God morgen! I går var det som kjent finalefest for Paradise Hotel 2013. Jeg nådde dessverre ikke helt til topps, men er alikevel kjempe fornøyd med å ha kommet så langt som jeg faktisk gjorde. Det har vært en fin opplevelse å være med på Paradise Hotel. Alle de flotte menneskene jeg har blitt kjent med, både foran og bak kamera, er uten tvil det beste med hele oppholdet. Nå er det over og vinnerne er kåret. Litt vemodig, men samtidig veldig deilig. Fint å kunne slippe å uroe seg for hva som kommer til å bli vist på tv-skjermen, og ikke. Jeg vil også benytte anledingen til å takke alle dere som har heiet på meg. Hyggelig å lese alle kommentarene dere legger igjen på bloggen, facebook og mail. Selv om eventyret i Mexico er over håper jeg dere fortsatt vil følge meg videre her på bloggen. 

Her sammen med de beste; Triana, Isabell og Pia. ♥

Kristian Rene og Remi. 

Janni, Oda og Martine. 

Gratulerer med en velfortjent seier, Tina! 

Bilder fra kjendis.no.

Hvem av dere fikk med seg finalen? Og hva synes dere om vinnerparet?  

God dag solstråler! Hadde dere en fin 17. mai eller? Jeg for min del hadde en fantastisk dag! Startet som tidligere nevnt med champangefrokost hjemme hos Isabell og Pia før vi dro på Aker Brygge. Etter mye om og men endte vi til slutt opp på Lekter´n, hvor jeg møtte utrolig mange koselige mennesker. Det skal dere vite, jeg setter så sykt stor pris på alle dere som kommer bort og roser meg. Det går rett i hjerterota, for å si det sånn. Senere på kvelden dro vi til OAK i Hegdehaugsveien. Der var det stappfullt dansegulv og bra musikk. Kosa meg maks!

Har dessverre ikke noen bilder fra gårsdagen, så da får dere nøye dere med bildene fra premierefesten til Paradise Hotel: 

Herlige Martine og kjekke ThomasLaurette og en random. Damemagneten Sander.

Gutta boys! Birger, Mads, Thomas og Amir. Karim, Charlotta, Thea og Kristian Rene. 

Isabell, meg og Louis. Vakre Triana.                                                                                                                            

I dag har jeg bare slappet av på terrasen og ladet batteriene. Hva som skjer videre i kveld er enda usikkert. Været er jo helt nydelig, så det spørs om det blir noe sprell. Med dette ønsker jeg dere en fortreffelig pinseaften. Husk at dere kan følge meg på instagram: @glennhenriksen.   

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits