Hallo! Tenkte å vise dere mine to nyeste innkjøp fra Urban. Valget falt på en hettegenser i burgunder og en collagegenser i lysgrå. Begge er fra merket "The Hundreds". Jeg har de i størrelse medium og da sitter de perfekt. Du får også de samme genserne i navy og svart. Hadde det vært opp til meg hadde jeg kjøpt alle sammen, men det får holde med disse to i første omgang.  Jeans - Nudie //  Sko - Adidas //  Klokke - Marc By Marc Jacobs 


Fine, sant? 

Er det flere enn meg som har tenkt seg på Hovefestivalen i år? Da gjelder det å kle seg comfy, men også moteriktig. Hvis solen skinner og det er varmt i lufta kan jeansen lett byttes ut til fordel for en denimshorts. Campinglivet kan være krevende på mange måter. Et godt forslag er å sette sammen de forskjellige antrekkene på forhånd. Det har i hvert fall jeg planer om å gjøre. På den måten sparer du tid og ikke minst plass i bagen. Hvis du skal dele telt eller bobil med venner blir du nok lite populær om du har pakket med deg hele garderoben. Haha! Med inspirasjon fra Nelly har jeg plukket ut fire forslag til hvordan du kan kle deg når du skal på festival:  

1. HER //  2. HER //  3.HER //  4.HER

5. HER //  6. HER //  7. HER //  8. HER //  9 .HER    

10. HER //  11. HER //  12. HER  // 13. HER 

14. HER //  15. HER //  16. HER //  17. HER //  18. HER

// Adlinks.

Noe du likte? Og sees vi på Hovefestivalen i år?  

Hei! I går møtte jeg herlige Isabell på løkka. Vi gikk innom en butikk som heter TGR og kjøpte inn litt sommerstash. Etterpå gikk vi til Sofienbergparken og solte oss. I godt selskap ble vi sittende å drikke oss fine på vin. Senere på kvelden dro vi hjem til Isabell, hvor vi fikk besøk av flere venner. Vi endte til slutt opp på Horgans i Hegdehaugsveien. Der var det god stemning! Jeg danset til den store gullmedaljen, som vanlig. Kristi himmelfartsdag skal nytes for alt den er verdt. 24,4 grader i skyggen og strålende sol er jo norsk sommer på sitt beste. Tenk, vi er forsatt i mai-måned og vi har allerede hatt så mange finværsdager. Got to love it!Her ser dere hva jeg har med meg i "strandbagen". Solkrem til kropp og ansikt, lypsyl med solfaktor, ørepropper, iphone og et par solbriller. 

Jeg vurderte å kjøpe denne hatten, men jeg turte ikke. Haha!Nå har jeg ikke samvittighet til å sitte inne lenger. Frogneparken here I come! Ha en strålende dag da dere, vi blogges! 

Solen skinner i hovedstaden og jeg er klar for å nyte siste fridagen min i parken sammen med Isabell. Nedenfor har jeg samlet de siste oppdateringene mine på instagram. Anbefaler dere å følge meg der, da jeg legger ut bilder som ikke kommer på bloggen.

1. Fruktfest hjemme i Molde. 2. Tennis i Marbella. 3. Tanning by the pool in Spain. 4. Workout sammen med Torill. 5. Morgenstund har gull i munn, her fra Kristiansand Lufthavn. 6. Byvandring i Bergen med to fine. 7. Klar for 17.mai middag på Nobu i Dubai. 8. Olivia på Aker Brygge. 9. Stryker uniformskjorta før jobb.   

Har du en spennende instagramprofil? Fortell meg hva du heter da så kan jeg følge deg tilbake!

Skinnjakke - YSL  // Genser - Nike  // Skjorte - Polo  // Jeans - Nudie  // Klokke - Marc By Marc Jacobs  // Solbriller - Rayban 

Jeg elsker de nye skoene mine fra Adidas Stan Smith! Er de ikke fine? 

God kveld kjære lesere! Denne tirsdagen har gått i ett. Jeg startet dagen med kolleksjonslunsj i Vika sammen med blant annet June og Donna, hvor vi fikk en presentasjon av Urbans streetfashion F/W 2014. For å si det sånn, gled dere! Med merker som Arkaiv, JLH, Flat Top, Asics, The Hundreds, Penny, Alife, Rascals og Stance sier det seg selv at utvalget blir bra. Jeg la min elsk på flere av plaggene fra Rascals og spesielt den fargerike "baseballgenseren" dere ser på bildet nedenfor.. Denne må jeg ha! Også kult å se at Asics har kommet med en spennende skokolleksjon. Et av parene ble med meg hjem, Asics Gel Lyte III i mintgrønn, grå og lilla. Sykt fresh fargekombinasjon. Gleder meg til å vise dere bilder! 

Fine June og Donna. 

Fantastisk deilig å spise lunsj på takterrassen med utsikt over Aker Brygge. 

Yummy! Alle godbitene samlet på et og samme fat. 

Den sennepsgule genseren dere ser på bildet ovenfor (Arkaiv) tror jeg kan bli ganske kul hvis den kombineres med en mørk denimskjorte og et par svarte jeans. 

Her ser dere skoene fra Asics. De er mye fetere i virkeligheten! 

Rascals er for meg et ganske nytt merke. Det kom til i København i 2008, derav "08" på de fleste produktene sine lærte jeg i dag. Anbefaler dere å sjekke ut t-skjortene i sort og burgunder med blomsterprint fra Rascals. De kommer til å se veldig bra ut på en solbrunhud, gjerne under en skinnjakke nå på sommeren.  

Til sist, men ikke minst "The hundreds". Jeg regner med de fleste av dere som handler på Urban har hørt om dette merke? Hettegenserne er uten tvil min favoritt. Grå, navy og burgunder er fargene du burde anskaffe deg dersom du er i tvil. Med en matchende caps til og et par slitte jeans er du tøffere enn toget. Legg også merke til de freshe "knestrømpene" fra Stance. De har blitt veldig populær å bruke både til dress og hverdag.

Noen av merkene dere har hørt om?   

Heisann! Solen skinner i hovedstaden, jeg har fri og ting begynner å falle på plass i livet mitt. Det føles veldig bra! Lover å holde dere oppdatert på hva som skjer fremover. Nå som jeg har gjort unna endel ærend og betalt litt regninger tenkte jeg å dra på trening. Jeg har faktisk ikke trent siden jeg kom hjem fra Dubai, så det er virkelig på tide knyte på seg joggeskoene.   

Skjorte - Ralph Lauren  // Shorts - Drdenim  // Loafers - Aldo  // Klokke - Swiss Military  // Veske - Mulberry 

 

Hei! Denne søndagen må være den minst produktive dagen jeg har hatt på lenge. Gårsdagens festligheter tok helt kekken på meg. For første gang var jeg på Club Skansen. Et lite og intimt utested med bra musikk og fine mennesker. Jeg var der i forbindelse med lanseringen av den nye appen "Pandoras: Djevelens Drikkelek". Den er ikke så veldig ulik Pandoras eske som vi kjenner igjen fra Paradise Hotel faktisk. Partyleken gir nødt eller sannhet en kraftig oppgradering og anbefales på det sterkeste. Du kan også velge hvor dirty du vil ha det og man kan tilpasse leken til guttevors, jentevors eller blandet. Det beste av alt er at du kan laste den ned gratis i appstore. Noen av dere som allerede har testet den ut kanskje? 

Utenfor Club Skansen sammen med søteste Sofie. På vei til nach.. Say no more. 

Foto: Daniel Pedersen. 

Nå er det popcorn, is og film på agendaen før jeg tar kvelden. God natt da dere, vi blogges. 

Hei igjen! Friday´s ble byttet ut til fordel for Døgnvill Bar & Burger, noe jeg i ettertid er veldig glad for. Gøy å teste ut nye restauranter innimellom også! Det sies at Døgnvill serverer de beste burgerene i byen og det kan jeg i grunn si meg enig i. På en dag som dette smakte det helt nydelig med en saftig kyllingburger, chips og ailoi. Som den søtmomsen jeg er klarte jeg selvfølgelig ikke unngå dessert. Valget falt på husets ostekake. Fytti, den var god! Merker jeg får vann i munnen bare av å tenke på det. Anbefales på det sterkeste hvis du fysen på noe søtt etter middag. June knipset forresten noen bilder av "dagens antrekk" ved Akerselva som jeg tenkte å vise dere i morgen. Tro det eller ei, men nå skal jeg gjøre meg klar for nok en kveld på byen. Umulig å takke nei til festligheter i dette varme sommerværet.   

Erika og June. 

Sant den ostekaken ser himmelsk ut?! 

God dag! Så snart jeg hadde landet fra Frankfurt i går var det bare å komme seg hjem i all hast og gjøre seg klar for party. Turen gikk til Vulkan og H&M Loves Music. Da jeg kom dit ble jeg møtt av mange festglade mennesker, deriblant June. Bra musikk, godt selskap og alkohol er som dere vet alltid en god kombinasjon. Kveldens høydepunkt var uten tvil CLMD med låten "stockholm syndrom". De eide scenen og publikum (inkludert meg selv) var helt i ekstase. Når det er sagt synes jeg alle artistene som spilte i går gjorde en god jobb. Alt i alt, en vellykket kveld. 

H&M loves music, and so do we! 

Nå skal jeg ut i sommervarmen og spise middag sammen med June. Jeg tipper vi er like klein begge to så vi endre nok opp på Friday´s eller noe. Med dette ønsker jeg alle sammen en fin lørdag. Vi blogges! :-)  

Hei! Nå er jeg på vei ut døra. Tur-retur Tromsø it is. Når jeg kommer hjem i kveld skal jeg på et event med H&M Loves Music, sammen med blant annet June. Det blir moro! I mellomtiden ønsker jeg dere en fin fredag og en riktig god helg. Vi blogges!    

Før jeg dro til Dubai fikk jeg sponset nye TOMS fra moma.no. Jeg valgte de i navy, da dette er en veldig fin farge nå på sommeren. Direktelink til skoene HER. 
Skjorte - River Island  // Klokke - Swiss // Shorts - Zara Man  // Sko - TOMS (HER) // Veske - Mulberry 

Nedenfor har jeg samlet noen bilder fra verdens største kjøpesenter, nemlig Dubai Mall. Dette er det sykeste kjøpesenteret jeg har vært på noensinne! Med blant annet innendørs skøytebane, skjelett fra en dinosaur og det største akvariumet du kan tenke deg er det umulig å ikke bli fascinert. I motsetning til de kjøpesenterene vi er vant med her hjemme må du bruke flere dager på å komme deg gjennom dette shoppingparadiset. Hvis jeg ikke husker helt feil var vi på Dubai Mall hele tre kvelder! Den eneste butikken jeg savnet der inne var Mulberry. Den har på grunn av eierskifte vært stengt i mange måneder (til min store skuffelse vel å merke). Selv om jeg ikke fikk kjøpt meg en ny veske fra favorittmerke mitt gikk jeg ikke tomhendt ut fra Dubai Mall. Heller tvert i mot. 

Se på dette akvariumet da! Her inne svømte alt fra store haier til fisker på størrelse med lille nemo. 

Hvis du noen gang har planer om å besøke Dubai Mall MÅ du ta deg en timeout på Ihop Restaurant. Her får du nemlig kjøpt amerikanske pannekaker med innhold og tilbehør av alt du kan tenke deg. Bananpannekakene med jordbær og krem smakte helt fantastisk. Bare se på bildet under da vel! Du fikk litt vann i munnen nå, sant? 

Skjorte og chinos fra Zara Man. Det som overrasket meg var at de hadde en hel etasje med moteklær for barn. Jeg skjønner ikke helt vitsen med å kjøpe så dyre klær til små barn. De vet jo ikke forskjellen på en kjole fra H&M og Dolce & Gabbana liksom..

Tro det eller ei så bli man faktisk sulten av å tråkke rundt på et kjøpesenter. Flere av restaurantene har derfor uteplasser slik at man kan få med seg det berømte vannshowet kalt "Burj Dubai-Fountain Water Show". Dette er obligatorisk å få med seg hvis man er i Dubai. Det er magisk både å se og høre på. Vakker klassisk musikk følger fontenens bevegelser og lyser opp hele området. Søk opp "water show Dubai" på youtube, så skjønner dere hva jeg snakker om.  Jeg er ikke så fan av å stå på skøyter, men gjengen på bildet ovenfor så ut til å trives på isen. Akkurat da vi gikk forbi spilte de Madcon med låten "Beggin". Det var litt moro da! 

Det var vanskelig å holde tunga rett i munnen inne på Nike Store. Ja, for der inne var det mye fint! Jeg kunne helt sikkert fylt opp en hel koffert med bare treningstøy, om ikke to. 

Cold Stone Creamery er også et sted jeg vil anbefale deg å gå innom. Der får du kjøpt iskrem og milkshake Yummy, yummy! :-) 

Fornøyd her ja! :-) 

Er det noen av dere som har vært på Dubai Mall forresten? 

Hei fra sengekanten i Trondheim! Jeg tenkte å vise dere gårsdagens outfit før jeg legger hodet på puta. Etter en uke ferie var jeg i dag tilbake på jobb. Det ble dessverre litt for lite søvn i natt, så i dag har jeg nærmest gått i søvne. Døgnrytmen er ikke helt slik som den skal enda, men jeg regner med at den kommer seg etter et par dager. I morgen er jeg faktisk tilbake i Oslo på ettermiddagen og da har jeg tenkt meg på trening. Med nytt treningstøy fra Dubai gleder jeg meg til å kjøre en etterlengtet styrkeøkt. 

Jakken min fra Flippa K. er et av mine seneste innkjøp. Den er superlett og veldig fin nå mot sommeren! Du finner den HER.

Jakke - Flippa K (HER)  // Genser - Pull & Bear  // Klokke - Triwa  // Solbriller - Ray Ban (HER)  // Jeans - H&M  // Sko - New Balance (HER) 

// Adlinks.

Det er ikke til å stikke under en stol at overgangen fra palmesus i Østen til bondestreik hjemme i Norge er stor. På tross av at jeg savner Dubai har jeg hatt en veldig bra tirsdag! I ettermiddag møtte jeg fine June på Arkaden Shopping over en yogurtis på Funky Frozen Yogurt. Her kan man altså velge å vrake i mange deilige smaker og toppe det med det du måtte ønske av strø. Jeg har alltid vært svak for yogurtis og da helst med smak av jordbær. Fra og med i dag har jeg funnet en ny favoritt, nemlig pistasj. Isen du kjøper hos Funky Frozen Yogurt er ikke bare et bedre alternativ fordi den smaker godt, men også fordi den er økologisk. Det er heller ikke et minus at den inneholder få kalorierer og bare 1,4% fett. Dersom du velger å toppe yogurtisen med friske bær kan du med andre ord nyte den med litt bedre samvittighet. 

Som dere ser på bildet ovenfor valgte vi å prøve ut litt av alt. Mihi. 

Funky Frozen Yogurt finner du på Arkaden Shopping nederst i Karl Johan. Anbefaler å stikke innom hvis du er keen på en kald fornøyelse. 

Flott å komme hjem til blå himmel og 18 grader. Det kunne vært verre, for å si det sånn. 

Etter at vi hadde trasket rundt i Karl Johan og tittet rundt i butikker bestemte vi oss for å ta turen til Aker Brygge. Med cravings for italiensk pizza falt valget på Olivia. Der ble vi sittende utendørs og kose oss til den store gullmedaljen. June og jeg hadde mye å snakke om siden vi ikke hadde sett hverandre på en stund. Gjenforeningen feiret vi ikke bare med yogurtis og pizza, men vi skeiet også ut med vin og dessert. Og det på en tirsdag! Hoho. 

Hei og god dag! Da er jeg tilbake i Norge. Vi tok nattflyet fra Dubai via Zurich klokken 23:30 (norsk tid) i natt, og vi landet på Gardemoen rundt kl 09:00 i morges. Flyturen var minst like fantastisk hjem! En timestid før landing i Zurich ble jeg vekket av en søt flyvertinne som serverte meg full frokost bestående av alt fra omelett, smoothie og crossiant. Fra Sveits og hjem sov jeg som en sten. Det positive med å dra på natta er jo det at man får en ekstra dag, pluss at man får muligheten til å sove på flyet. På business class er det jo mulig å slå ut sete til en seng, så dere kan jo tenke dere til hvor behagelig det var. Før jeg sovnet så jeg filmen "The wolf in wall street" for første gang. Sykt bra film som jeg anbefaler på det sterkeste til de av dere som ikke har sett den. Når det er sagt har jeg hatt en helt utrolig bra ferie i Dubai. Bare synd vi ikke rakk å oppleve alt som vi hadde planlagt. MEN jeg har heldigvis endel bilder fra turen som jeg gleder meg til ål vise dere, so stay tuned. 

Nå skal jeg ut å møte June! Vi har vel ikke sett hverandre på det jeg kan huske, så det blir koselig. Ha en fin dag da dere! :-)

Hei igjen! I kveld har vi vært å spist på Hakkasan, en kinesisk restaurant som ligger på Jumeirah Emirates Towers. På lik linje med de andre restauratene jeg har spist på her i Dubai var også denne helt fantastisk. Atmosfæren, servicen, maten - alt var bare helt topp. Jeg kan herved bekrefte at det ikke er for uten grunn at den har en Michelin stjerne og dermed skriver seg inn på listen som en av de 50 beste restaurantene i verden. Lover å vise dere bilder av maten og et mer detaljert omdømme i et eget innlegg. I mellomtiden får dere ta dere til takk med litt bilder av kveldens antrekk:  

Blazer - Tiger Of Sweden. // Skjorte, belte og bukse - Zara. // Klokke - Armani. // Loafers - Bobbys. 

God kveld og gratulerer med dagen! Nå har vi akkurat kommet hjem fra Nobu, hvor vi ble servert den beste sushien jeg noensinne har smakt. Anbefaler dere på det sterkeste å stikke innom der hvis dere skal til Dubai. Tok litt bilder av maten som jeg tenkte å vise dere i et oppsummeringsinnlegg senere. Ettersom vi var ute på livet i går har vi i dag bare ligget på stranda og slappet av. Unnet oss en egen bungalow med tilhørende solsenger på selveste nasjonaldagen. Max deilig å kunne ta seg en cowboystrekk i skyggen innimellom. En annerledes, men helt fantastisk 17. mai feiring på meg i år. 

Hva er vel bedre enn å starte dagen med en club sandwich dagen derpå?Shortsen jeg har på meg er fra Zara, hvis dere lurte. 

Restaurant Nobu ligger forresten i det store "aladdinhotellet" som dere ser bak meg på bildet ovenfor.

I morgen skal vi blant annet ta turen til Mall Of Emirates (som også er et bra shoppingsenter her i Dubai) og vi skal spise middag på Hakkasan. Mye å se frem til med andre ord, så her gjelder det å komme seg i seng. Natta!   

Har dere hatt en fin 17. Mai? 

Hei! Første dag i Dubai er nå over og jeg vil tørre å påstå at jeg har hatt en god start på ferien. Før frokost løp jeg 30 minutter mølla. Treningssenteret som ligger rett ved hotellet er forøvrig veldig bra. Med nye fine apparater, aircondition og super hyggelig betjening er det ingen unnskyldning for å trene hvert fall. I morgen tenkte jeg å kjøre bryst og triceps, da etter frokost slik at jeg har energi til å gi jernet. Så snart frokosten var inntatt bar det avgårde til nærmeste elektronikk forretning for å kjøpe minnekort til kamera. Deretter var det bare å finne seg en ledig solseng og nyte det deilige været. Temperaturen i vannet er helt fantasitsk. Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at det er over 30 grader! Varmt er det uansett både på land og i vann. Hvis det ikke hadde ikke vært for den svale vinden her nede ville det vært umulig å holde ut i solsteken.

Her er noen snapshots fra stranda:

 

Båtene til araberne er på størrelse med fergene vi har hjemme i Norge. Sick! 

Heller ikke barna til sheikene her i Dubai rekker å kjede seg virker det som. Hehe. 

Cæsar salat er uten tvil en av mine favoritt salater. 

Vi bor ikke så langt unna det mye omtalte hotellet Burj Al Arab, som også kan minne om Rica Seilet hjemme i Molde.  I kveld var vi på Dubai Mall. Fy fader for et senter! Vanvittig moro å se så mange fine butikker samlet på et og samme sted. For ikke å snakke om alle fasilitetene som f.eks et digert akvarie med dykkere, haier og andre fisker. Jeg skjønner ikke hvordan de har fått til å bygge alt som de har her i Dubai jeg altså.. Bilder fra senteret og vannshowet utenfor tenkte jeg å dele med dere i et eget innlegg. Høres ikke det bra ut? I mellomtiden ønsker jeg dere en god natt. 

God kveld kjære lesere! Det er kun kort tid siden jeg ankom Le Meridien Minaseyahi Beach Hotel i Dubai. Her skal jeg nyte en etterlengtet ferie! Tenk, jeg har ikke hatt ferie siden jeg var med på Paradise Hotel i Mexico i fjor. Som dere sikkert skjønner er det med god grunn at jeg har valgt å reise på solferie til De forente arabiske emirater. Jeg har aldri vært her før, så jeg gleder meg til å oppleve verdens høyeste skyskraper, verdens største kunstige slalombakke og en av verdens største fornøyelsesparker. Når det gjelder flyturen hit så kan jeg oppsummere den med et ord: HIMMELSK! En av fordelene med å jobbe som flyvert er at jeg har muligheten til å reise bra til en billig penge! Ja, for å sitte (ligge) på "business class" med Swiss International er så absolutt å anbefale. Her snakker vi komfort fra det øyeblikket du kommer inn på flyet til du er ute. Det hadde selvfølgelig vært mulighet for å reise på "first class" også, men på en sekstimers flytur fra Zurich til Dubai er business mer en bra nok!

Nedenfor ser dere en liten smakebit på hva vi fikk servert ombord:

 

Jeg klarte selvfølgelig å glemme minnekortet til kamera hjemme, men jeg kjøper nytt i morgen slik at jeg kan ta fine bilder og dele med dere på bloggen. Hvis dere har tips til bra shopping eller steder jeg bør besøke her i Dubai, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet. I håp om å rekke en treningsøkt før frokost bør jeg komme meg i seng. Håper alt står bra til med dere hjemme i Norge. Vi blogges!:-) 

God søndag alle sammen! Jeg ser i kommentarfeltet at dere etterlyser en spørsmålsrunde, så da tenkte jeg det var på sin plass å kjøre en med det samme. Er det noe dere lurer på rundt meg og mitt liv? Ja, da er dette tidspunktet å være nysgjerrig. Det kan bli lenge til neste gang, så fyr løs om det er noe dere vil vite. Kanskje jeg til og med svarer i en videoblogg. Hva tenker dere om det?Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits