Er du en av de som fortsatt går rundt i converse? Vel, vinteren er rett rundt hjørnet og da er det på tide å bytte ut tøyskoene med et par varme vintersko. Til stor glede for dere har jeg muligheten til å gi dere 20% rabatt på alle boots fra Nelly ved ordre over 999 NOK. Bruk koden GLENNBO20AW , den er gyldig t.o.m  lørdag 22. november. Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter. GOD SHOPPING! 

1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER 

 

12. HER // 13. HER // 14. HER

Resten av utvalget finner dere HER. 

// Annonselenker.

Jeg har blitt intervjuvet av Hiphunters Magazine. Les hele intervjuvet HER.

Nedenfor har jeg plukket ut 12 forskjellige jakker som holder deg varm og moteriktig gjennom høsten. Hvis jeg bare skulle holdt meg til en jakke gjennom hele høsten hadde jeg blitt fort lei og synes derfor det er fint med litt variasjon. Jeg mener alle menn bør ha minst en parkas og en frakk. I samlingen min mangler jeg en grå frakk og det blir derfor mitt neste kjøp. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil gå for en lys- eller mørkgrå enda. Nr 10 er foreløpig en sterk kandidat. 

1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER 

10. HER // 11. HER // 12. HER 

Noen dere likte? 

//Annonselenker.

Nå kjører Nelly mid seson sale med opptil 70% rabatt på utvalgte produkter. Selv har jeg funnet mange godbiter som jeg bare må bestille! Her er det mye penger å spare, så jeg anbefaler dere å benytte muligheten til å bestille farsdagsgave og/eller julegaver til venner og familie. Det fine med å bestille klær hos Nelly er det er gratis å sende varene i retur dersom de ikke skulle passe. HUSK! Det lønner seg å være rask på avtrekkeren, da de mest populærer størrelsene forsvinner først! Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter:  

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

5. HER // 6. HER // 7. HER 

8. HER // 9. HER // 10. HER 

11. HER // 12. HER // 13. HER 

14. HER // 15. HER // 16. HER 

 

Resten av salget finner dere HER. 

//Annonselenker.

Morn! Da var kofferten pakket og jeg er klar for pressetur til København, hvor jeg skal jeg få oppleve alle produktene fra Victorinox. De er først og fremst kjent for sine Swiss Army lommekniver og som leverandør til det sveitsiske forsvaret, samt forsvar rundt i verden. Sjefsdesigneren til Victorinox, Christopher Raeburn, kommer til å være på plass for å prate om SS I 5kolleksjonen og det blir gjennomgang av den nye revolusjonerende INOX klokken. Vi skal bo på "smukke" Johanneberg Hotel som ligger på Sjællands sydkyst, utenfor København. Jeg gleder meg veldig til denne turen og selv om jeg bare skal være være borte et døgn har jeg sikkert pakket med meg alt for mye klær. Typisk meg! Man skulle kanskje trodd at jeg var flink til å pakke siden jeg har jobbet som flyvert, men den gang ei. Den nye, fine kofferten min fra Victorinox rommer heldigvis mye så jeg tror det skal gå bra. Nedenfor ser dere en sneak peak på dagens outfit:   Håper dere får en bra start på dagen! Vi blogges i Danmark.   

Jeg har så lyst å gå til innkjøp av nye klær for tiden at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Nå som jeg har blitt student er budsjettet litt mer tight enn det var tidligere så jeg må nok bare holde meg i skinnet litt til. Det koster heldigvis ingenting å drømme seg bort, og/eller inspirere dere for den slags skyld. Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter fra NLY Man akkurat nå: 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

 

1. HER // 2. HER // 3. HER 

Noe dere likte ekstra godt ovenfor? 

// Adlinks.

God lørdagskveld alle samment! Tenkte å vise dere noen av godbitene jeg kjøpte på Nelly sitt store sommersalg. Jeg anbefaler dere å ta turen innom. Siden sist har de fylt på salget og prisene er redusert med opptil 70%, så her er det mye penger å spare. 

T-skjorte HER.

Denne t-skjorten finner du HER. 

Jeansjakke fra Diesel HER.

T-skjorten jeg har på meg på bildet over er kjøpt på VOLT. Klokken er fra DW og den finner du HER.

Strandbag fra Fred Perry finner du HER 

Flere av mine salgsfavoritter:

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10HER // 11. HER // 12HER

13. HER // 14. HER // 15. HER

// Annonselenker.

Noe dere likte? 

Blomsterprint er med på å dominere denne sesongens trender. Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter fra Nelly:

1. HER // 2. HER // 3. HER 

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER

// Adlinks. 

Noe dere likte? 

Er det flere enn meg som har tenkt seg på Hovefestivalen i år? Da gjelder det å kle seg comfy, men også moteriktig. Hvis solen skinner og det er varmt i lufta kan jeansen lett byttes ut til fordel for en denimshorts. Campinglivet kan være krevende på mange måter. Et godt forslag er å sette sammen de forskjellige antrekkene på forhånd. Det har i hvert fall jeg planer om å gjøre. På den måten sparer du tid og ikke minst plass i bagen. Hvis du skal dele telt eller bobil med venner blir du nok lite populær om du har pakket med deg hele garderoben. Haha! Med inspirasjon fra Nelly har jeg plukket ut fire forslag til hvordan du kan kle deg når du skal på festival:  

1. HER //  2. HER //  3.HER //  4.HER

5. HER //  6. HER //  7. HER //  8. HER //  9 .HER    

10. HER //  11. HER //  12. HER  // 13. HER 

14. HER //  15. HER //  16. HER //  17. HER //  18. HER

// Adlinks.

Noe du likte? Og sees vi på Hovefestivalen i år?  

God kveld kjære lesere! Denne tirsdagen har gått i ett. Jeg startet dagen med kolleksjonslunsj i Vika sammen med blant annet June og Donna, hvor vi fikk en presentasjon av Urbans streetfashion F/W 2014. For å si det sånn, gled dere! Med merker som Arkaiv, JLH, Flat Top, Asics, The Hundreds, Penny, Alife, Rascals og Stance sier det seg selv at utvalget blir bra. Jeg la min elsk på flere av plaggene fra Rascals og spesielt den fargerike "baseballgenseren" dere ser på bildet nedenfor.. Denne må jeg ha! Også kult å se at Asics har kommet med en spennende skokolleksjon. Et av parene ble med meg hjem, Asics Gel Lyte III i mintgrønn, grå og lilla. Sykt fresh fargekombinasjon. Gleder meg til å vise dere bilder! 

Fine June og Donna. 

Fantastisk deilig å spise lunsj på takterrassen med utsikt over Aker Brygge. 

Yummy! Alle godbitene samlet på et og samme fat. 

Den sennepsgule genseren dere ser på bildet ovenfor (Arkaiv) tror jeg kan bli ganske kul hvis den kombineres med en mørk denimskjorte og et par svarte jeans. 

Her ser dere skoene fra Asics. De er mye fetere i virkeligheten! 

Rascals er for meg et ganske nytt merke. Det kom til i København i 2008, derav "08" på de fleste produktene sine lærte jeg i dag. Anbefaler dere å sjekke ut t-skjortene i sort og burgunder med blomsterprint fra Rascals. De kommer til å se veldig bra ut på en solbrunhud, gjerne under en skinnjakke nå på sommeren.  

Til sist, men ikke minst "The hundreds". Jeg regner med de fleste av dere som handler på Urban har hørt om dette merke? Hettegenserne er uten tvil min favoritt. Grå, navy og burgunder er fargene du burde anskaffe deg dersom du er i tvil. Med en matchende caps til og et par slitte jeans er du tøffere enn toget. Legg også merke til de freshe "knestrømpene" fra Stance. De har blitt veldig populær å bruke både til dress og hverdag.

Noen av merkene dere har hørt om?   

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits