God kveld! I dag har jeg fartet rundt i håp om å bli ferdig med julegavene, men det var heller lettere sagt enn gjort. Det må da være flere enn meg som synes at det er vanskelig å finne riktig gave til riktig person? Folk har jo liksom alt de trenger og det de eventuelt mangler det kjøper de seg selv. Ja, her snakker vi tidenes luksusproblem. Jeg har i hvert fall funnet ut at jeg satser på å gi noe som jeg vet folk har bruk for. I helgen skal jeg besøke den andre søstra mi som bor i Kristansund. På lørdag skal vi på 90-talls party, det gleder jeg meg til. Som dere sikkert er kjent med er det mye sosialt samvær og festligheter å se frem til i disse juletider. Nedenfor ser dere gårsdagens antrekk:   

Jakke - Emmet // Skjorte - H&M // T-skjorte - H&M // Jeans - Nudie // Boots - Timerland

PS! Dere må huske å stemme på meg HER hvis dere synes at jeg fortjener å vinne tittelen "Årets Herreblogg".   


 

Image and video hosting by TinyPic

Hallo fra Oslo Lufthavn! Gjett hvem som klarte å miste flyet sitt hjem? Jo, det var ingen andre enn meg det gitt. Dere må tro jeg ble skuffet da jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk sende baggasjen. Ekstra kjipt å tenke på at jeg bare var to minutter unna å rekke det. Når det er sagt har jeg ingen andre enn meg selv å klandre. Den faktiske årsaken til at jeg skulle reise hjem i dag var fordi at jeg skulle være dommer på et russeshow hjemme i Molde. Neste fly går ikke før 20:45, noe som betyr at jeg ikke rekker showet. Dette er selvfølgelig veldig synd og jeg skulle virkelig ønske at jeg fikk vært med fra starten. Så langt har jeg slått i hjel ventetiden med øl og burger. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem på juleferie. 

Frakk - Hugo Boss // Skjorte - FIlippa K // Chinos - Zara // Sko - Adidas by Stan Smith

 


 

Image and video hosting by TinyPic

Howdy! Her har dere bilder av dagens antrekk. Legg merke til den nye frakken min fra Weekday! Jeg kjøpte den her om dagen og kunne ikke blitt mer fornøyd. Som dere kanskje har lagt merke til er jeg stor fan av å kombinere frakk og sneakers. Sammen utgjør dette en sporty, men samtidig classy look som funker veldig bra til hverdags. Tro meg, dette blir ikke siste gangen dere ser meg i denne frakken. 

Frakk - Weekday // Skjef - Acne / Hansker - H&M // Tee - Acne // Bukser - H&M // Sneakers - Reebok Klokke - Daniel Wellington 


 

Image and video hosting by TinyPic

Hallo! I går var jeg i et spennende møte med United Bloggers. Dette var første gangen bloggerne og de som jobber i UB var samlet i samme rom. Jeg kan selvfølgelig ikke røpe hva vi snakket om, men jeg kan si så mye som at både vi som skal være en del av dette nettverket og dere som leser bloggene våre har en spennende tid i vente. Det er bare 7 dager igjen til den offisielle lanseringsdatoen. Jeg gleder meg som en liten unge til å komme i gang og jeg håper selvfølgelig at alle dere som leser bloggen min i dag vil fortsette å følge meg på mitt nye domene. Ja, for det er ikke til å stikke under en stol at det er DERE som motiverer meg til å legge igjen så mye tid og energi på bloggen som jeg gjør. Vi er med andre ord avhengige av hverandre for at resultatet skal bli bra. Husk det folkens! 

Skinnjakke - Acne // Skjorte - NN07 // Bukse - Zara // Sko - Filippa K // Klokke - Marc Jacobs
 


 

Image and video hosting by TinyPic

Mandag, vi møtes igjen! I motsetning til gårsdagen har jeg i dag tenkt å gjøre noe fornuftig. Så snart jeg har inntatt frokosten skal jeg ned i byen på et møte. Deretter må jeg hjem å vaske litt klær, samt svare på diverse mail. Senere i dag tenkte jeg å dra på trening. No more comfort på Elixia Colosseum it is! Beste gruppetimen ever, spør du meg. Når det står på som verst kjennes det ut som man er i ferd med å dø, men jeg kan altså garantere deg at du ikke stryker med. Bare nesten. Hehe. Ser jeg noen av dere der i kveld kanskje?  

Jakke - Filippa K // Skjorte - Filippa K // Chinos - Zara // Sko - Adidas 

Ha en fin mandag da dere, vi sees. 


 

Image and video hosting by TinyPic

God formiddag! I går kveld hadde jeg besøk av June. Vi koset oss med Idol, Senkveld og nachos. Maks deilig med en rolig fredagskveld etter en travel uke. Om det blir like rolig i kveld er fortsatt ikke avgjort. Jeg er i hvert fall gira på å være sosial, så får vi se hvor det bærer hen. Nå tenkte jeg å spise frokost før jeg tar turen på trening. Jeg har nemlig litt å ta igjen siden det ikke ble noe workout i Wien. 

Denimjakke - Carlings // Skjorte - Zara // Jenas - River Island // Boots - Timerland Ha en fin lørdag alle sammen!

Hallo kjære lesere! Det er fredag og endelig helg. Tidligere i ettermiddag fikk jeg en gladmelding på mail. Nomineringen til VIXEN Blog Awards 2014 er nå over og juryen har plukket ut meg som semifinalist i kategorien "Årets Herreblogg". For at jeg skal komme til den store finalen trenger jeg hjelp fra DERE. Avstemningen avsluttes 31. desember og frem til da kan dere kan stemme en gang hver 12. time. I tillegg til kategorien "Årets Herreblogg" er det også mulig å gå av med seieren i kategorien "Folkets Favoritt". Denne deles ut til den bloggeren som sammenlagt har fått flest stemmer fra leserne uavhengig av juryen. Med andre ord, hver stemme teller.

Hvis du synes at jeg fortjener å vinne tittelen "Årets Herreblogg" kan du stemme på meg HER.   

Lue - Nelly // Frakk - Volt // Cardigan - Zara // Genser - Filippa K. // Jeans - River Island // Sko - Filippa K. // Hansker - H&M

Del gjerne innlegget med dine venner på facebook også. På forhånd, tusen takk for stemmen! Dere er best. 

Guten Abend! Jeg er bare en snartur innom for å fortelle dere at jeg er vel fremme i Wien. Etter en lang dag med reising og lite søvn er det bare så vidt jeg klarer å holde øynene oppe her jeg sitter. Når sant skal sies føler jeg at det blir for dumt å klage. Espen og jeg har nemlig sjekket inn på Melia Hotell og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Vi har begge fått hvert vårt rom i 14. etasje med kingsize bed og panorama utsikt. Nå er det bare å komme seg i seng og lade opp til morgendagens workshop med Olympus. Gleder meg til å se hva de har stelt i stand, og til å møte de andre bloggerne. Nedenfor ser dere noen bilder av dagens antrekk fra mellomlandingen vi hadde i Frankfurt.Jakke - Brixtol // Skjorte - Filippa K // Chinos - Zara // Sko - Sneaky Steve // Klokke - Daniel WellingtonGod natt dere. Vi blogges i morgen. 

Skinnjakke - YSL // Solbriller - Ray Ban // Skjerf - Acne // Cardigan - Zara // Jeans - Zara // Sko - Filippa K 

Hei igjen! Jeg er bare en snartur innom for å vise dere dagens antrekk. Nå har jeg akkurat inntatt middagen etter en deilig styrkeøkt og om litt skal jeg på re-åpning av Steen & Strøm Magasin, etterfulgt av butikkåpning på Aker Brygge. Moro med sånne eventer innimellom også. 

Lue - Acne // Jakke - Bølger // Pologenser - Zara // Genser - NN07 // Jeans - River Island // Boots - Zara 

Ønsker dere alle en fin torsdagskveld! Vi blogges.

Morn! Jeg startet dagen som vanlig med å lese dagens nyheter, samt svare på litt jobb-mail. Julia ligger fortsatt og sover, men nå er jeg så sulten at jeg blir faktisk nødt til å vekke henne. Vi har ikke lagt så alt for store planer for dagen, foruten om å lese litt til eksamen og bare nyte de siste timene vi har sammen før Julia reiser tilbake til Bergen. Nedenfor ser dere gårsdagens antrekk, hverdagslig og enkelt; Jakke - Alpha Industries // T-Shirt - H&M // Jeans - Nudie // Sko - Reebok // Klokke - Casio // Skjerf - Acne

Ønsker dere en fin dag! Vi blogges. 

Hei dere! Denne helgen har jeg virkelig sett frem til. I forbindelse med cupfinalen på søndag vil det nemlig være mange kjente fjes her i Oslo. I kveld får jeg besøk av min kjære Julia og i morgen kommer det en annen kompis fra Molde. I tillegg til det skal pappa, onkelen min og resten av hans familie sove på hotell. På søndag skal vi alle sammen dra på kamp for å se Molde spille mot Odd. Forhåpentligvis tar vi gullet i år også, men man skal ikke ta seieren på forskudd! Uansett utfall er jeg overbevist om at dette blir en veldig trivelig helg fylt med jubel og glede. Nedenfor ser dere noen antrekksbilder fra tidligere i høst som jeg av en eller annen grunn glemte å legge ut: 

Jakke - HER // Genser - HER // Chinos - HER // Sko - HER 

Med dette ønsker jeg alle sammen en riktig god helg! Vi blogges. 

// Annonselenker.

Hei, hei folkens! Etter noen fine dager hjemme med familien er jeg nå tilbake i Oslo. Jeg dro direkte fra flyplassen på frokost- og fotoevent med selveste Marcel Lelienhof i regi av Canon/Høyer. Jeg fikk et par gode tips der som jeg kommer til å benytte meg av fremover. Bilder og mer utfyllende tekst fra eventet kommer i et eget blogginnlegg. Siden jeg ikke hadde noen til å knipse antrekksbilder av meg i dag tok jeg like gjerne med meg kamera og stativet i Frogneparken. Følte meg riktignok litt dum da folk gikk forbi, men som blogger må man bare bruke de hjelpemidlene man har. Heldigvis er ikke dette noe jeg trenger å gjøre så ofte. Haha! Uansett, nedenfor ser dere dagens outfit. Jeg har blitt veldig glad i den nye jakken min fra Alpha Industries som jeg kjøpte da jeg var på klassetur i København. Jakke - HER // T-Shirt -HER // Chinos - Zara // Boots - Zara // Watch - Daniel Wellington 

// Annonselenker.

Hei fra Trøndelag! Jeg tok ettermiddagsflyet fra Oslo til Trondheim for å besøke min kjære mor. Utrolig koselig å se henne igjen! Da jeg kom inn døren fikk jeg servert hjemmelaget pizza, noe som smakte helt fantastisk. Nå ligger jeg bare i sofaen og venter på andre runde av Idol. Jeg krysser selvfølgelig fingrene for at Jesper går videre, men nå har konkurransen virkelig tilspisset seg så man skal ikke ta noe for gitt. Det ble relativt lite søvn på meg i natt og det blir derfor en glede å legge hodet på puta. I morgen må jeg opp tidlig siden jeg skal kjøre hjemover til Molde for å feire bursdagen til pappa. Senere på kvelden blir det en tur på byen med kjekke folk. Gleder meg til det!  

Jacket - Jofama (HER) // Hat - Amanda Christensen (HER) // T-Shirt - Filippa K. // Jeans - H&M // Boots - Zara 

God ettermiddag! Da var vi allerede midtveis i uken og det nærmer seg sakte, men sikkert helg. Gleder meg veldig siden jeg skal ta turen hjem. Først flyr jeg til Trondheim og besøker mamma før jeg på lørdag reiser hjem til Molde for å feire pappa som fyller hele 60 år. Jeg har ikke vært hjemme siden i sommer, så dere må tro jeg ser frem til å se igjen familien. Jeg startet dagen i dag med en liten tur til tannlegen, før jeg dro videre på skolen. I dag hadde jeg fremføring i kommunikasjon, noe som var litt skummelt. Som dere sikkert skjønner så er det jo litt større "klasser" på BI enn hva det var på vgs. Uansett deilig å være ferdig og jeg følte det gikk ganske greit. Etter skolen dro jeg på et spennende møte, som jeg håper å kunne dele med dere etter hvert. Nå er det klesvask og bretting av klær som står på agendaen. Klarer jeg å presse inn en treningsøkt også skal jeg si meg strålende fornøyd med dagen. Med dette ønsker jeg dere en fin onsdag videre. :-) 


Skinnjakke - Acne // Genser - H&M // Skjorte - TIger Of Sweden // Bukse - Zara // Sko - Filippa K

Dessverre er det ikke så lett å få til antrekksbilder om dagen. For det første blir det så tidlig mørkt og for det andre så har jeg ikke tatt meg til bry å spørre noen om å knipse bilder av meg. Det er nesten så jeg vurderer å ta med meg stativet ut i bakgården og ta bilder der. Haha. Jeg vil forøvrig skryte av kamera på den nye iphone 6. Bildene blir mye finere og skarpere enn med 5´ern, for å si det sånn. 

Takk gud for at denne helgen begynner å gå mot slutten, og takk gud for at det er et år til neste halloween-feiring. Ja, synes nemlig det er bra med løstenner og blod for denne gang! Siden jeg var utkledd både torsdag og fredag var det deilig med en rolig lørdagskveld. Til uka er det fullt fokus på studier og eksamensforbredelser. Jeg har også planer om å være flink å trene. Nedenfor ser dere en av forrige ukes antrekk. Elsker den nye vesten min fra Bølger. I dette milde høstværet er den perfekt å kombinere med en tykk genser under. West - Bølger (HER) // Sweater - Bølger (HER) // Jeans - River Island // Boots - H&M  

// Annonselenker.

God ettermiddag! Jeg er bare en kjapp tur innom leiligheten for å kaste i meg litt mat før jeg skal videre på håndballtrening. Nedenfor ser dere noen antrekksbilder fra København. Har på meg den nye frakken min fra Tiger Of Sweden. Jeg elsker fargen og jeg synes den er like så fin å bruke til hverdags som til fest. Den er så og si utsolgt her i Oslo vet jeg, men jeg tror det er mulig å bestille den over nett. Jeg har min i størrelse 48 og da har jeg god plass til dressjakke eller en tykk genser under. Frakk - Tiger Of Sweden // Skjef - Acne // T-skjorte - Acne // Jeans - River Island // Sko - Adidas // Solbriller - Ray Ban 

Hva synes dere om frakken? Fin, sant? 

Hallo onsdag - hallo dere! Jeg tok visst feil da jeg tidligere uttalte meg om at det var på tide å legge bort skinnjakken for sesongen. Temperaturene svinger jo mer enn karusellene på Tusenfryd, så her må man bare kle seg etter det. Antrekket nedenfor hadde jeg på meg samme dagen vi dro til Danmark. Skinnjakken min fra Saint Laurant er uten tvil det dyreste plagget jeg har, men også det fineste. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Modellen heter Classic Motorcycle og er kjøpt i Dubai, hvis dere lurte.

PS! Jeg vil også minne dere om konkurransene jeg har gående på instagram. I dag har du muligheten til å vinne en genser og en skjorte fra Bertoni (samlet verdi 1499,-). Gå inn på instagramkontoen min og les hva du må gjøre for å delta! På fredag har du muligheten til å stikke av med en vaskemaskin fra Simens til en verdi av 13 190 kr, så her gjelder det å holde seg oppdatert. 

Leather jacket - YSL // T-shirt - Filippa K // Scarf - Acne // Jeans - River Island // Boots - Gant 

Hei, hei! Etter gårsdagens festligheter var det maks deilig med en avslappende lørdagsformiddag. June og meg har i grunn bare ligget i sofaen med hver vår Mac og surfet gjennom alle verdens nettsider. Skremmende hvor fort tiden går når man sitter på nett. Jeg kan lett slå ihjel en normal arbeidsdag på nettshoppiing og blogglesing, for å si det sånn. I håp om å våkne tenkte vi å trosse regnværet og ta oss en spasertur i Frognerparken. Slik det ser ut som nå blir det en rolig lørdagskveld for mitt vedkommende, men man skal aldri si aldri. Gleder meg til i morgen, for da skal jeg ut på tur igjen! Jeg spanderer middag på den av dere som klarer å gjette hvor jeg skal. Hehe.

Hat - Acne // Bomber Jacket - These Glory Days // Tee - Filippa K // Jeans - River Island // Shoes - Adidas 

God dag kjære lesere! Høsten har for lengst gjort sin entre her i hovedstaden og temperaturene synker dag for dag. Nå er det for alvor på tide å finne frem luer og skjerf som holde deg varm. Jeg er ikke helt klar for å ta i bruk parkasen riktig enda merker jeg og tviholder derfor på de mindre variantene, så sant det lar seg gjøre. Lag på lag er en av de stilene som kjennetegner høstmoten. Det holder ikke bare kulden ute, men det gir deg også muligheten til å eksprimentere når det kommer til sammensetningen av antrekk. Burgunder er en av mine favorittfarger i år som i fjor. Det kan kombineres med de fleste farger som f.eks blått, grått, svart, hvitt og brunt. Personlig synes jeg det tar seg bra ut i kombinasjon med mørke jeans, slik jeg har gjort i antrekket under.  

Jacket - H&M // Sweater - Zara // Shirt - These Glory Days // Scarf - Acne // Jeans - River Island // Boots - H&M // Watch - Swiss Army

Høsten er en fin årstid, er dere ikke enig? 

Hei, hopp! I går var det blogg for alle penga, men i dag må jeg faktisk prioritere skolearbeid. Siden jeg måtte skippe dagens forelesning til fordel for tannlegebesøk må jeg lese litt på egenhånd. Senere i kveld er det håndballtrening og det gleder jeg meg veldig til. Når det skranter på treningslysten er det ingenting som er bedre enn å være med på lagidrett eller gruppetreninger. Er dere ikke enig? 

Forresten! Jeg har en gladnyhet å dele med dere. Hiphunters Magazine har rangert meg som en av de 30 største herrebloggene i verden!! Dere må tro jeg ble en smule overrasket da jeg åpnet mailen i går kveld. Jeg føler meg veldig begjæret over å være på samme liste som modellen Mariano, Iamgalla og Andreas Wijk. Listen over de utvalgte herrebloggene finner dere HER

Leather Jacket - Acne // Sweater - Zara Man // Jeans - HERE // Shoes - HERE // Sunglasses - Ray Ban // Watch - Marc Jacobs (Adlinks)

Ha en fin tirsdag alle sammen. Vi skrives!

Hei, hei! Flytruren til København gikk som smurt og vi er vel fremme i vakre Møns Klint, som ligger en halvannen time utenfor København. Hotellet vi bor på, Johannaberg, ligger utpå landet omkranset av vakker natur. Jeg regner med at jeg får knipset noen bilder av omgivelsene i morgen. Nå har vi akkurat fått høre et spennede foredrag om de mest kjente produktene til Victorinox, deriblant den nye INOX klokken. Om få strakser skal vi lage middag sammen med kokken Jonas Helgesson, som blant annet har drevet den anerkjente restauranten Bungenäs, på Gotland i Sverige. Moro at vi får ta del i matlagingen synes jeg, og vi skal selvfølgelig benytte oss av Victorinox sine kokkekniver. Jeg krysser fingrene for at jeg ikke skjærer av meg fingretuppene. Haha! Bilder og mer utfyllende tekst fra kveldens sammenkomst kommer på bloggen i morgen, so stay tuned folkens. I mellomtiden får dere ta en titt på dagens antrekk:

Frakk - HER // Dongrijakke -  HER // Jeans - HER // Boots - HER (Annonselenker)Ha det fint så lenge, vi blogges! 

Da var min første eksamen på BI overstått! Jeg vet ikke helt hvordan det gikk, men jeg krysser fingrene for at resultatet gjør det verdt å puste lettet ut. Denne uken har vært veldig hektisk med mye skolearbeid, trening og lite sosialt samvær. I kveld derimot, har jeg store planer om å være super omgjengelig! Sammen med deltakerene fra alle 6 sesongene i Paradise Hotel Norge skal vi ha en stor fest på Nox. Vi starter festen allerede klokken 20:00, men fra klokken 23:00 åpnes dørene for de som måtte ønske å feste sammen med oss. (PS! Aldersgrensen er 23 år!!) Jeg gleder meg veldig til å treffe igjen gamle kjente, for ikke å snakke om å senke skuldrene og kose meg.    

Jakke - HER // Genser -  HER // Chinos - HER // Sko - HER (Adlinks).

Jeg vil forresten minne dere om at første episode av The Vampire Diaries, sesong 6 har blitt lagt ut. Jeg klarer knapt å vente med å se den! Sesongavslutningen av sesong 5 var jo til å grine av, så jeg er veldig spent på fortsettelsen. Ha en strålende helg alle sammen!  

God kveld folkens! Først og fremst må jeg bare beklage for at jeg har vært så fraværende på bloggen i helgen. På fredag var jeg som tidligere nevnt ute med guttene fra klassen. Det ble litt for mange jeger shots for min del, noe som resulterte i at jeg måtte ta tidlig kveld. På lørdagen var det på´n igjen. Denne gangen var det bursdagsfeiring som stod på tapeten. Vi endte opp på Eilifs nede ved Nationalteateret. Det er i utgangspunktet en pub, men de spiller overraskende bra musikk der. Dessuten er det et lite dansegulv der som gjør det mulig å ta seg en sving eller to. Som dere kanskje skjønner har jeg i dag brukt søndagen til å slappe av og det med god grunn! Den kommende uken skriver seg nemlig inn i avtaleboken som den mest travle hittil, med alt fra innleveringer, midtterm eksamen, forelesninger, håndballtrening OG jobb. Merker jeg blir svett bare av tanken.   

Ny genser fra J. Lindeberg. Du finner den HER. 

Nå skal Tina og jeg ut på jakt etter junkfood. Jeg kraver vårruller, mens Tina vil ha kebab. Haha! 

God søndag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Det har i hvert fall jeg! Gårsdagen var uten tvil høydepunktet med ballonger, bobler i glasset og god stemning. Så langt i dag har jeg bare slappet av og sett Vampire Diaries. Jeg så akkurat siste episode av sesong 5. Uvirkelig at to av karakterene dør!? Fytti så trist! Jeg klarer nesten ikke å stunde ut til oktober og sesong 6 av favorittserien min. I mellomtiden har jeg heldigvis noen episoder av True Blood å kose meg med. Nedenfor ser dere fredagens antrekk: 

Cardigan - HER // T-shirt - HER // Klokke - HER // Chinos - Top Man // Sko - HER (Adlinks)Hva synes dere om de nye skoene mine fra Reebok? Du finner de HER.


Nå skal jeg ut å spise middag med Julia! Hun, lille Zara og kjæresten kom til Oslo på besøk i går. Jeg må med andre ord benytte muligheten å si hei før de resier tilbake til Bergen. Ha det fint! 

Tenk, da var vi over midtveis i uka. Shit, som tiden flyr! Skal det fortsette i dette tempo fremover er jeg ferdig med bachelorgraden min før jeg vet ordet av det! Det skal sies at de to siste dagene har vært litt mer hektisk enn vanlig, men på en måte liker jeg det. Jeg liker at det skjer ting! I går gikk det i ett med skole, møte og håndballtrening. Dagen i dag har bestått av ca. det  samme. I kveld var jeg på Domus Athletica sammen med en sprek gjeng fra BI som trener mot BergeNSBaneløpet i april neste år. Dette var første gangen for min del og i dag kjørte vi en knallbra styrkeøkt relevant for akkurat løping. Etter treningen var det foredrag og mat. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg vil bli med på selve løpet enda, men etter dagens økt ble jeg rimelig gira. Neste mandag er det bakkeløp, så da får vi se hvordan det går. BergeNSBaneløpet er forøvrig ett av mange bra opplegg de har å tilby på BI her i Oslo. 

Nedenfor ser dere dagens antrekk: 

Jakke - Filippa K (HER) // Genser - Filippa K // Skjorte - Filippa K (HER) // Chinos - Minimum (HER) // Sko - RIver Island (HER)


Jeg er veldig fornøyd med den nye klokken min fra Marc By Marc Jacobs. Du finner den (HER).  

// Inneholder annonselenker.

God fredag dere! Endelig helg!? Uken min har bestått av skole, håndball, eventer og litt festligheter. Jeg hadde i grunn ikke tenkt meg ut i går siden jeg skal ut på lørdag, men som dere kanskje vet så er jeg svak for fristelser. Så langt har jeg ingen planer for dagen, annet enn å hente en pakke på postkontoret. Jeg hadde jo i grunn tenkt meg på trening, men slik som formen er nå blir det uaktuelt, for å si det sånn. Nedenfor ser dere noen antrekksbilder som Julia knipset av meg forrige helg. Tro det eller ei, men jeg elsker å gå i dress. Forhåpentligvis får jeg muligheten til å gå i dress på jobb en dag. Ja, for hva er vel bedre enn å hvile øynene på menn i dress!?  

Dress - Tiger Of Sweden // Skjorte - Zara // Klokke - Armani // Belte - Follestad // Sko - TGA // Tørkle - VOLT

Ha en strålende helg alle sammen! 

Hei godtfolk! Er det bare meg eller er mandager den tyngste dagen i uken? Det var seriøst en kamp for livet å stå opp i morges. Eller, det blir kanskje feil å si at jeg stod opp i morges, for klokken var jo nærmere lunsj-tider da jeg kom meg ut av sengen Haha. Før jeg kan gripe fatt på noe som helst må jeg shine leiligheten. Den ser nemlig litt herjet ut etter helgens sosiale sammenkomster. Senere i kveld har jeg tenkt meg på trening. Jeg vurderer å melde meg på en gruppetime på Eliixia, men jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg vil trene enda. 

Forresten! Jeg har en gladnyhet å dele med dere. Dere husker kanskje at jeg var på presselunsj i forbindelse med Fashion Saturday? På det eventet kunne man delta i en konkurranse, hvor vinneren av første premien fikk det nye kamera Olumpus PEN og 5 middager på Lille Asia. Gjett hvem som vant!? Jo, det var meg det gitt! Akkurat nå er jeg så glad at smilet går nesten rundt. Det er jo enda mer prestisje å tenke på at jeg blir den første i Norge som mottar dette kamera. Tusen takk #olympusnorge !! ♥

Skinnjakke - Acne // Skjorte - River Island // Jeans - River Island (HER) // Sko - Converse (adlink)

Ha en fortsatt fin mandag da dere! :-) 

I kveld har jeg vært på førpremieren av The Maze Runner - dødens labyrint, fy fader så bra den var! Dere skal få se bilder og mer utfyllende tekst fra kveldens MEET&GREET i morgen. June, Julia og jeg har booket oss inn på Saga Hotell for natten og da må vi selvfølgelig ta turen ut for å sjekke livet. Jeg har ikke vært ute siden fadderuken, så nå gleder jeg meg til være supersosial igjen. 

Jakke - Diesel(HER) // Tee - Acne // Chinos - Zara // Sko - Adidas // Klokke - DW // Solbriller - Ray Ban

God dag! Dere husker den avtaleboken jeg kjøpte tidligere i sommer? Først nå forstår jeg viktgheten av den! Med gjøremål herfra til månen er det alfa omega å ha kontroll på hva som skal gjøres til enhver tid. Jeg startet dagen med selvstudium hjemme før jeg dro på en presselunsj i forbindelse med Fashion Saturday. Bider fra eventet kommer i et eget innlegg. Senere i kveld skal jeg på tryout med håndball-laget til BI og frem til den tid skal jeg gjøre litt husarbeid. Selv om de neste dagene kommer til å bli hekstisk skal jeg prøve å holde dere oppdatert så snart anledningen byr seg. Nedenfor ser dere dagens look:   

Solbriller - Ray Ban // Skinnjakke - YSL // Jeans - River Island // Sko - Adidas  // Klokke - Marc By Marc Jacobs Med dette vil jeg ønske alle sammen en fortsatt fin mandag! :-)

God mandagskveld! De to siste dagene har jeg vært på jobb og det er også grunnen til at dere ikke har hørt noe fra meg. I morgen har jeg hjemme-standby fra 07-17, noe som innebærer at jeg kan bli oppringt og utkalt på jobb i det tidsrommet. Fra og med onsdag har jeg offesielt ferie og det ser jeg virkelig frem til. Foruten om jazzuken i Molde fra 14-19. juli har jeg ikke lagt de store ferieplanene enda. Jeg tenker å ta det litt som det kommer. Dere skal ikke se bort ifra at jeg slenger meg på en hoppe-på-tur til varmere strøk. Hehe. Jeg vurderer faktisk å reise til Kos eller Magaluf, da jeg aldri har vært på noen av stedene. Merker jeg er gira på en aldri så liten partytur. 

Denimjakke - Lee // Skjorte - Zara // Jeans - Nudie // Sko - Adidas // Veske - Zara // Klokke - Casio

Jippi! Endelig har jeg fått nytt design på bloggen! Jeg følte at det var på tide med litt forandring nå som det er sommer. Tusen takk til Vegard Iversensom nok en gang har tatt seg tid til å lage et skreddersydd design etter mine ønsker og behov. Hvis det er noen av mine lesere som blogger anbefaler jeg dere å ta kontakt med han hvis dere er keen på en makeover på hjemmesiden deres.

Hva synes dere om det nye designet? Fint, ikke sant?  

For å si det sånn, det kjennes på kroppen at jeg har vært våken siden 06:00! Til gjengjeld har jeg fått mye ut av dagen og det føles bra! I ettermiddag var jeg hos hudlegen med "soleksemet" mitt. Det skulle vise seg å være sopp som kommer av klimaforandringer og mye varme. Overgangen fra kalde Norge til Dubai var visstnok den utløsende faktoren. Nå har jeg altså fått tabeletter som skal ta knekken på dette som ligner pigmentflekker på magen og ryggen. Håper virkelig at det forsvinner så fort som mulig, da jeg har lyst til å kaste skjorta og sole meg uten å se ut som et levende verdenskart.

Ellers har jeg vært og spist middag på Aker Brygge sammen med June. Dere blir kanskje ikke overrasket når jeg sier at vi endte opp på Fridays? Det har liksom blitt et stamsted for oss bloggere det. Hehe. Tenkte å spare dere for enda flere matbilder, så i stedet får dere nøye dere med dagens antrekk. Siden været har vært litt sånn til og fra i dag ble det så enkelt som black & white.   

Skinnjakke - YSL // Tee - Tiger Of Sweden (HER) // Klokke - DW (HER) // Jeans - River Island (HER) // Sneakers - Nike (HER)

Øyelokkene begynner å bli mektig tunge her jeg sitter så det blir nok ikke lenge før jeg tar kvelden. I morgen er det VG-lista og det må man jo få med seg. Krysser fingrene for at det blir oppholdsvær slik at jeg slipper å bli våt.

Flere enn meg som har planer om å få med seg VG-lista-showet på Rådhusplassen i morgen? 

// Adlinks.

God kveld dere! De to siste dagene har jeg vært veldig busy. Gårsdagen gikk med til farting mellom Jysk og Ikea, samt montering av div. møbler. Jeg har en kommode igjen som ligger og venter på meg, men den får bare vente til i morgen. Nå er jeg alt for trøtt og sliten til å gjøre noe som helst. Jeg startet dagen i dag med en etterlengtet treningsøkt på Elixia sammen med to gode venner av meg. Vi kjørte styrke på overkroppen så jeg regner med at jeg blir sånn passe støl til helgen. Veldig deilig å være tilbake på treningsfronten igjen hvert fall!

Skjorte - Zara Man // Chinos - HER // Solbriller - HER // Klokke - Triwa // Loafers - Aldo (adlinks)

Foto: June Holm. 

I ettermiddag var jeg på et sykt kult arrangement hvor jeg ble hentet i en ny og fin Vespa og kjørt til Smuget nede ved Youngstorget. Konseptet het "Do you vespa" og ble holdt av Vespa Norge. Jeg tenkte å skrive et eget innlegg om det i morgen, da med bilder fra eventet selvfølgelig. 

I dag morges reiste Julia tilbake til Bergen. Veldig synd at hun ikke kunne være her lenger, men sånn er det bare. Vi fikk i det minste noen dager sammen og det var gull verdt. Nå er jeg på vei ut døren for å gjøre noen ærend. På innkjøpslisten står blant annet skoskap, vitrineskap og litt kjøkkenutstyr. Det er som dere sikkert skjønner ikke så lett å dra med seg på bussen, derfor har jeg leid en varebil hos rent a wreck. Været er i grunn litt for fint til å farte rundt slik som jeg skal i dag, men jeg får ikke ro i kroppen før alt er på plass. Gleder meg til å vise dere bilder av leiligheten når alt er på plass. 

Skjorte - Ralph Lauren // Shorts - HER // Loafers - Zara // Klokke - Swiss Military // Solbriller - HER (adlinks) 

Er det noen av dere som er flinke til å lage header? Jeg tenkte kanskje det kunne vært fint å bruke et av bildene ovenfor? Headeren må være 1100 (bredde) x 530 (høyde). Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet hvis du er interessert i å lage en header til meg så sender jeg bildene på mail. Ha en fin dag da dere! Vi blogges. 

Hallo! Tenkte å vise dere mine to nyeste innkjøp fra Urban. Valget falt på en hettegenser i burgunder og en collagegenser i lysgrå. Begge er fra merket "The Hundreds". Jeg har de i størrelse medium og da sitter de perfekt. Du får også de samme genserne i navy og svart. Hadde det vært opp til meg hadde jeg kjøpt alle sammen, men det får holde med disse to i første omgang.  Jeans - Nudie //  Sko - Adidas //  Klokke - Marc By Marc Jacobs 


Fine, sant? 

Skinnjakke - YSL  // Genser - Nike  // Skjorte - Polo  // Jeans - Nudie  // Klokke - Marc By Marc Jacobs  // Solbriller - Rayban 

Jeg elsker de nye skoene mine fra Adidas Stan Smith! Er de ikke fine? 

Heisann! Solen skinner i hovedstaden, jeg har fri og ting begynner å falle på plass i livet mitt. Det føles veldig bra! Lover å holde dere oppdatert på hva som skjer fremover. Nå som jeg har gjort unna endel ærend og betalt litt regninger tenkte jeg å dra på trening. Jeg har faktisk ikke trent siden jeg kom hjem fra Dubai, så det er virkelig på tide knyte på seg joggeskoene.   

Skjorte - Ralph Lauren  // Shorts - Drdenim  // Loafers - Aldo  // Klokke - Swiss Military  // Veske - Mulberry 

Hei! Nå er jeg på vei ut døra. Tur-retur Tromsø it is. Når jeg kommer hjem i kveld skal jeg på et event med H&M Loves Music, sammen med blant annet June. Det blir moro! I mellomtiden ønsker jeg dere en fin fredag og en riktig god helg. Vi blogges!    

Før jeg dro til Dubai fikk jeg sponset nye TOMS fra moma.no. Jeg valgte de i navy, da dette er en veldig fin farge nå på sommeren. Direktelink til skoene HER. 
Skjorte - River Island  // Klokke - Swiss // Shorts - Zara Man  // Sko - TOMS (HER) // Veske - Mulberry 

Hei fra sengekanten i Trondheim! Jeg tenkte å vise dere gårsdagens outfit før jeg legger hodet på puta. Etter en uke ferie var jeg i dag tilbake på jobb. Det ble dessverre litt for lite søvn i natt, så i dag har jeg nærmest gått i søvne. Døgnrytmen er ikke helt slik som den skal enda, men jeg regner med at den kommer seg etter et par dager. I morgen er jeg faktisk tilbake i Oslo på ettermiddagen og da har jeg tenkt meg på trening. Med nytt treningstøy fra Dubai gleder jeg meg til å kjøre en etterlengtet styrkeøkt. 

Jakken min fra Flippa K. er et av mine seneste innkjøp. Den er superlett og veldig fin nå mot sommeren! Du finner den HER.

Jakke - Flippa K (HER)  // Genser - Pull & Bear  // Klokke - Triwa  // Solbriller - Ray Ban (HER)  // Jeans - H&M  // Sko - New Balance (HER) 

// Adlinks.

Hei igjen! I kveld har vi vært å spist på Hakkasan, en kinesisk restaurant som ligger på Jumeirah Emirates Towers. På lik linje med de andre restauratene jeg har spist på her i Dubai var også denne helt fantastisk. Atmosfæren, servicen, maten - alt var bare helt topp. Jeg kan herved bekrefte at det ikke er for uten grunn at den har en Michelin stjerne og dermed skriver seg inn på listen som en av de 50 beste restaurantene i verden. Lover å vise dere bilder av maten og et mer detaljert omdømme i et eget innlegg. I mellomtiden får dere ta dere til takk med litt bilder av kveldens antrekk:  

Blazer - Tiger Of Sweden. // Skjorte, belte og bukse - Zara. // Klokke - Armani. // Loafers - Bobbys. 

Hei alle sammen! Beklager for at jeg ikke er så flink å oppdatere bloggen for tiden. Forhåpentligvis kommer det seg etter hvert.. Jeg tenkte meg bare en snartur innom for å ønske dere god helg. Her i Oslo er det fotball feber før morgendagens cupfinale mellom Molde og Rosenborg. Jeg har fått besøk av pappa og sammen skal vi selvfølgelig få med oss det store oppgjøret. Håper så inderlig at MFK klarer å stikke av med seieren, det hadde vært så bra! Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar til familiemiddag.

Antrekk - ZARA. 

Hvem vet, kanskje vi sees på Ullevåll i morgen? 

Her har jeg samlet alle antrekkene fra oktober måned: 

Hvilket antrekk liker dere best? 

God fredagskveld! Da er kveldens kostyme i boks. American footballer aka High School horror it is. Med litt kunstig blod og sot i ansiktet er jeg sikker på at jeg kommer til å skremme vettet av hele gjengen. Haha! Jeg har en god følelse på at dette kommer til å bli en alle tiders Halloween fest. Hæla i taket og tenna i tapeten sier jeg bare. 

Her ser dere dagens antrekk: 

Vest - Carlings // Genser - H&M // Jeans - Cheap Monday // Boots - Zara // Veske - River Island 

Bilder av kveldens festligheter og alle kostymene kommer på bloggen i morgen, so stay tuned. :-) 

Det føles så utrolig deilig å ha Kristian på besøk! Siden sist har vi vært ute og gått tur i det fine høstværet. På veien hjem gikk vi innom butikken og handlet inn til middag. Med tikka masala på bordet og levende lys har vi hygget oss fra ende til annen. Nå ligger vi bare i sengen og slapper av. Vi har innmari lyst til å leie en bra film, men vi vet ikke hvilken. Noen av dere som har forslag til en aktuell film? Det kan være alt fra action til komedie, så fyr løs i kommentarfeltet om dere sitter inne på gode anbefalinger. 

Jakke - Bølger (HER) // T-skjorte - Abercrombie & Fitch // Skjerf - Acne // Jeans - Topman // Boots - Timberland (HER) 

Jeg elsker den nye parkasen min fra BØLGER. I tillegg til at den holder på varmen sitter den som støpt. Fin, ikke sant? 

Noe sier meg at både jakka og bootsene kommer til å bli flittig brukt i tiden fremover. 

Hei! Da var jeg tilbake på jobb. En av fem dager er unnagjort og jeg gleder meg virkelig til å legge hodet på puta. Det ble bare to timer søvn i natt, så det er faktisk et under at jeg har klart å holde ut. I morgen skal jeg fly charter til Las Palmas og da er det alfa omega å være uthvilt. Nedenfor ser dere gårsdagens antrekk: 

Jakke - Volt // Tee - TOPMAN // Jeans - Chep Monday // Boots - Zara // Klokke - DW // Solbriller - Ray Ban 

Hva synes dere om den nye t-skjorten min fra TOPMAN? Er den ikke kul? 

Hallo! Nå sitter jeg på Molde Lufthavn og venter på flyet som skal ta meg tilbake til Oslo. Jeg skulle mer enn gjerne hatt et par dager til hjemme, men den gang ei. Zara er selvfølgelig med på tur og i skrivende stund ligger hun å sover fredlig inni buret sitt. Hun er heldigvis en reisevant chihuahua, så jeg slipper å engste meg. Til gjengjeld for at hun er så flink skal jeg ta henne med på en lang spasertur når jeg kommer til hovedstaden. Det setter hun nok pris på tenker jeg.

Før mamma kjørte meg til flyplassen, snill som hun er, knipset hun noen bilder av dagens antrekk:   

Jakke - Volt // Genser - Bølger (HER) // Klokke - Casio // Jeans - H&M // Boots - Zara  // Veske - River Island 

Med dette ønsker jeg dere en fin dag. Vi blogges i storbyen! 

Her er dagens antrekk. Enkelt og komfortabelt: 

Bomber jacket - Volt // Genser - Stylepit (HER) // Bukse - Top Man // Sko - Converse (HER) 

Heisann! Da er jeg endelig hjemme på landet. Utrolig deilig å komme hjem til norsk natur og frisk luft! Det tror jeg Kristian synes også. I natt skal vi sove over hos pappa og Marit. I morgen skal vi hilse på mamma og store søster, før vi setter kursen innover til byen for å feste sammen med Julia. Det blir moro! Til en forandring er det helt fantastisk å ha fri på helg. Som dere kanskje skjønner skal den nytes for alt den er verdt. Anbefaler dere å gjøre det samme. Minner i samme slengen om at konkurransen jeg hadde i samarbeid med Bølger nå er avsluttet. Takk til alle som var med! Vinneren har blitt kontaktet på mail.  

Her ser dere dagens antrekk:  

Veske - River Island // Skjerf - Acne // Bomber jacket - Volt (Lignende HER) // Hoodie - H&M // Jeans - HER // Boots - ZaraLike or dislike?

Hepp! Til en forandring trengte jeg ikke å stå opp tidlig i dag. Flyet jeg skal videre med går ikke før nærmere halv syv i kveld, noe som betyr at jeg har hatt hele dagen i Haugesund. Jeg hadde planer om å stå opp tidlig for å trene, men det ble det ingenting av - som vanlig. I stedet tenkte jeg å ta meg en tur ned i sentrum og titte litt. Kanskje jeg finner meg noe å spise også. Nedenfor ser dere antrekket jeg hadde på meg i forbindelse med VIP kvelden på Oslo City. Legg merke til den nye genseren fra Stylepit

Genser - Stylepit (HER) // Skjorte - Zara // Chinos - Zara // Boots - Dr Martens (HER) // Klokke - Casio Hva synes dere om antrekket?

God fredagskveld! I skrivende stund ligger jeg i Trondheim og ser på Twilight. Jeg er dødsliten etter å ha jobbet i over tolv timer. Det går nemlig på bekostning av nattesøvnen når man skal være sosial de dagene jeg jobber. Tenkte bare å stikke innom for å vise dere gårsdagens antrekk før jeg tar kvelden. En ny og lang arbeidsdag venter i morgen, så her gjelder det å være opplagt. 

Jakke - H&M // Genser - Zara // Skjorte - Volt // Jeans - HER // Sko - Aldo 

Hva synes dere om de nye skoene mine fra Aldo? Fine, ikke sant?

Tenk, nå er det bare litt over to måneder til jul og desember måned. Det er snart på tide å bytte ut converse med boots, og skinnjakka med en varm parkas. I grunn helt greit for min del. Ja, for nå har jeg oppdatert garderoben med ny vinterjakke, lue, skjerf og nye vintersko. Mamma sa alltid til meg da jeg var liten: "Det er ingenting som heter dårlig vær, bare dårlig klær". Først da jeg kom i 20-årene skjønte jeg betydningen av det.  

Nedenfor har jeg samlet sammen alle antrekkene fra september: 

1 og 8 er mine to favoritter. Hvilket antrekk likte du best? 

Hei! I dag var det så kjølig at jeg måtte ta i bruk den nye lua mi fra Acne. Dere må tro den blir kjekk å ha nå mot kalde høstkvelder: 

Lue - Acne // Genser - Zara // Militær jakke - Cubus // Jeans - HER // Veske - River Island // Boots - Zara // Klokke - HER 

I kveld har Kristian og jeg vært å spist på Friday´s nede ved Jernbanetorget. Hyggelig å unne seg en bedre middag den siste kvelden vi har sammen. På veien hjem gikk vi innom butikken og kjøpte inn is og bringebær til dessert. Ikke rart jeg får følelsen av helg hver gang Kristian er på besøk, vi er nemlig eksperter på å kose oss hver gang vi møtes. I skrivende stund sitter vi å ser på filmen "Terkel i knipe". Jeg har riktgnok sett den mange ganger før, men jeg ler like godt hver gang. Noen av dere som har sett den? 

Elsker den nye genseren min fra Superdry (HER). Den er så utrolig myk og deilig! Jeg har den i størrelse medium, hvis dere lurte. 

Caps - NY Rangers // Jakke - HER // Genser - HER // Jeans - Just Junkies by DJ // Sko - HER // Klokke - HER (Adlinks).

Hei dere! Til tross for at jeg har jobbet i over 12 timer i dag er humøret og energinivået fortsatt på topp. Dere må tro jeg ble skuffet da jeg møtte opp nede i resepsjonen en time for tidlig i morges. Tenk dere det, jeg kunne sovet en hel time lenger. Her i gården er hvert eneste sekund på puta hellig. Til gjengjeld fikk jeg en rolig start på dagen og best av alt, en deilig frokost. Nå er jeg i Ålesund, hvor jeg skal sove over. I kveld er jeg bedt på en bursdagsfest til en venninne av en kollega. Alltid moro med en luftetur når det lar seg gjennomføre. Heldigvis skal jeg ikke ut å fly før til kvelden i morgen, noe som betyr at jeg kan sove lenge. Gledes! ♥

Her er noen antrekksbilder som jeg har glemt å legge ut. Kvaliteten er så som så, men det er jo bedre enn ingenting. 

Skinnjakke - H&M // Skjorte - Kristian sin. // Jeans - HER // Boots - Zara // Klokke - HER Med dette ønsker jeg alle sammen en riktig god lørdagskveld! :-) 

Hei! I skrivende stund er jeg på besøk hos Julia. Vi ligger og trykker på hver vår Mac mens vi knasker godis. Friperioden min begynner å gå mot slutten og i morgen er det tilbake på jobb. I likhet med gårsdagen har jeg i dag vært i vinden fra morgen til kveld. Har blant annet fått sortert og ryddet litt i klesskapet mitt. Jeg fylte til sammen en hel søppelsekk med klær som jeg tenkte å legge ut for salg. En god blanding av vinter- og sommerklær, samt et par ubrukte sko fra Hub. Så, hva tror dere? Hadde det vært aktuelt å kjøre en salgsrunde på bloggen? Hvis ja, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet.   

Her er noen bilder av dagens antrekk: Jakke - J. Lindeberg // Genser - Bølger (HER) // Jeans - Cheap Monday (HER) // Boots - Zara // Veske - Capone

Hei, hopp! Denne lørdagen har gått med til å nyte finværet ute i Oslos gater. Til en forandring hadde Kristian og jeg planer om å spise middag på Friday´s i Karl Johan, men der var det umulig å ferdes på grunn av Oslo maraton. Så i stedet tok vi banen tilbake til Majorstua, hvor vi kjøpte sushi. Resten av kvelden skal vi bare slappe av hjemme med en god film. Nedenfor ser dere dagens antrekk. Legg merke til mine nye converse i burgunder, som forøvrig er en veldig fin farge nå til høsten.  

Solbriller - Ray Ban // Skjorte - VOLT // Jeans - HER // Sko - HER // Klokke - HER // Veske - River Island  (adlinks)

Hva synes dere? 

Hallo! Håper alt står bra til med dere og at dere har kommet godt i gang med uken. I skrivende stund befinner jeg meg i Tromsø, hvor jeg skal overnatte til i morgen. I motsetning til forrige gang jeg var her stråler solen. Satser på å få meg en liten luftetur før jeg tar kvelden. Det ble lite søvn i natt og jeg skal tidlig opp i morgen, så her gjelder det å være uthvilt. Søvnmangel kommer det som regel ingenting godt ut av, eller hva sier dere? Som jeg lovet dere i dag morges, her er gårsdagens outfit: 

Jakke - J. Lindeberg // Genser - Bølger (HER) // Jeans - H&M // Boots - Zara // Klokke - Klokker.no (adlink HER) 

Hva synes dere om den nye Barrucada genseren min fra Bolger.no Er den ikke fin? Jeg har den i størrelse medium, hvis dere lurte. 

Som lovet, her er gårsdagens antrekk: 

Veske - Zara // Denim jakke - Lee // Skjorte - Urban // Jeans - HER // Sko - HER // Klokke - HER (adlinks)Nå er jeg tilbake i Oslo. Denne gangen var det ikke så trist å reise fra Stokke siden Kristian ble med tilbake! I kveld skal vi samles en gjeng hjemme hos June, hvor vi skal følge valget. Det skal sies at politikk ikke er min sterkeste side, men det er jo likevel obligatorisk å følge med. Har dere husket å stemme forresten?  

Elsker den nye jakken min fra Nelly! Den kan brukes både til hverdag og fest. Absolutt et must i garderoben nå til høsten. 


Jakke  - HER // Skjorte - H&M // Jeans - HER // Sko - HER // Veske - Zara // Klokke - Casio // (Adlinks) 

Kjøpte meg nye converse i Bergen. Spørsmålet er hvor lenge jeg klarer å holde de rene og pene. 

Til info: Jeg har denne jakken i small og er 178 cm høy. Pris: 599,- Did you like it?

God kveld alle fine! Togturen til Oslo gikk som smurt. Jeg var litt bekymret for at jeg skulle bruke like lang tid i dag som jeg brukte da jeg reiste til Stokke, men det slapp jeg heldigvis. Som alltid veldig trist å ta farvel med Kristian. Det sies at det er sunt å savne hverandre, men det gjør ikke mindre vondt av den grunn. Håper den kommende arbeidsuken går fort, slik at jeg kan besøke han igjen.

Da jeg kom til Majorstuen gikk jeg innom leiligheten med bagasjen, før jeg marsjerte videre til Hendrix Hair Pilestredet. Der hadde jeg nemlig avtalt å klippe meg hos min faste frisør, Silje. Jeg elsker følelsen av å være nyklipt! Føler meg liksom så "fin". Haha! Det hørtes kanskje litt feil ut, men dere skjønner hva jeg mener. Eller? Nedenfor ser dere bilder av dagens antrekk:  

Denim jakke - Levis // T-skjorte - HER // Klokke - HER // Jeans - HER // Sko - Converse

Her er bildene av gårsdagens outfit fra da jeg var på Aker Brygge sammen med Julia. Jeg bare elsker "gladlaks" genseren fra Bølger. Perfekt til kjølige sommerkvelder! Jeg har den i både hvit og askegrå. Bruker størrelse medium, hvis noen av dere lurte. 

Genser - Bølger // Solbriller - Ray Ban // Jeans - H&M // Sko - Converse HER (adlink)

Nå kom jeg nettopp hjem fra en koselig kinodate med Kristian. Skriver mer om det i morgen. Her er dagens outfit: 

Vest - Carlings // Tee - Tiger Of Sweden (HER) // Jeans - Cheap Monday (HER) // Sko - Converse // Klokke - Casio (HER) 

Adlinks. 

God fredag alle sammen! Nå har jeg akkurat tatt farvel med min kjære Kristian som har satt seg på toget hjem til Stokke. Vi har hatt noen fantastiske dager sammen her i hovedstaden. Det er selvfølgelig veldig trist å si ha det, men til gjengjeld gleder jeg meg til å komme tilbake på jobb. Jeg skal forøvrig bare jobbe to dager før jeg har fri igjen. Det er jo litt motiverende å tenke på! Hvis alt går etter planen får jeg kanskje besøk fra Molde også. Det hadde vært alle tiders. 

Her er bilder av dagens antrekk: 

Genser - Bølger (HER) // Shorts - Dr. Denim // Sko - Zara // Klokke - Casio (HER) Hvilke planer har dere for helgen? 

Annonselenker.

God kveld! Etter at jeg var ferdig på kurs i dag dro jeg til min faste frisør, Silje, på Hendrix Hair i Pilestredet. Der fikk jeg stusset sveisen akkurat slik jeg vil ha det. Viktig å se bra ut på håret til i morgen på vingeutdelingen vet dere. For ikke å snakke om min første flight til Amsterdam på fredag. Det er vel ingen hemmelighet at man blir lagt godt merke til ombord på et fly som cabin crew. Som dere sikkert har skjønt gleder jeg meg vanvittig til i morgen! Det kribler i magen og jeg er en smule nervøs. Mange av de jeg er på kurs sammen med skal allerede ut å fly på onsdag, mens jeg får to fridager før jeg skal opp i luften. I grunn ganske deilig! Da får jeg slappet av og samlet krefter til helgen.

Nedenfor ser dere resultatet av frisørtimen og dagens antrekk:   

Solbriller - Ray Ban (adlink) // Pike - Ralph Lauren // Veske - Mulberry // Shorts - H&M // Sko - Zara

Hva synes dere? Og ser dere noe forskjell på sveisen forresten?

Hei! Dagen i dag har vært helt fantastisk. Uten tvil en av de beste søndagene jeg har hatt på lenge! Legger ut stemningsbilder og mer utfyllende tekst i morgen. Nå skal jeg gjøre meg klar for natten. Den kommende uken kommer til å bli så bra. På tirsdag får jeg endelig uniformen og vingen min. Gleder meg sånn! Nedenfor ser dere bilder av dagens antrekk. Jeg elsker å gå i shorts! Det er så digg. 

Skjorte - H&M // Shorts - Bølger // Sko - Zara // Klokke - Casio // Solbriller - Ray Ban

Hvordan har dagen deres vært? 

Hei mine flotte lesere! I dag har Cathrine og jeg vært på skojakt. Begge var så heldig å finne uniformsko på Sannergaten Skotøymagasin til en overkommelig pris. Jeg er super fornøyd med kjøpet! De sitter som skapt på føttene mine og best av alt, de er helt fantastisk å gå i! Noe som er veldig viktig når man skal jobbe i 8-12 timer av gangen. Tatt i betraktning at jeg var ute på byen i går er formen på topp. Faktisk så bra at jeg skal ut på tokt i kveld også. Det er nemlig vanskelig å si nei når jeg får invitasjoner fra venner og bekjente jeg ikke har sett på lenge. Dessuten er det alt for fint vær til å sitte hjemme å sture på en lørdagskveld. 

Her er dagens antrekk, enkelt og sommerlig: 

 Solbriller - Ray Ban // Tee - Bølger (HER)  // Shorts - Bølger (HER) // Sko - H&M // Veske - MulberryHva synes dere om antrekket? Og hvilke planer har dere for kvelden? 

God morgen! Da var det mandag igjen da gitt. Humøret er på topp og jeg er klar for en ny og spennende uke på kurs. Ettersom vi skal ha eksamen på fredag er det ekstra viktig at jeg 100% fokusert. Fortsetter jeg i samme stil som forrige uke satser jeg på at det går bra. Til helgen må jeg hjem til Molde og flytte ut av leiligheten. Vi fikk heldigvis leid den ut allerede fra 1. juli. For en lettelse! Da slipper jeg å betale husleie for en leilighet jeg ikke bor i. Ellers håper jeg alt står bra til med dere og at dere får en fin start på uka! :-) 

Her er gårsdagens outfit:   

Genser - Bølger. (HER) // Jeans - Nuudie. // Sko - Converse. // Solbriller - Ray Ban. // Veske - Zara. Det enkle er ofte det beste, eller hva synes dere? Did you like it? 

Sponset innlegg // ærlige meninger. 

Hei dere! Dag tre i kursforløpet er vel overstått og jeg stortrives! Det er riktignok veldig intensivt, men til gjengjeld lærerikt og givende. I dag har vi blant annet vært i bassenget og svømt 200m, samt øvd på hva vi skal gjøre under en eventuelt nødlanding på vann. Spennende! På veien hjem gikk jeg innom postkontoret, hvor jeg hentet en pakke med masse fine klær fra BØLGER. 

Pakken inneholdt blant annet disse to godbitene: 

Gladlaksen genser finner du HER.  (Farge: Hvit. Strl: Medium.) 

Min favoritt! 

Delfinen genser finner du HER. (Farge: Marine striper. Strl: Medium.)

Dreggen shorts finner du HER. (Farge: Marine. Strl: Small.)

Hva synes dere om klærne? Fine, ikke sant?

God morgen! Jeg våknet opp til nok en deilig solskinnsdag her i Oslo. Med kun få timer på øyet var det ekstremt tungt å stå opp, men etter en rask dusj og litt mat var jeg good to go. I skrivende stund er jeg på vei til kursdag nummer to. Jeg føler meg nesten som et lite barn igjen, sommerfugler i magen og full av motivasjon. Det kan vel ikke være annet enn et godt tegn det vel? Jeg håper forøvrig finværet holder seg til jeg kommer hjem, slik at jeg får gleden av nyte noen timer ute i sola jeg også. 

Her er dagens outfit: Solbriller - Ray Ban. // Vest - Carlings. // Tee- Tiger Of Sweden. // Shorts - Zara. // Sko - Converse. 

Med dette ønsker jeg alle sammen en fin tirsdag. Vi blogges! :-) 

Gårsdagens:Genser - Zara. // Jeans - Tiger Of Sweden. // Boots - Zara. // Solbriller - Ray Ban. 

Hva synes dere om utsikten? Fin, ikke sant? 

Hei fine lesere! I dag har jeg vært i et spennende møte som kommer til å påvirke fremtidsutsiktene mine i en positiv retning. Jeg kan dessverre ikke skrive om det på bloggen enda, men jeg lover å fortelle dere hva det gjelder så snart jeg vet hva jeg har lov til å skrive og ikke. Åå, jeg er så glad akkurat nå! Deilig å vite at både jobb og bosted i hovedstaden er i boks. På torsdag skal jeg på finalefest for Paradise Hotell, det blir moro! Etter at det er overstått må jeg booke første fly hjem til Molde og flytte ut av leiligheten. Gruer meg litt til å flytte merker jeg, det er så slitsomt. Men på en annen side ser jeg virkelig frem til å komme meg i orden i storbyen.   Caps - H&M. // Collage jakke - Boys Of Europe. // Tee og jeans - Tiger Of Sweden. // Sko - Converse. // Veske - Zara. Hva synes dere? 

Hei dere! Vi er midtveis i uken og godt er det. Jeg begynner nemlig å bli utålmodig når det gjelder jobb, så for min del kan dagene bare gå. Det verste jeg vet er å gå rundt å vente på å komme i gang. Merker jeg blir rastløs. Ikke bra.. Dagen i dag har gått med til diverese gjøremål i forbindelse med flytting osv. Om en snau time skal jeg på Elixia for å løpe av meg kaloriene jeg spiste til lunsj. Senere i kveld jeg på en lanseringsfest i forbindelse med klesmerkene ENC og HOUS, hvor blant annet Envy kommer for å spille. Det blir moro! 

Her har jeg samlet alle mine outfitbilder fra mai måned: Jeg er mest fornøyd med 5 og 7! Hvilket antrekk likte du best? 

Hei alle sammen! Aktivitetsnivået i dag er ikke akkurat så mye å skryte av. Jeg startet dagen med en bedre lunsj fra BIT, tidens beste rekebaguett vel å merke. Kjenner jeg får vann i munnen bare av å nevne det. Ellers har jeg ikke gjort så mye nevneverdig, annet enn å chille ute. Jeg hadde planer om å trimme brunfargen, men takket være et tonn av skyer lot ikke det seg gjennomføre. Det skal likevel sies at temperaturen er og har vært helt fantastisk. 26 grader og lettskyet er slettes ikke feil på en lørdag det heller, for å si det sånn.  

Denim jakke - Lee // Tee - Tiger Of Sweden // Shorts - Zara // Sko - Converse // Mobilveske - P.A.P. // Solbriller - Ray Ban

I skrivende stund sitter jeg hos Nicolai på Løren. Så snart han har fått på seg noen andre klær skal vi dra å møte Isabell og noen venner av henne i Sofienbergparken. Jeg hører nemlig rykter om at det er musikkens dag i dag. Noen av dere som har kjennskap til det eller?

Hallo! Nå kom jeg nettopp hjem fra et hyggelig bloggtreff på Grunerløkka. Jeg hadde en fantastisk kveld med god mat, god drikke og ikke minst inspirasjon til sommermenyen. Bilder og noe mer utfyllende tekst kommer i morgen, so stay tuned. Her er dagens outfit:Denimjakke - Lee // Tee - H&M. // Jeans - Cheep Monday // Boots - Zara

Nå kom jeg nettopp inn døra! Julia og har nemlig vært nede på Oslo S og laget en videosnutt til kveldens konkurranse. Dere burde i likhet med meg glede dere, for dette blir moro! Om et par timer reiser Julia hjem til Molde. Jeg skulle mer enn gjerne blitt med henne hjem, men siden jeg har endel gjøremål i hovedstaden denne uken lar det seg ikke gjøre. Må si jeg liker at ting går riktig retning. Finally! 

Her er dagens outfit: Jakke - H&M // Tee - Zara // Jeans - The Local Firm // Boots - Zara // Solbriller - Ray Ban

Hva synes dere? Denim jakke - Levis // Skjorte - Ralph Lauren // Jeans - Nudie // Sko - Converse // Veske - Zara // Solbriller - Ray Ban

God kveld kjære lesere! Nå kom Julia og jeg nettopp hjem fra Jacob All i Bogstadveien. Vi skulle i utgangspunktet bare stikke innom for å kjøpe oss noe å drikke, men vi endte opp med å bestille middag også. Fy søren for en god kyllingburger de har der! Den må dere prøve. Med aiolie og potetbåter ved siden av smakte det himmelsk. Merker jeg får litt dårlig samvittghet ettersom jeg ikke har trent på en uke og bare levd livet, men i morgen har jeg sikret meg en treningsavtale, så da finnes det ingen unnskyldning for å ikke svette. 

Her er noen bilder av dagens antrekk: Denimjakke - Zara // Singlet - H&M // Jeans - Cheep Monday // Boots - Zara

Skinnjakke - H&M. // Tee - H&M. // Jeans - Acne. // Boots - Zara

Hva synes dere om antrekket?

Hei igjen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra et hyggelig intervju nede på Grunerløkka, nærmere bestemt Edvards kaffebar. Koselig sted! Jeg må ærlig innrømme at jeg er lite kjent på den kanten av byen, men etter å ha vært der et par ganger må jeg si meg begeistret over restauranter og kafeer jeg ikke engang visste eksisterte. Synes forøvrig det er moro å se hvor forskjellig folk går kledd i de ulike bydelene i Oslo. Med boots, vest og militær skjorte sklidde jeg rett inn i folkemengden på løkka:

Vest - Carlings. // Militær skjorte - Carlings. // Jeans - H&M. // Boots - Zara. // Tøyveske - Urban. 

Foto: Linn Kristin Nordseth. 

Det begynner å nærme seg middagstid. På menyen i dag står det kyllingfillet, fløtegratinerte poteter og kyllinsaus. Senere i kveld skal jeg besøke Isabell og Pia. Gleder meg til å se den nye leiligheten deres! Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin søndag. Vi blogges. :-) 

Denimjakke - Lee. // Singlet - H&M. // Bukse - H&M. // Sko - Converse. // Tøyveske - Urban. 

Hva synes dere om dagens chille outfit? 

Hei, hei! Nå er Julia og jeg hos herlige June på tapasaften. Koser oss gløgg i hjel! Bilder av all den deilige maten får dere i morgen.

I mellomtiden får dere nøye dere med dagens outfit: 

Denimjakke - Levis. // Hettegenser - H&M. // Tee - Cubus. // Jeans - H&M. // Sko - Converse. // Veske - Zara. 

Hva synes dere om antrekket? 

Vel fremme i storbyen. Det første som slo meg da jeg kom ut av flytoget var skyfri himmel og en stor stekende sol. Ingen som helst tvil om at det er vår i luften på Østlandet hvert fall. Super deilig! Følte meg i grunn veldig påkledd sammenlignet med folk på gata. Mens andre går i shorts og t-skjorte kommer jeg trampende i en svart skinnjakke og varme boots. Spørs om jeg må revurdere antrekket til fordel for noe som er litt mer passende til været. 

Jakke - H&M. // Solbriller - Ray Ban. // Genser - H&M. // Jeans - Cheep Monday. // Boots - Zara. // Tøyveske - Urban.  Nå skal Julia og jeg spise lunsj før jeg skal nedover til Karl Johan i et møte. I mellomtiden får dere følge meg på facebook og instagram. :-)   

Jakke // J. Lindeberg.     Genser // H&M.   Skjorte // Ralph Lauren.     Jeans // H&M.     Boots // Zara. 

Her ser dere hvordan den nye buksa mi ser ut på: Blazer, t-skjorte, boots // Zara.       Jeans // Brandos.        Solbriller // Carlings.       

Caps - H&M.
Solbriller - Carlings.
Vest - Emmet.
Hettegenser - H&M. 
Skjorte - Vailent.
Bukse - H&M.
Sko - Converse.  

Her er gårsdagens antrekk. Legg merke til den nye veska mi fra Zara. Elsker fargen! Den kostet ikke mer enn 699 kroner, hvis dere lurte. Solbriller - Ray Ban.
Jakke - J. Lindeberg.
Genser - H&M.
Skjorte - Minimum.
Jeans - Nudie Jeans.
Sko - Eurosko.
Veske - Zara.  

Ryktene tilsier at det er snøstorm hjemme i Molde. Det er jo helt motsatt av det fine været her på Østlandet. Jeg benyttet derfor muligheten til å gå lettkledd og vårlig den siste dagen min i Oslo. Uff, jeg vil ikke hjem.. Ikke bare på grunn av været, men også fordi jeg har hatt det så fantastisk bra denne uken sammen med gode venner. En ting er i hvert fall helt sikkert, og det er at jeg skal flytte nedover så snart det lar seg gjøre. Birte har allerde pakket kofferten og dratt tilbake til Bergen. Flyet mitt går klokken 22:30, så det er ikke lenge før også jeg må ta farvel med storbyen og min kjære Julia. Denim jakke - Lee. 
Skjerf - H&M.
Genser - Tiger Of Sweden.
T - Skjorte - Zara.
Bukse - Humör. 
Sko - Converse.  Skinnjakke - H&M.
Hettegenser - H&M.
T-shirt - Zara.
Jeans - H&M.
Sko - Converse.
Tøyveske - Urban. 
Solbriller - Ray Ban. 

Her er kveldens antrekk:Skinnjakke - H&M.
T-Skjorte - Tiger Of Sweden.
Armbånd - Calvin Klein. 
Jeans - H&M.
Sko - Eurosko.  

Like or dislike?Solbriller - Ray Ban. 
Jakke - J. Lindeberg.
Genser - Zara.
Skjorte - J. Lindeberg.
Jenas - Nuudie.
Boots - Eurosko.Solbriller - Sand. 
Jakke - Zara.
Skjorte - Polo by Ralph Lauren.
Mobilveske - P.A.P.
Bukse - Cheep Monday.
Boots - Zara.  Jeansjakke - Lee. 
Skjorte - H&M.
Jeans - H&M.
Sko - Converse.  

Her er dagens antrekk. Legg merke til jeansjakka fra Zara. Kjøpte den i forrige uke, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

 

Solbriller - Ray Ban. 
Skjerf - H&M. 
Denim jakke - Zara.
Singlet - Carlings.
Bukse - H&M.
Sko - Converse. 

Hva synes dere?

Siden det var så deilig vær i dag benyttet jeg anledningen til å ta noen close-up bilder av dagens outfit. Her i Molde begynner det nemlig å gå imot vår. Det måtte selvfølgelig feires med converse og collage jakke. Fint og flott med vinter altså, men nå vil jeg ha sommer!!

Er det flere enn meg som ser frem til å legge vinterjakka på hylla eller? 

Collage jakke - Morris.
Solbriller - Ray Ban.
Genser - Day Birger.
T-skjorte - Zara.
Bukse - H&M.
Sko - Converse.

God dag! Her i Molde skinner sola, for første gang siden jeg kom hjem på perm faktisk. Deilig! På grunn av sykdom ble jeg nødt til å jobbe på Bunnpris i dag. Ettersom jeg reiser tilbake til Oslo i morgen hadde jeg egentlig ikke tid, men alltid kjekt med ekstra cash vet dere. Nå skal jeg ned i byen og kjøpe morsdagsgave, før jeg setter snuten hjemover til familien. Jeg blir nemlig borte i litt over en måned denne gangen, så da er det viktig å ta ordentlig "farvel." 

Her er forresten dagens outfit, håper dere liker det! Caps - H&M.
Solbriller - Ray Ban.
Vest - Emmet. 
Camouflage skjorte - Vailent.
T-Skjorte - Emmet.  
Armbånd - Calvin Klein / H&M.
Bukse - Cheap Monday.
Boots - Zara. 

Lue - Zara.
Skjerf - Zara.
Jakke - Zara.
Genser - H&M.
Bukse - H&M,
Sko - Eurosko.  Jakke - J. Lindeberg.
Genser - Zara.
Slips - Volt.
Skjorte - H&M.
Armbånd - H&M.
Bukse - H&M.
Boots - Zara. 

Jakke - Urban. 
Genser - Urban.
Skjorte - Urban. 
Bukse - H&M.
Boots - Zara. 

Like or dislike?

Hvilket antrekk liker du best?Jakke - PenField.
Sløyfe - H&M.
Skjorte - Zara.
Genser - H&M.
Bukse - H&M.
Sokker - H&M.
Sko - Tiger Of Sweden.  

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits