God dag dere! Her kommer de siste svarene fra spørsmålsrunden. Beklager at jeg ikke svarte på alle, men av personlige grunner har jeg ikke lyst til å dele mine seksuellepreferanser på internett. Håper dere forstår! Dersom du har flere spørsmål til meg eller det er noe annet du lurer på så er det fritt frem å bruke kommentarfeltet under. Hvis ikke kan du også sende spørsmål på mail til glenns91@hotmail.com 

Celeb crush?
Dere har vel fått med dere at jeg er en smule avhengig av True Blood? En av hovedrollene der spilles av Alexander Skarsgård. Det ville vært å lyve dersom jeg ikke synes han ser bra ut. Hver gang han dukker opp på tv-skjermen blir jeg helt varm inni meg. Jeg vet ikke om det er karakteren han spiller eller om det er han som person som gjør utslaget, men han er i hvert fall behagelig å hvile øynene på. Så ja, min celeb crush akkurat nå er Alexander Skarsgård. 

Hvordan kom du ut av skapet?
Da jeg var 18 år gammel opprettet jeg en blogg under navnet gl3nns.blogg.no, nettopp fordi jeg ønsket å stå frem som homofil. Det var for min del en veldig fin måte å spre budskapet på uten å måtte si det til en og en. Planen var å slette bloggen etter at jeg hadde kommet ut av skapet, men det skulle vise seg å være lettere sagt enn gjort. Nå, fem år senere, er jeg fortsatt ivrig på bloggfronten og jeg har ikke planer om å gi meg med det første.

Har folk dømt deg for å være homofil?
I likhet med folk flest har også jeg opplevd å bli mobbet. Jeg husker spesielt godt da jeg gikk på barneskolen/ungdomsskolen at det var mange som kalte meg for "homoglenn, soper og femi". Tro det eller ei, men jeg var en smule mer feminin da jeg var yngre. Jeg vil ikke påstå at det strålte "homo" av meg, men det gjorde i hvert fall det i en mye større grad enn nå. Rart det der, men jeg tror det har en sammenheng med at jeg var usikker på meg selv. Nå, i en alder av 23, kunne jeg ikke blitt mer sikker på hvem jeg er og hva jeg liker, så nå driter jeg i hva andre folk mener og tror. Ja, for selv om jeg er homofil så betyr det ikke at jeg liker å bruke leppestift eller gå fremst i GayPride-toget. Forstå meg riktig, jeg har ikke noe i mot de som gjør det, men poenget mitt er at homofile også er forskjellig. Husk det til neste gang dere hører noen uttale seg om homofile som om de var trykt opp på en kopimaskin. 


Hvordan var det å være sammen med en 17-åring?

Aldersforskjellen mellom meg og Kristian var ikke et problem. Vi hadde det veldig fint sammen, selv om han ikke var gammel nok til å dra ut på byen, men det var ikke det som betydde noe. Dere har vel alle hørt ordtaket "kjærligheten kjenner ingen alder"? Så lenge vedkommende har de egenskapene jeg er på utkikk etter og kjemien klaffer er alderen bare et tall i mine øyne.  

Har du mye tid til venner og familie?
Det siste året hvor jeg har jobbet som flyvert har vært ganske hektisk. Når man attpåtil bor langt unna familien er det ikke like lett å få tiden til å strekke til. På tross av det føler jeg selv at jeg har vært flink og benyttet muligheten til å reise hjem. Nå som jeg slutter i SAS og ikke lenger har tilgang til ID-billetter er det ikke sikkert at jeg har muligheten til å reise hjem like ofte. Takk gud for skype, mobil og facebook sier jeg bare. Verden hadde vært en smule trist uten, for å si det sånn. 

Favorittparfyme?
Uten tvil Fierce Cologne fra Abercrombie & Fitch. Jeg lukker øynene og tenker på Alexander Skarsgård hver gang jeg bruker den. Haha!

Hva gjør du for å ta vare på huden din?
Første bud er å bruke en skikkelig ansikskrem. Gjerne en som matcher din hudtype. Dropp disse billigvariantene du får kjøpt i dagligvarebutikk, det gjør bare vondt verre. Det er ikke bare viktig å tilføre ansiktet fuktighet, men også kroppen. Jeg vet at gutter flest er veldig dårlig på dette området og det finnes det ingen grunn til å være. Mange har spurt meg om hvordan jeg har fått så myk hud og svaret på det er daglig bruk av fuktighetskrem på hele kroppen. Til ansiktet bruker jeg ansiktskrem og rens fra Shisheido. Det koster, men til gjengjeld er det en investering du ikke kommer til å angre på. På kroppen smører jeg meg med bodylotion fra Biotherm eller Body Shop. 

Føler du deg noengang ensom eller deprimert? 
Svaret er JA!! Senest i går kjente jeg på akkurat den følelsen. Vi mennesker er jo ikke akkurat skapt for å være alene, i hvert fall ikke jeg. Heldigvis er det sjelden mellom de dagene hvor jeg føler meg ensom. Som oftest er jeg alt for opptatt med å ha det gøy sammen med venner/familie og det er jeg veldig glad for. Inntil den dagen jeg treffer den rette har jeg tenkt å nyte singellivet for alt det er verdt. Slik livssituasjonen min er nå ville jeg aldri vært foruten den frihetsfølelsen.

Følger du et treningsprogram? Evt. om du kunne delt det?
Som tidligere nevnt har jeg vært ganske slapp på treningsfronten den siste tiden, men jeg har vært i kontakt med en PT som skal hjelpe meg å finjustere et treningsprogram til meg. Dersom jeg føler det funker så kommer jeg til å dele det på bloggen. 

Favoritt artist?
Hmm. Der må jeg faktisk melde pass. Jeg hører på så mye forskjellig hele tiden at jeg har aldri fått tid eller mulighet til å legge min elsk på en artist. Men hvis jeg må velge en artist så tror jeg det må bli Celine Dion. Hun minner meg sykt mye om mamma. Drømmen hadde faktisk vært å ta med mamma på konsert med Celine Dion. Da vet jeg om ei som hadde blitt glad, for å si det sånn. 

Hva er din favoritt-proteinkilde når det gjelder mat?
Der må jeg nok svare kylling. Det kan brukes til så mangt og jeg blir aldri lei, så lenge man er flink til å variere vel å merke. Jeg pleier å fylle fryseren med kyllingfillet fra Sverige. Det er både bra og billig. (Anbefaler dere ikke å kjøpe den billigste varianten da den ender opp som en liten appelsinbåt i stekepannen).

OMG! Jeg har sett alt som er å se av True Blood! Hvem skulle trodd at man kunne bli så avhengig av en tv-serie? Ikke jeg hvert fall! Nå klarer jeg knapt å vente til neste episode kommer ut. I mellomtiden får jeg ta i bruk fantasien og lage min egen fortsettelse. Haha! Mulig jeg virker en smule skadet nå, men det får bare være. TRUE BLOOD er seriøst den beste serien som har bltit laget ever. Det positive med at jeg har rundet TB er at jeg ikke lenger har en unnskyldning for å ligge i sofaen dagen lang. Ja, for dere må vel være enig i at det er på tide å rydde opp etter gårsdagens festligheter nå som det begynner å gå mot kveld? Det er heldigvis bare snakk om et par vinflasker, litt glass og noen tomme plastikkposer. Når det er gjort tenkte jeg å ta meg en luftetur. Jeg kjenner at kroppen skriker etter junkfood, men jeg skal prøve å motstå. I stedet tenkte jeg å kjøpe meg litt sushi, da det begynner å bli noen dager siden sist jeg spiste rå fisk. 

 

For å si det sånn, hvis vi skulle vært med i True Blodd hadde vi garantert vært feer. Se på oss da! Haha. Håper at dere har hatt en fin helg! :-) 

God lørdagskveld alle samment! Tenkte å vise dere noen av godbitene jeg kjøpte på Nelly sitt store sommersalg. Jeg anbefaler dere å ta turen innom. Siden sist har de fylt på salget og prisene er redusert med opptil 70%, så her er det mye penger å spare. 

T-skjorte HER.

Denne t-skjorten finner du HER. 

Jeansjakke fra Diesel HER.

T-skjorten jeg har på meg på bildet over er kjøpt på VOLT. Klokken er fra DW og den finner du HER.

Strandbag fra Fred Perry finner du HER 

Flere av mine salgsfavoritter:

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10HER // 11. HER // 12HER

13. HER // 14. HER // 15. HER

// Annonselenker.

Noe dere likte? 

Jeg er avhengig av musikk til enhver tid og da sier det seg selv at jeg må ha et ordentlig stereoanlegg. Geneva har lenge stått på ønskelisten og nå som jeg har flyttet for meg selv klarte jeg ikke å motså fristelsen. Utrolig nok klarte jeg å kapre en valnøtt i størrelse M. Da dette skulle vise seg å være en av de mest populære modellene var det ikke bare enkelt å få tak i. Soundgarden i Oslo sentrum skulle vise seg å være redningen. Noen mener kanskje at 5000,- er litt for mye å betale for et steroanlegg, men for meg som er opptatt av både lyd og design var det ikke tvil. Siden den har innebygd bluetooth slipper jeg ledning for å spille av musikk, noe som er et stort pluss. Touch sensitive knapper er heller ikke feil, for å si det sånn. 

Dette er uten tvil en av de beste investeringene jeg har gjort på lenge.Så hva synes dere om den nye spilleren min, er den ikke fin?!  

Hei dere! Jeg startet dagen med lunsj i Vika sammen med Cathrine. Siden begge to har munndiare trenger vi heldigvis ikke å bekymre oss over stille stunder, noe som i grunn er veldig deilig. Etter hvert kom Mette også. Hun har nettopp vært på ferie og jeg må ærlig innrømme at jeg ble en smule sjalu på brunfargen hennes. Slik det ser ut nå spørs det om jeg slenger meg på et fly til varmere strøk allerde neste uke. Apropos vær! I skrivende stund er det åpen himmel her i Oslo. Regnet bøtter ned og det var et mareritt å komme seg tørskodd hjem.Dere må seriøst prøve Wayne´s Coffee sin variant av foccacia med fetaost og kylling, den er sykt god!  

Våte jeans er byttet ut til fordel for kosebuksa, så nå tenkte jeg å se en episode av True Blood før jeg må trosse regnet nok en gang og gå på butikken. Senere i kveld får jeg besøk av to trønder-berter. Hun ene skal jeg gå i "klasse" med til høsten faktisk. Selv om ikke værgudene er på vår side har vi tenkt oss en tur ut på byen. Jeg er nokså sikker på at vi kommer til å ende opp på Horgans. Det er trossalt bare et steinkast unna og det pleier å være ganske bra liv der på torsdager. Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin torsdag. Vi blogges!

Latskapen lenge leve! Ja, for første feriedagen min har jeg tilbrakt i sofaen. Med pledd og bon bon i fanget har jeg bare ligget å sett på True Blood siden jeg stod opp. Skremmende hvor fort tiden flyr når man ligger å ser på tv-serier altså! Jeg er bare halvveis i sesong 5, noe som betyr at jeg har mange spennende episoder igjen. HBO Nordic slapp nylig første episode av sesong 7, så det er med andre ord bare å glede seg! True Blood er uten tvil favoritt serien min og jeg kunne gjort hva som helst for å bli en vampyr. "Eric" aka Alexander Skarsgård, som har en av hovedrollene i serien, er så sykt deilig! Jeg klarer ikke sette ord på hva det er som gjør han så sexy, men jeg velger å tro at det har en sammenheng med karakteren han spiller. Det faktum at han er svensk gjør han ikke akkurat mindre attraktiv, for å si det sånn. 

Innen denne bøtta er tom er jeg stygt redd for at jeg har fått hull i tennene.. 

Her ser dere hvordan en ekte sofagris ser ut! Uten hårvoks og skjeggstubber i alle retninger.  

Flere enn meg som har lagt sin elsk på True Blood? 

God mandagskveld! De to siste dagene har jeg vært på jobb og det er også grunnen til at dere ikke har hørt noe fra meg. I morgen har jeg hjemme-standby fra 07-17, noe som innebærer at jeg kan bli oppringt og utkalt på jobb i det tidsrommet. Fra og med onsdag har jeg offesielt ferie og det ser jeg virkelig frem til. Foruten om jazzuken i Molde fra 14-19. juli har jeg ikke lagt de store ferieplanene enda. Jeg tenker å ta det litt som det kommer. Dere skal ikke se bort ifra at jeg slenger meg på en hoppe-på-tur til varmere strøk. Hehe. Jeg vurderer faktisk å reise til Kos eller Magaluf, da jeg aldri har vært på noen av stedene. Merker jeg er gira på en aldri så liten partytur. 

Denimjakke - Lee // Skjorte - Zara // Jeans - Nudie // Sko - Adidas // Veske - Zara // Klokke - Casio

Jippi! Endelig har jeg fått nytt design på bloggen! Jeg følte at det var på tide med litt forandring nå som det er sommer. Tusen takk til Vegard Iversensom nok en gang har tatt seg tid til å lage et skreddersydd design etter mine ønsker og behov. Hvis det er noen av mine lesere som blogger anbefaler jeg dere å ta kontakt med han hvis dere er keen på en makeover på hjemmesiden deres.

Hva synes dere om det nye designet? Fint, ikke sant?  

Som kanskje mange av dere har fått med dere skal jeg begynne å studere til høsten. Etter mange runder med meg selv har jeg nå funnet ut at jeg vil tilbake til skolebenken. Det siste året har jeg jobbet 100% som flyvert i SAS og ville aldri vært foruten den erfaringen jeg har opparbeidet meg der. Aller helst skulle jeg ønske at jeg kunne jobbet deltid i SAS ved siden av studiene, men det lar seg desverre ikke gjøre. Det betyr at jeg må finne meg en annen jobb. Ja, for jeg kan ikke bare leve av stipend. Det blir litt for lite, i hvert fall med mitt forbruk. Forhåpentligvis finner jeg en deltidsjobb i en klesbutikk, typ Volt, Zara, Ferner Jacobsen eller Steen & Strøm. Interessen for klær og mote er det ingenting å utsette på i hvert fall. I tillegg vil jeg tørre å påstå at jeg er flink med mennesker, noe som er veldig viktig hvis man skal jobbe i servicebransjen. 

Når det gjelder studiene har jeg søkt PR og markedskommunikasjon på BI her i Oslo. Siden det er en privatskole fikk jeg vite allerede forrige uke at jeg er sikret studieplass til høsten. Det gjør det mye enklere å planlegge både det ene og det andre. Søknaden til stipend har jeg allerde sendt inn og det er jo ganske deilig. Godt med alt som er gjort synes nå jeg. For mange kan det virke veldig tilfeldig at jeg har søkt meg inn på BI, men dette er noe jeg har tenkt på det siste året faktisk. Med min bakgrunn som blogger siden 2009 og kjennskap til det markedet, for ikke å snakke om min lille opptreden på tv-skjermen føler jeg meg ganske sikker på at PR og markedsskommunikasjon kan været et aktuelt studium for meg. Jeg tror at hvis man dveler for lenge med å begynne å studere og tar alt for mange "friår", så blir man bare enda mer usikker på hva man har lyst til. Det var nettopp på grunnlag av dette at jeg bare bestemte meg for å søke. 

Leilighet og studieplass er som sagt i boks. Nå er det "bare" deltidsjobb som mangler. Jeg skal jobbe i SAS ut juli, så jeg har heldigvis litt tid på meg. Etter å ha snakket med flere som studerer eller har studert på BI kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg. Fadderuken kjent som "fadderullan" blir nok uten tvil noe av det jeg gleder meg mest til. Det er jo i løpet av den tiden man stifter nye bekjentskap og får seg studievenner. Når man jobber sånn som jeg har gjort er det ikke like lett å komme inn i et miljø, men som student derimot har jeg hørt at det er helt annerledes. Grugleder meg med andre ord til studenttilværelsen. Ja, for det sier seg selv at man må prioritere helt annerledes som student. Så lenge jeg er positiv, fokusert og bevisst på de valgene jeg tar så tror jeg at dette kommer til å gå bra. Eller hva sier dere?

Forresten! Er det noen av leserne mine som skal begynne på BI til høsten? 

God kveld! I dag har jeg vært i byen sammen med June. Vi har vært i et lite møte og gjort unna noen ærend. Avsluttet med middag på Lille Asia på Grúnerløkka. For en gangs skyld bestilte jeg noe annet enn sushi! Prøvde meg nemlig på risnudler med scampi, cashewnøtter og ferske grønnsaker (nr. 38). Det smakte veldig godt faktisk, så den kan jeg trygt anbefale dere å prøve. Planen var at vi skulle dra på VG-lista-showet på Rådhusplassen i kveld, men siden det var litt kaldt i lufta bestemte vi oss for å droppe det. Mens June skal tilbringe kvelden sammen med kjæresten har jeg tenkt meg ut på vift. Det er fredag, jeg har fri og det er mye folk i byen. Med andre ord, jeg MÅ ta turen ut! Husk, ungdomstiden får man aldri tilbake så her gjelder det å utnytte hver eneste mulighet. Hehe. Ha en god helg da dere! Vi blogges. 

Mulberry er uten tvil favorittmerket mitt! Nå har jeg endelig anskaffet meg en avtalebok slik at jeg kan ha oversikt over bursdager, avtaler og andre viktige gjøremål som må huskes Flesteparten av vennene mine derimot sverger til kalenderen på mobilen, men jeg liker å skrive det ned for hånd. På den måten føler jeg at jeg har bedre oversik. Avtaleboken dere ser på bildene ovenfor finnes ikke i butikk lenger, noe som gjør den ekstra spesiell. Dessuten er det moro å ha noe som ikke ALLE andre har! Dere må gjerne kalle meg gammeldags, men jeg liker altså å skrive ned avtalene mine for hånd. Se så fin den er da:Flere enn meg som foretrekker penn og papir?       

For å si det sånn, det kjennes på kroppen at jeg har vært våken siden 06:00! Til gjengjeld har jeg fått mye ut av dagen og det føles bra! I ettermiddag var jeg hos hudlegen med "soleksemet" mitt. Det skulle vise seg å være sopp som kommer av klimaforandringer og mye varme. Overgangen fra kalde Norge til Dubai var visstnok den utløsende faktoren. Nå har jeg altså fått tabeletter som skal ta knekken på dette som ligner pigmentflekker på magen og ryggen. Håper virkelig at det forsvinner så fort som mulig, da jeg har lyst til å kaste skjorta og sole meg uten å se ut som et levende verdenskart.

Ellers har jeg vært og spist middag på Aker Brygge sammen med June. Dere blir kanskje ikke overrasket når jeg sier at vi endte opp på Fridays? Det har liksom blitt et stamsted for oss bloggere det. Hehe. Tenkte å spare dere for enda flere matbilder, så i stedet får dere nøye dere med dagens antrekk. Siden været har vært litt sånn til og fra i dag ble det så enkelt som black & white.   

Skinnjakke - YSL // Tee - Tiger Of Sweden (HER) // Klokke - DW (HER) // Jeans - River Island (HER) // Sneakers - Nike (HER)

Øyelokkene begynner å bli mektig tunge her jeg sitter så det blir nok ikke lenge før jeg tar kvelden. I morgen er det VG-lista og det må man jo få med seg. Krysser fingrene for at det blir oppholdsvær slik at jeg slipper å bli våt.

Flere enn meg som har planer om å få med seg VG-lista-showet på Rådhusplassen i morgen? 

// Adlinks.

God formiddag dere! Jeg startet dagen med en etterlengtet treningsøkt på Optimal Trening på Bislett, sammen med en gjeng spreke damer. Dere har vel alle smakt eller hørt om saften ZERoh! regner jeg med? Arrangementet var nemlig satt opp i regi av dem og livsstilsmagasinet Shape Up. Da June ringte meg i går kveld og spurte om jeg hadde lyst til å bli med var jeg litt skeptisk. Først og fremst fordi det startet så innmari tidlig, men også fordi jeg hadde sett for meg aerobic eller zumba. Der tok jeg rimelig feil! Treningsøkten skulle jammen meg vise seg å være en av de bedre jeg har vært med på.

I 45 seige minutter kjørte vi sirkeltrening hvor vi jobbet to og to på hver stasjon. Det startet bra, men etter vi hadde kommet halvveis begynte jeg å kjenne blodsmaken i munnen. Jeg hadde en viss anelse om at formen ikke var helt på topp, men jeg visste ikke at den var rævkjørt. Hehe. Hvis det ikke hadde vært for de to personlige trenerne som pisket oss rundt ville jeg gitt opp for lengst. Til gjengjeld føler man seg helt fantastisk etterpå. Ja, for hva er vel bedre enn å starte dagen med trening?   

Finn Willy..

Etter at treningsøkten var over fikk vi servert litt forfriskninger og vi fikk hver vår goodiebag. Cottage cheese med musli, rosiner og en dash ZERoh! smaker forresten himmelsk! Hvis dere ikke allerede har smakt det så anbefaler jeg dere å prøve. Du kommer til å bli hekta! Noe annet dere også må prøve er å lage saftis eller isbiter med din favorittsmak fra ZERoh! Siden saften er sukkerfri og smaker godt kan du nyte store mengder uten å få dårlig samvittighet. Det liker vi, sant?  


Hvem skulle trodd at dette bildet av June er tatt ETTER trening? Ikke jeg i hvert fall! ♥

Flere enn meg som elsker ZERoh!? Og hvilken smak liker du best? Har du noen i kikkerten?
Jeg har ingen i kikkerten og det har jeg vel heller ikke hatt på veldig lenge. 

Hvordan går det med kjærligheten?
Kjærligheten eksisterer ikke, for å si det sånn. Jeg trives som singel og ser derfor ikke noen grunn til å endre på det.  

Kan du se for deg et forhold med en jente?
Både ja og nei, men i praksis er det nok en gutt jeg ser for meg å bli kjæreste med.

Hva synes du om Fredrik Guldbrandsen? 
Foruten om at han er en veldig flink fotballspiller synes jeg også at han ser veldig bra ut. 

Liker du jobben din?
Jeg stortrives som flyvert i SAS. Fantastisk arbeidsmiljø, hyggelige passasjerer og variasjon er uten tvil grunnen til det.  

Hva er din favorittdestinasjon i yrket ditt?
Hmm.. Jeg trives veldig godt på stopp i Tromsø. Synes det er så fint der oppe, sommer som vinter. Den friske luften er jo også et stort pluss.

Har du planer å fortsette som flyvert?
Jeg hadde virkelig håpet at jeg kunne kombinere studiene med jobben som flyvert, men det lar seg dessverre ikke gjennomføre. Det betyr at jeg fra 1. august er arbeidsledig og må finne meg en ny deltidsjobb. Forhåpentligvis finner jeg meg en jobb på en klesbutikk eller noe. 

Nevn en positiv og en negativ side ved å jobbe som flyvert?
Det positive med å jobbe som flyvert er at du møter nye mennesker hele tiden. Det negative er at man er mye borte.  

Verdens beste Cathrine og meg fra vingeutdelingen i fjor sommer. 

Hvilken sport skulle du ønske du var verdensmester i?
Hvis jeg kunne velge hvilken sport jeg var verdensmester i så måtte det nok blitt fotball. Jeg er ikke spesielt interessert i fotball, men jeg vet bare at det er mye penger å hente i den bransjen.   

Hva er ditt standpunkt til religion og åndelige ting? 
Når det kommer til religion og åndelige ting er jeg helt blank. For å være ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre. Folk får tro på akkurat hva de vil for min del.  

Hva skal du gjøre i sommerferien? 
Jeg har sommerferie fra den 25. juni, men har ikke lagt noen spesielle planer enda. Jeg drar mest sannsynlig på Hovefestivalen den 28. juni og en tur hjem til jazzfestivalen, utover det tar jeg ting på sparket.  

Fikk du vite årsaken til nyresvikten du hadde for en tid tilbake?
Årsaken til nyresvikten viste seg å være en forgiftning. Mest sannsynlig har jeg fått et eller annet i drinken min, så pass på drikken deres når dere er ute på byen! Man vet aldri hva folk er i stand til. Heldigvis for min del var det bare en forgiftning og smertene gikk derfor over av seg selv. 

Hvis du skulle bodd et annet sted i Norge enn Oslo, hvor ville det vært?
Hvis jeg ikke skulle bodd i Oslo ville jeg nok kanskje bodd hjemme i Molde. Jeg liker Trondheim også, så da hadde heller ikke vært utelukket.  

Molde ♥

Dere trodde kanskje at jeg hadde glemt spørsmålsrunden? For å være helt ærlig så hadde jeg faktisk det. Sorry! Det er med god grunn at jeg har anskaffet meg en avtalebok, for å si det sånn. Jeg har nemlig en tendens til å glemme alt som ikke blir nedskrevet. Noen som kjenner seg igjen kanskje? Forhåpentligvis slipper dere å vente like lenge på del 2. Haha! :-) 

God morgen! Til alle dere shopping-glade lesere har jeg en gledelig nyhet. Akkuat nå har Nelly.com sommersalg fullpakket med plagg til enhver smak. Det beste av alt er at salgssortimentet er satt ned med hele 50%!! Jeg har allerede fylt handlekurven med de godbitene jeg kunne tenkt meg og anbefaler deg å gjøre det samme. Basert på tidligere erfaringer blir de beste størrelsene fort utsolgt, så her gjelder det å være rask. Nedenfor har jeg plukket ut mine salgsfavoritter til han og henne. ENJOY! 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

5. HER // 6. HER  // 7. HER // 8. HER

9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER

13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER   17. HER // 18. HER // 19. HER // 20. HER // 21. HER // 22. HER // 23. HER // 24. HER // 25. HER


1. HER // 2. HER // 3HER // 4. HER

5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER

13. HER  // 14. HER  // 15. HER  // 16. HER  

Sjekk ut resten av salget til kvinner HER og resten av salget til menn HER. 

// Adlinks.

 

Da jeg kom hjem fra jobb i går var jeg så sliten at jeg sovnet på sofaen. Etter et par timer våknet jeg og ble fort enig med meg selv om at jeg bare skulle gå å legge meg i senga. Dere må tro jeg fikk sjokk da jeg våknet 17 timer senere, altså klokken 15 i dag! Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge. Det var vel ingen som helst tvil om at jeg trengte søvn da i hvert fall. Nå er det bare en ting å gjøre, nemlig komme seg opp av senga å få mest mulig ut av ettermiddagen/kvelden. Heldigvis hadde jeg ikke lagt noen planer for dagen, så slik sett er det ikke noe krise at jeg har ligget i dvale. Hehe. 

Her med Zara i armkroken. Ååå, som jeg savner det lille nurket! 

Daniel Wellington er uten tvil en av mine store favorittmerker når det kommer til klokker. Jeg elsker designet og prisen er heller ikke så aller verst. Nedenfor ser dere bilder av den nyeste i samlingen min. Denne gangen valgte jeg å gå for en maritim modell, nemlig "Classic Glasgow". Grunnen til det er at rosegull, marineblå og hvit er lett å kombinere med forskjellige antrekk, spesielt nå på sommeren. 

Classic Glasgow (som vist på bildet) får du kjøpt HER. 

Fra før har jeg Classic St Andrews (HER) og Classic Sheffield (HER).  

// Sponset produkt.

God kveld! I går hadde jeg Molde-stopp i forbindelse med jobben. Det endte med at jeg dro til Eidsvåg på Di Derre konsert. Så snart jeg hadde parkert bilen og hengt fra meg uniformen var det bare å kaste i seg et par glass vin, og vips så var jeg i god form! Sandra stilte med vors, hvor vi ble sittende å mimre tilbake til siste året på vgs. Moro! Konserten var bare et steinkast unna, så når vi hørte Di Derre begynte å spille var det bare å knyte på seg conversene og komme seg avgårde. Jeg var litt bekymret for at jeg ikke skulle få billett, men det skulle vise seg å være null problem. Med kjente låter som "Jenter" og "Faren til Ivar" ble det allsang til den store gullmedaljen. Jeg koste meg fra ende til annen og syntes det var synd at tiden gikk så fort. Eidsvåg leverte varene og jeg tar mer enn gjerne turen tilbake. Overraskende mange kjekke gutter der også! For å si det sånn, bygdefester er undervurdert. 

Bilder fra "My Story" på Snapchat: 


1. Bak rattet på vei til Eidsvåg. 2. Fin på vin og klar for konsert. 3. Tommel opp for baken til Tonje?


4. Kristin ala fotballfrue. 5. Stemningsbilde med Di Derre i bakgrunnen. 6. Av alle mennesker møtte jeg faktisk niesen min, Malene, utenfor konsertområdet. Koselig!


7.Her er jeg på nach. 8. Siden jeg skulle tidlig opp måtte jeg legge meg tidlig. Takket være et par hørselværn fikk jeg til slutt sove. 9. Avreise fra Molde Lufthavn i formiddag. Da var jeg ikke særlig høy i hatten.. 

Sandra, Tonje og meg. 

Nå ser jeg virkelig frem til å legge hodet på puta. I morgen er det siste innspurt på jobb før jeg går på fri. Ha en god natt da dere, vi blogges! :-)  

Hei! Rolig fredagskveld på meg siden jeg skal tidilig opp på jobb i morgen. Hadde vært gull med helgefri nå som det er så mye som skjer, men jeg klager ikke. Jeg har trossalt hatt noen fine fridager bestående av organisering i hjemmet og sosiale sammenkomster. Etter morgendagens flyvninger skal jeg faktisk sove i Molde. Det blir hyggelig! Jeg har en mistanke om at været i rosenes by ikke er like fint som her i hovedstaden, så det spørs om jeg må pakke med meg en ytterjakke eller to. Hehe. Forresten! Etter at jeg kom hjem fra Dubai har jeg utviklet et slags soleksem på magen og på skuldrene. I håp om at det skulle forsvinne av seg selv har jeg bevisst unngått å sole overkroppen den siste tiden, men heller ikke det har hjulpet. Neste uke har jeg booket time hos en hudspesialist som forhåpentligvis kan hjelpe meg med dette problemet. Holder dere oppdatert på hvordan det går. Mette og meg på Aker Brygge tidligere denne uken. 

Nok skravling fra meg. Jeg ville bare stikke innom og ønske dere en god helg! Vi blogges. :-) 

Hei, hei! I dag har jeg i grunn bare vært hjemme og organisert i leiligheten. Jeg var forøvrig en snartur på Clas Ohlson og kjøpte meg en trådløs ruter. Siden jeg flyttet hit har jeg bare brukt nettet via mobilen, men nå er det heldigvis slutt på det. Mye raskere med bredbånd og ikke minst, billigere! Utover det har jeg vasket klær, monteret en kommode og ryddet. Da jeg er en perfeksjonist av de sjeldne tar ting litt lenger tid enn vanlig, men det gjør meg ingenting. Like greit at ting gjøres ordentlig når man først må til pers. Motivasjonen er så klart resultatet av det arbeidet man legger ned.  

"Jeg sover ikke, jeg skrur!"

Jeg har lenge vært på utkikk etter et avlastningsbord til Maccen. Som dere kanskje skjønner er dette veldig praktisk når jeg sitter/ligger i sofaen og blogger osv. På vei hjem fra Clas Ohlson gikk jeg innom Enklere Liv, hvor jeg fant et som passet meg perfekt:

Til 398 kroner får du altså et avlastningsbord som har alt du trenger. Den er tilpasset både laptop og nettbrett, har lagringsplass for penn og papir, koppholder, mobilholder, musematte og skriveplass. Bena kan enkelt brettes slik at man kan ha den rett i fanget eller den kan stå på ben i sofaen. Toppen kan snus for å få vinkel på tastaturet. På den måten kan du ligge å surfe på internett eller betale regninger i en komfortabel stilling. 

Ekspeditøren på #enklereliv tipset meg også om at avlastningsbordet fint kunne brukes som et serveringsbrett til f.eks frokost på sengen. Smart, ikke sant? 

// Produktet er IKKE sponset.

Tut-tut! Vespa Norge feiret i går tre nye modeller og sommer i byen. Jeg var så heldig å få invitasjon til arrangementet som fant sted på Angst Bar ved Torggata. June og meg ble hentet av hver vår Vespa som kjørte oss dit. På to hjul var vi fremme på et blunk. Når man bor i Oslo må jo Vespa være det perfekte fremkomstmidlet? Jeg tenker bare for min egen del som bor midt på Majorstuen. En svipptur ned til Aker Brygge for eksempel går jo som en drøm. Man kan snike seg forbi lange køer, pluss at man er sikret parkeringsplass uansett hvor man skal hen i byen. Jeg vurderer seriøst å gå til innkjøp av en Vespa! Når man først skal ta seg fra a til å er det ikke akkurat en ulempe at kjøretøyet ser bra ut, noe alle modellene til Vespa gjør. Eller hva sier dere? 

Vi fikk servert tapas og øl, en fantastisk kombinasjon i sommervarmen. Underholdningen var utvilsomt et av kveldens store høydepunkt. For første gang fikk jeg høre "Dagny" synge live og det må jeg si, jeg ble virkelig imponert! En ting er i hvert fall sikkert og det er at vi kommer garantert til å høre mer fra den dama fremover. Stemmen, fremførelsen og innlevelsen var helt magsik. La deg forføre på youtube HER.  

Åå, jeg vil så gjerne ha en sånn! Fin farge, ikke sant?  

I løpet av kvelden var det også mulig å vinne en vespa ut sommeren. For å delta måtte man laste opp et Vespa bilde og tagge det med #doyouvespa. Jeg la heller ut en stemningsvideo når Dagny fremførte sangen "The Fear". Dessverre vant jeg ikke en Vespa ut sesongen, MEN jeg gikk ikke tomhendt hjem av den grunn. Jeg fikk nemlig premie for "beste video på instagram" og ble premiert med et stilig Vespa-krus. Veldig moro å vinne noe for engangs skyld! Videoen ser dere nedenfor:

June og jeg fikk også vite at vi kunne låne hver vår Vespa i to uker i løpet av sommeren. Gjett om jeg gleder meg til det! Da kan vi cruise rundt på egenhånd. Takk til Vespa Norge for en hyggelig kveld. 

God kveld dere! De to siste dagene har jeg vært veldig busy. Gårsdagen gikk med til farting mellom Jysk og Ikea, samt montering av div. møbler. Jeg har en kommode igjen som ligger og venter på meg, men den får bare vente til i morgen. Nå er jeg alt for trøtt og sliten til å gjøre noe som helst. Jeg startet dagen i dag med en etterlengtet treningsøkt på Elixia sammen med to gode venner av meg. Vi kjørte styrke på overkroppen så jeg regner med at jeg blir sånn passe støl til helgen. Veldig deilig å være tilbake på treningsfronten igjen hvert fall!

Skjorte - Zara Man // Chinos - HER // Solbriller - HER // Klokke - Triwa // Loafers - Aldo (adlinks)

Foto: June Holm. 

I ettermiddag var jeg på et sykt kult arrangement hvor jeg ble hentet i en ny og fin Vespa og kjørt til Smuget nede ved Youngstorget. Konseptet het "Do you vespa" og ble holdt av Vespa Norge. Jeg tenkte å skrive et eget innlegg om det i morgen, da med bilder fra eventet selvfølgelig. 

I dag morges reiste Julia tilbake til Bergen. Veldig synd at hun ikke kunne være her lenger, men sånn er det bare. Vi fikk i det minste noen dager sammen og det var gull verdt. Nå er jeg på vei ut døren for å gjøre noen ærend. På innkjøpslisten står blant annet skoskap, vitrineskap og litt kjøkkenutstyr. Det er som dere sikkert skjønner ikke så lett å dra med seg på bussen, derfor har jeg leid en varebil hos rent a wreck. Været er i grunn litt for fint til å farte rundt slik som jeg skal i dag, men jeg får ikke ro i kroppen før alt er på plass. Gleder meg til å vise dere bilder av leiligheten når alt er på plass. 

Skjorte - Ralph Lauren // Shorts - HER // Loafers - Zara // Klokke - Swiss Military // Solbriller - HER (adlinks) 

Er det noen av dere som er flinke til å lage header? Jeg tenkte kanskje det kunne vært fint å bruke et av bildene ovenfor? Headeren må være 1100 (bredde) x 530 (høyde). Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet hvis du er interessert i å lage en header til meg så sender jeg bildene på mail. Ha en fin dag da dere! Vi blogges. 

Blomsterprint er med på å dominere denne sesongens trender. Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter fra Nelly:

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER

// Adlinks. 

Noe dere likte? 

Hallo solstråler! Er det flere enn meg som har hatt følelsen av at det er søndag i dag? Kanskje ikke så rart når man har fri fra jobb, solen skinner og alle butikkene er stengt. Julia og jeg startet denne fantastiske mandagen med en bedre lunsj på Aker Brygge. I solsteken på Jacob Aall ble vi sittende å nyte husets omelett med salat og focaccia til. Yummy! Etter at vi hadde spist opp tok vi oss en spasertur rundt Tjuvholmen. Gud, så fint det er der nede! Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde en toppleilighet med utsikt over Oslofjorden. Det hadde vært noe det! Nedenfor ser dere bilder fra dagen:
Flere enn meg som har kost seg i dag? 

God kveld! I skrivende stund ligger Julia og jeg i hver vår ende av sofaen og slapper av. Julia har hangover og jeg er sliten etter jobb. Veldig hyggelig å ha besøk av bestisen igjen! Siden Julia bor i Bergen blir det sjelden mellom hver gang vi møtes. Jeg håper og tror at hun får med seg kjæresten og Zara til hovedstaden etter hvert. Bergen er en fin by det, men det er jo ingen hemmelighet at det skjer litt mer sprell i Oslo. Dessuten er det jo endel finere vær her på Østlandet, er dere ikke enig? 

Sushi er seriøst det beste som finnes! I morgen har vi planer om å komme oss tidlig opp og ut i finværet. Håper alt står bra til med dere og at dere har hatt en fin pinse! 

God morgen kjære lesere! Først og fremst må jeg bare beklage fraværet mitt. Jeg er liksom tilbake på bloggfronten, men det har skjedd så mye de siste dagene at jeg har rett og slett ikke hatt tid til å holde dere oppdatert. Dere trodde kanskje at jeg skulle flytte tilbake til Molde? Det trodde jeg også, men jeg har ombestemt meg. Bordet er snudd. Jeg skal nemlig bli boende i Oslo. Hvis jeg hadde flyttet hjem til Molde vet jeg med sikkerhet at jeg hadde gått lei etter to uker. Når man har blitt vant til "storbylivet" er det vanskelig å gi slipp på det. Når det er sagt hadde jeg gledet meg veldig til å flytte hjem til familien og min kjære venninne Torill, men sånn ble det altså ikke. I stedet må vi være flinke til å besøke hverandre.

Planen nå er å begynne å studere til høsten. Tenkte å komme tilbake til studiet i et eget innlegg når det blir aktuelt. En god nyhet som jeg allerede har delt på facebook og instagram er at jeg har fått meg egen leilighet. Den ligger midt på Majorstuen og er mer enn stor nok til meg. Jeg fikk nøklene på mandag og siden har det gått i ett. Flytting er noe herk, men fy fader så fint det blir når alt kommer til sin rett. På tirsdag var jeg i Svinesund og handlet inn mat, drikke, dopapir, vaskemiddel - ja, i grunn alt som man må bruke dobbelt så mye penger på her i Norge. Det er helt latterlig hvor mye mer man får for pengene over grensa. To brett med 48 bokser pepsi max og 24 bokser ramlösa for eksempel, betalte jeg 330 norske kroner for. Sykt billig, ikke sant?  

Her har dere en aldri så liten smakebit på hvordan jeg har fått det. Tro meg, det skal bli enda finere. Jeg har jo ikke fått kjøpt inn noen pyntegjenstander enda. Dessuten mangler jeg veggpynt, et par reoler og nye gulvmatter. 

Viser dere selvfølgelig store bilder av hele leiligheten når den er ferdig! 

Dette blir bra, ikke sant!? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits