God kveld dere! Etter mye om og men sitter jeg nå på toget til Stokke. I utgangspunktet skulle jeg vært fremme for mange timer siden, men på grunn av byggearbeid er det kraftige forsinkelser i togtrafikken. Veldig kjipt å måtte bruke lørdagskvelden på å kjøre tog, men det får så være. Alt for å treffe igjen gutten min! Ja, for det er han jeg skal besøke på Stokke, hvis dere lurte. Gleder meg enormt mye til å se han igjen! I kveld får jeg også møtt familien og noen av vennene hans for første gang. Det blir spennende! Ha en fin kveld alle sammen! Vi blogges fra Stokke. :-) 

Heihei, Julia her! Glenn er akkurat nå i lufta og flyr, mens jeg enda ligger i senga å purker. Forskjell på folk altså.. Huff! Tenkte å skrive et aldri så lite gjesteinnlegg på bloggen hans, i og med at mest sannsynlig ikke kommer hjem til Oslo før sent i kveld. Jeg kan jo fortelle litt om vårt lille samboerskap som vi  har hatt siden mai - hvor skal jeg begynne? Det har ikke vært annet enn helt fantastisk å bo sammen med han, og vi har ikke kranglet en eneste gang. Det er alltid god stemning, og ekstremt mye latter. Virkelig helt fantastisk å komme hjem å vite at Glenn er der <3 I helgen flytter han ut, noe som kommer til å bli kjempetrist.. :( Da bor jeg nok en gang alene, noe jeg liker svært dårlig.. Heldigvis flytter han bare hundre meter lengre bort da!

 

Glenn er virkelig verdens beste venn, og jeg kunne ikke levd uten han. Er utrolig takknemlig for å ha han i livet mitt <3

1. Mest av alt savner jeg min fantastiske kjæreste, Kristian. Gleder meg mer enn noe annet til jeg skal besøke han i helgen. ♥

2. Jeg savner hjembyen min, Molde. Bare se på den vakre utsikten jeg hadde fra rommet mitt: ♥

3. Jeg savner å spise biff med fløtegratinerte poteter og soppsaus. Nam! ♥

4. Jeg savner å shoppe! ♥

5. Jeg savner å gå i boots på vinteren. ♥

6. Jeg savner moldejentene mine, Kirsten og Torill. ♥

7. Jeg savner min søte mormor, som jeg er så glad i. ♥

8. Jeg savner feite Pusur. Nabokatten som alltid kommer på besøk hjemme i Molde. ♥9. Jeg savner å ha mitt eget rom med system i sysakene, rettere sagt en ryddig garderobe. ♥

10. Jeg savner å jobbe på Bunnpris Fuglset. ♥Flere enn meg som savner noe akkurat NÅ? 

Hei, hå! Da jeg kom til Trondheim i går kveld møtte jeg en kompis fra Molde. Vi ble sittende på Solsiden, nærmere bestemt Graffi, og skravle helt til betjeningen kom å "kastet" oss ut. Til å være en tirsdag må jeg si at det var bra liv rundt omkring på de fleste barene og restaurantene. Jeg fikk nesten litt helgefølelse på et tidspunkt der. På veien hjem gikk vi innom Burger King og kjøpte oss en crispy chicken. Det smakte ingenting sammenlignet med favoritten fra Mc´Donalds, Chicken Salsa. Men vi ble mette, og det var i vårt tilfelle det viktigste. Alt i alt hadde jeg en koselig kveld takket være hyggelige omgivelser og godt selskap.

Over til noe annet! Før jeg la hodet på puta i natt ble jeg liggende å se på det rørende klippet under. Det handler om en gammel mann som har vært sammen med kona si i 75 år. Etter at kona dør skriver han en sang dedikert til henne. Teksten og historien bak sangen blir plukket av et plateselskap, som lager en cover versjon av låta. Jeg kan med hånden på hjertet legge meg flat og innrømme at jeg begynte å grine første gangen jeg så videoen. Den er så gripende at jeg klarte rett og slett ikke holde tårene tilbake. Ta en titt da vel: 

Dette mine damer og herrer er det vi kan kalle EKTE kjærlighet. ♥

God formiddag sprekinger! Jeg startet dagen med en etterlengtet workout i nytt treningstøy. Utrolig å tenke på hvor stor innvirkning klærne har på treningslysten. Ja, for med løpetights og overdel fra individu.no følte jeg meg som en gud da jeg løp gjennom Frognerparken i dag morges. Nesten så jeg hadde glemt hvor deilig det er å starte dagen med morgencardio! Satser på å gjøre dette til en vane igjen. Når man attpåtil har utstyret i boks finnes det ingen unnskyldning for å ta beina fatt.  

Overdel - HER // T-skjorte - Umbro. // Compression Tights - HER // Sko - Nike. 

Nå bærer turen videre på jobb. I natt skal jeg sove i Trondheim. Både kamera og macen er med på slep, så dere skal ikke se bort ifra at det kommer et innlegg i kveld. Ha det fint så lenge! Vi blogges :-)  

// Deler av antrekket er sponset.

God dag alle sammen! Da var helgen over for denne gang og jeg er klar til å komme i gang med en ny jobbuke. Jeg starter heldigvis litt sent i dag, noe som passet meg midt i blinken. Før jeg setter meg på toget til Oslo Lufthavn skal jeg ha en sushi-date i parken sammen med Julia. Det blir kos! Som dere kanskje har fått med dere blir jeg aldri lei av sushi. Mihi. 

Her en noen snapshots fra instagramprofilen min den siste uken. Følg meg gjerne: @glennhenriksen 

1. Fantastiske kjæresten min som jeg er så glad i. 2. Min brillefine mor. 3. Torill og meg på kjøretur. 4. Selvportrett på hotelrommet i Stavanger. 5. Lørdagshygge på Aker Brygge med fine mennesker. 6. Julia og meg klare for fest. 7. Haha! Zara søker tilflukt i kofferten til Julia. 8. Pompel og pilt. 9. My second love from DW. HER. 

God kveld store og små! Helgen kan oppsummeres med tre ord; solskinn, latter og sosialt-samvær. Jeg har hygget meg fra ende til annen, både med og uten promille. I skrivende stund ligger jeg henslengt i sofaen sammen med en redusert gjeng. Vi har helbredet fyllesyken med pølser, øl og fotball. Deilig med en rolig avslutning etter en fartsfylt helg i tigerstaden.

Zara og Canelo koser seg i hverandres selskap.

Weee! Julia er endelig tilbake i Oslo og det må selvfølgelig feires! Etter å ha vært borte fra hverandre i ukesvis må jeg si det er godt å ha henne hjemme igjen. I hovedstaden er det meldt strålende vær hele helgen, så da finnes det ingen grunn til å sitte inne og sture. For alt jeg vet kan det bli lenge til neste gang jeg har fri på helg, så her gjelder det å benytte sjansen. Hæla i taket og tenna i tapeten sier jeg bare. Til tross for at dere klager på bloggingen min ønsker jeg dere en god helg! :-) 

Jeg har alltid drukket vanlig vann før, under og etter trening, men fremover blir det garantert Imsdal Aktiv. Min smaksfavoritt er uten tvil eple. Den er frisk på smak og er verken for søt eller sur. Tro det eller ei, men jeg har faktisk merket positiv effekt etter å ha drukket Imsdal Aktiv i forbindelse med trening den siste måneden. Dere tenker kanskje at jeg bare prater bullshit, men det gjør jeg altså ikke. 

I motsetning til vanlig vann er Imsdal Aktiv en fullverdig isotonisk sportsdrikk som inneholder alt det du trenger for økt ytelse og utholdenhet når du trenger det mest. Dessuten er det den eneste sportsdrikken som er basert på rent kildevann som ikke inneholder noen kunstige tilsetningsstoffer. Dette passer meg perfekt enten jeg skal prestere på eller utenfor håndballbanen. Ut ifra tabellen ovenfor kan vi se at Imsal Aktiv har mer av de viktigste mineralene man trenger å erstattet under hard trening, i forhold til f.eks Powerade. YT sportsdrikk på sin side inneholder over 50% mer sukker/karbohydrater enn Imsdal Aktiv, noe som passer mest for profesjonelle idrettsutøvere som trenger ekstra mye sukker. 

Imsdal Aktiv og annen sportsdrikk bør kun drikkes når man trener i over 60 minutter. Trener man under en time og har spist/drukket tilstrekkelig på forhånd vil det holde om man får i seg nok vann uten tilsetninger. For å kunne holde prestasjonen oppe og få mest mulig ut av de hardeste/lengste treningene hjelper sportsdrikk til å:

» Gjenopprette væskebalansen. 
» Fylle raskt opp glykogenlagrene.
» Erstatte tap av mineraler man mister ved svette.
» Holde bedre på væsken i kroppen. 
» Gjøre det lettere å drikke nok (god smak). 

Noen ganger er det ikke nok å drikke vann dersom du vil få max ut av de lengste og hardeste treningene: 

» Vann re-hydrerer ikke kroppen bra nok ved langvarig og hard trening. 
» Vann inneholder ikke tilstrekkelig med karbohydrater, salter og mineraler. 
» Vann absorbere og holder ikke på væsken like effektivt. 
» Vann forbedrer ikke ytelsen på lik linje med sportsdrikk. 
» Vann slukker tørsten for tidlig 
    - Sportsdrikk med natrium fremmer behovet for å drikke nok
    - Den gode smaken gjør det lettere å drikke mer 

 

» Bruk sportsdrikk kun til harde treninger over 60 min (før/under/etter).
» 1 flaske 0,7 per time holder.
» Sørg for å være i væskebalanse før trening og konkurranser. 
» Drikk før tørsten melder seg og før du går tom for energi.
» Husk å drikk ofte (hvert 10-15 min), gjerne i små porsjoner (100-150 ml).  

Hvordan delta i Imsdals Facebook-konkurranse? 

1. Trykk HER for å lese Fitnesbloggen.no sin artikkel om sportsdrikk.
2. Svar riktig på DISSE 3 spørsmålene for å være med i trekningen.

 

LYKKE TIL! :-) 

Skrevet i samarbeid med Imsdal // Ærlige meninger.

De tre fridagene jeg hadde hjemme i Molde gikk så alt for fort. Det føles ut som at jeg dro i går, og nå er jeg altså tilbake i hovedstaden. Dessverre ble det litt knapt med tid til å besøke alle sammen, men sånn blir det når folk bor så spredt rundt omkring. Satser på at jeg får muligheten til å dra hjem igjen om ikke så alt for lenge. I morgen skal jeg tilbake på jobb. Denne gangen er det bare en dag med jobbing, overnatting i Bodø og hjemreise fredagsmorgen. Deretter har jeg helgefri for første gang på lenge. Det blir kjekt! Jeg har i hvert fall planer om å dra ut på byen om ikke annet. Ja, for det har blitt minimalt med festligheter de to siste månedene.Nå tenkte jeg å ta meg en tur ut å kjøpe sushi før jeg må pakke kofferten på nytt, og gjøre meg klar til morgendagens plikter. Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin onsdagskveld! Vi blogges. :-) 

Hei og god dag godtfolk! Jeg startet dagen som vanlig med å sjekke instagram, mail og facebook på sengekanten. Plutselig ser jeg at Isabell har lagt ut et bilde hvor hun skriver at hun er i Molde. Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne og måtte derfor ringe å høre om dette faktisk stemte. Det gjorde det altså, og vi ble raskt enig om å møtes over en iskaffe på fole godt her i byen. Karianne var også med. Hun er tremenningen til Isabell og en bekjent av meg. Noe som i grunn er litt vittig. Vi tre ble sittende å skravle om alt fra jobb til familie. Veldig koselig å treffe igjen Isabell! Vi bor riktignok i Oslo begge to, men vi har likevel ikke sett hverandre siden tidlig i sommer. Årsaken til det er helt enkelt at vi har forskjellig turnus. Dere må tro vi jublet da vi fant ut at både Isabell, Pia og meg har fri til helgen! Gleder meg til å få kvalitetstid med favoritt jentene mine igjen. ♥ "Vi ska ha det så javla kul och vi ska dansa, pausa, dansa, pausa.."

Isabell og Karianne. 

Iskaffe og kanelflette på fole godt er obligatorisk. 


Om en liten time skal jeg på håndballtrening. Jeg har ikke spilt håndball siden januar, så dette blir moro! :-)  

God kveld! I dag tok jeg første flyet fra Oslo Lufthavn hjem til Molde. Der ble jeg hentet av min kjære mor. På veien hjem dro vi innom butikken og handlet inn til en bedre frokost. Senere på formiddagen besøkte jeg mine to eldste søsken. Vi ble sittende å bla gjennom fotoalbummer fra gamledager. Utrolig morsomt å se igjen bilder fra barndommen. Jeg må ærlig innrømme at jeg savner å være liten. Mest av alt savner jeg den tiden hvor mamma og pappa fortsatt var sammen. Det var en gang vi var en samlet familie. Savn..

Her får dere en liten smakebit av hvordan jeg så ut i mine yngre dager. Haha! Med briller og greier..

I natt skal jeg sove hos Torill. Dere må tro jeg ser frem til en god natts søvn. Det har nemlig blitt alt for lite av det de siste dagene. Jeg kjenner på kroppen at jeg trenger ro og hvile. Med dette sier jeg god natt fra sengekanten hjemme i rosenes by. Vi blogges da dere! :-)

Skolestart er rett rundt hjørne og i den anledning tenkte jeg å dele mine Nelly-favoritter med dere. Som jeg har nevnt tidligere er jeg sykt missunnelig på dere jenter som kan få så mye fine klær til en overkommelig pris. Plaggene nedenfor er, som dere ser, en blanding av fest- og hverdagsantrekk. Jeg tiltrekkes riktignok av det samme kjønn, men jenter som vet å kle seg er alltid en fryd å se på.  

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER 

13. HER // 14. HER // 15. HER 

16. HER // 17. HER // 18. HER 

Forhåndsskrevet innlegg // Adlinks.

Noe dere likte?

Hei hå! Beklager dårlig blogging.. Det skyldes rett og slett jobb. Siden jeg kom hjem har jeg ryddet og vasket leiligheten til Julia. Takket være jif engangsvåtmopp lukter det nå grønnsåpe i alle rom. I dag er det faktisk bare to uker til jeg flytter inn på mitt eget rom i Valkyriegata. Gleder meg virkelig til å få orden på klærne mine, for ikke å snakke om å sove i min egen seng igjen. Problemet er bare det at jeg ikke vet hvordan jeg skal få fraktet flyttelasset mitt fra Molde til Oslo. Det beste hadde vært å fraktet det med bil og henger, men den slags har jeg ikke tilgjengelig, dessverre. Forhåpentligvis finner jeg en løsning. Det ordner seg for snille gutter, eller hva?Merker forøvrig at dette har vært en kjedelig helg, med unntak av de timene jeg har vært på jobb selvfølgelig. Kjæresten er hjemme i Stokke, og mine nærmeste venner er enten på ferie eller ute og feirer studiestart i velkjent stil med "fadderuke". Etter i morgen har jeg tre dager fri. Det blir deilig! Jeg vurderer faktisk å reise hjem til Molde. Viktig å kurrere hjemlengselen også vet dere. 

Heldigvis har jeg selskap i Zara. Uten henne hadde det vært på grensen til dødt her. 

Hva gjør dere i helgen? Og er dere klar til skolestart neste uke? 

God fredagskveld kjære lesere! På vei hjem fra jobb i dag gikk jeg innom postkontoret og hentet en etterlengtet pakke. Den inneholdt en følgesvenn som har stått på ønskelisten lenge, nemlig en Daniel Wellington-klokkeJeg valgte å gå for den klassiske modellen "Sheffield Silver Black Leather", nettopp fordi den er passende til en hver anledning. Uansett om du skal i et selskap med skjorte og slips, om du spiller en omgang tennis eller bare kose deg en solfylt dag på stranden. 

Direktelink til klokken HER.

Med mulighet for utskiftbare reimer er dette en av de beste investeringene jeg har gjort på lenge. 

Denne og flere Daniel Wellington-klokker for kvinner og menn finner du hos klokker.no 

Adlinks.

Hva synes dere? Fin, sant?

Morn! Jeg startet dagen med en bedre frokost på Tjeldsundbrua Kro & Hotell like ved Evenes Lufthavn. Maks deilig med god tid på morgenkvisten. Mett og uthvilt er jeg klar til å gripe dagen med et smil. Etter dagens flyvninger skal jeg til slutt ende opp i Stavanger, hvor jeg skal sove over til i morgen. Jeg har forresten en spennende nyhet til de av dere som handler på nett! Tro meg, denne muligheten vil du ikke gå glipp av. Mer info kommer i neste innlegg. I mellomtiden ønsker jeg dere alt godt. Vi skrives i Stavanger! :-)    

Her er mine siste bilder på instagram @glennhenriksen:

1. Chillout hjemme. 2. Besøk av min bedre halvdel. 3. Et bilde fra vingeutdelingen tidligere i sommer. 4. En av mange fine bilder jeg tok da jeg var på Svalbard. 5. På toppen av Nordens Paris. 6. Utsikten fra hotellromet i Tromsø. 7. Døgnvill etter å ha vært våken i et døgn. 8. Friday´s med verdens beste Torill. 9. World War Z på kino. 

Her er bildene av gårsdagens outfit fra da jeg var på Aker Brygge sammen med Julia. Jeg bare elsker "gladlaks" genseren fra Bølger. Perfekt til kjølige sommerkvelder! Jeg har den i både hvit og askegrå. Bruker størrelse medium, hvis noen av dere lurte. 

Genser - Bølger // Solbriller - Ray Ban // Jeans - H&M // Sko - Converse HER (adlink)

Hei dere! Tenkte bare å komme med en kjap oppdatering mens jeg sitter på flytoget til Oslo Lufthavn. Etter tre fine fridager ser jeg frem til å komme tilbake på jobb. I dag skal jeg fly tur/retur Bergen for så ende opp i Harstad/Narvik, hvor jeg skal overnatte. Jeg legger forresten ut bilder av gårsdagens outfit når jeg kommer på hotellet i kveld. So stay tuned! :-)  

Ha en fin onsdag alle sammen!:-) 

God aften mine damer og herrer! Det ble ingen screeningevent på meg og frøken Nyland. I stedet dro vi på Eataly på Aker Brygge. Ettersom Julia reiser til Gran Canaria i morgen tenkte vi det var på sin plass med litt kvalitetstid, bare oss to. Dette er andre gangen jeg spiser på Eataly og jeg må si at jeg virkelig har fått sansen for stedet. Denne gangen prøvde jeg meg på husets pizza, som forøvrig bestod av skinke, sjampinjong og mozarella. Uten tvil en av de beste pizzaene jeg har spist ute i Oslo. Julia var hos frisøren i dag. Sant hun ble fin på håret? All ære til Hendrix Pilestredet! 

God kveld i stuen! Første del av denne mandagen gikk med til innekos foran tv-en sammen med kjæresten i den ene armkroken, og lille Zara i den andre. Været har vært litt skiftende de siste dagene. I det ene øyeblikket er det strålende sol og før jeg vet ordet av det er himmelen dekt av regnbyger. Det positive med sånt vær er at man kan ligge inne og late seg med god samvittighet.

Aporopos! Tidligere i kveld var jeg på årets tyngste treningsøkt på Elixia Colusseum, nemlig Back 2 basic. For de av dere som ikke vet hva det er kan jeg si så mye som at det er tøff trening i stasjoner, "the army way". Man jobber i grupper fordelt på de ulike stasjonene i 45 sekunder med 10 sekunder pause mellom hver øvelse. Etter to runder skal jeg love deg at du er tappet for krefter. Jeg har i hvert fall bestemt meg for å delta på denne timen fremover. Forhåpentligvis finner jeg tilbake til den gode formen jeg engang hadde. 

Jeg kjøpte meg forresten ny treningsoverdel på H&M i Bogstadveien i dag. Kun 150 kroner betalte jeg. Billig, ikke sant? 

Helt "tilfeldig" at den matchet joggeskoene mine, hvis dere lurte. 

Kveldsmaten bestod av en stor skål med havregryn, ferske blåbær, kanel og iskald melk. Yummy!Etter at jeg var ferdig på trening dro Kristian, Julia og jeg på Bahamas solstudio for å opprettholde brunfargen. 

Nå venter en lang og deilig dusj før jeg skal stupe i seng. Min siste natt sammen med Kristian for denne gang. Trist.. God natt alle mine flotte lesere! Sov godt når den tid kommer. Vi blogges i morgen. :-) 

God mandag alle sammen! I går kveld var jeg som sagt på kino med kjæresten. Vi så den nye norske filmen "Kyss meg for faen i helvete". Ingen av oss hadde sett traileren på forhånd, så vi hadde rett og slett ikke snøring på hva vi gikk til. Det eneste vi visste var at det var en norsk film. For å være helt ærlig ble jeg positivt overrasket! "Kyss meg for faen i helvete" er en usensurert ungdomsfilm som handler om kjærlighet. Filmen er på mange måter en fornorsket utgave av alle disse romantiske filmene fra USA. To mennesker som ikke kan fordra hverandre oppdager at de kan det likevel. Alt i alt vil jeg si at dette er en søt publikumstreffer som passer for alle. 

Fine gutten min! Noen av dere som har sett filmen eller som har planer om å se den? 

_____________________________________________________________________________________________________

PS! Akkurat nå får du Whitening Toothpaste gratis med alle ordrer hos Dentway. Benytt tilbudet ved å taste inn "free" når du kommer til kassen. Trykk HER for å komme til behandlingen jeg har brukt. Tro meg, dette produktet funker! Jeg fikk betydlig hvitere tenner, og det på bare 7 dager. 

Adlinks.

Nå kom jeg nettopp hjem fra en koselig kinodate med Kristian. Skriver mer om det i morgen. Her er dagens outfit: 

Vest - Carlings // Tee - Tiger Of Sweden (HER) // Jeans - Cheap Monday (HER) // Sko - Converse // Klokke - Casio (HER) 

Adlinks. 

Hei alle fine! På fredag kom Cathrine til Tromsø. Sammen dro vi på Pastafabrikken og spiste middag. Der fikk vi servert deilig pasta til en billig penge. Etterpå tok jeg med meg Cathrine på omvisning i sentrum. Vi endte opp på en koselig pub ved navn Solid, hvor vi utvekslet sladder over et glass hvitvin. I går pakket jeg kofferten og vinket farvel til vakre Nord-Norge. Jeg avsluttet slyngen min med tur/retur Roma. Alt i alt har jeg hatt noen fine dager på jobb og best av alt, jeg har fått sett en ny del av det langstrakte landet vårt.  

Cathrine og meg på kaia i Tromsø. I bakgrunnen ser dere blant annet Ishavskatedralen.

Pastafabrikken. Det får ikke mer moro enn du lager selv! 

På Svalbard må man se opp for isbjørn. I Tromsø derimot, er det toget man må passe seg for.  

Nå er jeg tilbake i hovedstaden og det føles helt fantastisk! Ja, for jeg har nemlig fått besøk av min kjære Kristian. Det var så herlig å se han igjen! Sammen skal vi kose oss og nyte de tre kommende fridagene mine. Ha en fin søndag da dere, vi blogges! :-)   

Morn! Kun kort tid siden jeg våknet. Dere skjønner, døgnrytmen min er litt forstyrret ettersom jeg var våken hele natten. Jeg fløy nemlig med siste flyet fra Tromsø til Longyearbyen i går. Siden vi hadde hele tre timer til disposisjon før vi skulle tilbake fikk vi tid til en aldri så liten omvisning på øya. For meg som aldri hadde vært på Svalbard før var dette gull verdt. Det første som slo meg da jeg gikk ut av flyet var en sur vind og et åpent landskap uten noe form for vegetasjon. På vei inn til "byen" kjørte vi forbi flere gruveområder. All ære til de som klarer å jobbe under slike omstendigheter, for det hadde ikke jeg klart. 

Her står jeg utenfor flyplassen. Legg merke til skiltene bak meg. Haha! 

Tro det eller ei, men de har faktisk campingplass på Svalbard også. Misunner ikke de som sover i telt der, for å si det sånn. 

Det tok ikke lang tid før vi fikk øye på noe som kunne ligne på sivilisasjon. Jeg hadde kanskje sett for meg vanlige hus med stor hage osv , men slik var det altså ikke. Husene lignet mer på naust og brakker. I kontrast med den triste naturen og det dårlige været så det litt småtrist ut å bo der, men jeg kan tenke at det ser betydlig finere ut på en solfylt vinterdag. Hvis jeg ikke husket helt feil bor det så mange som 2000 mennesker i Longyearbyen. 

Dette er noe annet enn de skiltene vi er vant med. 

Gågaten var litt søt da. 

På vei hjem fra sightseeing-runden fikk vi øye på en flokk med hvithval ved vannkanten nedenfor flyplassen. 

Dette var det nærmeste jeg kom en levende isbjørn. Jeg hadde selvfølgelig håpet på å se en i virkeligheten (på avstand vel å merke), men den gang ei. Prektige dyr, ikke sant?

Nå skal jeg ut å spise lunsj med to Tromsø-gutter som jeg møtte da jeg var på ferie i Rhodos for noen år tilbake. Ha en fin dag alle sammen! :-) 

Hei, hopp! Siden jeg klarte å "forsove" meg til frokosten måtte jeg starte dagen med en stusslig banan. I grunn litt synd, for hotellfrokost er noe av det beste som finnes. Til gjengjeld fikk jeg meg en god natts søvn, noe jeg ikke ville vært foruten. Sammen med en kollega har jeg i dag tatt fjellheisen fra Solliveien i Tromsdalen opp til Storsteinen på Fløya. Fjellheisen er en pendelbane i Tromsø som tar deg 421 meter over havet. Det var først da jeg kom på toppen at jeg forstod hva som menes med at Tromsø blir kalt Nordens Paris. Til tross for dårlig vær var utsikten helt fantastisk! Bak fjellstua ligger det enda en fjelltopp man kan bestige, da får du sett enda mer. Anbefales på det sterkeste! Før vi tok fjellheisen ned igjen gikk vi innom kféen og kjøpte oss en vaffelplate.    

Turen opp tok ca. fire minutter. 

For en voksen person med fjellheisen opp og ned koster det 130,- (Hvis dere lurte).

Vakkert! 

Størrelsen på byen overrasket meg.  Jeg hadde nemlig sett for meg at Tromsø var en mye større by.  

I morgen kommer min gode venninne, kollega OG kommende samboer, Cathrine til Tromsø. Litt av et sammentreff, eller hva? Gleder meg skikkelig! Da har jeg endelig noen å være turist sammen med! 

Dagens middag bestod av utsøkt sushi fra Rå Sushi. Jeg spiste en takaway kombinasjon som bestod av: 8 biter hot philly, 8 biter uramaki laks, salat og spicy mayo, 2 biter laks og 2 biter scampi. For disse 20 bitene måtte jeg betale 290,- Litt dyrere enn hva jeg er vant til i Oslo, men det var så absolutt verdt det. 

Nå skal jeg ta meg en dusj og gjøre meg klar til nattens flyvninger. Tur/retur Longyearbyen it is! Det ble dessverre ingen overnatting på Svalbard denne gangen, men det er kanskje like greit siden jeg ikke har pakket med meg vinterklær. Haha!
Med dette ønsker jeg alle mine flotte blogglesere en god kveld! :-)   

God kveld! Da er jeg stasjonert i Tromsø for noen netter. Tenk, dette er første gang jeg er her! I en alder av 22 så er det vel kanskje på tide? Heldigvis har jeg et par dager til å bli kjent med byen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å se hva "nordens paris" har å by på. Takk til dere som har kommet med tips til hva jeg kan gjøre forresten. Det var hyggelig! Etter å ha lest litt i turistboken som lå på hotellrommet har jeg også funnet et par andre steder jeg vil besøke. Fjellheisen blant annet, viser seg å være en populær attraksjon her i Tromsø. Med bare 12 grader og regn er det enda godt jeg husket å pakke med meg regnjakken min. 

Fint å bo midt i byen når man ikke har tilgang til bil. Nå skal jeg legge meg slik at jeg er kvikk og opplagt til å gjøre mest mulig i morgen, før jeg skal ta kveldsflyet til Longerbyen. God natt alle sammen og sov godt når den tid kommer. Vi blogges. :-) 

Hei dere! De to firdagene mine har gått alt for fort. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at jeg har hatt besøk av Torill. Vi har blant annet vært på kino, hygget oss med god mat, trent og i går var vi en liten tur på byen. Til å være mandag var det overraskende mye folk ute. Vi startet å drikke på Blue Note nede på National før vi gikk videre til Jaeger, hvor vi fikk ristet løs på "rockefoten". I dag har vi i grunn bare slappet av. Før Torill dro på flyplassen gikk vi å spiste avskjedsmiddag på Jacob Aall. Julia var også med. Koselig å ha henne tilbake i hovedstaden, men det varer ikke lenge. Ja, for allerede neste uke reiser hun tilbake til ferieparadiset sitt igjen. Buhu..  

Julia, meg og Torill. ♥ 

Jeg spiste pasta carbonara. Ikke det sunneste alternativet, men det får så være. Det er trossalt lov å kose seg når man har besøk! 

Cola Zero har liksom blitt min nye stedsfortreder for Pepsi Max. Da det er så få restauranter som har pepsi. For å være helt ærlig så er jeg ikke så kresen på det. Brus er brus. Like ille enten det er med eller uten sukker spør du meg. 

Før jeg tar kvelden må jeg pakke kofferten til i morgen. De neste dagene skal jeg nemlig ha overnatting i Tromsø. Hvis jeg ikke husker helt feil har jeg en hel dag til rådighet der oppe, om ikke mer. Jeg har jo aldri vært lenger nord enn Trondheim, så dette blir moro. Er det noen av dere som kommer fra Tromsø kanskje? I så fall må dere gjerne komme med tips til hva jeg bør se og gjøre der.  

Adlinks.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER  

God kveld i stugu! Jeg har snart vært våken i femten timer og tro, meg det kjennes på kroppen. Da alarmen ringte klokken 03:30 var det et mareritt å komme seg ut av sengen. Med kun få timer på øyet var det ikke rart jeg gikk sidelengs ned til Nationalteateret i natt. Følte meg likevel mye mer pigg og opplagt enn alle de fulle menneskene jeg møtte på veien. Jeg er mye heller trøtt enn bakfull, for å si det sånn. I dag fløy jeg tur/retur Kos. Småtrist å reise fra Hellas og tilbake til regnfulle Oslo. I skrivende stund kan jeg skimte både lyn og plaskende regn utenfor stuevinduet. Torill og jeg vurderer å ta turen på kino for å se den norske filmen "Pornopung". Jeg har nemlig hørt at den skal være bra, i hvert fall til norsk film å være. Ellers er det bare allers! Nå har jeg to dager fri og det er jo alltid deilig.

Siden sist på #instagram @glennhenriksen:  

 1. Beste Torill og meg. 2. Meg hos Hendrix Hair i Pilestredet, nyklipt og fornøyd. 3. Zara og meg på stranda her om dagen. 4. Et bildebevis på at jeg har vært på trening denne uken. 5. Zara og meg igjen, her i senga. 6. Meg på Elixia Ullevål, svett og ekkel. 7. Havregrynslapper med cottage cheese, kanel og ferske blåbære. Det smaker sykt godt etter trening! 8. Cathrine og meg på Aker Brygge. 9. Her hadde jeg overnatting i Stavanger. 

Hepp! Rett etter at jeg kom hjem fra jobb fikk jeg besøk av verdens beste Torill, som skal være hos meg til tirsdag. Ettersom hun bor i Molde og vi ikke får sett hverandre like ofte som før er det selvfølgelig eksra stas. I morgen skal jeg fly tur-retur Kos, så har jeg to dager fri. De skal selvfølgelig tilbringes sammen med Torill. Jeg har nemlig tenkt å vise henne hovedstaden fra sin beste side. I følge yr.no ser det også ut til at været skal bedre seg. Det er jo et stort pluss, i hvert fall for oss som har ønske om å være utendørs. 

Tee - Bølger // Shorts - Carlings // Sko - Converse

Mens Julia er på ferie er det jeg som er barnevakt for lille Zara. 

Til kvelds spiste vi tikka masala. Det smakte som alltid helt fantastisk! Utrolig nok spiser jeg det bare når jeg er sammen med Toril. Det har liksom blitt "vår" livrett det. Siden jeg skal stå opp lenge før hanen galer burde jeg egentlig vært i seng for lenge siden. God natt da dere! Vi blogges. 

God fredag alle sammen! Nå har jeg akkurat tatt farvel med min kjære Kristian som har satt seg på toget hjem til Stokke. Vi har hatt noen fantastiske dager sammen her i hovedstaden. Det er selvfølgelig veldig trist å si ha det, men til gjengjeld gleder jeg meg til å komme tilbake på jobb. Jeg skal forøvrig bare jobbe to dager før jeg har fri igjen. Det er jo litt motiverende å tenke på! Hvis alt går etter planen får jeg kanskje besøk fra Molde også. Det hadde vært alle tiders. 

Her er bilder av dagens antrekk: 

Genser - Bølger (HER) // Shorts - Dr. Denim // Sko - Zara // Klokke - Casio (HER) Hvilke planer har dere for helgen? 

Annonselenker.

Etter å ha snoket rundt på youtube kom jeg plutselig over noen av mine gamle videoblogger. Nedenfor ser dere en bildesamling fra da jeg startet å blogge i 2009 frem til 2011. Nå i ettertid angrer jeg på at jeg slettet den gamle bloggen min, gl3nns.blogg.no. Jeg har i det minste denne videsnutten å se tilbake på. Ikke verst bare det! Legg forresten merke til hvor mye Julia og jeg har forandret oss. 

Kjenner dere igjen noen av bildene?

Hei alle fine! Etter at jeg hadde vært å stusset sveisen hos Hendrix Hair i Pilestredet dro jeg til Sollerudstranda sammen med Kristian, Cathrine, Madelene og lille Zara. Der ble det bading og soling til den store gullmedaljen. Alle sammen badet unntatt meg, hvis dere lurte. Til min store unnskyldning hadde jeg nemlig glemt badebuksa hjemme. Mihi. De siste timene har vi sittet på terrassen til Cathrine og spist deilig grillmat. Mette og fornøyde ligger vi nå i hver vår sofa og gjesper. Det blir film i kveld også! En hyggelig film vel å merke. Magic Mike it is! Noen av dere som har sett den?

Badeløvene! Cathrine, Kristian og Madelene. Sååå glad i deg, min kommende samboer ♥

Maiskolber er noe av det beste jeg vet! 

Hvordan har dagen deres vært? 

Hei, hei! Da jeg kom hjem fra trening i går hadde Kristian laget pizza. På besøk var også Cathrine! Sammen hygget vi oss med god mat og en skummel film ved navn Insidius. Jeg som egentlig er ganske lettskremt synes ikke den var så ille, men jeg må ærlig innrømme at det var et par scener hvor jeg måtte klamre meg fast til Kristian. Haha! Etter at vi hadde sett film spiste vi dessert og snakket om alt annet enn filmen, slik at vi ikke skulle få mareritt. Alt i alt hadde jeg en meget koselig onsdagskveld!  

Hjemmelaget pizza ala Kristian som bestod av tacokjøtt, mais, løk, sjampinjong og kjøttboller. Yummy!Ferske bringebær druknet i vaniljesaus. Farlig godt! 

I dag skinner heldigvis solen og det skal utnyttes for alt det er verdt. Først skal jeg til frisøren og stusse sveisen, som har blitt alt for vanskelig å ha med å gjøre om dagen. Ha en fin torsdag alle sammen, vi blogges! :-)  

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits