God ettermiddag godtfolk! I skrivende stund sitter jeg på kaffebrenneriet i Bogstadveien. Det pågår nemlig visning i leiligheten min, så da måtte jeg finne et annet sted å være i mellomtiden. Dersom det ikke lar seg gjøre å bo der videre blir jeg nødt til å finne meg noe annet. Jeg krysser fingrene for at jeg får fortsette å bo der etter at leiligheten blir solgt, men det er jo selvfølgelig ingen garanti for det. Nedenfor har jeg plukket ut mine seneste oppdateringer på instagram. Dette er bilder som ikke har blitt lagt ut på bloggen vel å merke. Til de av dere som av en eller annen grunn ikke følger meg på instagram så oppfordrer jeg dere til å gjøre det!

@glennhenriksen 

1. Antrekksbilder på Akershus Festning sammen med Espen og June. 2. Sneak peek på dagens outfit. 3. Besøk av verdens beste Julia! 4. Oliva sammen med June. 5. Selfie. 6. Hverdagsbilde fra skolen. 7. Vors med gutta fra PR-klassen. 8. Bursdagsfeiring for Cathrine. 9. Smarteste matboksen ever, fra Enklereliv. Har du en inspirerende instagramkonto? Da vil jeg veldig gjerne følge deg! Skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet. 

God dag! Nå som jeg er hjemme med familien er det ikke så mye spennende å blogge om. Nedenfor har jeg derfor plukket ut de seneste oppdateringene mine på instagram slik at de av dere som ikke følger meg der kan se hva som rører seg der inne. Som tidligere nevnt satser jeg på å være tilbake på bloggfronten for fullt ved skolestart, så i mellomtiden får dere bare nøye dere med en oppdatering i ny og ned. Håper at alt står bra til med dere og at de av dere som har ferie nyter den. Vi hörs! 

Siden sist @glennhenriksen

1. Nok et glansbilde fra Kos. 2. Strandfylla. 3. Her sammen med to kjekke karer fra Stavanger. 4. Kim og meg på vei hjem fra bargata. 5. Tina og meg på Horgans. 6. Burger og solo. 7. Selfie på sofaen. 8. Fint sitat. 9. Taco night sammen med søstern på nordmøre. 

Morn! Etter en søvnløs natt er det faktisk et under at jeg fortsatt er våken. Ja, for ut ifra døgnrytmen min å bedømme skulle man trodd at jeg var en vampyr. Ikke før jeg er ferdig med True Blood så er jeg i gang med The Vampire Diaries. På kort tid har jeg nemlig pløyet gjennom sesong 1 og er allerede godt i gang med sesong 2. Tro det eller ei, men disse vampyr-seriene begynner å ta knekken på meg. Det er i grunn litt sykt å tenke på hvor avhengig jeg har blitt. Fortsetter det på denne måten er det ikke lenge før jeg må legges inn på lukket avdeling. Neida, det er ikke så ille. Ikke enda hvert fall.. Haha! 

Nedenfor ser dere mine siste oppdateringer på instagram @glennhenriksen:  

1. Harryhandel på svenskegrensa. 2. Selfie før Oslo-ut. 3. De tre bukkene bruse. 4. Hvem skulle trodd at vi hadde vært på jobb i 12 timer? 5. Storfonøyd med nytt undertøy fra Bølger. 6. Hygge på Aker Brygge. 7. Throwback fro Dubai. 8. På båttur i Oslofjorden. 9. Verdens beste Julia og meg før finalefesten til PH. 

Mitt dilemma akkurat nå: Se en episode til av TVD eller sove?! #hardtliv

Solen skinner i hovedstaden og jeg er klar for å nyte siste fridagen min i parken sammen med Isabell. Nedenfor har jeg samlet de siste oppdateringene mine på instagram. Anbefaler dere å følge meg der, da jeg legger ut bilder som ikke kommer på bloggen.

1. Fruktfest hjemme i Molde. 2. Tennis i Marbella. 3. Tanning by the pool in Spain. 4. Workout sammen med Torill. 5. Morgenstund har gull i munn, her fra Kristiansand Lufthavn. 6. Byvandring i Bergen med to fine. 7. Klar for 17.mai middag på Nobu i Dubai. 8. Olivia på Aker Brygge. 9. Stryker uniformskjorta før jobb.   

Har du en spennende instagramprofil? Fortell meg hva du heter da så kan jeg følge deg tilbake!

God morgen fra airport hotellet i Bergen! Fortvil ikke, "jojo-blogger´n" er i live. Dere skjønner, å jobbe 100% som flyvert er dessverre veldig tidkrevende. Jeg satser derfor på en ny og bedre start fra og med 1.mai, da jeg skal gå ned til 60% stilling. Må si jeg gleder meg til å få tilbake livet mitt! Jeg savner nemlig å ha rutiner på kosthold, trening og ikke minst, ha tid til å oppdatere bloggen. Når det er sagt har jeg det bra med meg selv og jeg er meget glad for at vi går mot vår. Deilig å endelig kunne bytte ut dunjakka til fordel for en skinnjakke og et par converse. Jeg har endel nyheter i garderoben som jeg har lyst til å vise dere, men det er ikke så lett å få til outfitbilder når man stadig vekk er på reisefot. Som sagt, vi satser på en ny og bedre start fra mai-måned. Deal? :-) 

Nedenfor ser dere mine siste oppdateringer på instagram @glennhenriksen 

1. Selfie før trening. 2. Utsiktsbilde fra Rica Seilet i Molde. 3. Molde-ut med Torill. 4. Vors med Isabell. 5. Workout. 6. Selfie #2. 7. Gliset! 8. Ny klokke fra triwa. 9. Selfie #3. 

Ååå! Jeg får så dårlig samvittighet for at jeg ikke oppdater bloggen. Dere skjønner, det er bare så mye som skjer i livet mitt akkurat nå. Jeg er så usikker på bosituasjon og jobb, pluss at jeg pendler mellom Molde og Oslo veldig ofte - noe som gjør det vanskelig å få rutine på hverdagen og bloggingen generelt. Jeg lover å fortsette bloggingen som før så snart jeg har fått orden på omgivelsen rundt meg. Som tidligere nevnt må dere bare nøye dere med et sjeldent innlegg i ny og ned. Håper det går greit? 

I dag har jeg vært på Sunnmøret med håndball-laget mitt fra Elnesvågen, hvor vi spilte hele to kamper. Vi vant den første mot Aksla 34-27 og tapte den andre mot serieleder Langevåg, 24-27. Jeg er veldig fornøyd med laginnsatsen, men heller noe misfornøyd med mine egne prestasjoner. Kanskje ikke så unormalt å være litt rusten i kroppen siden jeg ikke har spilt håndball på over et år. Utrolig moro å kaste ball igjen hvert fall! Dersom jeg velger å flytte hjem igjen til Molde har jeg bestemt meg for å begynne på igjen. I skrivende stund ligger Torill og jeg i sengen. Hun er fyllesyk og jeg er helt utslitt etter dagens innsats. Nedenfor ser dere mine siste oppdateringen på instagram. Følg meg gjerne på @glennhenriksen, hvis du ikke allerede gjør det vel å merke.  

1.Jeg posserer foran speilet i mitt nye undertøy fra Bølger. (Link HER) 2. Sophie Elise og meg på Delicatessen. 3. Mette og jeg i siget på Exit forrige helg. 4. Party-outfit. 5. Aina, Victor og Bjørn Erik. 6. Et av mine nyeste innkjøp: skjerf fra Acne i marineblå. Love it! 7. Dobbel-date på Jacob All. 8. Bevis på at Cathrine og jeg er sporty. 9. Shoutout for fem kjekke russegutter.  

God morgen! Nå er kofferten pakket og jeg er klar for å sette kursen tilbake til Oslo. Jeg er heldigvis mye bedre i ryggen og satser derfor på å være tilbake på jobb i morgen. Det skal sies at jeg gleder meg til å komme tilbake til normalen igjen. Utfordringen nå blir å være flink til å trene, også de dagene jeg jobber og sover på hotell. Når man har den jobben jeg har kreves det nøye planlegging for å kunne følge et treningsprogram, men jeg får gjøre så godt jeg kan. Mange av hotellene har egne treningsrom og der de ikke har det får jeg bare dra til nærmeste treningssenter å kjøpe meg et dagspass.

Det begynner å bli en stund siden forrige "instalately" innlegg og jeg følte derfor det var på tide med en aldri så liten update. Til de av dere som ikke allerede gjør det så kan dere følge meg på: @glennhenriksen

 

1. Julia og meg på romjulsfest. 2. Nyttårsmiddag med flotte venninner. 3. Prøving av nye jeans. 4. Utenfor kirken på julaften. 5. Meg og Teddy i senga. 6. Brillefin i sofakroken. 7. Vakker utsikt fra flyvinduet. 8. Treningsbevis. 9. Søndagstur på Nordneset sammen med Torill. 10. Selfie før julemiddag. 11. Shopping. 12. Lille Zara, som jeg gleder meg til å treffe igjen!

 

Med dette ønsker jeg alle sammen en fin onsdag! Vi blogges i hovedstaden. :-) 

God kveld! Jeg ligger på sengekanten i Haugesund. Formen er dessverre ikke på topp. De siste dagene har jeg nemlig vært kvalm og uvel. Nå er det altså så ille at jeg ikke engang klarer å komme meg hjem. Håper at jeg blir bedre til i morgen slik at jeg får kommet meg hjem i min egen seng. Mest sannsynlig har jeg fått omgangssyken. Utrolig leit å måtte kaste inn håndklet mitt i slinga. I utgangspunktet skulle jeg ende opp hjemme i Molde i kveld. Gjett om jeg hadde gledet meg til det da.. Men det er ikke alltid at ting blir sånn som man hadde sett for seg. Det viktigste for meg akkurat nå er å prioritere helsa. I håp om å "glemme" magesmertene ligger jeg og ser på tv-serier. Matlysten er heller ikke på topp og da sier det seg selv at man blir slapp i fisken. 

Nedenfor ser dere mine siste oppdateringer @glennhenriksen på instagram: 

1. Vaffelkos på Gardemoen sammen med Kristian // 2. Kvalitetstid med verdens beste hund, Zara // 3. Meg i Bunnpris uniform sist jeg var hjemme // 4. Torill og meg på toppen av Plassen i Molde // 5. Forundringspakke i posten fra bolger.no // 6. Daim til frokost // 7. Skypedate med kjæresten // 8. Luftenshelter! Her sammen med min kjære kollega, Iman. // 9. Speilbilde i min min nye t-skjorte fra Abercrombie & Fitch

Håper alt står bra til med dere! :-) 

Hola! Nå sitter jeg og spiser frokost på Gardemoen før jeg skal fly tur/retur Alicante. Jeg er ikke tilbake før i kveld så jeg booket meg like gjerne inn på Airport Hotel. Da slipper jeg å stresse med flytog og unødvendig bæring av håndbagasje osv. Dessuten unngår jeg fristelsen til å dra ut på byen eller i verste fall risikere en søvnløs natt før jeg skal på jobb igjen i morgen.  

Nedenfor ser dere mine siste oppdateringer på instagram. Hvis du ikke allerede gjør det, følg meg gjerne på @glennhenriksen 

1. Melonshots med vaniljesaus. 2. Meg og Kristian hos Hendrix Hair i Pilestredet. 3. Isabell og meg i Mexico. Savn! 4. Her er jeg fullt påkledd og klar for å gå på butikken. 5. Her har dere kyssebildet av meg og Kristian dere etterlyste. 6. Utsikt over vakre sunnmøret. 7. Brun og blid i Tromsø. 8. Milkshake med kjæresten. 9. Selfpic.   

To dager igjen, så er det endelig helg! Jeg klarer nesten ikke å vente. Forstå meg riktig, jeg elsker jobben min. MEN som dere sikkert skjønner elsker jeg Kristian enda mer. Så da sier det seg selv at jeg ser frem til å se han igjen. Mihi. Akkurat nå ligger jeg og blogger fra sengekanten i Trondheim. Tenkte det var på sin plass å oppdatere dere før jeg løper av gårde. Jeg skal nemlig treffe en kompis som bor på Solsiden. På veien dit må jeg stikke innom Zara og se om de har et par hvite, basic t-skjorter jeg kan ta med meg hjem til garderoben i Oslo. 

Nedenfor ser dere mine siste snapshots fra instagram. Hvis du ikke allerede gjør det, følg meg gjerne på @glennhenriksen:

1. En av mine nyeste innkjøp, hvite converse. 2. Den beste hotellsengen ever finner dere på Radisson Airport Hotel Gardemoen. 3. Power shake fra Joe & The Juice. Yummy! 4. En liten sneak peak på rommet mitt. 5. Kanelfletta på Stavanger Lufthavn, farlig godt! 6. En aldri så liten reminder. 7. Utsiktsbilde fra arbeidsplassen. 8. Dagen derpå middag hos Jacob All i Bogstadveien. 9. Koselig gave fra Brun & Blid.  

Hei, hei! I går kveld var jeg på kino i Tønsberg sammen med Kristian, Ida, Gabrielle og Miryam. Vi så den mye omtalte skrekkfilmen, The Conjuring. Jeg personlig synes filmen var bra, men jeg hadde kanskje sett for meg at den skulle være litt verre. Den var nemlig alt for lett å lese. Man skjønte gjerne på forhånd hva som kom til å skje. Og det er jo litt kjedelig, eller hva? Hvis man ser bort ifra det er dette absolutt en film som er verdt å få med seg, på kino vel å merke. Du kan lese mer om filmen HER eller se traileren HER.

Siden sist på instagram @glennhenriksen:

1. Tirsdagshygge på Graffi i Trondheim. 2. Meg i uniform. 3. Throwback, Julia og meg. 4. Haha! Zara i nissedrakt. 5. På toget til Stokke for første gang. 6. Meg, Kristian, Hanna og Vegard. 7. Enda et bilde fra lørdagens festligheter. 8. Sneakpeak av gårdstunet til kjæresten. 9. Kinodate med fine folk. 

___________________________________________________________________________________________________

Nå sitter jeg bare å venter på at Kristian skal komme hjem fra skolen. Jeg skulle så inderlig ønske at vi fikk mer tid sammen, men den gang ei. Vi har dessverre bare to timer til disposisjon før jeg må sette meg på toget tilbake til Oslo. Jobben kaller for oss begge! Heldigvis skal jeg tilbake om en liten uke. Nedtellingen har allerede startet, for å si det sånn.

Håper alt står bra til med dere og at dere har fått en fin start på den nye uka. :-) 

God dag alle sammen! Da var helgen over for denne gang og jeg er klar til å komme i gang med en ny jobbuke. Jeg starter heldigvis litt sent i dag, noe som passet meg midt i blinken. Før jeg setter meg på toget til Oslo Lufthavn skal jeg ha en sushi-date i parken sammen med Julia. Det blir kos! Som dere kanskje har fått med dere blir jeg aldri lei av sushi. Mihi. 

Her en noen snapshots fra instagramprofilen min den siste uken. Følg meg gjerne: @glennhenriksen 

1. Fantastiske kjæresten min som jeg er så glad i. 2. Min brillefine mor. 3. Torill og meg på kjøretur. 4. Selvportrett på hotelrommet i Stavanger. 5. Lørdagshygge på Aker Brygge med fine mennesker. 6. Julia og meg klare for fest. 7. Haha! Zara søker tilflukt i kofferten til Julia. 8. Pompel og pilt. 9. My second love from DW. HER. 

Morn! Jeg startet dagen med en bedre frokost på Tjeldsundbrua Kro & Hotell like ved Evenes Lufthavn. Maks deilig med god tid på morgenkvisten. Mett og uthvilt er jeg klar til å gripe dagen med et smil. Etter dagens flyvninger skal jeg til slutt ende opp i Stavanger, hvor jeg skal sove over til i morgen. Jeg har forresten en spennende nyhet til de av dere som handler på nett! Tro meg, denne muligheten vil du ikke gå glipp av. Mer info kommer i neste innlegg. I mellomtiden ønsker jeg dere alt godt. Vi skrives i Stavanger! :-)    

Her er mine siste bilder på instagram @glennhenriksen:

1. Chillout hjemme. 2. Besøk av min bedre halvdel. 3. Et bilde fra vingeutdelingen tidligere i sommer. 4. En av mange fine bilder jeg tok da jeg var på Svalbard. 5. På toppen av Nordens Paris. 6. Utsikten fra hotellromet i Tromsø. 7. Døgnvill etter å ha vært våken i et døgn. 8. Friday´s med verdens beste Torill. 9. World War Z på kino. 

God kveld i stugu! Jeg har snart vært våken i femten timer og tro, meg det kjennes på kroppen. Da alarmen ringte klokken 03:30 var det et mareritt å komme seg ut av sengen. Med kun få timer på øyet var det ikke rart jeg gikk sidelengs ned til Nationalteateret i natt. Følte meg likevel mye mer pigg og opplagt enn alle de fulle menneskene jeg møtte på veien. Jeg er mye heller trøtt enn bakfull, for å si det sånn. I dag fløy jeg tur/retur Kos. Småtrist å reise fra Hellas og tilbake til regnfulle Oslo. I skrivende stund kan jeg skimte både lyn og plaskende regn utenfor stuevinduet. Torill og jeg vurderer å ta turen på kino for å se den norske filmen "Pornopung". Jeg har nemlig hørt at den skal være bra, i hvert fall til norsk film å være. Ellers er det bare allers! Nå har jeg to dager fri og det er jo alltid deilig.

Siden sist på #instagram @glennhenriksen:  

 1. Beste Torill og meg. 2. Meg hos Hendrix Hair i Pilestredet, nyklipt og fornøyd. 3. Zara og meg på stranda her om dagen. 4. Et bildebevis på at jeg har vært på trening denne uken. 5. Zara og meg igjen, her i senga. 6. Meg på Elixia Ullevål, svett og ekkel. 7. Havregrynslapper med cottage cheese, kanel og ferske blåbære. Det smaker sykt godt etter trening! 8. Cathrine og meg på Aker Brygge. 9. Her hadde jeg overnatting i Stavanger. 

God formiddag! Det er kun kort tid siden jeg våknet. Jeg kom veldig sent tilbake til hotellet i går, så det ble bare en rask runde på byen før jeg gikk hjem og la hodet på puta. Det ble heller dårlig med den byvandringen jeg snakket om, sett bort ifra den lille spaserturen jeg fikk før dro på flyplassen i går. Da kjøpte jeg meg frokost på en koselig cafe ved siden av Dronningensgate. Husker ikke navnet på den, men mett ble jeg. Billig var det også, i likhet med alt annet her i Sverige. Nå skal jeg ta meg en dusj og gjøre meg klar for en ny arbeidsdag. I dag skal jeg fly tilbake til Oslo, for så videre på overnatting til Stavanger. Håper alle sammen har hatt en fin helg! :-) 

Siden sist @glennhenriksen på instagram:

1. På vei til trening. 2. Her var jeg på overnatting i Ålesund. Badekar er undervurdert, sant? 3. Flyet som tok meg hjem til Molde. 4. Et utsiktsbilde over Moldefjorden. 5. På tusenårsvarden. 6. Torill og meg på Kringstadbukta. 7. Julia koser seg med solois i finværet. 8. Speilbilde i heisen er viktig for å slå i hel dødtid vet dere. 9. Nyter litt varme på flytrappa. Bak meg ser dere snurten av eksotiske Bastia, en by på Korsika i Frankrike.  

Heisann! Dette innlegget er forhåndsskrevet. Ja, for i skrivende stund er jeg mest sannsynlig i luften, på vei fra Oslo til København. Etterpå går turen videre til Island. Håper og tror at det går like bra i dag som det gjorde i går, da jeg fløy charter med et fantastisk crew. Når det er sagt vil jeg benytte anledningen til å beklage for at jeg ikke har oppdatert bloggen like ofte som før, men nå som jeg har begynt å jobbe blir det selvfølgelig knapt med tid. Som flyvert jobber man ikke fra 08-16, men gjerne mange flere timer av gangen og gjerne til forskjellige tider på døgnet. TIl gjengjeld har jeg en slags turnusordning hvor jeg har flere dager sammenhengende fri etter at jeg har jobbet x antall timer. Det vil si at jeg må prøve å være ekstra flink på bloggfronten de dagene jeg ikke er på jobb.  

Siden sist @glennhenriksen på instagram: 

1. Sushidate med Cathrine og Julia. 2. Meg og Morten på vingeutdelingen. To stolte karer! 3. Her er jeg på Holmenkollen. Legg merke til den fantastiske utsikten over Oslo i bakgrunnen. 4. Zara, hunden til Julia. Like søt som alltid! 5. Fantastiske Kristian og meg i parken. ♥ 6. God stemning hjemme hos Mathias. 7. Mitt første stopp MED overnatting, Trondheim. 8. og 9. Den fine uniformen min, som jeg allerede har blitt så glad i. 

PS! Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du heter på instagram, så kanskje jeg får anledning til å følge deg også. 

God morgen solstråler! Titter i grunn innom bare for å ønske dere en fin dag. Jeg for min del skal kurrere fyllesyken i parken. 

Siden sist på instagram @glennhenriksen

1. Opprydning i gamle leiligheten. 2. Morgenflyet fra Molde til Oslo. 3. Cathrine og meg får omvisning på et fly. 4. Kristian og meg i Frognerparken. ♥ 5. Me, myself and I. 6. På Bygdøy with my partner in crime. 7. Våknet opp til denne søte lappen da jeg sov over hos Cathrine. 8. Marthe og meg på vei til gårsdagens festligheter. 9. Meg i dag tidlig. #hangover 

 

Morn! Jeg våknet til sol og blå himmel. Været er helt fantastisk i rosenes by i dag! Litt kjedelig å måtte tilbringe finværsdagen med hodet nedi vaskebøtta, men sånn er det bare. Man kan ikke få i både pose og sekk. Når det er sagt kjenner jeg på kroppen at jeg var ute i går, for å si det sånn. Etter planen skulle jeg egentlig på hytta til pappa, men da jeg fikk tilbudet om å bli med ut på byen klarte jeg ikke å si nei. Jeg koste meg fra ende til annen! Alltid hyggelig å treffe igjen venner og bekjente som man ikke ser så ofte. 

Hvis du ikke allerede gjør det, så følg meg gjerne på instagram: @glennhenriksen

1. Zara i sitt rette element pakket inn i et pledd på sofaen. 2. Viktig med mange alarmer, i hvert fall når man skal starte dagen før sola står opp. 3. Et bevis på at jeg faktisk klarte å komme meg på trening før kurs, her på Elixia Ullevål.  4. Et fint motto som jeg synes alle burde leve etter. 5. Cathrine og meg i bilen på vei hjem fra skolen. 6. Et aldri så lite speilbilde hører med når man besøker toalettet. 7. Tre smørblide gutter på Friday´s. 8. Min reaksjon etter at jeg bestod på eksamen. Smile: on, thumbs: up! 9. Et egobilde hvor jeg skulle teste ut om kamera på mobilen fortsatt funket. Haha! 

 

Hvlke planer har dere for denne solfylte søndagen?

Hei dere! Det kjennes på kroppen at jeg var ute i går, for å si det sånn. Selv om jeg er bakfull i dag var det så absolutt verdt det. Jeg hadde en finfin kveld sammen med hyggelige mennesker. Nå skal jeg komme meg opp av senga og inn i dusjen. Deretter skal jeg på kafe og møte noen av jentene fra kurset. Vi skal nemlig jobbe med oppgaver og gå gjennom det vi har lært så langt. Flink, ikke sant?  

Siden sist @glennhenriksen på instagram:

1. Kvalitetstid med Zara på sengekanten. 2. Brannøvelse. 3. Flittig student på kurs. 4. Cathrine og meg. 5. Snapshot på bussholdeplassen. 6. Thai chicken fra Peppes. 7. True Blood maraton. 8. Handlelisten til Julia. 9. Rottemor og meg.  

Det ble en rolig lørdagskveld på Julia og meg i går. Vi var bedt i flere arrangement, men takket pent nei til fordel for en edrukveld med True Blood maraton. Elsker den serien! Det blir nok endel episoder i dag også regner jeg med. I morgen starter jeg på et 5-ukers kurs i forbindelse med den nye jobben jeg har fått. Den siste tiden har jeg bare levd livet og fartet rundt. Ja, det er moro det altså, men etter hvert blir man lei og rastløs. Som dere sikkert skjønner så gleder jeg meg til å komme i gang med den ordentlige hverdagen igjen. 

Siden sist @glennhenriksen på instagram:

1. Søte Molly ligger å sover. 2. Andrea og meg. 3. Pia og meg på finalefesten. 4. Isabell og meg. 5. Zara har besøk av typen sin, Canelo. 6. Julia og meg klar for nye eventyr. 7. True Blood creeningevent. 8. Brun & Blid. 9. Trøtt i trynet. 

Nå har jeg fått hele 30.000 følgere på instagram. Det er helt sykt! Jeg setter utrolig stor pris på at dere viser såpass stor interesse rundt meg og mitt liv. Håper dere skjønner at jeg ikke kan følge alle sammen tilbake. Men det skal dere vite, jeg leser alle kommentarene dere legge igjen, både her på bloggen og på instagram. Jeg blir smigret! Når man får mye oppmerksomhet er det lett å miste bakkekontakten, men det har heldigvis ikke skjedd meg. Jeg er fortsatt den samme gamle Glenn som jeg alltid har vært, og det er jeg veldig glad for. 

Siden sist @glennhenriksen

1. En flott regnbue over Majorstuakrysset. 2. Oslokid sin nye singel, Plystre på deg. Kommer på spotify og itunes onsdag 12. juni. 3. Ukas store høydepunkt var uten tvil å se Envy live på lanseringsfesten til ENC og Höus. 4. Emilie og meg i bursdagsfesten til Bjørn Erik. 5. Søteste Molly og meg, hunden til Andrea. 6. Josefine og meg på sushi restaurant. 7. Me, myself and I. 8. Fine Andrea og meg på Friday´s. 9. Et bevis på at jeg spiser sunt også.  

God formiddag! Først ut på to-do listen min i dag står det skrevet to viktige ærend som må være unnagjort til klokken 15. Da skal jeg nemlig i et spennende møte! Kjenner at jeg grugleder meg for å være helt ærlig. Jeg må også huske å stikke innom postkontoret, hvor jeg har en etterlengtet pakke som ligger å venter på meg. Hvis jeg ikke husker helt feil tror jeg den inneholder noen nye klær. Wee! :-)  

Her har dere forrige ukes blinkskudd @glennhenriksen på instagram: 


1. Mitt første møte med den svenske bloggeren og artisten, Andreas Wijk. 2. Fin plakat nede på Oslo S. 3. Jeg nyter en kald cola zero på Aker Brygge. 4. Speilbilde før leggetid. 5. Her feiret jeg at leiekontrakten var i boks. 6. På besøk hos Ida på Urban i Bogstadveien. 7. Sushilove på terrassen. 8. Julia og meg. 9. Isabell, Nicolai og meg i Sofienbergparken. 

Hei! Tenkte å komme med en kjapp oppdatering før jeg drar i parken. Gårsdagen endte med pizza og film hjemme hos Nicolai. Da jeg våknet i dag morges var jeg hysterisk glad for at jeg ikke dro ut på byen. Jeg er fin i formen og solen skinner. Bedre kan det ikke bli. Denne søndagen skal nytes for det den er verdt, utendørs vel å merke. Sist jeg sjekket termostaten viste den hele 27 grader. Love it! 

Siden sist @glennhenriksen på instagram:  

1. Min tidligere samboer, Mette. 2. Fotballkamp. 3. Nicolai bæsjer i buksa. 4. Outfit. 5. Sigrunn, Isabell og meg. 6. Jeg sløver på sofaen. 7. Meg og en random på Oak. 8. Kloke ord. 9. Zara i armkroken min.  

Følg meg på instagram: @glennhenriksen


1. Isabell og meg på date i Mexico. 2. Pia, Isabell og meg. 3. En stk. svett Glenn. 4. Klar for intervju! 5. Jeg besøker Julia på jobb. 6. Søte Zara. 7. Hos Frisør Hendrix. 8. Herlige Maren og meg. Tro det eller ei, dagen derpå. 9. Hipp hurra! 17. mai, som vi alle er så glad i.

Morn! Gårsdagens festligheter kunne jeg lett vært for uten. Det strartet bra, men endte dårlig. Vi dro som nevnt på OAK i Hegdehaugsveien. Der var det masse folk og topp stemning, men det hjalp lite når humøret mitt hadde nådd bånn i bøtta. Føler ikke for å gå nærmere inn på hvorfor jeg var nedfor og det håper jeg dere har forståelse for. Det skal dere vite, jeg er bare et vanlig menneske jeg også. Med følelser vel å merke. Må bare beklage ovenfor de av dere som kom bort til meg i går og ikke fikk den responsen dere håpet på. Etter en snau time på dansegulvet kastet jeg inn håndkleet og tok med meg Julia hjem. Det beste med at vi avsluttet kvelden tidlig er at formen i dag er upåklagelig. Det liker vi! 

Siden sist @glennhenriksenSykt kult at nesten 19 tusen mennesker følger min hverdag på instagram!! Det setter jeg ufattelig stor pris på. Dere er herlige! ♥

Følg meg på instagram: @glennhenriksenGood morning! Det ble endel dansing i går, og det kjennes i beina i dag for å si det sånn. Hadde forøvrig dansegulvet for meg selv. En noe uvant situasjon sammenlignet med hva jeg er vant til i Oslo. Der må man nærmest slåss for plassen sin. Alt i alt hadde jeg en trivelig kveld sammen med flotte mennesker. Nå skal jeg hoppe i dusjen og på med finstasen. I dag skal nevøen min, Gudmund, konfirmeres. Gleder meg til å se igjen slekta, for ikke å snakke om all den deilige maten. Jeg har bakt ostekake som jeg gleder meg til å sette tenna i. Kan godt legge ut oppskrift i kveld hvis det er av interesse?

Ha en strålende søndag fininger. Vi blogges! :-)

Følg meg på instagram: @glennhenriksen


1. Lunsjpause på Bunnpris. Jordbær og mager vanilje kesam. Elsk! 2. Speilbilde på badet etter trening. 3. Frokost; havregryn, melk, banan og kanel. 4. Enda mer frokost. 5. Tivoli. 6. Meg og Torill i The Joker. 6. Meg uten klær. 7. Verdens beste ostekake. 8. Nok et matbilde, denne gangen var det sushi til lunsj.

Følg meg gjerne på instagram: @glennhenriksen

Hei hopp! Som oftest bruker jeg å være flink til å legge ut bilder på instagram, men ikke denne uken. Har vært opptatt med jobb og trening. Dessuten føler jeg ikke behovet for å legge ut det samme hele tiden. Satser på at det blir mange flere insta-moments neste uke. 

Det ble en rolig kveld på meg i går. Torill og jeg slappet av med reker og film. Dette er den andre helgen på rad hvor jeg prioriterer jobb, trening og hjemmekos fremfor festligheter. Deilig! Nå skal jeg gjøre meg klar til søndagsjobbing. I grunn ganske greit å jobbe på søndager synes jeg. Det er godt betalt og mye action. Just the way I like it! Har forhåndsskrevet et par innlegg som kommer i løpet av kvelden, så følg med. Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin dag. Love & peace. ♥ 

Følg meg på instagram: @glennhenriksenHva heter du på instagram?

Følg meg gjerne på instagram: @glennhenriksen

Noen bilder du likte?

Her har jeg laget en liten kollasj med de nyeste bildene jeg har postet på instagram. Anbefaler dere å følge meg der, da jeg legger ut bilder som ikke alltid kommer på bloggen. Instagram er det eneste stedet jeg oppdaterer ofte, sett bort ifra bloggen og facebook da selvfølgelig. 

Følg meg på instagram: @glennhenriksen

Følg meg: @glennhenriksen på instagram.

Denne uken har jeg rundet 1000 følgere! Det er moro! 

Følg meg du også da vel: @glennhenriksen

Er du en hyppig bruker av instagram? Legg igjen en kommentar med hva du heter så kan jeg følge deg også!

Følg meg: @glennhenriksen


Følg meg: @glennhenriksen

Følg meg: @glennhenriksen

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits