Jeg er bare en snartur innom for å ønske alle sammen en fin fredagskveld! Gårsdagens festligheter på Lawo var virkelig en stor suksess. Håper og tror at denne kvelden blir minst like bra. Det eneste som var litt nedtur var at jeg ikke fikk festet på huggtennene som jeg kjøpte. 300 kroner rett i dass der altså. Men, men! Resultatet ble ikke så aller verst likevel da: 

Happy halloween alle sammen! 

God dag dere! I morges ble jeg hentet med taxi og kjørt ut til Alnabru, hvor BESTSELLER arrangerte presselunsj. I lyse og fine lokaler fikk jeg se SS15 kolleksjonen fra brands som Selected Homme, Only & Sons og Jack & Jones. Før visningen fikk vi servert deilig lunsj bestående av laks, foccacia, frukt og grønnsaker. Perfekt start på dagen i følge min mening. 

Se på denne lille sjarmøren da! Her har dere Espen i sitt rette element. Hehe. 

Selected Homme er jo et merke sikkert de fleste av dere har hørt om. Selv er jeg en stor fan av ytterjakkene deres. Ovenfor ser dere to av modellene som kommer i salg neste vår/sommer. Jeg digget begge to! Det beste med Selected Homme er at man får kjøpt freshe klær til en overkommelig pris. På den måten kan man oppdatere garderoben uten å bli ruinert. 

BESTSELLER hadde virkelig pyntet og ordnet til vi kom. Her sammen med herlige June. 

Only & Sons er kanskje for mange fortsatt litt ukjent, men det er virkelig et merke som er up & coming. SS15 kolleksjonen deres bærer preg av blomsterprint i en en mer rocka sammenheng. Jeg ser for meg at mange av plaggene deres ville tatt seg veldig bra ut i kombinasjon av et par svarte jeans og en skinnjakke f. eks. 

Nå skal jeg ut og finne det siste tilbehøret til kveldens halloween kostyme. June har tilbudt seg å sminke meg for anledningen og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til det endelige resultatet. Ha en fortsatt fin torsdag da dere, vi blogges. 

God kveld! Da var vi midtveis i uka og et skritt nærmere helg. I morgen arrangeres det Halloweenparty i regi av BI, noe jeg ser frem til å feire! Alltid moro med utkledningsfester synes jeg! Som stor fan av vampyrer er det nok ingen hemmelighet for hva jeg velger å kle meg ut som. Jeg har ikke tenkt å fokusere så alt for mye på selve kostymet, men heller på de små detaljene som linser, litt sminke og huggtenner. Flere enn meg som har planer om å feire halloween i år?Disse huggtennene bestilte jeg på superkul.no  

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å hente inspirasjon til morgendagen. Hehe. Håper alt står bra til med dere! Vi blogges i morgen. 

Nedenfor har jeg plukket ut 12 forskjellige jakker som holder deg varm og moteriktig gjennom høsten. Hvis jeg bare skulle holdt meg til en jakke gjennom hele høsten hadde jeg blitt fort lei og synes derfor det er fint med litt variasjon. Jeg mener alle menn bør ha minst en parkas og en frakk. I samlingen min mangler jeg en grå frakk og det blir derfor mitt neste kjøp. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil gå for en lys- eller mørkgrå enda. Nr 10 er foreløpig en sterk kandidat. 

1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER 

10. HER // 11. HER // 12. HER 

Noen dere likte? 

//Annonselenker.

Hallo fra sofakroken! Nå som det har blitt høst er det ekstra koselig å pakke seg inn under et varmt pledd med levende lys og en god film på skjermen. Ja, for på dager som dette skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde en søndagskjæreste. Grunnen til at jeg sier søndagskjæreste er fordi at resten av uka er jeg ganske opptatt og da merker jeg ikke savnet så godt. Ergo, en søndagskjæreste hadde passet meg perfekt. Hehe. Spørsmålet er bare om det finnes noen der ute som kunne tenke seg en slik ordning?

Som tidligere nevnt var jeg i går ute å spiste middag sammen med Tina, moren hennes og ei venninne. Lille Asia imponerte som alltid med verdens beste sushi og selskapet kunne ikke vært bedre. Jeg glemte å ta med kamera, så dere får bare unnskylde kvaliteten. Denne helgen har vært alle tiders og jeg har kost meg fra ende til annen. Eneste minuset er som sagt litt mangel på omsorg og kjærlighet.. 

God lørdagskveld dere! I går var jeg rundt omkring på forskjellige eventer. Først ut på agendaen var lanseringsfest for et nytt magasin som heter Subjekt. Eventet ble arrangert på Ingensteds, hvor vi fikk servert vin og goodiebags. Senere på kvelden dro June og meg videre til Lawo på fashion party med Fashion One, og visning av norske designere som James Lazar Braathe, Norwegian Couture og Via Fernando Miralles. En av de mest innholdsrike fredagskveldene jeg har hatt på lenge, for å si det sånn. Veldig hyggelig å treffe igjen gamle kjente. Det ble dessverre ikke knipset så mange bilder, men her har dere i hvert fall et: 

Her sammen med to fine, Kristina, Hans Christian, på Ingensteds.Nå skal jeg ut å spise middag sammen med Tina, moren hennes og en venninne. Vi skal har reservert bord på Lille Asia og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg å til å gripe fatt på lørdagskvelden. Ha en fortsatt god helg da dere! Vi blogges i morgen. 

Morn! Husker dere da jeg fortalte dere om at jeg hadde vært i et spennende møte som kom til å påvirke bloggen min? Nå kan jeg endelig fortelle dere hva dette gjelder. I slutten av november, begynnelsen av desember lanseres bloggplatformen United Bloggers. Jeg var så heldig å bli spurt om jeg ville være endel av dette bloggnettverket og jeg klarte ikke si nei. Det unike med United Bloggers er at det er ikke hvem som helst som kan bli en del av det. Ja, for i motsetning til blogg.no vil jeg forhåpentligvis bli mer synlig i UB. For å se hvilke andre bloggere som skal være med på laget anbefaler jeg dere å like siden deres på facebook HER eller følge de på instagram HER.

Dette blir veldig spennende og jeg håper selvfølgelig at dere vil fortsette å følge meg videre på nye eventyr! 

En av de største inspirasjonskildene mine finner jeg gjennom instagram. Der følger jeg alt fra moteblogger, brands og magasiner som med sine kreative bilder er med på å forme min stil. Nedenfor har jeg plukket ut 10 av mine favoritt instagram-kontoer som jeg mener alle menn (og kvinner forsåvidt) bør følge. Disse har noe til en hver smak, enten du foretrekker dress, streetstyle eller en miks av begge deler. 

@marianodivaio

Skuespiller, modell og blogger. Mariano har ikke bare et flott utseende, men han har også en veldig god klesstil. Det er alltid like spennende å følge med hver gang han legger ut et nytt bilde siden han konstant er på farten. Irriterende nok ser han like bra ut på absolutt alle bilder. 

@iamgalla

Adam Gallager kjent som "iamgalla", er en av verdens største herreblogger innen mote. Det er kun et år siden jeg begynte å følge han faktisk, men har siden den gang vært stor fan. Jeg synes det er veldig inspirerende at han har så mange forskjellige stiler. I det ene øyeblikket poserer han på toppen av en bygning i New York og i det andre øyeblikket er han i Paris. Denne mannen ser like bra ut i dress som i alt annet han har på seg. 


@andreaswijk

De fleste av dere har sikkert hørt om bloggeren og artisten Andreas Wijk fra Sverige. Jeg har fulgt han i årevis og lar meg aldri slutte å fascinere. Det siste året har også han begynt å reise rundt i verden, noe som både gjenspeiler stilen og de karakteristiske bildene. Han er utvilsomt nummer 1 i scandinavia og hvis han fortsetter i samme tempo er det ikke lenge før vi ser han spise middag sammen med Mariano og Adam. Hehe.   

 @menwithstreetstyle

Dette er en av mine absolutt favoritter jeg liker å hente ispirasjon fra. På denne instagram-kontoen finner man en samling av ulike street style bilder fra alle mulige mennesker. Med så stort mangfold er det alltid like moro å se hva som dukker opp. Personlig er dette en kategori jeg føler min stil hører "hjemme".  

 @outfitgrid

Outfitgrid er også en veldig fin måte å la seg inspirer på. Denne kontoen kan på mange måter sammenlignes med "fashionforall", da bildene tilhører forskjellige mennesker rundt om i verden. Til en forandring fra de faste jeg følger er dette en konto som får meg til å tenke litt annerledes i måten å sette sammen antrekk på.

@menwithclass

Dette er instagram-kontoen for deg som er opptatt av klasse. Til min hverdag blir dette en smule overpyntet, men dersom anledningen byr seg er det veldig interessant å se hva som kan være aktuelt å ha på seg. Jeg er i grunn glad i å pynte meg jeg altså, men det bør kanskje stå i stil med det livet man lever. 

@fabioattanasio 

Fabio Attanasio er en moteblogger og freelance journalist med stor lidenskap for skreddersydde dresser. Den unge italieneren driver websiden thebespokedudes.com og skriver for et luksuriøst lifstilsmagasin i Milano. Det skal også sies at han er flink til å oppdatere instagram-kontoen sin regelmessig, noe som i hvert fall jeg finner inspirerende.  

@tsbmen

Denne instagramkontoen gir deg en nærmere titt på skaperen bak nettsiden tsbmen.com. Innleggene er ofte humoristiske og kan være alt fra hans nye Timberland støvler til en munter selfie fra en lunsj. I likhet med de andre instagram-kontoene jeg har tatt med på listen har også denne som formål å forbedre måten menn kler seg på.  

@mrporterlive

Mr. Porter dekker alle menns behov på en og samme side. De gir deg leksjoner i hvordan man skal håndhilse som en italiener eller hvordan man lager den perfekte kopp kaffe hjemme. En spennende profil som legger ut mange fine og varierte bilder med hensikt for å inspirere menn.e

@nordstrommen

Med utgangspunkt i både nettbutikk og blogg blir det gjennom denne instagramkontoen lagt ut inspirasjonsbilder som er veldig aktuell for den tiden av året vi befinner oss i. Menneskene bak denne profilen er svenske og vi vet jo at våre svenskevenner alltid er tidlig ute når det kommer til mote. Nok en bra instagrambruker dere kan dra stor nytte av.  

God ettermiddag! Jeg er bare en kjapp tur innom leiligheten for å kaste i meg litt mat før jeg skal videre på håndballtrening. Nedenfor ser dere noen antrekksbilder fra København. Har på meg den nye frakken min fra Tiger Of Sweden. Jeg elsker fargen og jeg synes den er like så fin å bruke til hverdags som til fest. Den er så og si utsolgt her i Oslo vet jeg, men jeg tror det er mulig å bestille den over nett. Jeg har min i størrelse 48 og da har jeg god plass til dressjakke eller en tykk genser under. Frakk - Tiger Of Sweden // Skjef - Acne // T-skjorte - Acne // Jeans - River Island // Sko - Adidas // Solbriller - Ray Ban 

Hva synes dere om frakken? Fin, sant? 

København er en fantastisk by! Bare så synd at vi ikke fikk mer enn 6 timer til rådighet. På tross av dette følte jeg vi utnyttet tiden godt. Før vi satte i gang med shoppingrunden måtte vi unne oss en etterlengtet frokost på Mc Donalds. På en dag som dette kunne jeg nemlig ikke forestilt meg noe mer fristende enn nuggets til frokost. Det sier vel kanskje litt om formen på gruppa? Hehe.

Etter at vi hadde fått i oss litt mat var det endelig klart for å sjekke ut butikkene. Foruten om å kjøpe meg ny parfyme på Abercrombie & Fitch hadde jeg ikke planlagt noe som helst. Vi tok i grunn hele byvandringen på sparket, i vårt eget tempo vel å merke. Høydepunktet for min del var uten tvil Illum Departent Store. For de av dere som ikke har vært der kan man sammenligne det med Steen & Strøm. Omringet av mine favorittmerker, deriblant Filippa K, Tiger Of Sweden og Acne, var det vanskelig å holde visakortet kaldt.   Her står Thea med avstøpningen til verdens høyeste mann. Det er helt sykt å tenke på at et menneske kan bli så høy og stor! 

Alltid like spennende å ta turen innom Urban Outfitters. Der kjøpte jeg den grønne bomberjakken dere ser på bildet over. Jeg satser på å vise den frem i et antrekksbildet før det blir for kaldt.  

Vi måtte selvfølgelig ta turen innom Disneybutikken å hilse på alle barndomsheltene våre. 

En av de som koste seg mest inne på Disney var Tina.

I håp om å ha nok parfyme ut året kjøpte jeg den største flasken denne gangen. Med på kjøpet ble også en ny t-skjorte og tre nye boksere. Alt i alt hadde jeg en fantastisk tur sammen med PR-linjen til København. Det ble kanskje litt for mye alkohol og litt for lite søvn, men det er vel sånn man må regne med på slike turer. Dagen i dag har bare gått med til avslapping. Jeg har vekslet mellom sofaen og senga, noe som har vært ufattelig deilig. I morgen er jeg klar for å gripe fatt på hverdagen igjen. Det er riktignok bare to av de igjen før helgen intreffer, men det betyr bare at jeg må være ekstra produktiv. Jeg håper alt står bra til med dere! Vi skrives i morgen. 

Hallo onsdag - hallo dere! Jeg tok visst feil da jeg tidligere uttalte meg om at det var på tide å legge bort skinnjakken for sesongen. Temperaturene svinger jo mer enn karusellene på Tusenfryd, så her må man bare kle seg etter det. Antrekket nedenfor hadde jeg på meg samme dagen vi dro til Danmark. Skinnjakken min fra Saint Laurant er uten tvil det dyreste plagget jeg har, men også det fineste. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Modellen heter Classic Motorcycle og er kjøpt i Dubai, hvis dere lurte.

PS! Jeg vil også minne dere om konkurransene jeg har gående på instagram. I dag har du muligheten til å vinne en genser og en skjorte fra Bertoni (samlet verdi 1499,-). Gå inn på instagramkontoen min og les hva du må gjøre for å delta! På fredag har du muligheten til å stikke av med en vaskemaskin fra Simens til en verdi av 13 190 kr, så her gjelder det å holde seg oppdatert. 

Leather jacket - YSL // T-shirt - Filippa K // Scarf - Acne // Jeans - River Island // Boots - Gant 

God kveld! Da er jeg tilbake i Oslo etter en heidundranes tur med danskebåten. Det var som fryktet dårlig internettforbindelse på båten, så oppdateringene kommer litt på etterskudd. Håper det går bra! Jeg reiste som tidligere nevnt sammen med hele PR-linjen på BI og hvis jeg ikke husker helt feil så var vi ca. 60 stykker til sammen. En stor gjeng med andre ord! På søndag hadde styret i studentforeningen laget en quiz som vi fikk bryne oss på. "Laget" mitt stakk dessverre ikke av med førsteplassen og vinflasken, men vi hadde det innmari gøy fordet. Senere på kvelden var det middag og festligheter som stod på agendaen, før det neste dag var klart for shopping i København. 

Før ombordstigningen.

Taxfree shopping! Det blåste stiv kuling oppe på dekk. Her poserer jentene i kjent Titanic stil. Haha. 

Buffeten var faktisk helt innafor. Man kunne velge mellom alt fra hummer til kanari. 

Jeg var så heldig å dele rom med disse flotte jentene. Isabell, meg, Tina og Helene. Rommene var riktignok ikke større enn et bøttekott, men vi klarte oss overraskende bra ut fra omstendighetene. Vi kunne selvslagt oppgradert oss til et større rom hvis vi ville det, men vi ble alle enige om å bo nede med de andre. "Danskebåten" er jo ikke akkurat noe cruise til Karibien, så da sparte vi oss heller for pengene og brukte det på shopping i stedet. Formen i dag har vært rimelig redusert, men jeg tenker likevel å ta turen på håndballtrening. Jeg tror jeg har godt av å løpe litt etter alle de festlighetene jeg har vært med på i det siste. Bilder og tekst fra dag 2 i København kommer i et eget innlegg. Vi blogges!  

Hallo! I tilfellet det ikke var internett ombord har jeg derfor forhåndsskrevet dette innlegget. Mange av dere lurer ofte på hvor jeg har kjøpt de forskjellige klærne jeg bruker, og i den anledning tenkte jeg å lage en fast spalte på bloggen som heter "stjel stilen". Nedenfor har jeg samlet sammen de seneste antrekkene mine og funnet tilsvarende produkter på Nelly. Håper det kan være til inspirasjon:  

1. SUNGLASSES // 2. JACKET // 3. T-SHIRT // 4. CHINOS // 5. WATCH // 6. SNEAKERS

1. COAT // 2. DENIM JACKET // 3. JEANS // 4. T-SHIRT // 5. BOOTS // 6. WATCH

1. BELT // 2. SHIRT // 3. SUIT // 4. WATCH // 5. SHOES // 6. HANDKERCHIEF

1. LEATHER JACKET // 2. SUNGLASSES // 3. JEANS // 4. SWEATER // 5. WATCH // 6. SHOES

 //Annonselenker.

Simens´ nye vaskemaskin iSensoric har en følelse for flekker - har du?

Jeg har en gledelig nyhet til dere! I samarbeid med Siemens Hvitevarer gir jeg deg nå muligheten til å vinne designerplagg fra Bertoni og Honkydori til en samlet verdi av 2800,- En heldig vinner vil også stikke av med en iSensoric vaskemaskin til en verdi av hele 13 190 NOK. 

Konkurransen vil foregå på instagram, så jeg anbefaler dere å følge meg der hvis dere vil delta. Der kommer jeg til å legge ut bilder av premiene som har en illustrert flekk på seg. Deres oppgave blir å gjette hva flekken består av. Gjetter du riktig er du med i konkurransen. Du gjetter gjennom å kommentere på bildet - og glem ikke å tagge besvarelsen din med hashtaggen #glennisensoric Hvis du for eksempel tror at flekken består av masjones skriver du: "Majones" #glennisensoric

Konkrransereglene i korte trekk:

1. Følg meg på instagram @glennhenriksen

2. Gjett hva plaggets flekk består av. Du gjetter gjennom å kommentere på bildet. 

3. Tag besvarelsen din med hashtaggen #glennisensoric

Vinnerne blir trukket og kunngjort på instagram den påfølgende dagen. Jeg anbefaler dere derfor til å sjekke instagramkontoen min regelmessig for ikke å gå glipp av muligheten til å vinne. Husk! Du vil også ha muligheten til å vinne en iSensoric vaskemaskin gjennom å skrive hvorfor du fortjener å vinne, so stay tuned. Da gjenstår det bare for meg å ønske dere masse lykke til!

 

//Annonse.

Morn! Jeg var oppe før klokken ti og det på en søndag. Ikke ofte det skjer, for å si det sånn. Jeg er som dere skikkert skjønner ingen morgenfugl og så sant det lar seg gjøre liker jeg å sove lenge. Årsaken til at jeg måtte sette på alarm til i dag morges var ikke fordi jeg skulle på gudstjenste, men fordi jeg måtte opp å pakke. Som jeg nevnte til dere i går skal jeg i dag ut å reise. Det var dessverre ingen av dere som tippet riktig, så da får vi spare middagen til en annen gang. Klokken 15:00 er det avgang fra Oslo retning København. Denne gangen er det ikke klatring og friluft som står på agendagen, heller tvert i mot.

Jeg skal nemlig ta danskebåten til København sammen med hele PR-linja på BI. Vi blir en veldig stor gjeng og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg. Sist jeg tok danskebåten var jeg kanskje 8--9 år, så det blir interessant å se hvordan det går for seg denne gangen. Dette høres kanskje litt ut som en typisk tur for pensjonister, men når vi fra PR-linja overtar skuta blir det nok hæla i taket og tenna i tapeten. Hehe. Kamera og Macen blir selvfølgelig med på tur, så da får vi krysse fingrene for at de har internett ombord.  

Stemningsbilde fra fadderullan. 


PS! Senere i dag kommer jeg til å kjøre en sykt kul konkurranse som dere IKKE kan gå glipp av. Hold dere oppdatert. Vi blogges. 

Hei, hei! Etter gårsdagens festligheter var det maks deilig med en avslappende lørdagsformiddag. June og meg har i grunn bare ligget i sofaen med hver vår Mac og surfet gjennom alle verdens nettsider. Skremmende hvor fort tiden går når man sitter på nett. Jeg kan lett slå ihjel en normal arbeidsdag på nettshoppiing og blogglesing, for å si det sånn. I håp om å våkne tenkte vi å trosse regnværet og ta oss en spasertur i Frognerparken. Slik det ser ut som nå blir det en rolig lørdagskveld for mitt vedkommende, men man skal aldri si aldri. Gleder meg til i morgen, for da skal jeg ut på tur igjen! Jeg spanderer middag på den av dere som klarer å gjette hvor jeg skal. Hehe.

Hat - Acne // Bomber Jacket - These Glory Days // Tee - Filippa K // Jeans - River Island // Shoes - Adidas 

Hei igjen! Endelig helg! Nå sitter June, Donna og meg klistret foran tv-skjermen hjemme hos meg og ser på idol. Storfavoritten er selvfølgelig Jesper fra Molde, som i kveld smeltet hele Norge med godlåten "Finaste eg veit" av Hellbillies. Taco, idol, levende lys og besøk av to fine jenter er absolutt ikke feil på en fredagskveld. Vi har også kjøpt inn litt vin og øl som vi skal kose oss med senere. Det spørs om det blir en aldri så liten tur ut på byen, men jeg har bestemt meg for å ta det rolig siden jeg skal til tannlegen i morgen tidlig.    Med dette ønsker jeg dere en riktig god helg, vi blogges! :-) 

God ettermiddag godtfolk! I skrivende stund sitter jeg på kaffebrenneriet i Bogstadveien. Det pågår nemlig visning i leiligheten min, så da måtte jeg finne et annet sted å være i mellomtiden. Dersom det ikke lar seg gjøre å bo der videre blir jeg nødt til å finne meg noe annet. Jeg krysser fingrene for at jeg får fortsette å bo der etter at leiligheten blir solgt, men det er jo selvfølgelig ingen garanti for det. Nedenfor har jeg plukket ut mine seneste oppdateringer på instagram. Dette er bilder som ikke har blitt lagt ut på bloggen vel å merke. Til de av dere som av en eller annen grunn ikke følger meg på instagram så oppfordrer jeg dere til å gjøre det!

@glennhenriksen 

1. Antrekksbilder på Akershus Festning sammen med Espen og June. 2. Sneak peek på dagens outfit. 3. Besøk av verdens beste Julia! 4. Oliva sammen med June. 5. Selfie. 6. Hverdagsbilde fra skolen. 7. Vors med gutta fra PR-klassen. 8. Bursdagsfeiring for Cathrine. 9. Smarteste matboksen ever, fra Enklereliv. Har du en inspirerende instagramkonto? Da vil jeg veldig gjerne følge deg! Skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet. 

God kveld i stugu! Da jeg kom hjem fra håndballtrening laget jeg meg noe så enkelt som havrepannekaker. Dette er noe jeg pleier å spise ganske ofte egentlig, enten til frokost eller til kveldsmat. Sliter du med matlysten tidlig på morningen kan dette være et godt alternativ. Det hender at jeg lager litt større posjoner slik at jeg har til lunsj på skolen dagen etterpå. Havrepannekakene smaker i følge min mening like godt varme som kalde. Hvis de skal spises kald er det kanskje lurt å ha på litt ekstra smør og et fristende pålegg slik at det ikke blir så tørt. Du trenger: 

» 2-3 dl havregryn.
» 2 egg.
» 2-3 ts sukrin. 

Fremgangsmåte:

» Bland ingrediensene i en bolle. 
» Evt. spe ut med litt melk hvis røra blir for tykk.
» Deretter er det bare å forme pannekakene slik du vil ha dem og steke de på panna.

Forslag til pålegg:

» Cottage cheese med bær og/eller frukt.
» Brunost.
» Hvitost.
» Syltetøy eller low carb sirup. SMAKELIG MÅLTID! :-) 

God dag kjære lesere! Høsten har for lengst gjort sin entre her i hovedstaden og temperaturene synker dag for dag. Nå er det for alvor på tide å finne frem luer og skjerf som holde deg varm. Jeg er ikke helt klar for å ta i bruk parkasen riktig enda merker jeg og tviholder derfor på de mindre variantene, så sant det lar seg gjøre. Lag på lag er en av de stilene som kjennetegner høstmoten. Det holder ikke bare kulden ute, men det gir deg også muligheten til å eksprimentere når det kommer til sammensetningen av antrekk. Burgunder er en av mine favorittfarger i år som i fjor. Det kan kombineres med de fleste farger som f.eks blått, grått, svart, hvitt og brunt. Personlig synes jeg det tar seg bra ut i kombinasjon med mørke jeans, slik jeg har gjort i antrekket under.  

Jacket - H&M // Sweater - Zara // Shirt - These Glory Days // Scarf - Acne // Jeans - River Island // Boots - H&M // Watch - Swiss Army

Høsten er en fin årstid, er dere ikke enig? 

Hei dere! Da jeg vant Olympus kamera fikk jeg med to gavekort på Lille Asia i Hegdehaugsveien, og i dag følte jeg det var på sin plass å bruke det ene. Jeg valgte å invitere med meg June ut på middag siden vi har vært så mye sammen i det siste. Dessuten synes jeg det er hyggelig å kunne dele frynsegodene med noen som faktisk fortjener det. Jo mer jeg spiser på Lille Asia, jo mer glad blir jeg i restauranten og ikke minst, maten. Det er noe med atmosfæren der inne som får meg til å slappe av. Jeg er også stor fan av konseptet de kjører på helg, da de gradvis gjør om restuaranten til et utested med dj og høy partyfaktor. Anbefaler dere å ta turen hvis dere ikke har vært der før. Det skal også sies at de har mye deilig å velge mellom på menyen, men siden June og meg elsker sushi ble valget enkelt. Nam! Alle favorittene samlet på et og samme fat.  Nå skal jeg støvsuge og vaske litt klær. Bilder av dagens antrekk kommer i løpet av kvelden. Ha det fint så lenge! 

Nå kjører Nelly mid seson sale med opptil 70% rabatt på utvalgte produkter. Selv har jeg funnet mange godbiter som jeg bare må bestille! Her er det mye penger å spare, så jeg anbefaler dere å benytte muligheten til å bestille farsdagsgave og/eller julegaver til venner og familie. Det fine med å bestille klær hos Nelly er det er gratis å sende varene i retur dersom de ikke skulle passe. HUSK! Det lønner seg å være rask på avtrekkeren, da de mest populærer størrelsene forsvinner først! Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter:  

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

5. HER // 6. HER // 7. HER 

8. HER // 9. HER // 10. HER 

11. HER // 12. HER // 13. HER 

14. HER // 15. HER // 16. HER 

 

Resten av salget finner dere HER. 

//Annonselenker.

Hei, hopp! I går var det blogg for alle penga, men i dag må jeg faktisk prioritere skolearbeid. Siden jeg måtte skippe dagens forelesning til fordel for tannlegebesøk må jeg lese litt på egenhånd. Senere i kveld er det håndballtrening og det gleder jeg meg veldig til. Når det skranter på treningslysten er det ingenting som er bedre enn å være med på lagidrett eller gruppetreninger. Er dere ikke enig? 

Forresten! Jeg har en gladnyhet å dele med dere. Hiphunters Magazine har rangert meg som en av de 30 største herrebloggene i verden!! Dere må tro jeg ble en smule overrasket da jeg åpnet mailen i går kveld. Jeg føler meg veldig begjæret over å være på samme liste som modellen Mariano, Iamgalla og Andreas Wijk. Listen over de utvalgte herrebloggene finner dere HER

Leather Jacket - Acne // Sweater - Zara Man // Jeans - HERE // Shoes - HERE // Sunglasses - Ray Ban // Watch - Marc Jacobs (Adlinks)

Ha en fin tirsdag alle sammen. Vi skrives!

God kveld! Har dere hatt en fin mandag? Jeg for min del startet uken med et spennende møte i forbindelse med bloggen. Gleder meg til å fortelle dere hva det gjelder så snart omstendighetene tillater det. Forhåpentligvis vil det nye samarbeidet være med på å løfte bloggen og gjøre meg mer synlig ute i det store bloggsamfunnet. Jeg er ganske sikker på at dere som leser bloggen min daglig også kommer til å ta glede av det endelige resultatet. Etter at kontrakten var underskrevet dro Espen, June og meg på Joe & The Juice for å feire. Der ble vi sittende og skravle en timestid før vi tok turen ut til festningen for å knipse antrekksbilder i det fine høstværet. Kulden har virkelig meldt sin ankomst her i hovedstaden, så dette er nok en av de siste gangene dere får se meg med skinnjakke for denne sesongen.  

Espen gir meg en aldri så liten leksjon i hvordan jeg bør "posere". Hehe.   

Her er en liten smakebit dagens antrekk. Jeg skal prøve å få lagt ut flere bilder i løpet av kvelden, men hvis ikke jeg rekker det så poster jeg det i morgen. Hold dere oppdatert. Vi blogges! :-) 

Hei dere! Her kommer den siste oppdatering fra presseturen med Victorinox. På fredagsmorgen ble vi hentet med buss og kjørt til Møns Klint, Danmarks høyeste klippevegg helt øst på øya Møn sør for Sjælland. Da vi kom frem ble vi møtt av to erfarne friluftsguider som fortalte oss om riktig knivbruk og tips om spikking. Vi fikk i oppgave å lage hver vår gåstav og til dette skulle vi selvfølgelig bruke den berømte lommekniven til Victorinox, Swiss Army Knife. Jeg har vel ikke spikket siden jeg gikk på barneskolen, så det var moro å få prøve seg igjen. Med hver vår gåstav gikk vi oppover i høyden for å begi oss ut på dagens høydepunkt, nemlig klatring i tretoppene.   

Denne lommekniven er faktisk veldig praktisk og burde vært en allemannseie. 

June viser stolt frem sin nye gåstav! 


Siden jeg har høydeskrekk var det en stor utfordring å skulle balansere på en line 80 meter over bakken. Takket være gode intstruksjoner, sikkert utstyr og felles oppmuntring fra resten av gruppa klarte jeg å fullføre med glans. 

Etter at vi hadde gått på line var det Zip-line som stod for tur. For å komme oss opp i høyden måtte vi klatre opp i et 12 meter høyt tre, for så hives oss utenfor. Dette var heldigvis bare gøy! Fantastisk opplevelse å seile gjennom den vakre skogen så høyt over bakken.  

Team Norway, glade og fornøyde etter egeninnsatsen i tretoppene. 

Her nyter vi en velfortjent lunsj i skogen. 

Før hjemreisen fikk vi oppleve det som kanskje er hovedattraksjonen på Møns Klint, den store klippeveggen. Området er en samling av biotoper. Kombinasjonen av kalkstein i grunnen, et tørt lokalklima og begrensninger i landbrukets utnyttelse av området har bidratt til en biologisk avgrensning som ga oss en anelse om hvordan landet så ut før industrialiseringen av landbruket startet. Utsikten er som dere ser på bildet ovenfor helt nydelig. 

For å komme oss ned til stranden måtte vi gå ned Danmarks lengste trapp som bestod av hele 497 trinn. Det er fullt forståelig Møns Klint er en populært turistattraksjon. Naturen og omgivelsene er virkelig noe som er verd å få med seg. Anbefaler virkelig de av dere som har muligheten til det å besøke dette området. Jeg er forøvrig veldig takknemlig for at Pressekontakterna og Victorinox inviterte meg med på denne innholdsrike turen. Jeg koste meg fra ende til annen! Veldig moro å få oppleve noe annet som er til stor kontrast fra min hverdag i hovedstaden. Dette er utvilsomt noe jeg kommer til å leve lenge på.

Er det noen av dere lesere som har vært på Møns Klint forresten?  

God dag sprekinger! Endelig har jeg tid til å fortelle dere litt om torsdagens sammenkomst. Etter en halvannen times kjøring fra Kastrup kom vi frem til vakre Johanneberg Hotel rundt kl 16:30. Da var det bare å legge fra seg bagasjen og gjøre seg klar for presentasjon av de mest populære produktene til Victorinox. Første del av foredraget var det sjefsdesigneren til Victorinox, Christoper Raeburn, som stod for. Han introduserte oss for kleskolleksjonen og den berømte lommekniven, Swiss Army Knife. Andre og siste del av presentasjonen fikk vi en gjennomgang av den nye INOX klokken. En veldig fin klokke som står høyt på ønskelisten min. Den er ikke bare fin å se på, men den er også veldig robust. Vi fikk se et videoklipp der klokken ble kvalitetstestet og jeg kan ikke si annet enn at jeg ble mektig imponert.  

Som dere ser ligger Johanneberg veldig fint til på Sjællands sydkyst.

Senere på kvelden var det duket for tre retters middag i hyggelige omgivelser med fyr i peisen og sprudlevann i glasset. Før vi satt oss til bords fikk vi teste ut de sylskarpe kokkeknivene til Victorinox. Under ledelse av superkokken Jonas Helgesson fikk vi gode intrukser om hvordan vi skulle skjære opp kjøttet på riktig måte. Kveldens høydepunkt var utvilsomt middagen, som er noe av det beste jeg har smakt på lenge. Selskapet var det heller ingenting å utsette på. Nok en gang var jeg så heldig å få ta del i et minnerikt event sammen med min gode venninne June. Vi var forøvrig de eneste bloggerne fra Norge. Det er litt stas da!

I neste innlegg tenkte jeg å vise dere bilder fra gårsdagens vandring på Møns Klint. Jeg kommer fortsatt ikke over hvor fint det var der! Vegetasjonen der er helt annerledes enn det vi er vant til hjemme i Norge. På mange måter minnet det meg litt om Sør-Afrika, slik jeg har sett det på tv vel å merke. Hehe. Stay tuned! :-)  

God kveld! Da er jeg hjemme igjen fra Danmark og tidenes pressetur med Victorinox. Det siste døgnet har vært helt fantastisk, for ikke å snakke om dagen i dag. Jeg har klatret, gått på line og prøvd zip line på dansk jord. Kamera er stappfullt av fine bilder som jeg gleder meg til å dele med dere, men det må vente til i morgen. I skrivende stund har jeg besøk av June. Vi har nettopp laget oss taco som vi skal kose oss med imens vi ser reprisen av idol. Håper dere har fått en fin start på helgen!    

Blidspent gutt på morgenkvisten utenfor Johanneberg Hotel. 

Hei, hei! Flytruren til København gikk som smurt og vi er vel fremme i vakre Møns Klint, som ligger en halvannen time utenfor København. Hotellet vi bor på, Johannaberg, ligger utpå landet omkranset av vakker natur. Jeg regner med at jeg får knipset noen bilder av omgivelsene i morgen. Nå har vi akkurat fått høre et spennede foredrag om de mest kjente produktene til Victorinox, deriblant den nye INOX klokken. Om få strakser skal vi lage middag sammen med kokken Jonas Helgesson, som blant annet har drevet den anerkjente restauranten Bungenäs, på Gotland i Sverige. Moro at vi får ta del i matlagingen synes jeg, og vi skal selvfølgelig benytte oss av Victorinox sine kokkekniver. Jeg krysser fingrene for at jeg ikke skjærer av meg fingretuppene. Haha! Bilder og mer utfyllende tekst fra kveldens sammenkomst kommer på bloggen i morgen, so stay tuned folkens. I mellomtiden får dere ta en titt på dagens antrekk:

Frakk - HER // Dongrijakke -  HER // Jeans - HER // Boots - HER (Annonselenker)Ha det fint så lenge, vi blogges! 

Morn! Da var kofferten pakket og jeg er klar for pressetur til København, hvor jeg skal jeg få oppleve alle produktene fra Victorinox. De er først og fremst kjent for sine Swiss Army lommekniver og som leverandør til det sveitsiske forsvaret, samt forsvar rundt i verden. Sjefsdesigneren til Victorinox, Christopher Raeburn, kommer til å være på plass for å prate om SS I 5kolleksjonen og det blir gjennomgang av den nye revolusjonerende INOX klokken. Vi skal bo på "smukke" Johanneberg Hotel som ligger på Sjællands sydkyst, utenfor København. Jeg gleder meg veldig til denne turen og selv om jeg bare skal være være borte et døgn har jeg sikkert pakket med meg alt for mye klær. Typisk meg! Man skulle kanskje trodd at jeg var flink til å pakke siden jeg har jobbet som flyvert, men den gang ei. Den nye, fine kofferten min fra Victorinox rommer heldigvis mye så jeg tror det skal gå bra. Nedenfor ser dere en sneak peak på dagens outfit:   Håper dere får en bra start på dagen! Vi blogges i Danmark.   

For en måned siden var jeg med i en konkurranse hvor den som knipset det mest stemningsfulle bildet på en presselunsj ble premiert med et kamera fra Olympus. Overraskende nok vant jeg konkurransen og jeg var så heldig å motta den nyeste modellen som heter Olympus PEN E-PL7. En rutinert blogger legger stor vekt på bildekvaliteten og det er derfor alfa omega med riktig kamerautstyr. Fra før har jeg et fantastisk speilreflekskamera, men dessverre hindrer størrelsen meg i å ta det med overalt. Nå som jeg har fått meg et lite kompakt kamera blir det mye lettere å dokumentere hverdagen. Prisen ligger på 5490,- inkl den kompakte zoomen på 14-22 mm og 3990,- uten linsen. 

5 gode grunner til å elske Olympus PEN E-PL7: 

♥ Skarpe og fine bilder.
♥ Perfekt størrelse.
♥ Førsteklasses design.
♥ Man kan fjernstyre kamera med telefonen.
♥ Innebygd WiFi gjør det enkelt og dele bildene.  

Avtagbar blitz fulgte også med. Denne kan være kjekk å ha hvis jeg skal på eventer og/eller andre festligheter. 

Kamera er enkelt å bruke og det tar de perfekte selfiesene. Med den nedfellbare LCD-skjermen slipper jeg å tenke på at hånden min kommer i veien og bildene blir alltid skarpe og fine. 

Som dere kanskje vet er jeg opptatt av å se bra ut. Med mitt PEN E-PL7 rundt halsen trenger jeg ikke å føle at jeg ser ut som en turrist på byen. Det ser sofistikert og stilig ut, og den lille størrelsen gjør at jeg kan ta det med overalt. Detaljene gjør kamera ikke bare til et "fotoapparat", men også til et tilbehør. Got to love it! Right? 

God morgen! Responsen på det forrige innlegget var overveldende. Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle få så mange fine tilbakemeldinger. Det er åpenbart flere som føler det på samme måte som meg og tro det eller ei, så finner jeg det motiverende. Det er "godt" å vite at man ikke er alene om å føle seg bra nok til enhver tid. Etter to dager i tenkeboksen er jeg nå klar for forsette der jeg slapp. Jeg har funnet ut at det nytter ikke å sitte inne å synes synd på seg selv. I stedet må jeg heller fokusere på det positive. Det er lov å ta seg en pause innimellom. Sett deg ned, enten alene eller sammen med gode venner og reflekter. Jeg har i hvert fall funnet ut at jeg blir ikke mer lykkelig av å sette livet på vent. Det er bare en ting å gjøre, nemlig gripe fatt i de problemene man står ovenfor. For min del innebærer det skolearbeid, jobb, håndball, venner, blogg og sist men ikke minst, selvfølelsen min. Til tider kan det bli mye, men på en annen side ville jeg ikke vært foruten. Hvordan skal vi ellers vokse og komme oss frem her i livet hvis vi ikke får kjenne på litt motstand? Så lenge du gjør ditt beste og prøver så godt du kan er det ingen som kan kreve noe mer av deg. Du er god nok som du er. Takket være dere føler JEG meg god nok akkurat som jeg er. Selv om jeg nå vet at dere setter pris på at jeg deler mine nedturer er det likevel oppturene jeg ønsker å foksusere på via bloggen. Ja, for jeg liker tanken på å være et forbilde og en inspirasjon for dere på akkurat samme måte som dere inspirerer meg. De to siste dagene har jeg hatt flere lesere enn hva jeg har på under en uke. Er ikke det motiverende så vet ikke jeg!

I skrivende stund bøtter regnet ned og det blåser kraftig. Det fristet mest av alt å bare legge seg under den varme dynen igjen, men jeg kan faktisk med hånden på hjertet si at jeg gleder meg til å gripe fatt på denne regnfulle onsdagen. Nå venter fire forelesninger på skolen, etterfulgt av litt selvstudium. I morgen er jeg så heldig å få bli med på pressetur til Danmark, noe jeg virkelig ser frem til! Som sagt, det er mye bedre å bruke energien sin på å glede seg over det positive som beriker livet vårt i motsetning til det negative. Med dette ønsker jeg alle sammen en fin onsdag! Vi blogges kjære lesere. Dere er best! PS! Lytt til teksten i sangen under.    

Denne mandagen har ikke vært annet enn en forlengelse av gårsdagen. Jeg har ikke vært produktiv for fem flate øre og jeg har ikke noe å "skryte" av til dere på bloggen. Dog våknet jeg relativt tidlig, med ambisjoner om både skolearbeid og trening, men det tok ikke lang tid før jeg skjønte at det bare kom til å bli med tanken. Jeg slo av alarmen, dro dyna over hodet og før jeg visste ordet av det var alle bekymringene borte. Vi lever i et samfunn hvor det hele tiden stilles krav til at man skal være på topp, men det må jeg ærlig innrømme at jeg sliter med. Det er ikke bestandig like lett å være glad og fornøyd hele døgnet. For alt jeg vet tror dere jeg lever i en rosa boble og at livet mitt er en dans på roser. Tro meg, det er det absolutt ikke. Nå som jeg har blitt student føler jeg presset mer enn noen gang. Media skriver hele tiden om det forferdelige kroppspresset som barn og unge blir utsatt for i dag, men det er jo ikke bare der presset ligger. Også på skolefronten er det i dag et enormt stort press om å være best. Det ligger altså en forventing om at hvis du ikke får karakter A og B så er du mindre intellektuell. Det er slitsomt å hele tiden måtte gå rundt med tanker som tilsier at man ikke er bra nok.

På dager som dette skjønner jeg ikke hvorfor jeg i det hele tatt orker å utlevere meg på den måten som jeg gjør. Samtidig er det en del av meg som sier at jeg må gjøre det. Jeg vil jo vise alle sammen at jeg har det bra. Ved å legge ut bilder med fine klær og et bredt smil om munnen er jo mye av jobben gjort, tror dere. Jeg har ofte fått høre at det virker så flott å være et kjent fjes. Ja, jeg skal ikke nekte for at jeg liker det, men mye oppmerksomhet fører med seg både sine fordeler OG ulemper. Sist nevnte er det nok vesentlig mange av dere som "glemmer" å tenke over. Ja, for selv om jeg gir uttrykk for at jeg er verdens lykkeligste er det ikke dermed sagt at jeg er det. Forstå meg riktig. Jeg ser på meg selv som en utvandt gutt med godt humør. Det er bare det at noen ganger kan det bli for mye for meg også. Jeg har mine problemer og bekymringer, selv om det ikke kan se sånn ut på bloggen og instargam. Vi er mennesker alle sammen, noe som innebærer at vi har følelser. Disse negative følelsene som jeg sliter med i dag vil kanskje ikke være like tydelige i morgen, men det betyr fortsatt ikke at de er borte. Uavhengig om jeg skriver sånne innlegg til dere eller ei så forsvinner ikke alle disse forventningene som jeg snakket om. Grunnen til at jeg forteller dere dette er at dere skal forstå at dere er ikke alene om å føle på dette presset vi lever under. Akkurat som medaljen, har enhver blogger sin bakside. Husk det neste gang dere klikker dere inn på favorittbloggeren deres og leser et innlegg om gull og grønne skoger. 

Lue - Acne // Genser - Zara // Militær jakke - Cubus // Jeans - HER // Veske - River Island // Boots - Zara // Klokke - HER

//Inneholder annonselenker.

Mange av dere har etterspurt hvilke grooming produkter jeg bruker og i den anledning tenkte jeg det var passende å skrive et eget innlegg om det. For et par måneder siden ble jeg introdusert for en hudpleieserie for menn kalt Bulldog. Dette er produkter som er basert på naturlige ingredienser og spesielt utviklet for menns hud. De inneholder essensielle oljer og andre naturlige, effektive ingredienser som gir et strålende reslutat ved barbering, rens og fuktig av huden. Jeg vil også nevne at produktene er dermatologisk testede. Bulldog Natural Skincare har dessuten fått en rekke utmerkelser: Årets Hudpleie i magasinet Café og Årets herreprodukt i Cosmopolitan Beauty Awards er to av dem. Dette er en hudpleieserie som i følge min ærlige mening har virkning og best av alt, de koster ikke skjorta.  

Shower Gel - HER // Face Wash - HER // Face Scrub - HER // Ansiktskrem - HER // Deoderant - HER 

Shower Gel
Orginal Showegel fra Bulldog er en oppfriskende dusjsåpe med pleiende og fuktighetsgivende Aloe Vera og oppfriskende mentol. Dusjsåpen inneholder naturlige ingredienser som ikke tørker ut huden. 

Orginal Face Wash
En skånsom rengjørningsgel som tar bort møkk, overfladig fett og døde hudceller. I motsetning til såpe med høy pH-verdi, så tørker ikke Bulldog Face Wash ut huden. Det anbefales å bruke denne før barbering, for å myke opp skjeddstubbene. Brukes morgen og kveld. 

Face Scrub
Bull Dog Peeling fjerner skånsomt døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen for å gi huden et friskt lyster. Denne unike formelen inneholder små runde korn fra kokosnøtt, sheasmør som myker opp og nypeolje som pleier og beroliger. Face Scrub brukes en til to ganger i uken. Den brukes etter at du har vasket ansiktet som vanlig. Avslutt med Bull Dog Orginal Moisturiser. 

Orginal Moisturiser
Dette er en fuktighetskrem for menn med aktive ingredienser som fornyer huden og tilfører fuktighet. Den trekker raskt inn i huden uten å føles fet eller klissete. Siden den inneholder grønn te, vitamin E, grønne alger og planteoljer lukter den ganske friskt. Brukes morgen og kveld etter rengjøring og barbering. 

Orginal Deoderant
En mild og skånsom deoderant som er laget av naturlige mineralsalter. Den motvirker bakterer og gir en tynn, beskyttende hinne i opptil 24 timer, uten å tette igjen porerne eller missfarge klærne dine. Det beste med denne deoderanten er at den er fri fra parabener, alkohol, konserveringsmidler, fargeevne, parfyme og aluminium klorhydra.  Min soleklare favoritt blant disse produktene er peelingen, Orginal Face Scrub. Denne bruker jeg en til to ganger i uken. Hver gang etter at jeg har brukt den føler jeg meg så ren og glatt i huden. En sikker vinner for å bli kvitt/forebygge urenheter i ansiktet.   

God ettermiddag fra sengekanten! Ja, jeg ligger fortsatt i senga faktisk, og her har jeg planer om å ligge et par timer til. Det er jo ingenting som er bedre enn å ligge i senga og se på serier dagen derpå? Som dere kanskje skjønner så endte jeg utpå i går også. Det finnes alltid en god grunn til å dra ut og unnskyldningen min for å dra ut i går var suprise party for en kompis som jeg ble kjent med i Kos. Dere skulle sett ansiktsuttrykket hans da han kom hjem til fullt hus og stormende jubel. Veldig bra kveld altså!

Tidligere på dagen i går møtte jeg Andrea, Fanny og Fanny på Tjuvholmen. Vi ble sittende rundt spisebordet å snakke om alt fra kunst til backpacking. Veldig varierte samtaleemner med andre ord. Hehe! Hyggelig å treffe de igjen. Andrea og meg ble enige om å møtes en dag til uka. Det er jo evigheter siden sist vi møttes og vi har derfor mye å snakke om. Gleder meg til å høre mer detaljert om hvordan hun hadde det på tur i Sør Afrika. 

Fina! 

Jeg liker meg så godt på Tjuvholmen! For å si det sånn, jeg hadde ikke hatt noe i mot å bodd i en toppleilighet der nede.  Bildene har jeg lånt fra bloggen til Andrea.


 

Klikk dere gjerne innom senere i kveld, for da har jeg tenkt å legge ut et innlegg som viser hvilke produkter jeg bruker til kropp og ansikt. I mellomtiden ønsker jeg dere en fin søndag! :-) 

God kveld! I går var det Paradise Hotel reunion med deltakere fra alle seks sesongene. Dere kan jo tenke dere selv hvordan stemningen var når så mange festlglade folk møttes under et og samme tak. Jeg vil selvfølgelig poengtere at det var veldig hyggelig å treffe igjen de som var inne på hotellet samtidig som meg. Spennende å høre hva alle sammen gjør den dag i dag. Mens noen fortsatt lever et liv i sus og dus har andre lagt "glamourlivet" på hylla og satt seg på skolebenken (som meg). Baktanken med gårsdagens reunion var å finne nye deltakere til den syvende sesongen av PH. Vi som har vært med tidligere kunne nemlig ta med oss tre venner på festen og disse ble enten de ville eller ei observert av castingcrewet. Da gjenstår det bare å se om det dukker opp noen kjente fjes på tv-skjermen etter hvert.

Jeg vurderte å ta med meg kamera i går, men jeg var smart nok til å la være. Her har dere et par snapshots: 

Finn Willy! Haha. (Bilde lånt av Kristin).

Da var min første eksamen på BI overstått! Jeg vet ikke helt hvordan det gikk, men jeg krysser fingrene for at resultatet gjør det verdt å puste lettet ut. Denne uken har vært veldig hektisk med mye skolearbeid, trening og lite sosialt samvær. I kveld derimot, har jeg store planer om å være super omgjengelig! Sammen med deltakerene fra alle 6 sesongene i Paradise Hotel Norge skal vi ha en stor fest på Nox. Vi starter festen allerede klokken 20:00, men fra klokken 23:00 åpnes dørene for de som måtte ønske å feste sammen med oss. (PS! Aldersgrensen er 23 år!!) Jeg gleder meg veldig til å treffe igjen gamle kjente, for ikke å snakke om å senke skuldrene og kose meg.    

Jakke - HER // Genser -  HER // Chinos - HER // Sko - HER (Adlinks).

Jeg vil forresten minne dere om at første episode av The Vampire Diaries, sesong 6 har blitt lagt ut. Jeg klarer knapt å vente med å se den! Sesongavslutningen av sesong 5 var jo til å grine av, så jeg er veldig spent på fortsettelsen. Ha en strålende helg alle sammen!  

Howdy Ta det helt med ro, jeg har ikke glemt dere! Jeg har bare vært litt opptatt med alt annet enn å være aktiv på sosiale medier de siste dagene. I morgen har jeg som tidligere nevnt mid-term eksamen i faget "Introduksjon til kommunikasjon". Det høres kanskje ut som et veldig overkommelig fag, men det er ikke så enkelt som det høres ut som. Boken er skrevet på engelsk og det blir brukt mange rare ord, og uttrykk som ikke er like lett å forstå. Jeg føler meg ikke så alt for godt forberedt, men det får bare gå som det går. Etter morgendags eksamen er overstått kan jeg i det minste ta helg med god samvittighet. Dere skal ikke se bort i fra at jeg feirer med noe godt i glasset.  

Proteinbarene til Atkins har blitt min nye guilty pleasure om dagen! De funker veldig bra som et mellom måltid og smaker faktisk veldig godt. Den tar ikke bare knekken på sulten, men den hjelper også å bli kvitt søtsuget. Got to love it! Favoritten min er riktignok den som smaker brownies. 

Flere enn meg som er gira på helg!? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits