God kveld i stugu! I dag var jeg blant annet innom Urban i Bogstadveien. Fytti, så mye kult de har fått inn! Det jeg liker best med Urban er at de har så mange fargerike produkter. Nå på denne tiden av året er det jo ingenting som gjør seg bedre enn en fresh overdel mot sommerbrun hud. Takket være sunn fornuft lot jeg være å gå amok. Det eneste jeg kjøpte var den singleten dere ser på bildet under:  

Denne er riktignok ikke så fargerik, men det tar jeg heldigvis igjen på brunfargen. Haha! ;-) 

Pris: 499,- 

Kul, ikke sant? 

God dag solstråler! I likhet med sola smiler jeg fra øre til øre. Nå har jeg nettopp signert leiekontrakt og det føles deilig. Jeg flytter riktignok ikke inn før 1. september, men det gjør ingenting for jeg har opptil flere gode venner som jeg kan bo hos i mellomtiden. Det beste av alt er at jeg skal flytte inn i samme kollektiv som jeg bodde i sist. Eneste forandringen er at jeg får et annet rom denne gangen. Gleder meg til å bo sentralt på Majorstuen igjen, og ikke minst bo under samme tak som herlige Mette! ♥ 

Vi feiret med en forfriskende smoothie! 

Fra 1. September 2013 blir jeg altså nærmeste nabo til både Julia og lille Zara. Wee! :-) 

God ettermiddag alle fine! Beklager sen oppdatering. Dere skjønner, jeg vært på farten i hele dag og det har jeg fått belønning for. Jeg har nemlig funnet meg bosted i Oslo. Wee! Jeg kommer nærmere tilbake til hvor og når jeg flytter inn så snart papirene i orden. 

I går var jeg som sagt på et hyggelig bloggtreff med Gato Negro. Der fikk vi blant annet kurs i vin og matkombinering.  For første gang fikk jeg erfare hvordan en vin kan heve smaken på maten. Veldig fint å ha kunnskap om hvilken vin man skal velge til de ulike matrettene. Alt i alt hadde jeg en fantastisk aften sammen med flotte mennesker. Moro å bli kjent med andre bloggere også. 

Gutta boys med hver vår velkomstdrink, som forøvrig smakte helt nydelig. 

Lars, Caroline, Nora, June og  SiljeDette er bare noen av godsakene vi fikk servert. 

Jeg elsker tapas!Vakre Silje og meg.  

Med oss hjem fikk vi hver vår goodiebag som inneholdt mye snadder. Deriblant to flasker vin. Kjekt å ha! 

PS! Senere i kveld kommer det en FET sommerkonkurranse på bloggen som du ikke kan gå glipp av. Denne gangen kan alle delta, uavhengig av hvor du bor hen i landet. Gled dere! :-)  

Hallo! Nå kom jeg nettopp hjem fra et hyggelig bloggtreff på Grunerløkka. Jeg hadde en fantastisk kveld med god mat, god drikke og ikke minst inspirasjon til sommermenyen. Bilder og noe mer utfyllende tekst kommer i morgen, so stay tuned. Her er dagens outfit:Denimjakke - Lee // Tee - H&M. // Jeans - Cheep Monday // Boots - Zara

God kveld herlige lesere! Dagen i dag har uten tvil vært en av de beste på lenge. For første gang fikk jeg møtt "my brother from another mother", Andreas Wijk. Om jeg skal være helt ærlig hadde jeg aldri trodde at denne dagen skulle komme. Det er rett og slett umulig å ikke virke "stratruck" når det kommer til Wijk. Han er helt fantastisk! Det som overrasket meg mest var at vi er ca. like høye. Etter å ha lest bloggen hans i en årrekke hadde jeg sett for meg at han var mye høyere enn meg, men så feil kan man ta.  

Andreas og jeg fant fort tonen, der vi satt og dinglet med bena utenfor bryggekanten. Samtalen gikk som hånd i hanske og det fantes ikke rom for pinlig stillhet. Vi snakket om alt fra blogging til dialekter. Dere skjønner, Andreas ble veldig begeistret for dialekten min. Jeg kan herved bekrefte at vi nordmenn har lettere for å forstå svensker enn omvendt. Hehe. Etter hvert fikk vi selskap av vennene til Andreas. Ja, for grunnen til at disse herlige menneskene tok turen over grensa var ikke for å hilse på meg, de skulle nemlig på Beyonce konsert. Hadde jeg hatt en billett skulle jeg mer enn gjerne slått følge med mine svenske venner, men det lot seg dessverre ikke gjennomføre.     

La deg inspirere av bloggen til Andreas Wijk HER. Mikael, Julia og Andreas. Tre levende bevis på at svensker både har utseendet og personligheten på sin side.  En deilig dag i hovedstaden! Livet ♥

Heisann! I går reiste som sagt Julia hjem til Molde. Da ble det brått litt ensomt å se Paradise Hotel alene. Derfor ringte jeg Mette og lurte på om hun ville komme å holde meg og Zara med selskap. Vi tok oss til og med den friheten å lage oss brownies, og det på en mandag. Jeg vet! Det burde ikke vært lov, men sannheten er at vi klarte ikke å styre oss. Med dempet belysning og noko attot så vi to episoder av hotellet med de rare i. Uten å røpe hva som skjer kan jeg si så mye som at dere må glede dere til kveldens episode, da blir det action.

Mens matmor er hjemme i Molde fikk jeg ansvaret over lille Zara. Her later hun som at hun har lyst på brownies, noe hun ikke liker. 

Senere i dag skal jeg møte noen jeg aldri trodde jeg skulle få muligheten til å møte. Jeg kan nesten ikke tro at det er sant! Gleder meg som en liten unge på julaften. Er det noen av dere som klarer å gjette hvem jeg skal treffe? 

Nå kom jeg nettopp inn døra! Julia og har nemlig vært nede på Oslo S og laget en videosnutt til kveldens konkurranse. Dere burde i likhet med meg glede dere, for dette blir moro! Om et par timer reiser Julia hjem til Molde. Jeg skulle mer enn gjerne blitt med henne hjem, men siden jeg har endel gjøremål i hovedstaden denne uken lar det seg ikke gjøre. Må si jeg liker at ting går riktig retning. Finally! 

Her er dagens outfit: Jakke - H&M // Tee - Zara // Jeans - The Local Firm // Boots - Zara // Solbriller - Ray Ban

Hva synes dere? 

Hei hopp! Jeg startet dagen med en deilig frokost foran tv-skjermen. Midt under frokosten fikk jeg en telefon. Det skulle vise seg å være en god nyhet. Jeg har nemlig fått meg jobb i Oslo fra 1. august. Wee! Av personlige grunner velger jeg å holde arbeidsplassen hemmelig, i hvert fall til kontrakten er på plass. Ulempen med at jeg ikke starter før om to måneder er at jeg må finne en midlertidig jobb. Så gi gjerne beskjed hvis dere vet om noe. Jeg er åpen for det meste, så lenge det ikke er å selge aviser eller plukke jordbær. Haha!Forresten! Denne uken skal jeg kjøre to fete konkurranser på bloggen. Den ene blir publisert allerede i dag, so stay tuned. 

Hei! Tenkte å komme med en kjapp oppdatering før jeg drar i parken. Gårsdagen endte med pizza og film hjemme hos Nicolai. Da jeg våknet i dag morges var jeg hysterisk glad for at jeg ikke dro ut på byen. Jeg er fin i formen og solen skinner. Bedre kan det ikke bli. Denne søndagen skal nytes for det den er verdt, utendørs vel å merke. Sist jeg sjekket termostaten viste den hele 27 grader. Love it! 

Siden sist @glennhenriksen på instagram:  

1. Min tidligere samboer, Mette. 2. Fotballkamp. 3. Nicolai bæsjer i buksa. 4. Outfit. 5. Sigrunn, Isabell og meg. 6. Jeg sløver på sofaen. 7. Meg og en random på Oak. 8. Kloke ord. 9. Zara i armkroken min.  

Hepp! Nok en deilig og solfylt lørdag i Oslo. Gud, så fantastisk! Til fordel for parken har jeg ligget på terrassen og slappet av. Senere i kveld skal jeg på grillfest hjemme hos June. Det blir koselig! Gleder meg til å sette tenna i en saftig biff. Elsker at sommeren er her!

Sigrunn, Isabell og meg på vei til byen i går.Denim jakke - Levis // Skjorte - Ralph Lauren // Jeans - Nudie // Sko - Converse // Veske - Zara // Solbriller - Ray Ban

God dag fininger! Da jeg våknet i morges var formen betydelig bedre. Feberen var borte og jeg følte meg frisk og rask. Det passet meg midt i blinken ettersom jeg skulle på et jobbintervju. Personlig synes jeg det gikk veldig bra og jeg tror dette kunne vært en interessant jobb. Som dere sikkert forstår kan jeg ikke si hvilken jobb det gjelder, enda. Da jeg var ferdig møtte jeg min tidligere samboer, Mette, over en saftig lunsj på Cafe Lorry. Med hver vår tallerken bestående av fish & chips ble vi sittende å skravle om alt mellom himmel og jord. Deilig at sola er tilbake igjen i hovedstaden! Det er fortsatt litt kjølig i lufta, men alt er jo trossalt bedre enn regn. Er dere ikke enig?  

Herlige Mette. ♥

Fish & Chips med remuladedressing - yummy! 

Noe sier meg at dette kommer til å bli en rolig fredagskveld. Hvilke planer har dere for kvelden?

Etter å ha vanket rundt i Oslo´s gater i regn og vind har jeg nok engang klart å pådra meg innfluensa. Det skulle nemlig straffe seg å være flink gutt. Ja, for i dag har jeg vært innom og levert cv til de ulike klesbutikkene jeg kunne tenkt meg å jobbe i. Så da gjenstår det bare å se om jeg får den responsen jeg håper på. I mellomtiden må jeg gjøre alt jeg kan for å bli kvitt den hersens innfluensa. Det er jo ikke mindre enn en uke siden sist jeg lå rett ut, så jeg skjønner ikke hva som feiler meg! Jeg som aldri pleier å være syk. Da mener jeg aldri..

Her har jeg hamstret inn litt godsaker som forhåpentligvis hjelper på formen. Legg merke til Zara midt oppi det hele. Haha!  Peace out mine herlige lesere! Dere er best. ♥

God dag mine kjære! I skrivende stund er jeg innom kontoret til Julia. Vi har nettopp skrevet ut jobbsøknad og cv, så nå gjenstår det bare for meg å ta runden. Grugleder meg! Håper at det finnes en ledig stilling for meg ute på markedet. Vanskelig å vite hvor man skal henvende seg når det ikke har blitt utslyst noen stilling, men det eneste jeg kan gjøre er å skru på sjarmen og håpe på det beste.  Ville bare stikke innom for å ønske dere en finfin dag! Vi blogges. :-) 

Heisann! Nok en dag begynner å gå mot slutten her i hovedstaden. På mange måter føler jeg at jeg har flyttet hit, men jeg har jo faktisk ikke det. Heldigvis har jeg gode venner som lar meg bo hos de mens jeg er på jakt etter jobb. I dag har Nicolai og jeg vært på trening. Det var utrolig deilig! Etterpå dro vi hjem til Nicolai og lagde middag. Mette og trøtte ligger vi hengslengt i sofaen og venter på kveldens episode av paradise. Jeg har allerede sett episoden på viaplay, men ser den gjerne om igjen. Der ser dere hvor frelst jeg er liksom.

Wok grønnsaker og kyllingfilet i wrap ala Nicolai. 

Martine, søsteren til Nicolai, og meg. 

Nicco er ikke så glad i å bli tatt bilde av skjønner dere. 

Desserten var det Martine som stod for. Mango, jordbær og mager vanilje kesam. Farlig godt! 

Håper alt står bra til med dere! :-) 

God kveld kjære lesere! Nå kom Julia og jeg nettopp hjem fra Jacob All i Bogstadveien. Vi skulle i utgangspunktet bare stikke innom for å kjøpe oss noe å drikke, men vi endte opp med å bestille middag også. Fy søren for en god kyllingburger de har der! Den må dere prøve. Med aiolie og potetbåter ved siden av smakte det himmelsk. Merker jeg får litt dårlig samvittghet ettersom jeg ikke har trent på en uke og bare levd livet, men i morgen har jeg sikret meg en treningsavtale, så da finnes det ingen unnskyldning for å ikke svette. 

Her er noen bilder av dagens antrekk: Denimjakke - Zara // Singlet - H&M // Jeans - Cheep Monday // Boots - Zara

Da var det tilbake til hverdagen igjen. I utgangspunktet skulle jeg reise tilbake til Molde i går, men valgte heller å bli noen dager ekstra i håp om å finne meg en jobb. Ja, for det var jo trossalt det som var et av målene med oppholdet mitt her i Oslo. Nå har jeg altså brukt formiddagen på å finpusse både cv og søknad. Da gjenster det bare å finne ut hvilke butikker som trenger folk og håpe på det beste. Som tidligere nevnt vil jeg aller helst jobbe i en klesbutikk. Krysser fingrene for at jeg kommer over noe som er aktuelt snarest. 

Forresten! Ikke nøl med å ta kontakt hvis du vet om en klesbutikk i Oslo som trenger bemanning. :-) 

Hei hopp! Beklager sen oppdatering i dag. Dere skjønner, macen og kamera mitt har ligget hos Isabell og Pia. Gårsdagens festligheter var en av de beste på lenge! Jeg hadde det vanvittig moro. Vi startet å drikke på Blue Note, hvor vi fikk kjøpt to drinker til en latterlig pris av 78 kroner. Det er det vi kaller super søndag! Da vi hadde fått nok alkohol dro vi videre på Ish. Der fikk jeg danset i kjent stil de siste timene før stengetid. Alt i alt hadde jeg en alle tiders helaften. God stemning fra begynnelse til slutt, akkurat slik jeg liker. 

I dag har jeg bare slappet av og tatt det rolig. Bortsett fra søvnmangel er og har dagsformen vært overraskende bra! Godt er det! Ingenting er jo verre enn å våkne opp med hangover. Dagens middag bestod av takeaway sushi fra Bislett. Er det noe jeg har savnet ved å bo i Oslo så er det fersk sushi. Got to love it! 

Meg og Nicolai hjemme hos Julia. Som dere ser, veldig oppslukt i maten på bordet foran oss. Haha! 

Elsk! 

Har dere hatt en fin pinse? 

Følg meg på instagram: @glennhenriksen


1. Isabell og meg på date i Mexico. 2. Pia, Isabell og meg. 3. En stk. svett Glenn. 4. Klar for intervju! 5. Jeg besøker Julia på jobb. 6. Søte Zara. 7. Hos Frisør Hendrix. 8. Herlige Maren og meg. Tro det eller ei, dagen derpå. 9. Hipp hurra! 17. mai, som vi alle er så glad i.

God kveld mine kjære! Tenk, nå er endelig sommeren her. Og det føles helt fantastisk! I dag har jeg vært i Sofienbergparken sammen med fine venner. Vi har grillet pølser og slikket sol til den store gullmedaljen. Akkurat nå smiler livet og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile tilbake. Neste uke må jeg hive meg rundt og virkelig gjøre en innsats for å finne meg en jobb her i Oslo. Penger vokser ikke på trær vet dere. Dessuten merker jeg det klør i fingrene etter å komme i gang med noe nytt og spennende. Gårsdagen gikk med til avslapping og grand prix, så i kveld skal jeg slå ut håret og dra på byen. Det er jo trossalt "super søndag!" Wohoo! 

Så, hvordan er været i resten av landet? Sommer og sol? :-) 

God dag solstråler! Hadde dere en fin 17. mai eller? Jeg for min del hadde en fantastisk dag! Startet som tidligere nevnt med champangefrokost hjemme hos Isabell og Pia før vi dro på Aker Brygge. Etter mye om og men endte vi til slutt opp på Lekter´n, hvor jeg møtte utrolig mange koselige mennesker. Det skal dere vite, jeg setter så sykt stor pris på alle dere som kommer bort og roser meg. Det går rett i hjerterota, for å si det sånn. Senere på kvelden dro vi til OAK i Hegdehaugsveien. Der var det stappfullt dansegulv og bra musikk. Kosa meg maks!

Har dessverre ikke noen bilder fra gårsdagen, så da får dere nøye dere med bildene fra premierefesten til Paradise Hotel: 

Herlige Martine og kjekke ThomasLaurette og en random. Damemagneten Sander.

Gutta boys! Birger, Mads, Thomas og Amir. Karim, Charlotta, Thea og Kristian Rene. 

Isabell, meg og Louis. Vakre Triana.                                                                                                                            

I dag har jeg bare slappet av på terrasen og ladet batteriene. Hva som skjer videre i kveld er enda usikkert. Været er jo helt nydelig, så det spørs om det blir noe sprell. Med dette ønsker jeg dere en fortreffelig pinseaften. Husk at dere kan følge meg på instagram: @glennhenriksen.   

Hipp, hipp hurra! Gratulerer med dagen alle sammen. På tross av lite søvn og hyppig toalettbesøk har jeg fått på meg dressen og gjort meg klar til en uforglemmelig 17. mai feiring. Sammen med herlige mennesker startet jeg dagen med champange og jordbær. Tviler på at det er den beste kombinasjonen for magen, men det får så være. Omgangssyken eller ei, i dag skal jeg kose meg. Etter hvert som vi har funnet tonen skal vi ta turen ned på Solli plass og se på livet, før vi fortsetter festen på Oak. Blir ikke dette en bra dag så vet ikke jeg.  Pia og kusinen hennes, Siri. 

Marte og Camilla.Janni, Pia, Karim, Isabell og meg. 

Ha en fin feiring da dere!:-) 

Hei dere! Formen er betydelig bedre nå enn hva den var tidligere i dag. Takk gud for det! Jeg hadde seriøst ikke taklet en dag til med magesmerter og feber. Tidligere i kveld var jeg hos Hendrix og stusset sveisen. Viktig å være fin på håret til 17. mai vet dere. Det føltes helt fantastisk med en aldri så liten makeover etter å ha vært sengeliggende i to dager. Jeg er strålende fornøyd med resultatet og det takket være min nye frisør, Silje. Fra nå av er det bare hun som får lov til å røre hodebunnen min.  

Med på kjøpet fikk jeg også en anbefalt shampoo og en ny hårvoks som jeg gleder meg til å prøve! 

Hva synes dere om resultatet?

Sponset behandling // ærlige meninger. 

Siden jeg fortsatt er sengeliggende og har det helt forjævlig tenkte jeg å gi dere del 3 av spørsmålsrunden. Jeg skulle mer enn gjerne laget en videoblogg hvor jeg svarte på disse spørsmålene, men jeg håper sykdom regnes som gyldig grunn for å slippe akkurat det.  Tror jeg har svart på det meste nå altså. Hvis dere har flere spørsmål må dere ikke være redd for å spørre. Here we go:  

Hvilke blogger leser du?
Det varierer veldig, men de jeg leser fast er: Andreas Wijk, Julia NylandAndrea Badendyck, Bennysridle og Isaabell.

Har du søsken? 
Ja, jeg har tre stykker. De er alle eldre enn meg, så jeg er minstemann. 

Liker du å lage mat?
Både ja og nei. Jeg har mine perioder hvor jeg er flinkere på akkurat det området der, men jeg har også dager hvor jeg skulle ønske at maten laget seg selv. Haha. 

Hva er favoritt maten din?
Det er utvilsomt biff med fløtegratinerte poteter, brokkoli og soppsaus. Nam!

Favoritt dyr? 
Hund og katt. Da er det riktignok små hunder som er tingen. Jeg liker ikke sånne store, våte bikkjer som lukter død og fordervelse. Katt har alltid vært favoritten, da jeg har hatt katt siden jeg var liten. De siste årene har jeg dessverre ikke hatt mulighet til å ha dyr der jeg har bodd.

Topp 5 sjokolader?
1. Melkesjokolade med smaken av M. 2. Vanlig melkesjokolade. 3. Troika. 4. New Energy. 5. Melkesjokolade med smaken av daim. 

Har du vært sammen med Lars Tangen? 
Nei, vi har aldri vært kjærester og kommer heller ikke til å bli det.

Hvordan redigerer du bildene dine? 
Jeg redigerer bildene mine i http://pixlr.com/express/. Har skrevet et innlegg om det tidligere, HER.  

Har du noen gang hatt hull i tennene?
Ja, det har jeg faktisk. Mange tror at jeg har så sterke og fine tenner, men sannheten er at de er ganske svake. Derfor må jeg være ekstra flink med tannpuss, munnskyll og tanntråd.  

Hvor kunne du tenkt deg å bo i Oslo?
Aller helst kunne jeg tenkt meg å bo på Majorstuen. Her bodde jeg sist da jeg bodde i Oslo, og jeg har mesteparten av nettverket mitt i det området. Jeg er også åpen for å bo på St.Hanshaugen eller Alexander Kiellandsplass.   

Hva liker du best og minst med Julia?
Det jeg liker best med Julia er at hun er ærlig. Det jeg liker minst med henne må være at hun av og til kan være litt i overkant stresset.

Hvis du kunne endret noe på deg selv, hva ville du endret?
Da ville jeg uten tvil ha endret på nesen min. Det er den jeg er mest missfornøyd med på hele kroppen.

Tar du solarium?
Ja, jeg pleier å ta solarium i ny og ned. Prøver å ikke overdrive, da det er farlig for huden.Finner du alle outfitene dine selv, eller får du hjelp?
De finner jeg helt selv. Jeg lar meg selvfølgelig inspirere av andre blogger, folk på gata og diverse magasiner.  

Liker du Justin Bieber?
Selvfølgelig! Det går jo ikke an å ikke like Justin Bieber. Jeg synes han er en flott artist og ikke minst, flott å se på.

Har du noen tips til å bli en bra blogger sånn som deg?
Først og fremst, takk for at du synes at jeg har en bra blogg! Det viktigste på en blogg er i følge min mening et rent og ryddig design, fine bilder og et språk som er lett å forstå. Alt for mye tekst og vås kan i lengden bli kjedelig og uinterresant. Prøv å varier innhold og bilder slik at du ikke skriver om det samme hver dag.  

Har du noen gang hatt en guttekjæreste?
Jeg vil ikke påstå at jeg har vært i et seriøst forhold. Ja, jeg har holdt på med et par stykker, men det har aldri kommet til det stadiet at vi har gått ut som kjærester.

Jobber du fortsatt på Bunnpris?
Nå er jeg på jakt etter jobb i Oslo, så regner med at det ikke blir så mye jobbing på Bunnpris fremover. Ikke annet enn en ekstravakt i ny og ned.

Hvor lang tid bruker du på badet om morgenen?
Jeg bruker minimalt med tid på badet faktisk. Det eneste jeg bruker tid på er håret mitt. Når jeg er nyklipt bruker jeg kanskje maks tre-fire minutter. 

Hvor kjøper du klærne dine?
Jeg kjøper klærne mine på butikker som Volt, H&M, Steen & Strøm, Zara og Carlings.

Hvor høy er du?
Nærmere 1.80. (1.79 for å være helt nøyaktig)

Pepsi eller cola?
De gangene jeg drikker brus velger jeg Pepsi Max.  

Har du vært i London?
Ja! En gang. Det var riktignok på vinteren. Jeg skulle veldig gjerne vært der en gang på sommeren også.  

Leser du alle kommentarene du får?
Jeg leser faktisk alle kommentarene dere legger igjen! Prøver så godt jeg kan å svare alle, men det er ikke like lett. På facebook er det umulig, men her på bloggen er det noe enklere.  

Hva er det beste med livet?
Det beste med livet må være at det er så uforutsigbart. En dag er du trist og lei deg, mens en annen dag er du blid og fornøyd. Disse opp- og nedturene er på godt og vondt det beste med livet. For ikke å snakke om venner, familie. Det er jo de som gjør livet verdt å leve. 

Er du åpen for å bli kjent med nye folk?
Det vil jeg påstå. Jeg ser på meg selv som blid og utadvendt. Personlig syens jeg det er morsomt å bli kjent med nye mennesker. Unge som gamle.

Hvilke parfymer bruker du?
Jeg har to favoritter. Den ene er fra Abercombie & Fitch og den andre er fra Hugo Boss. 

Røyker eller snuser du?
Nei, og det skal jeg aldri begynne med heller. Jeg hater røyk og jeg kan ikke fordra snus.

God onsdagskveld! Jeg ligger rett ut med innfluensa. Våknet i dag tidlig med hodepine og smerter i alle muskler og ledd. Maks kjedelig å være syk nå som jeg er på besøk i hovedstaden. I kveld skulle jeg egentlig bli med Julia på lanseringsfest, men det var jeg dessverre ikke i form til. Det eneste jeg har spist i dag er en pakke nudler. Tro meg, det smakte like stusselig som det ser ut. Etter et par smertestillende begynner jeg endelig å bli kvitt feberen. Det føles bra! Heldigvis har jeg selskap i lille Zara som ligger ved min side.     Nå skal jeg se torsdagens episode av Paradise Hotel! Grugleder meg. :-) 

Hva var det mest fantastiske med å være med på PH?
Det mest fantastiske med å være med på Paradise Hotel er uten tvil alle menneskene jeg har blitt kjent med. Det er selvfølgelig noen man klikker mer med enn andre, men sånn er det jo alltid. I tillegg må jeg berømme luksushotellet vi bodde på. Jeg kan garantere dere at det er mye finere i virkeligheten enn på tv. Klima, omgivelsene og utsikten - alt er som tatt ut ifra en drøm.  

Hvem har du mest kontakt med fra PH?
Isabell
og Pia er de to jentene jeg har mest kontakt med. Av guttene er det Thomas og Mats Erik.

Var det morsomt i Mexico?
Ja, gjett om! Jeg ville ikke vært foruten den fantastiske reisen til Mexico og Paradise Hotel. Gjennom mitt opphold på hotellet har jeg blitt kjent med mennesker jeg aldri ville blitt kjent med ellers. Det har også gjort at jeg har lært meg selv bedre å kjenne, både på godt og vondt. 

Hvorfor meldte du deg på PH?
Jeg meldte meg ikke på Paradise Hotel. Det var noen som hadde tipset tv3 og derav ble jeg oppringt av en deltakeransvarlig. Likevel måtte jeg gjennom flere intervju for å bevise at jeg var en verdig kandidat. Så til de av dere som tror det er piece of cake å komme med, tro om igjen.

Kunne du vært med på PH en gang til om du fikk sjansen?
Det kommer helt an på. Slik som situasjonen er nå er jeg mer enn fornøyd med å ha fått vært med en gang. Jeg synes mye heller at noen andre skal få muligheten til å prøve seg. Når det er sagt trives jeg godt foran kamera og hadde nok ikke takket nei hvis en lignende mulighet hadde bydd seg.  Hvordan føles det å være kjendis over natten? Er den følelsen god eller dårlig?
Det var surrialistisk å våkne opp dagen etter at jeg sjekket inn på hotellet. Plutselig visste alle hvem jeg var. I hvert de fleste som er på min alder. Facebook, instagram og bloggen eksploderte. For ikke å snakke om alle som plutselig stoppet meg på gata og ville ta bilde med meg. Jeg velger å ta all oppmerksomheten som et stort kompliment. Uansett om jeg har vært med på Paradise Hotel eller ei så er jeg fortsatt den samme. Jeg mener at det er viktig å beholde bakkekontakten, hvis ikke kan man fort gå på en smell. 

Angrer du på at du var med på PH?
Så langt vil jeg ikke si at jeg angrer på at jeg var med på PH. Jeg står for alt jeg har sagt og gjort, så da får jeg selv ta konsekvensene av det. Hittil har jeg bare fått positive tilbakemeldinger og ros, noe jeg setter ufattelig stor pris på. Jeg vet at det også finnes folk som misliker meg, men de hadde eksistert uansett om jeg var med på PH eller ei. 

Hvem hadde du valgt av Charlotta og Tina?
Det var et veldig vanskelig spørsmål. Jeg vet ikke helt om jeg skjønner hvilken sammenheng du mener? Hvis det er inne på hotellet kan jeg dessverre ikke uttale meg noe om det. 

Det virker som at Isabell har/hadde sterke følelser for deg inne på PH, blir det noe ut av det?
Hehe. Isabell er ei sprudlende jente som det er veldig lett å bli glad i! Men jeg kan dessverre ikke avsløre om det blir noe mer mellom oss. Dere må nesten bare følge med for å finne det ut. 

Synes du selv at du er kjekkest på PH? 
Jeg synes overhodet ikke at jeg er den kjekkeste av guttene i årets sesong av Paradise Hotel. Personlig synes jeg både Sander, Patrick og Magne ser bedre ut enn meg. Jeg blir forøvrig veldig smigret av alle dere som synes at jeg er den kjekkeste inne på hotellet.

Hva synes du om Charlotta?
Jeg har ingenting vondt å si om Charlotta. Inne på PH blir vi satt i situasjoner der det kan virke som at vi har noe mot hverandre, men det har vi altså ikke. Dere må huske på at PH er et spill.

Håper dere er fornøyd med svarene mine så langt?

Skinnjakke - H&M. // Tee - H&M. // Jeans - Acne. // Boots - Zara

Hva synes dere om antrekket?

God kveld! Håper alt står bra til med dere og at dere har fått en fin start på den nye uken. Her i hovedstaden har regnet plasket ned. Julia og jeg har derfor brukt dagen på å slappe av og innhente energi. Noe vi begge trengte etter helgens opp- og nedturer. Foruten om å ha tatt sol og vært på butikken har vi kun vært hjemme. Til middag spiste vi en av mine livretter, nemlig tika masala. Jeg elsker indisk mat! Vi var til og med så freidig at vi unnet dessert. Lett youghurt is med ferske jordbær. Er det en ting Julia og jeg kan, så er det å kose oss.Sofagris for en dag! Her med lille Zara på fanget. Hun er så god! 

I morgen blir det andre boller. Da skal jeg tidlig opp på trening. Jeg mener at dersom man skal unne seg litt ekstra må man være flink til å kompansere det med fysisk aktivitet. Hvis ikke kan det fort få negative konsekvenser for både helsa og utseendet. Er dere ikke enig?

Nå er det full fokus på kveldens episode av Paradise Hotel. Mye action på hotellet denne uken, så følg med. :-)

Er du helt 100% sikker på at du er homofil?
Jeg kan ikke si med hånden på hjertet at jeg er 100% homofil, for jeg har en tendens til å rote med jenter når jeg drikker. Den dagen jeg eventuelt forelsker meg i en gutt kan jeg kanskje føle meg sikker, inntil det skjer tar jeg livet som det faller seg. Jeg er ikke så opptatt av å definere meg selv som det ene eller det andre. Så lenge man har det bra og er lykkelig så spiller det vel ingen rolle hvilken legning man har. Gjør det vel? 

Når fant du ut at du var homofil?
Da jeg kom i puberteten begynte jeg å føle meg tiltrukket av gutter. Det gjorde ikke akkurat situasjonen bedre at jeg på en og samme tid ble tiltrukket av jenter. Tok meg mange år før jeg fant ut hva jeg likte best. Til og med den dag i dag har jeg mine tvilende stunder. 

Når kom du ut av skapet/innså at du var homofil?
Jeg var 18 år gammel da jeg "kom ut av skapet". Det var forresten derfor jeg laget meg blogg, nettopp for å stå frem en gang for alle. 

Hvordan reagerte du selv når du fant ut at du var homofil?
Det var slettes ingen dans på roser da jeg fant ut at jeg likte gutter. Jeg tror aldri jeg har vært så usikker og skamfull noen gang. I en alder av 14 år har man gjerne mer enn nok med puberteten og alle hormonene som løper løpsk i kroppen. Utad prøvde jeg å late som ingenting og tvinge meg selv til å tro at jeg var helt normal. Det straffet seg i ettertid da jeg selv skjønte at jeg ikke var som alle andre. Det beste rådet jeg kan gi til de av dere som er i samme båt er å bruke all motgang for det den er verdt. For husk, det er i motbakke det går oppover. Så lenge du har venner og familie som støtter deg har du ingenting å bekymre deg over. De fleste vil uansett med tiden akseptere deg for den du er. De som ikke gjør det kan bare ha det så godt. 


Foto: May Veronica Rundhaug.

Liker du noen nå?
For øyeblikket har jeg ingen i kikkerten. Jeg er singel og nyter hvert eneste sekund. Når det er sagt har jeg veldig vanskelig for å få følelser for folk. Jeg vil ikke ha en kjæreste for moro skyld. Enten skal det være ordentlige følelser inni bildet, eller så kan det bare være. 

Hvor mange har du hatt følelser for?
De jeg har hatt følelser for i løpet av livet kan du telle på en hånd. Med andre ord, svært få. 

Hvor mange barn kunne du tenkt deg å ha?
Jeg har veldig lyst på barn og hadde jeg bare vært så heldig og fått et skulle jeg ikke bedt om flere. Drømmen er selvfølgelig to barn, stort hus, hytte på fjellet og en trygg familiebil.

Hva er det fineste du vet med jenter og gutter?
Personligheten, på tross av kjønn, er det fineste jeg vet. Jeg lar meg veldig lett sjarmere av en vinnende personlighet, glimt i øyet og et bredt smil.  

Hvordan ser drømmekjæresten ut?
Huff! Vanskelig spørsmål. Da jeg var yngre hadde jeg alltid en fasit på hvordan drømmekjæresten skulle se ut. Nå derimot synes jeg ikke at utseende er det viktigste. Ja, for jeg har nemlig funnet ut at det er personligheten som er den avgjørende for hvorvidt man passer sammen eller ikke. Hvilken nytte har en veltrent kropp og et prikkfritt ansikt hvis kommunikasjonen ikke er tilstedet? Nada, spør du meg. Drømmekjæresten min må vel være en person som har like interesser som meg. Egenskaper som ryddighet, utadvendt og blid er alfa omega. I tillegg hadde jeg satt enorm stor pris på om min kommende partner var opptatt av trening og klær.

Hei, hei! Tenkte å starte uken med en etterlengtet spørsmålsrunde. Regner med at dere har en del spørsmål rundt mitt opphold på Paradise Hotel, men jeg håper selvfølgelig at dere har litt andre spørsmål også. Som dere sikkert skjønner er det begrenset hva jeg har lov til å svare rundt PH. Da gjenstår det bare for meg å overlate ordet til dere. Og husk, ingen spørsmål er for dumme. Hva vil du vite?

I god tro om at jeg skulle ende opp hos Isabell og Pia tok jeg på buss 37 retning Nydalen. Da jeg til slutt oppdaget at bussen ikke gikk til Alexander Kiellands plass måtte jeg hoppe av på første og beste holdeplass, og vente på riktig buss. Takket være en noe distré Isabell fikk jeg meg en aldri så liten søndagstur. Haha! Som plaster på såret hadde jentene vartet opp med sjokoladekake og godis. Og når jeg attpåtil fikk en varm og god klem kunne jeg ikke gjøre annet enn å smile. Ja, for det er faktisk umulig å bli sur på Isabell. Se på henne da:   

Smeltet innvendig da hun tok frem gitaren og sang "idyll". Digga gitaren! 

Har du lyst, har du lov..

Herlige Pia. ♥

Utover kvelden kom Mats Erik på besøk også. Her prøver han desperat å riste litt vett i Isabell:Solstrålen min, som jeg har blitt så glad i.♥

Har hatt en skikkelig koselig søndagskveld med fine mennesker. Nå ser jeg frem til å finne senga! I morgen venter en ny og spennende uke, både på og utenfor tv-skjermen. So stay tuned! Og dere, husk at jeg setter enormt stor pris at dere tar dere tid til å følge meg. Natta!

Hei igjen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra et hyggelig intervju nede på Grunerløkka, nærmere bestemt Edvards kaffebar. Koselig sted! Jeg må ærlig innrømme at jeg er lite kjent på den kanten av byen, men etter å ha vært der et par ganger må jeg si meg begeistret over restauranter og kafeer jeg ikke engang visste eksisterte. Synes forøvrig det er moro å se hvor forskjellig folk går kledd i de ulike bydelene i Oslo. Med boots, vest og militær skjorte sklidde jeg rett inn i folkemengden på løkka:

Vest - Carlings. // Militær skjorte - Carlings. // Jeans - H&M. // Boots - Zara. // Tøyveske - Urban. 

Foto: Linn Kristin Nordseth. 

Det begynner å nærme seg middagstid. På menyen i dag står det kyllingfillet, fløtegratinerte poteter og kyllinsaus. Senere i kveld skal jeg besøke Isabell og Pia. Gleder meg til å se den nye leiligheten deres! Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin søndag. Vi blogges. :-) 

Morn! Gårsdagens festligheter kunne jeg lett vært for uten. Det strartet bra, men endte dårlig. Vi dro som nevnt på OAK i Hegdehaugsveien. Der var det masse folk og topp stemning, men det hjalp lite når humøret mitt hadde nådd bånn i bøtta. Føler ikke for å gå nærmere inn på hvorfor jeg var nedfor og det håper jeg dere har forståelse for. Det skal dere vite, jeg er bare et vanlig menneske jeg også. Med følelser vel å merke. Må bare beklage ovenfor de av dere som kom bort til meg i går og ikke fikk den responsen dere håpet på. Etter en snau time på dansegulvet kastet jeg inn håndkleet og tok med meg Julia hjem. Det beste med at vi avsluttet kvelden tidlig er at formen i dag er upåklagelig. Det liker vi! 

Siden sist @glennhenriksenSykt kult at nesten 19 tusen mennesker følger min hverdag på instagram!! Det setter jeg ufattelig stor pris på. Dere er herlige! ♥

Hei mine kjære! I kveld har jeg vært ute og spist sammen med Julia, June og Aleksander. Vi hadde i utgangspunktet tenkt oss på Olivia, men der var det dessverre fullt, så vi endte opp på Peppes Pizza i Hegdehaugsveien i stedet. Deilig at det går an å sitte ute å spise. Det tyder bare på en ting, nemlig at vi går mot varmere tider. Love it! Etter mye om og men ble vi alle enige om å dra ut på livet i kveld også. Har lovet meg selv å ta det rolig, så ingen grunn til bekymring folkens. Man må jo leve mens man kan, ikke sant?  

Thai chicken - yummy!

Sees vi på OAK i kveld? 

Denimjakke - Lee. // Singlet - H&M. // Bukse - H&M. // Sko - Converse. // Tøyveske - Urban. 

Hva synes dere om dagens chille outfit? 

God dag folkens! Hadde en alle tiders kveld på byen i går. Det var som alltid masse folk og bra musikk på Horgans. Ettersom jeg våknet opp med historiens verste hodepine kan jeg med sikkert fastslå at det ble litt for mye av det gode. Men man kan vel kanskje ikke vente annet når man får spandert drikke fra alle kanter. Det er i hvert fall med god grunn jeg skal holde meg rolig i kveld.

Som kanskje noen av dere husker var jeg så uheldig å knuse min gamle iphone 4s her forleden. Etter det har den levd sitt eget liv. Lyden sviktet, kamera foran fungerte ikke og den slo seg av og på. Jeg orket ikke bryderiet med å sende den inn på reprasjon, for så måtte vente en måned om ikke lenger for å få den tilbake. Så da tok jeg like så greit å bestilte meg en ny. Da jeg fikk hentemeldingen i morges glemte jeg fyllesyken og løp på postkontoret. Nå er jeg altså en stolt eier av iphone 5, hvit selvfølgelig.  

Se så fin den er! Kjenner jeg blir litt småforelsket . ♥ 


Hvilken telefon har dere forresten? 

Hei, hei! Er bare en snartur innom for å ønske dere en fin fredagskveld. I skrivende stund sitter vi en herlig gjeng hjemme hos Julia. Vi har akkurat sett finalen av idol. Må si jeg ble overrasket over at Siri vant. Ja, hun er flink til å synge og hun ser bra ut, men jeg personlig synes at Erik hadde en sangstemme utenom det vanlige og burde derfor stukket av med seieren. Anyways, i kveld skal vi ut å gjøre Bogstadveien utrygg, so watch out.  

June, Julia, Silje, Zara, meg og Thomas. 

Håper alt står bra til med dere! Få med dere hva jeg gjør i kveld på instagram, @glennhenriksen.

Dagen i dag har i grunn gått med til husvask og trening. Etter å ha støvsuget og vasket leilighetent til Julia pakket jeg bagen og dro på forsvarets treningssenter. Jeg har riktignok avsluttet førstegangstjensten, men jeg har fortsatt tilattelse til å trene der. Det er ganske digg! I hvert fall nå som jeg bare er i hovedstaden på besøk. Regner med at jeg må melde meg inn på enten Elixia eller Sats når jeg flytter hit.  

Det beste med å trene på Akershus Festning er at det ikke er så folksomt som på de sivile treningssenterene. På den måten slipper man å vente på apparater og best av alt, man kan ta bilder av seg selv i speilet uten at det blir kleint. Haha!Jeg var egentlig ikke motivert for å trene styrke i dag, men jeg trosset latskapen og pinet meg gjennom en økt hvor jeg trente biceps og rygg. Dere må tro jeg var stolt etterpå! Så i kveld kan jeg dra ut på byen med god samvittighet. Om få strakser kommer Thomas, June og et par til på vorspiel. Etter planen skal vi ende opp Horgans i Bogstadveien. Hadde vært moro å treffe noen av dere der også! :-) 

God morgen! Våknet kl 08:00 av en telefon fra 1FM, Moldes lokale radiostasjon. Koselig å starte dagen med et aldri så lite intervju. Nå ligger jeg i sengen og svarer på hyggelige mail fra dere. Blir helt overveldet av positive tilbakemeldinger. Dere er så skjønne! Først ut på to do listen i dag er husvask. Mens Julia er på jobb tenkte jeg å benytte anledningen til å shine leiligheten. Utover det har jeg tenkt meg en tur på trening. Etter gårsdagens utskeielser trenger jeg å få fart på forbrenningen. 

Med god mat i magen, Paradise på tv-skjermen og koselige omgivelser hadde jeg en alle tiders himmelsprett. Fantastiske June vartet opp med deilig tapas til Julia og meg. Hjemmelaget foccacia og marinerte scampi var noen av godsakene vi fikk servert. Jeg elsker tapas! Det er sånn fingermat man kan nyte langt om lenge uten å bli stappmett. Godt med langhelg, sant?   

Zara var selvfølgelig også med på tapasaften.  

Turtelduene, June og Aleksander. 

Ønsker alle sammen en riktig god helg! :-) 

Hei, hei! Nå er Julia og jeg hos herlige June på tapasaften. Koser oss gløgg i hjel! Bilder av all den deilige maten får dere i morgen.

I mellomtiden får dere nøye dere med dagens outfit: 

Denimjakke - Levis. // Hettegenser - H&M. // Tee - Cubus. // Jeans - H&M. // Sko - Converse. // Veske - Zara. 

Hva synes dere om antrekket? 

God formiddag alle sammen! I går kveld møtte jeg den herlige gjengen fra Paradise. Det var vanvittig moro å se de igjen! Før vi dro på vors satt Isabell, Pia og meg hjemme hos Julia og minglet. Med hvert vårt glass i hånden så vi gårsdagens episode av "hotellet med de rare i." Hoho! Nærmere midnatt dro vi på Baroqe. Der ble vi møtt av mange hyggelige mennesker. Jeg synes det er så koselig når folk kommer bort og slår av en prat. Ja, for det skal dere vite. Jeg setter ufattelig stor pris på alle dere som heier på meg. Det varmer! :-) 

Jentene mine, Isabell og Pia. ♥

Deilig med fri i dag folkens?

God kveld sprekinger! Dagens løpetur var en av de bedre jeg har hatt på lenge. Det har garantert sammenheng med at jeg løp ute og ikke på 3D-mølla. Frisk luft, varierte omgivelser og fin natur er bare noen av fordelene ved å løpe utendørs. Når sant skal sies er det ikke så veldig mye natur på Majorstuen, men Frogneparken funker fint. Da jeg bodde i Oslo pleide jeg å løpe rundt Sognsvann, der er det jo rett så idyllisk. Etter 30 minutter i løypa med relativt høyt tempo vil jeg si meg fornøyd med egen innsats:  Disse skoene er helt fantastisk å løpe i! Man kjenner nesten ikke man har de på foten engang.

Nå skal Julia og jeg gjøre oss klare til kveldens festligheter. I morgen er det som kjent Kristi Himmelfartsdag, så jeg regner med at det blir folksomt ute på byen. Jeg og flere av gjengen fra Paradise skal på Barouqe i Bygdøy Alle 5. Gleder meg! Sees vi der? 

God morgen godtfolk! Etter at Julia dro på jobb ble jeg liggende i senga og kose med Zara. Hun ble overlykkelig da hun fikk komme å ligge i armkroken til onkel Glenn. Da jeg tittet ut vinduet og fikk øye på sola kunne jeg ikke gjøre annet enn å smile. Ja, for hva er vel bedre enn å våkne opp til fint vær? Håper bare det holder seg sånn ut dagen. Så nemlig på yr.no at det var meldt regn allerede fra kl 12. 

Trøtt i trynet Zara? Haha!

Se på hun som koser seg i solsteken da. 

Nå har kom jeg nettopp inn fra en luftetur med vesle jenta. Frokosten er inntatt og jeg er rimelig klar for en etterlengtet løpetur i Frogneparken. Ønsker alle mine herlige lesere en fantastisk onsdag! Peace & Love. ♥

I ettermiddag hentet Julia og jeg lille Zara, som har vært på ferie hos tante June. Det var helt fantastisk å se igjen den firbeinte bestevennen vår. Hunden til Julia må være en av de søsteste jeg vet om!! Nesten så jeg får lyst på en chihuahua selv, men med mitt "jetset liv" hadde nok ikke det latt seg gjøre. I mellomtiden får jeg nøye meg med delt omsorg for Zara. Hehe. 

Er hun ikke skjønn?

I skrivende stund ligger Julia og jeg på hver vår side av sofaen og sløver. Etter lite søvn i natt og en hel dag med farting blir det godt å komme seg i seng. Før den tid skal vi selvfølgelig få med oss kveldens episode av Paradise Hotel. Apropos! Jeg setter vanvittig stor pris på alle meldingene og kommentarene dere legger igjen. Håper dere har forståelse for at jeg ikke har tid og anledning til å svare alle sammen, men jeg prøver så godt jeg kan. Følg meg gjerne på facebook og instagram. Der legger jeg ut bilder og oppdateringer som ikke alltid kommer på bloggen. PS! Jeg heter glennhenriksen på snapchat.  

Vel fremme i storbyen. Det første som slo meg da jeg kom ut av flytoget var skyfri himmel og en stor stekende sol. Ingen som helst tvil om at det er vår i luften på Østlandet hvert fall. Super deilig! Følte meg i grunn veldig påkledd sammenlignet med folk på gata. Mens andre går i shorts og t-skjorte kommer jeg trampende i en svart skinnjakke og varme boots. Spørs om jeg må revurdere antrekket til fordel for noe som er litt mer passende til været. 

Jakke - H&M. // Solbriller - Ray Ban. // Genser - H&M. // Jeans - Cheep Monday. // Boots - Zara. // Tøyveske - Urban.  Nå skal Julia og jeg spise lunsj før jeg skal nedover til Karl Johan i et møte. I mellomtiden får dere følge meg på facebook og instagram. :-)   

God morgen solstråler! Da var kofferten pakket og jeg klar for et etterlengtet opphold i Oslo. Gud, som jeg gleder meg! Nå trenger jeg heldigvis ikke å finne på dårlige unnskyldninger for å omgås gjengen fra paradise. Ja, for jeg er utrolig nok en av de selv. Det var forøvrig veldig rart å se seg selv på tv i går. Jeg hadde selvfølgelig sett episoden på viaplay, men det er noe helt annet å se selv på tv-skjermen. Umulig og ikke smile når jeg vet hvor mange som klikket seg innom bloggen min i går. 9908 lesere er jo helt sinnsykt! 


Nå må jeg løpe! Vi har nemlig et fly å rekke. Ha en deilig tirsdag da dere! Blogges i hovedstaden. 

Først og fremst må jeg berømme alle dere som har tatt turen innom bloggen de siste dagene. For ikke å snakke om alle de fine kommentarene dere legger igjen. Det varmer og motiverer, ikke minst. Dagen i dag har gått med til jobb og trening. Kjørte en effektiv styrkeøkt sammen med Torill i kveld, hvor vi trente bryst og trieps. Elsker følelsen som bruser gjennom kroppen etter en god treningsøkt! 

Fikk litt sjokk da jeg kom hjem fra trening. Trodde nemlig at det satt en uteligger foran døra, men det var det heldigvis ikke. Jenta på bildet under er ingen ringere enn Julia. Hun skal sove over til i morgen før vi tar flyet sammen til Oslo. Gleder meg til å komme tilbake til hovedstaden igjen! Hører rykter om at det er sol og temperaturer opp mot 20 grader. Det kan ikke akkurat sammenlignes med ruskeværet her hjemme i Molde.  

Nå skal vi kose oss med kveldens episode av Paradise Hotel. Den bør dere også få med dere! ;-)  

Denne søndagen begynner heldigvis å gå mot slutten. Jeg gleder meg mer enn noe annet til å legge meg. Er helt utslitt etter gårsdagens festligheter og dagen i dag. Konfirmasjonen til min kjære nevø, Gudmund var veldig koselig. Med et koltbord bestående av alt du kan drømme om og kaker i alle former og fassonger må dere tro jeg ble mett. Ostekaken jeg laget var også vellykket. Selv spiste jeg bare et lite stykke. Måtte selvfølgelig lage plass til alle de andre deilige søtsakene. Konfirmanten selv virket fornøyd med både oppmøte og alle gavene han fikk. Naturlig nok ble det mest penger, da dette står høyest på ønskelisten til enhver konfirmant.

Se, Stinesøss har fått seg en hjerteknuser. Daisy heter hun.

Er hun ikke søt!?

Middagsbordet var fint pyntet i blått og turkis.Naw! Søskenkjærlighet.

Nam! Spekemat, gryterett, eggerøre og laks var bare noen av mange delikatesser.

En stk. stolt mor og konfirmanten.

Min skjønne mamma og mormor.

Niesen min Aminde forelsket seg også i lille Daisy.

Meg og bruttern, som på papiret kunne vært faren min.

Kakebordet måtte selvfølgelig dokumenteres.

Onkel Glenn og gladlaksen, Gudmund.

Nå er jeg en snartur innom mamma for å vaske litt klær. Vaskemaskinen min har kappitulert, så inntil vi får kjøpt ny må jeg vaske klærne hjemme hos mor. Om litt venter kosebuksa og sofaen. Can´t wait! ♥

Har noen av dere vært i konfirmasjon i helgen?

Følg meg på instagram: @glennhenriksenGood morning! Det ble endel dansing i går, og det kjennes i beina i dag for å si det sånn. Hadde forøvrig dansegulvet for meg selv. En noe uvant situasjon sammenlignet med hva jeg er vant til i Oslo. Der må man nærmest slåss for plassen sin. Alt i alt hadde jeg en trivelig kveld sammen med flotte mennesker. Nå skal jeg hoppe i dusjen og på med finstasen. I dag skal nevøen min, Gudmund, konfirmeres. Gleder meg til å se igjen slekta, for ikke å snakke om all den deilige maten. Jeg har bakt ostekake som jeg gleder meg til å sette tenna i. Kan godt legge ut oppskrift i kveld hvis det er av interesse?

Ha en strålende søndag fininger. Vi blogges! :-)

Oh my god! Er det en gutt som tar pusten fra meg så er det Andreas Wijk. 

Elsk!

Morn, morn! Flere enn meg som er våken så tidlig på en lørdag montro?

Kvelden i går bestod av levende lys, spekemat og kvalitetstid sammen med samboeren, Torill. At klokken ble mye før vi kom oss i seng får jeg svi for i dag. Ja, for akkurat nå skulle jeg gjort hva som helst for et par timer ekstra under dyna. For lite søvn er rett og slett selvskading.. Men som jeg fikk høre da jeg var i førstegangstjenesten: "Sove kan man gjøre på gamlehjemmet." Haha! Sant så sant. Hva som skjer etter jobb er fortsatt usikkert. Det står mellom sosialt samvær med familie eller venner. Valgets kvaler.. 

Ønsker alle mine herlige lesere en deilig lørdag . Vi skrives! :-) 

I første etasje:

Kjøkken.

Stue.

Gang opp til andre etasje. 

Bad. 

Soverommet mitt.Soverommet til Torill.

Soverommet til Kirsten.

Som dere kanskje ser kjører vi en ganske ren stil. Det beste med denne leiligheten er at veggene er så lyse og fine. For ikke å snakke om standarden. Med integrerte hvitevarer og steamdusj er det ikke rart vi er fornøyd.

Så, hva synes dere om reiret vårt? 

Hei hopp alle sammen! I går feiret vi Linn Beate som fylte 21 år.. Dette må utvilsomt være en av de beste bursdagsfeiringene jeg har vært på. Med kake, sang og spill hygget vi oss til langt på kveld. Det morsomste var da vi måtte sette hale på grisen med bind foran øynene. Haha! Følte meg brått som et lite barn igjen.  

Fra venstre: Kirsten, Torill. Victoria og bursdagsbarnet, Linn Beate.  

Nam!

Fra venstre: Meg, Per Kristian, Simen, Hans Petter og Håkon. Herlig gjeng!

Nå er det jobb frem til klokken 20:00 på denne karen! Forresten! Jeg vurderer å legge ut bilder av leiligheten i kveld. Hva sier dere til det? 

God dag! Hadde i grunn planer om å starte fridagen med trening, men siden jeg har fått innfluensa måtte jeg bare holde meg hjemme. I formiddag fikk jeg besøk av søte Julia. Vi laget oss en deilig salat og la planer for neste uke. På tirsdag reiser nemlig Julia tilbake til Oslo og jeg skal bli med. Da må jeg for alvor ta runden med cv og jobbsøknad. Hvis jeg skal flytte til hovedstaden i løpet av våren er jeg avhengig av å ha en jobb jeg kan gå til. Jeg tar ikke sjansen på å flytte nedover uten en garanti for at det kommer penger inn på konto. 

Ikke rart jeg har blitt forkjølet. Her i Molde viser gradestokken bare 3 grader, mens det regner og snør om hverandre. Brrr!

Denne salaten må dere prøve! Alt du trenger er lobnobs, advocado og mango. Yummy!Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar til bursdagsfeiring. Ha det fint så lenge! Vi skrives. :-) 

1. M04 uniformen min. Like behagelig på kroppen som en onepice. 

2. Å være liten Null bekymringer, bare lek og moro. 

4. Julaften. Kvalitetstid med familien og gavedryss.

5. Hundene til pappa, Kira og Ico. 6. Sommer og grillmat. 7. Spille håndball, og det beste av alt score mål. 

 

8. Shopping! #denfølelsen

9. Brunfargen min! 

10. Å ha kort hår! 

Noe du savner for øyeblikket?

God morgen! I dag er det 1. Mai. Tenk på det, vi er inne i den femte måneden av 2013 allerede. Herlig å vite at sommeren nærmer seg med stormskritt! De fleste av dere har sikkert fri i dag, mens jeg må på jobb. Bunnpris Fuglset har jo åpent alle dager hele året, med unntak av 1. juledag vel å merke. Jeg klager ikke altså! Det blir trossalt penger av å jobbe på dager som dette. Nå skal Torill og jeg kjøre en rask styrkeøkt på biceps og rygg. Jeg sliter litt med en forkjølelse, men det stopper ikke meg. Deilig med pump i kroppen før jobb! Ha en finfin dag da dere! Enten dere ligger på sofaen, fyllesyk og jævlig eller dere må tilbringe dagen på jobb slik som meg. :-)  

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits