I går kveld gikk jentene og jeg til innkjøpkjøp av gløgg, pepperkakehus, bomull, melis og pynt. Resultatet ser dere på bildene under: 

Synes det ble rett så fint jeg!Noen av dere som skal lage pepperkakehus i år? 

God kveld! I dag har jeg vært på juleshopping sammen med Julia. Hadde planer om å begynne med julegavene, men den gang ei. Mangel på tid og ubesluttsomme avgjørelser gjorde det heller vanskelig å finne noe som helst. Julestjerne og adventsstake stod øverst på handlelisten, så jeg endte opp med å kjøpe julepynt til leiligheten i stedet. 

Adventslys med tall, pynt og fat fra Nille. 

Julestjerne i stuevinduet fra Clas Ohlson. Julestjerne i kjøkkenvinduet fra Nille. 

Kubbelys, pynt og duk fra Nille. 

Adventsstake fra Clas Ohlson. Nisser fra Jysk. 

Denne skåla fant jeg på Nille. Fin, ikke sant? Godisen ligger der kun for bildet sin del. (Lover!) 

Pakkekalender fra Nille. Her skal Kirsten, Torill og jeg henge opp små gaver til hverandre. Det blir kos! 

Hva synes dere om innkjøpene? Det ble litt julestemning, sant?

Skinnjakke - Zara.
Genser - Zara.
Skjorte - Samsøe Samsøe.
Bukse - H&M.
Boots - Zara.  

Før dere tar kvelden må dere høre på denne låta. Han som synger er en venn av meg, Fredrik Raknes. Len deg tilbake og nyt! 

Er han ikke flink?!

Jakke - Poco Loco. 
Genser - H&M.
Skjorte - H&M.
Bukse - Zara.
Boots - Zara.
Armbånd - Ukjent. 

Hei hopp! Da er vi midtveis i uken allerde. Fytti, som tiden flyr! Liker ikke tanken på at jeg snart skal reise tilbake til Oslo. I hvert fall ikke når jeg trives så godt hjemme. Heldigvis har jeg bare tre månder igjen av førstegangstjenesten. Gleder meg som en liten unge til å bli ferdig! Så langt på denne herlige onsdagen har jeg ikke rukket annet enn å trene. Ja, jeg skal innrømme at jeg sov litt lenge i dag, men hva gjør vel det? Skjønnhetssøvn er vel så viktig som fysisk aktivitet og et sunt kosthold. Er dere ikke enig? 

Har forresten fått dilla på den nye sangen til Pitbull og Christina Agulera med "Feel this moment". Den er sykt bra! Hvis du sliter med motivasjonen er det bare å sette på den på full guffe, da kan jeg garantere deg at du får lyst til å bevege på skrotten.

Flere enn meg som får økt treningslyst av denne låta?

Er du en av de som sliter med dårlig matlyst om morgenen? Da bør du prøve dette: 

- Havregryn.
- Yoghurt (vaniljesmak).
- Jordbær.
- Rosiner.
- Mandler. Hva spiser du til frokost?

God kveld kjære lesere! Beklager at jeg har vært så fraværende på bloggen i dag. Det skyldes rett og slett mangel på tid og alt for mange gjøremål. Store deler av denne tirsdagen har gått med til husvask og rengjøring. Så snart jeg hadde inntatt frokosten hengte jeg ut matter og sengetøy på lufting. Fire timer senere var hele leiligheten strøken. Så nå lukter det grønnsåpe i alle rom. Deilig! Har dessuten vært flink og vasket fire maskiner med klær. Fint å endelig kunne se bunnen i skittentøyskurven igjen! Haha.

Etter at jeg hadde vasket ned leiligheten bar turen videre på jobb. Jeg hadde nemlig tatt på meg å jobbe to timer for ei som måtte gjøre noen ærend. Ikke før jeg hadde fått av meg bunnpris uniformen var det på med treningstøyet. Jeg droppet kveldens håndballtrening til fordel for å være ass. trener for 4.divisjon damer. Mine to samboere, Kirsten og Torill, spiller nemlig på det laget så da var det jo ikke noe tvil. (De vant kampen, hvis du lurte!) På veien hjem kjørte jeg innom Pro Gym. Der løp jeg intervaller, 4x4 min. Med ny spilleliste, smekkfull av herlige låter gikk løpingen som en drøm. Spotify-link HER. 

Selv i en travel hverdag er det viktig å ta seg tid til å lage en skikkelig middag. I dag spiste jeg stekt laks, wok grønnsaker, fullkornsris, rømme og sweet chilisaus. Sunt og godt!

Nå ser jeg frem til en god natts søvn, i nytt og rent sengetøy! Natta. :-) 

Da var ukas første styrkeøkt overstått! Fytti, så deilig! Kom litt sent i gang med treningen i dag på grunn av foredrag og fullt hus på Pro Gym. Motivasjonen ble ikke svekket av den grunn, heller tvert i mot. Jeg sprudler av treningslyst i disse dager, og godt er det! Mitt mål med treningen er å få markerte muskler, samt bli sterkere. Dette krever naturlignok tålmodighet og selvdisiplin. Dersom jeg finner tilbake til engasjementet jeg hadde i sommer skal ikke dette bli noe problem. Det handler bare om å komme inn i rutinene og prioritere riktig. Har dessuten bestemt meg for å gjøre små forandringer i kostholdet. Fra nå av er det slutt på store doser godteri og brusdrikking i ukedagene. Jeg skal ikke bli helt fantastik, men alt med måte.

I dag startet jeg på et splitt-program, hvor jeg trener hele kroppen fordelt på tre dager:

Mandag (styrke): Biceps og rygg.
Tirsdag (utholdenhet): Håndballtrening.
Onsdag (styrke): Triceps og bryst.
Torsdag (utholdenhet): Håndballtrening.
Fredag (styrke): Ben og mage. 

Var så sliten etter trening at jeg klarte ikke å holde mobilen i ro da jeg skulle ta bilde. Haha!

Kveldsmaten bestod av to skiver med spelt-brød, skinke, speilegg, majones og agurk. 

Ett glass melk og jordbær til "dessert." Nam-nam!

Jeg lurer på en ting, liker dere at jeg skriver om trening? Blir dere motivert? (Noe jeg håper at dere blir!) Jakke - Poco Loco. 
Skjerf - Zara. 
Genser - Zara.
Chinos - Zara.
Boots - G-Star Raw. 
Armbånd - Calvin Klein. 

God dag! Tilbake til hverdagen etter en variert og innholdsrik helg. Jeg startet dagen med cafébesøk på "Fole Godt" sammen med Julia. I koselige omgivelser med levende lys, julepynt og noko attåt ble vi sittende å snakke om alt mellom himmel og jord. Fint å lufte tankene til noen som bryr seg og lytter til det du sier. Gode venner vokser ikke på trær, så det gjelder å ta vare på de man har. Det var dagens visdomsord fra meg til dere. Nå er det på med treningstøyet og komme seg avgårde på trening. Torill har blitt friskmeldt, så da slipper jeg heldigvis å trene alene. På programmet i dag er det rygg og biceps som står for tur.Som dere ser er det umulig og ikke komme i julestemning inne på "Fole Godt." Uten tvil Moldes beste café!! 

Fine Julia! 

Dagens outfit kommer i løpet av kvelden, so stay tuned.  Ha en fortsatt sprek mandag godtfolk! :-) 

God dag store og små! Alt vel? Så langt i dag har jeg ikke gjort annet enn å sløve på sofaen sammen med Torill. Har jo vært flink gutt denne uken og trent hver dag, så har ikke dårlig samvittighet for at jeg tar meg treningsfri i dag. Er dessuten helt støl etter håndballkampen i går, så det hadde ikke vært aktuelt med trening i dag uansett. Om en times tid skal jeg på jobb (Bunnpris). Blir cash av å jobbe på søndag, så kunne ikke takke nei til det. Selvfølgelig litt kjipt å jobbe når alle andre har fri, men trøster meg med at jeg har mye fri til uka. Da får jeg tid til både venner, familie, trening og bloggen.

Ha en strålende søndag alle sammen! Peace out!

Følg meg: @glennhenriksen

Ja, i kveld byttet vi faktisk ut tacoen med pannekaker, bacon og blåbærsyltetøy. Er så matlei for tiden, så det var godt med litt forandring. Jeg fikk tilbudet fra gutta på laget om å bli med ut på byen å feire seieren, men takket fint nei. Skal på julebord med gjengen fra Bunnpris neste helg, så da fristet det mye heller å tilbringe denne lørdagskvelden hjemme. Torill, en av mine to samboere, har dessuten blitt syk. Enda en god unnskyldning til å ikke dra ut. Hun har ligget rett ut i hele dag stakkars. Forhåpentligvis er det bare forbigående, og forhåpentligvis blir ikke jeg smittet. Bank i bordet! Yummy yummy in my tummy! 

En stk. sliten blogger med balsamsveis og daffeklær. 

Og en stk. syk Torill med pledd og tøfler. 

Nå tar vi kvelden. Natta godtfolk, sov godt når den tid kommer. Vi skrives i morgen! 

God kveld i stugu! Hvor skal jeg begynne? Kan starte med å fortelle det viktigste, VI VANT! Med et heidundrandes publikum kunne det ikke bli annet enn seier mot bortelaget, Stranda. De første minuttene av kampen lå vi under med tre mål, men etter hvert som vi ble varm i trøya putta også vi ballen i mål. Jeg for min del slet hele første omgang med å få ballen i mål. Lukene var der, men på tross av at jeg klarte å finte meg gjennom traff jeg enten stanga eller keepern. Det var en periode hvor jeg holdt på å eksplodere av frustrasjon, men etter noen minutter på benken fant jeg roen.

Utover i 2. omgang løsnet det for hele laget og vi tok sakte, men sikkert styringen. Jeg tror jeg kan konkludere med at spenningen i hallen var til å ta på. Det fikk i hvert fall jeg inntrykk av. Stillingen endte til slutt 26-24 og vi kunne endelig slippe jubelen løs! Det smakte godt med to poeng i dag, spesielt på hjemmebane. 

Lagbilde. Tenk, vi er det første herrelaget til Elnesvågen Omegn Idrettslag på 20 år! Jammen meg på tide!

Oppvarming. 

Spent gjeng før avkast!

"Hæ!? To-minutters utvisning, jeg!?"

Gutta på vei tilbake i forsvar. 

Stor takk til alle som møtte opp og heiet oss frem til seier! Vi kunne ikke drømt om et bedre publikum! 

Det skulle ikke stå på humøret hvert fall! Eller hva, Linn Kristin? 

Prøvde oss på "bølgen" etter kampen, men det gikk ikke så bra. Tror vi bør øve litt mer til neste gang. Hehe! 

 

Noen av mine herlige leserne som spiller håndball? I så fall, hvilket lag og hvilken posisjon spiller du på?

Morn søtiser! Våknet til strålende sol og blå himmel i dag. Et sjeldent syn på denne kanten av landet i hvert fall. Etter en runde på badet gikk jeg på butikken og kjøpte inn det jeg trengte til frokost. Nemlig nystekt speltbrød, egg, makrell i tomat, agurk og skummet melk. Der har du oppskriften på den perfekte frokosten før håndballkamp.

Nå som det begynner å nærme seg oppmøte merker jeg at nervene strømmer på. Jeg blir ikke akkurat mindre nervøs av at vi skal spille på hjemmebane. Ryktene sier at vi stiller med et mannsterkt publikum, og det hjelper på selvtilliten! 

Ønsk meg lykke til da dere! Resultatet og bilder fra kampen kommer senere i dag, so stay tuned. 

Da er jeg vel hjemme i Molde. Jeg må ærlig innrømme at den syv timer lange togturen var litt små dryg, men takket være en smekkfull spilleliste gikk hjemreisen som hånd i hanske. Det er ikke så mye igjen av kvelden, så det blir nok ikke lenge før jeg går å legger meg. Siden jeg skal spille kamp i morgen er det viktig å være kvikk og opplagt. God natt da dere, vi skrives i morgen. 

Hei hopp, herlige lesere! Da alarmen ringte klokken 06.30 var jeg lys våken. "Endelig fredag!" var det første som slo meg. Så snart jeg hadde fått på meg uniformen og pakket bagen satte jeg i gang med romvasken. Det høres kanskje ut som en kjip måte å starte dagen på, men det er det altså ikke. Når man har gjort det så mange ganger blir det til slutt en vane, og man glemmer at det er kjedelig. Dessuten går vasken så mye enklere med musikk! Før lunsj benyttet jeg muligheten til å fullføre ukas siste treningsøkt.

Morgencardio på en deilig fredagsmorgen er aldri feil: 

Jogget først rolig i ti minutter, deretter gikk jeg over til å løpe intervaller (4x4 min, med 2 min pause mellom hver.) 

Nå er det kun en time igjen av arbeidsdagen før jeg setter meg på toget, retning Molde! Det blir så godt å komme hjem!! Håndballkamp, venner og søndagsjobbing. Det er helgen min i korte trekk. Hva skal du gjøre?  

 

Ønsker alle sammen en fortsatt sprek fredag og en riktig god helg! Vi blogges!


Nå har jeg funnet meg en svensk favoritt som går på repeat hele tiden. Anbefaler dere å høre på det nye albumet "Inferno" av Petra Marklund. Sangstemmen, melodiene, tekstene og i det hele tatt alt som kommer ut av munnen på dette vakre kvinnemennesket er bare helt fantastisk. You got to love her! Spotifylink >>HER<<De tre beste sangene, i følge min mening:

Sanningen:

Händerna mot himlen:

Aska i vinden:

Så hva synes dere? Like or dislike?

Hvis jeg skal beskrive dagen min med tre ord må det bli: stress, stress og atter stress. Jeg startet dagen i tannlegestolen. Der ble jeg sittende en god time. Holder på å rotfylle en jeksel nemlig, og det er ikke gjort på 1,2,3. Jeg har riktignok ikke tannlegeskrekk, men synes likevel at det er ubehagelig å være hos tannlegen. Tror det har en sammenheng med at jeg ikke har kontroll på hva som skjer. Ja, for dere må vel si dere enig i at det er litt ekkelt når en fremmed person står over deg med fingrene inni munnen din? Ellers har arbeidsdagen bestått av testing, levering av diverse utstyr og forberedelser til neste ukes KBE-øvelse. (Jeg slipper heldigvis å være med siden jeg reiser hjem på perm. Digg!) Sitter å vurderer om jeg skal ta en powernap, men i fare for å ødelegge døgnrytmen tror jeg det er best å holde seg våken. Skal innrømme at det frister lite å knyte på seg joggeskoene i dag, men det får bare være. Skal man sette seg ned å kjenne etter hva kroppen har lyst til, da er du solgt. Det kan jeg garantere deg. 

Hvordan har dagen deres vært? 

God kveld sprekinger! Har dere vært flinke å trent i dag? Det har i hvert fall jeg. I skrivende stund ligger jeg tilbakelent i sengen med rolig musikk på øret. Etter kveldens intervalløkt på mølla var det maks deilig å komme seg i seng. Merker at både treningslysten og kondisjonen stiger for hver dag. Følelsen man får etter å ha trent er priceless! Den som ikke kan si seg enig i det vet ikke hva de snakker om. Enkelt og greit. 

Svett og ekkel etter trening!

Nå er det på tide å sove. I morgen skal jeg til tannlegen blant annet. Det kan bli spennende! Wish me luck. 

Haha! Dette bildet henger på hytta. Tror det ble tatt da jeg gikk i førsteklassen på barneskolen eller noe sånt. Sååå uskyldig da:Sjarmis eller?

God dag herlige lesere! Hvis man ser bort ifra romvask og inspeksjon er onsdag den beste dagen i løpet av uken. Kl 08.00 har vi fyfo (fysisk fostring) med soldatene som er inne til førstegangstjeneste her på Akershus Festning. Da har vi en time til rådighet, hvor vi fungerer som en slags gymlærer. Vi veksler mellom ballspill og sirkeltrening annen hver uke.

I dag kjørte vi kanonball som oppvarmning, etterfulgt av en kreativ styrkestafett. Soldatene virket tilsynelatende fornøyd med økten, og da kan vi si oss fornøyd. Det viktigste for oss er at de får maksimalt utbytte av treningen og at de har det gøy!    

"Planken", som dere ser demonstrert av enkelte på bildet over, er en god(vond) øvelse! 

Så snart vi var ferdig i gymsalen dro vi til idrettskontoret, hvor vi forberedte oss til testing av befal. Som også er fast rutine hver onsdag. Testen går ut på at befalene skal løpe 3000m (rundt festningen ca.) på best mulig tid. Alle befal må nemlig gjennomføre og bestå en fysisk test i løpet av året. Grunnen til det er helt fordi de skal få beholde den stillingen de har. I følge min mening skulle dette vært påbudt i det sivile arbeidsliv også.

I tillegg til treningsrom, klatrevegg, bokserom og spinningrom har vi egen frisør her på idrettsbygget. Der får man klipt seg til den nette sum av 180 kroner. Billig, og meget praktisk for meg som jobber vegg i vegg med denne blide dama. Dette er selvfølgelig bare et tilbud for oss som jobber i forsvaret. Ellers hadde nok folk tråkket ned dørstokken her. Haha! Siden håret mitt trengte en stuss benyttet jeg derfor muligheten før jeg reiser hjem på perm.

Deilig å bli kvitt litt hår!  Så, hva synes dere? Ser dere noe forskjell?

1. Kortholder: Jeg har lenge vært på utkikk etter en ny kortholder, men av en eller annen grunn har jeg aldri prioritert å kjøpe meg ny. Kunne tenkt meg en praktisk kortholder med plass til bankkort, førerkort, treningskort med mer, samt egen lomme for sedler som vist på bildet øverst til høyre.  

2. Stretchlaken / sengesett: Dette er vel noe man aldri får nok av. Jeg for min del vil mye heller bruke pengene mine på annet enn sengetøy, så dette er nok en av mange julegaver jeg hadde satt stor pris på. Foretrekker lyse og moderne farger/mønster.

3. Toalettmappe: Er det noe jeg trenger så er det ny toalettmappe! Den jeg bruker nå har jeg hatt i mange år og bærer tydelig preg av slittasje.

4. Iphoneveske / Sports armbånd: En iphoneveske i typen sort eller lys brun hadde glidd rett inn i en av mine fremtidige outfits. Sports armbånd, for iphone 4S, er en perfekt oppfinnelse for meg som trene med egen musikk på øret. 

5. Fuktighetskrem / ansiktsrens: Når det kommer til hud og hudpleie sverger jeg til Bioterm. Bodylotion, ansiktskrem og ansiktsrens er alle forbruksvarer og står derfor høyt på ønskelisten. 

6. Undertøy: Er det noe jeg "glemmer" å kjøpe så er det boksershorts. Nytt undertøy i størrelse small/medium hadde absolutt ikke vært feil. *Hint, hint*

7. Trådløst headsett: Ey! Dette må jo være den perfekte julegave til enhver gutt? Jeg er intet unntak! Fåes kjøpt HER. 

8: Protein, kreatin og proteinshaker: Dersom jeg skal bli ripped til sommeren 2013 hadde kosttilskudd vært på sin plass. (Med smak av sjokolade vel å merke!) 

 

Ble du inspirert? Noe på listen du kunne tenkt deg?

Da var ukas andre treningsøkt overstått. Er jeg ikke flink? Som tidligere nevnt kjørte jeg styrke på hele kroppen. Det tok meg litt over en time å gjennomføre programmet som består av 12 øvelser. Godt fornøyd med det, i hvert fall med tanke på at jeg ikke har trent styrke på et par uker. Nå skal jeg ta meg en velfortjent dusj, før jeg skal spise middag. I dag er det tirsdag, det vil si fisk. Her på Perminalen får vi alltid fisk til middag på tirsdager og torsdager. Ikke alle soldatene setter like stor pris på det, men jeg kunne ikke vært mer happy.  

En stk. svett og blid idrettsassistent!

Frukt og en liten neve med nøtter etter trening gjør virkelig susen!

Elsker disse nøttekubbene med pecan, cashew, mandler, havsalt & naturlig søtt.Vil dere at jeg skal legge ut treningsprogrammet jeg følger?

Hei dere! Rolig på jobb i dag. Foruten om å sitte i resepsjonen har jeg vært en tur i Lørenskog og hentet noen drikkeflasker. Kjekt med kjøreoppdrag i ny og ned. Første gangen jeg skulle kjøre i Oslo var jeg skikkelig nervøs. Det er trossalt litt mer å ta hensyn til i trafikken her enn hjemme i lille Molde. Nå derimot går det som smurt. (Med god hjelp av GPS vel å merke! Hehe.) Så snart lunsjen har lagt seg skal jeg gi meg ut på en styrkeøkt. Tenkte å kjøre hele kroppen i dag, med fokus på mage, rygg, bryst og biceps. 

Til vanlig bruker jeg treningstøy på jobb, men jeg glemte i-ass uniformen hjemme og må derfor bruke M04 denne uken. 

Noen av dere som har trent eller skal trene i dag?

Fytti, så sliten jeg er! Kroppen er helt tappet for krefter. Mens det stod på som verst på mølla var det like før jeg kastet opp. Ubehagelig der og da, men sykt deilig etterpå! En god nyhet er at kneskaden er borte, og jeg kan herved erklære meg selv for skadefri. Det lover godt, med tanke på at jeg skal spille håndballkamp førstkommende lørdag. Årets første hjemmekamp vel å merke. Det blir moro! Siden jeg ikke får trent med laget denne uken må jeg være ekstra flink å trene på egenhånd. Dere skjønner, jeg har slitt litt med motivasjonen i det siste, så her gjelder det å finne gode argumenter for å holde koken.

Tommel opp for en god start på uken!

Med disse skoene kunne jeg løpt til krampa tok meg. 

Kanskje ikke det sunneste alternativet etter trening, men bedre enn godteri! (PS! For best effekt må den nytes med ren samvittighet!)

Nå venter kveldsmat på Perminalen før jeg tar kvelden. Ble minimalt med søvn i natt, så kjenner det skal bli godt å legge hodet på puta. God natt alle sammen! Vi skrives i morgen. 

Jeg redigerer bildene mine i pixlr.com/express. Det er et online redigeringsprogram som er veldig lett å bruke. 

Hvilket bilderedigeringsprogram bruker du?

Heisann! Da er jeg tilbake på idrettskontoret på Akershus Festning. Alltid like surt å reise hjemmefra, spesielt på en tidlig mandagsmorgen. Trøster meg med at jeg jobber halv-uke denne uken. Det vil si 08-16, man-fre. Så er det hjem igjen på perm Jeg kan vel strengt tatt ikke klage?! Har planer om å prøve meg på mølla i dag. Intervaller 4x4 it is! Etter en uke med treningsfri skal det bli godt å få fart på beina. For ikke å snakke om kondisen, som garantert har latt seg påvirke av alt det usunne jeg har spist de siste dagene. 

Ukeplanlegger er en genial oppfinnelse! Nedtellingen til fredag har allerde begynt. <3


Ønsker dere en deilig mandag! 

God kveld kjære lesere! Har dere hatt en fin helg?

Jeg for min del har tilbrakt store deler av helgen på Bunnpris. Viktig å fylle opp lommeboken nå som det nærmer seg jul vet dere. I dag har jeg kun vært hjemme å slappet av. Fikk til og med servert middag av mine herlige samboere, Torill og Kirsten. Vi hadde i utgangspunktet tenkt oss på kino, men den gang ei. Der var det kun ledig på første rad, og det var lite aktuelt. Når man først skal se en film som Twilight er det viktig med gode plasser. Eller hva sier dere? Dagens middag bestod av kylling i pita. Til dessert spiste vi oreo iskake. Nam!

I dag er det akkurat to måneder til jeg har bursdag. Hjelp, som tiden flyr! 

I morgen reiser jeg tilbake til Oslo, så resten av kvelden skal nytes for alt den er verdt.

Følg meg: @glennhenriksen

Hvor høy er du? 
179 cm. 

Hva synes foreldrene dine om at du begynte å blogge?
Slik jeg har fortsått det synes de det er positivt at jeg blogger. På den måten kan de følge med på hva jeg gjør. Dere vet, foreldre liker å ha kontroll på barna sine.

Trener du fortsatt på Elixia?
Nei. Ettersom jeg jobber på et av forsvarets sine treningssenter trenger jeg ikke å være medlem der. Er forøvrig medlem på Pro Gym hjemme i Molde. 

Hvor ofte trener du?
Til vanlig trener jeg minimum tre-fire ganger i uken. Nå i det siste har jeg slitt med motivasjonen og har ikke trent annet enn håndball (de ukene jeg har vært hjemme på perm).  

 Bilde fra sesongens første bortekamp mot Midsund. Vi vant 20-25, hvis dere lurte.

Er du homofil?
Ja! Skulle jeg svart noe annet ville det vært å lyve.

Hva var det som gjorde deg sikker på at du er homofil?
Jeg forstod med engang at jeg var homofil den dagen jeg sluttet å se på jenter. Ja, for da jeg var yngre ble jeg faktisk betatt av jenter.

Hvordan kom du ut av skapet? 
Til mine nærmeste venner fortalte jeg det face to face. Resten av omverden fikk vite det gjennom et innlegg jeg skrev på den daværende bloggen min. 

Har du vært forelsket i en kompis? 
Nei, heldigvis ikke! Når det er sagt har jeg veldig vanskelig for å forelske meg. 

Hvilke kvaliteter setter du pris på ved en eventuell kjæreste?
Ærlighet er viktig. I tillegg bør han være forståelsesfull, morsom, utadvendt, ryddig, selvsikker og sporty. Jakke - H&M.
Skjerf - H&M.
Genser - H&M.
Skjorte - Zara.
Bukse - H&M.
Boots - Zara. 

Did you like it?

Hei, kjære blogglesere! Vel og merke er dere ikke mine blogglesere, med tanke på at jeg ikke er en "aktiv blogger" lengre. Fikk derimot mulighet til å skrive et gjesteinnlegg på bloggen til Glenn, og det takket jeg ja til! Angrer litt på det nå, egentlig. Med tanke på at jeg ikke har snøring på hva jeg skal skrive om. Ikke har jeg noe interessant på hjertet for tiden, og det er vel også derfor jeg heller ikke er aktiv på min egen blogg. Jeg har blitt så innmarri rusten! Glenn skulle ta "outfit-bilder" av meg i sta, og det var noe av det mest ubehagelige jeg har opplevd på lenge. Jeg er ikke vandt med å stille opp på den måten lengre, og jeg følte meg bare dum, stiv og jævlig stygg. Det ser dere forsåvidt på bildet under også. Laksemunn med slappe øyne. Grøss og gru! Heldigvis er jeg ikke så fin på det lengre, så det får bare være.

Selv om jeg ikke er noe særlig aktiv på bloggfronten per dags dato, så er jeg veldig aktiv på instragram! Følg meg @julianyland. 

Glenn springer fram og tilbake mens han slenger på seg jobbklærene sine, og jeg skal straks på butikken for å kjøpe mat. Det er meget lite glamorøst i livet mitt for tiden, det må jeg ærlig innrømme. Mye jobb, skole og diverse. I morgen skal jeg prøve meg på en ekte julemiddag, med pinnekjøtt, kålerabistappe og alt som hører til. Og ja, jeg har startet å jobbe i barnehage. Jeg har gått fra gratis sminke, reiser og festing til tørking av snørr og bæsjerumper. 

Ellers ønsker jeg alle en finfin lørdag!

Har så innmari lyst på disse klærne: 


1) Jeansjakke 999,- 2) Genser 999,-  3) Genser 399,- 4) Genser 299,- 


Noe du likte?

Jakke - Mission.
Genser - Zara.
Skjorte - Zara.
Bukse - Cheap Monday.
Boots - Zara. 

Hei hopp! Hadde i utgangspunktet fri i dag, men ble oppringt av sjefen og spurt om jeg kunne jobbe. Så da måtte jeg selvfølgelig stille opp! Etter jobb dro Torill og jeg på Braud & Bollur. Der fikk vi servert espresso milkhake av verdens beste ekspeditør, nemlig vår blide samboer Kirsten. Må tro hun ble glad da vi kom på besøk! Etter planen skulle jeg egentlig vært på håndballtrening i kveld, men på grunn av en kneskade jeg pådro meg sist kamp er det nok best å holde seg i ro. Kjedelig å ikke kunne bli med når jeg først er hjemme på perm, men sånn er det bare. Viktig å lytte til kroppen vet dere!

Har dere smakt espresso milkshake før? Farlig godt, hvis dere lurte. Alt fra Zara. 

Like or dislike?

Blogger du må lese? 
Andreas Wijk. I AM GALLA. Gelardofashion. Your-Mirror og Fotballfrue.

Hvilken by kunne du tenkt deg å bo i, i fremtiden?
Etter endt utdanning vil jeg bo i Molde. Da har jeg familie og venner i nærheten. (VIKTIG!) Det er riktignok ingen storby, men det gjør meg ingenting. For meg er trivsel mye viktigere enn alt annet. 

Har mote og hvordan du kler deg mye å si for deg?
Ja, det er ikke til å stikke under en stol at jeg er opptatt av klær og mote. Det handler ikke om å bruke dyre merkeklær eller gå kledd som alle andre. Men heller å sette sammen sin egen stil ut ifra hva man liker. Billige klær kan være vel så bra som dyre klær, så lenge man vet å kombinere de rette plaggene. 

Favoritt tv-serie?
Gossip Girl. Jeg elsker den serien! 

Vil du anbefale å dra på sesjon etter at man har fått innkalling til militæret? 
Ja, så absolutt! Noe annet jeg vil anbefale er å søke befalskolen. Da får du mye mer ut av førstegangstjenesten. Hadde jeg hatt muligheten til å spole tiden tilbake skulle jeg valgt annerledes. Det er selvfølgelig ikke for sent å søke seg inn på befalskolen etter at man har påbegynt førstegangstjenesten, men for min del er det uaktuelt. 

Hva synes du om moldedialekta? Skulle du ønske du hadde en annen dialekt?
Hehe! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke synes det er den fineste dialekten i Norge, men heller ikke den verste. Uansett hva jeg eller andre synes må jeg bare gjøre det beste ut av det. Så lenge folk skjønner hva jeg sier er jeg fornøyd. 

Hvilke land har du vært i?
Nå må jeg tenke.. Sverige, Danmark, Tyskland, England, Spania, Hellas, Tyrkia, Egypt og USA. I løpet av livet skal jeg besøke mange flere, tro meg. 

Hvilke språk kan du?
Norsk og engelsk. Ikke mye å skryte av det gitt. 

Hvis noen skulle lagd mat til deg, hva ville du valgt da? 
Biff med fløtegratinerte poteter og peppersaus. Love it! 

Hvor ville du reist akkurat nå? 
Til varmere strøk, uten tvil! Maldivene hadde absolutt ikke vært feil. Hvite strender og blått hav så langt øyet kan se. 


Noen som vil bli med på tur? 

God kveld kjære lesere! Gårsdagens hyttetur gikk over alle forventninger. Pappa hadde heldigvis vært der tildigere på dagen og fyrt opp, så det var en behagelig temperatur da vi kom frem. Det finnes ikke strøm på hytta, så fyr i peisen og levende lys er et must dersom man skal se noe som helst. Mulig det høres stusselig ut, men det kan jeg love dere at det ikke er! 

Alias, yatzy og kortstokken ble heller lite brukt denne gangen. Vi ble nemlig sittende å høre på musikk og snakke til langt på natt. God atmosfære og upåklagelig selskap gjør at man glemmer både tid og sted. Vi ble alle enig om at vi burde dra på hyttetur oftere. Neste gang kan vi forhåpentligvis benytte oss av badestampen også! Da snakker vi ekte velvære.

Fikk låne hundene til pappa for anledningen. I likhet med meg elsker de å være på hytta!

Er man på hyttetur så er man på hyttetur. Hehe!

Torill, Linn Beate og Kirsten. Bedre sleskap skal man lete lenge etter!

Sjefen selv, Ico.

Til kvelds spiste vi ost og kjeks. gMXT1V on Make A Gif, Animated Gifs

Hallo i luken! 

Kira: "Kos med meg da Glenn!" 

I skrivende stund er jeg på besøk hos min eldste søster og familien. Her er det hjemmelaget pizza og Farmen som står for tur!

Hva syntes dere om bildene?

Mens jeg hygger meg på hyttetur kan dere benytte muligheten til å stille meg spørsmål. På den måten kan de av dere som ikke har lest bloggen min tidligere bli bedre kjent med meg. Slipp kreativiteten løs og spør i vei! Så skal jeg prøve å svare etter beste evne.  

Foto: Modellab.


Forresten! Er det ønskelig at jeg svarer på noen av spørsmålene i en videblogg? 

Hei, hei! Er bare en snartur innom hjemme for å skifte og pakke bagen. Først skal jeg på middag til min kjære far, som fyller år i dag. Gratulerer med dagen gamle ørn! Senere i kveld skal jeg på hyttetur sammen med gode venner. På med joggebuksa og frem med brettspillene. I kveld skal vi virkelig kose oss! Etter en stressende dag på jobben skal det bli godt å legge seg i sofaen foran peisen. Noe av det beste med å være på hytta er at det er så fredfullt der.  Fortvil ikke folkens, kamera er selvfølgelig med på slep!

Nå må jeg løpe! Ha en fortreffelig tirsdagskveld alle sammen! Vi skrives. 

Dagen i dag har gått med til avlsapping og sosialt samvær. Deilig med en rolig start på uken, i hvert fall når man ikke er helt i form. 

Tidligere i kveld dro jentene og jeg en snartur på Moldetorget. Der var det nemlig kundekveld, som lot seg friste med mange gode tilbud. Til pengboken sin store fordel fant jeg ingenting. På veien hjem gikk vi innom café RØD. Med hver vår kakao ble vi sittende å skravle til nærmere midnatt. Perfekt avslutning på en ellers trivelig kveld. 

Nå er det på tide å komme seg i seng! Skal jobbe på Bunnpris i morgen, så her gjelder det å være opplagt. Natta!Jakke - Vailent.
Skjerf - H&M.
Genser - Samsøe Samsøe. 
Skjorte - Made In The Shade.
Jeans - H&M.

Boots - Zara. 

Like or dislike?Fuck forkjølelse, nå skal gullet feries! <3

God morgen! Forkjølelsen har bare blitt verre. Hodepine, rennende nese og skjærende hoste er prisen jeg må betale for denne tilstanden. Kanskje like greit å bare få det overstått, eller hva?

Nå sitter jeg på toget retning Molde. Det var bare så vidt jeg rakk det! Jeg måtte nærmest gallopere gjennom Karl Johan. Sikkert litt av et syn, bagasje på størrelse med et flyttelass og berreten på snei. Haha! Forhåpentligvis får jeg sovet litt på togturen, det ble heller lite med søvn i natt nemlig.Skrives i rosenes by da dere!

Jeg savner å ha kort hår! Det var så ubeskrivelig deilig! Dere jenter skulle bare visst. Man sparte så sinnsykt mye tid, spesielt om morgenen. Da jeg kom ut av dusjen var det bare tørke seg, pusse tennene, ta på seg fuktighetskrem og litt parfyme. That´s it! Enklere blir det ikke.

Nå derimot må jeg belage meg på hvert fall 5-10 minutter på føning og styling av hår. Stress. Dessuten er jeg møkklei av den frisyren jeg har. Vurderer sterkt å klippe meg kort igjen. Hva sier dere?Hva synes dere? Kledde jeg kort hår? Eller synes dere jeg burde ha litt lengde på det?

Som en del av førstegangstjenesten skal alle soldatene ha kjennskap til faget Kropp, Bevegelse og Energi fra rekkruttskolen. I min stilling som idrettsassistent kreves det at man har gjennomført en eksamen i dette faget. For alle de andre er ikke dette et krav, og det arrangeres derfor en KBE-øvelse som gir en mer grundig innføring i den teoretiske og den praktiske delen.

Øvelsen finner sted på Rjukan. Her skal soldatene bo i telt (lagsvis) fra mandag til fredag. Som instruktør/assistent dro jeg en dag i forveien sammen med øvrige befal og foredragsholdere for å gjøre i stand til soldatenes anskomst. Min primære oppgave i løpet av denne uken var å bistå veilederne og fungere som et bindeledd mellom soldatene og befal. Det beste med å være med som assistent var uten tvil at jeg fikk mitt eget hotellrom inne på Høyfellshottelet sammen med de andre befalene. 

På bildet under ser dere kinosalen. Der ble det gitt felles informasjon og undervisning gjennom hele uken:

Her ser dere rommet mitt: Standarden var riktignok ikke den beste, men tatt i betraktning at man slipper å sove ute er dette gull verd. 

En stk. idrettsassistent klar for topptur til Gaustatoppen: 

Her er vi nesten på toppen, da vi måtte stoppe for en matbit. Wee! Anine og meg på toppen av Gaustatoppen. (1883 moh.) Som dere ser var det allerde vinter der oppe. Brr...

Miriam og Anine i full fart ned. PS! Legg merke til  turistene som snek seg med på bildet. Hehe!

En av flere innholdsrike foredrag: 

Aktivitetsdagen var utvilsomt en av de beste dagene. Da fikk vi prøve pendelhopp fra Vemorkbrua. Det kribla godt i magen da jeg stod på kanten der, for å si det mildt. Om jeg ikke huske helt feil er det 84 meter fra toppen av brua og ned til juvet. Og jeg som egentlig har høydeskrekk!! I tillegg til pendelhopp fikk vi også prøve zip-line og rappellering opp, og ned fra broen. Sist nevnte var forøvrig sykt bra trening! Jeg var helt gjennomvåt av svette etter at jeg hadde dratt meg selv opp. Den siste kvelden fikk alle soldatene komme inn på hotellet på middag. Du må tro det ble jubel i heimen da de fikk komme inn i varmen og spise et bedre måltid. Ja, for tidligere i uken hadde de "bare" levd på feltrasjoner og medbrakt snacks. 


Herlige Tomas og meg! 


Anine og Miram, i godt humør som alltid!

På tross av at jeg hadde en helt annen rolle enn resten av soldatene var jeg likevel en av dem. I tillegg til det jeg har fortalt til nå fikk vi oppleve mye mer. I frykt for ødelegge for eventuelt andre som skal bli med på denne øvelsen i fremtiden kan jeg ikke røpe mer. Jeg vil jo trossalt ikke stemples som en "gledesdreper!" Når det er sagt hadde jeg det vanvittig moro! Må sies at det var ekstra koselig å se igjen Tomas og Anine!! Da de til daglig er stasjonert på Rygge.

Til de av dere som skal inn til førstegangstjenesten, gled dere! Denne øvelsen gir deg minner for livet. (I hvert fall hvis du er like tøff som meg og hopper fra Vemorkbrua. Haha!)

Gjett hvem som våknet med hodepine og tett nese? Jo, det var selvfølgelig meg det. På tross av en noe redusert dagsform er humøret på topp! Det begynner å nærme seg hjemreise og da kan jeg ikke gjøre annet enn å smile. Etter at jeg ferdig på jobb skal jeg besøke Mette, min tidligere samboer fra da jeg bodde i Oslo. Gleder meg til å se henne igjen! Hvilke planer har dere for dagen? Andre enn meg som har blitt forkjølet forresten? 

Søndag 11. november er det som kjent farsdag. I den forbindelse har jeg funnet noen forslag til hva dere kan kjøpe: (Med mindre dere er av den kreative sorten og har planer om å lage en fin kake eller gi noe annet personlig).

1) Genser - H&M. 349,- 
2) 2-pakk boxershorts - Calvin Klein. 399,- 
3) Deo Stick - Boss By Hugo Boss perfume. 275,- 
4) Vanter - H&M. 49,50,- 
5) Lue - H&M. 149,- 
6) Toalettmappe - Selected Homme. 299,- 
7) Magasin - VI MENN. 49,50,- 
8) Pyjamabukse - H&M. 149,-  
9) 5-pack sokker - H&M. 79,50,- 
10) Solbriller - H&M. 49,50.  
11) Skjerf - H&M. 99,-  
12) Kortholder - Tiger Of Sweden. 379,-  

Er det noen av dere som allerede har kjøpt/laget farsdagsgave kanskje?

Innimellom kroppsanalyser og treningsprogram ble jeg sittende å drømme meg bort til sol og sommer. Synes ikke det er lenge siden jeg lå i baris og solte meg. For ikke å snakke om de sosiale sammenkomstene hvor vi grillet og hygget oss til langt på natt.

Nå derimot er det jo rene manndomsprøven å komme seg fra a til å uten å fryse på seg neglebitt og det som verre er. Frem til isen smelter blir jeg nok fint nødt til å holde varmen med bildene som ligger godt lagret på Macen: 

Mmm! Dette er mat for Mons: 


Mine flotte samboere, Torill og Kirsten: 

Dessert er tingen: 

Hete dager på Kjevik:

Savn....

Flere enn meg som synes at sommerhalvåret går alt for fort? 

Bare tre arbeidsdager igjen nå så er det hjem på perm! Gleder meg helt villt! I skrivende stund ligger jeg godt til rette under dyna. Rommet er vasket og klart til morgendagens inspeksjon. Takk gud for at vi bare har inspeksjon tre dager i uken..

Det er forresten en glede å lese at dere setter pris på mitt "comeback" i bloggverdenen. Lover dere bedre oppdateringer fra og med neste uke. Da skal jeg blant annet legge ut outfitbilder mm. Kom gjerne med forslag hvis det er noe dere ønsker jeg skal skrive om!

Nå er det på tide å sove for en stakkarslig idrettsassistent. God natt da folkens, sov godt når den tid kommer!

@glennhenriksenSi meg hva du heter på instagram, så kan jeg følge deg også! 

For et par måneder siden var jeg med i Specsavers sin brillekonkurranse. Den fant sted på Popsenteret i Oslo. Som konfransier hadde vi selveste Per Sundnes, kjent fra "Grand Prix og Homsepatruljen". Dj var Marianne Jemtegård. Da vinneren ble lest opp tror jeg ikke at noen ble spesielt overrasket. Yassin med sin sprudlende karakter hadde nemlig gjort seg fortjent til denne seieren. Hovedpremien var en finalebillet til den nordiske finalen i London. På tross av at jeg ikke nådde helt til topps hadde jeg det vanvittig moro! Jeg ble kjent med mange hyggelige mennesker og fikk ta del i et show hvor man nærmest ble bært på gullstol. En opplevelse for livet. 

Photoshoot sammen med resten av finalistene:

Gjennomgang av programmet:

Disse tre skjønnhetene kom for å heie på meg:


Fra venstre: Mette, Ragna og Ida. 


"Homsepatrujlen."

PS! Vi fikk ikke velge ut klærne selv.


Fra venstre: Marianne, Yassin og Per. 

Her kan dere se en filmsnutt fra hele finaledagen:

Okei, nå trenger jeg litt hjelp her!

Er det noen av dere som vet hvordan jeg får flyttet alle innleggene mine fra www.glennhenriksen.com over på denne bloggen? Jeg er innmari dårlig på sånne ting, så jeg hadde satt enorm stor pris på en hjelpende hånd fra dere. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under eller send meg en mail på glenns91@hotmail.com hvis du vet hvordan det gjøres.På forhånd, takk! 

Hei og takk for sist! Etter en lengre pause fra glennhenriksen.com har jeg nå tenkt å prøve meg på blogg.no, igjen. Årsaken til det er helt enkelt fordi jeg har savnet å blogge på blogg.no, og fordi det er mye letter å forstå seg på. I hvert fall når det kommer til design osv.

Når det er sagt er det sikkert noen av dere som er litt nysgjerrig på hvordan det går med meg om dagen? Jeg kan si det så enkelt som at jeg har det veldig bra! Er fortsatt stasjonert som idrettsassistent på Akershus Festning, hvor jeg jobber turnus. En uke på, og en uke av. De ukene jeg har fri fra militæret reiser jeg hjem til mine to samboere i Molde, Kirsten og Torill. Der jobber jeg på Bunnpris, spiller håndball og lever det sivileliv for alt det er verdt. Jeg må ærlig innrømme at jeg ser frem til jeg skal dimme, den 20. mars neste år. Da blir det nok jobb frem til evt. studiestart høsten 2013. Inntil den tid blir jeg nødt til å gjøre det beste ut av den gjenværende tjenestetiden.  

 

Så, hva sier dere til at jeg har begynt å blogge igjen? 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits