Morn! Jeg våknet til sol og blå himmel. Været er helt fantastisk i rosenes by i dag! Litt kjedelig å måtte tilbringe finværsdagen med hodet nedi vaskebøtta, men sånn er det bare. Man kan ikke få i både pose og sekk. Når det er sagt kjenner jeg på kroppen at jeg var ute i går, for å si det sånn. Etter planen skulle jeg egentlig på hytta til pappa, men da jeg fikk tilbudet om å bli med ut på byen klarte jeg ikke å si nei. Jeg koste meg fra ende til annen! Alltid hyggelig å treffe igjen venner og bekjente som man ikke ser så ofte. 

Hvis du ikke allerede gjør det, så følg meg gjerne på instagram: @glennhenriksen

1. Zara i sitt rette element pakket inn i et pledd på sofaen. 2. Viktig med mange alarmer, i hvert fall når man skal starte dagen før sola står opp. 3. Et bevis på at jeg faktisk klarte å komme meg på trening før kurs, her på Elixia Ullevål.  4. Et fint motto som jeg synes alle burde leve etter. 5. Cathrine og meg i bilen på vei hjem fra skolen. 6. Et aldri så lite speilbilde hører med når man besøker toalettet. 7. Tre smørblide gutter på Friday´s. 8. Min reaksjon etter at jeg bestod på eksamen. Smile: on, thumbs: up! 9. Et egobilde hvor jeg skulle teste ut om kamera på mobilen fortsatt funket. Haha! 

 

Hvlke planer har dere for denne solfylte søndagen?

Hei dere! Jeg hadde satt på alarm ganske tidlig i dag, men klarte ikke å komme meg ut av senga før nærmere halv tolv. Etter en intensiv uke på kurs var det ekstra deilig å sove ut. Så snart jeg hadde fått på meg klærne satte jeg kursen mot Europris, hvor jeg kjøpte flyttekasser og søppelsekker. Underveis i pakkingen fikk jeg også sortert litt. Det trengtes, for å si det sånn. Jeg fylte nemlig to sekker med klær som jeg ikke bruker. Unødvendig å samle på noe som bare ligger og tar opp plass. Heldigvis har jeg flere nevøer som står i kø for ta i mot, så det skal ikke bli noe problem. Med god hjelp fra pappa og hans kone, Marit, er fyttelasset ute av hus og satt til oppbervaring. I morgen kommer mamma og hjelper meg med deler av nedvasken. Mine to samboere skal selvfølgelig vaske de også.

FØR:NÅ:

Se hva jeg fant mens jeg ryddet; bildet mitt fra Paradise Hotel. Savn.. 

Nå skal jeg kjøre et lass med søppel på dynga før jeg tar turen opp i hytta til pappa. Siden jeg var der sist har de pusset opp. Gleder meg til å se det endelige resultatet! Med dette ønsker jeg alle sammen en fin lørsdagskveld. Vi blogges! :-) 

Hei! Siden sist har det vært mange nerver i høyspenn. Ja, for i går hadde jeg eksamen i medical og standard operation procedures. Dere må tro jeg ble glad da jeg fikk vite at jeg bestod på begge. For en lettelse! Initial kurset er nå et tilbakelagt kapittel og neste uke er det siste innspurt før jeg skal ut å fly. Gud, som jeg gleder meg! Det klør i hele kroppen etter å komme i gang. Det sier litt, eller hva? Sammen med resten av de fantastiske kursdeltagerene og mine fremtidige kollegaer dro vi på Friday´s på Aker Brygge og feiret med en god middag. Jeg måtte dessverre gå litt tidlig ettersom jeg skulle rekke et fly hjem til Molde.

Til min store skuffelse ble flyet kansellert og jeg måtte ta et annet fly til Ålesund i stedet, for så ta buss til Molde. Sett bort i fra en liten omvei er jeg endelig hjemme i rosenes by. Jeg skulle inderlig ønske at formålet med denne helgeturen var kos og avslapping, men den gang ei. I løpet av lørdag og søndag må jeg ha flyttet ut alle tingene mine og vasket ned leiligheten. Gruer meg til å komme i gang! Det er så kjedelig å flytte.. På grunn av kurset må jeg vente med å kjøre flyttelasset til Oslo. Ergo, jeg må finne et sted å oppbevare alle eiendelene i mellomtiden. Som dere sikkert skjønner har jeg nok å strid med denne helgen. Beklager hvis jeg virker veldig negativ og sutrete, men klokken er langt over leggetid og jeg er sulten. To farlige kombinasjoner som kan få frem det verste i enhver av oss.må jeg sove! Natta! :-) 

Nedenfor har jeg plukket ut mine topp 10 gladsanger akkurat nå. Dere finner også listen på spotify HER.  

1. 

 2.

3. 

 4.

 5.

 6.

 7.

 8.

 9.

 10.

Noen av sangene dere likte?

Hei, hei! Som jeg nevnte for dere i går spiste jeg en av de bedre middagsmåltidene jeg har spist på lenge. Nemlig wasabi laks og hjemmelaget potetmos med agurk, koriander og mango ala Cathrine. La deg inspirere og følg oppskriften nedenfor: 

Dette trenger du: 

» Salma laks (du kan også bruke vanlig laks).
» Sesam olje
» Creme fraiche
» Sweet chili saus
» Chili saus med hvitløk
» Lime
» Wasabi og sesamkrydder
» Frisk koriander
» Poteter
» Smør
» Melk/fløte
» Salt & Pepper 

 

Fremgangsmåte: 

1) Kok opp potetene. (Du vet de er ferdigkokt når poteten glipper fra gaffelen). 

2) Sett ovnen på 200 grader. Før du legger laksen i en ildfast form tilsett to spiseskjeer sesamolje i bunnen. Forvarm i ca. 10 minutter til laksen er lyserosa. (PS! Laksen er fortsatt rå inni på dette tidspunktet). 

3) Til marinaden må du blande sammen et beger med creme fraiche, 5 ss sweet chili saus, 2 ss chili med hvitløk (smak deg frem her, for den er ganske sterk nemlig), 1-2 ts wasabi og sesamkrydder. Rør alt dette sammen med saften fra en lime og en neve frisk koriander. 

4) Hell marinaden over den forvarmede laksen og sett den inn i ovnen igjen i 10 minutter.  

5) Mens potene koker og laksen står i ovenen kutter du opp mango og agurk i terninger. 6) Når potetene er kokt ferdig tømmer du ut vannet og tilsetter 1 ss smør, 1 dl melk/følte. Mos med en stapper/gaffel og smak til med salt og pepper. 

7) Legg det hele på et fat og dryss over med frisk koriander.  Bon apetitt! 

God kveld i stugu! Som jeg skrev i forrige innlegg startet jeg dagen med spinning. Siden Cathrine jobber på Elixia Ullevål falt det seg naturlig å dra dit. Det er uten tvil det fineste treningssenteret jeg har vært på noensinne. Som dere kanskje ser på bildet under ligger spinningsalen vis a vis inngangen, med vinduer til både resepsjonen og bakkenivå. I motsetning til for eksempel Colusseum kommer det altså inn dagslys og det hjelper skikkelig på stemningen. Dessuten er resten av senteret stort og moderne med fasilliteter som spa og solarium. Med andre ord, flere gode grunner til å trene på Elixia Ullevål. 

Ingenting er bedre enn å starte dagen med fysisk aktivitet. Ja, for i dag har jeg vært full av energi og ikke merket noen tendenser til trøtthet i det hele tatt. Passer meg utrolig bra nå som det begynner å nærme seg den store eksamensdagen. 

Nå har jeg nettopp spist tidenes middag! Som bestod av ovnsbakt laks med supplerende tilbehør ala Cathrine. Jeg legger ut oppskriften i morgen. Gled dere! Resten av kvelden er satt av til oppgaveskriving.. Ha det fint så lenge! Vi blogges sprekinger. :-) 

Rise and shine! Klokken har knapt passert seks på morningen og jeg sitter i treningstøy. Sick, or what?! Om få strakser kommer Cathrine og henter meg. Vi skal starte dagen med en etterlengtet spinningtime før vi kjører videre til Gardermoen på kurs. Her snakker vi kickstart på dagen dere! Grugleder meg, for å være helt ærlig. Motivasjonen er heldigvis på plass. I går var Julia og jeg som tidligere nevnt hos Andrea på "avskjedsmiddag". Mens jeg må være igjen i hovedstaden å gjøre lekser og passe Zara skal bloggerne på chartertur til Puerto Rico. Til gjengjeld har de lovet å ta med seg solen tilbake, så da er det bare å glede seg.  

Her er noen bilder fra middagsbesøket: Andrea vartet opp med biff! My favorite! ♥

Ha en fin dag kjære lesere! Husk at jeg setter stor pris på dere. Det er så koselig å lese alle kommentarene dere legger igjen! :-)  

Hei alle sammen! Da jeg kom hjem fra kurs hadde jeg planer om å dra rett på trening, men i stedet endte jeg opp på sofaen sammen med lille Zara. Dere skjønner, jeg er så sykt trøtt om dagen! Uansett om jeg legger meg tidlig eller sent så blir jeg aldri tilfredsstilt. Skjønner ikke hva som feiler meg.. Enda godt at studenttilværelsen min bare varer i en og en halv uke til. Etter det skal jeg forhåpentligvis ut på mine første prøveflyvninger, dersom jeg består alt av prøver og praktiske tester da vel å merke. GLEDER MEG!!

Nå skal jeg slå følge med Julia ned til Andrea og spise avskjedsmiddag. De to turtelduene reiser nemlig på ferie til Gran Canaria i morgen. Noen som har det. 

God kveld! Shit, dette har vært en lang dag! Etter at vi var ferdig med skoledagen ble vi sittende igjen å jobbe med noen oppgavehefter som skulle være ferdig til i morgen. Dere vet, det er best å smi mens jernet fortsatt er varmt. Før vi visste ordet av det hadde klokken blitt halv åtte og vi bestemte oss for å pakke sammen og dra til hvert vårt. På veien hjem fikk Cathrine og jeg plutselig for oss at vi skulle stikke innom IKEA. Vi var begge sultne og jeg elsker de svenske kjøttbollene der, så da var det ikke noe som helst tvil. Ettersom vi allerde var på IKEA tenkte jeg det ville være en fin mulighet til å kjøpe noen nyttige kjøkkenredskaper til Julia. Ja, for det beste med IKEA er at det er så sykt billig! Man får liksom alt man trenger til en overkommelig pris, og det inkludert middag. Haha! 

Meg, Cathrine og Morten. 

Nam! <3Nå skal jeg unne meg en god natts søvn før det er tilbake til skolebenken igjen. God natt alle sammen, sov godt! :-) 

God morgen! Da var det mandag igjen da gitt. Humøret er på topp og jeg er klar for en ny og spennende uke på kurs. Ettersom vi skal ha eksamen på fredag er det ekstra viktig at jeg 100% fokusert. Fortsetter jeg i samme stil som forrige uke satser jeg på at det går bra. Til helgen må jeg hjem til Molde og flytte ut av leiligheten. Vi fikk heldigvis leid den ut allerede fra 1. juli. For en lettelse! Da slipper jeg å betale husleie for en leilighet jeg ikke bor i. Ellers håper jeg alt står bra til med dere og at dere får en fin start på uka! :-) 

Her er gårsdagens outfit:   

Genser - Bølger. (HER) // Jeans - Nuudie. // Sko - Converse. // Solbriller - Ray Ban. // Veske - Zara. Det enkle er ofte det beste, eller hva synes dere? Did you like it? 

Hei hopp! Har dere hatt en fin sankthans? I ettermiddag møtte jeg Cathrine, som jeg har blitt kjent med gjennom kurset. Vi satte oss ned på en koselig kafé ved navn Coffi Espressobar i Kirkeveien. Etter at vi hadde gjort unna hjemmeleksene våre kunne vi nyte en deilig iskremkaffe med god samvittighet. Uten tvil byens beste iskremkaffe i følge min mening. Den må dere prøve! På veien hjem helbredet vi fyllesyken med en frisk spasertur i Frognerparken. Der tok vi også outfitbilder, som jeg tenkte å legge ut i morgen.Herlige Cathrine og meg! 

Elsk! ♥

Nå har vi fått på oss kosebuksa og lagt oss godt til rette i sofaen. På skjermen snurrer United 93, som er en film om 9/11. Har hørt at den skal være skikkelig bra. Noen som har sett den? 

Hei dere! Det kjennes på kroppen at jeg var ute i går, for å si det sånn. Selv om jeg er bakfull i dag var det så absolutt verdt det. Jeg hadde en finfin kveld sammen med hyggelige mennesker. Nå skal jeg komme meg opp av senga og inn i dusjen. Deretter skal jeg på kafe og møte noen av jentene fra kurset. Vi skal nemlig jobbe med oppgaver og gå gjennom det vi har lært så langt. Flink, ikke sant?  

Siden sist @glennhenriksen på instagram:

1. Kvalitetstid med Zara på sengekanten. 2. Brannøvelse. 3. Flittig student på kurs. 4. Cathrine og meg. 5. Snapshot på bussholdeplassen. 6. Thai chicken fra Peppes. 7. True Blood maraton. 8. Handlelisten til Julia. 9. Rottemor og meg.  

1. Jeg heter Ståle til mellomnavn. (Oppkalt etter min far).

2. Jeg hadde piercing i øyenbrynet da jeg gikk på ungdomsskolen.

3. Jeg liker egentlig ikke alkohol, bare effekten den gir meg. 

4. Jeg takler ikke å omgås negative mennesker. 

5. Jeg biter negler. (Dårlig uvane jeg har hatt siden jeg var liten). 

6. Jeg er allergisk mot kiwi. 

7. Jeg ble ofte mobbet da jeg var yngre (barneskolen og ungdomsskolen). 

8. Jeg hater røyk! Det lukter helt jævlig og setter seg i klærne. 

9. Jeg klarer ikke gjøre to ting på en gang. (F.eks: sende en sms mens jeg fører en dialog.) 

10. Jeg er veldig sta.

Kvalitetstid med Julia, taco, smågodt og True Blood på skjermen. Det er fredagskvelden min i korte trekk. Mett og trøtt ser jeg virkelig frem til å finne senga. Elsker tanken på at jeg kan sove lenge i morgen! Jeg har også planer om å starte dagen med en etterlengtet treningsøkt. Det hjelper både på formen og samvittigheten. Med dette ønsker jeg alle sammen en riktig god natt! Vi blogges. :-) 

Zara "poser" som alltid. 

Hvordan har fredagskvelden deres vært? Og var det noen som fikk med seg VG-lista fra Rådhusplassen i Oslo? 

.. CHECK! 

Hei og god helg alle sammen! Denne uken har gått overraskende fort. Det er vel ingen som helst tvil om at det har en sammenheng med at jeg har tilbrakt lange dager på kurs. Bare i løpet av disse fem dagene har jeg vært gjennom mange ulike evner og senarioer. Ja, det har vært tungt, men veldig moro også! I dag hadde vi blant annet to skriftlige tester som man måtte bestå for å være med videre i kursforløpet. Alle i gruppen min bestod med glans, og godt var det! Neste fredag skal vi ha en stor eksamen. Den blir riktignok noe mer omfattende, men jeg satser selvfølgelig på å klare det. Noe annet ville vært en stor nedtur. Det beste med dette kurset er alle de flotte menneskene jeg har blitt kjent med! Alle sammen er så åpen og imøtekommende, som forøvrig er to av mange viktige egenskaper man må ha for å jobbe som flyvert/flyvertinne. 

Cathrine, Mikael og meg. 

Kjersti, meg og Hanne Marte. 

Føler meg bra heldig som er omringet av så mange flotte damer! 

Denne helgen er satt av til avslapping, trening og selvfølgelig litt lesing. Neste uke kommer til å bli minst like intensiv, så her gjelder det å være uthvilt. Nå skal Julia og jeg på butikken for å kjøpe inn mat og snacks for kvelden. Vg-lista og True Blood venter. Gledes!

Den siste tiden har det gått mange spekulasjoner rundt min legning. Da jeg sjekket inn på Paradise Hotel hadde jeg et hemmelig oppdrag om å spille heterofil i 24 timer. Det var lekende lett ettersom jeg som kommer godt overens med både gutter og jenter. Når dette oppdraget var gjennomført fikk alle deltagerene, inkludert dere som satt hjemme i stua og fulgte med, vite sannheten. Nemlig - at jeg er homofil Jeg tiltrekkes av det samme kjønn, altså gutter. Dette er IKKE et valg jeg har gjort selv, men noe som er medfødt. Ergo, jeg synes det er urettferdig at enkelte der ute skal dømme meg for den jeg er! På lik linje som alle andre mennesker i verden har vi som er homofile rett til å være oss selv fullt og helt uten at vi skal føle oss mindreverdige. Jeg vet at det finnes mange unge gutter og jenter rundt omkring i landet som sliter med "å komme ut av skapet", nettopp fordi de ikke vil bli utstøtt og sett på som annerledes. Ja, for man blir som oftest satt i bås når man er skeiv. Etter min mening synes jeg det er helt feil. Jeg er vel ikke interessert i å bli sett ned på, eller få medlidenhet fra den ene eller den andre bare fordi at jeg ikke er som majoriteten.

Poenget mitt er at jeg som er homofil ikke er noe bedre eller dårligere enn en som er heterofil. Jeg vil også jobbe og tjene penger, tilbringe tid sammen med venner og familie, trene, reise, få meg kjæreste, hus, bil og forhåpentligvis barn. Den eneste forskjellen er at homofile ikke kan lage egne barn, men det betyr ikke at vi ikke kan få det. Enten kan man adoptere eller så kan man skaffe surrogatmor. Det er riktignok en omfattende prosess, men det er likevel ikke umulig. Dessuten er det ikke alle som ønsker seg barn heller. Til og med heterofile par. Det viktigste er at man er lykkelig, uavhenig av hvordan man velger å leve og hvem man er sammen med. Mitt beste tips til de av dere som er usikker på egen legning: Ta deg god tid og prøv deg frem (eksprimenter med både gutter og jenter). På den måten vil du etter hvert finne ut hva du faktisk tiltrekkes av. Når du endelig føler deg sikker kan du fortelle det til dine nærmeste venner og familie. Tro meg, det er ikke så farlig som folk skal ha det til. Foreldre og besteforeldre er nok de som trenger lengst tid på å fordøye det, men så lenge du er tålmodig så vil de som er glad i deg akseptere deg uansett. Det er i hvert fall min erfaring. Og for all del, ikke mist motet. Da går det bare utover degs selv. Vær sterk og ikke minst, stolt over den du er. Husk! Vi lever på lånt tid, så det er bare bortkastet og gå rundt å late som du er noe annet enn du er. Hvilket syn har du på homofile?

Sponset innlegg // ærlige meninger. 

Hei dere! Dag tre i kursforløpet er vel overstått og jeg stortrives! Det er riktignok veldig intensivt, men til gjengjeld lærerikt og givende. I dag har vi blant annet vært i bassenget og svømt 200m, samt øvd på hva vi skal gjøre under en eventuelt nødlanding på vann. Spennende! På veien hjem gikk jeg innom postkontoret, hvor jeg hentet en pakke med masse fine klær fra BØLGER. 

Pakken inneholdt blant annet disse to godbitene: 

Gladlaksen genser finner du HER.  (Farge: Hvit. Strl: Medium.) 

Min favoritt! 

Delfinen genser finner du HER. (Farge: Marine striper. Strl: Medium.)

Dreggen shorts finner du HER. (Farge: Marine. Strl: Small.)

Hva synes dere om klærne? Fine, ikke sant?

God morgen! Jeg våknet opp til nok en deilig solskinnsdag her i Oslo. Med kun få timer på øyet var det ekstremt tungt å stå opp, men etter en rask dusj og litt mat var jeg good to go. I skrivende stund er jeg på vei til kursdag nummer to. Jeg føler meg nesten som et lite barn igjen, sommerfugler i magen og full av motivasjon. Det kan vel ikke være annet enn et godt tegn det vel? Jeg håper forøvrig finværet holder seg til jeg kommer hjem, slik at jeg får gleden av nyte noen timer ute i sola jeg også. 

Her er dagens outfit: Solbriller - Ray Ban. // Vest - Carlings. // Tee- Tiger Of Sweden. // Shorts - Zara. // Sko - Converse. 

Med dette ønsker jeg alle sammen en fin tirsdag. Vi blogges! :-) 

Hei! Dere husker kanskje fra tidligere da jeg fortalte at jeg hadde fått meg jobb? På daværende tidspunkt kunne jeg ikke uttale meg om situasjonen ettersom jeg var usikker på hva jeg kunne skrive og ikke. Nå er det meste av papirer i orden, så da er det ingenting å bekymre seg over. I dag har jeg nemlig vært på min første kursdag i forbindelse med min fremtidige jobb som flyvert. Før jeg kan jobbe som cabin crew må jeg gjennom et 5-uker langt intenstivkurs. I løpet av disse ukene må jeg bestå opptil flere teoretiske prøver og en muntlig, slik jeg har forstått det. Jeg har en anelse om at det kommer til å bli tøft, men forhåpentligvis går det bra så lenge jeg gjør en god innsats og leser regelmessig. Etter en lang periode uten jobb ser jeg virkelig frem til å bruke hodet og kroppen til noe fornuftig.  

To av mine fremtidige kolleager, som jeg allerde har rukket å bli godt kjent med: 

Hanne Marte. Hun er så full av energi og har alltid en morsom kommentar på lur. You just got to love here!

Morten og meg. En smørblid mann fra Rogaland! 

Jeg er ganske sikker på at dette kommer til å bli fem spennende og lærerike uker! :-) 

God kveld i stugu! De siste timene har jeg sittet klistret foran skjermen med godisskåla i fanget og Zara i armkroken. Jeg har bokstavligtalt blitt blodfan av True Blood! Det må være den beste serien ever, etter Gossip Girl vel å merke. Det høres kanskje litt surrealistisk ut med vampyrer, varulver og alle disse overnaturlige hendelsene, men tro meg.. Gi det en sjanse og jeg kan nesten garantere deg at du blir avhengig. Tenk så kult det hadde vært å være en vampyr da. Ja, for de er ganske sexy i følge min mening.

Nå er Julia og jeg nesten ferdig med sesong 1 og vi gleder oss til å sette tenna i sesong 2. Haha! 

Godis hører med på en slækk søndag som dette. 

Zara derimot er ikke like begeistret for disse blodtørste skapningene. Søta! 

Flere enn meg som er fan av True Blood eller? 

Det ble en rolig lørdagskveld på Julia og meg i går. Vi var bedt i flere arrangement, men takket pent nei til fordel for en edrukveld med True Blood maraton. Elsker den serien! Det blir nok endel episoder i dag også regner jeg med. I morgen starter jeg på et 5-ukers kurs i forbindelse med den nye jobben jeg har fått. Den siste tiden har jeg bare levd livet og fartet rundt. Ja, det er moro det altså, men etter hvert blir man lei og rastløs. Som dere sikkert skjønner så gleder jeg meg til å komme i gang med den ordentlige hverdagen igjen. 

Siden sist @glennhenriksen på instagram:

1. Søte Molly ligger å sover. 2. Andrea og meg. 3. Pia og meg på finalefesten. 4. Isabell og meg. 5. Zara har besøk av typen sin, Canelo. 6. Julia og meg klar for nye eventyr. 7. True Blood creeningevent. 8. Brun & Blid. 9. Trøtt i trynet. 

Gårsdagens:Genser - Zara. // Jeans - Tiger Of Sweden. // Boots - Zara. // Solbriller - Ray Ban. 

Hva synes dere om utsikten? Fin, ikke sant? 

Hei alle fine! I går var jeg på toppen av The Thief i forbindelse med True Blood screeningevent. Der ble vi vartet opp med 4-stjernes middag, goodiebags og bloody marys. Jeg hadde en alle tiders kveld sammen med flotte mennesker. Vi avsluttet det hele med en eksklusiv førpremiere av True Blood sesong 6. Jeg var åpenbart den eneste som ikke hadde hørt om True Blood, og det var sånn passe flaut. I hvert fall når jeg ser hva jeg har gått glipp av. Julia og jeg har derfor bestemt oss for å begynne på første sesong i morgen. True Blood maraton it is. Gleder meg! Elsker hvordan disse deilige menneskene kan skifte mellom å være blodtørste vampyrer og skumle varulver. Sex, blod og action - you just got to love it. 

Vakre Andrea og meg, med utsikt over Tjuvholmen og Aker Brygge i bakgrunnen. 

Julia og Kjetil. 

Maten smakte helt fantastisk! Jeg får vann i munnen bare av å se på bildene..

Triana var også der, som alltid like sexy! ♥ Her sammen med Bjørn Erik. 

Oppi goodiebagen lå det blant annet noe som skulle forestille vampyrtenner. Sandra Marie var vel uten tvil den som kledde rollen som vampyr best. Grr! 

Koselig å treffe igjen Lene og Malene også. Vi har det alltid så gøy sammen! Lene har forøvrig lovet meg en date på Tjuvholmen i løpet av sommeren, noe jeg ser frem til. Det er så fint der! Den dagen jeg blir rik skal jeg kjøpe meg en toppleilighet der nede. 

God morgen! I går var det som kjent finalefest for Paradise Hotel 2013. Jeg nådde dessverre ikke helt til topps, men er alikevel kjempe fornøyd med å ha kommet så langt som jeg faktisk gjorde. Det har vært en fin opplevelse å være med på Paradise Hotel. Alle de flotte menneskene jeg har blitt kjent med, både foran og bak kamera, er uten tvil det beste med hele oppholdet. Nå er det over og vinnerne er kåret. Litt vemodig, men samtidig veldig deilig. Fint å kunne slippe å uroe seg for hva som kommer til å bli vist på tv-skjermen, og ikke. Jeg vil også benytte anledingen til å takke alle dere som har heiet på meg. Hyggelig å lese alle kommentarene dere legger igjen på bloggen, facebook og mail. Selv om eventyret i Mexico er over håper jeg dere fortsatt vil følge meg videre her på bloggen. 

Her sammen med de beste; Triana, Isabell og Pia. ♥

Kristian Rene og Remi. 

Janni, Oda og Martine. 

Gratulerer med en velfortjent seier, Tina! 

Bilder fra kjendis.no.

Hvem av dere fikk med seg finalen? Og hva synes dere om vinnerparet?  

Tidligere i kveld var jeg på en etterlengtet kinodate sammen med en finfin gjeng. Vi så komedien Hangover 3. På lik linje med de to første, fant jeg 3´ern både underholdene og morsom. Når det er sagt synes jeg det ble mye av det samme som allerede har blitt vist. Alt i alt, hadde jeg en hyggelig kinoopplevelse. Så hvis du er keen på popcorn og en god latter bør du ta turen til nærmeste kino og se Hangover 3.

Vinneren av "kinodate konkurransen" ble Ida, som dere ser på bildet over.  Bjørn Erik, June, Torild, Julia og Andrea

Noen av dere som har sett Hangover 3, i så fall hva synes dere om filmen? 

Hei dere! Akkurat nå har vi besøk av herlige June og hennes nye firbente krabat, Canelo. Han er uten tvil den søteste hann chihuahuaen jeg har møtt! Det er ikke for uten grunn at han ble kåret til Norges fineste chihuahua i 2009, for å si det sånn. Merker jeg får skikkelig lyst på en selv! Jeg har alltid vært et kattemenneske, men nå som jeg har knyttet sterke bånd til Zara har jeg fått en helt annen oppfatning. Dessuten er jo det ikke så mye som skiller en chihuahua fra en katt, hvis man tenker på størrelsen altså. Men slik som livssituasjonen min er nå passer det veldig dårlig med kjæledyr, så jeg må nok bare smøre meg med tålmodighet og vente på den rette anledningen. 

Canelo og Zara. Se så søte de er sammen! ♥

Har du hund? Hvis ja, hvilken rase? Solo is ♥

Jeg elsker dager som dette! Skyfri himmel og stekende sol er norsk sommer på sitt beste. I dag har Julia og jeg tilbrakt dagen i Frognerparken, hvor vi møtte noen venninner av Julia. Med en sprudlende chihuahua som underholdning ble vi liggende å nyte finværet til langt ut på ettermiddagen. På veien hjem kjøpte vi sushi som vi spiste på terrassen sammen med min kommende samboer, Mette. Viktig å nyte disse fridagene mens jeg fortsatt kan! Ja, for fra og med neste uke skal jeg nemlig begynne på kurs - da blir det andre boller.

Hva har dere gjort i dag? Og hva synes dere om bildene? 

God morgen! På kvelden i går fikk Julia og jeg besøk av Andrea. De siste dagene har vi tre blitt skikkelig sammensveiset, noe dere sikkert har lagt merke til gjennom bloggene våre. Sånn blir det når man har mye til felles. Dessuten bor vi bare et steinkast unna hverandre og det gjør jo situasjonen litt enklere. Til de av dere som lurer, Andrea og jeg ble kjent gjennom et event for noen år tilbake.  

Vi skulle etter planen se tirsdagens episode av Paradise Hotell, men det lot seg ikke gjøre ettersom tv3 ikka hadde lagt ut episoden på viaplay. Må innrømme at vi ble en smule skuffet, men med tanke på at det er finaleuke så kan jeg fortstå at produksjonen vil gjøre det litt mer spennende. Da ble det snikk snakk og trøstespising i stedet:

Piker jeg liker!

Faijitas ala Badendyck. Det ser kanskje ikke så innbydende ut på bildet, men det smakte helt fantastisk! Her toppet med smeltet ost, en dash rømme og advokado. Nam!  

I skrivende stund ligger jeg i sengen og manner meg opp til en etterlengtet treningsøkt. Cardio it is! Blir deilig å starte dagen med fysisk aktivitet, som det har blitt så alt for lite av den siste tiden. Der må jeg seriøst bli flinkere dersom jeg vil beholde det lille jeg har igjen av muskler på kroppen. Ønsker alle sammen en god start på dagen. Vi blogges! :-) 

Hei fine lesere! I dag har jeg vært i et spennende møte som kommer til å påvirke fremtidsutsiktene mine i en positiv retning. Jeg kan dessverre ikke skrive om det på bloggen enda, men jeg lover å fortelle dere hva det gjelder så snart jeg vet hva jeg har lov til å skrive og ikke. Åå, jeg er så glad akkurat nå! Deilig å vite at både jobb og bosted i hovedstaden er i boks. På torsdag skal jeg på finalefest for Paradise Hotell, det blir moro! Etter at det er overstått må jeg booke første fly hjem til Molde og flytte ut av leiligheten. Gruer meg litt til å flytte merker jeg, det er så slitsomt. Men på en annen side ser jeg virkelig frem til å komme meg i orden i storbyen.   Caps - H&M. // Collage jakke - Boys Of Europe. // Tee og jeans - Tiger Of Sweden. // Sko - Converse. // Veske - Zara. Hva synes dere? 

God kveld dere! Siden Julia er i Stockholm i forbindelse med en dagsjobb har jeg hele leiligheten for meg selv. I fare for å kjede livet av meg inviterte jeg fineste Andrea og Molly på besøk. Vi har hatt paradise hotel maraton. Ettersom jeg ikke hadde sett noen episoder fra semifinaleuken hadde vi mye å ta igjen. Nå gjenstår bare mandagens episode, men den skal vi se etter at vi har laget fajitas ala Badendyck. Gleder meg til å smake! Til dessert skal vi spise noe som er bedre enn godteri; jordbær, blåbær og mager vanilje kesam.Molly er ikke enkel å ta bilde av. Hun hopper og spretter rundt som en liten kattunge! Søta ♥ 

Kosekose! Er dere spent på finaleuken da folkens? Tenk, nå er det bare fire episoder igjen til vinneren av Paradise Hotel 2013 er ute av skapet!! :-) 

Nå har jeg fått hele 30.000 følgere på instagram. Det er helt sykt! Jeg setter utrolig stor pris på at dere viser såpass stor interesse rundt meg og mitt liv. Håper dere skjønner at jeg ikke kan følge alle sammen tilbake. Men det skal dere vite, jeg leser alle kommentarene dere legge igjen, både her på bloggen og på instagram. Jeg blir smigret! Når man får mye oppmerksomhet er det lett å miste bakkekontakten, men det har heldigvis ikke skjedd meg. Jeg er fortsatt den samme gamle Glenn som jeg alltid har vært, og det er jeg veldig glad for. 

Siden sist @glennhenriksen

1. En flott regnbue over Majorstuakrysset. 2. Oslokid sin nye singel, Plystre på deg. Kommer på spotify og itunes onsdag 12. juni. 3. Ukas store høydepunkt var uten tvil å se Envy live på lanseringsfesten til ENC og Höus. 4. Emilie og meg i bursdagsfesten til Bjørn Erik. 5. Søteste Molly og meg, hunden til Andrea. 6. Josefine og meg på sushi restaurant. 7. Me, myself and I. 8. Fine Andrea og meg på Friday´s. 9. Et bevis på at jeg spiser sunt også.  

Morn! Kun kort tid siden jeg slo opp øynene. Det skal sies at jeg er noe redusert etter gårsdagens festligheter. Første del av kvelden satt jeg på Friday´s på Aker Brygge sammen med AndreaJulia og JuneEr det en ting vi er god på, så er det å nyte livet. Med deilig mat på bordet og fantastisk selskap er det umulig og ikke kose seg. Da vi skulle skille lag ble plutselig Julia, June og jeg enig om å dra til Grunerløkka for å slukke tørsten. Av tidligere erfaringer burde jeg skjønt at det kom til å ende dårlig både for visa kortet og formen i dag, men så langt tenkte vi altså ikke. Vi avsluttet kvelden på G-Club ved rådhusplassen, hvor vi danset av oss alt av kalorierer. Haha.   

Carbs x 1000! 

Fine Andrea!Julia er alltid beredt uansett hvor hun befinner seg. Her med en hårbørste. 

To bekjente av Julia. Hyggelige gutter!

Heisann! I går feiret vi bursdagen til Bjørn Erik. Han hadde leid et stort lokale på Ekeberg for anledningen. Kvelden kan oppsumeres med tre ord; musikk, dans og latter. Med andre ord, jeg hadde en hyggelig fredagskveld sammen med fine mennesker. I dag, med unntak av litt husarbeid, har jeg ikke gjort annet enn å ligge på sofaen og se på tv. Været har vært litt sånn til og fra. Jeg våknet til sol og blå himmel, men da jeg var ute med lille Zara i stad begynte det plutselig å regne. Temperaturen er jo heldigvis ikke så aller verst da.

Her er gårsdagens outfit: 

Meg og min kjære Julia klar for bursdagsfest.  

Hva synes dere om den nye t-skjorten min forresten? Er den ikke fin og sommerlig? Kjøpte den på Zara i Bogstadveien, hvis dere lurte.

I går var det gjensynsglede på Olivia i Hegdehaugsveien sammen med AndreaJulia, Bjørn Erik, Kristian og meg. Verken Julia eller jeg hadde sett frøken Badendyck og Bennysriddle på evigheter, så vi hadde mye å snakke om. Det går ikke an å være på Olivia uten å spise husets pizza. Husker ikke helt hva den heter, men den var blant annet dekket med skinke, paramsan og pinnekjerner. Anbefales på det sterkeste! Utover kvelden ble vi sittende å mimre om gamle dager, samt legge planer for sommeren. Vi ble nemlig alle enig om å dra på Hovefestivalen. Det blir moro! Nesten litt flaut å si det, men jeg har aldri vært på festival før. Kanskje på tide å dra i en alder av 22 da?  

To fine! ♥

Kristian og meg. 

Yummy, yummy in my tummy. 

Andrea, meg og Julia. 

Nå må jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til bursdagsfeiring. Ha en fin fredagskveld alle sammen!

Hei, hei! Jeg kom nettopp hjem fra en hyggelig sammenkomst nede på Aker Brygge. I forbindelse med den nye singelen til Oslokid har jeg hatt et aldri så lite møte med Helfner, managern hans og Ariel. Ettersom både Ariel og meg er hodestups forelsket i både Helfner og "Plystre på deg" var det selvskrevet at vi var de to første som fikk plata. Over en iskald cola ble vi sittende å planlegge en kommende konsert og konkurranse på bloggen, hvor du kan vinne et eksemplar av den nye låta til Oslokid. Høres ikke det fett ut? 

"Plystre på deg" kommer ut på itunes onsdag 12. juni. Gled dere!! Nå skal jeg ut igjen, men denne for å møte herlige Andrea. Det blir koselig! Ha det fint så lenge da dere, vi skrives. 

God formiddag folkens! Alt vel? I går var jeg på meget bra lanseringsfest for de nye klesmerkene Emperors New Clothes og Hoüs, som kommer fra New York. Følte meg veldig heldig som fikk dra dit sammen med så mange fine jenter. Utover kvelden var det kolleksjonsvisnger av begge klesmerkene og vi fikk oppleve artister som Envy, Phil T. Rich og Emilio Baws live. Favoritt opptreden min var helt klart Envy. Jeg har jo vært blodfan av låta, Am I Wrong siden første gang jeg fikk høre den. Just got to love it.  

Rich og Emilio Baws. Fete typer!

June, Ann-Helen, Ragnhild, Julia og Josefine. 

Hør sangen Envy fremførte på spotify HER.  Personlig synes jeg at t-skjortene som ble vist på moteshowet var ganske kule, og jeg kan godt forstå hvorfor de har blitt populære blant kjendisene i USA. Rihanna, Katy Perry, Jessica Alba og Paris Hilton er bare noen av mange kjente fjes som går med disse til daglig. Merket har utvalgte t-skjorter hos Urban Outfitters og ASOS. Hvis du vil lese mer om merket kan du gå inn på www.enctees.com.   

nelly.com finner du alt du trenger for å se moteriktig ut, selv når du er på trening. Ofte når jeg sliter med treningslysten pleier jeg å kjøpe meg nye treningsklær. Det funker alltid! Ja, for hva er vel bedre enn å føle seg komfortabel og fresh når man løper i parken eller står foran speilet på treningssenteret? Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter til både han og henne. Håper det kan være til hjelp.  

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Noe du kunne tenkt deg?

Adlinks. 

Hei dere! Vi er midtveis i uken og godt er det. Jeg begynner nemlig å bli utålmodig når det gjelder jobb, så for min del kan dagene bare gå. Det verste jeg vet er å gå rundt å vente på å komme i gang. Merker jeg blir rastløs. Ikke bra.. Dagen i dag har gått med til diverese gjøremål i forbindelse med flytting osv. Om en snau time skal jeg på Elixia for å løpe av meg kaloriene jeg spiste til lunsj. Senere i kveld jeg på en lanseringsfest i forbindelse med klesmerkene ENC og HOUS, hvor blant annet Envy kommer for å spille. Det blir moro! 

Her har jeg samlet alle mine outfitbilder fra mai måned: Jeg er mest fornøyd med 5 og 7! Hvilket antrekk likte du best? 

Nå har jeg nettopp sett kveldens episode av Paradise Hotel. Det begynner å nærme seg finalen og folk ryker ut som fluer. Spennende altså! Tidligere i kveld var jeg på spinning på Elixia Colusseum. Ettersom treningslysten ikke er helt på topp om dagen var dette et perfekt alternativ. Fytti, så tungt det var! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var så dårlig trent. Følte meg som en flodhest der jeg satt og tråkket med livet som innsats. Til gjengjeld følte jeg meg som kongen på haugen da jeg var ferdig. Den følelsen. Haha! Så snart jeg kommer meg over kneika vet jeg at både motivasjonen og kondisen kommer på løpende bånd. Men som vi alle vet, ingenting kommer av seg selv. Hvordan er treningslysten deres om dagen? 

Hei alle sammen! Jeg startet dagen med en aldri så liten utflukt. I forbindelse med jobb trengte jeg et nytt eksemplar av skattekortet mitt, og da måtte jeg selvfølgelig innom skatt øst. Med en kø som strekte seg helt fra døråpningen og inn til skranken kan jeg love dere at ventetiden var lang. Takket være musikk på øret og en god dose tålmodighet klarte jeg å holde hodet kaldt. Da det endelig ble min tur fikk jeg beskjed om at jeg kunne spart meg for turen og heller bestilt nytt skattekort over internett. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke hadde tenkt på det før?! Ja, ja.. Jeg fikk meg i det minste en luftetur da, om ikke annet. På veien hjem gikk jeg innom butikken og handlet inn masse sunn mat til Julia og meg. Dere vet, uten mat og drikke oppdateres bloggen ikke. Haha.    

Dagens lunsj bestod av sushi. ♥ Love it!Nå har jeg faktisk tenkt meg på trening! Jeg har nemlig meldt meg inn på Elixia, så nå finnes det ingen unnskyldning lenger. Blogges!  

God kveld! Kun kort tid siden jeg kom inn døra. I dag har jeg som tidligere nevnt vært i et spennende møte! Forhåpentligvis kan jeg dele det med dere etter hvert, men enn så lenge må jeg holde det for meg selv. Buhu. Nå, over til noe jeg faktisk kan vise dere. I går fikk jeg tilsendt en tegning av meg selv. Mulig det er litt kleint å si det, men jeg er utrolig fornøyd med hvordan jeg ser ut på denne tegningen.

Jeg vil rette en stor takk til Jhonatan Kalsnes som er mannen bak dette kunstverket: 

Hva synes dere om tegningen? 

God formiddag! Først ut på to-do listen min i dag står det skrevet to viktige ærend som må være unnagjort til klokken 15. Da skal jeg nemlig i et spennende møte! Kjenner at jeg grugleder meg for å være helt ærlig. Jeg må også huske å stikke innom postkontoret, hvor jeg har en etterlengtet pakke som ligger å venter på meg. Hvis jeg ikke husker helt feil tror jeg den inneholder noen nye klær. Wee! :-)  

Her har dere forrige ukes blinkskudd @glennhenriksen på instagram: 


1. Mitt første møte med den svenske bloggeren og artisten, Andreas Wijk. 2. Fin plakat nede på Oslo S. 3. Jeg nyter en kald cola zero på Aker Brygge. 4. Speilbilde før leggetid. 5. Her feiret jeg at leiekontrakten var i boks. 6. På besøk hos Ida på Urban i Bogstadveien. 7. Sushilove på terrassen. 8. Julia og meg. 9. Isabell, Nicolai og meg i Sofienbergparken. 

Glee maraton, jordbær og godis er oppskriften på en avslappende søndag. I stad trosset vi regnværet og gikk på butikken, hvor vi kjøpte taco som vi skal spise senere i kveld. Gledes! Maks deilig å slappe av foran tv-skjermen for engangs skyld. Latskapen lenge leve. 

Verdens beste Julia. Tjukken i sitt rette element med godisskåla på fanget. Haha!  

"Strike a pose Zara!" 

Hva gjør dere i dag? 

God søndag mine kjære! I går var vi samlet en helg gjeng i Sofienbergparken. Med musikk i bakgrunnen ble vi sittende å mingle til de sene nattetimer. Ingenting kan måle seg med sene sommerkvelder i parken med grillmat, gode venner og en kald pils. Jeg for min del holdt meg til pepsi max i går. Det var jeg glad for da jeg våknet i morges, kvikk og opplagt. Været er riktignok ikke så mye å skryte av. Sola har tydeligvis rømt landet og regnet øser ned. Da kan man i det minste ligge inne på sofaen og se film med god samvittighet. Yeey!  

Fine Isabell ♥

Pølsefest - nom, nom!

Isabell og meg på hesteryggen. Er vi ikke søte sammen? 

Hei alle sammen! Aktivitetsnivået i dag er ikke akkurat så mye å skryte av. Jeg startet dagen med en bedre lunsj fra BIT, tidens beste rekebaguett vel å merke. Kjenner jeg får vann i munnen bare av å nevne det. Ellers har jeg ikke gjort så mye nevneverdig, annet enn å chille ute. Jeg hadde planer om å trimme brunfargen, men takket være et tonn av skyer lot ikke det seg gjennomføre. Det skal likevel sies at temperaturen er og har vært helt fantastisk. 26 grader og lettskyet er slettes ikke feil på en lørdag det heller, for å si det sånn.  

Denim jakke - Lee // Tee - Tiger Of Sweden // Shorts - Zara // Sko - Converse // Mobilveske - P.A.P. // Solbriller - Ray Ban

I skrivende stund sitter jeg hos Nicolai på Løren. Så snart han har fått på seg noen andre klær skal vi dra å møte Isabell og noen venner av henne i Sofienbergparken. Jeg hører nemlig rykter om at det er musikkens dag i dag. Noen av dere som har kjennskap til det eller?

God morgen fra sofakroken! Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt klein etter gårsdagens festligheter, men det skulle vel egentlig bare mangle når man frivillig konsumerer alkohol. Julia, Nicolai og meg endte til slutt opp på Horgans i Hegdehaugsveien. Der var det hæla i taket og tenna i tapeten helt til siste slutt. Alt i alt, en vellykket fredagskveld. I dag skal jeg bare nyte finværet og slappe av. Nå i første omgang skal jeg knyte på meg joggeskoene og sette kursen mot første og beste dagligvarebutikk. Frokost (lunsj) it is! 

Hvilke planer har dere for dagen da? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits