1. COAT // 2.SUNGLASS // 3. T-SHIRT // 4. JEANS // 5. SHOES

1. LEATHER JACKET // 2. SCARF // 3.  JEANS // 4. T-SHIRT // 5. WATCH // 6. BOOTS 

1. VEST // 2. SWEATER // 3. JEANS // 4. BAG // 5. WATCH // 6. BOOTS

1. BOMBER JACKET // 2. HAT // 3. T-SHIRT // 4. JEANS // 5. SUNGLASSES // 6. SNEAKERS 

// Inneholder annonselenker.

 

Skinnjakke - YSL // Solbriller - Ray Ban // Skjerf - Acne // Cardigan - Zara // Jeans - Zara // Sko - Filippa K 

Hallo! De siste dagene har bestått av eventer og sosiale sammenkomster. I går var jeg så sliten at jeg måtte bare koble ut. Da jeg våknet i dag morges derimot var jeg full av energi. Jeg startet dagen med typiske gjøremål som klesvask og støvsuging. Alltid like kjedelig, men det må jo bare til. Nå har jeg akkurat tatt en proteinshake og skal gjøre meg klar for trening. Tenkte å kjøre skuldre, biceps og rygg denne gangen. Hva som skjer i kveld er enda usikkert. Jeg har mange baller i lufta, så vi får se hva det blir til.Espen og meg på butikkåpningen for Mardou & Dean. 

Håper alt står bra til med dere og at dere får en fin lørdag. 

Hei igjen! Jeg er bare en snartur innom for å vise dere dagens antrekk. Nå har jeg akkurat inntatt middagen etter en deilig styrkeøkt og om litt skal jeg på re-åpning av Steen & Strøm Magasin, etterfulgt av butikkåpning på Aker Brygge. Moro med sånne eventer innimellom også. 

Lue - Acne // Jakke - Bølger // Pologenser - Zara // Genser - NN07 // Jeans - River Island // Boots - Zara 

Ønsker dere alle en fin torsdagskveld! Vi blogges.

God morgen! I går var jeg på et eksklusivt event med Sony. Fri bar, live musikk, flotte mennesker og god stemning - alt dette under ett og samme tak på Månefisken nede ved Grunerløkka. Jeg dro dit sammen med Espen. Vi har det som alltid veldig gøy sammen og denne gangen var heller intet unntak. Kveldens høydepunkt var uten tvil de flinke artistene. Min favoritt, Eric Ness, imponerte stort. Dette var første gangen jeg hørte han synge live og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsket det. Anbefaler dere å sjekke han ut på spotify HER. 

Okei da! Jeg får vel innrømme at dansken i badekaret også var med på å gjøre kvelden komplett.

Bildene er lånt fra Espen sin blogg. Sjekk den ut HER.

Det er i underkant av en måned igjen til jul, og det kan være en fordel å sette i gang med julehandelen. I hvert fall hvis man skal bestille over nett. Jeg er som dere kanskje vet en trofast kunde hos Nelly.com. De har alt du trenger og enda litt til. Nedenfor har jeg plukket ut noen kollasjer til inspirasjon for din bestevenn, kjæreste, bror, far og til han som har tilsynelatende "alt". Mange av dere er kanskje usikker på størrelser osv, men jeg kan trøste dere med at mesteparten av klærne er normal i størrelsen. Jeg vil også opplyse dere om at når du bestiller via Nelly.com så har du frie bytter & åpent kjøp fr.o.m. 17/11-2014 t.o.m. 8/1-2015! Gledelig shopping alle sammen. :-) 


 

 

1. Parfyme // 2. Shaving Bowl // 3. Boxershorts // 4. Skjorte // 5. Lommebok // 6. Pyjamas // 7. Hansker // 8. Ansiktskrem // 9. Strømper // 10. Slips 


 

 

1. Treningstights // 2. T-Skjorte // 3. Undertøy // 4. Sko // 5. Skinnjakke // 6. Jakke // 7. Klokke // 8. Sko // 9. Genser


 

 

1. Genser // 2. Ryggsekk // 3. Hårvoks // 4. Treningskit // 5. Sneakers // 6. Hettegenser // 7. T-Skjorte // 8. Belte // 9. Skjerf  

1. Barberhøvel // 2. Boots // 3. Jakke // 4. Skritteller // 5. Lue // 6. Nattbukse // 7. Skjorte // 8. Sko // 9. Parfyme // 10. Jeans


 

 

 

 1. Skjerf // 2. Strømper // 3. Klokke // 4. Skjorte // 5. Boots // 6. Lue // 7. Genser // 8. Veske // 9. Slips // 10. Parfyme // 11. Hansker 


 

 

1. Sko // 2. Showergel // 3. Armbånd // 4. Mansjettknapper // 5. Veske // 6. Sko // 7. Veske // 8. Lommetørkle // 9. Treningsjakke 


 

 // Inneholder annonselenker.

Morn! Jeg startet dagen som vanlig med å lese dagens nyheter, samt svare på litt jobb-mail. Julia ligger fortsatt og sover, men nå er jeg så sulten at jeg blir faktisk nødt til å vekke henne. Vi har ikke lagt så alt for store planer for dagen, foruten om å lese litt til eksamen og bare nyte de siste timene vi har sammen før Julia reiser tilbake til Bergen. Nedenfor ser dere gårsdagens antrekk, hverdagslig og enkelt; Jakke - Alpha Industries // T-Shirt - H&M // Jeans - Nudie // Sko - Reebok // Klokke - Casio // Skjerf - Acne

Ønsker dere en fin dag! Vi blogges. 

Hei, hei! Det ble selvfølgelig feiring etter MFK sin fantastiske innsats på Ullevåll i går. For andre året på rad er vi Norgesmestere, noe som i følge min mening er en vanvittig bra prestasjon. Etter kampen dro jeg ute og spiste middag med familien før vi dro videre på fotballpuben, Tempest, for å feire gullet. Bivirkningene av helgens festligheter har virkelig satt sine spor, så dagen i dag har i grunn gått med på slappe av. Tidligere i kveld var Julia og jeg en liten tur nede i Karl Johan, hvor vi blant annet tittet innom en av mine favoritt klesbutikker, nemlig Høyer. De har så mye fint der for tiden! Jeg har sykt cravings på skoene fra Lanvin. Må ha de, bare må ha de. Nå skal Julia, June og meg spise biff på Trancher, favoritt restauranten til Julia. Gledes! Ha en fin kveld dere. 

Som dere kanskje vet har jeg jobbet som flyvert i SAS, og på mange måter må jeg si at jeg savner det. En ting er å reise på fritiden, men det er noe helt annet å faktisk jobbe ombord på flyet. I løpet av en arbeidsdag kunne jeg møte så mange forskjellige mennesker fra hele verden. Dere tenker kanskje at livet som flyvert er ganske hektisk siden det innebærer så mye reising og det er vel heller ikke til å stikke under en stol. Er du glad i å reise sånn som meg, da tenker man ikke over den slags. Jeg savner jobben som flyvert av mange grunner og en av dem er er det fantastiske arbeidsmiljøet i SAS, noe jeg regner med de fleste av dere har fått erfare som passasjer?

Vi flyr av forskjellige grunner, men vi har alle en ting til felles: For mange av oss er flyet så mye mer enn en transportetappe. Det er en del av hele reiseopplevelsen, uansett hvor vi er på vei. Om vi pendler til jobben flere ganger i uken eller jobber ombord. Om vi søker vårt livs eventyr eller fred og ro, eller om vi lengter bort eller hjem. Kjenner du deg igjen? Da vet du hvordan det er å reise. 

 

 

// Sponset innlegg.

God morgen! For en helg dette har vært! Kampen mellom Molde og Odd har riktignok ikke blitt spilt enda, men på en måte så føler jeg vi har vunnet allerede. Hele Oslo er kryr av blå smurfer og jeg elsker det. Uansett hvor jeg går hen så møter jeg på et kjent fjes, noe som ikke er veldig typisk hovedstaden egentlig. Som om ikke det var nok har jeg besøk av verdens beste, nemlig Julia. Hun skal dessverre ikke bli med på kampen i dag siden hun har klessalg, men jeg regner med at det blir feiring (uansett utfall) på Tempest etter kampen.    

Håper alle sammen har hatt en fin helg! :-)

Godgutten fra Molde, Jesper Jenset, har kommet med sin første singel og jeg synes han fortjener deres oppmerksomhet. I håpe om at han skal komme videre i Idol og bli Norges nye superstjerne må dere stemme på Jesper. Send sms 1 til 26400 eller ring 829 49 101. STEM!

Hva synes dere om låta? Er han ikke flink? 

Hei dere! Denne helgen har jeg virkelig sett frem til. I forbindelse med cupfinalen på søndag vil det nemlig være mange kjente fjes her i Oslo. I kveld får jeg besøk av min kjære Julia og i morgen kommer det en annen kompis fra Molde. I tillegg til det skal pappa, onkelen min og resten av hans familie sove på hotell. På søndag skal vi alle sammen dra på kamp for å se Molde spille mot Odd. Forhåpentligvis tar vi gullet i år også, men man skal ikke ta seieren på forskudd! Uansett utfall er jeg overbevist om at dette blir en veldig trivelig helg fylt med jubel og glede. Nedenfor ser dere noen antrekksbilder fra tidligere i høst som jeg av en eller annen grunn glemte å legge ut: 

Jakke - HER // Genser - HER // Chinos - HER // Sko - HER 

Med dette ønsker jeg alle sammen en riktig god helg! Vi blogges. 

// Annonselenker.

Er du en av de som fortsatt går rundt i converse? Vel, vinteren er rett rundt hjørnet og da er det på tide å bytte ut tøyskoene med et par varme vintersko. Til stor glede for dere har jeg muligheten til å gi dere 20% rabatt på alle boots fra Nelly ved ordre over 999 NOK. Bruk koden GLENNBO20AW , den er gyldig t.o.m  lørdag 22. november. Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter. GOD SHOPPING! 

1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER 

 

12. HER // 13. HER // 14. HER

Resten av utvalget finner dere HER. 

// Annonselenker.

I går var jeg som tidligere nevnt på fotokurs med Canon og Høyer. Marcel Lelienhof var til stedet og gav oss tips til hvordan vi skulle ta best mulige bilder. Lyssetting, bruk av blitz og valg av linse var kanskje de mest sentrale tingene han la vekt på. Selv knipser jeg bare bilder i autofokus, noe som gjør at jeg ikke får de aller beste resultatene. Det skal sies at jeg har et veldig bra speilreflekskamera og sånn sett blir ikke kvaliteten dårlig, men den kunne riktignok vært bedre. Jeg fikk også vite at jeg kunne koble opp kamera mitt med telefonen, noe jeg trodde bare var mulig med et kompaktkamera. Alt i alt, et veldig lærerikt fotokurs som jeg kommer til å dra nytte av fremover.  

Vi fikk også servert grøt etter oppskrift fra Vibeke Klemetsen. Det smakte veldig godt og jeg er glad for at vi fikk med oss oppskriften hjem, for denne vil jeg veldig gjerne spise mer av. Marcel er en veldig dyktig fotograf, noe han beviste gjennom foredraget sitt. Her sammen med Donna. 

Med oss hjem fikk vi også noen bøker som skal lære oss å ta bedre bilder. Disse kommer godt med!Takk til Høyer og Canon for en fin start på dagen. Tommel opp for flere slike hyggelige og lærerike sammenkomster.

Torsk er allsidig mat og kan brukes til mye. I går spiste jeg for første gang en ny variant som jeg anbefaler alle sammen til å prøve. Torsk i panne er en varm velsmakende middagsrett med et deilig hint av østen. Nedenfor finner dere oppskriften som jeg har hentet fra godfisk.no. Denne gir deg nok mat til fire posjoner.  

Du trenger: 

» 800g torskefilet, uten skinn og bein
» 1 ts salt
» 1 stk purre
» 1 stk paprika, rød 
» 2 ss rapsolje
» 2 dl matfløte 
» 1 terning fiskebuljong 
» 2 dl kokosmelk 
» 1 ss curry paste, rød 
» 1 ss soya saus
» 1-2 hvitløksfedd
» 
RisFremgangsmåte: 

1. Skjær purre og paprika i biter. Surr dette i rapsolje på pannen til purren er myk. 

2. Tøm over matfløten og smuldre fiskebulljongterningen over. 

3. Rør inn kokosmelken, soyasausen, hvitløksfedden og curry pasten. Dette skal kokes opp. 

4. Bruk gjerne salt & pepper everyday mix fra Nicolas Vahe, for best mulig smak. Denne kan du bestille/kjøpe hos Låvebutikken Christinas Interiør via facebook HER. 

5. Ha så torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5. minutter. 6. Voila! Serveres med ris ved siden av. Anbefaler dere også å toppe det hele med en dash soyasaus. 

Hei, hei folkens! Etter noen fine dager hjemme med familien er jeg nå tilbake i Oslo. Jeg dro direkte fra flyplassen på frokost- og fotoevent med selveste Marcel Lelienhof i regi av Canon/Høyer. Jeg fikk et par gode tips der som jeg kommer til å benytte meg av fremover. Bilder og mer utfyllende tekst fra eventet kommer i et eget blogginnlegg. Siden jeg ikke hadde noen til å knipse antrekksbilder av meg i dag tok jeg like gjerne med meg kamera og stativet i Frogneparken. Følte meg riktignok litt dum da folk gikk forbi, men som blogger må man bare bruke de hjelpemidlene man har. Heldigvis er ikke dette noe jeg trenger å gjøre så ofte. Haha! Uansett, nedenfor ser dere dagens outfit. Jeg har blitt veldig glad i den nye jakken min fra Alpha Industries som jeg kjøpte da jeg var på klassetur i København. Jakke - HER // T-Shirt -HER // Chinos - Zara // Boots - Zara // Watch - Daniel Wellington 

// Annonselenker.

God kveld dere! Helgen hjemme med familien har vært alle tideres. På lørdag var jeg en tur hjemme hos pappa og spiste kake etterfulgt av en fuktig bytur sammen med fine folk. Gårsdagen var ikke så mye å skryte av og jeg gjorde i grunn ikke annet enn å slappe av på sofaen. I skrivende stund er jeg på besøk hos søsteren min, Stine, på nordmøret. Koser meg gløgg i hjel her i den fine leiligheten hennes! Tidligere i dag var vi ute på en luftetur i marka. Noe helt annet med lufta her på bygda enn i hovedstaden, for å si det sånn. Til middag introduserte søstersen meg for en middagsrett jeg aldri hadde smakt før, nemlig torskepanne. Det smakte helt fantastisk! Jeg tenkte å dele oppskriften med dere på bloggen i morgen, så hvis dere er keen på et nytt middagstips må dere holde dere oppdatert. Her sammen med nevøen min, Joakim. Nam! 

Daisy er iallefall happy etter å ha vært ute på tur.  

Resten av kvelden skal nytes med pledd, levende lys og Farmen på tv-skjermen. I morgen tidlig reiser jeg tilbake til Oslo, hvor jeg skal rett avgårde på frokost og fotokurs med selveste Marcel Leilienhof . Gleder meg til det! Håper alt står bra til med dere. Vi blogges. 

Mens jentene må bruke mye tid, penger og energi på sminke og extensions kan vi guttene slippe ganske billig unna. Det enkleste og kanskje billigste alternativet er jo bare å klippe det kort med maskinen hjemme, men det kan fort bli litt kjedelig i lengden. Så sant man ikke har mistet håret synes jeg det er på sin plass med en velstelt hårfrisyre. Mange menn tenker kanskje at det ikke finnes et stort utvalg av herrefrisyrer, men der tar dere feil. Det finnes nemlig uttalige muligheter og nedenfor har jeg plukket ut noen av de frisyrene jeg liker:  

De siste årene har jeg i grunn hatt den samme frisyren. En relativt kort frisyre med litt lengde på toppen og kort på sidene. Da jeg var hos Malene på Hendrix Hair i forrige uke ble vi enige om at jeg skulle spare til en ny frisyre. Tanken er at det skal fortsatt være kort på sidene, men jeg skal spare til mye lengre på toppen. Det endelige resultatet skal bli noe lignende som på bilde nr 7,11 og 13.

Nå som jeg har sparesveis er det ikke bare lett å smøre seg med tålmodighet. I likthet med alt annet jeg bestemmer meg for vil jeg at det skal skje over natten, helst på sekundet. Hehe. I dette tilfellet må jeg bare ta tiden til hjelp. Malene sa at håret vokser 1 cm i mnd, noe som betyr at sveisen er komplett ca. i midten av februar neste år. Selv om det føles ut som en evighet til tror jeg at det blir bra og som dere kanskje skjønner gleder jeg meg veldig til å få en ny frisyre. Jeg er også spent på hvordan den berømte virvelen jeg har i luggen vil utarte seg fremover. I den korte frisyren min har den nemlig vært en ulempe til tusen. Hvilken av frisyrene ovenfor likte dere best? 

Uønsket hår på brystet, kjønnshår-området eller under armhulene? Da vil du elske den nye barberhøvelen "Gilette Body Shaver". Personlig synes jeg det er fint med litt hår på brystet og under armene, men utover det foretrekker jeg å være barbert. I motsetning til enn vanlig barberhøvel er denne beregnet for kroppen din og gir derfor mindre irritasjon. Selv har jeg vært plaget med rødhet etter barbering, men nå slipper jeg heldigvis det problemet.  Det fine med Gilette Body Shaver er at den har et avrundet hode, slik at du enkelt kan "manscape" konturene og vanskelige steder på kroppen din. For best resultat, bruk den i dusjen med varmt vann og barbergel.   

 

// Sponset innlegg.

Hei fra Trøndelag! Jeg tok ettermiddagsflyet fra Oslo til Trondheim for å besøke min kjære mor. Utrolig koselig å se henne igjen! Da jeg kom inn døren fikk jeg servert hjemmelaget pizza, noe som smakte helt fantastisk. Nå ligger jeg bare i sofaen og venter på andre runde av Idol. Jeg krysser selvfølgelig fingrene for at Jesper går videre, men nå har konkurransen virkelig tilspisset seg så man skal ikke ta noe for gitt. Det ble relativt lite søvn på meg i natt og det blir derfor en glede å legge hodet på puta. I morgen må jeg opp tidlig siden jeg skal kjøre hjemover til Molde for å feire bursdagen til pappa. Senere på kvelden blir det en tur på byen med kjekke folk. Gleder meg til det!  

Jacket - Jofama (HER) // Hat - Amanda Christensen (HER) // T-Shirt - Filippa K. // Jeans - H&M // Boots - Zara 

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
Notater til en fremføring jeg hadde i kommunikasjon.

2. Hva har du alltid i vesken? 
Iphonen min, ørepropper, tyggegummi og tanntråd.

3. Hva bestiller du på kafé?
Når jeg er på kafé bestiller jeg som oftest foccacia og en kaffe latte.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig?
Diverse blogger, facebook, vg, dagladet og nelly.

5. Hvem ringer du til når du er sin/lei deg?
Når jeg er sint eller lei meg ringer jeg enten til Stine (søsteren min), Julia eller June.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Akkurat nå har jeg grønn tannbørste.  

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Jeg kunne det, men nå er det så lenge siden at jeg vet ikke helt om jeg husker det. 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Hund, katt, kanin, undulat, fisk og marsvin. 

9. Har du eller har hatt noen piercinger?
Da jeg gikk på ungdomsskolen tok jeg piercing i øyenbrynet. Haha.

10. Norge på sitt beste?
Norge på sitt beste er i følge min mening påske, snø, langrenn, kvikk lunsj, hyttekos og sol.

11. Hva gjør deg trist?
Urettferdighet og mobbing.

12. Hva gjør deg glad?
Famiilie, venner og shopping.

13. Hva er drømmejobben din?
Veldig vanskelig å si egentlig, men drømmejobben må innebære å jobbe med folk. Enten i form av salg, klær, reklame og/eller kommunikasjon. 

14. Abbonerer du på et ukeblad?
Nei, det har jeg aldri gjort. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Det aller siste jeg kjøpte var en yoghurt og en red bull i kantina på BI.

16. Liker du kinesisk mat?
Jeg er veldig glad i kinesisk mat! Bare synd det blir så lenge mellom hver gang jeg spiser det. 

17. Når var du i kirken sist? 
Mitt siste møte med kirken var i forbindelse med en begravelse.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 
Den siste som gjorde noe spesielt for meg var en veldig god venn som hjalp meg å hente sengen min som kom fra Molde. 

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Ja, jeg har faktisk det! Det var nyttårsaften for noen år siden da leiligheten min brant ned. Jeg kom unna det med bare lettere røykskader heldigvis. 

20.Kan du rulle med tungen?
Hehe. Nei, jeg må nok dessverre skuffe dere der. 

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Det varierer veldig. Noen ganger bruker jeg innmari lang tid, mens andre ganger er jeg veldig effektiv. Kommer helt an på hva jeg skal egentlig. 

22. Banner du ofte?
Nei, det er veldig sjelden jeg banner. Da jeg var yngre hadde jeg en tendens til å banne sammen med venner, men på mine eldre dager har jeg heldigvis lagt fra meg den uvanen. 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
Det lengste jeg har campet i et telt er en uke. Det var når jeg hadde feltuke i militæret. 

24. Hvor mange søsken har du? 
Jeg har tre eldre søsken. To søstre og en bror. 

25. Hvor mange steder har du bodd?
Fræna, Molde, Trondheim og Oslo. 

26. Hva slags utdannesle har du?
Jeg har ingen utdannelse enda, men som dere kanskje vet har jeg begynt på 1. året PR og Markedskomunnikasjon på BI. 

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
Hmm... Jeg vet faktisk ikke hvilken kroppsdel jeg er mest fornøyd med, men jeg får mange komplimenter på at jeg har fin rumpe. Hehe. 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Hvis det er en kroppsdel jeg er minst fornøyd med så må det bli lårene mine. Siden jeg har spilt håndball (før det fotball) i mange år har jeg fått ganske store lår. Mesteparten er ritkignok muskler, men likevel. Jeg skulle kanskje ønske at de var litt mindre og jeg prøver derfor å unngå å trene bein. (I en mindre grad enn resten av kroppen vel å merke). 

29. Er det viktig å feire bursdager?
Ja! Det er jo alltid koselig å feire bursdager. Alle fortjener litt ekstra oppmerksomhet i blant. 

30. Har du tatt vare på et klesplagg fra da du var liten?
Nei.. Dårlig med det gitt.

31. Nevn en ting som er irriterende med å blogge?
Det irriterende med å blogge er kanskje det at det er så tidkrevende. De som har det som fulltidsjobb kan jo kanskje ikke skylde på det, men for meg som har det som hobby er det ikke alltid like enkelt å få tiden til å strekke til. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
Jeg vet ikke hvor mange glass jeg drikker, men prøver å få i meg ca. en liter vann om dagen hvert fall.

33. Når legger du deg om kvelden?
Den siste tiden har døgnrytmen min vært helt fucked up. Noen kvelder legger jeg meg klokken elleve, mens andre kvelder sovner jeg ikke før nærmere halv fire.

34. Favorittfag på skolen?
Siden første året på BI er såpass generelt med økonomi osv. er det ikke så mange av fagene som appellerer til meg, med unntak av Markedsføringsledelse og Kommunikasjon.

35. Potetgull eller smågodt?
Smågodt. Favoritten er uten tvil de røde jordbærfiskene!

36. Siste filmen du så?
Annabelle. Fy fader! Jeg trodde hjertet mitt skulle stoppe opptil felre ganger i løpet av filmen. Ja, jeg er sikkelig lettskremt!

37. Den perfekte vertsagaven er?
Enten vin eller en flaske musserende.

38. Hvor gammel er pappaen din?
Pappa fyller år i dag faktisk, 60 år. GRATULERER!

39. Har du vært i avisen?
Ja, jeg har vært i avisen av flere grunner. Alt fra håndball, krafttak mot kreft, blogg og paradise hotel.

40. Et sitar du liker?
"Det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe du ikke har gjort".   

41. Favoritt farge?
Jeg er veldig glad i marineblå. Det er en farge som er lett å kombinere med det meste og jeg føler at det kler meg.

42. Hvem er forbildet ditt?
Jeg har ingen forbilder for øyeblikket.

43. Er du forfengelig?
Det finnes mange måter å definere forfengelig på, men ja - jeg er opptatt av utseendet mitt og hva jeg har på meg. Utover det føler jeg ikke at jeg bruker så innmari mye tid på hvordan jeg ser ut. I likhet med mange andre tar jeg på meg de klærne jeg synes ser bra ut. Håret er stylet på 1-2-3 ig utover det bruker jeg ikke annet enn fuktighetskrem i ansiktet, så slik sett føler jeg meg ikke så jålete.

44. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?
Det er mange ting jeg har lyst til! En av de er å reise til New York på shopping.

45. Har du vært gift eller forlovet?
Nei. Da hadde det nok vært dokumentert, for å si det sånn.

46. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko?
Når jeg shopper er det nok mest klær det går i, men det blir jo selvfølgelig nye sko innimellom også. En mangelvære i garderoben min nå for tiden er flere skuldervesker/weekendbager.

47. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
Jeg har alltid fått høre at jeg er voksen for alderen, men når det er sagt vet jeg å være barnslig også. I følge min mening er humor alfa omega, og det uansett alder.

48. Hvilke uvaner har du?
Bite negler, dårlig døgnrytme, pluss at jeg har en tendens til å tro at alt løser seg. 

49. Det mest romantiske du har gjort?
Jeg har riktignok ikke så god erfaring med å være i et forhold, men det mest romantiske jeg har gjort er vel å varte opp med middag, gave og levende lys. 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
Nå skal jeg ta meg en dusj, deretter skal jeg gå på butikken og kjøpe meg noe digg. 


God ettermiddag! Da var vi allerede midtveis i uken og det nærmer seg sakte, men sikkert helg. Gleder meg veldig siden jeg skal ta turen hjem. Først flyr jeg til Trondheim og besøker mamma før jeg på lørdag reiser hjem til Molde for å feire pappa som fyller hele 60 år. Jeg har ikke vært hjemme siden i sommer, så dere må tro jeg ser frem til å se igjen familien. Jeg startet dagen i dag med en liten tur til tannlegen, før jeg dro videre på skolen. I dag hadde jeg fremføring i kommunikasjon, noe som var litt skummelt. Som dere sikkert skjønner så er det jo litt større "klasser" på BI enn hva det var på vgs. Uansett deilig å være ferdig og jeg følte det gikk ganske greit. Etter skolen dro jeg på et spennende møte, som jeg håper å kunne dele med dere etter hvert. Nå er det klesvask og bretting av klær som står på agendaen. Klarer jeg å presse inn en treningsøkt også skal jeg si meg strålende fornøyd med dagen. Med dette ønsker jeg dere en fin onsdag videre. :-) 


Skinnjakke - Acne // Genser - H&M // Skjorte - TIger Of Sweden // Bukse - Zara // Sko - Filippa K

Dessverre er det ikke så lett å få til antrekksbilder om dagen. For det første blir det så tidlig mørkt og for det andre så har jeg ikke tatt meg til bry å spørre noen om å knipse bilder av meg. Det er nesten så jeg vurderer å ta med meg stativet ut i bakgården og ta bilder der. Haha. Jeg vil forøvrig skryte av kamera på den nye iphone 6. Bildene blir mye finere og skarpere enn med 5´ern, for å si det sånn. 

Hallo! Da jeg kom hjem fra håndballtrening mekket jeg meg noe så enkelt som laksewrap. Jeg for min del er litt smålei taco om dagen og da er dette et veldig godt alternativ til det. Ingrediensene er ikke så ulike, men hovedforskjellen er at du bytter ut salsa, kjøttdeig og tacokrydder med laksefillet og sweet chili sauce. Dersom du ikke er så alt for glad i fiskesmaken er dette en fin måte å få i seg omega 3 og de andre viktige næringsstoffene vi får gjennom å spise fisk. Visste du forresten at en porsjon på 99 gram er nok fisk for å forebygge og gi deg en bedre helse? NÅ vet du det. 

Du trenger:

» Tortillalefser
» Sweet Chili Sauce
» Laksefillet
» Lett rømme
» Mais
» Salat
 »Agurk
» Paprika
» Tomat 

Hvis du kjøper naturell laksefillet anbefaler jeg dere å bruke chilikrydder og salt/pepper.  

Voila! Sunn og god lunsj/middag/kveldsmat på 1-2-3!

Riktig god kveld! Har dere hatt en bra start på uka? Selv har jeg vært riktig så produktiv føler jeg. Første del av dagen gikk med til og forberede onsdagens fremføring i kommunikasjon. Etter skolen dro jeg en liten tur til byen for å utrette et par ærend før det var hjem og lage middag. Klokken 19:30 dro June og meg på No More Comfort på Elixia Colusseum. En gruppetime jeg har et elsk-hat forhold til. 90 minutter med et rent helvete til gjengjeld for en ubeskrivelig deilig selvfølelse er jo ikke akkurat hverdagskost her i gården. Heretter skal June og meg prøve å komme oss på NMC hver uke. Anbefaler de av dere som bor i nærheten til å ta turen også! Resten av uka er veldig hektisk, i hvert fall nå som det nærmer seg eksamen. Likevel skal jeg prøve å holde dere sånn noen lunde oppdatert. Håper alt står bra til med dere! Vi skrives mer i morgen. Natta. :-)  

Vår sjakkmester - Magnus Carlsen - skal forsvare sin VM-tittel og trenger vår støtte. Siden ingenting sier HEIA som en strikkegenser, gir VG nå muligheten til å lage et strikkemønster du mener er en sjakk-konge verdig.

Et håndbplukket dommerpanel bestående av Hans Olav Lahlum, Simen Staalnacke, Charlotte Thorstvedt og Sonia Huanca Vold vil gjennom VM velge hver sin favoritt blant de innsendte bidragene. En genser stemmes frem av publikum. Av disse 5 velger Magnus Carlsen det bidraget som blir den ofisielle Magnusgenseren produsert av Moods Of Norway.  

Her er min favoritt blant de innsendte bidragene så langt: Du trenger IKKE å kunne strikke for å være en verdig Magnusgenser-designer. Gå inn på Magnusgenseren.vg.no og legg igjen et bidrag eller stem på din favoritt. 

// Annonse. 

God lørdagskveld dere! I går var jeg på lanseringsfesten til fantastiske Lene, da i forbindelse med kleskolleksjonen hun har designet for BIK BOK. Selve arrangementet fant sted på koselige BAR Tjuvholmen. Der fikk vi servert drikke og søte fristelser fra Villa Perlesukker. Lene strålte som alltid og det var veldig hyggelig å se henne igjen. Jeg tror vi kom frem til at det var et år siden sist vi møttes, noe som er helt vilt. Lanseringsfesten er uten tvil en av de bedre sammenkomstene jeg har tatt del i på lenge. PS! Kleskolleksjonen til Lene slippes i butikk den 14. november. Gled dere jenter! I følge min mening har hun gjort en veldig bra jobb.   Resten av lørdagskvelden er det "Skal vi danse" for alle penga. Heia Linnea! Gleder meg til å våkne opp i morgen uten å være redusert. For første gang på flere måneder skal jeg trene styrke. Gru-gleder meg! Ha en fortsatt fin kveld! Vi blogges. 

Hei igjen! Tidligere i dag tok jeg turen til Akersbakken 10 for å besøke gjnegen i JCPR. De åpnet nemlig nytt showroom i slutten av september. I fredfulle og moderne lokaler kunne jeg gå uforstyrret og titte på høstens godbiter fra merker som Carlings, Urban, Hickeys, Ascis, Lifestyle, Onitsuka Tiger, DBS mm. Jeg forelsket meg i flere av plaggene og en av mine favoritter var uten tvil denimjakken dere ser nedenfor. Kombinert med rutaskjorte, jeans, timberland boots og en lue er jeg sikker på at den hadde kommet til sin rett.  

Sant jakken er fin?

Nå er det bare å få på seg finstasen og komme seg avgårde på lanseringsfesten til fineste Lene! Kamera er med på slep, så da blir det nok tatt en del bilder fra kvelden. God helg alle sammen! :-)  

 

Hei, hei! Først og fremst må jeg bare beklage for elendig oppdatering denne uken. Det er mye som skjer om dagen og jeg har i grunn hatt behov for litt pusterom. Uansett, nå er jeg klar for helg. Jeg startet dagen med å hente sengen min som kom hele veien fra Molde. Heretter skal det bli en fryd å legge hodet på puta. Ja, for det er en vesentlig forskjell å sove i en seng på 90 cm til å sove i en seng 150 cm. Hehe. Etter at jeg fikk satt på plass sengen tok jeg turen til Hendrix Hair på Frogner for å stusse sveisen med favoritt frisøren min, Malene Stølen. Vi har lagt en slagplan om ny hårsveis, så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og spare til den store gullmedaljen.

Førstkommende søndag den 9. november er det som kjent farsdag. Det er sikkert noen av dere som ikke har fått kjøpt gave enda og da kan det være greit med litt inspirasjon. Nedenfor har jeg derfor laget en kollasj med noen tips til hva dere kan kjøpe:  


Ha en fin dag så lenge! Vi blogges. :-) 

For et par uker siden var jeg så uheldig å knuse telefonen min og da benyttet jeg muligheten til å bestille meg iphone 6. I går fikk jeg endelig min nye følgesvenn levert på døra! Jeg har riktignok ikke fått så mye tid til å teste den ut enda, men førsteinntrykket er veldig bra. Når det kommer til størrelsen er jeg glad for at jeg gikk for 6 og ikke 6 pluss, da det hadde blitt i største laget for mitt bruk. 

Som dere ser valgte jeg å gå for sølv denne gangen. Nå gjenstår det bare å se hvor lenge jeg klarer å holde den ripefri. Hehe.  

Takk gud for at denne helgen begynner å gå mot slutten, og takk gud for at det er et år til neste halloween-feiring. Ja, synes nemlig det er bra med løstenner og blod for denne gang! Siden jeg var utkledd både torsdag og fredag var det deilig med en rolig lørdagskveld. Til uka er det fullt fokus på studier og eksamensforbredelser. Jeg har også planer om å være flink å trene. Nedenfor ser dere en av forrige ukes antrekk. Elsker den nye vesten min fra Bølger. I dette milde høstværet er den perfekt å kombinere med en tykk genser under. West - Bølger (HER) // Sweater - Bølger (HER) // Jeans - River Island // Boots - H&M  

// Annonselenker.

Jeg har blitt intervjuvet av Hiphunters Magazine. Les hele intervjuvet HER.

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits