Heisann! I dag ble jeg ikke oppringt før langt ut på formiddagen, noe som gjorde at jeg kunne sove ekstra lenge og spise frokost sammen med Kristian. Det er ikke mer enn en time siden jeg kom hjem fra Oslo Lufthavn etter å ha flydd tur-retur Splitt. For første gang fikk jeg se hvor vakkert det faktisk er der, fra flyvinduet vel å merke. Landskapet i kontrast med det krystallklare havet så helt fantastisk ut. En ting er i hvert fall sikkert og det er at jeg skal feriere på Kroatia en gang i fremtiden. Jeg har forøvrig bare hørt positive tilbakemeldinger fra folk som har vært der. Noen av dere blogglesere som har vært der og kan bekrefte det kanskje? 

I går kveld spiste vi bananpannekaker til kvelds. Det var sykt godt og best av alt, veldig lett å lage! Alt du trenger er: havregryn, banan, og egg. Miks dette sammen i en bolle og stek små lapper i en stekepanne. På toppen kan du gjerne ha cottage cheese, ferske blåbær og litt kanel. Jeg lover deg at dette smaker godt, spesielt etter at du har vært på trening. 

Voila!

Nå har jeg tre dager fri som skal nytes med kjekkasen på bildet over. Gleder meg vilt! Jeg håper selvfølgelig at sola titter frem igjen slik at jeg kan opprettholde brunfargen. Men det er vel kanskje litt for mye å be om nå som vi har hatt så mange finværsdager, eller?  

God kveld! Med tanke på at jeg stod opp klokken 05:00 i dag morges er det faktisk et under at jeg fortsatt er våken. Jeg fløy fra vindfulle Stavanger og hjem til varme Oslo. Siden det var den eneste flyvningen jeg hadde kunne jeg bare ta turen innom crew rommet, sjekke ut og sette meg på første og beste flytog innover til byen. I grunn ganske deilig med så kort arbeidsdag. Etter hvert som jeg fikk pakket ut av kofferten og tatt meg en dusj kom Cathrine å hentet meg. Vi dro ned på Aker Brygge, hvor vi sammen med Madelen feiret bursdagen til Lovise. To søte venninner av Cathrine. Vi hadde det så koselig i hverandres selskap at vi ble sittende å skravle i over tre timer. Anbefaler dere forresten å ta turen innom Eataly Ristorante neste gang dere er nede på Aker Brygge. Der kan du forvente god mat til en billig penge, smilende betjening og trivelige lokaler (både inne- og utendørs).   

Jordbærpikene: Madde, Lovise og Cathrine. 

I ettermiddag fikk jeg også besøk av godgutten min, Kristian. Det var ubeskrivelig deilig å se han igjen! Fryder meg over at han skal være på besøk helt til fredag. Tidligere i kveld var Cathrine og jeg på spinning. Det var helt rått! Gleder meg allerde til neste økt. Kristian har dessverre fått kyssesyken, så han måtte være igjen hjemme og passe lille Zara. Vi bor i leiligheten til Julia forresten, som nok en gang har reist til Gran Canaria på ferie. Noen som har det.. Hehe. 

Nå skal jeg ta med meg kjæresten og krype under dyna. I morgen har jeg hjemme-standby fra 08-18. Noe som betyr at jeg må sove med telefonen i nærheten, tilfelle jeg skulle bli oppringt. God natt alle sammen! Sov godt da, hvis dere ikke allerde gjør det. :-)

Jeg får ofte tilbakemeldinger og spørsmål rundt tennene mine. "Hvordan har du fått så hvite tenner?" Sannheten er at jeg alltid har hatt ganske hvite tenner. Jeg røyker ikke, jeg snuser ikke og jeg drikker ikke kaffe og rødvin. I tillegg er jeg veldig nøyaktig når det kommer til tannpuss og bruk av tanntråd. For å få den siste finishen på tennene har jeg selvfølgelig jukset litt. Ved hjelp av Whitestrips fra Dentway fikk jeg et hvitere smil på kun 7 dager.

En sånn boks koster bare 445 kroner og inneholder 14 x 2 stk strips, dvs enn stripe for øvre tannraden og en for den nedre. Hver stripe skal brukes i 20-30 minutter. Produktet er klinisk testet å være helt sikkert uten kemiske tillsatser. Resultatet kan sees allerede etter 1 dag - endelig resultat etter 7 dager. Dette kommer selvfølgelig helt an på hvor missfarget tennene dine er. 

Whitestrips fra Dentway fåes kjøpt HER. 

Les mer om stripsene og andre tannblekningsbehandlinger på www.dentway.no

Adlinks // Ærlige meninger. 

God formiddag! Det er kun kort tid siden jeg våknet. Jeg kom veldig sent tilbake til hotellet i går, så det ble bare en rask runde på byen før jeg gikk hjem og la hodet på puta. Det ble heller dårlig med den byvandringen jeg snakket om, sett bort ifra den lille spaserturen jeg fikk før dro på flyplassen i går. Da kjøpte jeg meg frokost på en koselig cafe ved siden av Dronningensgate. Husker ikke navnet på den, men mett ble jeg. Billig var det også, i likhet med alt annet her i Sverige. Nå skal jeg ta meg en dusj og gjøre meg klar for en ny arbeidsdag. I dag skal jeg fly tilbake til Oslo, for så videre på overnatting til Stavanger. Håper alle sammen har hatt en fin helg! :-) 

Siden sist @glennhenriksen på instagram:

1. På vei til trening. 2. Her var jeg på overnatting i Ålesund. Badekar er undervurdert, sant? 3. Flyet som tok meg hjem til Molde. 4. Et utsiktsbilde over Moldefjorden. 5. På tusenårsvarden. 6. Torill og meg på Kringstadbukta. 7. Julia koser seg med solois i finværet. 8. Speilbilde i heisen er viktig for å slå i hel dødtid vet dere. 9. Nyter litt varme på flytrappa. Bak meg ser dere snurten av eksotiske Bastia, en by på Korsika i Frankrike.  

Tjena! I dag morges ble jeg vekt av brannalarmen. Det viste seg heldigvis å være falsk alarm, men likevel en ubehagelig måte å våkne på. Kun kort tid etterpå fikk jeg telefon om at jeg skulle fly til Arlanda, deretter tur-retur Amsterdam med overnatting i Stockholm. I skrivende stund ligger jeg rett ut i sengen. Det er så utrolig varmt her at jeg vurderer faktisk å sove uten dyne. Siden jeg ska ha to overnattinger i Stockholm har jeg planer om en aldri så liten byvandring. Det blir litt knapt med tid i morgen, men på søndag har jeg bedre tid. Kjekt å få med seg hva som skjer utenfor hotellets fire vegger også, i hvert fall når man har muligheten til det. Nå skal jeg pusse tennene og gjøre meg klar for natten. I morgen skal jeg fly charter til Frankrike. Det blir nok moro! God natt alle sammen. :-) 

Hei mine kjære bloggvenner! Da er jeg tilbake i hovedstaden etter tre flotte dager hjemme i Molde. Jeg har hatt det helt fantastisk sammen med venner og familie!  Den siste fridagen min tilbrakte jeg i solkroken hjemme hos Julia, som fortsatt er hjemme i Molde på ferie. Vi koset oss med smoothie og is de siste timene før hun kjørte meg på flyplassen. Det var så koselig å se igjen lille Zara. Gleder meg til både hun og Julia kommer tilbake til Oslo på søndag. Det er nemlig veldig tomt og ensomt i leiligheten uten de to.     

Gjett om Zara koser seg hjemme i Molde! Her kan hun stort sett løpe fritt og leke uten oppsyn. I Oslo derimot kan det være livsfarlig med tanke på alle menneskene og trafikken. 

Hjemmelaget smoothie med vannmelon, jordbær og mager vanilje kesam smakte slettes ikke feil i solsteken.  

Solois hører også med på en varm sommerdag.  Her gjorde jeg et tappert forsøk på å stå på hendene. Haha!

Humøret på topp og jeg er full av energi. Nå ser jeg frem til å komme tilbake på jobb. De neste fem dagene har jeg hjemme standby. Det vil si at jeg kan bli oppringt innenfor et angitt tidsrom og da har jeg 1 time og 40 minutter til jeg må være på Oslo Lufthavn. Som dere sikkert skjønner er det derfor lurt å ha både uniformen og kofferten klar på forhånd. Ettersom jeg kan bli oppringt allerede fra klokken 04:00 i natt burde jeg snart ta kvelden.

Med dette ønsker jeg alle sammen en fortsatt fin kveld. Vi blogges! :-) 

Hola amigos! Nok en solskinnsdag her i rosenes by. Jeg har brunet meg på stranden sammen med min partner in crime, Torill. Vi har spist pølser og is til den store gullmedaljen. Deilig med slike hete sommerdager, hvor den eneste og største bekymringen er å bli solbrent. Jeg unngikk heldigvis det i dag, til tross for at jeg glemte solkrem. Vi hadde egentlig tenkt oss ut i kveld, men siden Torill skal tidlig opp på jobb i morgen droppet vi det. Kanskje like greit, ettersom halve byen ligger fyllesyk etter forrige ukes jazzfestival. 

Fine Moldefjorden.

Deilig med en iskald Mojito i skyggen! 

Jordbær og fløte <3 

Nå er det snart natta her i huset. Jeg har nemlig planer om å komme meg tidlig opp å nyte den siste fridagen min hjemme i Molde før jeg flyr tilbake til Oslo. 

Hei! I dag bestemte jeg meg brått for å sette meg på første og beste fly hjem til Molde. Ettersom mine nærmeste venner i Oslo enten er på ferie eller jobb så tenkte jeg det ville være fint å få noen dager hjemme med familie og venner i romsdalen. Denne fantastiske ettermiddagen har jeg med andre ord tilbrakt på terrassen sammen med mamma, kjæresten hennes, mormor og morfar. Vi hygget oss med grillmat i solveggen mens vi bladde gjennom gamle fotoalbumer. Fant blant annet et par hårreisende bilder av meg selv. Vurderte å legge de ut her på bloggen, men tror jeg skal være glad for at jeg ikke gjorde det likevel. Haha! Mormor og meg. 

Min kjære mor koser seg i solkroken! 

Nå er jeg på overnattingsbesøk hos Torill. I følge tv2 er det meldt strålende sol i morgen også. Da skal dere ikke se bort i fra at det blir et aldri så lite strandbesøk! :-)

Hei dere! I morges våknet jeg til blå himmel, sol og blått hav så langt øyet kunne se. Utsikten fra hotelrommet på Seilet er helt fantastisk, spesielt når det er fint vær. Etter å ha spist en deilig frokost gikk jeg på Tusenårsvarden sammen med min kjære kollega, Kaja. Fra Rica Seilet og helt opp på toppen brukte vi ca. 1 1/2 time. Da jeg kom på toppen var jeg helt gjennomvåt av svette. Så snart vi hadde fått tilbake pusten og skrevet oss opp i turboka tuslet vi ned igjen. På veien hjem unnet vi oss en softis. Det smakte godt i solsteken. Å avslutte en fem dagers slinge i hjembyen min var noe av det beste som kunne skjedd. Håper at jeg får mange flere turer til Molde i fremtiden, da får jeg også anledning til å møte venner og familie selv om jeg er på jobb.

Her ser dere hvor nydelig Rica Seilet ser ut i kontrast med fjorden og fjellene på en solskinnsdag. Vakkert, ikke sant? 

Meg og søte Kaja på toppen av Molde med upåklagelig utsikt over byen og alle de mektige fjelltoppene. 

Her står vi med Molde i ryggen, hvor vi så vidt kan se snurten av nabokommunen, Fræna. 

Nå er jeg tilbake i Oslo, hvor jeg skal nyte mine tre kommende fridager. Det blir herlig! Håper og tror at godværet holder seg, slik at også jeg får litt brunfarge på kroppen. God natt alle sammen, sov godt når den tid kommer. Det skal i hvert fall jeg. :-) 

God morgen! I natt har jeg sovet på Rica Seilet Hotell hjemme i Molde. Ikke feil å ha stopp i rosenes by, for å si det sånn. Litt synd at jeg gikk glipp av jazzfestivalen, men sånn er det bare. Man kan ikke være flere steder på engang, dessverre. Kvelden i går tilbrakte jeg sammen med min tidligere samboer og bestevenninne, Torill. Vi dro hjem til henne og spiste middag. Det var super koselig! Ettersom det var så lenge siden sist hadde vi ekstra mye å snakke om. 

Nå skal jeg komme meg opp av sengen og inn i treningstøyet. Sammen med en kollega av meg skal jeg opp på Tusenårsvarden, som er et lite fjell med utsikt over hele byen. Som dere sikkert vet er det ikke så mange fjell å bestige i Oslo, så her gjelder det å benytte muligheten. Jeg tenker at det gjør godt med litt frisk luft får vi setter i gang arbeidsdagen. Dessuten er det jo en fin anledning til å vise frem den vakre naturen som Molde har å by på.  

Ganske fint hotell, ikke sant? 

Utsikten fra rommet er heller ikke upåklagelig. I går fikk jeg blant annet se Hurtigruten passere på nært hold. 

Herlige Torill, her med parfyme og fuktighetskrem fra Escada som jeg kjøpte til henne på Tax Free. (Tidlig bursdagsgave.)Det skal ikke stå på båttrafikken her i byen i hvert fall. Fergen i bakgrunnen har forbindelse med Vestnes, hvis det sier dere noe.  

Med dette ønsker jeg alle sammen en fin mandag! :-) 

God lørdagskveld alle sammen! Alt vel? Jeg vet i hvert fall at de av dere som bor på sør- og østlandet IKKE kan klage på været. Til fordel for 26 grader, skyfri himmel og full sol har jeg reist til Ålesund. Hvor jeg har overnatting til i morgen. Da jeg gikk ut av flyet ble jeg møtt med kjølig bris og en tåkebelagt himmel. Stor kontrast sammenlignet med hvor jeg kom fra, nemlig Oslo og før det Barcelona. MEN jeg syter ikke! Det er lørdagskveld og jeg skal slappe av i en stor og myk hotellseng helt alene. Maks deilig med litt kvalitetstid etter en lang dag på jobb. Gleder meg til i morgen! Da skal jeg faktisk ha stopp og overnatting i min elskede hjemby, Molde. Jeg ser virkelig frem til å treffe igjen blant annet min tidligere samboer, Torill. Vi har jo ikke sett hverandre på flere måneder, så det blir stas.

Siden det er lørdag har jeg kjøpt meg toffiffee, som jeg skal kose meg med. Med andre ord, tipp topp tommel opp her på Sunnmøret! :-) 

Hva er ditt tips til gutter som er usikker på sin egen seksualitet? 
Jeg anbefaler alle sammen som er usikker på sin legning til å prøve seg litt frem. Du kommer ingen vei med å sitte hjemme med skjegget i postkassa. Du må eksprimentere seksuelt med både gutter og jenter. På den måten vil du nok finne ut hva du liker best. Dersom du ikke finner ut hva du vil trenger du ikke å stresse. Ta deg den tiden du trenger, og viktigst av alt: drit i hva alle andre mener og sier. Du lever mest sannsynlig en gang; gjør det beste ut av det. Kos deg! Ps! Husk prevensjon. 

Vil du ha tatovering?
Jeg har lenge hatt lyst på tatovering. Spørsmålet er bare hva jeg skal ha og hvor på kroppen jeg skal ha den. Jeg vil nemlig ikke ha en stor skjemmende tatovering som kan være skjemmende i jobbsammenheng og den slags.

Er du flink til å danse eller synge? 
Da jeg var yngre likte å holde på med begge deler. Jeg var blant annet med i en dansegruppe på UKM og jeg sang i barnekor. Det var før jeg kom i stemmeskiftet vel å merke.    

Liker du å flørte?
Det kommer veldig an på hva man definerer som flørting. Jeg liker å gi kompliment til mennesker rundt meg, men det trenger ikke nødvendigvis å bety at jeg flørter. 

Har du vært i Kristiansund før?
Mange ganger! Søstra mi, Stine, bor der, pluss at jeg har spilt mange håndballkamper og turneringer der.  

Har du noen gang blitt mobbet på grunn av din legning?
Da jeg var yngre ble jeg mye mobbet. Ikke bare på grunn av legning, men også fordi jeg var opptatt av klær og utseende. Jeg skal ikke legge skjul på at mobbingen har satt dype spor, men nå i ettertid har det gjort meg sterk og selvsikker. Jeg har sagt det før og sier det igjen; den som ler sist, ler best. Det slår aldri feil. Tro meg!

Har Kristian blogg?
Nei, men han har instagram: @kristianbertelsen

Hvilken hårvoks bruker du?
Jeg bruker å veksle mellom et par-tre forskjellige, men en av de sverger til er constructor wax fra Id Hair: 


Er du mann eller dame i et forhold?
Som dere alle vet er jeg en gutt som liker gutter. Med gutter mener jeg selvfølgelig gutter som oppfører seg som gutter. Ergo, verken jeg eller partneren min har behov for å leke rollespill. Jeg vil være meg selv og ønsker ikke å gjøre noe greie ut av det. Pussig nok virker det som at folk har inntrykk av at det må være en "mann" og en "dame" i et homofilt forhold. I mitt hodet blir det helt feil og om så var tilfelle hadde jeg mye heller giftet meg med en jente. 

Er du en person som blir lett sjalu?
Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har en tendens til å bli sjalu. Jeg vil ikke si at jeg er av den verste sorten, men jeg kan fort bli ukomfortabel hvis jeg føler meg truet. Da i et parforhold vel å merke.

Er du noen gang redd for å fly?
Nei. Jeg har aldri vært redd for å fly. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tror det har en sammenheng med at jeg fløy mye da jeg var liten. For meg er det like vanlig å sette seg inn i et fly som å sette seg i en bil. Med tanke på at jeg nå jobber som flyvert er det kanskje en vesentlig fordel. Hehe. 

Hva syntes familien din om at du var med på PH, og oppførselen din på hotellet?
Flere av mine nærmeste var selvfølgelig skeptisk til at jeg skulle være med på programmet, men etter at de fikk se meg på tv var de bare positiv. Med unntak av den ene scena med Louis, noe jeg har full forståelse for at de reagerte negativt på. 

Angrer du på at du hadde sex med Louis?
Nå skal det sies at Louis og jeg ikke hadde fullstendig sex. Hun gav meg en avsugning, that´s it. Beklageligvis for vår del ble det fremstilt som noe helt annet på tv. 

Hvor mange søsken har du? 
Jeg har tre søsken, to søstre og en bror. Alle er mye eldre enn meg og har barn. 

Har du reist mye rundt i Norge? 
Det er mye av Norge jeg ikke har sett. Jeg har for eksempel aldri vært i Bergen og jeg har aldri vært lenger nord enn Trondheim. Heldigvis har jeg et par overnattinger i nord Norge fremover. Gleder meg til å se den mye omtalte og vakre naturen der oppe. 

Hvem tar bildene av deg?
Det varierer veldig. Som oftest er det venner eller familie. Hvis ikke det lar seg gjøre har jeg et kamerastativ og utløser til kamera som jeg pleier å ty til. Men det er kun i krisesituasjoner. Ikke alltid like gøy å rigge opp et stativ ute på gata. Haha!  

Jobber du for ett flyselskap, eller flere? Trives du?
Jeg jobber kun for ett flyselskap og er veldig fornøyd med det. Så langt kan jeg ikke si annet enn at jeg stortrives. Jeg har allerede møtt mange flotte mennesker, både crew og passasjerer. Så dette lover godt!

Hvor trives du best, Oslo eller Molde?
Det er vel ingen hemmelighet at jeg trives i hovedstaden. Her er det noe som skjer til enhver tid og man kan gå på butikken uten at man føler seg uglesett. Når det er sagt trives jeg veldig godt hjemme i Molde. Det er trossalt hjembyen min. Med familie og venner innen rekkevidde føler jeg meg avslappet og best av alt, trygg. Det er vel den største forskjellen.Legg merke til den vakre naturen som finnes i Molde. Fjorden og de flotte fjellene. Savn..

God kveld! På den siste fridagen min har jeg ladet batteriene maks. Tidligere i kveld var jeg på Elixia running. Når man sliter med motivasjonen er det lurt å melde seg på gruppetimer, da har man nemlig ikke noe valg. Etter at jeg hadde løpt i 30 minutter unnet jeg meg et kvarter på brun og blid. Jeg hadde i grunn håpet at jeg skulle få muligheten til å sole meg i Frognerparken i dag, men den gang ei. Enda godt vi har muligheten til å jukse. Eller hva?

Nå har jeg lagt meg godt til rette under dyna. Ettersom jeg har så tidlig innsjekk i morgen ligger jeg på hotell rett ved Oslo Lufthavn. Egentlig burde jeg ha sovet for mange timer siden, men det er jo lettere sagt enn gjort - i hvert fall når man ikke er trøtt. Satser på at Jon Blund kommer å banker på døra slik at jeg får meg noen timer på puta før jeg skal opp å stå. I morgen skal jeg fly tur-retur Palma. Det blir moro!Med dette ønsker jeg alle mine flotte lesere en riktig god natt. :-)

Hva var det beste du opplevde på Paradise Hotel?
Den beste opplevelsen på PH var da jeg klarte å stjele Tors hammer og sikret meg en plass i finalen.

Hva fikk deg til å melde deg på Paradise Hotel?
Jeg meldte meg ikke på. Det var noen som hadde tipset tv3 og jeg ble oppringt. 

Hvem synes du var søtest av guttene på Paradise Hotel?
Mats Erik og Thomas.

Hvilken vgs gikk du på?
Jeg gikk første og andre året helse og sosial på Fræna Vgs. Tredje året gikk jeg allmenn påbygging på Romsdal Vgs.

Har du kjæreste?
Hmm. Kanskje det kanskje. Jeg vil i hvert fall ikke påstå at jeg er singel. 

Hvor lang tid bruker du på å finne ut hva du skal ha på deg?
Jeg bruker ikke så lang tid på å finne ut hva jeg skal ha på meg faktisk. Det kommer veldig naturlig. Som oftest har jeg en tanke bak de ulike antrekkene når jeg er ute på shopping.

Hvordan synes du at jenter bør kle seg?
For å være helt ærlig så synes jeg alle bør kle seg akkurat slik som de ønsker. Men jeg synes selvfølgelig at jenter med stil er veldig sjarmerende.

Har du noen gang vært forelsket i en jente?
Ja, det har jeg! Da jeg gikk 8. klasse var jeg hodestups forelsket i ei søt jente som heter Anne May. Det gjorde ekstra vondt da hun valgte bestekompisen min ovenfor meg. 

Hvis du kunne forandre på noe i livet ditt, hva ville det vært?
At jeg ikke satset mer på håndballen. Da jeg følte at dette var en av de tingene jeg var skikkelig god i. Blir du gjenkjent på jobb?
Ja, jeg blir gjenkjent på jobb, men det synes jeg bare er koselig. 

Beskriv deg selv med tre ord?
Snill, ydmyk og positiv. 

Er du mer street smart enn skole smart? 
Jeg vil påstå at jeg er en praktiker fremfor en teoretiker, men føler likevel at jeg har et greit vitnemål. Så man kan kanskje kalle det en god blanding.

Hvilket treningsprogram og kosttilskudd bruker du?
Per dags dato består treningen min av power walk til og fra jobb, samt trappene opp og ned fra leiligheten. De siste månedene har jeg blitt sykt lat, men det er jeg i ferd med å snu. Bare så det er sagt! Når det gjelder kosttilskudd så spiser jeg veldig mye av de rosa omega 3 fiskene som man finner i smågodthyllene rundt omkring på de forskjellige dagligvarebutikkene. Farlig god, men gir dessverre ingen virkning kombinert med trening. Haha. 

Er det flyvert du ønsker å være resten av livet?
Det er det nok litt tidlig å svare på enda, men hvis det viser seg at jeg vil jobbe med det resten av livet så er det nok for en veldig god grunn. 

Hvordan har du så fin hud?
Jeg gjør faktisk ikke så mange tiltak, annet enn at jeg drikker mye vann og smører meg med fuktighetskrem. 

Har du kontakt med alle fra Paradise Hotel fortsatt, eller bare noen?
Jeg har ikke kontakt med andre enn Isabell og Pia. Hvorfor det har blitt sånn vet jeg faktisk ikke. Man kan vel helt enkelt ikke være bestevenner med alle her i verden. 

Har du en spotifyliste du kan dele med oss?
Jeg pleier å være flink å oppdatere på spotify, men har vært litt sløv også der den siste tiden. Min nyeste spilleliste finner du HER. 

Hvem er han kjekke gutten du poster bilder av? 
Han heter Kristian. En fantastisk gutt som betyr veldig mye for meg. Jeg har blitt utrolig glad i han og ja, jeg kan bekrefte at jeg har et forhold til han. 

Favorittsang om dagen?
Justin Beiber - Nothing Like Us.  

Hva synes du om svensker?
Jeg elsker svensker! De ser som oftest bra ut og er tidlig ute på motefronten. 

Hva liker du best å spise om sommeren?
Jordbær, is og reker. 

Hvilke utesteder anbefaler du i Oslo?
Jeg pleier som oftest å gå ut på Solli, Hegdehaugsveien, Aker Brygge, National og Løkka.

Hva liker du best å gjøre på firtiden?
Egentlig minst mulig, men selvfølgelig er jeg også glad i å reise, blogge, trene og tilbringe tid med de jeg er glad i. 

 

Favoritt mat?
Sushi, uten tvil!

Hvordan ble du flyvert?
Jeg søkte på en stilling som ble utlyst på internett. Jeg ble innkalt til intervju og deretter var jeg med på en prosess som bestod av ulike tester og flere intervjurunder. Etter å ha bestått de forskjellige stegene ble jeg kvalifisert til kurs. Hvor jeg måtte tilbringe tre uker på skolebenken med en kombinasjon av praktisk og teoretisk trening/eksamen. Som en del av kurset har jeg vært ute på mine første prøveflyvninger og først på fredag kan jeg endelig kalle meg air host eller flyvert som det heter på norsk.

Hvordan er bosituasjonen din akkurat nå?
De siste månende har jeg bodd hos mine bestevenninne, Julia. Her skal jeg bo frem til 1. september. Da flytter jeg inn i kollektivet på Majorstuen sammen med blant annet Mette og Cathrine.

 

Håper dere er fornøyd med del 1! Resten av svarene kommer etter hvert. :-) 

Hei alle sammen! Jeg startet dagen med sushi i Bogstadveien sammen med Mette og Andrea, som i dag reiser til Afrika. Koselig med litt kvalitetstid før avreise. Ja, for det blir jo en stund til vi sees igjen. Jentene skal nemlig bruke sommerferien sin på å bestige Kilimanjaro. Det står det jammen meg respekt av! Ikke mange ungdommer i vår alder som prioriterer den slags, for å si det sånn. Gleder til å høre hvordan det har gått når de kommer tilbake. På veien hjem gikk jeg innom en fotobutikk og kjøpte meg nytt minnekort til kamera, da mitt plutselig sluttet å virke. Så nå er jeg back on track med bilder av ordentlig kvalitet. Det føles bra!

Nedenfor ser dere den andre t-skjorten fra E.N.C jeg fikk tilsendt i går: 

Caps - H&M // Tee - E.N.C // Jeans - Bik Bok // Sko - Converse // Klokke - Casio 

Du finner t-skjorten HER.

Mette og Andrea. Nå skal jeg pakke treningsbagen og toalettsaker. Workout og overnattingsbesøk hos Cathrine står for tur. Vi skal blant annet se den amerikanske dramafilmen "Flight". Noen som har sett den? Med dette ønsker jeg dere en fin kveld. Vi blogges! :-) 

Riktig god kveld! Har dere hatt en fin start på uken? Jeg for min del har brukt denne mandagen på å innhente krefter. Da jeg kom hjem i går var jeg så sliten at jeg hoppet rett i seng. Våknet ikke før nærmere halv to i dag. Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge.. Deilig å sove altså, men jeg får så innmari vondt i samvittigheten når jeg sover bort dagen. Føler liksom at jeg kaster bort verdifull tid. Da jeg omsider kom meg opp av sengen gikk jeg på postkontoret og hentet to pakker. Den ene inneholdt to fete t-skjorter fra E.N.C, som hadde lanseringsfest i Oslo i begynnelsen av juni. 

Her har jeg på meg den ene t-skjorta: 

Du finner den HER. Flere enn meg som digger budskapet?

Heisann! Dette innlegget er forhåndsskrevet. Ja, for i skrivende stund er jeg mest sannsynlig i luften, på vei fra Oslo til København. Etterpå går turen videre til Island. Håper og tror at det går like bra i dag som det gjorde i går, da jeg fløy charter med et fantastisk crew. Når det er sagt vil jeg benytte anledningen til å beklage for at jeg ikke har oppdatert bloggen like ofte som før, men nå som jeg har begynt å jobbe blir det selvfølgelig knapt med tid. Som flyvert jobber man ikke fra 08-16, men gjerne mange flere timer av gangen og gjerne til forskjellige tider på døgnet. TIl gjengjeld har jeg en slags turnusordning hvor jeg har flere dager sammenhengende fri etter at jeg har jobbet x antall timer. Det vil si at jeg må prøve å være ekstra flink på bloggfronten de dagene jeg ikke er på jobb.  

Siden sist @glennhenriksen på instagram: 

1. Sushidate med Cathrine og Julia. 2. Meg og Morten på vingeutdelingen. To stolte karer! 3. Her er jeg på Holmenkollen. Legg merke til den fantastiske utsikten over Oslo i bakgrunnen. 4. Zara, hunden til Julia. Like søt som alltid! 5. Fantastiske Kristian og meg i parken. ♥ 6. God stemning hjemme hos Mathias. 7. Mitt første stopp MED overnatting, Trondheim. 8. og 9. Den fine uniformen min, som jeg allerede har blitt så glad i. 

PS! Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du heter på instagram, så kanskje jeg får anledning til å følge deg også. 

Hei dere! I skrivende stund befinner jeg meg i Trondheim, hvor jeg skal sove over til i morgen. Jeg kom nettopp inn døra etter å ha vært en snartur på Trondheim Torg. Som dere sikkert har skjønt hadde jeg min første flyvning i dag. Det gikk over all forventing! Jeg startet dagen 07:00 med tur/retur Amsterdam før jeg til slutt endte opp i "bartebyen." Ubeskrivelig moro å endelig være oppe i luften! Gleder meg til å jobbe igjen i morgen. Da er det retur tilbake til Oslo før jeg reiser avgårde på chartertur til Hellas. Det blir spennende! Nå skal jeg se litt på tv før jeg tar kvelden. Viktig å være fit for flight vet dere. Skal prøve å få svart på noen av spørsmålene fra spørsmålsrunden så snart jeg har tid og anledning. Med dette ønsker jeg alle mine flotte blogglesere en riktig god helg. 

 

God kveld! Det siste døgnet har jeg hatt besøk av Kristian. Vi har bare slappet av og vært sosial sammen med venner. I dag har jeg vært ute hele dagen. Deilig å ha fri når det er så fint vær! Sammen med Mette og Julia har jeg vært i Frognerparken. Der ble vi liggende å nyte solen til langt ut på kveldingen. I morgen skal jeg ut på min første flyvning! Wee! Jeg kan nesten ikke tro det. Ettersom jeg skal stå opp skremmende tidlig må jeg snart legge meg. Før den tid må jeg gjøre klar uniformen, stryke skjorten og pakke kofferten. Med alle sommerfuglene jeg har i magen blir det ikke bare enkelt å sovne med det første for å si det sånn.  

Saftis ♥

Mine to fine, Julia og Mette. 

Lille Zara var også med i parken. 

Hvordan er været der du bor? Noen som til og med har sommerferie kanskje? 

Heisann! Jeg har lagt merke til at det er mange som stiller meg spørsmål i kommentarfeltet. I den anledning kjører jeg i gang en aldri så liten spørsmålsrunde. I stedet for å svare hver enkelt så kan jeg heller lage et innlegg hvor jeg svarer på spørsmål en gang for alle. Jeg vil på forhånd gjøre dere oppmerksom på at det ikke er alt jeg ønsker å svare på, spesielt anngående privatlivet mitt. Håper dere har forståelse for det.

Såå, er det noe du lurer på? Spør da vel! :-) 

Genser og shorts fra Bølger. 

Hei alle fine! Gårsdagen var uten tvil en av de beste dagene i mitt liv. Første del av dagen bestod av litt teori før vi avsluttet med kake og vingeutdeling. Det var helt magisk å se alle sammen i uniform. Jeg er så stolt av alle sammen, og ikke minst meg selv. I løpet av disse tre ukene har vi blitt skikkelig sammensveiset. Det var vemodig å ta farvel med instruktørene og kursdeltagerene, men på samme tid litt godt også. Ja, for nå må vi stå på egne bein. Flere hadde sin første flyvning allerede i dag og jeg har min første på fredag. Det blir spennende! 

Som dere ser var jeg veldig glad da jeg fikk vingen min! 

Her ser dere alle de fantastiske menneskene jeg har gått på kurs med de siste ukene. Cathrine og meg. ♥

Solen skinner i hovedstaden, og jeg har FRI! Det skal nytes fullt og helt. Ha det fint så lenge da dere, vi blogges! :-) 

God kveld! Etter at jeg var ferdig på kurs i dag dro jeg til min faste frisør, Silje, på Hendrix Hair i Pilestredet. Der fikk jeg stusset sveisen akkurat slik jeg vil ha det. Viktig å se bra ut på håret til i morgen på vingeutdelingen vet dere. For ikke å snakke om min første flight til Amsterdam på fredag. Det er vel ingen hemmelighet at man blir lagt godt merke til ombord på et fly som cabin crew. Som dere sikkert har skjønt gleder jeg meg vanvittig til i morgen! Det kribler i magen og jeg er en smule nervøs. Mange av de jeg er på kurs sammen med skal allerede ut å fly på onsdag, mens jeg får to fridager før jeg skal opp i luften. I grunn ganske deilig! Da får jeg slappet av og samlet krefter til helgen.

Nedenfor ser dere resultatet av frisørtimen og dagens antrekk:   

Solbriller - Ray Ban (adlink) // Pike - Ralph Lauren // Veske - Mulberry // Shorts - H&M // Sko - Zara

Hva synes dere? Og ser dere noe forskjell på sveisen forresten?

God morgen! Ny uke, nye muligheter. Jeg er oppe og hopper! Det skal sies at jeg er veldig trøtt, men tanken på at jeg har igjen en dag på kurs før jeg får uniformen gjør meg så lykkelig! Livet smiler til meg for tiden og det setter jeg utrolig stor pris på. Nedenfor ser dere bilder fra gårsdagen. Jeg ble invitert hjem på middag til Cathrine. Der fikk jeg servert laks med deilig tilbehør. Et av de bedre "dagen derpå" måltidene jeg har spist, for å si det sånn. Senere på dagen gikk vi opp på Vettakolltoppen, som har utsikt over hele Oslo. Et uforglemmelig syn rett og slett! Alt i alt hadde jeg en innholdsrik og koselig søndag. 

Hahaha! Jeg døde av latter da Cathrine skulle vise meg den nye badedrakten sin! Søta mi. ♥

Jeg er helt ram på saus, som dere ser på bildet over! Tommel opp for Hennig Olsen som endelig har byttet forpakning! 

Elsker disse brillene fra Ray Ban, spesielt de blå. Da de kommer til å matche uniformen min når jeg skal reise til og fra. 

OSLOVE ♥

Fin utsikt, sant? 

Hei! Dagen i dag har vært helt fantastisk. Uten tvil en av de beste søndagene jeg har hatt på lenge! Legger ut stemningsbilder og mer utfyllende tekst i morgen. Nå skal jeg gjøre meg klar for natten. Den kommende uken kommer til å bli så bra. På tirsdag får jeg endelig uniformen og vingen min. Gleder meg sånn! Nedenfor ser dere bilder av dagens antrekk. Jeg elsker å gå i shorts! Det er så digg. 

Skjorte - H&M // Shorts - Bølger // Sko - Zara // Klokke - Casio // Solbriller - Ray Ban

Hvordan har dagen deres vært? 

God morgen solstråler! Titter i grunn innom bare for å ønske dere en fin dag. Jeg for min del skal kurrere fyllesyken i parken. 

Siden sist på instagram @glennhenriksen

1. Opprydning i gamle leiligheten. 2. Morgenflyet fra Molde til Oslo. 3. Cathrine og meg får omvisning på et fly. 4. Kristian og meg i Frognerparken. ♥ 5. Me, myself and I. 6. På Bygdøy with my partner in crime. 7. Våknet opp til denne søte lappen da jeg sov over hos Cathrine. 8. Marthe og meg på vei til gårsdagens festligheter. 9. Meg i dag tidlig. #hangover 

 

Hei mine flotte lesere! I dag har Cathrine og jeg vært på skojakt. Begge var så heldig å finne uniformsko på Sannergaten Skotøymagasin til en overkommelig pris. Jeg er super fornøyd med kjøpet! De sitter som skapt på føttene mine og best av alt, de er helt fantastisk å gå i! Noe som er veldig viktig når man skal jobbe i 8-12 timer av gangen. Tatt i betraktning at jeg var ute på byen i går er formen på topp. Faktisk så bra at jeg skal ut på tokt i kveld også. Det er nemlig vanskelig å si nei når jeg får invitasjoner fra venner og bekjente jeg ikke har sett på lenge. Dessuten er det alt for fint vær til å sitte hjemme å sture på en lørdagskveld. 

Her er dagens antrekk, enkelt og sommerlig: 

 Solbriller - Ray Ban // Tee - Bølger (HER)  // Shorts - Bølger (HER) // Sko - H&M // Veske - MulberryHva synes dere om antrekket? Og hvilke planer har dere for kvelden? 

Hei hopp! Tenk, nå er jeg ferdig med tre uker på kurs. Ubeskrivelig deilig følelse å vite at jeg bare har igjen TO dager på skolebenken før jeg skal motta vingen min. Sykt! I ettermiddag var Cathrine og jeg på luftetur med Zara på Bygdøy. Det er så fint der! Jeg hadde ikke sagt nei takk til å bo der, for å si det sånn. Det beste med Bygdøy er den frodige naturen og at det ligger så nærme sjøen. Dersom det blir like fint vær i morgen spørs det om vi må ta turen på HUK. Hører rykter om at det er skikkelig fint å ligge der å slikke sol nemlig.

Genser (HER) og Shorts (HER) fra Bølger. Om få strakser skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar for kvelden. Sammen med Cathrine og Mette skal jeg sjekke temperaturen på utelivet i Oslo på en solfytl fredag. Dette blir forsåvidt den siste helgen jeg har mulighet til å dra ut før jeg skal ut å fly, så her gjelder det å ta den helt ut. Hæla i taket og tenna i tapeten sier jeg bare. Med dette ønsker jeg alle sammen en god helg!

Heii! I dag hadde jeg siste skriftlige eksamen i kursforløpet. Den omhandlet flytypen som jeg skal jobbe på, B-737. Jeg var litt nervøs forkant av prøven, men det gikk heldigvis bra. Nå gjenstår det bare tre dager med servicekurs, så får jeg endelig vingen! Gud, som jeg gleder meg! Neste fredag har jeg min første UX flyvning, til Amsterdam vel å merke. Wee! Det kribler i magen bare av å tenke på det. I løpet av helgen må jeg også kjøpe meg uniformsko og en mappe jeg kan ha pass, samt andre viktige dokumenter i. Kom gjerne med forslag hvis dere vet om butikker eller nettsider hvor jeg kan finne en praktisk travel wallet.

Akkurat nå har jeg besøk av Mette-mor. Vi har koset oss med sushi og krone-is! De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å lese, så det var skikkelig deilig å kunne tilbringe en kveld i sofaen. Jeg kjenner på kroppen at det skal bli deilig med helg. I følge værmeldingene kan vi som bor på Østlandet forvente sol og temperaturer på opptil 22 grader, det høres lovende ut. Kanskje det blir en aldri så liten tur i Frognerparken?

Mette og Zara. 

Nam!

Flere enn meg som er klar for helg eller?  

Nå som jeg skal begynne å jobbe som flyvert er det alfa omega å ha et armbåndsur rundt hånden, slik at jeg til enhver tid har kontroll på tiden. I dag fikk jeg tilsendt den perfekte klokken fra klokkegiganten.no. De har et stort utvalg av klokker i alle farger og fasonger. Jeg valgte å gå for den klassiske modellen fra Casio Collection, som er i rustfritt stål. Klokken har en rekke funksjoner du kan bruke i hverdagen, som alarm, stoppeklokke og automatisk kalender.  

Grunnen til at jeg valgte rustfritt stål er fordi jeg synes det er en farge som går til det meste, deriblant arbeidsuniformen min. 


Hva synes dere? Er den ikke fin? 

Hei alle sammen! I skrivende stund sitter jeg på besøk hos Mette, min fremtidige samboer. Nå er det kun to måneder til jeg flytter inn her. Gleder meg! Blir deilig å komme seg iorden. I mellomtiden får jeg heldigvis bo hos verdens beste Julia, som kommer hjem fra Gran Canaria i morgen. Wee! Det blir stas. Ellers er jeg travelt opptatt med kurs og hjemmelekser. Døgnet har dessverre ikke nok timer.

Forresten! Er dere keen på en ny spørsmålsrunde?

Hei, hei! Helgen hjemme i Molde gikk forrykende fort. Med et travelt program som bestod av flytting, flytting og atter flytting var det ikke rart at tiden fløy. Oppi alt stesset fikk jeg til og med tatt meg en tur ut på byen og jeg fikk sagt hei til flere av familiemedlemmene mine. Ikke verst bare det, hæ? I går fikk jeg heldigvis god hjelp av mamma til å vaske ned deler av leiligheten. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har foreldre som stiller opp når det trengs. Alt blir så mye enklere når man får litt hjelp, spesielt under flytting og sånt.

Det ble lite søvn i natt og når alarmen ringte klokken 05 i dag morges stod jeg nærmest i ferdigstilling. Jeg var livredd for å ikke rekke flyet til Oslo, og min tredje og siste uke på kurs. Takket være Europas mest punktlige flyselskap landet jeg på Gardermoen 12 minutter før rutetid. Jeg kunne pustet lettet ut og sette meg på første og beste buss retning kurslokalet. I disse dager får vite vite hvilke destinasjoner vi skal fly. Det er så utrolig spennende! Jeg gleder meg som et lite barn til å få på meg uniformen og komme i gang. 

Her er noen bilder fra gårsdagen: 

Verdens beste mamma! ♥

Se så fine og rene vinduene ble! Pussemester Henriksen kan å gjøre rent.  

Resten av kvelden er dedikert til sosialt samvær, sushi og avslapping. En ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg skal komme meg tidlig i seng. Ha det fint så lenge, vi blogges! 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits