God kveld dere! Etter mye om og men sitter jeg nå på toget til Stokke. I utgangspunktet skulle jeg vært fremme for mange timer siden, men på grunn av byggearbeid er det kraftige forsinkelser i togtrafikken. Veldig kjipt å måtte bruke lørdagskvelden på å kjøre tog, men det får så være. Alt for å treffe igjen gutten min! Ja, for det er han jeg skal besøke på Stokke, hvis dere lurte. Gleder meg enormt mye til å se han igjen! I kveld får jeg også møtt familien og noen av vennene hans for første gang. Det blir spennende! Ha en fin kveld alle sammen! Vi blogges fra Stokke. :-) 

God kveld store og små! Helgen kan oppsummeres med tre ord; solskinn, latter og sosialt-samvær. Jeg har hygget meg fra ende til annen, både med og uten promille. I skrivende stund ligger jeg henslengt i sofaen sammen med en redusert gjeng. Vi har helbredet fyllesyken med pølser, øl og fotball. Deilig med en rolig avslutning etter en fartsfylt helg i tigerstaden.

Zara og Canelo koser seg i hverandres selskap.

Hei dere! Tenkte bare å komme med en kjap oppdatering mens jeg sitter på flytoget til Oslo Lufthavn. Etter tre fine fridager ser jeg frem til å komme tilbake på jobb. I dag skal jeg fly tur/retur Bergen for så ende opp i Harstad/Narvik, hvor jeg skal overnatte. Jeg legger forresten ut bilder av gårsdagens outfit når jeg kommer på hotellet i kveld. So stay tuned! :-)  

Ha en fin onsdag alle sammen!:-) 

Hepp! Nok en deilig og solfylt lørdag i Oslo. Gud, så fantastisk! Til fordel for parken har jeg ligget på terrassen og slappet av. Senere i kveld skal jeg på grillfest hjemme hos June. Det blir koselig! Gleder meg til å sette tenna i en saftig biff. Elsker at sommeren er her!

Sigrunn, Isabell og meg på vei til byen i går.

Mens jeg hygger meg på hyttetur kan dere benytte muligheten til å stille meg spørsmål. På den måten kan de av dere som ikke har lest bloggen min tidligere bli bedre kjent med meg. Slipp kreativiteten løs og spør i vei! Så skal jeg prøve å svare etter beste evne.  

Foto: Modellab.


Forresten! Er det ønskelig at jeg svarer på noen av spørsmålene i en videblogg? 

God morgen! Forkjølelsen har bare blitt verre. Hodepine, rennende nese og skjærende hoste er prisen jeg må betale for denne tilstanden. Kanskje like greit å bare få det overstått, eller hva?

Nå sitter jeg på toget retning Molde. Det var bare så vidt jeg rakk det! Jeg måtte nærmest gallopere gjennom Karl Johan. Sikkert litt av et syn, bagasje på størrelse med et flyttelass og berreten på snei. Haha! Forhåpentligvis får jeg sovet litt på togturen, det ble heller lite med søvn i natt nemlig.Skrives i rosenes by da dere!

Bare tre arbeidsdager igjen nå så er det hjem på perm! Gleder meg helt villt! I skrivende stund ligger jeg godt til rette under dyna. Rommet er vasket og klart til morgendagens inspeksjon. Takk gud for at vi bare har inspeksjon tre dager i uken..

Det er forresten en glede å lese at dere setter pris på mitt "comeback" i bloggverdenen. Lover dere bedre oppdateringer fra og med neste uke. Da skal jeg blant annet legge ut outfitbilder mm. Kom gjerne med forslag hvis det er noe dere ønsker jeg skal skrive om!

Nå er det på tide å sove for en stakkarslig idrettsassistent. God natt da folkens, sov godt når den tid kommer!

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits