Riktig god tirsdagskveld! Utrolig nok er det mange av dere som klikker seg innom bloggen min, selv når jeg ikke oppdaterer - det står det respekt av. Jeg merker det klør i fingrene etter å komme i gang med bloggingen for fullt, så dere trenger ikke å vente så alt for lenge før jeg er tilbake. I skrivende stund er jeg i solfylte Marbella. Etter en hektisk arbeidsperiode syntes jeg det var på sin plass med en aldri så liten mini-ferie. For meg som er så vant med å fly koster det meg lite energi (og penger forsåvidt) å fly en tur til Spania. De neste tre dagene skal jeg bare trene, spise god mat og sole meg. Med temperaturer opp mot 28 grader i skyggen kan man ikke gjøre annet enn å smile. Eller hva sier dere?   

Årets første grillmåltid. Maiskolber med litt smør og salt er jo uten tvil favoritten. Yummy! Håper alt står bra til med dere! :-)  

God formiddag! Jeg har en god nyhet til dere. Ved hjelp av vipkoden MIDSALEVIP har du muligheten til å klikke deg inn på salget hos NLY MAN en dag før alle andre. På den måten kan du bestille de godbitene du måtte ønske uten å bekymre deg over verken størrelse eller pris. Ja, for Nelly har satt ned mesteparten av de utvalgte salgsvarene med minst 50%. Hva venter du på? Trykk HER for å komme til salget.  

Nedenfor har jeg plukket ut mine salgsfavoritter: 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER 

13. HER // 14. HER // 15. HER

16. HER // 17. HER // 18. HER

// Adlinks.  

God morgen fra airport hotellet i Bergen! Fortvil ikke, "jojo-blogger´n" er i live. Dere skjønner, å jobbe 100% som flyvert er dessverre veldig tidkrevende. Jeg satser derfor på en ny og bedre start fra og med 1.mai, da jeg skal gå ned til 60% stilling. Må si jeg gleder meg til å få tilbake livet mitt! Jeg savner nemlig å ha rutiner på kosthold, trening og ikke minst, ha tid til å oppdatere bloggen. Når det er sagt har jeg det bra med meg selv og jeg er meget glad for at vi går mot vår. Deilig å endelig kunne bytte ut dunjakka til fordel for en skinnjakke og et par converse. Jeg har endel nyheter i garderoben som jeg har lyst til å vise dere, men det er ikke så lett å få til outfitbilder når man stadig vekk er på reisefot. Som sagt, vi satser på en ny og bedre start fra mai-måned. Deal? :-) 

Nedenfor ser dere mine siste oppdateringer på instagram @glennhenriksen 

1. Selfie før trening. 2. Utsiktsbilde fra Rica Seilet i Molde. 3. Molde-ut med Torill. 4. Vors med Isabell. 5. Workout. 6. Selfie #2. 7. Gliset! 8. Ny klokke fra triwa. 9. Selfie #3. 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits