Godgutten fra Molde, Jesper Jenset, har kommet med sin første singel og jeg synes han fortjener deres oppmerksomhet. I håpe om at han skal komme videre i Idol og bli Norges nye superstjerne må dere stemme på Jesper. Send sms 1 til 26400 eller ring 829 49 101. STEM!

Hva synes dere om låta? Er han ikke flink? 

Jeg er avhengig av musikk til enhver tid og da sier det seg selv at jeg må ha et ordentlig stereoanlegg. Geneva har lenge stått på ønskelisten og nå som jeg har flyttet for meg selv klarte jeg ikke å motså fristelsen. Utrolig nok klarte jeg å kapre en valnøtt i størrelse M. Da dette skulle vise seg å være en av de mest populære modellene var det ikke bare enkelt å få tak i. Soundgarden i Oslo sentrum skulle vise seg å være redningen. Noen mener kanskje at 5000,- er litt for mye å betale for et steroanlegg, men for meg som er opptatt av både lyd og design var det ikke tvil. Siden den har innebygd bluetooth slipper jeg ledning for å spille av musikk, noe som er et stort pluss. Touch sensitive knapper er heller ikke feil, for å si det sånn. 

Dette er uten tvil en av de beste investeringene jeg har gjort på lenge.Så hva synes dere om den nye spilleren min, er den ikke fin?!  

God dag! Så snart jeg hadde landet fra Frankfurt i går var det bare å komme seg hjem i all hast og gjøre seg klar for party. Turen gikk til Vulkan og H&M Loves Music. Da jeg kom dit ble jeg møtt av mange festglade mennesker, deriblant June. Bra musikk, godt selskap og alkohol er som dere vet alltid en god kombinasjon. Kveldens høydepunkt var uten tvil CLMD med låten "stockholm syndrom". De eide scenen og publikum (inkludert meg selv) var helt i ekstase. Når det er sagt synes jeg alle artistene som spilte i går gjorde en god jobb. Alt i alt, en vellykket kveld. 

H&M loves music, and so do we! 

Nå skal jeg ut i sommervarmen og spise middag sammen med June. Jeg tipper vi er like klein begge to så vi endre nok opp på Friday´s eller noe. Med dette ønsker jeg alle sammen en fin lørdag. Vi blogges! :-)  

Dagen derpå. Du våkner med tidenes hodepine og er støl i hele kroppen. Munnviken er tørrere enn luften i Sahara. I det du reiser deg opp av senga holder du på å besvime, ja for du er jo helt ødelagt etter nattens festligheter. Er det ikke fascinerende å tenke på at vi mennesker liker å torturere oss selv på denne måten? Ja, for det er jo selvforskyldt. Hadde jeg for eksempel holdt meg til Imsdal fremfor vin og sprit hadde jeg helt sikkert våknet med et smil om munnen. Det verste av alt er jo det at bivirkningene av å drikke alkohol blir verre jo eldre du blir. Hvem skulle trodd det liksom? Jeg kan i det minste trøste meg selv med at jeg hadde det sinnsykt moro i går. Sammen med min gode venninne og tidligere samboer, Mette, "rocket" vi dansegulvet på Exit. Dette er også kjent som tidgere "G-Club" ved rådhuset, hvis dere lurte. På vei hjem fra byen gikk vi selvfølgelig innom 7-eleven, hvor vi slukte i oss to baconpølser, pizza og brus. Huff.. Det kunne umulig vært et bra syn. Haha! 

I skrivende stund ligger jeg som et slakt på sofaen og hører på de nyeste sangene til Boyce Avenune. Herregud som jeg elsker den gruppa! Den mannlige vokalisten har seriøst verdens deiligste stemme. Han kan gjøre den mest spilte radiohiten om til en drøm. Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter. PS! Anbefaler dere å høre disse sangene på full guffe med god lydkvalitet. Her i gården er det Bose annlegget som får kjørt seg, for å si det sånn. 

Fine, ikke sant? 

Hepp! Da har Torill og jeg fått på oss finstasen. Nå skal vi ned til Kirsten og spise taco før vi skal hive oss på flaska. I kveld skal vi nemlig ut å gjøre Molde utrygg! Haha. Det er en hel evighet siden sist jeg var ute på livet her hjemme, så jeg gleder meg virkelig til å slå ut håret. Med dette ønsker jeg alle sammen en fin lørdagskveld. PS! Hør på sangen nedenfor. Den er helt awsome! Det er Kika feat. Andreas Wijk som synger. You got to love it:  

Hva synes dere om sangen?

Nedenfor har jeg plukket ut mine topp 10 gladsanger akkurat nå. Dere finner også listen på spotify HER.  

1. 

 2.

3. 

 4.

 5.

 6.

 7.

 8.

 9.

 10.

Noen av sangene dere likte?

Oh my god! Er det en gutt som tar pusten fra meg så er det Andreas Wijk. 

Elsk!

Lana Del Rey er helt fantastisk! Utseende, stemmen, stilen - alt med denne dama er magisk. Got to love here!

Flere enn meg som er fan?

Tidsinnstilt innlegg

Dere må høre på sangen under! Den er så ubeskrivelig fin. Lytt til teksten og la deg forføre av melodien. You just got to love it!  

Fin sang ja? 

Tidsinnstilt innlegg

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits