God ettermiddag! Jeg ligger fortsatt i senga og drar meg. Dette var nemlig første dagen jeg hadde sjansen til å sove lenge, så dere må tro jeg benyttet anledningen. I går var jeg i familieselskap hjemme hos mormor og morfar. Sammen med resten av slekta på mamma sin side fikk vi servert god mat og søte fristelser til dessert. For å si det sånn, julen hadde ikke vært den samme uten den årlige middagen hjemme hos besteforeldrene mine. Dette er den ene gangen i året hvor vi alle sitter samlet rundt bordet som en stor familie. I følge min mening er det viktig å ta vare på slike tradisjoner, ja for ingen av oss vet hva morgendagen bringer.  

Preben, Tina, Aina, Martin og meg. 

Min julefavoritt på kakefatet er krumkake med moltekrem.

Mor og datter. 

True story! 

Mamma og mormor. ♥

I kveld skal jeg ut på livet i Moldeby. Gleder meg til å treffe igjen venner og bekjente. Med dette ønsker jeg dere en fin torsdag. Vi blogges. :-) 

Hei og god jul alle sammen! Håper alt står bra til med dere og at dere har hatt en fin julekveld. Selv har jeg hatt det helt fantastisk sammen med pappa og søster m/fam. på Frei. Vi har hygget oss med god mat, julegaver og alt det andre som hører med på en kveld som dette. Sett bort i fra at jeg har gått i de voksnes rekker fikk jeg mange fine gaver. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Nå ser jeg frem til å nyte romjulen sammen med resten av familien og vennene mine. I morgen er det klart for årlig middagsselskap hjemme hos mormor og morfar. Mat, mat og mere mat. Spørs om jeg må ta turen på treningssenteret først. Hehe. 

Se på dette søte lille nurket da. 

Lille James likte seg i armkroken til pappa. 

Årets julegave var uten tvil Karin sin. Det skulle ikke stå på innpakningen hvert fall. 

Med gaver som blant annet iPhone5s, toalettmappe fra Tiger Of Sweden, skibukse, parfyme, penger, gavekort og skjønnhetsprodukter kan jeg ikke gjøre annet enn å smile fra øre til øre. Virker som at jeg har vært snill gutt i år, for å si det sånn. 

Har dere hatt en fin julaften?  

Hvor gammel var du når du stod frem og fortalte at du var homo?
I 2009 stod jeg frem som homofil på min daværende blogg, gl3nns.blogg.no.. Det er selvfølgelig ikke til å stikke under en stol at jeg skjønte tegningen lenge før, men jeg turte ikke å stå frem før jeg var 18 år gammel. Heldigvis for min del fikk jeg bare positive tilbakemeldinger. Man går gjerne rundt og gruer seg til å stå frem, men det er faktisk ingenting å grue seg til. De som er glad i deg vil respektere deg for den du er, uansett om du er homofil, bifil eller lesbisk. Mine foreldre for eksempel tok det relativt greit. Pappa trengte riktignok litt lengre tid enn mamma, men etter hvert så gikk det seg til. 

Angrer du på at du var med på Paradise Hotel?
Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke angrer på min deltakelse i Paradise Hotel. Det var en opplevelse som jeg aldri ville vært foruten. Jeg fikk reise til et luksushotell i Mexico, hvor jeg ble kjent med mange interessante mennesker. I tillegg til å bli kjent med alle disse menneske ble jeg også bedre kjent med meg selv. Ja, for etter å ha vært med i et realityprogram så er det umulig og ikke oppdage nye sider ved seg selv. Da på godt og vondt selvfølgelig. Når det er sagt føler jeg at jeg fremstod som en ærlig og oppriktig person. Familie, venner og bekjente har fortalt meg i ettertid at de synes jeg klarte meg fint og at jeg var meg selv 100%. 

Har du kontakt med noen fra Paradise nå?
Det er ingen av deltakerene fra Paradise Hotel jeg har merkverdig kontakt med. Det hender jeg snakker med Isabell, Pia og Ariel, men utover det har jeg ikke kontakt med noen. Dette er ikke fordi jeg har noe i mot de andre deltakerene, men heller fordi jeg har mer enn nok med jobb, familie og de vennene jeg hadde fra før.

Foto: seher.no


Utseende VS personlighet - hva legger du mest merke til?
Det første jeg bemerker meg hos en gutt er selvfølgelig utseendet. MEN i mine øyne nytter det ikke bare å se bra ut, han må også ha en væremåte og en personlighet som står i stil med utseendet. I lengden er det jo trossalt personligheten man skal leve med, så da gjelder det å velge en partner med en blanding av begge deler.

Hvordan ville en drømmedag for deg sett ut?
Hmm.. Jeg har mange forskjellige drømmer, men hvis jeg skulle sett for meg en drømmedag så hadde det blitt shopping med en utømmelig konto i New York. Håper og tror at jeg får til å reise dit i slutten av januar. Da uten en utømmelig konto dessverre, men jeg får i det minste oppleve New York. Dessuten kan jeg vel ta meg råd til litt shopping, om ikke annet. 

Hvor bor du?
Jeg bor i Oslo, nærmere bestemt på Majorstuen. Her bor jeg i et kollektiv i en stor leilighet sammen med fire flotte jenter. På grunn av jobben er det sjelden jeg er hjemme i Oslo, men de gangene jeg er der så vet jeg å benytte meg av de fordelene som finnes i en "storby". 

Hvem skal du feire jul med?
I år skal jeg feire jul i Kristiansund hjemme hos den ene søsteren min, Stine, og hennes samboer, Rune. Sammen med deres barn og pappa skal vi nok få det veldig koselig sammen. Jeg gelder meg virkelig til å komme hjem å feire jul. For ikke å snakke om tilbringe tid sammen med familie og venner.

Hva ønsker du deg til jul? 
Nike free run sko i svart, langrennski med fullt utstyr, penger, gavekort, UGGS tøfler, morgenkåpe og treningsklær. Dette er bare noe av det jeg kommer på i farten. 

Hvilke ønsker har dere til jul? 

Wee! I dag fikk jeg endelig pakken jeg har ventet på fra Footway. Den inneholdt et par brune UGGS. Jeg har lenge gått rundt og vært usikker på om jeg skal kjøpe UGGS eller ikke, men nå har jeg altså gjort det. Personlig synes jeg ikke UGGS er fint til hverdag, men veldig praktisk å ha på seg til/fra trening, butikken og hytta. Dessuten er de foret innvendig, noe som gjør de til en lifesaver på denne tiden av året. Siden flesteparten har de i nøttebrun valgte jeg å kjøpe de i sjokoladebrun. Jeg vil også gjøre oppmerksom på at dette produktet ikke er sponset, da enkelte tror at alle innkjøp jeg legger ut på bloggen er reklame!! 

Link til skoene finner du HER. (adlink) 

Hva synes dere om gutter i UGGS? 

Er det noe du har et stort savn for?
Ja, foruten om familie og venner hjemme i Molde savner jeg å spille håndball. Da dette er og har vært en av mine store lidenskaper her i livet. Det lar seg dessverre ikke gjøre å kombinere håndball med den jobben jeg har nå, men kanskje en dag.

Hva er dine behov/must/ must do gjennom en dag?
I likhet med de fleste andre er jeg avhengig av å sjekke instagram, facebook og snapchat. I tillegg til dette må jeg pusse tennene to ganger om dagen (morgen og kveld). Noe annet jeg også må gjøre i løpet av en dag er å kose med meg selv. What to say? Boys will be boys. Haha! :-)

Hvorfor ble det slutt mellom deg og Kristian? 
For å gjøre en lang historie kort: Årsaken til at det ikke funket mellom meg og Kristian var helt enkelt på grunn av avstanden, jobben min og det faktum at vi er på to forskjellige steder i livet. Han går fortsatt på videregående og jobber i tillegg, mens jeg jobber 100% som flyvert og er stortsett sjelden hjemme i Oslo. Jeg er fortsatt veldig glad i Kristian, men enkelte ting fungerer bare ikke like bra i praksis som i teorien. 

Hvordan har du det om dagen?
Humøret mitt er veldig opp og ned om dagen. Jeg går fra å være smilende og blid i det ene øyeblikket, for så bli trist og lei meg i det andre. Dette har utvilsomt en sammenheng med hva jeg har gått gjennom den siste tiden, men det skyldes også årstiden. Jeg merker at jeg savner sol og sommer. Siden jeg begynte å jobbe som flyvert i sommer har jeg enda ikke hatt ferie, og det merkes på kroppen. Jeg gleder meg enormt mye til å komme hjem til jul. Det skal bli fantastisk deilig å tilbringe tid sammen med familie og venner. 

Hva skal du gjøre på nyttårsaften?
Det kommer helt an på om jeg skal jobbe første nyttårsdag eller ikke. Svaret på det får jeg den 23. desember, så inntil den tid er det fortsatt uvisst hva jeg skal gjøre på nyttårsaften. Håper selvfølgelig at jeg får fri og kan feire inngangen til det nye året sammen med mine nærmeste, men det er for tidlig å si noe om enda.

Hva liker du best med julen?
Det jeg liker best med julen er utvilsomt samholdet. I min familie er det ikke ofte at vi får muligheten til å samles alle sammen, men jula er liksom limet som holder oss sammen. Da møtes vi hjemme hos hverandre, spiser deilig mat og hygger oss. Det blir mye innekos i jula og det synes jeg er veldig koselig. Spesielt hvis det er snø og kaldt ute. Favoritt julesang?
Deilig er jorden med Maria Haukaas er utvilsomt en av mine favoritt julesanger. Hun synger den så fint. Hør den på spotify HER.   

Hvorfor har du blogget så lite den siste tiden?
Jeg har rett og slett ikke vært i humør til å oppdatere bloggen. Fra nyttår har jeg lovet meg selv å bli flinkere på bloggfronten. Da skal jeg starte med blanke ark og prøve å sette av mer tid faste innlegg. Nå skal det også sies at jeg har en jobb med varierte arbeidstider og det er ikke bestandig at jeg rekker å blogge, selv om jeg har aldri så lyst. Uansett, jeg skal prøve å bli flinkere over nyttår. 

Hvilket sted ønsker du mest å reise på ferie?
Akkurat nå kunne jeg reist hvor som helst, så lenge jeg visste at det var sol og varmt der. Hvis jeg skulle valgt en destinasjon måtte det nok blitt Hawaii. Hvite strender og blått hav så langt øyet kan se.  

Har du aldri følt noe for ei jente før?
Sist gang jeg hadde følelser for ei jente var på ungdomsskolen. Jeg var faktisk hodestups forelsket i ei jente da jeg gikk i 8. klasse. Dere må tro det gjorde vondt da hun valgte bestkompisen min fremfor meg. Kanskje det var bitterheten over å ikke bli valgt som gjorde at jeg ble homofil. Haha, neida.. 

Trives du i jobben som flyvert?
Jeg trives veldig godt i jobben som flyvert. Hvorvidt jeg kommer til å jobbe med dette er fortsatt usikkert. Jeg har som tidligere nevnt lyst å studere til høsten 2014, men jeg vet bare ikke hva jeg vil studere enda. I mellomtiden tar jeg tiden til hjelp og gjør nytte for meg sammen med luftens helter.  

Hva er din favoritt årstid?
Min favoritt årstid er utvilsomt sommerhalvåret. Alt er så lett og lystig. Det å stå opp om morningen for eksempel er ingen sak sammenlignet med en kald og mørk vinterdag. Dessuten er jeg veldig glad i sol og varme, så da ville det vært rart å si noe annet.

Hei dere! Jeg tenkte kanskje det var på sin plass med en aldri så liten spørsmålsrunde nå før jul. I stedet for å svare en og en i kommentarfeltet foretrekker jeg heller å gjøre et helt innlegg, hvor jeg svarer på spørsmål fra dere. Så hvis det er noe du lurer på så er det bare å spørre i vei. Jeg skal som alltid prøve å svare etter beste emne. 

PS! Jeg håper dere skjønner at jeg ikke vil gå i detaljer på alt som omhandler privatlivet mitt. 

Er du usikker på hva du skal kjøpe til mor, far, søster eller bror til jul? Da har jeg svaret her! Oral-B Black 7000er en elekstrisk tannbørste du ikke bare bør vurdere å kjøpe i gave, men også til deg selv. Etter at jeg begynte å pusse tennene med Oral-B er det utenkelig å gå tilbake til vanlig tannbørste. Det som skiller Black 7000 fra de andre elekstriske tannbørstene er at den har 6 reningjøringsmoduser. Velg mellom daglig rengjøring, dyptgående rengjøring, sensetiv, modus for hvitere tenner og massasje. Tannbørsten har også en integrert trykksensom som varsler deg dersom du pusser for hardt. Genialt, ikke sant? 

Oral-B Black 7000 fåes kjøpt hos ditt nærmeste elektromarked. 

En praktisk oppbevaringsløsning for fire børstehoder og et etui medfølger. Etuiet er meget praktisk til reise og har plass til tannbørste og to børstehoder. 

Noen av dere som har elektrisk tannbørste?

Hei! I dag sov jeg lenge. Det vil si helt til klokken elleve! Utrolig deilig å kunne sove lenge for en gangs skyld. Jeg startet dagen med frokost og sladder sammen med Cathrine. Frem til nå har jeg pakket inn julegaver. Jeg er så og si ferdig med alle sammen. Hvis jeg ikke husker helt feil har jeg bare igjen et par smågaver, men det er ikke noe stress. Ettersom jeg skal overnatte fra Molde fra torsdag til fredag tenkte jeg å ta med så mange gaver som mulig. På den måten slipper jeg å drasse med meg ALT når jeg skal hjem til jul. 

Koselig å pakke inn julegaver altså, men i lengden er det ganske slitsomt... 

Hvordan ligger dere an med julegavene? 

God kveld kjære lesere! Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk på det forrige innlegget. Dere er helt fantastisk! Det føles i grunn godt å lese at det er flere enn meg som er i samme båt. På den måten slipper jeg å tenke at jeg er alene om disse negative tankene. Inntil videre må jeg bare ta tiden til hjelp og gjøre de tingene som gjør meg lykkelig. Apropos lykkelig! Til en forandring fikk jeg ettermiddagen og kvelden hjemme i Oslo. Det passet meg midt i blinken ettersom jeg hadde mange gjøremål på "to-do listen" min. Jeg har brukt tiden godt og har blant annet fått ryddet rommet, støvsuget, vasket klær og pyntet til jul. I skrivende stund sitter Mette, Julia, Cathrine og meg å ser på håndballkamp. Noe annet enn seier til Norge over Paraguay er uaktuelt, eller hva sier dere?  

Det ser ut som at jeg må gå til innkjøp av en sterkere teip, da både mamma, mormor og storesøster er i ferd med å miste veggfeste bak der.

Etter ønske fra Mette måtte vi gå til innkjøp av julebrusen fra Hamar. Den er helt ok, men ingenting kan måle seg med "Rudolf og nissen" fra Oskar Sylte. Hvilken julebrus er din favoritt?  

Det begynner å bli lenge siden forrige utblåsning her på bloggen og nå kjenner jeg at det er på tide med en ny. Noen av dere tror kanskje at livet mitt er en dans på røde roser og at den største bekymringen jeg har er å velge dagens outfit. Den gang ei. Jeg, i likhet med alle andre, har problemer og utfordringer som jeg må takle. Ikke tro at jeg skriver dette for å få medlidenhet, nei tvert i mot. Jeg skriver dette fordi jeg vil at dere skal forstå at jeg ikke ser på meg selv som et glansbilde. Det kan sikkert virke som at jeg oser av selvtillitt og elsker mitt eget utseende, da jeg poster ENDEL bilder av meg selv på bloggen og andre sosiale medier. Sannheten er at jeg innerst inne føler meg svak og usikker. Til tider sliter jeg med å akseptere den jeg er. Ja, for det er faktisk ikke bestandig at jeg føler meg tilferds med å være homofil. Det skyldes ikke mangel på støtte eller noe sånt, det handler bare om hva jeg tenker og føler rundt min egen legning. Det som irriterer meg mest av alt er at jeg går rundt og er missfornøyd med meg selv. I blant får jeg skryt fra andre enten det er i forbindelse med jobb, ting jeg gjør eller utseendet mitt. Jeg blir like oppgitt hver gang.. Dette høres kanskje idiotisk ut, men det er sannheten. Jeg sliter med å forstå det som blir sagt. Jeg klarer rett og slett ikke ta til meg ros og komplimenter. Det spiller ingen rolle hvor mange fine kommentarer jeg får på bloggen eller instagram. Innerst inne er jeg misfornøyd med den jeg er og hvordan jeg ser ut. Tro meg, det er ikke en hyggelig følelse. Dette er noe jeg har hatt lyst til å fortelle om lenge, men jeg har ikke turt fordi jeg har fått høre både fra venner og familie at jeg ikke har rett til å uttale meg når det kommer til det å være misfornøyd med hvordan jeg ser ut. Og det bare fordi de hevder at jeg ikke har god nok grunn til å være det. Si meg, hvordan kan de vite hva jeg tenker og føler? Jeg har vel like mye rett til å være ukomfortabel med utseendet mitt jeg som alle andre.

You Learn - Takida. 

Dette dreier seg ikke bare om det ytre. Jeg er i tillegg usikker på meg selv som person. Mye av årsaken til at jeg ikke har satt meg på skolebenken enda er fordi at jeg ikke tør å satse. Tenk hvis jeg velger feil studie. Tenk hvis jeg ikke får det til.. Eller verst av alt, tenk hvis jeg ikke kommer til å lykkes med noe som helst her i livet. HJEEELP! Dette er bare få eksempel på hva som koker rundt i hodet mitt. Vi lever i et samfunn hvor forventingene er høyere enn Mount Everest. Jeg er nokså sikker på at det er mange flere ungdommer enn meg som sliter med disse tankene. Av og til har jeg bare lyst til å legge meg i dvale, forsvinne fra alle problemene. Men jeg vet like godt som deg at det ikke funker. Realiteten tilsier at livet ikke skal være enkelt. Sånn er det bare. Det er nemlig opp til deg selv å finne ut hvordan du vil løse problemene på en best mulig måte. Av erfaring vet jeg at motstand gjør deg sterkere. Det er i det minste litt motiverende å tenke på når ting butter i mot. På denne tiden av året er det helt normalt å føle seg litt nedfor. Da er det ekstra viktig å gjøre ting som får deg på bedre tanker. For min del hjelper det for eksempel å tilbringe tid med de jeg er glad i. Familie og venner er utvilsomt de menneskene som gjør livet verdt å leve. Ikke vær redd for å vise dine nærmeste at du bryr deg. Selv om jeg ikke er så flink til å ta i mot komplimenter betyr ikke det at alle andre er like dårlig. I fare for å gjenta meg selv eller gå rundt grøten tror jeg at vi setter punktum her. Budskapet mitt er gitt. Selv om jeg kan gi uttrykk for at livet mitt kun består av overfladiske ting er jeg bare et menneske jeg også. Matrealistiske ting har ingen betydning i forhold til kjærligheten vi har til hverandre!! Det er noe vi må huske på og ta med oss videre. ♥

Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter til henne fra NLY Trend. Den gode nyheten er at hvis du handler i dag får du hele 20% rabatt, så jeg anbefaler dere å benytte muligheten. Dere vet, penger spart er penger tjent. Resten av utvalget finner dere HER.  

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER 

10. HER // 11. HER // 12. HER

13. HER // 14. HER // 15. HER


16. HER // 17. HER // 18. HER 

19. HER // 20. HER // 21. HER 

// Adlinks.

Hei fra sofakroken! Torill har dratt på jobb og jeg er på besøk hos Kirsten. Gårsdagen var en innholdsrik kveld. Før vi dro på vors satt vi hjemme hos Kirsten og spiste taco, mens vi så håndballkampen mellom Norge og Spania. Det gikk heldigvis til vår fordel denne gangen, men det var bare så vidt. Banens beste spiller var i følge min mening Nora Mørk. Hun var et rivjern uten like! Det blir spennende å følge med videre å se hvordan de norske jentene klarer seg gjennom mesterskapet. Jeg går i hvert fall for GULL!

Meg og Kirsten. 

Synd at helgen går så fort! Ja, for allerede om en times tid må jeg komme meg avgårde på flyplassen. I kveld er Julia og jeg bedt på pinnekjøtt hjemme hos June og Aleksander. Det blir koselig! Ha en fin søndag da dere. Vi skrives! :-)  

Hepp! Da har Torill og jeg fått på oss finstasen. Nå skal vi ned til Kirsten og spise taco før vi skal hive oss på flaska. I kveld skal vi nemlig ut å gjøre Molde utrygg! Haha. Det er en hel evighet siden sist jeg var ute på livet her hjemme, så jeg gleder meg virkelig til å slå ut håret. Med dette ønsker jeg alle sammen en fin lørdagskveld. PS! Hør på sangen nedenfor. Den er helt awsome! Det er Kika feat. Andreas Wijk som synger. You got to love it:  

Hva synes dere om sangen?

God fredagskveld! Da var det endelig helg for min del også. Etter en travel uke med jobb og reising skal det bli godt å slappe av. I dag jobbet jeg som tidligere nevnt på Bunnpris Fuglset. Det er alltid så kjekt å jobbe der synes jeg. Spesielt når jeg trives så godt med kundene, betjeningen og arbeidsoppgavene som hører til i butikken. Etter at jeg var ferdig på jobb dro Torill og jeg på Milano, hvor vi kjøpte oss en bedre middag. Det var rett og slett en fryd å sitte inne i varme omgivelser og se ut på snøstormen som herjer i Molde. Fysj, for et kaos det er å komme seg fra a til å i dette føret. Glad jeg ikke har egen bil på denne tiden av året for å si det sånn. 

Nå har Torill og jeg pakket oss inn i pledd og ullsokker. Før vi sovner skal vi kose oss med en film. Natta da dere, vi skrives! :-)  

Hei, hå! Da har jeg omsider kommet meg tilbake til Molde. Jeg kjenner på kroppen at jeg har vært våken siden klokken 05:00 i natt, for å si det sånn. Akkurat nå er jeg på besøk hos Malene og Ivar, niesen min og kjæresten hennes. Jeg burde egentlig ha køyet for lengst, men det er ikke alltid like enkelt å komme seg i seng til rett tid. Noen som kjenner seg igjen? 

I morgen skal jeg jobbe fra 09-17 på Bunnpris Fuglset. Blir kjekt å treffe igjen gamle kollegaer, for ikke å snakke om de hyggelige stamkundene. Gleder meg! Vimsete som jeg er presterte jeg å legge igjen laderen til mobilen i Oslo. Nå som jeg har LG -telefon er det ikke bare å låne med venner heller, så det spørs om jeg må ta turen til nærmeste elektromarked og gå til innkjøp av en ny.

Etter å ha pløyet gjennom alle tenkelige motebutikker i Norge har jeg ENDELIG fått tak i Acne sitt Canada Grey skjerf. Jeg er helt i ekstase! Ingenting slår kvaliteten og passformen til Acne sine Canada skjerf. Hvis dere lurte så var det en venn av meg som kjøpte det til meg da han var på utenlandsreise. ♥ Flere enn meg som elsker Acne? 

God kveld dere! Jeg landet på Molde Lufthavn klokken 16.45. Så snart jeg hadde kommet på hotellrommet var det bare å henge av seg uniformen og få på seg andre klær. Pappa og jeg var nemlig invitert til middag hos et vennepar av han. Der fikk jeg smake røkt pinnekjøtt for første gang. Det var veldig godt, men jeg må ærlig innrømme at jeg heller foretrekker urøkt pinnekjøtt. Uansett moro å prøve noe nytt. I skrivende stund ligger jeg i senga på hotellrommet og hører på uværet som herjer utenfor. Det har blitt lite med søvn de siste dagene, så jeg satser på å ta tidlig kveld. I morgen er det siste innspurt på jobb før jeg setter meg på kveldsflyet tilbake til Molde, da for å tilbringe helgen sammen med venner og familie ( + litt jobbing på Bunnpris Fuglset). GLEDES! ♥

Jeg ble så tørst etter alt pinnekjøttet, så jeg måtte innom butikken å kjøpe meg en ananasbrus fra Oskar Sylte. Den er i likhet med pære- og julebrusen (fra samme levrandør) fantastisk god. Oskar Sylte er en lokal mineralfabrikk her i Molde og en av grúnderne til hele Norges Solobrus. Da lærte dere noe nytt i dag også! Mehe. 

God natt fra Romsdalen. Vi blogges!:-) 

Heisann! Nå er jeg en snartur innom hjemme i Oslo etter en heftig arbeidsdag. Etter planen skulle jeg egentlig sove i Haugesund i natt, men sånn ble det altså ikke. I stedet skal jeg sove hjemme i min egen seng, for så reise tidlig tilbake på jobb igjen i morgen. To dager til, så er det helgefri. Jippi! Da jeg kom hjem lå det en liten pakke å ventet på meg fra Sverige. Alltid moro med post! (Så lenge det ikke er regninger vel å merke). Pakken jeg fikk i dag inneholdt to armbånd fra det nye merket "Treasure Island".

Jeg valgte å gå for modellene Blackbeard´s Castle og Sir Henry Morgan.

Må si jeg elsker kombinasjonen av svart og sølv. Det er både klassisk og stilrent. I dette tilfellet synes jeg det er fint å matche armbåndene med favoritt klokka mi fra Daniel Wellington. Kult, ikke sant? 

Hei fra sengekanten Nord-Norge! Siden vi dro med det første flyet fra London i dag morges ble jeg "tidlig" ferdig med arbeidsdagen. Dere må tro det var litt av en kontrast å komme til Alta fra London. Det er akkurat det jeg elsker med denne jobben! Reisingen, variasjonen og alle de forskjellige menneskene jeg møter i løpet av dagen. Her i Alta er det kaldt og mye snø! Virkelig friskt og deilig vintervær med andre ord. I håp om å finne treningslysten tok jeg turen på Amfi senteret som ligger et steinkast unna hotellet. Der endte jeg opp med å kjøpe en mørk grå ullvang genser. Jeg har nemlig siklet etter en sånn helt siden jeg så årets første episode av Farmen.   

Jeg har innmari lyst på den i lys grå også! 

Er den ikke fin?

Så snart jeg fikk på meg treningstøyet bar det avgårde på Actic. Det er et treningssenter som ligger vegg i vegg med Nordlysbadet, også rett ved hotellet. Til en pris av 75,- fikk jeg altså kvittet meg med dårlig samvittighet og fylt på med ny og deilig energi. Jeg trente intervaller på mølla (4x4), hvis dere lurte.  

Kveldsmaten ser dere på bildet over. I skrivende stund ligger jeg henslengt i sengen, trøtt og sliten. Det blir nok litt tv-titting før jeg sovner. I morgen venter en ny og lang arbeidsdag, så her gjelder det å være uthvilt. Håper alt står bra til med dere! Ha det fint så lenge, vi blogges. :-) 

Hallo kjære lesere! I skrivende stund ligger jeg på hotellrommet i London. Siden vi landet forholdsvis tidlig fikk jeg hele ettermiddagen til disposisjon. Jeg la igjen bankkortet hjemme og hadde derfor ikke muligheten til å shoppe. I stedet gikk jeg opp og ned Oxford Street som en typisk turist med mangel på retningssans og kamera på skuldra. Jeg som hadde gledet meg til å shoppe, men den gang ei. På en måte tror jeg det var like så greit. Jeg hadde uansett endt opp med å bruke alt for mye penger på meg selv og det har jeg ikke har råd til nå før jul. Tenk, nå er det bare 23 dager igjen til julaften!! Er det bare meg, eller går tiden sykt fort?! 

Til og med på en søndag var gatene i London fulle av liv og røre. Som dere ser på bildene ovenfor skal det ikke stå på julestemningen heller. Koselig, ikke sant?

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits