God morgen solstråler! Før jeg suser av gårde på jobb tenkte jeg å dele noen bilder fra gårsdagens familieselskap hjemme hos mormor og morfar. Rundt middagsbordet var vi til sammen 12 stykker. I utgangspunktet skulle mormor egentlig ligget på sykehuset, men siden hofteoperasjonen ble utsatt fikk hun komme hjem å feire jul. Det var nok den beste julegaven hun kunne fått! Ja, for 1.juledag uten henne hadde garantert ikke vært det samme! Til middag fikk vi servert sosakjøtt ala morfar. Det smaker like godt hvert år, om ikke bedre.  

Søte mormor! 

Min fantastiske mor, som betyr alt for meg! 

Julebaksten sin det. Nyt fridagene deres for det den er verdt. Og glem ikke å ta vare på hverandre! Omsorg og kjærlighet trenger vi alle vet dere. 

Ho ho! Jeg har hatt en alle tiders julaften sammen med min eldste søster og hennes familie. Ekstra stas var det selvfølgelig for yngste jenta i flokken, Aminde. Hun boblet av glede og energi hele kvelden. Det er noe for seg selv å feire denne dagen sammen med barn. Ja, for det blir en helt annen atmosfære rundt det å åpne gaver for eksempel. Selv har jeg vokst fra det store engasjementet og nysgjerrigheten som engang hersket inni meg hver gang vi skulle rive løs på julegavene. Rart å tenke på hvordan man forandrer seg med årene. Nesten litt skremmende også! For hvem vil vel slutte å glede seg over en så flott tradisjon? Ikke jeg hvert fall! Da er det fint at man har en stor familie med mange barn. På den måten holder jeg julestemningen i sjakk, og det er alfa omega i følge min mening. 

Min kjære søster; Lilly, Aminde og meg. 

I kveld spiste jeg så mye at skjorta holdt på å sprekke! Som forøvrig synes på samtlige bilder av meg.. Haha! 

Ludo var et fint tidsfordriv mellom julemiddag og utpakking! 

For ikke å snakke om latter og moro!

Her ser dere en stk. blid og fornøyd gutt pakke opp en av flere praktiske julegaver. Alderen tatt i betraktning er jeg strålende fornøyd med årets julegaver! Utrolig kjekt med ting som man har bruk for. Som for eksempel ny dyne, sengesett og hårføner. Dette er produkt som stod høyt på ønskelisten, men som ellers hadde vært kjedelig å kjøpe selv. Favoritten i år var utvilsomt kortholderen! Hadde ønsket meg en sånn leeenge! :-D Jeg vil dessuten benytte anledningen til å takke alle dere som har kjøpt gave til meg! 

Nå er det på tide å finne senga. I morgen venter det en ny dag med enda mer god mat! Jeg skal nemlig i familieselskap hos mormor og morfar. Det blir koselig! God natt kjære lesere.

Har dere hatt en fin julefeiring? Og hva fikk du til jul?

Da var endelig dagen kommet. Jeg kan nesten ikke tro det selv, men i dag er det altså selveste julaften. Uten tvil den beste dagen i året spør du meg. Som alltid startet jeg dagen med en deilig julefrokost bestående av hjemmelaget brød, sursild og grisesylte. Got to love it! Sammen med niesen min, Aminde, har jeg selvfølgeig sett "Tre Nøtter Til Askepott." Det er fast tradisjon her i huset! 

Flinke søster har allerde dekket bordet til i kveld! Nå har jeg blitt så gammel at jeg gleder meg mer til julemiddagen enn til å åpne pakker. Hehe! Pinnekjøtt står på menyen hos oss. Jeg kjenner at jeg får vann i munnen bare av snakke om det.

Nå skal vi spise risgrøt! Og hvem vet? Kanskje er jeg så heldig at jeg får mandelen! Uansett, jeg har på følelsen av at jeg kommer til å forspise meg denne julen. Haha! 

Med dette ønsker jeg dere en riktig god jul! Håper dere får en fantastisk fin julekveld. 

God kveld! I dag har jeg vært flink gutt og benyttet fridagen til å gjøre meg helt ferdig med julegaveshoppingen. Tenk, det er jo bare to dager igjen til selveste julaften! Jeg kan nesten ikke tro det selv. I kveld skal jeg ut på livet sammen med mine to samboere, Kirsten og Torill. Det er lenge siden jeg var ute sist, så jeg gleder meg til å riste løs på dansegulvet. I disse juletider er det dessuten mange som er hjemme på juleferie og det betyr desto flere folk ute på byen. I morgen skal jeg gjøre en siste innsats på Bunnpris før jeg kjører hjem og feirer jul med familien. Å, så godt det skal bli å komme hjem til pyntet juletre og god mat. Jeg klarer nesten ikke å vente!Er dere i rute til jul? :-) 

I dag hadde vi juleavslutning sammen med idrettsassistentene og velferdsassistentene fra Kolsås. Klokken 08.00 kjørte vi innover til Fornebu, nærmere bestemt Snarøya Culringhall. For første gang i livet har jeg altså spilt curling. Det var mye vanskeligere enn jeg hadde trodd faktisk. På tv ser det jo så lett ut! Hehe. Etter et par oppvarmingsrunder delte vi opp i fire lag og spilte en liten miniturnerning. Laget mitt kom til finalen, men vi tapte dessverre med et poeng. Gøy var det uansett! Så snart vi var ferdig med turneringen ble vi kjørt til Værtshuset Bærums Verk. Et koselig og tidløst sted hvor vi fikk servert god mat og drikke. Perfekt juleavslutning i følge min mening.

Forrett: Kremet hummersuppe. Hovedrett: Reinsdyrkjøtt med brunsaus, potetmos, gulrot og tyttebær. Dessert: Hjemmelaget karamellpudding. Yummy!

I utgangspunktet skulle jeg ta flyet fra Gardemoen klokken 16.35. Mens jeg sjekket inn bagasjen fikk jeg en sms fra Norwegian: "Vi beklager å meddele at ditt fly er forsinket." (På grunn av været.) Folk stresset verre enn verst! Jeg tok livet med ro og satt meg godt til rette utenfor gaten. Der ble jeg sittende å glo på alt og alle i tre og en halv time!! Først klokken 19.00 lettet flyet mitt. Da hadde jeg allerde pådratt meg liggesår, svetteringer og poser under øynene. Deilig sa du? Vel hjemme i Molde bar det rett hjem med bagasjen, for så stresse videre på jobb (Bunnpris). Jeg hadde nemlig sagt meg villig til å jobbe for en kollega av meg som skulle på russekro. Som dere kanskje skjønner er det med god grunn jeg gleder meg til å finne senga. I morgen skal jeg sove lenge! Natta. :-) 

Etter et par runder i Bogstadveien måtte jeg selvfølgelig innom herreavdeilingen på H&M. Der fant jeg disse godbitene:Singlet : 99,-Jakke: 499,- 

Tro det eller ei så kjøpte jeg ingen av delene. Nå angrer jeg som en hund! Ja, for jakka på bildet over er dødskul! Elsker sammensetningen og det militære-preget den har over seg. ME WANT!!

Hva synes dere om jakka? Kul, ikke sant?

God morgen! Alt vel? Sorry for at jeg er så stille om dagen! Mangel på kreativitet og skrivelyst er nok årsaken til akkurat det. Prøver å se lyst på livet, men for å være helt ærlig sliter jeg litt med det i disse dager. I morgen reiser jeg heldigvis hjem igjen til Molde. Mer enn noen gang ser jeg frem til å feire julen sammen med familien. Som i fjor skal jeg feire julaften hjemme hos min eldste søster og hennes familie. Jeg hadde rett og slett et luksusproblem med å velge hvor jeg skulle feire julen hen i år. "Stakkars" meg! 

Ellers har dagen i dag bestått av fysisk fostring med soldatene og innrykkstest. Alltid moro når det er noe som skjer! Etter jobb har jeg planer om bli ferdig med julegavene. Tro det eller ei, men jeg har bare tre, fire stykker igjen! Må si jeg ser frem til å bli helt ferdig! Ja, for det er jo bare stress og jag med alle disse julegavene. Er dere ikke enig!? 


God dag! Da er jeg tilbake i Oslo, for siste gang i år faktisk. Jeg skal heldigvis bare jobbe frem til torsdag, så reiser jeg hjem igjen på juleferie. Tommel opp for genial turnusordning! 

I går jobbet jeg på Bunnpris fra 9-16. Deretter var det klart for finale mellom Norge og Montenegro. Jeg hadde selvfølgelig håpet på gull, men den gang ei. Når det er sagt synes jeg at de norske jentene gjorde en god jobb. Sølv er jo ikke så aller verst det heller. Sant? Utover kvelden fikk vi besøk av en god barndomsvenninne, Anne May. Med reker og loff på menyen ble vi sittende rundt spisebordet å mimre tilbake til barndommen. Mange gode minner fra den tiden, for å si det sånn. 

Torill og Anne May i gledesrus etter at Ingvild stakk av med seieren i Farmen 2012. 
Noen av dere som fikk med seg håndballkampen og finalen av Farmen? 

Følg meg: @glennhenriksen på instagram.

God lørdagskveld! Jeg ligger henslengt i sofaen. Er helt utslått etter dagens håndballkamp! Utrolig nok vant vi med god margin over serieleder, Ørsta/Volda. Stillingen endte til slutt 35-28. I motsetning til forrige kamp klarte jeg i dag å holde hodet kaldt. Det fikk jeg betalt for, da jeg scoret syv mål. Godt fornøyd med det! Til fordel for sprudlevann og festligheter skal resten av kvelden nytes sammen med mine to samboere, Kirsten og Torill. Vi fant det nemlig fornuftig å holde oss hjemme ettersom vi skal jobbe i morgen.  

Dagens middag bestod av juicy chicken, ris, salat og naanbrød med kryddersmør. Nam!

Her ser dere desserten. Hoho! 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld! :-) 

Brrr! I skrivende stund ligger jeg godt innpakket i sengen, med dyne og pledd. Kom nettopp hjem fra jobb! Det er også forklaringen på hvorfor jeg ikke har gitt lyd fra meg i dag. Hadde planer om å poste et innlegg før jobb, men det fikk jeg dessverre ikke tid til. Håper dere kan tilgi meg? Denne dagen har forøvrig vært en av mine dårlige. Humøret har ikke vært på topp, og heller ikke arbeidslysten. Følte meg som tidenes kjipeste medarbeider der jeg satt, i kassa på Bunnpris med geipen på tørk. Tror kanskje det er mørketida og kulda som spiller meg et puss. Ja, for jeg stort sett blid og fornøyd! Bare ikke i dag.. Tror og håper at en god natts søvn er det som skal til for å lokke frem smilet. Natta herlige lesere! 

Hei hå! Da var ukas siste håndballtrening overstått! På lørdag skal vi spille hjemmekamp mot serieleder Ørsta/Volda. Jeg har selvfølgelig troen på seier! Noe annet ville vel vært unaturlig? Ja, de ligger riktignok øverst på tabellen, men vi lar oss ikke vippe av pinnen så lett. Etter at jeg var ferdig på trening kjørte jeg hjem til min kjære mor, hvor jeg fikk servert fenalår til kvelds. Nå som jeg er mett og fornøyd skal jeg dusje av meg svetten og komme meg i seng. I morgen skal jeg trene ben og mage, så her gjelder det å være opplagt. 

 God natt alle sammen, sov godt! Vi blogges.

I dag, 13. desember, er det som kjent Luciadagen og i den anledning baket Torill og jeg lussekatter.

Du trenger: 

» 50 g gjær
» 150 g smør
» 5 dl melk
» 1 egg
» 1 g støtt safran
» 150 g sukker
» 1/2 ts salt
» 1 kg hvetemel, ca
» Til pensling: sammenpisket egg
» Rosiner


Tips: Hvis du ikke har tilgang til safran, som er verdens dyreste krydder, kan du bruke gurkemeie, som også gir lussekattene en fin gul farge, men som mangler safranens karakteristiske smak.  

Fremgangsmåte:

1) Forvarm stekeovnen til 225 grader. 

2) Smelt smøret og lunk melken til væsken blir fingervarm. Smuldre gjæren i en bakebolle og rør gjæren ut i væsken. Pisk egget lett og tilsett.3) Bland inn sukker, salt, safran og nesten alt melet. Kna deigen til den blir smidig og så vidt slipper bakebollen.

4) Sett deigen til heving i vannbad godt dekket med plast i ca. 30 minutter.  

5) Ta deigen opp på bakebordet. Del i biter, form til lussekatter og stikk inn rosiner.

6) Legg på bakepapirkledt stekebrett til etterheving i ca. 20 minutter.

7) Pensle lussekattene lett med sammenpisket egg.

8) Stek midt i ovnen i ca 15-20 minutter.

Serveres gjerne med en kopp kakao og krem! :-)

Lue - Zara.
Skjerf - Zara.
Jakke - Zara.
Genser - H&M.
Bukse - H&M,
Sko - Eurosko.  

God dag solstråler! Tenk, nå er det ikke lenge igjen til jul! BARE elleve dager jo! Før vi vet ordet av det sitter vi med finstasen rundt middagsbordet, og beundrer alle gavene under juletreet. I dag var det min tur til å åpne en pakke fra julekalenderen. Bak luke 13 skjulte det seg en av mine favoritter fra godishylla, nemlig gummi burger. Husker at jeg var helt ram på disse da jeg var yngre! Haha. 

Har du julekalender? I så fall, hvilken?

Heisann! På grunn av glatt føre og tonnevis av snø ble jeg nødt til å ta beina fatt og gå på trening i kveld. Når man attpåtil har dårlige vinterdekk er det nok best å la bilen stå. Etter et kvarter i motvind og snø til knærne var jeg endelig fremme på Pro Gym. Der trente jeg triceps og bryst. Med musikk på øret og tankene i en annen verden løftet jeg jern til den store gullmedaljen. På veien hjem gikk jeg innom Brun og blid (rakk ikke å ta sol i går skjønner dere). Der ble jeg liggende å steke i godt over tyve minutter. Gud, så deilig! Med kroppen full av d-vitamin dro jeg hjem og satte i gang med middagen. Det ble så enkelt som taco i dag.

Nå skal Torill og jeg på Amfi Roseby. De har nemlig nattåpent helt til kl 00.00! Forhåpentligvis finner jeg en julegave eller to. Så hvis det er noe du ønsker deg så er det bare å si fra! Haha, ;-)

Etter å ha sett Victoria´s Secret Fashion Show forelsket jeg meg i den nye sangen til Bruno Mars, Young Girls. Den er så fin! 
  

 Har dere forresten sett Victoria´s Secret Fashion Show? Rihanna er showets høydepunkt i følge min mening!

Da jeg kom hjem fra håndballtrening hadde jentene baket aniskringler. Dere må tro det falt i smak hos en svett og sliten gutt! Ja, for jeg kan herved bekrefte at veien til mannens hjerte går gjennom magen. Mett og fornøyd ser jeg frem til å legge meg i nytt sengetøy. Klokken 09:00 i morgen tidlig kommer det en takstmann og ser på leiligheten, så jeg burde egentlig vært i seng for lengst. Ville bare stikke innom for å skryte av gjærbaksten til mine flotte samboere. Hehe!  Du fikk litt vann i munnen nå, sant?God natt søtinger! 

God kveld kjære lesere! Siden sist har jeg vært i byen sammen med min kjære samboer, Torill. Cafebesøk og julegaveshopping stod på menyen. Det ble riktignok ikke kjøpt så mange julegaver denne gangen heller. Jeg er så kresen skjønner dere. Liker ikke å kjøpe noe bare for å kjøpe. I hvert fall ikke når det er til andre enn meg selv. På veien hjem lot vi oss fascinere av alle de fine butikkvinduene. Med glitrende juletrær og nisser i alle former og fasonger hvorhen du snur deg er det umulig å ikke komme i julestemning. 

Etter å ha sett Norge sikre seg en plass i semifinalen skal det bli en fryd å dra på håndballtrening. Tommel opp for Anja Edin, som med god grunn ble kåret til kampens beste spiller. You go girl!  

Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin kveld. Vi blogges!Jakke - J. Lindeberg.
Genser - Zara.
Slips - Volt.
Skjorte - H&M.
Armbånd - H&M.
Bukse - H&M.
Boots - Zara. 

Jeg lever livets glade dager hjemme på perm! Stod ikke opp før klokken ti i dag. Deilig å sove lenge, spesielt på en dag som dette. Snøen laver ned og været er fordholdsvis grått og trist. Koselig med snø altså, men nå synes jeg at det holder. Gruer meg til å kjøre på håndballtrening i kveld. Er dessuten ikke sikker på om jeg får opp bilen. Den er jo helt nedsnødd. Med kosedress og ullsokker har jeg ligget i sofaen og sett på God Morgen Norge. Om en snau time kommer Torill hjem fra jobb. Da skal vi unne oss litt sol på brun og blid.

Frokosten bestod av et glass sjokomelk og en skål med havregryn, cottage cheese, blåbær yoghurt, rosiner og ferske blåbær. 

Hva synes dere om det nye designet mitt forresten??

God kveld sprekinger! Har dere hatt en fin dag? I tillegg til rydding og klessvask har jeg selvfølgelig vært på trening. Sammen med min kjære treningspartner, Torill, trente jeg biceps og rygg. Siden vi skulle rekke håndballkampen mellom Norge og Frankrike måtte vi være effektiv. Med kroppen full av motivasjon var ikke det noe problem. På alle åtte øvelsene brukte vi ca. 60 minutter.

Dette trente jeg i dag:

1. Hang-ups: 3 x max.
2. Nedtrekk: 3 x 10.
3. Sittende roing: 3 x10. 
4. Stående horisontal bicepscurl: 3 x 10. 
5. Stående bicepscurl: 3 x 8.
6. Kne- og håndstøttende roing: 3 x 10.
7. Stående enarms hantelcurl:  3 x 10.
8. Armhevinger: 3 x 15.  Som perfeksjonist kan jeg ikke fordra kluss i systemet, så denne formiddagen har jeg brukt til å rydde rommet mitt. Ettersom jeg pendler mellom Oslo og Molde annenhver uke blir det fort kaos i klesskapet. Det tolererer ikke denne karen: Her har dere en smakebit av hva som befinner seg inni klesskapet:

Flere enn meg som liker å ha orden i sysakene?

Du trenger:

» 1 ss flytende melange/olje
» 1 rødløk
» 1 boks mais
» 300 g kyllingfillet
» 150 g sjampinjong 
» 3-4 dl ost, skivet eller revet
» 1 pk Santa Maria Tex Mex Pizza Tortilla (4 stk) 
» 1 pose Santa Maria Tex Mex Fajita Spice Mix
» 1 flaske Santa Maria Tex Mex Pizza Topping (holder til ca 10-15 pizzaer)
» 1 flaske Santa Maria Tex Pizza Sauce (holder til ca 10 pizzaer) 

Fremgangsmåte:

1) Varm opp flytende melange/olje i en stekepanne og fres soppen. 

2) Fres kyllingterningene gyllenbrune. Tilsett Fajita Spice Mix og 1/2 dl vann. La koke i 3-4 min. 

3) Varm ovnen til 250 grader. Fordel ca 2 ss pizza saus, per pizza. Danderes med kyllingterninger, sjampinjong, mais, pizza topping og ost. 

4) Stekes i ca. 5-8 minutter eller til osten smelter og har fått farge. 

5) Garner med pizza topping og rødløk. Voila! Verdens enkelste pizza klar til servering!

Er du glad i romantikk og happy endings? Da er dette filmen for deg!

Marinesersjant Logan Thibault (Zac Efron) vender hjem etter sitt tredje opphold i Irak. Med seg har han eiendelen han mener har holdt ham i livet - et fotografi av en ukjent kvinne. Når han finner ut hva hun heter - Beth - og hvor hun bor, oppsøker han henne og ender opp me å ta seg jobb i kennelen drevet av hennes familie. Til tross for Beths mistenksomhet, og ikke minst hennes kompliserte liv, blomstrer romantikken mellom dem. Men det er mye som står i veien for lykken. 

Jeg må ærlig innrømme at dette ikke er den beste filmen jeg har sett, men heller ikke den verste. Handlingen er veldig typisk for denne sjangeren og man vet kanskje på forhånd hva som kommer til å skje. Zac Efron fremstår nok engang som den perfekte drømmemannen og han var gjerne grunnen til at jeg valgte å se filmen. 

Noen av dere som har sett den?

Denne uken har jeg rundet 1000 følgere! Det er moro! 

Følg meg du også da vel: @glennhenriksen

Er du en hyppig bruker av instagram? Legg igjen en kommentar med hva du heter så kan jeg følge deg også!

Det er egentlig bare flaks at jeg sitter her, ja for det var så vidt jeg rakk flyet! Da jeg henvendte meg i skranken på Gardemoen hadde jeg intet valg, jeg måtte spille på sjarmen. Og vet dere hva? Det funket! Takk og pris! Flyturen gikk som smurt. Jeg sovnet, som vanlig. Før jeg visste ordet av det var jeg altså hjemme i Molde. Lørdagskvelden min har bestått av film, levende lys og godis. Etter en lang arbeidsuke med lite søvn skal det bli godt å sove i sin egen seng. Som dere sikkert skjønner har jeg litt å ta igjen.  

Her om dagen kom jeg over en fantastisk artist på youtube. Han heter James Arthur og er nå blant finalistene i den engelske versjonen av x faktor. Da jeg så hans audition for første gang ble jeg rørt til tårer. Det er faktisk umulig å ikke få gåsehud når du hører han synge. Innlevelsen og måten han fremfører sangene på er rett og slett unik! Jeg håper og tror at han vinner hele greia. Noe annet ville vært utenkelig i mine ører! Bare hør her:

  Hans versjon av Adele´s Hometown Glory er min favoritt! 1:50 min ut i sangen får jeg seriøst stå pels!

 

 

Hva synes dere? Er han ikke flink?

...for sola og deg og meg.

Er det ikke deilig å våkne opp til blå himmel og solskinn? På tross av kulden er været upåklagelig i hovedstaden i dag. Humøret kunne heller ikke vært bedre! Jeg reiser nemlig hjem til Molde allerede etter jobb. Det blir nok litt hektisk ettersom treningssenteret stenger klokken 18:00 og flyet går 19:15, men i verste fall kan jeg stenge ti minutter før. Det er uansett ikke så mange som trener her på en lørdagskveld. Som vanlig ser jeg frem til å komme hjem! Hvis dere ikke har skjønt det er jeg veldig hjemmekjær. Hehe. 

Hva slags planer har dere for denne nydelige lørdagen?

Innimellom outfits og julegavetips synes jeg det er på sin plass å snakke om følelser. På bloggen kan jeg gi uttrykk for at livet er en dans på røde roser. Realiteten tilsier noe helt annet. I likhet med alle andre, har også jeg dårlige dager. Årsaken til at jeg ikke skriver så mye rundt det er fordi jeg ikke vil fokusere på det negative. Ja, for tenk så dårlig innflytelse jeg hadde hatt på dere hvis jeg skulle vært sur og grinete annen hver dag. Når det er sagt har jeg det mye bedre med meg selv nå, enn da jeg var 16, 17 år. Da tenker jeg ikke på livssituasjonen min, men på min psykiske helse. Jeg stod frem som homofil i en alder av 18 år. Det var selvfølgelig tøft, men takket være alle de positive tilbakemeldingene ble jeg mer og mer trygg på meg selv. Det smittet over på omgivelsene, og folk fikk et mye mer avslappet forhold til meg og min legning.

Det tok meg lang tid før jeg vendte meg til tanken på å være annerledes. Selv nå opplever jeg dager hvor jeg skulle ønske at jeg var "normal." Jeg vet at man ikke burde tenke sånn, men jeg klarer likevel ikke å la være. Les: Drømmen er selvfølgelig en godt betalt jobb, hus, hytte, bil, kone mann og barn. Om jeg er så heldig å få den drømmen oppfylt gjenstår å se. I mellomtiden har jeg planer om å bruke tiden fremover til å bli mer komfortabel med den jeg er. En god venn av meg sa engang: "Du kan ikke elske noen andre, før du elsker deg selv." For så lenge man er lykkelig og har det bra med seg selv spiller det ingen rolle hvilken legning du har.

Eller hva sier dere? 

Her har jeg plukket ut noen forslag til julegaver dere kan kjøpe til "henne."

1) GHD rettetang. 2) Kenza shorts. 3) Gavekort fra H&M.  4) Jefrey Campbell sko. 5) Bare minerals Foundation. 6) Ullserien fra Kari Traa. 7) Smykke fra nvnkd. 8) Nike Free Run.9) Veske. 10) Blanke leggings. 11) Militær skjorte.  11) Skjerf. 

Så, hva sier dere jenter? Hadde dere blitt glad hvis dere fikk noe av dette til jul? 

God morgen sprekinger! Har dere sovet godt? Det har i hvert fall jeg! I går kveld møtte jeg som tidligere nevnt min gode venninne, Ida. Etter planen skulle vi dra på kino, men i stedet ble vi sittende hjemme hos henne å snakke til langt på natt. Det er sant som de sier, "tida flyr i godt lag!" Bare synd det ble så alt for lite søvn. Ja, for aller helst skulle jeg ha ligget under dyna enda, men den gang ei. Trøster meg med at det bare er to dager igjen til jeg skal reise hjem på perm. På grunn av nedvask er forsvarets treningssenter stengt på søndag, noe som betyr at jeg får fri en dag tidligere Wee!. Klager ikke på det, for å si det sånn. 

Ida har seriøst verdens beste seng! Just saying. 

Nå er det tannlegebesøk som står for tur. Wish me luck!  

Jakke - Urban. 
Genser - Urban.
Skjorte - Urban. 
Bukse - H&M.
Boots - Zara. 

Like or dislike?

Hallo i luken! Til en forandring har denne dagen vært hektisk. Startet med befalstest klokken 09.00 inne på Bislett stadion. Som idrettsassistent er det nemlig en av mine arbeidsoppgaver å arrangere fysiske tester for befal. Normalt gjennomføres disse testene utendørs, men på grunn av kulda gjorde vi et unntak denne ene gangen. Gudsjelov! Så snart jeg var ferdig med testen kjørte jeg direkte til Lutvann og leverte noe treningsutstyr. Som om ikke det var nok har jeg attpåtil vært hos legen. Ingen grunn til bekymring folkens, jeg var bare innom for en årlig helsesjekk. Ja, for det er viktig å teste seg en gang i blant. Jeg er nokså sikker på at jeg ikke har kjønnssykdommer, men for å være på den sikre siden er det greit å få det bekreftet svart på hvitt. Er dere ikke enig? Takket være min snille kollega, Hoang (som dere ser på bildet over), får jeg gå tidligere fra jobb i dag. Han har nemlig sagt seg villig til å stenge treningssenteret. Det betyr at jeg kan være sosial sammen med min søte venninne, Ida. Har dessuten planer om å stikke innom Zara for å hilse på mine gamle kollegaer. Det blir kjekt!

Nå må jeg løpe! Zara stenger jo allerede klokken 19. Ha det fint så lenge, vi blogges! :-) 

God kveld kjære lesere! Da har jeg endelig fullført ukas første treningsøkt. Ja, dere leste riktig! De siste dagene har jeg hatt skikkelig vondt i vilja. Treningslysten har rett og slett ikke vært til stedet. Når man tilbringer 13 timer av døgnet inne på et treningssenter burde det ikke eksistere unnskyldninger for å ikke trene. Like før stengetid tok jeg til fornuft og skiftet om til treningstøy. Hadde oppdatert spillelisten på forhånd, så det ble drivkraften for å komme seg opp av stolen. Med antydninger til gnagsår på stumpen hadde jeg intet valg.

Det ble bakkeintervaller i dag. Etter ti minutter med oppvarmning, i et moderat tempo, gikk jeg over til intervaller på 4x4 min. (Stigning: 8%. Hastighet: 10.)  Et rent helvete mens det stod på som verst, men så ufattelig deilig etterpå. NÅ som jeg har kommet meg over kneika (ut av stolen) ser jeg faktisk frem til morgendagens styrkeøkt. Viktig å smi mens jernet er varmt vet dere! 

 

Foto: May Veronica Rundhaug. Januar 2012. 

Så, hvordan går det med treningen deres om dagen? Bedre enn meg håper jeg!

Ville bare tipse dere om at salget allerede har startet hos http://www.hm.com/no/.  Dette er en gylden mulighet til å kjøpe flotte julegaver for en billig penge. Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter fra salget: 

Selv har jeg kjøpt meg buksen dere ser på bildet over. Billig og best av alt, fin passform! 

Vil dere at jeg skal legge ut julegavetips til "henne" også? 
 

Tenk dere så mange fine antrekk jeg kunne satt sammen hvis jeg bare hadde hatt disse klærne! Åå, jeg blir gal! 

Sweatshirt with leather yoke 1159,-

Shirt with metal collar detail 399,-

Camouflage chinos 559,- 

Studded denim vest 599,-

Sweater with side zips 399,- 

"Give it to me baby, a-ha, a-ha! "

Hvilket antrekk liker du best?

Etter jobb trosset jeg kulden og gikk til nærmeste solsenter, nemlig Brun og blid ved siden av Oslo City. Der unnet jeg meg et velfortjent kvarter med sol og varme. Gud, så deilig det var! Spesielt etter en lang og kjedelig mandag. Ja, for jeg skal ærlig innrømme at humøret ikke har vært helt på topp i dag. Men sånn er det alltid når jeg kommer tilbake til Oslo etter å ha vært hjemme på perm. Av erfaring vet jeg at det blir bedre. Jeg trenger bare litt tid på å omstille meg. I morgen er jeg trolig tilbake der jeg pleier å være. Jeg har dessuten planer om å starte dagen med en cardioøkt, det gjør sikkert susen! Eller hva tror dere?

Nå er jeg faktisk våken på overtid, så da er det nok best jeg runder av her. God natt da, mine flotte lesere!

Hva synes dere om den nye musikkvideoen til gutta fra Use Me? Kul, ikke sant?

Heisann! Da er jeg tilbake på idrettskontoret på Akershus Festning. Denne uken skal jeg jobbe fra 08-21, så det blir lange dager. Heldigvis har jeg en stilling med tak over hodet. Misunner ikke vaktsoldatene som må stå ute i denne kulda. Ja, for fy så kaldt det er i Oslo! Holdt på å fryse av meg stumpen da jeg gikk på jobb i dag morges. Glad jeg pakket med meg dunjakka fra Bergans, uten den hadde jeg neppe overlevd. Foruten om den store temperaturforandringen er jeg meget klar for en ny uke med trening. Det håper jeg at dere er også?

Her er noen bilder fra gårsdagens utskeielser sammen med herlige Mette: 

Vi endte opp med å leie filmene "Tina & Bettina" og "Weekend". Førstnevnte var morsom og mye bedre enn jeg hadde forventet faktisk. "Weekend" derimot, litt for spesiell film etter min smak. 

Utvalget i smågodthylla på VideoNova er bare best! Alle favorittene mine samlet i en og samme skål. Priceless!

Noen av dere som har sett "Tina & Bettina The Movie"? I så fall, hva synes dere om filmen?Jakke - PenField.
Sløyfe - H&M.
Skjorte - Zara.
Genser - H&M.
Bukse - H&M.
Sokker - H&M.
Sko - Tiger Of Sweden.  

God kveld søtinger! Denne helgen har vært rimelig hektisk. Jobbet sent fredag og tidlig lørdag. Etter at jeg var ferdig på jobb i går var endelig klart for julebord med gjengen fra Bunnpris. Vi begynte å drikke så smått hjemme hos hun ene fra jobben, før vi tok en maxitaxi til hotell Alexandra. Der ble vi påspandert billetter til "Wallmans". Et fullspekket show hvor en gruppe artister synger gladmusikk fra 50-60 tallet. Abba, Beatels, Frank Sinatra mm. Under showet fikk vi servert pinnekjøtt og ribbe med tilbehør. Jeg var riktignok mer opptatt av å drikke enn å spise, men det blir gjerne sånn når man er på julebord. Utover kvelden ble det mye dans og moro! Da vekkerklokken ringte i dag tidlig var det ikke fullt så moro. Ja, for det var en betydelig redusert gutt som gikk ombord på flyet til Oslo i dag. I det flyet lettet var det like før jeg måtte spy. Takk gud for at det ikke skjedde! Gutta fra Madcon satt nemlig et par seter fra meg, så det hadde vært flaut. Frokosten spiste jeg på McDonald´s, hvor jeg møtte på nydelige Andrea og Bjørn-Erik. Vi ble sittende å snakke om alt fra mote til kaninbæsj. Det høres kanskje litt rart ut, men det var skikkelig koselig! Hygget meg veldig der jeg satt, så håper at det ikke blir så alt for lenge til vi sees igjen! PS! Gleder meg til å hilse på den hårete vennen din, Andrea! :-) Resten av kvelden skal tilbringes sammen med min tidligere samboer, Mette. Vi skal kose oss med film og godis! Usunn søndag på meg med andre ord. 

Noen som har forslag til en bra film vi kan se? 

Følg meg: @glennhenriksen


Til deigen trenger du:

» 1/2 pk gjær
» 3 dl lunken melk
» 3 ss olje eller smeltet margarin
» 1/2 ts salt
» 1 ss sukker
» 8 dl hvetemel  

Fremgangsmåte: 

1) Smuldre gjær i en bolle. Rør ut gjæren i melken. Tilsett olje, salt, sukker og det meste av hvetemelet. Hold av litt mel til utbakingen. La deigen heve til dobbel størrelse, ca. 20-30 minutter.  

Til fyllet trenger du:

» 400 gram kjøttdeig 
» 1 løk 
» 1 boks mais
» 1 pakke pizzafyll
» 1 pakke revet ost  

Fremgangsmåte:

2) Skrell løken, grovhakk den og surr den klar og gyllen i litt av smøret. Tilsett kjøttet og la dette få farge. Rør i mais, pizzafyllet og 3 dl vann. Smak til med salt og pepper. 

3) Del deigen i 10 like deler. Kjevl ut tynne, runde lefser. Fordel fyllet på den ene siden og brett den andre halvparten av deigen over. 

4) Trykk pirogen sammen med en gaffel. Pensle pirogen med sammenpisket egg. Stekes midt i ovnen på 220°C i 12-15 minutter.  

(Som dere kanskje ser ble det ikke brukt gaffel i dette tilfellet. Haha!)

Voila! Hjemmelaget piroger klar til servering. 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits