God kveld! Da er jeg tilbake i Oslo etter en heidundranes tur med danskebåten. Det var som fryktet dårlig internettforbindelse på båten, så oppdateringene kommer litt på etterskudd. Håper det går bra! Jeg reiste som tidligere nevnt sammen med hele PR-linjen på BI og hvis jeg ikke husker helt feil så var vi ca. 60 stykker til sammen. En stor gjeng med andre ord! På søndag hadde styret i studentforeningen laget en quiz som vi fikk bryne oss på. "Laget" mitt stakk dessverre ikke av med førsteplassen og vinflasken, men vi hadde det innmari gøy fordet. Senere på kvelden var det middag og festligheter som stod på agendaen, før det neste dag var klart for shopping i København. 

Før ombordstigningen.

Taxfree shopping! Det blåste stiv kuling oppe på dekk. Her poserer jentene i kjent Titanic stil. Haha. 

Buffeten var faktisk helt innafor. Man kunne velge mellom alt fra hummer til kanari. 

Jeg var så heldig å dele rom med disse flotte jentene. Isabell, meg, Tina og Helene. Rommene var riktignok ikke større enn et bøttekott, men vi klarte oss overraskende bra ut fra omstendighetene. Vi kunne selvslagt oppgradert oss til et større rom hvis vi ville det, men vi ble alle enige om å bo nede med de andre. "Danskebåten" er jo ikke akkurat noe cruise til Karibien, så da sparte vi oss heller for pengene og brukte det på shopping i stedet. Formen i dag har vært rimelig redusert, men jeg tenker likevel å ta turen på håndballtrening. Jeg tror jeg har godt av å løpe litt etter alle de festlighetene jeg har vært med på i det siste. Bilder og tekst fra dag 2 i København kommer i et eget innlegg. Vi blogges!  

Howdy Ta det helt med ro, jeg har ikke glemt dere! Jeg har bare vært litt opptatt med alt annet enn å være aktiv på sosiale medier de siste dagene. I morgen har jeg som tidligere nevnt mid-term eksamen i faget "Introduksjon til kommunikasjon". Det høres kanskje ut som et veldig overkommelig fag, men det er ikke så enkelt som det høres ut som. Boken er skrevet på engelsk og det blir brukt mange rare ord, og uttrykk som ikke er like lett å forstå. Jeg føler meg ikke så alt for godt forberedt, men det får bare gå som det går. Etter morgendags eksamen er overstått kan jeg i det minste ta helg med god samvittighet. Dere skal ikke se bort i fra at jeg feirer med noe godt i glasset.  

Proteinbarene til Atkins har blitt min nye guilty pleasure om dagen! De funker veldig bra som et mellom måltid og smaker faktisk veldig godt. Den tar ikke bare knekken på sulten, men den hjelper også å bli kvitt søtsuget. Got to love it! Favoritten min er riktignok den som smaker brownies. 

Flere enn meg som er gira på helg!? 

God fredagskveld! Vi har bare forelesning på tirsdager og onsdager, noe som betyr at man må være strukturert og jobbe mye på egenhånd. I dag har Helene og jeg tilbrakt hele dagen på lesesalen, og jeg vil påstå at vi har vært veldig flinke begge to. Det ble selvfølgelig litt skravling mellom slagene, men det er jo nesten obligatorisk dersom man skal klare å holde ut i åtte timer. For min del er det ganske uvant å sitte stille og lese dagen lang, så det hjelper å ha en study buddy. Jeg går ut ifra at de fleste av dere skal bruke helgen på avslapping og/eller ting dere liker å gjøre? Jeg derimot har ikke annet valg enn å prioritere skolearbeid. Forstå meg riktig, jeg klager ikke. Dette er jo noe jeg har valgt selv. Dessuten vil jeg henge med i forelesningene og da går det ikke an å ligge hjemme å dra seg. 

I Markedsføringsledelse har vi allerede fått utdelt en innleveringsoppgave som skal være ferdig til neste uke. Heldigvis (for min del) en interessant bok med litt bilder og illustrasjoner, noe som gjør den lett å lese. 

Brillefin eller nerd? Hva synes dere? Haha. 

Resten av fredagskvelden skal nytes i godt selskap på Olivia ved Aker Brygge. Ha en fin helg da dere! Vi blogges.  

God morgen! I skrivende stund sitter jeg på skolen. Forelesningen starter ikke før kl 09, men jeg valgte å komme litt før for å unngå kø og stress. Ute skinner solen og temperaturen er faktisk veldig behagelig for å være i slutten av august (hvis dere lurte). De siste ukene har det nemlig vært Bergen-tilstander her i hovedstaden, så litt solskinn var absolutt på sin plass. Dette er min andre ordentlige skoledag og så langt må jeg si at jeg liker meg her på BI. Det eneste faget jeg merker at jeg kunne vært foruten er Markoøkonomi, men det er jo bare fordi jeg ikke er så innmari god med tall. Kommunikasjonsfagene derimot, føler jeg det er mye lettere å forstå sammenhengen av. Etter skolen i dag skal jeg møte min tidligere samboer, Mette. Vi skal trene og lage middag sammen! Gleder meg veldig til å treffe henne igjen. Ønsker dere en fantastisk onsdag! PS! Jeg har en veldig kul konkurranse på instagram gående. Check it out! :-)  

RIktig god torsdagskveld alle sammen! Mye har skjedd siden sist og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Forrige onsdag startet jeg på BI i Nydalen. Jeg var både redd og opprømt før første skoledag. Etter den offisielle mottakelsen (immatrikuleringen som det så fint heter) ble vi fordelt på forskjellige auditorium ut ifra hvilken linje vi skulle gå. Der ble vi igjen delt opp i faddergrupper bestående av ca. 20 personer. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med gruppen min da vi alle kom veldig fort overrens. Allerede onsdagkveld hadde vi kick off med CLMD & Coucheron på Chateu Neuf. Siden den gang har det gått i ett med fest og moro. Jeg hadde på forhånd hørt at fadderuken på BI var sinnsyk bra, men jeg hadde aldri i verden forestilt meg at den skulle være SÅ bra! Klovner i kamp, rebusløp, pool party og piratfest er bare noen av de tingene vi har vært igjennom den siste uka. I morgen skal ti fantastiske dager feires på selveste Sentrum Scene. Nilsi kjent fra "Senkveld" skal være programleder og det blir delt ut premier til blant annet "Årets Fadder", "Årets Fadderbarn" og "Årets Faddergruppe. Artister som Gabrielle, Admiral P og Arif skal sørge for god stemning og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg på en verdig avslutning av Fadderullan 2014. 

Nedenfor ser dere noen snapshots fra uka som har gått: 

 

Piratfesten med hele PR-linjen, som fant sted ute på en båt i Oslofjorden, var uten tvil den beste dagen! Jeg elsker temafester og synes det var veldig moro å være sjørøver for en dag. 
Nå som fadderuken begynner å gå mot slutten er det på tide å ta fatt på studiene og finne tilbake til hverdagen. Som dere kanskje skjønner begynner jeg å bli mektig lei av alkohol. Ikke bare skal jeg tilegne meg kunnskap den kommende tiden, men jeg har også en stor plan om å finne tilbake til kondisjonen. GLEDER meg med stor G og komme inn i rutiner bestående av trening og et sunt kosthold. Håper alle sammen har fått en fin skolestart (med mindre du har blitt rammet av lærerstreiken) og at alt står bra til! :-)  

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits