkoholiker, enda.. Hoho! 

Hva skjer hos dere i kveld? Håper dere er litt mer fornutfig enn meg.Skinnjakke - H&M.
Hettegenser - H&M.
T-shirt - Zara.
Jeans - H&M.
Sko - Converse.
Tøyveske - Urban. 
Solbriller - Ray Ban. 

Hei alle sammen! Jeg hadde en kanonbra kveld på byen i går! Vi endte til slutt opp på Horgans i Hegdehaugsveien. Der var det mye folk og god stemning! Trodde et øyeblikk at jeg hadde blitt frastjålet jakka mi, men etter langt om lenge fant vi den til slutt oppe hos Dj´en. For en lettelse! Worst case scenario å bli frastjålet jakke, iphone og bankkort. Note to self: Heretter skal jeg alltid henge ytterplagg i garderoben og beholde verdigjenstander på kropp. 

Bakfull og trøtt som et dovendyr har jeg i dag vært på Huseby leir og tatt hørseltest. Etterpå gikk turen ned på Akershus Festning for siste gang som menig. Der fikk jeg utdelt en attest, diplom og en vernedyktighetsmedaljen som et bevis på at jeg har fullført førstegangstjenesten med glans. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt flau da jeg leste gjennom referansen som befalet mitt hadde skrevet. Ja, for det var ikke måte på med positive tilbakemeldinger. Gøy og ikke minst motiverende å se at min innsats har blitt lagt merke til. Dette er papirer som vil være gull verdt i forbindelse med søknad til videre utdanning og jobb. Det føles fantastisk deilig å være sivilist igjen! Mens Julia fortsatt var på jobb feiret Birte og jeg med et etterlengtet måltid på Mc Donnalds. Chicken salsa in my heart. ♥   

Vakre Birte! 

Her i gården rekker vi ikke å få promilla ut av blodet før det er på´n igjen. I kveld skal vi feire at jeg har dimmet. Wee! :-D

Her er kveldens antrekk:Skinnjakke - H&M.
T-Skjorte - Tiger Of Sweden.
Armbånd - Calvin Klein. 
Jeans - H&M.
Sko - Eurosko.  

Like or dislike?

Hei søtinger. For et stress! Siden jeg kom til hovedstaden har jeg ikke gjort annet enn å fly fra det ene stedet til det andre. I dag har jeg endelig fått levert militær utstyret mitt. Shit, for en lettelse å være kvitt alt av uniformer, sovepose og liggeunderlag! Etter at det var gjort har jeg fartet frem og tilbake i Bogstadveien. Når det gjelder jobbintervjuet i går så kan jeg meddele at det gikk bra. Ingenting som er avgjort enda, men jeg har i det minste en god magefølelse. Så da får jeg bare smøre meg med tålmodighet og håpe på det beste. Ellers er alt bare allers her i solflyte Oslo. Jeg stortrives! Solen skinner og det er skikkelig vårstemning.

Slenger med noen bilder fra gårsdagens idyll på Lekter´n. Ingenting er som å sitte i solsteken med en iskald Corona Extra! 

I kveld skal jeg ut på byen med en fantastisk gjeng. Det blir moro! Hvem vet, kanskje vi sees vi på Lille Asia? ;-) Solbriller - Ray Ban. 
Jakke - J. Lindeberg.
Genser - Zara.
Skjorte - J. Lindeberg.
Jenas - Nuudie.
Boots - Eurosko.

God morgen solstråler! Jeg har fått meg en ny bestevenninne og hun heter Zara. Vi har alltid hatt et godt forhold til hverandre, men i løpet av det siste døgnet har vi båndet skikkelig. Så snart anledningen byr seg kommer hun og legger seg på fanget mitt. Jeg er litt usikker på hvilket forhold vi har, men tipper det er bror-søster forhold. Ja, for i dag tidlig kom hun hoppende opp i senga og begynte å slikke meg i ansiktet. Det er jo umulig og ikke bli glad i det lille firbeinte nurket der. Er hun ikke bare den søteste chihuahuaen ever? Nå har Julia, Birte og jeg akkurat spist lunsj. Jeg skal straks hoppe i dusjen og gjøre meg klar til jobbintervju. Wish me luck!

God kveld! Etter at jeg hadde mønstret militærutstyret på Akershus Festning møtte jeg Julia og Birte i Karl Johan. Dagen i dag har gått med til shopping og restaurantbesøk. Jeg for min del har vært flink gutt og holdt visa kortet tett til brystet. Hensikten med oppholdet mitt her i Oslo er trossalt å skaffe meg en jobb, ikke sløse penger jeg "ikke" har. Allerede i morgen skal jeg på et intervju og jeg er selvfølgelig veldig spent. I mellomtiden krysser jeg fingrer og tær for at det går veien. Viktig å ikke ha alt for store forhåpeninger vet dere. 

Nå er det Paradise Hotel og sofakos som står på menyen. Hej då! 

Det var ekstremt tungt å stå opp da klokken ringte klokken 07:30 i dag morges. I løpet av påskeferien har jeg nemlig klart å fucke døgnrytmen min. Nå som ferien er over skal jeg prøve å bli flinkere til å legge meg i normal tid. Jeg er riktignok arbeidsledig, men det er ingen unnskyldning for å sove til langt på dag. Med baggasje på størrelse med et flyttelass måtte jeg nærmest løpe til skranken da jeg skulle sjekke inn. Med et sjarmerende smil og litt flax rakk jeg det akkurat. Jeg hater å stresse , men ender likevel opp med å gjøre det hver gang jeg skal ut å fly.

I skrivende stund sitter jeg i leiligheten til Julia på Majorstuen. Hun er på jobb, men jeg har godt selskap av hunden Zara og av Birte (bestevenninen til Julia) som også skal bo her denne uken. Om en times tid skal jeg ned på Akershus Festning og levere siste rest av det militære utstyret. Gleder meg til å bli kvitt den store bagen og bli helt ferdig med førstegangstjenesten! 

I håp om å knipse et "bra" bilde var dette det beste jeg fikk til. Sorry!

Ha en fortsatt fin dag da, dere! Vi blogges.

Jeg elsker militær jakka på bildet under. Passformen, fargen og mønsteret på skulderene er priceless. Må ha den, bare må ha den!

Flere enn meg som lengter etter å gå med t-skjorte, shorts og converse?

Morn! Mens samboerene mine er på trening ligger jeg i sengen og synes synd på meg selv. Våknet i dag med hodet fullt av bomull, rennende nese og enda stivere nakke. Æsj! Slik formen er nå ser det ikke ut som at denne dagen blir noe annerledes enn gårsdagen. Kanskje like greit, så får jeg ta tiden til hjelp og bli frisk og rask til i morgen. Ja, for da reiser jeg nemlig til Oslo for å levere siste rest av det militære utstyret og for å besøke Julia. Som kanskje noen av dere vet har hun forlatt Molde og flyttet til Oslo. Når jeg først skal til hovedstaden tenkte jeg det ville være en gylden mulighet til å forhøre meg om jobb, samt ha kvalitetstid med min kjære Julia. ♥ Gledes! Noen som har forslag til en bra film eller serie jeg kan se?

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits