God lørdagskveld alle sammen! På torsdag satte jeg meg på toget til Stokke for å besøke Kristian. Vi har i grunn ikke gjort annet enn å slappe av. For å være helt ærlig så har det vært ufattelig deilig og ikke gjøre noe som helst. Dere skjønner, jeg er helt tom for energi om dagen. Det er også årsaken til at jeg har vært inaktiv på bloggen - hvis dere lurte. Håper og tror at jeg får tilbake skrivelysten i takt med julestemningen. I morgen skal jeg fly til London i forbindelse med jobben. Jeg lander sånn ca. på ettermiddagen, noe som betyr at jeg får tid til litt shopping. Det gleder jeg meg til! 

I kveld har vi koset oss med hjemmelaget lasagne og film. Etter ønske fra Kristian har vi sett Polarekspressen. Det er en veldig koselig julefilm som jeg anbefaler dere å se! Noen av dere som har sett den kanskje? 

Hei og god natt! Denne helgen har vært en av de bedre på det jeg kan huske. På lørdag fikk jeg som tidligere nevnt besøk av pappa. Sammen med venner og familie fra Romsdalen har vi feiret MFK til den store gullmedaljen. Årest cupfinale må utvilsomt være en av de beste på flere år. Det faktum at vi vant over RBK, 4-2, var helt fantastisk! Jeg godtet meg over å se den ene trønderen etter den andre forlate Ullevåll med geipen på slep. Ja, for med gloser som "vi hater moldeby" kan de bare glemme å få medlitenhet fra meg hvert fall. Makan til usportslig oppførsel skal du jammen meg lete lenge etter. 

Jeg har dessverre ingen bilder å dele med dere, med unntak av bilde nedenfor,  av pappa og meg. På lørdag var vi nemlig på SüdÖst Asian Crossover på løkka. Vi spiste julemenyen der og den var nydelig god! En matopplevelse du ikke vil gå glipp av, for å si det sånn.  

I kveld har jeg hatt besøk av Julia. Vi har bare slappet av og sett på tv-serier. Etter gårsdagens festligheter har vi begge vært i søndagsmodus hele dagen. I morgen er det back to work, så det er vel best å komme seg i seng. Sov god da dere, vi blogges. :-) 

Hei alle sammen! Beklager for at jeg ikke er så flink å oppdatere bloggen for tiden. Forhåpentligvis kommer det seg etter hvert.. Jeg tenkte meg bare en snartur innom for å ønske dere god helg. Her i Oslo er det fotball feber før morgendagens cupfinale mellom Molde og Rosenborg. Jeg har fått besøk av pappa og sammen skal vi selvfølgelig få med oss det store oppgjøret. Håper så inderlig at MFK klarer å stikke av med seieren, det hadde vært så bra! Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar til familiemiddag.

Antrekk - ZARA. 

Hvem vet, kanskje vi sees på Ullevåll i morgen? 

God kveld i stugu! Jeg tenkte bare å tipse dere om verdens beste parfyme for menn. Den heter Fierce Cologne og er fra Abercrombie & Fitch. Du får dessverre ikke kjøpt den i Norge og må derfor reise til for eksempel Stockholm eller London for å kjøpe den. Mye mulig du kan bestille den over internett også for alt jeg vet. Ebay kanskje? Den lukter helt fantastisk, noe jeg har fått høre fra både kollegaer, venner og familie. Tro meg, dette en sikker vinner til jul! (Hvis du får anledning til å kjøpe den da vel å merke).   

Noen som er enig med meg? 

Hei! Jeg har hatt hjemme-standby fra klokken 04:00 i natt, men ble "heldigvis" ikke kalt ut. Det betyr at jeg kan slappe av resten av kvelden og være sosial. Først ut på agendaen er en etterlengtet treningsøkt. Jeg var veldig flink i forrige uke og trente hele fem dager, så da gjenstår det å se om jeg klarer å følge trenden fremover. Klokken 17 skal jeg avgårde på spinning på Elixia. Det blir moro! Kanskje ikke akkurat når det står på som verst, men etterpå derimot. Forresten! Jeg har laget meg en ny spilleliste på spotify, den inneholder musikk som egner seg godt til styrketrening. Du finner den HER. Enjoy! :-) 

Flere enn meg som har planer om å trene i dag? 

God kveld! Da er jeg tilbake i Oslo, i hvert fall for en liten stund. På vei hjem fra flyplassen stakk jeg innom Mr. Sushi, hvor jeg bestilte meg en etterlengtet posjon med sushi. Kun kort tid etter at jeg kom hjem fikk jeg besøk av Julia og Zara. Sammen med Mette og Cathrine ble vi sittende rundt kjøkkenbordet og skravle i timesvis. Jeg merker at det var godt å komme tilbake til jentene mine. De er alltid så forståelsesfulle og deilig å snakke med. Jeg er så utrolig takknemlig over at jeg har så mange fine mennesker rundt meg som vil meg vel her i livet. Ja, for det er jo ingen hemmelighet at gode venner er minst like viktig som en god familie. Eller hva sier dere?

Zara er like glad i krem som Julia og meg. Mihi!

Klokken har allerede blitt alt for mye og det er kun få timer til jeg skal på jobb. Noe sier meg at jeg har en tung dag i vente, men det kan jeg ikke klandre andre enn meg selv for. Yolo.   

God søndagskveld! I morgen reiser jeg tilbake til Oslo. Det blir riktignok trist å reise fra familien, men jeg har intet valg. Enten vi vil eller ei så må livet gå videre. De to siste ukene har vært preget av sorg, savn, samvær og mye kjærlighet. På en måte tror jeg det blir godt å komme tilbake på jobb. Selv om jeg må innrømme at jeg gruer meg til å fly nå som stormen "Hilde" herjer i landet. I skrivende stund befinner jeg meg på Frei hos søsteren min Stine. Pappa er også på besøk, så i kveld skal vi unne oss en bedre middag med levende lys og fyr i peisen. PS! Jeg satser på å være tilbake på bloggfronten for fullt i løpet av uken. So stay tuned. :-) Hvordan står det til med dere?

Her har jeg samlet alle antrekkene fra oktober måned: 

Hvilket antrekk liker dere best? 

Hei kjære lesere! Håper alt står bra til med dere. Selv har jeg det ikke så bra om dagen. Natt til mandag mistet jeg et kjært familiemedlem og velger derfor å ta en pause fra bloggen. Tiden fremover vil naturligvis bli tilbrakt sammen med mine nærmeste. Anbefaler også dere til å ta godt vare på de dere er glad i. Vi tror vi lever evig, men en dag er man borte og det for godt. 

Hvil i fred Marit Moen Henriksen ♥

Hallo! Denne søndagen har gått med til sofakos og film. Jeg så "The Avengers" for første gang og jeg må si at jeg ble positivt overrasket. Den var ikke bare underholdene, men også veldig bra laget. Anbefaler deg å se den hvis du er glad i action og spenning. Dagens middag bestod av fylte pirogere ala Glenn. De smakte kjempe godt! Jeg har postet oppskriften tidligere, men siden den gang har jeg fått flere lesere så da tenkte jeg det var på sin plass å reposte den. Here you go:

Til deigen trenger du:

» 1/2 pk gjær
» 3 dl lunken melk
» 3 ss olje eller smeltet margarin
» 1/2 ts salt
» 1 ss sukker
» 8 dl hvetemel  

Fremgangsmåte: 

1) Smuldre gjær i en bolle. Rør ut gjæren i melken. Tilsett olje, salt, sukker og det meste av hvetemelet. Hold av litt mel til utbakingen. La deigen heve til dobbel størrelse, ca. 20-30 minutter. 

Til fyllet trenger du:

» 400 gram kjøttdeig 
» 1 løk 
» 1 boks mais
» 1 pakke pizzafyll
» 1 pakke revet ost  

Fremgangsmåte:

2) Skrell løken, grovhakk den og surr den klar og gyllen i litt av smøret. Tilsett kjøttet og la dette få farge. Rør i mais, pizzafyllet og 3 dl vann. Smak til med salt og pepper.

3) Del deigen i 10 like deler. Kjevl ut tynne, runde lefser. Fordel fyllet på den ene siden og brett den andre halvparten av deigen over.

4) Trykk pirogen sammen med en gaffel. Pensle pirogen med sammenpisket egg. Stekes midt i ovnen på 220°C i 12-15 minutter.  

(Som dere kanskje ser ble det ikke brukt gaffel i dette tilfellet. Haha!)

Voila! Hjemmelaget piroger klar til servering.

Hei, hei! I går hadde vi tidenes halloweenfest hjemme hos oss. Det var kjempe gøy! Alle hadde selvfølgelig kledd seg ut, inkludert meg selv. På grunn av magesmerter måtte jeg holde meg unna alt som heter for alkohol. Siden det var så god stemning gjorde det heldigvis ingenting. Med hele leiligheten full av spindelvev og levende lys var det ingenting å utsette på stemning. Utover kvelden kjørte vi blant annet shottekonkurranser og limbo. Uten tvil en av de beste halloweenfestene jeg har vært med på, for å si det sånn.

Her har dere noen bilder fra festen:  Her ser dere jentene jeg bor sammen med. Josefin (hulken), Emma (Hermine), Cathrine (brannkvinnen) og Mette (Snehvit). 

The Blues Brothers.

Ingeborg og Eline. 

Tequila. Fysj! Glad jeg var avholds. 

Fine kjæresten min, som jeg holdt på å spise opp i går. Haha! 

Vinnern av limbo-konkurransen var ingen andre enn Kristian. 

Hva synes dere om kostymet mitt? Nå har Kristian dratt hjem til Stokke på jobb og jeg skal bruke dagen til å bli 100% frisk! Ønsker dere en fortsatt fin helg! :-)  

God fredagskveld! Da er kveldens kostyme i boks. American footballer aka High School horror it is. Med litt kunstig blod og sot i ansiktet er jeg sikker på at jeg kommer til å skremme vettet av hele gjengen. Haha! Jeg har en god følelse på at dette kommer til å bli en alle tiders Halloween fest. Hæla i taket og tenna i tapeten sier jeg bare. 

Her ser dere dagens antrekk: 

Vest - Carlings // Genser - H&M // Jeans - Cheap Monday // Boots - Zara // Veske - River Island 

Bilder av kveldens festligheter og alle kostymene kommer på bloggen i morgen, so stay tuned. :-) 

Hei! Jeg startet dagen som planlagt med spinning klokken 09:45. Sammen med Cathrine og Tom Erik kjørte jeg styrke på overkroppen etterpå. Fy, så tungt det var! Jeg har jo ikke løftet vekter på det jeg kan huske, men takket være god spirit fra mine spreke venner og en dash treningslyst gikk det neesten som en drøm. Noe sier meg at jeg kommer til å bli støl de neste dagene.  

Dagens lunsj bestod av bær med vanilje kesam og cottage cheese. Yummy, yummy in my tummy!

Nå skal vi ut på kostymejakt! Ha en fin dag da dere, vi blogges! :-) 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits