Hei, hei! Ut ifra kommentarfeltet å bedømme forstår jeg det er mange som er fortvilet over den dårlige bloggingen min. Siden jeg dro til Kos i begynnelsen av juli har jeg rett og slett vært i feriemodus og slått meg til ro med tanken om at jeg ikke har en blogg. Nå som det begynner å nærme seg skolestart er det vel på tide å komme tilbake til hverdagen. Oppholdet mitt i Kos ble som kanskje noen av dere har skjønt litt lenger enn planlagt. I utgangspunktet skulle jeg bare være der en uke, men endte opp med å være der til sammen tre uker. Jeg ble kjent med mange nye mennesker og jeg vil også påstå at jeg hadde den beste ferien i mitt liv. Den siste uken fikk jeg spørsmål om å jobbe på Strand Cafeet som partyboy og kunne selvsagt ikke si nei til det. Da hadde jeg som oppgave å gå rundt på stranden og sørge for at alle hadde det bra. Super chill stilling, for å si det mildt. Det var også mye på grunn av den "jobben" at jeg ble kjent med så mange flotte mennesker. Hadde det vært opp til meg ville jeg fortsatt vært på Kos, men heldigvis slo fornuften inn og jeg bestemte meg for å avslutte leken mens den var på topp. Etter tre uker med festing og full rulle var det i grunn deilig å komme hjem til Oslo. Det var jo heller ikke et minus å komme hjem til strålende sol og stekende tempereaturer. Overgangen fra Kos til Norge har altså ikke vært så ille som jeg hadde sett for meg. Det er under to uker til skolestart og jeg har bestemt meg for å tilbringe siste del av ferien hjemme i Molde. Da jeg ikke har sett familien for hele sommeren kjenner jeg at savnet begynner å ta overhånd. Ellers vil jeg meddele at alt står bra til med meg og at jeg satser på å være tilbake med bloggingen sakte, men sikkert. 

Nedenfor har jeg samlet et knippe bilder fra en av de beste kveldene jeg hadde i Kos. Her fra "Beach-Taco-House party på Strand Cafeet: 

 

Jeg lengter allerede tilbake til Kos og har bestemt meg for å reise dit igjen ved første anledning. Det er rart å tenke på hvor knyttet man blir til plassen og ikke minst alle menneskene man blir kjent med. De tre ukene jeg har tilbrakt på Kos kan på mange måter sammenlignes med det å være med i Paradise Hotel. Alle blir som en stor familie som lever inni en liten boble. Den natten jeg tok farvel med kjente og kjære var uten tvil noe av det verste jeg har opplevd på lenge. Det gjorde vondt helt inni hjerterota liksom, og da kan dere tenke dere selv hvordan det var. Kos og Strand Cafeet anbefales på det sterkeste fra min side hvert fall. Så lenge du er utadvendt, festglad og liker sol er dette plassen å skape minner for livet. 


 

PS! Vinnerne av "Sex Tape" konkurransen ble Irmelin og Haakon. Gratulerer! Dere vil bli kontaktet på mail. :-) 

God kveld fra sengekanten i Kos! Akkurat nå er jeg er en snartur innom rommet for å gjøre meg klar til kveldens festligheter, og tenkte derfor det var på sin plass med en aldri så liten oppdatering. Med tanke på at jeg landet klokken fire i natt er det faktisk et under at jeg er såpass oppegånde som jeg er. Det ble som dere sikkert skjønner lite søvn i natt, men det hindret ikke meg i å stå opp tidlig. Før fuglene kvitret var jeg på stranda sammen med Camilla og Therese, hvor vi spiste en deilig frokost. Klokken 12 braket det løs med strandfylla aka Paradise Hotel. Ja, for jeg får faktisk følelsen av at jeg er i Mexico. Her er det ingen regler på hva som er lov og man gjør akkurat det man føler for til enhver tid. Got to love it! På kort tid har jeg blitt kjent med mange hyggelige mennesker, deriblant flere søte blogglesere. Dette er uten tvil starten på det som kommer til å bli en uforglemmelig uke. 

God stemning og topp service finner du på STRAND bar. Anbefaler dere å ta turen dit hvis dere noen gang har planer om å besøke KOS.

Håper alt står bra til med dere der hjemme og at dere får en god helg. Vi hörs! 

Hola amigos! Nå er det kun få timer til jeg må være på Gardemoen. Flyet går riktignok ikke før midnatt, men liker å være tidlig ute. Siden jeg stod opp usedvanlig tidlig i dag satser jeg på å sove hele flyturen til KOS. Jeg har på forhånd reservert vindussete, så med musikk på øret og en deilig pute burde jeg sovne relativt fort. Tenk, i morgen ligger jeg på stranda med en paraplydrink i hånda og nyter livet! Jentene er allerede på plass der nede og de kunne melde om strålende vær og høy partyfaktor. Jeg har med andre ord all grunn til å glede meg! I dag har jeg fartet rundt på Storo Storsenter. Jeg var blant annet innom frisøren og klippet meg. Det siste jeg ønsker å dvele med når jeg er på ferie er sveisen, så her er det kort hår som gjelder. 

På vei hjem gikk jeg tilfeldigvis forbi Carlings og da kunne jeg ikke la være å kjøpe disse overdelene dere ser på bildet over. Jeg har nemlig en liten magefølelse på at det er singlet med skript og diverse print som gjelder i KOS. Eller tar jeg helt feil? 

Kofferten er pakket og jeg begynner å bli så godt som klar for avreise. Det blir nok dårlig med trening den kommende uken, så før jeg drar tenkte jeg å ta en liten økt på Elixia. Med det sier jeg ha det bra og på gjensyn. Det skulle visstnok være gratis internett der vi bor, så da blogges vi fra Hellas! Ønsk meg god tur da dere. :-) 

 PS! Den nyeste treningsmusikken min på spotify finner dere HER. 

Heisann! I dag stråler jeg om kapp med sola! Årsaken til det er at jeg reiser til KOS i morgen! Wee! Jeg gleder meg som et lite barn. Dette blir den første ordentlige sommerferien min på det jeg kan huske.To venninner av meg, Therese og Camilla, reiste nedover i dag. Vi skal bo på Manias Apartments, som i følge jentene ligger nære stranda. Jeg har aldri vært i KOS før, så dette blir en ny opplevelse. Gleder meg til å komme meg en tur bort, for ikke å snakke om få sol og varme på kroppen.  


Her fra Dubai i mai. 

Nå skal jeg ut å gjøre noen ærend før jeg skal i parken og nyte finværet sammen med Isabell. Ha en fin dag da dere, vi blogges.  

Morn! Etter en søvnløs natt er det faktisk et under at jeg fortsatt er våken. Ja, for ut ifra døgnrytmen min å bedømme skulle man trodd at jeg var en vampyr. Ikke før jeg er ferdig med True Blood så er jeg i gang med The Vampire Diaries. På kort tid har jeg nemlig pløyet gjennom sesong 1 og er allerede godt i gang med sesong 2. Tro det eller ei, men disse vampyr-seriene begynner å ta knekken på meg. Det er i grunn litt sykt å tenke på hvor avhengig jeg har blitt. Fortsetter det på denne måten er det ikke lenge før jeg må legges inn på lukket avdeling. Neida, det er ikke så ille. Ikke enda hvert fall.. Haha! 

Nedenfor ser dere mine siste oppdateringer på instagram @glennhenriksen:  

1. Harryhandel på svenskegrensa. 2. Selfie før Oslo-ut. 3. De tre bukkene bruse. 4. Hvem skulle trodd at vi hadde vært på jobb i 12 timer? 5. Storfonøyd med nytt undertøy fra Bølger. 6. Hygge på Aker Brygge. 7. Throwback fro Dubai. 8. På båttur i Oslofjorden. 9. Verdens beste Julia og meg før finalefesten til PH. 

Mitt dilemma akkurat nå: Se en episode til av TVD eller sove?! #hardtliv

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits