//Inneholder annonselenker.

Mange av dere har etterspurt hvilke grooming produkter jeg bruker og i den anledning tenkte jeg det var passende å skrive et eget innlegg om det. For et par måneder siden ble jeg introdusert for en hudpleieserie for menn kalt Bulldog. Dette er produkter som er basert på naturlige ingredienser og spesielt utviklet for menns hud. De inneholder essensielle oljer og andre naturlige, effektive ingredienser som gir et strålende reslutat ved barbering, rens og fuktig av huden. Jeg vil også nevne at produktene er dermatologisk testede. Bulldog Natural Skincare har dessuten fått en rekke utmerkelser: Årets Hudpleie i magasinet Café og Årets herreprodukt i Cosmopolitan Beauty Awards er to av dem. Dette er en hudpleieserie som i følge min ærlige mening har virkning og best av alt, de koster ikke skjorta.  

Shower Gel - HER // Face Wash - HER // Face Scrub - HER // Ansiktskrem - HER // Deoderant - HER 

Shower Gel
Orginal Showegel fra Bulldog er en oppfriskende dusjsåpe med pleiende og fuktighetsgivende Aloe Vera og oppfriskende mentol. Dusjsåpen inneholder naturlige ingredienser som ikke tørker ut huden. 

Orginal Face Wash
En skånsom rengjørningsgel som tar bort møkk, overfladig fett og døde hudceller. I motsetning til såpe med høy pH-verdi, så tørker ikke Bulldog Face Wash ut huden. Det anbefales å bruke denne før barbering, for å myke opp skjeddstubbene. Brukes morgen og kveld. 

Face Scrub
Bull Dog Peeling fjerner skånsomt døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen for å gi huden et friskt lyster. Denne unike formelen inneholder små runde korn fra kokosnøtt, sheasmør som myker opp og nypeolje som pleier og beroliger. Face Scrub brukes en til to ganger i uken. Den brukes etter at du har vasket ansiktet som vanlig. Avslutt med Bull Dog Orginal Moisturiser. 

Orginal Moisturiser
Dette er en fuktighetskrem for menn med aktive ingredienser som fornyer huden og tilfører fuktighet. Den trekker raskt inn i huden uten å føles fet eller klissete. Siden den inneholder grønn te, vitamin E, grønne alger og planteoljer lukter den ganske friskt. Brukes morgen og kveld etter rengjøring og barbering. 

Orginal Deoderant
En mild og skånsom deoderant som er laget av naturlige mineralsalter. Den motvirker bakterer og gir en tynn, beskyttende hinne i opptil 24 timer, uten å tette igjen porerne eller missfarge klærne dine. Det beste med denne deoderanten er at den er fri fra parabener, alkohol, konserveringsmidler, fargeevne, parfyme og aluminium klorhydra.  Min soleklare favoritt blant disse produktene er peelingen, Orginal Face Scrub. Denne bruker jeg en til to ganger i uken. Hver gang etter at jeg har brukt den føler jeg meg så ren og glatt i huden. En sikker vinner for å bli kvitt/forebygge urenheter i ansiktet.   

Farge: Svart
Størrelse: 41 1/2 
Pris: 600,- (ordinær pris 799,- eks. frakt)

For et par uker siden bestilte jeg meg sko fra New Balance. Skuffelsen ble derfor stor da jeg fant ut at de var små. Er det noen av dere som er interessert i å kjøpe de?

Salg fungerer slik:
1. Send meg mail på glenns91@hotmail.com
2. Jeg gir deg kontonummeret mitt og så snart pengene er inne på konto så sender jeg skoene til deg.
3. Frakt er inkludert i prisen.  

Jeg har i grunn alltid hatt ganske hvite tenner, men det ikke like lett å ta vare på det hvite smilet. Spesielt jeg som er litt for glad i brus. Tidligere har jeg prøvd tannbleking som man får kjøpt på vita osv, men det funket ikke i det hele tatt. De siste månedene jeg har med jevne mellomrom brukt whitestrips fra Dentway. Jeg vil ikke si at forskjellen er hårreisende, men litt forbedring har det selvfølgelig vært. Så hvis du er missfornøyd med fargen på tennene dine og du er i tvil om hvilken tannblekning du skal kjøpe har jeg kun en ting å si: Whitestrips fra Dentway. Det gir i hvert fall resultater! Og husk det folkens, jeg reklamerer aldri for produkter jeg ikke er fornøyd med.

Whitestrips fra Dentway finner du HER. Pris: 445 kr.  

I motsetning til mange andre tannblekningsprodukter er stripsene fra Dentway veldig lett å bruke, og du trenger ikke å ha de på lenger enn 30 minutter. Inni en sånn pakke finnes det to strips. En til å ha på tennene oppe og en til tennene nede. De påføres helt enkelt som et plaster. 

For å oppnå maks effekt anbefaler jeg dere å bruke Dentway sin egen tannkrem. Du finner den HER.  

OBS! Jeg vil også gjøre oppmerksom på at bildene i dette innlegget IKKE er redigert, med unntak av at jeg har lagt på et filter fra pixlr.com/express kalt "Ronny". Det utgjorde ingen forskjell på fargene på tennene. Da jeg vet at det er mange som tror jeg redigerer tennene mine hvite.  

God kveld! Siden jeg kom tilbake på hotellet i dag formiddag har jeg ikke vært utenfor døra. På grunn av søvnmangel og hodepine ble jeg nødt til å droppe turen til Fløybanen. Ganske synd i grunn ettersom sola skinner og jeg hadde gledet meg til å se utsikten over Bergen. Trøster meg med at det kommer flere sjanser.. I stedet tenkte jeg dette var en gylden mulighet til å vise dere hva jeg har med meg i toalettmappa når jeg er ute på reisefot. Det skal også sies at det er begrenset hvor mye man får med seg som flyvert. 

Nedenfor ser dere hva som allitd være med på tur: 

 Klokke - HER // Toalettmappe - Mulberry

1. Hugo Boss Eu De Toilette - HER  // 2. Deo Stick Hugo Boss - HER // 3. Barberskum - HER // 4. Biotherm Homme - HER // 5. Fudge Matte Hed - HER // 6. Tannbørste 7. Whitening Toothpaste - HER // 8. Tanntråd // 9. Neglesaks // 10. Barberhøvel - HER // 11. Hårvoks // 12. Dentway Whitestrips - HER // Hårtrimmer - Braun.

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits