Elsker den nye genseren min fra Superdry (HER). Den er så utrolig myk og deilig! Jeg har den i størrelse medium, hvis dere lurte. 

Caps - NY Rangers // Jakke - HER // Genser - HER // Jeans - Just Junkies by DJ // Sko - HER // Klokke - HER (Adlinks).

Hei alle sammen! Tenkte bare å komme med en liten oppdatering. Her i hovedstaden stråler solen! Så langt i dag har jeg ikke gjort annet enn å nyte fridagen sammen med min bedre halvdel som er besøk hos meg. Om litt skal vi ut i det fine været. Jeg har også planer om å stikke innom Acne, i håp om å finne meg en trendy lue til vinteren.

Ha en fortsatt fin dag da dere, vi blogges i kveld. PS! Kristian hilser også. :-)

Jeg har i grunn alltid hatt ganske hvite tenner, men det ikke like lett å ta vare på det hvite smilet. Spesielt jeg som er litt for glad i brus. Tidligere har jeg prøvd tannbleking som man får kjøpt på vita osv, men det funket ikke i det hele tatt. De siste månedene jeg har med jevne mellomrom brukt whitestrips fra Dentway. Jeg vil ikke si at forskjellen er hårreisende, men litt forbedring har det selvfølgelig vært. Så hvis du er missfornøyd med fargen på tennene dine og du er i tvil om hvilken tannblekning du skal kjøpe har jeg kun en ting å si: Whitestrips fra Dentway. Det gir i hvert fall resultater! Og husk det folkens, jeg reklamerer aldri for produkter jeg ikke er fornøyd med.

Whitestrips fra Dentway finner du HER. Pris: 445 kr.  

I motsetning til mange andre tannblekningsprodukter er stripsene fra Dentway veldig lett å bruke, og du trenger ikke å ha de på lenger enn 30 minutter. Inni en sånn pakke finnes det to strips. En til å ha på tennene oppe og en til tennene nede. De påføres helt enkelt som et plaster. 

For å oppnå maks effekt anbefaler jeg dere å bruke Dentway sin egen tannkrem. Du finner den HER.  

OBS! Jeg vil også gjøre oppmerksom på at bildene i dette innlegget IKKE er redigert, med unntak av at jeg har lagt på et filter fra pixlr.com/express kalt "Ronny". Det utgjorde ingen forskjell på fargene på tennene. Da jeg vet at det er mange som tror jeg redigerer tennene mine hvite.  

Hallo! Jeg ligger fortsatt i senga, er helt utslått etter gårsdagens festligheter. Nå som jeg endelig har blitt kvitt hodepinen skal jeg ta meg en etterlengtet dusj. Har sykt cravings på junkfood , men jeg har lovet meg selv å være flink gutt. Så da får jeg heller finne meg noe annet å spise. Dette er siste arbeidsdagen min før jeg skal ha tre dager fri. Kristian har høstferie, så da kommer han på besøk allerede i dag. Gud, som jeg gleder meg til å se han igjen! Jeg har nemlig savnet han ekstremt mye de siste dagene. Noe som forøvrig er et god tegn. 

Ps! Vinnerene av solpassene blir annonsert på bloggen i morgen. So stay tuned folkens! Jeg har også forhåndsskrevet et innlegg som kommer i løpet av kvelden slik at dere har noe mer å lese på. Mihi. Ha det fint så lenge! Vi skrives. :-) 

Hei dere! Til tross for at jeg har jobbet i over 12 timer i dag er humøret og energinivået fortsatt på topp. Dere må tro jeg ble skuffet da jeg møtte opp nede i resepsjonen en time for tidlig i morges. Tenk dere det, jeg kunne sovet en hel time lenger. Her i gården er hvert eneste sekund på puta hellig. Til gjengjeld fikk jeg en rolig start på dagen og best av alt, en deilig frokost. Nå er jeg i Ålesund, hvor jeg skal sove over. I kveld er jeg bedt på en bursdagsfest til en venninne av en kollega. Alltid moro med en luftetur når det lar seg gjennomføre. Heldigvis skal jeg ikke ut å fly før til kvelden i morgen, noe som betyr at jeg kan sove lenge. Gledes! ♥

Her er noen antrekksbilder som jeg har glemt å legge ut. Kvaliteten er så som så, men det er jo bedre enn ingenting. 

Skinnjakke - H&M // Skjorte - Kristian sin. // Jeans - HER // Boots - Zara // Klokke - HER Med dette ønsker jeg alle sammen en riktig god lørdagskveld! :-) 

Sponset produkt // Ærlige meninger.

Det skal sies at jeg ikke er den store kaffedrikkeren, men jeg har mine øyeblikk hvor jeg synes det smaker godt. Spesielt på morgenkvisten når kroppen trenger et spark bak for å våkne. Tidligere denne uken var jeg så heldig å få tilsendt den nye kaffemaskinen "Mini Me" fra NESCAFÉ Dolce Gustos siste skudd på stammen av små, handy kapselmaskiner. Med den lille størrelsen er den lett å plassere på små kjøkken eller som i mitt tilfelle, på soverommet. Siden jeg bor i kollektiv med fire andre er det deilig å kunne lage seg en varm kopp sjokkolade ved sengekanten, fremfor å måtte labbe ut på kjøkkenet.

Det som overrasker meg med denne kompakte kaffemaskinen er at den kan lage et bredt utvalg av drikke. Det tar nemlig ikke mange sekundene fra man legger kapselen inn i maskinen til du har en lekker kaffe latte klar til servering. Til min store fordel kan den også lage fofriskende is-cappuccino. Noe som passer meg midt i blinken ettersom jeg elsker is-kaffe! 

Mini Me fra NESCAFË Dolce Gusto fås i to farger: Grå og sort samt hvit og sort. Mini Me fåes kjøpt hos f.eks Elkjøp og har en veiledende utsalgspris på 999 kr. Kapselvariantene finnes i butikk og har en veiledende utsalgspris på 49,90 kr for 16 kapsler.

Maskinen samt kapsler kan også kjøpes direkte fra nettbutikken HER. Det er ikke bare kaffemaskinen "Mini Me" som er ny på markedet. NESCAFÉ introduserer samtidig tre nye varianter av søt, kremet dessertkaffe og -te. 

» Espresso Caramel - lekker dessertkaffe med en sterk espresso og en liten twist av karamell.
» Choco Caramel - kos deg med den ultimate, syndige, cremete smaken av sjoko-karamell.
» Tea Latte - forfriskende og søt smak til deg som liker en god, kremet kopp te.

Av de tre nykommerne må jeg si at "Choco Caramel" er min smaksfavoritt. 

Dette er i følge min mening en perfekte julegaven til mor og far på hytta, søster/bror eller en god venn.  

Flere steder i landet er det allerede så kaldt at man har begynt å ta i bruk parkasen for lengst. Selv er jeg fortsatt på jakt etter en stedsfortreder for min sorte woolrich, som jeg var så uheldig å bli frastjålet tidligere i år. Utrolig kjedelig å måtte bruke unødvendige penger på en ny jakke. I hvert fall når jeg hadde en jeg likte, men sånn er livet. Jeg kan ikke gå å fryse heller! Slik det ser ut for nå blir det til at jeg kjøper meg en ny paraks fra woolrich, denne gangen i blå tenkte jeg. For øyeblikket er de utsolgt på Nelly, men de har jo mange andre fine jakker også. Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritt-jakker til høsten: 

PS! Akkurat nå har Nelly 15 % rabatt på hele sortimentet! Bruk koden SHOP15 i kassen. Gjelder t.o.m 27/09. 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

På lik linje med en skinnjakke synes jeg det er et must å ha en bomberjakke i garderoben. Den holder kanskje ikke på varmen i vinter, men frem til gradestokken viser minusgrader er det skikkelig kult å kombinere en bomberjakke med jeans og et par tøffe boots. Got to love it!  

7. HER // 8. HER // 9. HER 

 

Hvilken jakke likte dere best? Og hvilke høstjakke har du?

Hei! I skrivende stund er jeg på besøk hos Julia. Vi ligger og trykker på hver vår Mac mens vi knasker godis. Friperioden min begynner å gå mot slutten og i morgen er det tilbake på jobb. I likhet med gårsdagen har jeg i dag vært i vinden fra morgen til kveld. Har blant annet fått sortert og ryddet litt i klesskapet mitt. Jeg fylte til sammen en hel søppelsekk med klær som jeg tenkte å legge ut for salg. En god blanding av vinter- og sommerklær, samt et par ubrukte sko fra Hub. Så, hva tror dere? Hadde det vært aktuelt å kjøre en salgsrunde på bloggen? Hvis ja, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet.   

Her er noen bilder av dagens antrekk: Jakke - J. Lindeberg // Genser - Bølger (HER) // Jeans - Cheap Monday (HER) // Boots - Zara // Veske - Capone

God kveld! Denne mandagen har gått usedvanlig fort. Tror det har en sammenheng med at jeg har fri. Ja, for ellers pleier ikke tiden å gå så fort. Nesten litt urettferdig spør du meg. Jeg startet dagen med forefallende husarbeid som klesvask og bretting av klær. Utover det har jeg vært en liten tur i byen og fremkalt noen bilder som jeg skal henge opp på soverommet mitt. Håper og tror at det blir like bra som jeg har sett for meg. Var også en tur innom Oslo City i håp om finne brune Dr Martens i størrelse 41, men den gang ei. I likhet med Nelly var de fleste skobutikkene utsolgt for min størrelse. Etter en grundig research på google fant jeg endelig en nettbutikk som hadde min størrelse. Flaks for meg!   

Er de ikke fine? 

Hei, hopp! Denne lørdagen har gått med til å nyte finværet ute i Oslos gater. Til en forandring hadde Kristian og jeg planer om å spise middag på Friday´s i Karl Johan, men der var det umulig å ferdes på grunn av Oslo maraton. Så i stedet tok vi banen tilbake til Majorstua, hvor vi kjøpte sushi. Resten av kvelden skal vi bare slappe av hjemme med en god film. Nedenfor ser dere dagens antrekk. Legg merke til mine nye converse i burgunder, som forøvrig er en veldig fin farge nå til høsten.  

Solbriller - Ray Ban // Skjorte - VOLT // Jeans - HER // Sko - HER // Klokke - HER // Veske - River Island  (adlinks)

Hva synes dere? 

I går fikk jeg en pakke på døra fra Nelly. Den inneholdt blant annet et iPhone 5-etui fraP.A.P. accessories. Med plass for tre kort og sidelomme på innsiden er den svært praktisk. Jeg elsker fargen og det beste av alt, den veier nesten ingenting.   

Jeg betalte 549,-  Fin, ikke sant?

God kveld alle sammen! Jeg tenkte bare å komme med en liten oppdatering før jeg legger hodet på puta. Etter å ha vært fire dager borte var det utrolig deilig å komme hjem til gutten min, som satt og ventet på meg i leiligheten dag jeg kom hjem. Til daglig er vi jo begge opptatt med hvert vårt, så her gjelder det å nyte tiden vi får sammen. De siste timene har vi hygget oss med taco, godis og fredagsunderholdning på tv. Nå som jeg har fått innredet rommet mitt kan jeg lene meg tilbake og slappe av med god samvittighet.

Med dette ønsker jeg dere en riktig god helg! Vi skrives i morgen :-) 

Hvem har laget designet på bloggen din?
Designet jeg har nå er det Vegard Iversen som har laget. Han lager hovedsaklig design til nettsider og bedrifter, men han tar også i mot oppdrag fra bloggere. Hvis du er interessert, ta kontakt på mail post@iversn.no  

Hvor har du kjøpt skinnjakken din?
Skinnjakken min har jeg kjøpt på H&M. Betalte kun 599,- Jeg drømmer riktignok om en ordentlig skinnjakke fra Acne. 

Hvilke størrelser bruker du i skjorter og t-skjorter?
Det varierer veldig, men som oftest bruker jeg medium. I enkelte skjorter, fra for eksempel Ralph Lauren bruker jeg small. 

Hvilke bilderedigeringsprogram bruker du?
Jeg redigerer bildene mine i http://pixlr.com/express/. Programmet er gratis og det er veldig lett å bruke. 

Hvordan er bosituasjonen din nå?
1. September flyttet jeg inn i samme kollektiv som jeg bodde i sist gang jeg bodde i Oslo. Jeg deler en toppleilighet som ligger på Majorstuakrysset med fire søte jenter. Vi har alle hvert vårt soverom på 15-20 kvm, i tillegg til en stor felles stue, kjøkken og bad. 

Hvor har du kjøpt toalettmappen din?
Toalettmappen min er kjøpt på Mulberry i Oslo. 

Hvor henter du inspirasjonen til å sette sammen ulike antrekk?
Jeg henter inspirasjon til å kle meg ved å lese andre moteblogger og magasiner. I tillegg blir jeg inspirert av folk på gata. 

Er du fotballfan? 
Jeg må vel ærlig innrømme at jeg ikke er så alt for begeistret for fotball, men det hender at jeg følger med på MFK nå og da. 

Hvor handler du klær på nett?
I det siste har jeg fått sansen for flere nettbutikker som for eksempel: Nelly, Stylepit, Boozt, Maxiumum og Smartguy. 

To dager igjen, så er det endelig helg! Jeg klarer nesten ikke å vente. Forstå meg riktig, jeg elsker jobben min. MEN som dere sikkert skjønner elsker jeg Kristian enda mer. Så da sier det seg selv at jeg ser frem til å se han igjen. Mihi. Akkurat nå ligger jeg og blogger fra sengekanten i Trondheim. Tenkte det var på sin plass å oppdatere dere før jeg løper av gårde. Jeg skal nemlig treffe en kompis som bor på Solsiden. På veien dit må jeg stikke innom Zara og se om de har et par hvite, basic t-skjorter jeg kan ta med meg hjem til garderoben i Oslo. 

Nedenfor ser dere mine siste snapshots fra instagram. Hvis du ikke allerede gjør det, følg meg gjerne på @glennhenriksen:

1. En av mine nyeste innkjøp, hvite converse. 2. Den beste hotellsengen ever finner dere på Radisson Airport Hotel Gardemoen. 3. Power shake fra Joe & The Juice. Yummy! 4. En liten sneak peak på rommet mitt. 5. Kanelfletta på Stavanger Lufthavn, farlig godt! 6. En aldri så liten reminder. 7. Utsiktsbilde fra arbeidsplassen. 8. Dagen derpå middag hos Jacob All i Bogstadveien. 9. Koselig gave fra Brun & Blid.  

Hallo! Håper alt står bra til med dere og at dere har kommet godt i gang med uken. I skrivende stund befinner jeg meg i Tromsø, hvor jeg skal overnatte til i morgen. I motsetning til forrige gang jeg var her stråler solen. Satser på å få meg en liten luftetur før jeg tar kvelden. Det ble lite søvn i natt og jeg skal tidlig opp i morgen, så her gjelder det å være uthvilt. Søvnmangel kommer det som regel ingenting godt ut av, eller hva sier dere? Som jeg lovet dere i dag morges, her er gårsdagens outfit: 

Jakke - J. Lindeberg // Genser - Bølger (HER) // Jeans - H&M // Boots - Zara // Klokke - Klokker.no (adlink HER) 

Hva synes dere om den nye Barrucada genseren min fra Bolger.no Er den ikke fin? Jeg har den i størrelse medium, hvis dere lurte. 

God morgen! Nå sitter jeg på flytoget til Oslo Lufthavn. Fire dager med jobb står for tur før jeg kan se frem til hele fire dager fri og besøk av kjæresten. I går hadde jeg det så travelt at jeg ikke engang rakk å blogge. Beklager det altså, men sånn går det når tiden ikke strekker til. Sammen med Julia var jeg nemlig på Ikea og kjøpte inn hyller, oppbevaringsbokser og andre nødvendige ting til rommet mitt. Selv om handlelisten ikke var så stor tok det lang tid før vi kom oss hjem. Når man først er på Ikea er det jo litt moro og ta seg tid til å titte. Ja, for det beste med Ikea er jo utvilsomt det fine utvalget til en billig penge. For ikke å glemme de svenske kjøttbollene da! Er dere ikke enig?

Prøvde meg på et blogginnlegg direkte fra Ikea, men det funket dårlig da pc-en var en utstillingsmodell. Hehe. 

Julia lot seg fascinere av de spreke barnerommene. Hmm.. Kanskje hun er verpesyk? 


Anngående rommet mitt så kan jeg fortelle dere at det virkelig begynner å ta form. Jeg mangler bare prikken over i´en før jeg kan si meg fornøyd. Gleder meg til å vise dere bilder av det endelige resultatet. Hvis dere er interessert i å se da selvfølgelig? 

Ha en fin dag kjære lesere! Bilder av gårsdagens outfit kommer i løpet av dagen, so stay tuned. :-)   

// Adlinks.

1. HER 

2. HER

3. HER 

4. HER

5. HER

6. HER 

7. HER 

8. HER 

9. HER 

10. HER 

11. HER

Det begynner å gå mot høst og personlig merker jeg et stort behov for å oppdatere garderoben. Nelly har som alltid mye fint å by på! Ovenfor har jeg plukket ut mine favoritter. Oppdaget nylig Dr Martens i brun, så nå er jeg skikkelig usikker på hvilken farge jeg skal velge. Jeg vil aller helst ha de i både svart og brun, men spørsmålet er hvilken farge jeg skal kjøpe først. #Luksusproblem 

TIPS! Hvis du handler på Nelly i dag får du fri frakt og retur. Penger spart er penger tjent vet dere. :-) 

God kveld i stugu! Har dere hatt en fin helg? Etter at jeg kom hjem fra jobb i går var det bare å hive seg i dusjen og gjøre seg klar for fest. Jeg var nemlig invitert hjem til June og Aleksander på vors. Til sammen var vi en stor gjeng som danset og sang til gamle slagere fra Hellbillies og D.D.E. Med litt alkohol innabords er det utrolig hvor lite som skal til. I hvert fall etter man har jobbet fire dager i strekk og fått minimalt med søvn. Vi endte til slutt opp på Memphis som ligger på Grünerløkka. Der var det som alltid god stemning og masse folk. 

I skrivende stund ligger jeg med Zara i armkroken og slapper av foran tv-skjermen. Om en times tid kommer også Julia på overnattingsbesøk. Vi skal se sesongpremieren av Robinson Ekspedisjonen på tv3. I år er det som dere kanskje vet tidligere Paradise Hotel deltakere vs tidligere Robinson deltakere. Flere enn meg som gleder seg til å se hvordan det vil utarte seg? 

Zara koser seg på besøk hos onkel Glenn. 

Hei! Da begynner det å nærme seg helg for min del også. Kun en dag igjen på jobb så har jeg to dager fri. Det skal bli godt! I dag kom jeg flyvende til Kristiansund relativt tidlig. Det passet meg prefekt ettersom jeg skulle møte søsteren og nevøen min. Dessverre blir det alt for lenge mellom hver gang, så det var deilig og endelig få litt kvalitetstid sammen igjen. I likhet med Molde vil nok Kristiansund være et stopp jeg kommer til å legge inn ønske om å få. Som dere sikkert skjønner er det veldig greit å kunne besøke familie og venner samtidig som man er på jobb. 

Meg, nevøen min (Joakim) og søsteren min (Stine). 

Thai chicken, som dere ser til høyre, er uten tvil min favoritt hos Peppes.

I tillegg til sosialt samvær med mine nærmeste har jeg i kveld vært på standup show med selveste Anne Kat Hærland. Dette var første gangen jeg så henne live og det kan jeg fortelle dere: Fytti, så bra! Du vet du har hatt det moro når du er støl i magemusklene. Det beste med hele stykket var at hun hadde en alvorlig undertekst. Da dette er en av de største årsakene til at jeg liker henne så godt. "Jakten på ærligheten" gir solid utbytte, både i form av ren latter og i form av refleksjoner å tygge på når latteren har stilnet. Anbefaler de av dere som bor på Måløy til å ta turen på showet hennes  i morgen. Jeg kan garantere deg en god latter! 

Digget at hun gjorde narr av blogging, Paradise Hotel og facebook statuser. Selvironi er viktig vet dere! 

Her har dere meg og Norges morsomste kvinne. Hjerte, hjerte. ♥♥

God kveld fra det glade sørlandet! Jeg landet i Kristiansand rundt klokken fire i ettermiddag. Da var det rett opp på hotelrommet for å skifte, før jeg møtte herlige Kristina i byen. Vi spiste deilig middag på en restaurant som heter "hos naboen". Utrolig koselig sted og bra service! Etter hvert som vi hadde spist opp tuslet vi videre på vindusshopping. Hvis det ikke hadde vært for at jeg må være sparsom denne måneden ville jeg mest sannsynlig kjøpt meg et par Dr Martens. De står nemlig øverst på ønskelista om dagen. Jeg er forøvrig usikker på om jeg skal kjøpe de i svart eller i cherry rød. Tror jeg holder en knapp på den svarte modellen. Hva tror dere? 

Fine Kristina! Denne jenta er rett og slett helt fantastisk. Håper på flere overnattinger i Kristiansand heretter for å si det sånn. 

Vi spiste viltburger med bacon, løk, salat og chips. Mektig god! 

Kristina tok meg også med på nyåpningen av Hansen & Co, som er en eksklusiv interiør butikk midt i hjertet av Kristiansand. Her finner du det du måtte trenge av pyntegjenstander til kjøkken og hjem. Jeg personlig forelsket meg i et sengeteppe fra Lexington. Da dette var en av mange annerkjente produkter som ble loddet ut i forbindelse med lanseringen. Jeg som ikke har vunnet annet enn på griseflax i løpet av livet hadde fortjent å vinne det altså, MEN den gang ei.. 

Anbefaler alle som bor i Kristiansand til å sjekke ut butikken. Jeg kan garantere deg at du finner noe fint til hjemmet. De selger blant annet de "chips og godis" skålene som jeg har. 

Som dere kanskje skjønner har jeg hatt en fantastisk kveld her i Kristiansand. Nå burde jeg for alvor gjøre meg klar for natten. I morgen venter en ny og lang dag på jobb med nok en overnatting, denne gangen i KristianSUND. Det blir også veldig kjekt, for da skal jeg besøke min kjære søster. Noe av det beste med å jobbe som flyvert er uten tvil at jeg får muligheten til å besøke kjente og kjære rundt omkring i det langstrakte landet vårt. Med dette ønsker jeg alle sammen en riktig god natt. Vi skrives på Nordmøret! :-) 

Hei alle fine! Beklager sen oppdatering. I dag morges fikk jeg nemlig flyttelasset levert til hovedstaden. For en glede! Nå har soverommet mitt endelig fått en personlighet. Mangler riktignok litt veggpynt og en persienne, men ellers ser det veldig bra ut. Jeg vil også benytte muligheten til å takke min kjære Kristian som har hjulpet meg i hele dag og min eldste søster som fikk flyttelasset nedover. Lover å legge ut bilder av rommet mitt når det er ferdig. 

I går var vi på valgvake hjemme hos fantastiske June. Over et glass vin og hjemmebakte muffins ble vi sittende å diskutere politikk til den store gullmedaljen. Personlig har jeg ikke lyst til å uttale meg om det endelige resultatet på bloggen. Årsakene til det er: 1. Jeg har ikke den kunnskapen som kreves for å skrive om det. 2. Jeg ønsker ikke å tråkke noen på tærne. Da jeg vet at politiske meninger kan få fjell til å flytte på seg. Jeg krysser fingrene for at Erna sammen med den blåe regjeringa bak seg gjør de rette valgene.  

Jordbær pikene: Julia, Ragnhild, Mette og Cathrine. 

Aleksander koser seg med Zara og Canelo på fanget. Noen som ønsker å dele sine tanker om den nye regjeringa vår? 

Som lovet, her er gårsdagens antrekk: 

Veske - Zara // Denim jakke - Lee // Skjorte - Urban // Jeans - HER // Sko - HER // Klokke - HER (adlinks)Nå er jeg tilbake i Oslo. Denne gangen var det ikke så trist å reise fra Stokke siden Kristian ble med tilbake! I kveld skal vi samles en gjeng hjemme hos June, hvor vi skal følge valget. Det skal sies at politikk ikke er min sterkeste side, men det er jo likevel obligatorisk å følge med. Har dere husket å stemme forresten?  

Morn, morn! De siste timene har jeg ligget på sengekanten og lest dagens nyheter, samt svart på kommentarer. Må si det er koselig å lese alle de fine tilbakemeldingene deres. Det betyr mye for meg og Kristian at dere støtter oss og det vi har sammen.

Nå, litt om gårsdagen. Etter planen skulle vi dra på brygga i Tønsberg og spise, men det ble det ikke noe av. Vi rakk nemlig ikke toget fra Stokke og måtte derfor vente en time på neste. Resultatet av det førte til at vi gikk innom Vegard på Statoil og kjøpte oss en "venteburger". Trodde aldri jeg skulle skrive dette på bloggen, men shit den var god! Ikke rart folk spiser seg grønn i maska på den slags. Til tross for at vi hadde spist oss gode og mette tok vi likevel en luftetur til Tønsberg. Der ble vi sittende å nyte livet mens vi så på folkelivet fra bryggekanten. Alt i alt hadde jeg en kjempe koselig søndag sammen med min bedre halvdel. 

Fine gutten min!  Vegard: "Hæ? Skal du ha burger? Trodde sånne som deg bare spiste gress jeg..." Haha!! :-D

Yolo.  

Jeg fikk i det minste knipset et stemningsbilde av brygga, om ikke annet. 

Bilder av gårsdagens outfit kommer i løpet av dagen. Ha det fint så lenge! :-) 

God morgen! Eller rettere sagt, god dag. Her i huset ligger vi fortsatt i senga og nyter fridagen for alt den er verdt. Som dere kanskje skjønner så ble jeg ikke kalt ut på jobb i går. I stedet kunne jeg altså sette meg på første og beste tog til Stokke. Utrolig deilig å være gjenforent med kjæresten igjen! Denne solfylte søndagen har vi satt av kun til hverandre. Vi skal blant annet på brygga i Tønsberg og spise middag. Jeg har aldri vært der før, men i følge Kristian er det skikkelig koselig der. Noen av dere som har vært der før? Se på den flotte utsikten da! 

Frokost på senga slår aldri feil! Havregrøt med cottage cheese, kanel og blåbær.

Hvilke planer har dere for dagen? 

Hei! Siden jeg landet så sent i natt sov jeg over på Radisson Blue Airport Hotel ved Gardemoen. Sengen der var helt fantastisk! Det var bare så vidt jeg klarte å stå opp da alarmen ringte i dag morges. Da jeg kom hjem til Valkyriegata stod Mette klar med middagen, som bestod av hjemmelagde pannekaker med bær. Yummy! Jeg har dessverre ikke tatt helg riktig enda. Det har seg nemlig slik at jeg har hjemme standby frem til klokken 18:30 i kveld. Noe som innebærer at jeg kan bli utkalt på jobb når som helst innenfor dette tidsrommet. Jeg krysser både fingre og tær for at det ikke skjer slik at jeg kan tjuvstarte på de kommende fridagene mine. Mihi.  

Føler meg bra heldig som er omringet av så mange flotte jenter. 

Med dette ønsker jeg alle sammen en strålende lørdag! Take care. :-) 

Elsker den nye jakken min fra Nelly! Den kan brukes både til hverdag og fest. Absolutt et must i garderoben nå til høsten. 


Jakke  - HER // Skjorte - H&M // Jeans - HER // Sko - HER // Veske - Zara // Klokke - Casio // (Adlinks) 

Kjøpte meg nye converse i Bergen. Spørsmålet er hvor lenge jeg klarer å holde de rene og pene. 

Til info: Jeg har denne jakken i small og er 178 cm høy. Pris: 599,- Did you like it?

Hei igjen! Etter at jeg hadde hentet siste kofferten med klær hos Julia bestemte vi oss for å gå på Olivia i Bogstadveien. Vi var nemlig begge enige om at det var på sin plass med en ordentlig "avskjedsmiddag" etter endt samboerskap. Julia er verdens søteste som har latt meg bo hos henne de siste fem måndene. Det er så godt å vite at man har gode venner som stiller opp for deg når du trenger det som mest. Ja, for i løpet av den perioden vi har delt leilighet har jeg rukket å finne meg jobb og eget sted å bo. Tanken på at jeg ikke skal våkne opp til en usminket Julia gjør meg faktisk litt trist. HELDIGVIS bor vi ikke mer enn et steinkast unna hverandre. Drømmesituasjonen hadde selvfølgelig vært om frøken Nyland flyttet inn i kollektivet sammen med Mette, Cathrine og meg. Hvem vet, kanskje det lar seg gjennomføre om ikke så alt for lenge.   

Forretten bestod av foccacia med aiole. Til hovedrett spiste vi pasta med fløtesaus, hvitløk, grønnsaker og scampi. Yummy! 

Flere bilder av den nye jakken min og dagens antrekk kommer på bloggen i morgen. Stay tuned! :-)

Hei alle sammen! Til tross for bare tre timer søvn har jeg i dag vært skikkelig produktiv. Etter en svipptur innom København fløy jeg tilbake til Oslo. Maks deilig å være ferdig med arbeidsdagen klokken 10:00, til en forandring! På veien hjem gikk jeg innom uniformslageret og hentet noen skjorter som jeg hadde fått ettersendt. Greit å ha et par ekstra liggende i kofferten de dagene jeg ikke har tilgang på vaskemaskin. Fikk også gjort noe som har stått på "to do" listen min lenge, nemlig bytte bank. Nå som jeg bor i hovedstaden falt det seg helt enkelt naturlig å velge DNB fremfor den lokale banken jeg har hatt tidligere.

Før jeg dro til Bergen fikk jeg nøklene til mitt nye krypinn på Majorstua. Deilig å endelig få sitt eget rom! Det ser fortsatt veldig trist ut her siden jeg ikke har fått hentet flyttelasset hjemme i Molde enda. Håper jeg finner en lur måte å få fraktet siste rest av klær og møbler i nærmeste fremtid. Det stod heldigvis en seng her fra før, men som dere sikkert skjønner vil jeg heller ha min egen.

De siste timene har gått med til organisering av klær. Inntil videre får jeg bare nøye meg det lille jeg har..Mens jeg venter på at klesvasken skal bli ferdig må jeg løpe bort til Julia og hente siste rest av sko, samt ytterklær. Inntil vi skrives neste gang ønsker jeg dere en fortsatt fin torsdag! Vi blogges. :-)  

God kveld! Siden jeg kom tilbake på hotellet i dag formiddag har jeg ikke vært utenfor døra. På grunn av søvnmangel og hodepine ble jeg nødt til å droppe turen til Fløybanen. Ganske synd i grunn ettersom sola skinner og jeg hadde gledet meg til å se utsikten over Bergen. Trøster meg med at det kommer flere sjanser.. I stedet tenkte jeg dette var en gylden mulighet til å vise dere hva jeg har med meg i toalettmappa når jeg er ute på reisefot. Det skal også sies at det er begrenset hvor mye man får med seg som flyvert. 

Nedenfor ser dere hva som allitd være med på tur: 

 Klokke - HER // Toalettmappe - Mulberry

1. Hugo Boss Eu De Toilette - HER  // 2. Deo Stick Hugo Boss - HER // 3. Barberskum - HER // 4. Biotherm Homme - HER // 5. Fudge Matte Hed - HER // 6. Tannbørste 7. Whitening Toothpaste - HER // 8. Tanntråd // 9. Neglesaks // 10. Barberhøvel - HER // 11. Hårvoks // 12. Dentway Whitestrips - HER // Hårtrimmer - Braun.

God kveld fra sengekanten! Nå er jeg i Bergen for første gang, hvor jeg skal sove i to netter. Alltid gøy å besøke nye steder! I ettermiddag har jeg vært på utflukt sammen med to kollegaer. Vi kjøpte oss blant annet middag, som bestod av fish & chips, og tittet litt rundt omkring. Bergen er akkurat slik jeg hadde sett det for meg; grått og kaldt, men på samme tid en veldig koselig by. I likhet med Trondheim er dette en by med personlighet. Noe av det som fascinerer meg mest er alle de gamle husene langs bryggen. Ettersom jeg skal stå opp klokken 03:00 i natt, for så fly tur-retur København burde jeg runde av her. Det blir riktignok lite søvn, men til gjengjeld er jeg tilbake i Bergen tidlig og har dermed hele dagen til å gjøre det jeg måtte ønske. Et av punktene som står på agendaen er selvfølgelig Fløybanen, som tar meg på toppen av Bergen. Jeg har nemlig hørt at utsikten er helt fantastisk der oppe.

Forresten! Tips til hvor jeg kan spise mottas med takk. God natt da dere, vi blogges. :-) 

 

God kveld alle fine! Togturen til Oslo gikk som smurt. Jeg var litt bekymret for at jeg skulle bruke like lang tid i dag som jeg brukte da jeg reiste til Stokke, men det slapp jeg heldigvis. Som alltid veldig trist å ta farvel med Kristian. Det sies at det er sunt å savne hverandre, men det gjør ikke mindre vondt av den grunn. Håper den kommende arbeidsuken går fort, slik at jeg kan besøke han igjen.

Da jeg kom til Majorstuen gikk jeg innom leiligheten med bagasjen, før jeg marsjerte videre til Hendrix Hair Pilestredet. Der hadde jeg nemlig avtalt å klippe meg hos min faste frisør, Silje. Jeg elsker følelsen av å være nyklipt! Føler meg liksom så "fin". Haha! Det hørtes kanskje litt feil ut, men dere skjønner hva jeg mener. Eller? Nedenfor ser dere bilder av dagens antrekk:  

Denim jakke - Levis // T-skjorte - HER // Klokke - HER // Jeans - HER // Sko - Converse

Hei, hei! I går kveld var jeg på kino i Tønsberg sammen med Kristian, Ida, Gabrielle og Miryam. Vi så den mye omtalte skrekkfilmen, The Conjuring. Jeg personlig synes filmen var bra, men jeg hadde kanskje sett for meg at den skulle være litt verre. Den var nemlig alt for lett å lese. Man skjønte gjerne på forhånd hva som kom til å skje. Og det er jo litt kjedelig, eller hva? Hvis man ser bort ifra det er dette absolutt en film som er verdt å få med seg, på kino vel å merke. Du kan lese mer om filmen HER eller se traileren HER.

Siden sist på instagram @glennhenriksen:

1. Tirsdagshygge på Graffi i Trondheim. 2. Meg i uniform. 3. Throwback, Julia og meg. 4. Haha! Zara i nissedrakt. 5. På toget til Stokke for første gang. 6. Meg, Kristian, Hanna og Vegard. 7. Enda et bilde fra lørdagens festligheter. 8. Sneakpeak av gårdstunet til kjæresten. 9. Kinodate med fine folk. 

___________________________________________________________________________________________________

Nå sitter jeg bare å venter på at Kristian skal komme hjem fra skolen. Jeg skulle så inderlig ønske at vi fikk mer tid sammen, men den gang ei. Vi har dessverre bare to timer til disposisjon før jeg må sette meg på toget tilbake til Oslo. Jobben kaller for oss begge! Heldigvis skal jeg tilbake om en liten uke. Nedtellingen har allerede startet, for å si det sånn.

Håper alt står bra til med dere og at dere har fått en fin start på den nye uka. :-) 

Hepp! Jeg koser meg gløgg i hjel på landet! Fantastisk natur og best av alt, hyggelige mennesker. I går var vi på fest sammen med noen venner av Kristian. Det var veldig koselig! Vi sang og danset til den store gullmedaljen. Enda godt det er litt avstand mellom husene. Haha! Jeg fikk også møte hele Norges vine kjendis, Vegard Harm. JA, han er like morsom i virkeligheten! :-) 

Caroline, Vegard, Kristian, Ida (tvillingsøsteren til Kristian) og Gabrielle. 

 I dag skal Kristian og jeg på kino. Vi skal se den nye skrekkfilmen "The Conjuring." Jeg har hørt at den skal være ganske bra. Noen av dere som har sett den? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits