Hei, hei! Jeg tenkte å tipse dere om en nettside som tilbyr en av Norges best betalte dugnader, nemlig Godfortjeneste.no. Denne tjenesten er utmerket for dere som ønsker å samle inn penger til en klassetur, idretssarrangement eller trenger finansiering av russebussen. Her snakker vi lettjente penger! Tjenesten går ut på at f.eks håndball-laget ditt eller klassen din skal selge toalettpapir og tørkepapir. To produkter som absolutt ALLE har behov for. God kvalitet og gunstig pris gjør disse produktene enkle å selge. Dessuten vil jeg tørre å påstå at man får mye mer valuta for pengene sammenlignet med tilsvarende produkt kjøpt i dagligvarebutikken. Jeg har selv solgt toalettpapir for håndball-laget mitt da jeg var yngre og tro meg, det var peace of cake.Godfortjeneste.no sørger for rask levering takket være sine 13 lagre fordelt over hele Norge. Varene blir til enhver tid sendt fra det lagret som ligger nærmest deres adresse og det tar kun få dager fra dere bestiller til dere mottar varene. Gjennom dugnadskalkulatoren på nettsiden kan dere finne ut hvor mye fortjeneste en dugnad vil gi nettop deres gruppe. 

 Ønsker DU dugnad? Ta kontakt med godfortjeneste i dag. Enten via facebook eller via deres nettside godfortjeneste.no

// Annonse. 

Hei til dere! I går ble jeg invitert med ut på middag sammen med Tina, moren og mormoren hennes. De hadde resvert bord hos Oliva Aker Brygge (en av mine favoritt restuaranter her i Oslo faktisk) til klokken 19. Jeg endte selvfølgelig opp med pasta og scampi i fløtesaus. Med et lite stykke focaccia til er dette noe jeg vil anbefale dere å spise neste gang dere skal på Oliva. Etter hvert som timene gikk ble kaffekoppen byttet ut med hvitvin og dialogen oss i mellom var nærmest ustoppelig. Det faktum at vi var de siste som forlot restauranten tyder vel på at kvelden var vellykket. Ja, jeg vil faktisk påstå at dette er den hyggeligste fredagskvelden jeg har hatt på lenge. 

Ikke hver dag jeg er ute og spiser middag med tre generasjoner. TIl høyre ser dere Tinas søte mamma og hennes spreke mor. Lørdagskvelden blir rolig for mitt vedkommende. Planen er å lage meg mat og lese litt, kanskje jeg tillater meg selv å se en episode av Vampire Diaries. Nå som det regner ute frister det heldigvis ikke å dra ut på byen. #flinkgutt Ønsker dere en fortsatt fin helg! 

God fredagskveld! Vi har bare forelesning på tirsdager og onsdager, noe som betyr at man må være strukturert og jobbe mye på egenhånd. I dag har Helene og jeg tilbrakt hele dagen på lesesalen, og jeg vil påstå at vi har vært veldig flinke begge to. Det ble selvfølgelig litt skravling mellom slagene, men det er jo nesten obligatorisk dersom man skal klare å holde ut i åtte timer. For min del er det ganske uvant å sitte stille og lese dagen lang, så det hjelper å ha en study buddy. Jeg går ut ifra at de fleste av dere skal bruke helgen på avslapping og/eller ting dere liker å gjøre? Jeg derimot har ikke annet valg enn å prioritere skolearbeid. Forstå meg riktig, jeg klager ikke. Dette er jo noe jeg har valgt selv. Dessuten vil jeg henge med i forelesningene og da går det ikke an å ligge hjemme å dra seg. 

I Markedsføringsledelse har vi allerede fått utdelt en innleveringsoppgave som skal være ferdig til neste uke. Heldigvis (for min del) en interessant bok med litt bilder og illustrasjoner, noe som gjør den lett å lese. 

Brillefin eller nerd? Hva synes dere? Haha. 

Resten av fredagskvelden skal nytes i godt selskap på Olivia ved Aker Brygge. Ha en fin helg da dere! Vi blogges.  

Hei, hei! Jeg har gleden av å kjøre i gang en aldri så liten konkurranse her på bloggen. Denne gangen har du muligheten til å vinne billetter til førpremieren på høstens MUST SEE-film, nemlig The Maze Runner - i dødens labyrint. Her får du muligheten til å se filmen før resten av Norge, samtidig som du vinner en MEET&GREET i forkant av filmen, hvor du blant annet får møte meg!

I tillegg er det duket for popcorn, digg mat, drikke og spennende goodiebags. Som en del av goodiebagen får du også med deg boken av denne filmen. Jeg har forøvrig akkurat begynt å lese den og merker allerede har blitt litt avhengig. Med andre ord, The Maze Runner - dødens labyrint er basert på en spennende historie! Premien gjelder for deg og en venn. Fet konkurranse, eller hva?!  

 

Praktisk info:

- For å delta må du legge igjen mail-adressen din i konkurranse-feltet nedenfor.
- Vinneren trekkes førstkommende søndag den 31. august.
- Eventet finner sted i Oslo. 

Jeg har troen på at MEET&GREET og førpremieren av The Maze Runner blir en bra opplevelse, så jeg anbefaler alle sammen til å være med. Dessuten hadde det vært ufattelig moro å slå av en prat med nettopp DEG! :-) 

// Annonse.

Lykke til!

God kveld dere! Mett, trøtt og sliten ligger jeg på sofaen og kjemper for harde livet for å IKKE sovne. Jeg kunne bare droppet dette innlegget og hoppet rett i grisebingen, men det hadde jeg altså ikke samvittighet til. For engangs skyld så har jeg tenkt å innfri løfte om å bli en bedre blogger. Ja, for dere synes vel det er hyggelig at jeg oppdaterer bloggen mer enn to ganger i måneden?! Hehe.

Etter at jeg kom hjem fra skolen var det bare å kaste i seg noe mat før turen gikk videre på trening. I dag trente jeg sammen med Mette. Vi hadde ikke sett hverandre på lenge, så dere må tro vi hadde mye å snakke om! Til tross for mye på hjertet klarte vi å gjennomføre en meget effektiv styrkeøkt, hvor vi trente biceps og rygg. Jeg hadde kanskje sett for meg at jeg skulle være svak som en liten katteunge etter sommerens festligheter, men der tok jeg (tro det eller ei) faktisk feil. Det betyr at jeg (forhåpentligvis) ikke trenger å grave så alt for lenge etter formen. DET er jo en smule motiverende, eller hva? 

Da vi kom hjem fra trening var vi så sultne at vi måtte bare sette i gang med matlagingen med engang. Dagens middag bestod av noe så enkelt som kyllingsalat. God på smak og lekende lett å lage. Akkurat slik jeg liker det! 

Baby leaf og babyspinat blandet med agurk, paprika, mais, avokado, tomat, fetaost og kyllingfillet er en sikker vinner etter trening. Topp gjerne det hele med en dash sweet chili saus for en skarpere smak. Got to love it! Det er umulig og ikke få latterkrampe når vi setter opp et kamerastativ i stua og "leker" fotballfrue! Haha! #enbloggersbekjennelser 

Forresten! I morgen kommer jeg til å legge ut en fet konkurranse her på bloggen, så følg med!! Natta. :-)

God morgen! I skrivende stund sitter jeg på skolen. Forelesningen starter ikke før kl 09, men jeg valgte å komme litt før for å unngå kø og stress. Ute skinner solen og temperaturen er faktisk veldig behagelig for å være i slutten av august (hvis dere lurte). De siste ukene har det nemlig vært Bergen-tilstander her i hovedstaden, så litt solskinn var absolutt på sin plass. Dette er min andre ordentlige skoledag og så langt må jeg si at jeg liker meg her på BI. Det eneste faget jeg merker at jeg kunne vært foruten er Markoøkonomi, men det er jo bare fordi jeg ikke er så innmari god med tall. Kommunikasjonsfagene derimot, føler jeg det er mye lettere å forstå sammenhengen av. Etter skolen i dag skal jeg møte min tidligere samboer, Mette. Vi skal trene og lage middag sammen! Gleder meg veldig til å treffe henne igjen. Ønsker dere en fantastisk onsdag! PS! Jeg har en veldig kul konkurranse på instagram gående. Check it out! :-)  

God kveld dere! Jeg hadde planer om å stå opp tidlig i dag, men det gikk heller dårlig. Til tross for en sen start på dagen har jeg fått gjort mye på agendaen. Jeg har blant annet vært hos frisøren, byttet en t-skjorte, kjøpt diverse skolesaker og vært på trening. Sist nevnte er uten tvil dagens høydepunkt! Som jeg nevnte for dere tidligere har jeg ikke vært fysisk aktiv siden i slutten av Mai, så dere kan tenke dere selv hvor deilig det var å være tilbake. Nå har jo Elixia og SATS slått seg sammen også, noe som betyr at man har enda flere treningssenter å velge mellom. Jeg foretrekker riktignok å trene på Colosseum, men jeg synes det er veldig fint å kunne ha muligheten til å variere litt. Jeg vet for eksempel at det ligger et SATS senter ved BI som jeg kommer til å ta turen innom i løpet av høsten. 


Penn og papir har ikke gått ut på dato riktig enda.. Hehe! 

På vei hjem fra trening måtte jeg innom butikken for å handle inn litt mat til den kommende uken. Som dere ser ovenfor er jeg klar for å ta fatt på et nytt og bedre liv. Jeg skal ikke nekte for at jeg kommer til å dra ut på byen i ny og ned, men jeg skal i hvert fall bli flinkere til å spise sunt og trene i ukedagene. Sånn som det har vært til nå har jeg bare levd av sushi og frossenpizza, det holder ikke! Jeg er nemlig fast bestemt på å finne tilbake til formen jeg hadde før sommeren og da må jeg spise riktig OG trene regelmessig.

Dagens middag bestod av kyllingfillet, fullkornsris, grønnsaker, lettrømme og sweet chili saus. Yummy! 

Før jeg tar kvelden skal jeg forberede meg litt til morgendags forelesning. Håper dere har fått en fin start på uka! Vi blogges. 

Hei, hopp! Jeg tror kroppen fortsatt er ødelagt etter fadderukken og da er det ikke noe som er bedre enn å slappe av. Denne lørdagen har gått med til tv-titting og soving. Til tross for at det er lørdag og mange av vennene mine skal ut på livet har jeg bestemt meg for å bli hjemme. Munnsårene er dessuten en god unnskyldning for å holde seg innendørs. I skrivende stund har jeg lagt meg godt til rette i sofaen med pledd og en skål jordbær. The Vampire Diaries er og blir redningen min i kveld. Fra mandag av starter hverdagen og da er det slutt på utskeielser og late dager. Må si jeg gleder meg til å komme i gang! 

Med dette ønsker jeg alle sammen en fin lørdagskveld og en fortsatt fin helg. Vi blogges. :-) 

Altså! I dag våknet jeg opp med lepper på størrelse med Linni Meister. Og nei, jeg har ikke vært å tatt silikon/restylane. Synet som møtte meg i speilet holdt på å skremme livet av meg. Jeg har altså fått blemmer på hele underleppen og to på overleppen. Jeg har riktignok hatt forkjølelsessår før, men aldri i nærheten av det jeg har nå. I håp om å få bukt med problemet løp jeg bort til nærmeste apotek og kjøpte meg en salve ved navn "Zovirax". Den skal åpenbart være bra for behandling av munnsår forårasket av herpes simplex virus. Dessverre for min del er den ikke så effektiv at jeg blir kvitt munnsårene til kveldens Fadderullan Awards, noe som betyr at jeg har to valg: 1. Bli hjemme og synes synd på meg selv (se film, spise god mat osv). 2. Dekke leppene med munnsårplaster, ta på meg finstasen og late som at alt er normalt. For å være helt ærlig så frister alternativ nr 1 mest. Årsaken til det er fordi jeg føler meg uvel med disse kjøttsårene i trynet. Folk som ikke vet bakgrunnen tror sikkert at jeg er smittebærer av svartedauden eller noe. FUCK, jeg hater munnsår! Jeg som hadde gledet meg til en heidundranes avslutning på fadderuken, for ikke å snakke om sceneshowet til Gabrielle og Admiral P... LIVET! 

Kom gjerne med andre tips og triks til hvordan jeg skal bli kvitt disse munnsårene raskest mulig! 

RIktig god torsdagskveld alle sammen! Mye har skjedd siden sist og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Forrige onsdag startet jeg på BI i Nydalen. Jeg var både redd og opprømt før første skoledag. Etter den offisielle mottakelsen (immatrikuleringen som det så fint heter) ble vi fordelt på forskjellige auditorium ut ifra hvilken linje vi skulle gå. Der ble vi igjen delt opp i faddergrupper bestående av ca. 20 personer. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med gruppen min da vi alle kom veldig fort overrens. Allerede onsdagkveld hadde vi kick off med CLMD & Coucheron på Chateu Neuf. Siden den gang har det gått i ett med fest og moro. Jeg hadde på forhånd hørt at fadderuken på BI var sinnsyk bra, men jeg hadde aldri i verden forestilt meg at den skulle være SÅ bra! Klovner i kamp, rebusløp, pool party og piratfest er bare noen av de tingene vi har vært igjennom den siste uka. I morgen skal ti fantastiske dager feires på selveste Sentrum Scene. Nilsi kjent fra "Senkveld" skal være programleder og det blir delt ut premier til blant annet "Årets Fadder", "Årets Fadderbarn" og "Årets Faddergruppe. Artister som Gabrielle, Admiral P og Arif skal sørge for god stemning og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg på en verdig avslutning av Fadderullan 2014. 

Nedenfor ser dere noen snapshots fra uka som har gått: 

 

Piratfesten med hele PR-linjen, som fant sted ute på en båt i Oslofjorden, var uten tvil den beste dagen! Jeg elsker temafester og synes det var veldig moro å være sjørøver for en dag. 
Nå som fadderuken begynner å gå mot slutten er det på tide å ta fatt på studiene og finne tilbake til hverdagen. Som dere kanskje skjønner begynner jeg å bli mektig lei av alkohol. Ikke bare skal jeg tilegne meg kunnskap den kommende tiden, men jeg har også en stor plan om å finne tilbake til kondisjonen. GLEDER meg med stor G og komme inn i rutiner bestående av trening og et sunt kosthold. Håper alle sammen har fått en fin skolestart (med mindre du har blitt rammet av lærerstreiken) og at alt står bra til! :-)  

Hei! Det er ikke ofte jeg krever så mye fra dere som leser bloggen min, men akkurat nå hadde jeg håpet på litt hjelp. Zalando oppfordret meg nemlig til å melde meg på Zalando Nordic Blogger Awards, som holdes for første gang i år. I den første runden kåres vinnerne av de norske titlene: Best Female Blog, Best Male Blog, Best Newcomer og People´s Choice Award. Jeg hadde blitt super happy om dere stemte på meg HER.  

De av dere som stemmer på meg helt frem til 24. august er med i trekningen om å vinne:

♥ Zalando Fashion Pass til to personer som inkluderer inngang til Zalando Blogger Awards i København, flybilett, hotell og en Zalando makeover.
♥ 5 Zalando-gavekort à 200 Euro.
På forhånd, tusen takk for stemmen! ♥ 

Zalando Nordic Blogger Awards 2014

Noe av det morsomste jeg vet er å bla tilbake i arkivet og se tilbake på gamle blogginnlegg. På denne tiden i fjor jobbet jeg som flyvert i SAS, bodde i kollektiv i Oslo og hadde kjæreste. Meeen det er mye som har forandret seg siden den gang. Kollektivet er bytttet ut med en toroms på Majorstuen, jobben i SAS er byttet ut med studier og kjæresten er byttet ut med ungkarslivet. Sistnevnte er riktignok ikke noe å skryte av, men så kan man heller ikke være stolt over alle de valgene man tar her i livet. Gjort er gjort, spist er spist. Jeg har nå blitt et år eldre og endel erfaringer rikere. Forhåpentligvis blir det kommende året og den nye veien jeg har valgt å gå like spennende som det året som har gått. Rart å tenke på at bildene nedenfor er tatt for et år siden, ja for når jeg ser på de føles det som det var i går: 

SVALBARD! 

Cathrine og meg på stopp sammen i Tromsø. Isabell og meg på Fole Godt i Molde. 

Her sammen med Julia på Aker Brygge. Ååå, som jeg savner å ha henne i nærheten av meg! <,3 

Noen av dere faste lesere som husker disse bildene?


PS! Jeg hadde blitt veldig takknemlig om du tok deg tid til å stemme meg frem til Nordic Blogger Awards 2014. Da er du også med i trekningen om et gavekort fra Zalando. Trykk på bildet under for å nominere meg.

Zalando Nordic Blogger Awards 2014

Hei! Gårsdagens festligheter gikk over all forventning. På vorspilet var vi samlet en hel gjeng som hygget oss fra ende til annen. Det ble drikkeleker og fishbowl ala Kos. Vi endte opp på Downtown, hvor vi danset og drakk til musikken stoppet. På veien hjem gikk vi selvfølgelig innom McDonald´s, en av mine store svakheter når jeg er ute og drikker. Med tanke på at jeg har lagt på meg fire(!!) kilo i sommer skulle jeg vel helst holdt meg unna, men shit la gå. Jeg har heldigvis planer om å finne tilbake til formen ETTER at fadderuken er over. Tenk! Det er bare tre dager til jeg skal begynne å studere. Jeg kan nesten ikke tro det! På onsdag er det klart for første skoledag og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg. Noe sier meg at jeg har en spennende tid i vente. Her med min partner in crime, Tina. <3 

Fishbowl er tingen dere! Du trenger: En stor bolle, sugerør, vodka, cranberry juice, sprite og isbiter. ENJOY! Enten så reiser jeg tilbake til Oslo i morgen eller så reiser jeg på tirsdagsmorgen sammen med Tina. Jeg har ikke helt bestemt meg enda. I følge værgudene på tv2 er det meldt sol og bra temperaturer her i morgen, så det frister å bli en dag ekstra sammen med familien. Med dette ønsker jeg dere en god natt. Vi blogges! :-)  

God lørdagskveld! I går kjørte jeg fra romsdalen og oppover til Trøndelag. Første stopp var Lekkja. Til de av dere som ikke er lommekjent i distriktet kan jeg opplyse om at det ligger midt mellom Orkanger og Trondheim. Her tiilbrakte jeg et døgn sammen med min kjære mor og hennes samboer. Dette er første gangen jeg besøker mamma siden hun flyttet til Trøndelag for to måneder siden. Ja, som dere sikkert skjønner så det var veldig godt å se henne igjen. Utrolig deilig å få servert middag også. Jeg hadde på forhånd lagt inn ønske om fisk og det fikk jeg selvfølgelig infridd. I ettermiddag kjørte jeg videre innover til Trondheim, som forøvrig ligger 20 minutter fra Lekkja. Der ble jeg møtt av min gode venninne og kommende "klassekamerat", Tina, som også er hjemme på familiebesøk. Vi gikk litt rundt i Trondheimsgater før vi avsluttet med en deilig middag på Friday´s. I skrivende stund er vi i barndomshjemmet til Tina, hvor vi om få strakser skal samles en gjeng og drikke. Med en tempertatur på 26 grader og sol er jeg sikker på at det kommer til å bli en hot kveld på byen. Det er lenge siden jeg har vært ute på livet i bartebyen, så jeg gleder meg til å slå ut håret. Jeg håper alt står bra til med dere og at dere får en fin lørdagskveld. 

Kanskje jeg møter noen av dere ute på byen i Trondheim i kveld? ;-)

I går var jeg på kino, hvor jeg så filmen Hercules i 3D her i Kristiansund. Jeg må ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk etter å ha sett traileren, men bare minutter etter at filmen begynte å snurre var jeg solgt. Dyktige skuespillere, deriblant Aksel Hennie, Ingrid Bolsø Berdal og Tobias Santelmann, er mye av årsaken til at filmen falt i smak for min del. Veldig moro at så mange norske skulespillere kan være med å kaste glans over en så stor film. Det at filmen ikke er så lang gjør det lett å følge med og leve seg inn i det som skjer. Ja, for noe av det verste jeg vet er filmer som varer i tre timer uten mål og mening. Jeg anbefaler alle som ikke har sett dette actioneventyret om å dra på nærmeste kino asap! PS! Husk å ta med 3D-briller, så slipper du å kjøpe enda et par. 

Ikke la deg lure av traileren! Jeg kan nemlig garantere at filmen er mye bedre enn den ser ut til: 

Noen av dere som allerede har sett den kanskje? I så fall, hva syntes dere om filmen? 

God dag! Nå som jeg er hjemme med familien er det ikke så mye spennende å blogge om. Nedenfor har jeg derfor plukket ut de seneste oppdateringene mine på instagram slik at de av dere som ikke følger meg der kan se hva som rører seg der inne. Som tidligere nevnt satser jeg på å være tilbake på bloggfronten for fullt ved skolestart, så i mellomtiden får dere bare nøye dere med en oppdatering i ny og ned. Håper at alt står bra til med dere og at de av dere som har ferie nyter den. Vi hörs! 

Siden sist @glennhenriksen

1. Nok et glansbilde fra Kos. 2. Strandfylla. 3. Her sammen med to kjekke karer fra Stavanger. 4. Kim og meg på vei hjem fra bargata. 5. Tina og meg på Horgans. 6. Burger og solo. 7. Selfie på sofaen. 8. Fint sitat. 9. Taco night sammen med søstern på nordmøre. 

God kveld fra nordmøre! I skrivende stund er jeg på besøk hos søsteren min, Stine, i Kristiansund. Veldig deilig å se henne igjen! Til fordel for gjensynsglede med kjente og kjære har jeg riktignok ofret finværet i hovedstaden, men det får bare være. Jeg har trossalt vært tre uker på Kos, så jeg har vel ingen rett til å klage. Temperaturen her hjemme er heldigvis litt mer behagelig og det går faktisk an å ha på seg jeans uten å dø av varme. Det liker vi! Om få strakser skal vi ta turen til Molde, hvor vi skal vorse med noen venner før vi skal ut å sjekke livet på byen. Siden jeg gikk glipp av jazzfestivalen gleder jeg meg maks til en helaften i rosenes by. Med dette håper jeg dere får en fin lørdagskveld og en fortsatt god helg. :-) 

 

Meg og min kjære søster! <3 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits