Hei alle sammen! Har dere hatt en fin jul så langt? Jeg for min del har kost meg fra ende til annen. Beklager for at jeg har vært så lite aktiv på bloggfronten. For å være helt ærlig så trengte jeg en liten pust i bakken. Julefeiringen er vel overstått og nå er det klart for årets siste festligheter. Det beste med julen er uten tvil de sosiale sammenkomstene. Jeg pleier alltid å dra ut i Molde 2. juledag, men til en forandring skal jeg ut I Kristiansund sammen med søstersen. Det er ikke så ofte vi er sammen, noe som betyr at vi må utnytte tiden til det fulle. Jeg skal prøve å holde dere oppdatert underveis, men dere må ta høyde for at det kan bli litt jojo-blogging nå som jeg er hjemme på juleferie. 

Ha en fortsatt god jul da dere! Husk å stemme på meg HER dersom dere synes at jeg fortjener å vinne tittelen som "Årets Herreblogg". 


 

Image and video hosting by TinyPic

God kveld! I dag har jeg fartet rundt i håp om å bli ferdig med julegavene, men det var heller lettere sagt enn gjort. Det må da være flere enn meg som synes at det er vanskelig å finne riktig gave til riktig person? Folk har jo liksom alt de trenger og det de eventuelt mangler det kjøper de seg selv. Ja, her snakker vi tidenes luksusproblem. Jeg har i hvert fall funnet ut at jeg satser på å gi noe som jeg vet folk har bruk for. I helgen skal jeg besøke den andre søstra mi som bor i Kristansund. På lørdag skal vi på 90-talls party, det gleder jeg meg til. Som dere sikkert er kjent med er det mye sosialt samvær og festligheter å se frem til i disse juletider. Nedenfor ser dere gårsdagens antrekk:   

Jakke - Emmet // Skjorte - H&M // T-skjorte - H&M // Jeans - Nudie // Boots - Timerland

PS! Dere må huske å stemme på meg HER hvis dere synes at jeg fortjener å vinne tittelen "Årets Herreblogg".   


 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg landet ganske sent i Molde på tirsdag og som jeg nevnte for dere tidligere skulle jeg egentlig være dommer på presidentvalget for molderussen, men siden jeg ikke rakk det ble jeg med på festen etterpå. For å være helt ærlig så tror jeg ikke at jeg har møtt så mange kjekke mennesker på en og samme kveld før. Alle sammen var veldig utadvendte og de tok meg i mot med åpne armer. Russekullet i Molde, samt de utvalgte russepresidentene, virker som en flott gjeng og alt tyder på at de kommer til å få en kanonbra feiring til våren. Flere av de har lovet å ta meg med ut å rulle, noe jeg gleder meg til. Hehe.I går var jeg med en av mine bestevenninner, Torill, på julegaveshopping i Ålesund. De har nemlig litt bedre utvalg der enn i Molde og da falt det seg naturlig å ta turen til Sunnmøret. Vi fikk riktignok ikke kjøpt så mange julegaver, men vi hadde det utrolig hyggelig sammen. Siden det blir lenge mellom hver gang vi sees er det viktig å utnytte den tiden man får. Apropos kvalitetstid! Nå er det familiefrokst sammen med min eldste søster som står for tur, deretter skal vi til Kristansund på julegaveshopping, del 2. Håper alt står bra til med dere og at dere ikke stresser så alt for mye nå frem mot jul. Vi blogges. 

Hallo fra Oslo Lufthavn! Gjett hvem som klarte å miste flyet sitt hjem? Jo, det var ingen andre enn meg det gitt. Dere må tro jeg ble skuffet da jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk sende baggasjen. Ekstra kjipt å tenke på at jeg bare var to minutter unna å rekke det. Når det er sagt har jeg ingen andre enn meg selv å klandre. Den faktiske årsaken til at jeg skulle reise hjem i dag var fordi at jeg skulle være dommer på et russeshow hjemme i Molde. Neste fly går ikke før 20:45, noe som betyr at jeg ikke rekker showet. Dette er selvfølgelig veldig synd og jeg skulle virkelig ønske at jeg fikk vært med fra starten. Så langt har jeg slått i hjel ventetiden med øl og burger. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem på juleferie. 

Frakk - Hugo Boss // Skjorte - FIlippa K // Chinos - Zara // Sko - Adidas by Stan Smith

 


 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er veldig opptatt av tennene mine og tannpuss er derfor en fast rutine som jeg må gjøre minimum to ganger om dagen. Til det bruker jeg den elekstriske tannbørsten fra Oral-B Pro 6000. Det som skiller denne tannbørsten fra de tidligere modellene er at den har innebygd Bluetooth 4,0 teknologi, noe som gir deg muligheten til å gjøre deg bedre til å børste tenner. Ja, for du kan nemlig koble tannbørsten til en app som holder styr på dine børsterutiner, påminner deg om å bruke tanntråd og forteller deg når du bør skifte børstehode. Genialt, sant?    

Jeg har hatt dennet tannbørsten siden september og har derfor blitt godt kjent med hvordan den fungerer. Det høres kanskje litt slitsomt ut å måtte koble tannbørsten til en app på mobilen osv, men det kan jeg altså love dere at det ikke er. Ved hjelp av mobilappen får man altså en indikasjon på om man pusser for hardt og/eller prøver å sluntre unna. Oral-B appen lastes ned gratis fra App Store eller Google Play og virker på alle SmartPhones som er utstyrt med Bluetooth 4,0 teknologi. I motsetning til den vanlige tannbørsten gjør Oral-B Pro 6000 det gøy å pusse tennene. Dessuten er dette en perfekt julegave å gi til enten mor, far, søster eller bror. 

Dere skjønner hva jeg mener når dere ser videoen: 

  

// Sponset innlegg.

Howdy! Her har dere bilder av dagens antrekk. Legg merke til den nye frakken min fra Weekday! Jeg kjøpte den her om dagen og kunne ikke blitt mer fornøyd. Som dere kanskje har lagt merke til er jeg stor fan av å kombinere frakk og sneakers. Sammen utgjør dette en sporty, men samtidig classy look som funker veldig bra til hverdags. Tro meg, dette blir ikke siste gangen dere ser meg i denne frakken. 

Frakk - Weekday // Skjef - Acne / Hansker - H&M // Tee - Acne // Bukser - H&M // Sneakers - Reebok Klokke - Daniel Wellington 


 

Image and video hosting by TinyPic

God ettermiddag!! Snart helg jo, er det ikke deilig!? Jeg startet dagen med en innbydende pressefrokost sammen med TALIKA og noen utvalgte bloggere på Bølgen & Moi - Tjuvholmen. Grunnleggeren av TALIKA, Alexis de Brosses hadde tatt turen hele veien fra Paris for å gi oss en innholdsrik presentasjon av det unike og innovative merket han startet. Mest kjent blant hans produkter er bestselgeren "Lipocils", som er et unikt vippeserum som maksimerer lengden på en naturlig måte. Siden jeg er gutt har jeg ikke behov for lengre vipper, men jeg er heller interessert i det resterende sortimentet som da er tilpasset for å rense ansiktet og forebygge rynker rundt øynene. I forkant av dette eventet fikk vi blant annet tilsendt en av ansiktsmaskene og allerede etter en behandling kjentes huden min fuktigere og mykere. Jeg er i ugangspunktet veldig skeptisk når det kommer til hudpleieprodukter, men hvis det er noe som funker er det klart jeg gir det en sjanse. 

Til min store overraskelse var fineste Annette også tilstedet under dagens sammenkomst. Vi har ikke sett hverandre på år og dag, så det var veldig godt å se henne igjen! Etter frokosten slo vi følge opp til kontoret hennes på Solli, hvor vi tok en kaffe. Gleder meg allerede til neste stevnemøte. Forhåpentligvis får vi det til allerede på nyåret.   

Takk til TALIKA og Solis International Cosmetics for en fin start på dagen. 


 

Antrekksbilder legges ut på bloggen i løpet av kvelden! I mellomtiden skal jeg på håndballtrening og ta ut det siste jeg har av energi. Så langt denne uken har jeg vært veldig flink å trene faktisk. God følelse å være tilbake på treningsfronten! Ha det fint da dere, vi sees. 

Hallo! I går var jeg i et spennende møte med United Bloggers. Dette var første gangen bloggerne og de som jobber i UB var samlet i samme rom. Jeg kan selvfølgelig ikke røpe hva vi snakket om, men jeg kan si så mye som at både vi som skal være en del av dette nettverket og dere som leser bloggene våre har en spennende tid i vente. Det er bare 7 dager igjen til den offisielle lanseringsdatoen. Jeg gleder meg som en liten unge til å komme i gang og jeg håper selvfølgelig at alle dere som leser bloggen min i dag vil fortsette å følge meg på mitt nye domene. Ja, for det er ikke til å stikke under en stol at det er DERE som motiverer meg til å legge igjen så mye tid og energi på bloggen som jeg gjør. Vi er med andre ord avhengige av hverandre for at resultatet skal bli bra. Husk det folkens! 

Skinnjakke - Acne // Skjorte - NN07 // Bukse - Zara // Sko - Filippa K // Klokke - Marc Jacobs
 


 

Image and video hosting by TinyPic

Hallo i luken! Tenk at vi har kommet så langt som til 9. desember allerede. Før vi vet ordet av det ringes julen inn. I dag er det faktisk akkurat en uke til jeg reiser hjem på juleferie. Gleder meg helt vilt til å feire jul med familie og venner, for ikke å snakke om nyttårsaften. Fortsatt usikkert hvor jeg skal feire nyttår enda, men mest sannsynlig blir det hos mamma i Trondheim. Nedenfor har jeg samlet sammen noen bilder fra da jeg var i Wien sammen med Olympus. For å være helt ærlig ble jeg ikke særlig imponert over byen, men uansett veldig moro å ha vært der. Det skal sies at vi ikke var så heldig med været og det har jo mye å si i forhold til førsteinntrykket. Alle bildene er tatt med Olympus PEN E-PL7, hvis dere lurte. Nå skal jeg på informasjonsmøte med United Bloggers, etterfulgt av håndballtrening. Ha det fint så lenge! 

God kveld sprekinger! Da var 90 minutter med blod, svette og tårer et tilbakelagt kapittel. Jeg er strålende fornøyd med dagens innsats og føler virkelig at jeg har fått en bra start på uka. No more comfort er i følge min mening den beste gruppetimen Elixia har å tilby. Jeg elsker kombinasjonen av styrke og utholdenhet. Formen er riktignok helt ræva og det er ingen tvil om at jeg har et stort forbedringspotensiale. Heldigvis har jeg June med på laget, noe som gjør det mye lettere å komme seg over kneika. Nå som det nærmer seg jul blir det en stor utfordring å motstå god mat og festligheter, men da får man heller være disiplinert å kompansere med regelmessig trening. Right?   

June og jeg, rødsprengt og jævlig, etter dagens workout. 

Til kvelds ble det Yoghurt, druer, havrepannekaker med cottage cheese, blåbær, banan og kanel. Yummy. Oppskriften på havrepannekakene finner dere HER. Nå er det natta på denne gutten. Vi blogges i morgen. 

Mandag, vi møtes igjen! I motsetning til gårsdagen har jeg i dag tenkt å gjøre noe fornuftig. Så snart jeg har inntatt frokosten skal jeg ned i byen på et møte. Deretter må jeg hjem å vaske litt klær, samt svare på diverse mail. Senere i dag tenkte jeg å dra på trening. No more comfort på Elixia Colosseum it is! Beste gruppetimen ever, spør du meg. Når det står på som verst kjennes det ut som man er i ferd med å dø, men jeg kan altså garantere deg at du ikke stryker med. Bare nesten. Hehe. Ser jeg noen av dere der i kveld kanskje?  

Jakke - Filippa K // Skjorte - Filippa K // Chinos - Zara // Sko - Adidas 

Ha en fin mandag da dere, vi sees. 


 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og god kveld! Denne søndagen har vært en av de verste jeg har hatt på lenge. Årsaken til det har jeg ingen andre enn meg selv å takke for. Man skulle kanskje trodd at jeg hadde lært meg å drikke i en alder av 23 år, men det har jeg altså ikke. Noen ganger har jeg ingen hemninger når det kommer til alkohol og det lar seg ikke passere ustraffet, for å si det sånn. Det er på dager som dette man spør seg selv hvorfor man i det hele tatt drikker. Ja, for er det egentlig verdt det? For å være helt ærlig så tror jeg faktisk ikke det. Jeg for min del drikker ikke alkohol fordi at det smaker godt, for det gjør det ikke. Jeg drikker alkohol bare på grunn av effekten den fører med seg. Man blir ekstremt glad, selvsikker, løsningsorientert og man glemmer alle bekymringer. Denne kombinasjonen er jo et fyrverkeri uten like som jeg gjerne kunne tenkt meg å hatt litt mer av i hverdagen.

En av nyttårsforsettene mine for 2015 er uten tvil å kutte ned på festingen. En ting er at det er dyrt og slitsomt i lengden, men man må heller ikke glemme at det er veldig usunt. Det siste halvåret har jeg nemlig gått fra å være en sunn og sprek ungdom til å bli partyløve nr 1. Dette er ikke noe jeg er stolt av og vil derfor prøve å begrense meg fremover. Som singel blir det jo fort en vane å dra ut på byen når helgen kommer, spesielt når man bor alene. Fra nyåret har jeg planer om å starte et nytt og bedre liv sammen med min gode venninne, June. Jeg har sagt opp leiligheten min her på Majorstuen og fårhåpentligvis finner vi oss en fin leilighet sammen. Fordelen med å bo sammen med June må være at vi er så like. Vi kan gjøre hverandre gode på mange ting og en av de tingene vi skal bli bedre på er å lage sunne middager, dra på trening sammen og selvfølgelig fokusere på bloggen. Gleder meg til det!

Her fra fredagens kosekveld sammen med June. 

Det var dagens utblåsning. Håper alt står bra til med dere og at helgen har vært fin. 


 

Image and video hosting by TinyPic

God formiddag! I går kveld hadde jeg besøk av June. Vi koset oss med Idol, Senkveld og nachos. Maks deilig med en rolig fredagskveld etter en travel uke. Om det blir like rolig i kveld er fortsatt ikke avgjort. Jeg er i hvert fall gira på å være sosial, så får vi se hvor det bærer hen. Nå tenkte jeg å spise frokost før jeg tar turen på trening. Jeg har nemlig litt å ta igjen siden det ikke ble noe workout i Wien. 

Denimjakke - Carlings // Skjorte - Zara // Jenas - River Island // Boots - Timerland Ha en fin lørdag alle sammen!

Hallo kjære lesere! Det er fredag og endelig helg. Tidligere i ettermiddag fikk jeg en gladmelding på mail. Nomineringen til VIXEN Blog Awards 2014 er nå over og juryen har plukket ut meg som semifinalist i kategorien "Årets Herreblogg". For at jeg skal komme til den store finalen trenger jeg hjelp fra DERE. Avstemningen avsluttes 31. desember og frem til da kan dere kan stemme en gang hver 12. time. I tillegg til kategorien "Årets Herreblogg" er det også mulig å gå av med seieren i kategorien "Folkets Favoritt". Denne deles ut til den bloggeren som sammenlagt har fått flest stemmer fra leserne uavhengig av juryen. Med andre ord, hver stemme teller.

Hvis du synes at jeg fortjener å vinne tittelen "Årets Herreblogg" kan du stemme på meg HER.   

Lue - Nelly // Frakk - Volt // Cardigan - Zara // Genser - Filippa K. // Jeans - River Island // Sko - Filippa K. // Hansker - H&M

Del gjerne innlegget med dine venner på facebook også. På forhånd, tusen takk for stemmen! Dere er best. 

På flyturen hjem fra Østerrike ble jeg sittende å leke meg med kamera. Noe av det morsomste med Olympus PEN E-PL 7 er nemlig at man kan velge mellom mange kreative effekter når man skal ta bilde. Nedenfor ser dere resultatet av effekten "key line". Alt du tar bilde av ser ut som det er tatt fra en tegneserie. Til og med de kjedeligste motivene blir interessante med denne effekten. Kult, ikke sant? Borte bra, men hjemme best. Nå ser jeg bare frem til å ta meg en dusj og legge hodet på puta. God natt.  

Hei, hei! Gårsdagen var et maraton uten like. Etter frokosten tok Espen og jeg en taxi inn til byen for å ta en nærmere titt på Wien. Det ble riktignok ikke tid til shopping, men til gjengjeld fikk jeg tatt veldig mange fine bilder som jeg gleder meg til å dele med dere på bloggen. Kl 13:30 samlet alle de 60 bloggerne seg på hotellet, hvor Olympus hadde stelt i stand en workshop for oss. Oppgavene gikk ut på å ta forskjellige bilder med jul som tema. Vi ble kjørt til julemarkedet som ligger midt i sentrum av Wien. Jeg har aldri vært med på noe lignende før og synes dette var kjempe moro. Senere på kvelden samlet vi oss til fest og moro på et av Olympus sine lokaler her i byen. Der ble også vinneren av fotokonkurransen kåret.Jeg husker ikke hva vinneren het, men hun hadde i hvert fall gjort en fenomenal innsats. 

Skjorten jeg har på meg er fra NN07, hvis noen av der lurte. 

Var ikke dett et kult bilde av Espen? Utrolig å tenke på at det er tatt med et kompaktkamera. 

I løpet av gårsdagen ble jeg kjent med de to svenske bloggerne, Sendi Skopljak og Rebecca Fredriksson. To hyggelige jenter som blogger om mote, trening og livsstil. Mitt opphold her i Wien begynner å nærme seg slutten. Gleder meg til å komme hjem og se gjennom alle bildene som jeg har tatt på denne turen, ja for det er ikke få. Jeg tror aldri jeg har tatt så mange bilder på så kort tid før. Olympus PEN har uten tvil blitt min nye følgesvenn. Det er lite, ser bra ut og tar vanvittige bilder. Got to love it! Ha en fin dag da dere, vi skrives når jeg er tilbake i Oslo. 

Utrolig hva en god natts søvn kan gjøre altså. I dag føler jeg meg som et nytt menneske og full av energi. Workshoppen med Olympus starter ikke før 13:30, noe som betyr at vi har hele formiddagen til rådighet. Først ut på agendaen er selvfølgelig høydepunktet når man bor på hotell, nemlig frokosten. Etter at vi har spist skal Espen og jeg ut på en aldri så liten byvandring. Været på sin side er dessverre ikke noe å skyrte av. Yr i luften, grått og tåkete er ikke akkurat det optimale foto-været, men vi får prøve å gjøre det beste ut av det. 

Elsker at man kan fjernstyre selvutløseren på Olympus PEN sitt kompaktkamera fra mobilen. 

Ønsker dere en fin onsdag. :-) 

Guten Abend! Jeg er bare en snartur innom for å fortelle dere at jeg er vel fremme i Wien. Etter en lang dag med reising og lite søvn er det bare så vidt jeg klarer å holde øynene oppe her jeg sitter. Når sant skal sies føler jeg at det blir for dumt å klage. Espen og jeg har nemlig sjekket inn på Melia Hotell og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Vi har begge fått hvert vårt rom i 14. etasje med kingsize bed og panorama utsikt. Nå er det bare å komme seg i seng og lade opp til morgendagens workshop med Olympus. Gleder meg til å se hva de har stelt i stand, og til å møte de andre bloggerne. Nedenfor ser dere noen bilder av dagens antrekk fra mellomlandingen vi hadde i Frankfurt.Jakke - Brixtol // Skjorte - Filippa K // Chinos - Zara // Sko - Sneaky Steve // Klokke - Daniel WellingtonGod natt dere. Vi blogges i morgen. 

God kveld dere! Jeg startet dagen med indoor running på Elixia Colosseum. På lik linje som en vanlig spinningtime løper vi på hver vår mølle med god musikk og egen instruktør som motiverer deg til å yte maks. Personlig synes jeg det fort kan bli kjedelig å løpe alene, så dette passer meg perfekt. De siste dagene har jeg vært flink å trene hver dag, noe som jeg merker gevinsten av både fysisk og psykisk. Ellers i dag har jeg vært en tur innom Hendrix, hvor jeg stusset "sparesveisen" og jeg har spist lunsj med en kompis på Bølgen og Moi.

Resten av kvelden er satt av til pakking. I morgen reiser jeg nemlig til Østerrikets hovedstad, Wien. Sammen med 50 andre bloggere fra hele verden skal jeg være der i to dager på workshop i regi av Olympus. Hotellet jeg skal bo på heter Melia og skal visstnok være et femsternes hotell. Jeg har aldri vært i Wien før, så jeg gleder meg til å se hva byen har å tilby.  

Noen av dere som har vært i Wien før? Hvis ja, kom gjerne med tips til hva jeg burde oppleve. 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits