God kveld! Som jeg nevnte for dere tidligere kom dette til å bli en hektisk uke for meg. I dag har jeg jobbet med en innlevering som skal være ferdig til i morgen og jeg har vært på håndballtrening. Siden jeg var på Galdhøpiggen forrige uke måtte jeg skippe håndballen, så det var veldig moro å være tilbake. I morgen har jeg forelesning fra 08-14, deretter må jeg sitte igjen på skolen å lese til mid-term eksamen i kommunikasjon. Med andre ord, jeg har fullt opp denne uken og dere må bare nøye dere med en oppdatering i ny og ned. 

PS! Nelly har 50% salg på noen av sine bestselgere frem til klokken 10:00 i morgen og nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter til dere jenter. Enjoy! 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER 

 

10. HER // 11. HER // 12. HER 

Noe dere likte? 

//Adlinks

God kveld fra skolebenken! I skrivende stund sitter jeg og sliter med en oppgave som skal være ferdig til 1. Oktober. Jeg vet det er hodeløst av meg og vente til siste sekund, men sånn ble det altså denne gangen. Som et avbrekk i oppgaveskrivingen tenkte jeg å dele noe med dere. Nomineringen til VIXEN Blog Awards 2014 er åpnet, og i den anledning kan dere være med i trekningen av et Canon PoweShot G7 X. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å nominere meg til f.eks årets herreblogg HER

Les mer om konkurransen HER. 

 

På forhånd, tusen takk for at du nominerte meg! Lykke til med konkurransen. 

God kveld folkens! Først og fremst må jeg bare beklage for at jeg har vært så fraværende på bloggen i helgen. På fredag var jeg som tidligere nevnt ute med guttene fra klassen. Det ble litt for mange jeger shots for min del, noe som resulterte i at jeg måtte ta tidlig kveld. På lørdagen var det på´n igjen. Denne gangen var det bursdagsfeiring som stod på tapeten. Vi endte opp på Eilifs nede ved Nationalteateret. Det er i utgangspunktet en pub, men de spiller overraskende bra musikk der. Dessuten er det et lite dansegulv der som gjør det mulig å ta seg en sving eller to. Som dere kanskje skjønner har jeg i dag brukt søndagen til å slappe av og det med god grunn! Den kommende uken skriver seg nemlig inn i avtaleboken som den mest travle hittil, med alt fra innleveringer, midtterm eksamen, forelesninger, håndballtrening OG jobb. Merker jeg blir svett bare av tanken.   

Ny genser fra J. Lindeberg. Du finner den HER. 

Nå skal Tina og jeg ut på jakt etter junkfood. Jeg kraver vårruller, mens Tina vil ha kebab. Haha! 

God fredag! Julia har reist tilbake til Bergen og det ble brått tomt i leiligheten. Jeg skulle egentlig bli med henne til Ekeberg i forbindelse med lanseringen av Britney Spears sin nye undertøyskolleksjon, men jeg fant fort ut at det ikke var helt min greie så jeg dro heller på skolen. Plutselig fikk jeg det for meg at jeg ville klippe meg og jeg tok derfor turen til Nikita på Storo. Siden jeg har sluttet å klippe meg hos Hendrix er jeg på jakt etter en ny, fast frisør og da må man prøve seg litt frem. Denne gangen var det ei relativt ung jente som klipte meg, men til tross for liten erfaring synes jeg resultatet ble bra. Før jeg satte meg på banen hjemover gikk jeg innom vinmonopolet, hvor jeg kjøpte litt sprudlevann til kvelden. En av guttene i klassen har invitert til vors og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å være sosial igjen. De gråe regnværsskyene har brått forsvunnet og solen har endelig tittet frem, så dette kan ikke bli annet enn en bra fredagskveld. 

Jeg ønsker alle sammen en riktig god helg. Vi blogges!

Wee! Julia er tilbake i Oslo, men bare for et døgn dessverre. I ettermiddag møttes vi, Julia, June og meg, over en deilig middag på Olivia i Hegdehaugsveien. Til en forandring byttet jeg ut pizzaen til fordel for entrecot, noe som viste seg å være en sikker vinner. Man skulle kanskje ikke trodd at biff på Olivia var noe tess, men det kan jeg trygt anbefale dere å prøve. På veien hjem gikk vi innom videonova og kjøpte smågodt. Vi ble alle enige om å ta det rolig i kveld siden både June og meg har blitt forkjølet. Jeg håper virkelig at dette ikke er noe som har kommet for å bli. Det siste jeg har tid til nå er å være syk! I skrivende stund ligger vi i sofan og ser på Farmen. Ekstra moro å følge med i år siden en felles venn av oss er med. (Daniel). Blir spennende å følge med videre for se hvordan han klarer seg. Fine Julia! 

God dag sprekinger! Jeg våknet i morges med et par støle bein og rennende nese, men det er vel kanskje ikke så uvanlig etter å ha vært på toppen av Nordens høyeste fjell? Ja, for i går var jeg som dere sikkert vet på Galdhøpiggen i forbindelse med lanseringen av Atkins sin nye kjekssjokolade. Vi skulle i utgangspunktet gå opp fra Juvasshytta, men siden veien opp dit var stengt måtte vi gå for alternativ nr 2, nemlig Spiterstulen (1100 m.o.h.). Forskjellen på disse to startpunktene er at sistnevnte er en mye mer krevende og lengre rute. Vi hadde heldigvis med oss to lokaleguider, i tilfellet vi skulle rote oss bort.  

Bildedryss fra turen:

Her er gjengen samlet før avmarsj, nede ved Spiterstulen. 

Før jeg rakk å blunke var jeg omfavnet av hylende fans som ville ha autografen min. Det viste seg nemlig at Spiterstulen også er en leirskole skjønner dere. Jeg ble sykt overveldet og kan ikke si annet enn at jeg synes det var moro, spesielt med forholdene tatt i betraktning.  

Etter noen minutter med fame var det bare å manne seg opp til en bratt og spennende fjelltur. Fine høstfarger! Til tross for tett skydekke var det glimt av sol innimellom, og på et tidspunkt følte jeg at jeg ikke gjorde annet enn å kle av- og på meg. 

 

Turen var jo arrangert i regi av Atkins sin nye kjekssjokoloade "Atkins Endulge Chocolate Break". I motsetning til for eksempel en kvikk lunsj er denne mulig å nyte uten å gå på kompromiss med sukkerinntaket. Nyheten fra Atkins innholder kun 1,5 gram sukker, altså 75% mindre sukker enn i vanlig kjekssjokolade. Det beste av alt er at den smaker godt! Jeg kommer heretter til å kjøpe Atkins fremfor alle andre sjokolader når jeg skal på tur eller unne meg noe søtt. Sjokoladen fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker.  

@funkygine på instagram. Sprekere dame skal du lete lenge etter!

Det må det være lov å feire med en liten sjokoladebit 2469 m.o.h. vel? Vi brukte ca. 4,5 timer opp til toppen fra Spiterstulen og 3 timer ned igjen. Det skal også sies at vi tok endel pauser på veien for å spise og ta bilder osv. Som dere ser på bildene fra toppen var det ikke mye solskinn, men det satt ingen demper på humøret. Vi var alle strålende fornøyd med egeninnsatsen og da spiller ikke været så innmari stor rolle.  Herlige June og meg på toppen av Galdhøpiggen! Jeg kunne ikke bedt om et bedre reisefølge. På forhånd kjente jeg bare June, men i løpet av denne turen ble jeg kjent med mange flotte mennesker. Takk til Atkins og Midsona for en fantastisk opplevelse som jeg kommer til å huske resten av livet. Jeg anbefaler alle sammen som ikke har vært på Galdhøpiggen om å ta turen. Du trenger ikke å være topptrent for å nå toppen, det handler bare om viljestyrke. Dessuten må dere være enige i at det er litt tøft å kunne skryte over å ha vært på nordens høyeste fjell?!  Noen av dere som har vært på Galdhøpiggen forresten? 

Hei igjen! I skrivende stund (hvis alt går etter planen) er vi mest sannsynlig på vei ned fra Galdhøpiggen. For å gjøre ventetiden til neste oppdatering litt kortere har jeg forhåndsskrevet dette innlegget slik at dere har litt å kose dere med. Hehe. Bilturen fra Oslo til Lom tok litt i underkant av 5 timer. Da vi ankom Fossheim Turisthotel i går kveld var det bare å løpe opp på rommet, slenge fra seg tursekken og sette seg til bords. I godt selskap og hyggelige omgivelser var jeg så heldig å bli servert vin og 3-rettersmiddag. Etter en travel dag og fem timer på buss smakte maten helt nydelig. Her snakker vi ren luksus til kontrast fra min hverdag som student.Vi fikk alle sammen hver vår goodiebag fra Midsona, bestående av blant annet energibarer fra Atkins. Jeg vet i hvert fall at disse kommer til å få medfart i den hektiske hverdagen min. Anbefaler dere til å smake nyheten Endulge Chocolate Break. Den smaker som kvikk lunsj, men innholder langt færre karbohydrater. En soleklar favoritt i Atkins familien i følge min mening.  Med eget hotellrom og en hel dobbelseng for meg selv sov jeg som en sten. Her ser dere den deilige maten jeg snakket om. Til forrett fikk vi servert kremet skoronnerotsuppe (smakte som blomkålsuppe). Hovedretten bestod av Rosastekt ytrefilet av lam, nydelig saus og friske grønnsaker. Kjøttet var forøvrig alle tiders! Til dessert fikk vi servert lokale oster. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er noe fan av denne typen ost, men det vi fikk servert i går smakte faktisk ikke så aller verst.

Her ser dere den spreke gjengen jeg reiser sammen med. 


Neste gang vi skrives har jeg forhåpentligvis bilder fra toppen av Galdhøpiggen å dele med dere. Ha en fin onsdag alle sammen! 

PS! Dere må huske å stemme på Jesper Jenset i kveldens episode av Idol på tv2 klokken 20:00.. Han er det siste håpet fra Molde som kan sikre seg en plass i finalerunden. 

Da har jeg krøllet meg inn under dyna. God og mett etter en deilig middag, og en ellers lang dag er jeg ganske sikker på at jeg kommer til å sove godt her på Fossheim Turisthotell. Bussen fra hotellet går klokken 08:00 i morgen, så da må jeg opp i god å pakke og spise frokost. Vi starter fjellturen til Galdhøpiggen fra Juvasshytta, som ligger 1850 m.o.h. I følge værmeldingene er det meldt -7 grader på toppen og overskyet, men jeg krysser fingrene for klarvær. Jeg har forresten forhåndsskrevet et innlegg til dere fra kveldens middag. So stay tuned. 

Følg med på instagram for oppdateringer underveis. Ha en god natt da kjære lesere! Vi blogges.

Hei, hopp! En kjapp oppdatering fra meg! Som tidligere nevnt reiser jeg i dag til fjells i forbindelse med lanseringen av Atkins sin nye sportsbar. I natt skal jeg (sammen med flere andre bloggere) sove på Fossheim høyfjellshotell, hvor vi får servert en treretters middag. I morgen skal vi bestige Norges største fjell, nemlig Galdhøpiggen Nå som jeg har klart å skaffe meg alt av fjellutstyr gleder jeg meg til å dra på tur. Kamera skal selvfølgelig være med på slep, så jeg kan love dere bildedryss fra både kveldens middag og morgendagens lansering på selveste Galdhøpiggen.Bussen går klokken 15:00 sharp, så jeg må nesten runde av her skal jeg komme tidsnok. Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt, vi blogges fra hotellet!  

Hallo, hallo! Det viste seg at jeg klarte å bomme på tiden til motbakkeløpet, så da ble det gruppetime på Elixia i stedet. For første gang på flere måneder var jeg med på "No more comfort" (det som tidligere het Back 2 basic). Shit, så tungt det var! Er det en gruppetime jeg vil anbefale dere å være med på så er det NMC. Tunge vekter og høy intensitet tok i hvert fall pusten fra meg. Det skal sies at dette var min andre økt for dagen, noe som gjorde det en smule tyngre. Ellers så vil jeg si at dette har vært en gledelig mandag. Mens jeg satt på skolen fikk jeg en tlf fra sjefen på Filippa K i Hegdehaugsveien som kunne meddele at jeg har fått jobb. Som dere kanskje vet har klær og mote alltid vært en av mine store interesser, noe som Filippa K sin stil, enkelhet og kvalitet har vært med på å forme. Gleder meg! :-)

Alt fra Nike (hvis dere lurte). I morgen skal jeg (tro det eller ei) på Galdhøpiggen sammen med blant annet June. Dette kommer like brått på for meg som det gjør for dere, men man må jo være litt spontan innimellom, eller hva? Forteller dere mer om det i morgen! Nå skal jeg dusje og spise litt mat før jeg tar kvelden. Ønsker dere en riktig god natt. 

God dag! I skrivende stund sitter jeg på skolen. Planen er å sitte her å lese til klokken 18:30. Da skal jeg nemlig være med på motbakkeløp i forbindelse med BergeNSBaneløpet. Jeg vil ikke akkurat påstå at jeg gleder meg, men jeg prøver å holde motet oppe. Er det ikke i motbakke det går oppover da!? Haha. Dersom jeg fullfører løpet skal jeg si meg fornøyd med dagens treningsinnsats. Ja, for jeg startet mandagen med en styrkeøkt på Elixia, hvor jeg kjørte bryst og triceps. Flink sa du? Jeg synes det! Nå gjenstår det bare å være like flink på skolebenken. Siden jeg ikke var fullt så flittig student forrige uke har jeg ekstra mye å gjøre denne uken. Med dette ønsker jeg dere en finfin mandag! Vi blogges. 


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

God søndag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Det har i hvert fall jeg! Gårsdagen var uten tvil høydepunktet med ballonger, bobler i glasset og god stemning. Så langt i dag har jeg bare slappet av og sett Vampire Diaries. Jeg så akkurat siste episode av sesong 5. Uvirkelig at to av karakterene dør!? Fytti så trist! Jeg klarer nesten ikke å stunde ut til oktober og sesong 6 av favorittserien min. I mellomtiden har jeg heldigvis noen episoder av True Blood å kose meg med. Nedenfor ser dere fredagens antrekk: 

Cardigan - HER // T-shirt - HER // Klokke - HER // Chinos - Top Man // Sko - HER (Adlinks)Hva synes dere om de nye skoene mine fra Reebok? Du finner de HER.


Nå skal jeg ut å spise middag med Julia! Hun, lille Zara og kjæresten kom til Oslo på besøk i går. Jeg må med andre ord benytte muligheten å si hei før de resier tilbake til Bergen. Ha det fint! 

Hei, hei! Tina som gjesteblogger her (Hun med blondt hår på bildet under)! Tidligere i kveld dro Glenn og jeg på besøk til Isabell, som også går i klassen vår. Her vi fikk servert hjemmelaget lasagne, som forøvrig smakte helt nydelig! Med idol på tv-skjermen og godis i fanget koser vi oss gløgg i hjel. Oppfordrer forresten alle til å stemme på Fredrik. Send sms med tallet 4 til 26400. I og med at vi var ute med linjen vår på BI i går er vi en smule redusert hele gjengen, så da kan dere tenke dere selv hvor godt det var med en rolig fredagskveld.

Ha en fin helg alle sammen! :-) 

Tenk, da var vi over midtveis i uka. Shit, som tiden flyr! Skal det fortsette i dette tempo fremover er jeg ferdig med bachelorgraden min før jeg vet ordet av det! Det skal sies at de to siste dagene har vært litt mer hektisk enn vanlig, men på en måte liker jeg det. Jeg liker at det skjer ting! I går gikk det i ett med skole, møte og håndballtrening. Dagen i dag har bestått av ca. det  samme. I kveld var jeg på Domus Athletica sammen med en sprek gjeng fra BI som trener mot BergeNSBaneløpet i april neste år. Dette var første gangen for min del og i dag kjørte vi en knallbra styrkeøkt relevant for akkurat løping. Etter treningen var det foredrag og mat. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil bli med på selve løpet enda, men etter dagens økt ble jeg rimelig gira. Neste mandag er det bakkeløp, så da får vi se hvordan det går. BergeNSBaneløpet er forøvrig ett av mange bra opplegg de har å tilby på BI her i Oslo. 

Nedenfor ser dere dagens antrekk: 

Jakke - Filippa K (HER) // Genser - Filippa K // Skjorte - Filippa K (HER) // Chinos - Minimum (HER) // Sko - RIver Island (HER)


Jeg er veldig fornøyd med den nye klokken min fra Marc By Marc Jacobs. Du finner den (HER).  

// Inneholder annonselenker.

God kveld dere! Dette har uten tvil vært den beste mandagen på lenge. Jeg våknet tidlig (kvikk og opplagt) før jeg dro på trening. Slengte meg med på indoor running på Elixia før jeg avsluttet med en beinøkt. Helt jævlig der og da, men sykt deilig etterpå! Så snart treningen var unnagjort gikk ferden videre til Nydalen. Der ble jeg sittende å lese sammen med en klassekamerat frem til klokken 17. Da var det nemlig klart for dagens store høydepunkt, prøveforestilling på Billy Elliot. Jeg husker jeg så filmen på vgs, men utover det hadde jeg ikke noe spesielt forhold til stykket. Prøveforestillingen var den siste av totalt tre før den kommende premieren 18. september. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble mektig imponert over fremførelsen. Alle de medvirkende skuespillerne og resten staben gjorde en fantastisk jobb. Jeg var trollbundet fra første sekund. Det er helt utrolig å tenke på at multitalentet Kevin Haugan (Billy Elliot) bare er 12 år gammel. Man skulle ikke trodd at han hadde gjort annet enn å synge, danse og spille teater i hele sitt liv. Billy Elliot er så absolutt en forestilling du burde få med deg! Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri noengang har blitt så følelsesmessig engasjert i et teaterstykke før. Terningkast seks!

Nå gjenstår bare en tannpuss, så er jeg rimelig klar for senga. I morgen venter en ny og innholdsrik dag. Jeg har blant annet et spennende møte som jeg håper at jeg kan dele med dere etter hvert. Det gjenstår å se. Forresten gøy å se at så mange har deltatt i konkurransen på bloggen og på instagram. Vinneren blir kontaktet på mail. Med dette ønsker dere en god natt! Vi blogges. 

Hei alle sammen! Håper dere har fått en bra start på den nye uken. I sammenheng med lanseringen av boken og filmen "The Mazerunner" kjører jeg i dag en aller siste konkurranse. I likhet med den forrige konkurransen er også denne tidsbegrenset. Det vi si at du må rekke å delta før labyrinten lukker seg og tiden løper ut. Dette er en film som er verdt å få med seg og jeg anbefaler samtlige til å delta i denne konkurransen. Som dere kanskje husker var jeg på førpremieren og jeg elsket den.

Konkurransen er åpen fra og med  til og med ikveld kl 24:00!

Har du lyst til å vinne to premierebilletter til Maze Runner? Legg igjen en kommentar + din e-post før dagen er omme. 


LYKKE TIL! :-)  

// Annonse.

Høsten er en av mine favoritt-årstider. Den største årsaken til det er at man med god samvittighet kan oppdatere garderoben. Nelly har fått inn mye fint og det er nesten umulig å ikke la seg friste. Nedenfor ser dere åtte av de kuleste trendene til den nye sesongen. Jeg hadde mer enn gjerne bestilt ALT, men det lar seg dessverre ikke gjøre. Den beige frakken fra Tiger Of Sweden er uten tvil det som står høyest på ønskelisten akkurat nå. 

Skjerf - HER // Skinnjakke - HER // Bukse - HER 

Jakke - HER // Genser - HER // Jeans - HER //    

Lue - HER // Solbriller - HER // Pologenser - HER // Genser - HER 

Sko - Filippa K 

Boots - HER 

Jakke - HER // Jeans - HER // Boots - HER 

Jakke - HER // Jeansjakke - HER // Jeans - HER // Sko - HER 

Jakke - HER // Jeans - HER 

// Annonselenker.

Å være homofil er i mitt hode like normalt som å gå på do. Årsaken til at jeg ikke ser på det som et "problem" lenger er fordi jeg har brukt mange år på å fordøye det. Jeg har innsett at det er slik jeg er født og jeg må derfor gjøre det beste ut av det. Da jeg var yngre derimot, var det ikke like lett å slå seg til ro med tanken. Det var vel ikke før jeg var rundt 14-15 år at jeg forstod at jeg likte gutter. I løpet av de siste årene på ungdomsskolen prøvde jeg å benekte det, men det tok ikke lang tid før jeg skjønte at det var nytteløst. Det faktum at jeg ble tiltrukket av det samme kjønn var like realistisk som alt annet rundt meg. Å finne mot til å stå frem til sine nærmeste er ikke bestandig like lett. Spesielt ikke når det er tabu å være homofil. Jeg for min del valgte å lage meg en blogg i en alder av 18 år, hvor baktanken var å komme ut av skapet. Det funket! Jeg skrev et innlegg som spredte seg som ild i tørt gress på facebook. På den måten slapp jeg å si det face til face. Jeg hadde i grunn sett for meg en mye verre reaksjon, men tIlbakemeldingene fra venner og familie var faktisk overveldende. Det skal sies at noen trengte litt lenger tid enn andre på å ta det innover seg, men det må man bare regne med.

Jeg er uansett veldig takknemlig over at mine kjente og kjære respekterer meg for den jeg er. Dessverre er det mange homofile som opplever det motsatte. Noen blir til og med utstøtt av familien, noe som i følge min mening er helt absurd. Jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig det må være. Alle mennesker fortjener å bli respektert for den de er. Hvilken rolle spiller det om man liker gutter eller jenter? Det viktigste er at man har det bra og er lykkelig. Sant? Det skal ikke være nødvendig i år 2014 å måtte late som om man er noen andre enn seg selv. Tenk så mange gutter og menn der ute som baserer livet sitt på en løgn til fordel for majoriteten. Tro meg, du lurer ikke andre enn det selv. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg stod frem som homofil. Ja, for hvis jeg skulle holdt det hemmelig hadde jeg ikke klart å levd med meg selv. Vi mennesker må ha oksygen for å overleve. Er dette noe vi har valgt selv? Nei! Det samme gjelder for oss som er homofil. Vi kan ikke velge selv hvilken legning vi skal ha. Sånn er det bare.

Anbefaler alle sammen til å se denne videoen: 

GAY BY GOD, PROUD BY CHOICE! 

God fredag dere! Endelig helg!? Uken min har bestått av skole, håndball, eventer og litt festligheter. Jeg hadde i grunn ikke tenkt meg ut i går siden jeg skal ut på lørdag, men som dere kanskje vet så er jeg svak for fristelser. Så langt har jeg ingen planer for dagen, annet enn å hente en pakke på postkontoret. Jeg hadde jo i grunn tenkt meg på trening, men slik som formen er nå blir det uaktuelt, for å si det sånn. Nedenfor ser dere noen antrekksbilder som Julia knipset av meg forrige helg. Tro det eller ei, men jeg elsker å gå i dress. Forhåpentligvis får jeg muligheten til å gå i dress på jobb en dag. Ja, for hva er vel bedre enn å hvile øynene på menn i dress!?  

Dress - Tiger Of Sweden // Skjorte - Zara // Klokke - Armani // Belte - Follestad // Sko - TGA // Tørkle - VOLT

Ha en strålende helg alle sammen! 

Hei alle sammen! Jeg har en gledelig overraskelse til dere. I sammenheng med lanseringen av boken og filmen "The Mazerunner" har jeg i dag gleden av kjøre i gang en Mazerunner konkurranse. Denne gangen kan du være med i trekningen av masse deilig te, et Mazerunner brick-spill og to "Mazerunner -   i dødens labyrin" bøker. En til deg og en til en venn. Selv har jeg kommet godt over halvveis i boka og jeg elsker den. Ja, for hva er vel bedre enn lese en god bok mens du nyter en varm kopp te?

Konkurransen er åpen fra og med  til og med ikveld kl 00:00 

For å delta må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under + din e-post i løpet av tidsrommet nevnt ovenfor. 

Ready - set - run! #mazerunnerNO

// Annonse.

Jeg har så lyst å gå til innkjøp av nye klær for tiden at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Nå som jeg har blitt student er budsjettet litt mer tight enn det var tidligere så jeg må nok bare holde meg i skinnet litt til. Det koster heldigvis ingenting å drømme seg bort, og/eller inspirere dere for den slags skyld. Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter fra NLY Man akkurat nå: 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

Noe dere likte ekstra godt ovenfor? 

// Adlinks.

Hei godtfolk! Er det bare meg eller er mandager den tyngste dagen i uken? Det var seriøst en kamp for livet å stå opp i morges. Eller, det blir kanskje feil å si at jeg stod opp i morges, for klokken var jo nærmere lunsj-tider da jeg kom meg ut av sengen Haha. Før jeg kan gripe fatt på noe som helst må jeg shine leiligheten. Den ser nemlig litt herjet ut etter helgens sosiale sammenkomster. Senere i kveld har jeg tenkt meg på trening. Jeg vurderer å melde meg på en gruppetime på Eliixia, men jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg vil trene enda. 

Forresten! Jeg har en gladnyhet å dele med dere. Dere husker kanskje at jeg var på presselunsj i forbindelse med Fashion Saturday? På det eventet kunne man delta i en konkurranse, hvor vinneren av første premien fikk det nye kamera Olumpus PEN og 5 middager på Lille Asia. Gjett hvem som vant!? Jo, det var meg det gitt! Akkurat nå er jeg så glad at smilet går nesten rundt. Det er jo enda mer prestisje å tenke på at jeg blir den første i Norge som mottar dette kamera. Tusen takk #olympusnorge !! ♥

Skinnjakke - Acne // Skjorte - River Island // Jeans - River Island (HER) // Sko - Converse (adlink)

Ha en fortsatt fin mandag da dere! :-) 

Hallo! Gårsdagens utgang var uten tvil en vellykket kveld. Vi dro først på Nox og avsluttet på Lawo terasse. Jeg har kun festet i converse og jeans hele sommeren, så det var en fryd å pynte seg litt igjen. Da jeg våknet i dag morges derimot følte jeg meg ikke så fresh, men etter kald dusj var jeg god som ny. Søsteren min har vært på besøk i hovedstaden i helgen og løpt KK-mila, så da måtte jeg selvfølgelig treffe henne før hun dro hjem. Synd det ble så kort møte, men vi har jo begge blitt enige om at hun skal ta turen tilbake i løpet av høsten.  

Synes dere vi ligner forresten?

Etter at jeg hadde tatt farvel med søstersen dro Julia, June og meg på Aker Brygge. Det finnes seriøst ikke bedre terapi enn å spise mat på Friday´s dagen derpå! Vi endte opp med å bestille forrett, hovedrett OG dessert, så dere kan jo tenke dere selv hvor mette vi ble. I løpet av disse timene satt vi å skravlet om alt mellom himmel og jord. Før vi vendte snuten hjemover (og da mener jeg med sofaen i sikte) knipset vi antrekksbilder av hverandre. Resultatet postes på bloggen i morgen. Om en snau time må jeg ta farvel med Julia, som reiser tilbake til Bergen. Denne helgen har vært alle tiders og jeg gleder meg allerede til hun kommer på besøk igjen. #hvergangvimøtes 

Julia og jeg har nettopp sett tidenes film, nemlig The Other Woman. Her snakker vi girlpower på høyt nivå! Med skuespillere som Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton og danske Nicolaj Coster-Waldau så sier det seg nesten selv at resultatet blir bra. Filmen handler i korte trekk om at "Carly" oppdager at kjæresten hennes allerede er gift. I håp om å stable livet sitt på beina møter hun tilfeldigvis ekskjæresstens kone, "Kate", og det viser seg at disse to har så mye til felles at de ender opp som bestevenninner. Oppstandelsen er stor når de oppdager at det finnes en tredje kvinne i eksens liv, og de tre kvinnene går sammen om å planlegge en felles hevn på den utro løgnhalsen.

Ja, dette er tidenes jentefilm, men jeg elsket den! Dersom du ikke har planer om å dra ut i kveld anbefaler jeg deg å se den. ENJOY! :-) 

Noen som har sett den?

#filmanbefaling

God fredag I går var jeg som tidligere nevnt på førpremieren av The Maze Runner - i dødens labyrint. Dette var et lukket event kun for utvalgte bloggere og jeg er veldig takknmelig for at jeg var en av de utvalgte. Som dere kanskje husker hadde jeg en konkurranse i forkant av førpremieren, hvor vinneren fikk muligheten til å bli med på eventet sammen med meg. Hun som vant konkurransen måtte dessverre jobbe i siste liten og kunne derfor ikke komme. Det var selvfølgelig leit, men jeg fikk jo møte noen av leserne til de andre bloggerne og det var jo veldig koselig. Gårsdagens sammenkomst fant sted i lokalene til 20th Century FOX. Der fikk vi servert tapas, popcorn og godteri. Som den eneste guttebloggeren hadde jeg det som plommen i egget sammen med alle de vakre jentene.

Etter at vi hadde spist var det endelig duket for kveldens høydepunkt, nemlig førpremiere av The Maze Runner. Som dere kanskje skjønner har jeg ikke lov til å avsløre så alt for mye, men jeg kan med hånden på hjertet anbefale dere å se den på kino. Hvis du er fan av Hunger Games og Divergent så kan jeg garantere at du kommer til å elske The Maze Runner. Filmen er både actionfylt og trist, noe som i følge min mening er en meget bra kombinasjon. Det var flere ganger jeg holdt på å rive av meg håret av spenning og på slutten var det bare så vidt jeg klarte å holde igjen tårene. Ryktene sier at det kommer en oppfølger, så det er bare å glede seg. For å si det sånn, jeg klarer knapt å vente til toeren, og da kan dere tenke dere selv hvilket godt inntrykk filmen gjorde på meg. 

Deilig tapas med alt fra spekeskinke, laks og aioli.  

Donna, June og to hyggelige jenter jeg ikke husker hva heter. (Beklager, men jeg suger virkelig når det kommer til å huske nye navn). 

#mazerunnerNO

Julia og meg sammen med søte Julie og Fanny. 

Her sitter altså kremen av kremen, klare for førpremiere! 


Mens Julia og June veltet seg i luksus på Saga Hotel i går kveld endte jeg opp på byen. Sammen med en annen gjeng fra Molde tilbrakte jeg kvelden på John´s. Det er i utgangspunktet et 18-års sted, men de hadde egen 20-års avdeling også. Jeg for min del trivdes mye bedre på dansegulet sammen med den yngre generasjonen. I skrivende stund ligger jeg henslengt i sofaen sammen med Julia. Siden vi skal slå ut håret i morgen blir det en rolig fredagskveld med god mat og film.

Håper alle sammen får en god helg , vi skrives i løpet av kvelden regner jeg med!

I kveld har jeg vært på førpremieren av The Maze Runner - dødens labyrint, fy fader så bra den var! Dere skal få se bilder og mer utfyllende tekst fra kveldens MEET&GREET i morgen. June, Julia og jeg har booket oss inn på Saga Hotell for natten og da må vi selvfølgelig ta turen ut for å sjekke livet. Jeg har ikke vært ute siden fadderuken, så nå gleder jeg meg til være supersosial igjen. 

Jakke - Diesel(HER) // Tee - Acne // Chinos - Zara // Sko - Adidas // Klokke - DW // Solbriller - Ray Ban

Hei! I går kveld fikk jeg storfint besøk av Julia som skal være i Oslo frem til søndag. Som alltid veldig koselig å se henne igjen! Tiden vi har sammen blir enda mer verdifull nå som vi ikke ser hverandre så ofte. Vi startet dagen med et hyggelig tannpusstreff i regi av Oral-B på Artesia Spa i morges. Der fikk vi servert deilig frokost mens vi fikk en presentasjon av Oral-B sin nye el-tannbørste med bluetooth teknologi. Med denne nye tannbørsten har det nå kommet en app med personlige innstillinger som gir individuell guiding til god tann- og munnhelse. Etter foredraget var vi alle så heldige at vi fikk med oss hver vår el-tannbørste hjem. Med den nye tilhørende appen tror jeg det blir gøy å pusse tenne heretter. Faller tannbørsten i smak kan dere vente en produktanmeldelse på bloggen i løpet av den neste måneden.

Oral-B Pro 6000 heter den nyeste modellen, hvis dere var i tvil. 

De som holdt foredraget jobber til daglig som tannpleiere og de anbefalte oss å bruke Oral-B sin egen tannkrem, Pro-Expert for best effekt.  

I ettermiddag er det duket for MEET&GREET og førpremiere av filmen The Maze Runner. Vinneren av konkurransen er kåret og kontaktet. Det var en søt jente fra Lillestrøm som vant og jeg gleder meg til å møte henne senere i dag. For anledningen har Julia, June og jeg booket oss inn på hotell til i morgen. Høydepunktet med hotellovernattinger er i følge min mening frokosten, så det gjelder å stille inn alarmen på forhånd. Nyt denne nydelige torsdagen dere, det har i hvert fall jeg planer om å gjøre! 

// Sponset produkt.

Morn! I går var jeg som tidligere nevnt på presselunsj i forbindelse med Fashion Saturday. Det er et årlig event arrangert i samarbeid med EB Productions, designere, brands, butikker og kjøpesentere her i Oslo. Bare det siste året har byen vokst til å bli et senter for mote og inspirasjon. Lørdag 6. september går store aktører som Hegdehaugsveien, Bogstadveien, Paleet, Eger Karl Johan, Steen & Strøm Magasin, GlassMagasinet, Arkaden Shopping, Byporten og Oslo S sammen for å skape en unik opplevelse som vi neppe har sett maken til. I løpet av gårsdagens sammenkomst fikk vi som var invitert på Lille Asia en liten smakebit på hva som kommer til å skje neste helg. Det ble også servert deilig fingermat som sushi, maki og vårruller. Omringet av vakre mennesker og god mat koste jeg meg fra ende til annen. 

Før gårsdagens event hadde jeg aldri hørt om Fashion Saturday, men nå som jeg vet hva det går ut på kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg til helgen. De forskjellige kjøpesenterene kommer til å arrangere alt fra moteshow, photoshoot og diverse kampanjer. Jeg anbefaler derfor alle moteinteresserte som bor i Oslo til å sette av førstkommende lørdag 6. september til Fashion Saturday. Vi sees! 

Her sitter vi samlet som en perle på en snor. Hao Vu, June og meg. 

Det er ikke ofte jeg drikker champange til lunsj på en mandag, for å si det sånn. 

Hyggelig å se igjen disse jentene også! Chioma (i midten), søsteren hennes og Stina.  

Se på all den deilige maten da dere! Lille Asia i Hegdehaugsveien kan sakene sine, det er det i hvert fall ingen som helst tvil om. 

Den av oss som knipset det mest stemningsfulle bildet fra presselunsjen er med i trekningen om å vinne det fine kamera dere ser på bildet ovenfor. Det er Olympus som står for konkurransen og modellen jeg holder i hånda heter Olympus Pen E-P5. Jeg fikk muligheten til å teste det og jeg falt pladask! Størrelsen er perfekt, det tar fantastiske bilder og selve kamera, som dere ser, har en skikkelig retro look. LOVE IT! ♥ Please be mine! Tre av modellene som representerte noen av kjøpesentrene. De var kjempe dyktige alle sammen og jeg elsket måten de formidlet budskapet gjennom klærne de hadde på seg. Keep up the good work beautiful people!  

Hashtagger i samarbeid med Fashion Saturday:

#fashionsaturdayoslo #OlympusPEN # LilleAsia @paleet @steenogstrommagasin @egerkarljohan @arkadenshopping @glasmagasinet_stortorvet @byporten @bumbleandhumblenorway @olympusnorge 


 

Jeg går konstant rundt med dårlig samvittighet og en følelse av at jeg henger etter med skolearbeidet, så i dag er jeg nødt til å sitte igjen etter forelesning og jobbe med en gruppeoppgave som skal være ferdig til fredag. Godt med alt som er gjort synes nå jeg! Ha en fin tirsdag kjære lesere, vi blogges. :-) 

 

God dag! Dere husker den avtaleboken jeg kjøpte tidligere i sommer? Først nå forstår jeg viktgheten av den! Med gjøremål herfra til månen er det alfa omega å ha kontroll på hva som skal gjøres til enhver tid. Jeg startet dagen med selvstudium hjemme før jeg dro på en presselunsj i forbindelse med Fashion Saturday. Bider fra eventet kommer i et eget innlegg. Senere i kveld skal jeg på tryout med håndball-laget til BI og frem til den tid skal jeg gjøre litt husarbeid. Selv om de neste dagene kommer til å bli hekstisk skal jeg prøve å holde dere oppdatert så snart anledningen byr seg. Nedenfor ser dere dagens look:   

Solbriller - Ray Ban // Skinnjakke - YSL // Jeans - River Island // Sko - Adidas  // Klokke - Marc By Marc Jacobs Med dette vil jeg ønske alle sammen en fortsatt fin mandag! :-)

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits