HAPPY HALLOWEEN ALLE SAMMEN! Har dere hatt besøk av mange skumle typer eller? Jeg for min del bor i femte etasje og er derfor så heldig at jeg slipper å bli vettskremt av alle barna som kommer på døra. Mihi. Tidligere i kveld var Cathrine og jeg på spinning. Etter å ha ligget syk den siste uken var det helt fantastisk å få i gang systemet igjen. Merker jeg savner å være i god fysisk form altså. Siden jeg begynte å jobbe som flyvert har treningen bare blitt nedprioritert, OG det må jeg gjøre noe med! Jeg vil trossalt ikke ende opp som et levende gresskar heller... Se, det var skikkelig halloween stemning på Elixia også:  

I morgen skal vi ha halloween fest hjemme hos oss. Det blir moro! Jentene har pyntet med spindelvev og edderkopper, så nå gjenstår det bare å finne et bra kostyme. Noen som har forslag til hva jeg kan kle meg ut som kanskje? 

Det føles så utrolig deilig å ha Kristian på besøk! Siden sist har vi vært ute og gått tur i det fine høstværet. På veien hjem gikk vi innom butikken og handlet inn til middag. Med tikka masala på bordet og levende lys har vi hygget oss fra ende til annen. Nå ligger vi bare i sengen og slapper av. Vi har innmari lyst til å leie en bra film, men vi vet ikke hvilken. Noen av dere som har forslag til en aktuell film? Det kan være alt fra action til komedie, så fyr løs i kommentarfeltet om dere sitter inne på gode anbefalinger. 

Jakke - Bølger (HER) // T-skjorte - Abercrombie & Fitch // Skjerf - Acne // Jeans - Topman // Boots - Timberland (HER) 

Jeg elsker den nye parkasen min fra BØLGER. I tillegg til at den holder på varmen sitter den som støpt. Fin, ikke sant? 

Noe sier meg at både jakka og bootsene kommer til å bli flittig brukt i tiden fremover. 

God dag! Med Sex and the City og Kongen av Queens på tv-skjermen sovnet jeg ikke før langt på natt. Noe av det "beste" med å være syk er å ligge å se på tv-serier. Ja, for det er kun da jeg har samvittighet til å ligge på rumpa dagen lang å glane på tv. I utgangspunktet skulle jeg reist til Stokke i dag, men siden formen fortsatt ikke er helt på topp kommer Kristian til meg i stedet. Dere må tro jeg gleder meg til å se han igjen! Vi har ikke sett hverandre siden vi var hjemme i Molde, og det er jo flere uker siden. 

Dagens lunsj bestod av jordbær, blåbær og mager vanilje kesam. Sunt og godt!

Nå er det bare å hive seg i dusjen og gjøre seg klar til å få besøk av verdens beste kjæreste. Ha en fin dag da dere, vi blogges! :-) 

Hallo! Da har jeg omsider kommet meg hjem til senga mi i Oslo. Formen er heldigvis litt bedre enn i går, men jeg må likevel passe på å ha toalettet innen rekkevidde. I morgen har jeg planer om å reise til Stokke for å besøke Kristian, så her gjelder det å bli frisk så fort som overhodet mulig. På grunn av jobb, og nå sykdom har det blitt lite med blogging de siste dagene. Håper dere ikke mister interessen av den grunn. Jeg lover å komme sterkere tilbake så snart jeg er frisk!

Nedenfor har jeg plukket ut mine salgsfavoritter fra Nelly, denne gangen til gutter: 

1. HER 

2. HER 

3. HER 

4. HER

5. HER 

6. HER

7. HER

8. HER 

 

Ps! Ta en titt innom Nelly.com for salgsfavoritter til henne HER. 

God kveld! Jeg ligger på sengekanten i Haugesund. Formen er dessverre ikke på topp. De siste dagene har jeg nemlig vært kvalm og uvel. Nå er det altså så ille at jeg ikke engang klarer å komme meg hjem. Håper at jeg blir bedre til i morgen slik at jeg får kommet meg hjem i min egen seng. Mest sannsynlig har jeg fått omgangssyken. Utrolig leit å måtte kaste inn håndklet mitt i slinga. I utgangspunktet skulle jeg ende opp hjemme i Molde i kveld. Gjett om jeg hadde gledet meg til det da.. Men det er ikke alltid at ting blir sånn som man hadde sett for seg. Det viktigste for meg akkurat nå er å prioritere helsa. I håp om å "glemme" magesmertene ligger jeg og ser på tv-serier. Matlysten er heller ikke på topp og da sier det seg selv at man blir slapp i fisken. 

Nedenfor ser dere mine siste oppdateringer @glennhenriksen på instagram: 

1. Vaffelkos på Gardemoen sammen med Kristian // 2. Kvalitetstid med verdens beste hund, Zara // 3. Meg i Bunnpris uniform sist jeg var hjemme // 4. Torill og meg på toppen av Plassen i Molde // 5. Forundringspakke i posten fra bolger.no // 6. Daim til frokost // 7. Skypedate med kjæresten // 8. Luftenshelter! Her sammen med min kjære kollega, Iman. // 9. Speilbilde i min min nye t-skjorte fra Abercrombie & Fitch

Håper alt står bra til med dere! :-) 

Hei dere! Det er lørdagskveld og jeg tilbringer natten i Stavanger. Som forventet ble det en lang arbeidsdag, men jeg klager ikke av den grunn. I natt skal jo klokken stilles en time tilbake, så da får jeg jo hele 60 minutter ekstra søvn. Det er gullverdt for denne karen i hvert fall. Nedenfor ser dere noen bilder av mine nye boots fra Timberland. Jeg kjøpte mine på Westfield i London. Prisen var noenlunde den samme som i Norge, men det var verdt det. Nå har jeg et par robuste boots som går til det meste. Jeg elsker fargen, for ikke å snakke om passformen. Dessuten sitter de som støpt og holder meg varm på beina gjennom hele vinterhalvåret.

Hva synes dere? Noen som har samme kanskje? 

Hei! Da var jeg tilbake på jobb. En av fem dager er unnagjort og jeg gleder meg virkelig til å legge hodet på puta. Det ble bare to timer søvn i natt, så det er faktisk et under at jeg har klart å holde ut. I morgen skal jeg fly charter til Las Palmas og da er det alfa omega å være uthvilt. Nedenfor ser dere gårsdagens antrekk: 

Jakke - Volt // Tee - TOPMAN // Jeans - Chep Monday // Boots - Zara // Klokke - DW // Solbriller - Ray Ban 

Hva synes dere om den nye t-skjorten min fra TOPMAN? Er den ikke kul? 

Min siste dag i London. Vi stod opp relativt tidlig for å få mest mulig ut av dagen. Tempertauren har vært helt fantastisk. 18 grader og blå himmel i slutten av oktober, det er slettes ikke verst! Første stopp i Oxford Street var selvfølgelig Primark. Et marked fullt av klær, sko og annet tilbehør til en veldig grei pris. Hvis man ser bor ifra kosedresser, ullsokker og daffeklær er det ikke så mye annet interessant å kjøpe der. Etterpå gikk vi innom River Island. Der fant jeg meg blant annet en svart slim fit jeans. Ja, for er det noe du bør kjøpe i London så er det jeans. I hvert fall hvis du er gutt og foretrekker bukser med fin passform. 

Ut på formiddagen tok vi et avbrekk i shoppingen og spiste lunsj på The Breakfast Club. Et lite, intimt sted med god service og best av alt; smakfulle PANNEKAKER! 

Dette er en farlig god kombinasjon av salt og søtt! Jeg får vann i munnen bare av å tenke på det. 

Fine June viser stolt frem sin nye vinterjakke fra Zara. PS! June har fått seg ny blogg. Sjekk den ut HER. 

Meg, Julia, Thea og Christina midt på Oxford Street.  

Når man er i London er det selvfølgelig obligatorisk å ta turen innom Abercrombie & Fitch. Parfymen dere ser på bildet under var hovedgrunnen til at jeg dro dit. Den lukter så utrolig godt! Du får den i tre forskjellige størrelser. Jeg kjøpte den på 100 ml, som kostet ca. 700 norske kroner. 

Victoria Secret er åpenbart like obligatorisk for jentene som Abercrombie er for oss guttene. Må si jeg ble overrasket over det store utvalget og det fine butikklokalet. For ikke å snakke om de deilige fuktighetskremene de selger. Mange av dem luktet godteri. Yummy! 

I skrivende stund sitter jeg på bussen fra Torp Lufthavn retning Oslo. Det blir ikke mange timer med søvn på meg i natt, for å si det sånn. I morgen er det tilbake på jobb. Etter å ha blakket meg på julegaver ser det nesten ut til at jeg må selge noen fridager. Det koster å ha stor familie altså. Hehe! :-) 

Hallo i luken! Gårsdagen var helt fantastisk. Vi unnet oss en bedre middag på en koselig restaurant ved navn Black & Blue. Den ligger i Wigmore Street, så hvis dere har planer om å dra til London anbefaler jeg dere å ta turen innom. 

I stedet for dessert endte vi opp med ost og kjeks. Jeg hadde nesten glemt hvor godt det var!

Etter at vi hadde spist dro vi tilbake til hotellet og skiftet klær. Jentene hoppet inn i finstasen, mens jeg kjørte så enkelt som skjorte og jeans. Før vi visste ordet av det stod vi og danset på Boujis, et fancy utested i South Kensington. Det var takket være Christina og promotøren hennes at vi kom inn. Dere skjønner, Boujis er i utgangspunktet en privat members club. Noe som innebærer at man må være medlem eller stå på gjesteliste for å komme inn. Sammen med en herlig jentegjeng hadde jeg det ufattelig moro. Formen i dag derimot har ikke vært helt på topp. Gleder meg virkelig til å våkne i morgen, frisk og opplagt. Forhåpentligvis får jeg knipset noen flere bilder som jeg kan dele med dere. Forresten! Jeg hadde blitt utrolig glad hvis dere kunne satt av litt tid til å nominere meg som "årets herreblogg" HER. På forhånd, takk og god natt! :-)  

Hello from Great Britain! Flyturen til London gikk som smurt. Så snart jeg fikk tildelt sete og senket skuldrene sovnet jeg på et blunk. Før jeg visste ordet av det var jeg trygt fremme på Heathrow flyplass. Tro det eller ei så klarte jeg å komme meg til hotellet på egenhånd. Sammen med June og Julia bor jeg på DoubleTree by Hilton. Hotellet har god standard og best av alt, det ligger veldig sentralt. Like ved Marble Arch og et steinkast unna Oxford Street.

I dag tok vi t-banen til Westfield, som er et eksklusivt kjøpesenter knappe 10 minutter unna hotellet. Med butikker som Mulberry, Ugg Australia, Timberland og Topshop var det ikke vanskelig å la seg friste. Jeg for min del var så heldig å finne meg et par billige jeans, en t-skjorte og nye vintersko fra Timberland. Viser dere bilder når jeg kommer hjem. 

Nå skal vi ut å spise en deilig middag sammen med jentene mine! I morgen må jeg opp grytidlig og gjøre unna mest mulig av julegavene før jeg setter snuten hjemover til Norge. Ha en fin kveld alle sammen! :-) 

God morgen! I skrivende stund sitter jeg og spiser frokost på Oslo Lufthavn. Jeg har fri fra jobb og reiser derfor på julegaveshopping til London. Gleder meg masse! Jeg har bare vært i London en gang før, men det er så lenge siden at jeg knapt husker noe som helst. Julia og June er allerede der nede og venter på meg. Jeg reiser selvfølgelig med tom koffert slik at jeg får plass til å fylle den med masse julegaver og forhåpentligvis noe til meg selv også. Sist jeg sjekket værmeldingen var det meldt regn, så det er vel bare å gjøre seg klar for en våt fornøyelse. Uansett vær er det alltid moro å komme seg litt bort. Er dere ikke enig?

Kom gjerne med forslag til hvor jeg kan kjøpe julegaver! I mellomtiden ønsker jeg dere en fin tirsdag. Vi blogges fra London! :-) 

Farge: Svart
Størrelse: 41 1/2 
Pris: 600,- (ordinær pris 799,- eks. frakt)

For et par uker siden bestilte jeg meg sko fra New Balance. Skuffelsen ble derfor stor da jeg fant ut at de var små. Er det noen av dere som er interessert i å kjøpe de?

Salg fungerer slik:
1. Send meg mail på glenns91@hotmail.com
2. Jeg gir deg kontonummeret mitt og så snart pengene er inne på konto så sender jeg skoene til deg.
3. Frakt er inkludert i prisen.  

God søndag alle sammen! Da var det endelig klart for en ny konkurranse. Denne gangen i samarbeid med posytron.no. Premien er et valgfritt produkt fra hjemmesiden deres til en verdi av 500,- For å delta må du: 

1. Følg posytron på facebook HER. 

2. Del konkurransebildet på facebook HER. 

3. Legg igjen en kommentar med ønsket produkt og kontaktinformasjon. 

 

Konkurransen avsluttes mandag 21.10.13. Vinneren blir kontaktet på mail. Lykke til! :-) 

Da jeg var hjemme i Molde forrige helg ble jeg introduserte for Grand Theft Auto 5. Jeg ble altså så hekta at jeg måtte gå til innkjøp av både spillet og Playstation 3. Det er noen år siden sist jeg hadde Playstation, men jeg merker fortsatt at det er like gøy. Jeg har forøvrig planer om å kjøpe meg FIFA 14 også. På denne tiden av året er det jo helt perfekt å ha tv-spill som tidsfordriv.

PS! GTA5 er et voldelig spill og har derfor aldersgrense 18 år!

Jeg vet at PS4 er rett rundt hjørnet, men for min del spiller det ikke så stor rolle om jeg har 3´ern eller 4´ern. Det viktigste er at maskinen ser bra ut og fungerer til mitt bruk. 

Noen som har forslag til hvilke andre spill jeg bør kjøpe?

God morgen! Jeg har en god nyhet til dere. Som en av de utvalgte bloggerne er jeg så heldig å kunne gi mine lesere tilgang til Nelly sitt store salg før det blir gjort åpent for alle. Dette gir dere som leser bloggen min et stort fortrinn med tanke på at ingenting er utsolgt og alle størrelsene er tilgjengelig. Fantastisk, ikke sant? For å få tilgang på salget må dere trykke HER og taste inn koden: VIPSALE

Nedenfor har jeg plukket ut 8 av mine salgsfavoritter. Mange av kjolene er i følge min mening veldig fine til jul:    

1. HER 

2. HER 

3. HER 

4. HER

5. HER 

6. HER 

7. HER

8. HER

Image and video hosting by TinyPic

Shop til you drop! :-) 

Hei, hei! Etter 12 timer på jobb var det utrolig deilig å komme hjem til senga og best av alt, lille Zara. Hun var i ekstase da jeg møtte henne på t-bane stasjonen sammen med tante Mette. Jeg orket ikke tanken på å lage meg middag så det ble så enkelt som takeaway fra Rå Sushi Majorstua i kveld. Restauranten venter fortsatt på sjenkebevilling og har derfor kun åpent for takeaway. Jeg kjøpte samme meny som jeg spiste da jeg var på Rå Sushi i Tromsø, nemlig Combo 1. Anbefaler de av dere som bor i Oslo til å prøve denne! Hvis du er glad i sushi kommer du garantert til å elske denne kombinasjonen:  

Combo1 består av: 8 biter hot philly, 8 biter dragemaki med tempura-scampi dekket med laks, 2 biter nigiri flambert laks, 2 biter gunkan laks mango.

I skrivende stund sitter jeg og ser på torsdag kveld fra Nydalen. Ved siden av meg ligger Zara og snorker. Det blir nok ikke lenge før jeg tar kvelden selv kjenner jeg. PS! I morgen kommer det et innlegg som kommer til å gange de av dere som liker å shoppe på Nelly. So stay tuned. :-)  

God kveld i stugu! Til fordel for trening på Elixia valgte jeg heller hjemmekos foran tv-en sammen med lille Zara. Deilig det etter å ha stresset rundt i hele dag. Dessuten er det ekstra kos å ligge på sengekanten sammen med verdens søteste chihuahua. Dere skjønner, jeg er skamflink på å finne unnskyldninger til å ikke trene hvis motivasjonen ikke er på topp. Noen som kjenner seg igjen? 

Hallo! Nå sitter jeg på Molde Lufthavn og venter på flyet som skal ta meg tilbake til Oslo. Jeg skulle mer enn gjerne hatt et par dager til hjemme, men den gang ei. Zara er selvfølgelig med på tur og i skrivende stund ligger hun å sover fredlig inni buret sitt. Hun er heldigvis en reisevant chihuahua, så jeg slipper å engste meg. Til gjengjeld for at hun er så flink skal jeg ta henne med på en lang spasertur når jeg kommer til hovedstaden. Det setter hun nok pris på tenker jeg.

Før mamma kjørte meg til flyplassen, snill som hun er, knipset hun noen bilder av dagens antrekk:   

Jakke - Volt // Genser - Bølger (HER) // Klokke - Casio // Jeans - H&M // Boots - Zara  // Veske - River Island 

Med dette ønsker jeg dere en fin dag. Vi blogges i storbyen! 

God kveld! Friperioden min begynner å gå mot slutten. I morgen reiser jeg tilbake til hovedstaden for å gjøre meg klar til jobb på torsdag. Dagene hjemme sammen med familie og venner har gått så alt for fort. Enda er det mange jeg ikke har fått tid til å besøke. I likhet med Oktober måned har jeg også i November fått tre Molde-stopp, i forbindelse med jobben vel å merke. På den måten får jeg heldigvis muligheten til å møte kjente og kjære.

I dag har jeg vært på besøk hos mormor og morfar. Det var godt å se de igjen! Mormor ble en smule begeistret for lille Zara. Ja, jeg er nemlig hundepasser nå mens Julia er i London. Koselig det! Jeg har jo trossalt vært som en pappa for henne helt siden jeg flyttet til Oslo tidlig i vår. Jeg har dessverre ingen bilder fra dagen i dag, men fikk tilsendt massevis av bilder fra VIP-kvelden på Oslo City. Enjoy! Har dere hatt en fin dag?

Her er dagens antrekk. Enkelt og komfortabelt: 

Bomber jacket - Volt // Genser - Stylepit (HER) // Bukse - Top Man // Sko - Converse (HER) 

Hei, hei! Har dere kommet godt i gang med den nye uken? Jeg for min del har jobbet på min tidligere arbeidsplass, Bunnpris Fuglset, fra 08-16. Utrolig kjekt å treffe igjen gamle kunder og kollegaer. Dessuten følte jeg det var på sin plass å melde seg til tjeneste når jeg først var hjemme på gamle trakter. Etter at jeg var ferdig på jobb dro Torill og jeg ned til Molde by. Vi gikk bare rundt og tittet i forskjellige butikker, før vi avsluttet med en varm kopp sjokolade på Moldetorget.  

På toppen av Plassen Kulturhus sammen med min bestevenninne. 

Masse krem <3

Bilder av dagens antrekk kommer i løpet av kvelden. Nå er det kvalitetstid med Torill i sofakroken som venter. Ha en fin mandagskveld da dere! :-)

God søndagskveld alle sammen! Jeg tenkte å tipse dere om et morsomt tilbehør til telefonen din, nemlig et gammeldags telefonrør. Jeg har testet det ut og jeg må ærlig innrømme at telefonrøret gjorde samtalen til det bedre. Telefonrøret er utstyrt med førsteklasses mikrofon og høyttaler, samt en innebygd støyreduserende teknologi som gir bedre lydkvalitet. Ikke nok med det, telefonrøret reduserer også strålingen fra mobilen med 99%! 

Telefonrøret kobles enkelt til din mobil via 3,5 mm jack inngangen og har en svartast på røret, samt volumjustering. 

Telefonrøret fungerer stort sett på alle telefoner som blant annet iPhone, Samsung (s2, s3, s4), HTC, Sony, Nokia og LG. Akkurat nå får du det på tilbud hos Posytron.no. Direktelink til produktet finner du HER. 

Hola amigos! Kvelden i går var veldig koselig. Kristian og jeg var invitert på middag hjem til Kristoffer sammen med blant annet Julia, Marius og Monsås. Vi koset oss med nydelig biff, hørte på DDE og slo ut håret. Hjemmefester er i følge min mening undervurdert. Er dere ikke enig? I de fleste tilfellene har jeg det nemlig morsomere på vors, så en fredagskveld i trivelige omgivelser og godt selskap passet meg perfekt. Det positive med å drikke hjemme er at man sparer penger og unødvendig energi på skyss til- og fra.  

Også i kveld skal vi møtes for en sving. Formen er riktignok noe redusert, men jeg regner med at den kommer seg etter et par glass med bobler. Mihi! :-) Gjør som meg, kos dere og NYT lørdagskvelden. Vi blogges. 

Heisann! Da er jeg endelig hjemme på landet. Utrolig deilig å komme hjem til norsk natur og frisk luft! Det tror jeg Kristian synes også. I natt skal vi sove over hos pappa og Marit. I morgen skal vi hilse på mamma og store søster, før vi setter kursen innover til byen for å feste sammen med Julia. Det blir moro! Til en forandring er det helt fantastisk å ha fri på helg. Som dere kanskje skjønner skal den nytes for alt den er verdt. Anbefaler dere å gjøre det samme. Minner i samme slengen om at konkurransen jeg hadde i samarbeid med Bølger nå er avsluttet. Takk til alle som var med! Vinneren har blitt kontaktet på mail.  

Her ser dere dagens antrekk:  

Veske - River Island // Skjerf - Acne // Bomber jacket - Volt (Lignende HER) // Hoodie - H&M // Jeans - HER // Boots - ZaraLike or dislike?

Hei! Julia her. Glenn er ute å flyr akkurat nå, og hadde derfor ikke tid til å blogge selv. Tenkte jeg kunne komme med noen ting dere ikke visste om Glenn, syns personlig slikt er så morsomt å lese om andre!

- Glenn er den største perfeksjonisten jeg vet om! Absolutt alt han gjør skal være gjort perfekt. Om vi for eksempel skal ta et bilde sammen og det ligger en hårbørste i bakgrunnen må vi ta bildene på nytt. Haha!

- Han er verdens tregeste person, noe som igjen kommer av at han er en perfeksjonist. For eksempel om jeg sier at vi skal møtes om en halvtime, kan du banne på at han kommer om minimum en time. Det er fordi han for eksempel bytter klær femti ganger fordi han aldri blir fornøyd med antrekket, for så å ta på seg antrekket han tok på seg først av alle. På jobb derimot, klarer han merkelig nok å komme tidsnok. Rart det der....

- Glenn blir veldig fort fornærmet, og kan ta seg veldig nær av ting. Som for eksempel om han får negative kommentarer på bloggen, så tar han det veldig til seg. Han legger mye arbeid i at bloggen skal være så bra som mulig, og da syns han det ikke er noe gøy når folk kommer med drittslenging.

- Han har slitt lenge med at han ikke har blitt forelsket tidligere, og syns det har vært utrolig kjipt at han ikke følte noe spesielt for noen han har datet før. Men det er noe annet med Kristian! Som hans beste venninne kan jeg si med hånden på hjertet si at nå er Glenn endelig forelsket for første gang, og det er veldig koselig. Spesielt siden Kristian er en utrolig god og herlig gutt, og de passer så godt sammen! <3

- Vi smitter hverandre veldig med humøret, så om han er sur så blir jeg også sur og omvendt. Det samme gjelder om vi er glad selvfølgelig.

- Han er en riktig partykonge! Når vi er på byen så gjør han egentlig ikke annet enn å danse. Og shotte. Han danser seriøst i timevis uten å bli sliten, og drar meg frivillig eller ufrivillig med på dansegulvet. Haha!

- Igjen noe festrelatert. Han drikker som en ekte fræning (fræna er et tettsted (liten by) utenfor Molde). Det vil si at drinkene han blander er 50 prosent alkohol og resten blandevann. Dette kaster han ned som om det var vann (eller pepsi max i glenn sitt tilfelle)! Igjen noe som kan føre til hans dansegladhet. 

- Han er en skikkelig godtemoms, og koser seg like mye på hverdag som i helg. Ikke hver eneste dag selvfølgelig, men det er flere kvelder vi klarer å overbevise oss om at det hadde vært en god ide med godis. Haha, det er farlig for helsen at vi er så gode venner!!

Jeg kunne sikkert skrevet i evigheten om hans skjulte sider, men det er ikke alt som egner seg på internett heller! Hihi :-)

I morgen kommer jo Glenn og Krisitan til Molde, og jeg gleder meg som en gaaaaal!

Hepp! Til en forandring trengte jeg ikke å stå opp tidlig i dag. Flyet jeg skal videre med går ikke før nærmere halv syv i kveld, noe som betyr at jeg har hatt hele dagen i Haugesund. Jeg hadde planer om å stå opp tidlig for å trene, men det ble det ingenting av - som vanlig. I stedet tenkte jeg å ta meg en tur ned i sentrum og titte litt. Kanskje jeg finner meg noe å spise også. Nedenfor ser dere antrekket jeg hadde på meg i forbindelse med VIP kvelden på Oslo City. Legg merke til den nye genseren fra Stylepit

Genser - Stylepit (HER) // Skjorte - Zara // Chinos - Zara // Boots - Dr Martens (HER) // Klokke - Casio Hva synes dere om antrekket?

Se hva jeg fikk i posten i dag: 

Mine første Dr Martenshar endelig ankommet! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Tro meg, de er mye finere i virkeligheten enn på bildet. Og best av alt, de sitter som støpt. Dr Martens er nemlig litt stor i størrelsen, akkurat sånn som converse.    

Har du Dr. Martens? I så fall, hvilken farge?

Hei dere! Oslo City fyller i disse dager 25 år og i den forbindelse var jeg i går invitert til VIP kveld sammen med gjeng utvalgte bloggere. I en egen, fancy lounge satt vi først og minglet med sushi og litt bobler i glasset. Etter hvert fikk vi utdelt goodiebags og gavekort til en verdi av 1500,- til å shoppe for. Det passet meg midt i blinken ettersom jeg på forhånd hadde sett meg ut en bomber jakke på Volt. Takk til Gambit og Oslo City for en fantastisk kveld!

Har du lyst til å vinne shopping på Oslo City til en verdi av en halv million kroner? Eller en eksklusiv VIP kveld med din beste venn? Alle kan delta og alle kan vinne, uavhengig om du har blogg eller ei. (Aldersgrense 18 år). Meld deg på HER.  

Caroline Maria og June. 

Marthe og Annika. Meg, Andrea og Bjørn Erik. 

 

Hva synes dere om jakka? Var den ikke fin? 

PS! Akkurat nå er det 15% rabatt på alle jakker hos Nelly. Menn HER, Kvinner HER. 

Hei, hopp! Hvordan står det til med dere? Klar for en ny og spennende uke? Det er i hvert fall jeg! Til en forandring sov jeg i min egen seng i natt. Det var ufattelig deilig å komme hjem en liten tur etter å ha vært på farta de siste dagene. Jeg har bare denne ene mandagen fri før jeg skal tilbake på jobb. Fra og med fredag har jeg seks dager fri, så jeg skal ikke klage. Gleder meg fælt til helgen. Da skal jeg nemlig ta med meg Kristian til Molde for første gang. Det blir moro!

Genser fra Bølger

Nå skal jeg ta turen på Brun og blid, før jeg må gjøre meg klar til VIP-kveld hos Oslo City. Jeg har forresten forhåndsskrevet et innlegg til dere som kommer i løpet av dagen, so stay tuned.  Ha en fin mandag alle sammen, vi blogges! :-)

Hola! Nå sitter jeg og spiser frokost på Gardemoen før jeg skal fly tur/retur Alicante. Jeg er ikke tilbake før i kveld så jeg booket meg like gjerne inn på Airport Hotel. Da slipper jeg å stresse med flytog og unødvendig bæring av håndbagasje osv. Dessuten unngår jeg fristelsen til å dra ut på byen eller i verste fall risikere en søvnløs natt før jeg skal på jobb igjen i morgen.  

Nedenfor ser dere mine siste oppdateringer på instagram. Hvis du ikke allerede gjør det, følg meg gjerne på @glennhenriksen 

1. Melonshots med vaniljesaus. 2. Meg og Kristian hos Hendrix Hair i Pilestredet. 3. Isabell og meg i Mexico. Savn! 4. Her er jeg fullt påkledd og klar for å gå på butikken. 5. Her har dere kyssebildet av meg og Kristian dere etterlyste. 6. Utsikt over vakre sunnmøret. 7. Brun og blid i Tromsø. 8. Milkshake med kjæresten. 9. Selfpic.   

God fredagskveld! I skrivende stund ligger jeg i Trondheim og ser på Twilight. Jeg er dødsliten etter å ha jobbet i over tolv timer. Det går nemlig på bekostning av nattesøvnen når man skal være sosial de dagene jeg jobber. Tenkte bare å stikke innom for å vise dere gårsdagens antrekk før jeg tar kvelden. En ny og lang arbeidsdag venter i morgen, så her gjelder det å være opplagt. 

Jakke - H&M // Genser - Zara // Skjorte - Volt // Jeans - HER // Sko - Aldo 

Hva synes dere om de nye skoene mine fra Aldo? Fine, ikke sant?

Tidligere i kveld kom Torill og hentet meg på hotellet. Etter planen skulle vi dra hjem til henne og lage middag, men i stedet dro vi på Egon. Der ble vi sittende å skravle langt om lenge med munnen full av kylling og tempura scampi. Nå har vi byttet ut dongribuksa til fordel for daffeklær og film. Vi skal nemlig se Fast & Furious 6. Da gjenstår det bare å se om Vin Diesel og resten av gjengen klarer å gjenskape den samme magien som i de første filmene. Med dette sier jeg god natt fra sengekanten i rosenes by! :-) 

God dag kjære lesere! I skrivende stund sitter jeg og svarer på mail mens jeg nyter utsikten over Moldefjorden. Jeg er allerede godt i gang med dagen, da jeg har vært våken siden kl 04 i natt. Etter tre fine dager sammen med kjæresten var det perfekt å avslutte første arbeidsdag i hjembyen Molde, hvor jeg skal sove over til i morgen. Apropos! Dette er en av totalt tre overnattinger jeg har fått i Molde denne måneden. Dere må tro jeg er fornøyd med det! Slettes ikke feil å kunne kombinere jobb med venne- og familiebesøk.


Se på den nydelige utsikten jeg har fra hotellrommet mitt på Rica Seilet. I likhet med Oslo er det fint høstvær her i Molde også.

Senere i kveld skal jeg trene, ta sol og være litt sosial. MEN for at jeg skal klare å gjennomføre det må jeg ta meg en aldri så liten høneblund.

Ha en fin dag da dere, vi snakkes! :-) 

Tenk, nå er det bare litt over to måneder til jul og desember måned. Det er snart på tide å bytte ut converse med boots, og skinnjakka med en varm parkas. I grunn helt greit for min del. Ja, for nå har jeg oppdatert garderoben med ny vinterjakke, lue, skjerf og nye vintersko. Mamma sa alltid til meg da jeg var liten: "Det er ingenting som heter dårlig vær, bare dårlig klær". Først da jeg kom i 20-årene skjønte jeg betydningen av det.  

Nedenfor har jeg samlet sammen alle antrekkene fra september: 

1 og 8 er mine to favoritter. Hvilket antrekk likte du best? 

Hei! I dag var det så kjølig at jeg måtte ta i bruk den nye lua mi fra Acne. Dere må tro den blir kjekk å ha nå mot kalde høstkvelder: 

Lue - Acne // Genser - Zara // Militær jakke - Cubus // Jeans - HER // Veske - River Island // Boots - Zara // Klokke - HER 

I kveld har Kristian og jeg vært å spist på Friday´s nede ved Jernbanetorget. Hyggelig å unne seg en bedre middag den siste kvelden vi har sammen. På veien hjem gikk vi innom butikken og kjøpte inn is og bringebær til dessert. Ikke rart jeg får følelsen av helg hver gang Kristian er på besøk, vi er nemlig eksperter på å kose oss hver gang vi møtes. I skrivende stund sitter vi å ser på filmen "Terkel i knipe". Jeg har riktgnok sett den mange ganger før, men jeg ler like godt hver gang. Noen av dere som har sett den? God ettermiddag! Kristian og jeg sov lenge i dag. Deilig det! I hvert fall når man er to under samme dyne. Mihi. Mens Kristian fortsatt lå å sov stod jeg opp og laget frokost, eller lunsj om du vil. Dere må tro han var fornøyd da han våknet til dekket bord og nystekte pannekaker. Med en varm kopp sjokolade til smakte det helt fantastisk. Til de av dere som har kaffemaskin anbefaler jeg dere å prøve NESCAFÉ Dolce Gusto sin kapselvariant med smak av Nesquik. For det første smaker den mye bedre enn den man blander ut selv og for det andre trenger du ikke ekstra krem på toppen, da kaffemaskinen lager dette. Yummy! 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits