Noe av det morsomste jeg vet er å bla tilbake i arkivet og se tilbake på gamle blogginnlegg. På denne tiden i fjor jobbet jeg som flyvert i SAS, bodde i kollektiv i Oslo og hadde kjæreste. Meeen det er mye som har forandret seg siden den gang. Kollektivet er bytttet ut med en toroms på Majorstuen, jobben i SAS er byttet ut med studier og kjæresten er byttet ut med ungkarslivet. Sistnevnte er riktignok ikke noe å skryte av, men så kan man heller ikke være stolt over alle de valgene man tar her i livet. Gjort er gjort, spist er spist. Jeg har nå blitt et år eldre og endel erfaringer rikere. Forhåpentligvis blir det kommende året og den nye veien jeg har valgt å gå like spennende som det året som har gått. Rart å tenke på at bildene nedenfor er tatt for et år siden, ja for når jeg ser på de føles det som det var i går: 

SVALBARD! 

Cathrine og meg på stopp sammen i Tromsø. Isabell og meg på Fole Godt i Molde. 

Her sammen med Julia på Aker Brygge. Ååå, som jeg savner å ha henne i nærheten av meg! <,3 

Noen av dere faste lesere som husker disse bildene?


PS! Jeg hadde blitt veldig takknemlig om du tok deg tid til å stemme meg frem til Nordic Blogger Awards 2014. Da er du også med i trekningen om et gavekort fra Zalando. Trykk på bildet under for å nominere meg.

Zalando Nordic Blogger Awards 2014

Juli:
Halvveis i året. Jeg fullførte utdanningen som flyvert og var rimelig fornøyd da jeg fikk vingen min. I tillegg til mye jobbing fikk jeg også nyte noen late sommerdager hjemme i Molde.  

August:
Kombinert med jobb fikk jeg oppleve mye denne måneden. For første gang var jeg i Tromsø og på Svalbard. Moro å utforske nye steder i det vakre landet vårt.  

September: 
Fra sørlandskos i Kristiansand sammen med Kristina Andersen til underholdningsshow i Kristiansund med Anne Kat. Sosialt samvær, fest og moro lot seg gjøre selv i en travel hverdag.  

Oktober: 
Høsten la seg over hovedstaden og det var på tide å pakke seg inn i varme klær. V.I.P kveld på Oslo City og weekend tur til London var uten tvil noen av høydepunktene denne måneden.  

November:
Det startet bra med en etterlengtet haloweenfest sammen med resten av kollektivet i Oslo. Kun dager etterpå fikk jeg sjokkbeskjeden om at kona til pappa hadde gått bort. Ufattelig trist og ikke minst urettferdig. Store deler av måneden ble tilbrakt hjemme sammen med pappa. 

Desember: 
Siste innspurt på jobben før jeg reiser hjem til Molde på en etterlengtet juleferie. Venner og familie er utvilsomt stikkordet for denne måneden.   

Alt i alt har jeg hatt et innholdsrikt år. Det har bestått av blod, svette, tårer, glede, sorg, nedturer, oppturer, kjærlighet, elsk, hat, varme og kulde. Jeg har ikke bare blitt et år eldre, men jeg har også blitt mange erfaringer og opplevelser rikere. Disse ville jeg aldri byttet bort mot noe. Jeg vil med dette rette en stor takk til alle mine familiemedlemmer og venner som gjør livet verdt å leve. Uten dere hadde jeg ikke klart noe som helst. Sist, men ikke minst vil jeg også benytte anledningen til å takke alle dere som leser bloggen min. Uten alle kommentarene og responsen fra dere ville ikke denne minnedagboken på internett vært nedlagt for lenge siden. Jeg gleder meg til å ta fatt på 2014! Forhåpentlivis blir dette et bra år med minst like mange gode øyeblikk som i 2013. ♥ 

Januar:
Jeg feiret nyttårsaften hjemme i min daværende leilighet sammen med blant annet Torill, Anne May og Linda Merete. Hele januar måned gikk med til å fullføre førstegangstjenesten, noe som resulterte i lite blogging. Jeg måtte nemlig jobbe ekstra siden jeg skulle førtidsdimme på grunn av deltakelsen i Paradise Hotel. 

Februar:
I likhet med januar var jeg også i februar måned lite aktiv på bloggfronten. Årsaken til det var at jeg reiste til Mexico den 8.februar. I all hemlighet måtte jeg forsvinne fra alt som het facebook, instagram og blogg. Tro meg, dette var ingen enkel oppgave. Heldigvis kunne jeg unnskylde meg med at jeg var på militærøvelse. Mihi. 

Mars:
I midten av Mars kom jeg tilbake fra Mexico. Da dro jeg tilbake til Molde, hvor jeg jobbet, trente og hang med venner. I grunn en veldig fin måned med mye sol og sosialt samvær. 

April:
I tillegg til jobb og trening hjemme i Molde var jeg også endel i Oslo på besøk hos Julia. 

Mai:
Min innsjekk på Paradise Hotel 2013 ble endelig offentligjort. Det førte til at jeg tilbrakte store deler av måneden i Oslo sammen med Julia og mine venner fra Paradise. "Endelig" var det min tur til å få litt oppmerksomhet. Haha. 

Juni:
1. juni flyttet jeg ut av leiligheten min i Molde og bestemte meg for å flytte til Østlandet. Siden Julia allerede hadde leilighet i Oslo flyttet jeg inn hos henne. Finalefesten for Paradise Hotel og flere bloggevent stod på agendaen. Denne måneden begynte jeg også på kurs for å bli flyvert. En spennende måned hvor jeg stiftet bekjentskap med mange flotte mennesker. 


Andre og siste del av 2013 er rett rundt hjørnet, so stay tuned!! :-) 

Hepp! Jeg koser meg gløgg i hjel på landet! Fantastisk natur og best av alt, hyggelige mennesker. I går var vi på fest sammen med noen venner av Kristian. Det var veldig koselig! Vi sang og danset til den store gullmedaljen. Enda godt det er litt avstand mellom husene. Haha! Jeg fikk også møte hele Norges vine kjendis, Vegard Harm. JA, han er like morsom i virkeligheten! :-) 

Caroline, Vegard, Kristian, Ida (tvillingsøsteren til Kristian) og Gabrielle. 

 I dag skal Kristian og jeg på kino. Vi skal se den nye skrekkfilmen "The Conjuring." Jeg har hørt at den skal være ganske bra. Noen av dere som har sett den? 

1. Mest av alt savner jeg min fantastiske kjæreste, Kristian. Gleder meg mer enn noe annet til jeg skal besøke han i helgen. ♥

2. Jeg savner hjembyen min, Molde. Bare se på den vakre utsikten jeg hadde fra rommet mitt: ♥

3. Jeg savner å spise biff med fløtegratinerte poteter og soppsaus. Nam! ♥

4. Jeg savner å shoppe! ♥

5. Jeg savner å gå i boots på vinteren. ♥

6. Jeg savner moldejentene mine, Kirsten og Torill. ♥

7. Jeg savner min søte mormor, som jeg er så glad i. ♥

8. Jeg savner feite Pusur. Nabokatten som alltid kommer på besøk hjemme i Molde. ♥9. Jeg savner å ha mitt eget rom med system i sysakene, rettere sagt en ryddig garderobe. ♥

10. Jeg savner å jobbe på Bunnpris Fuglset. ♥Flere enn meg som savner noe akkurat NÅ? 

Etter å ha snoket rundt på youtube kom jeg plutselig over noen av mine gamle videoblogger. Nedenfor ser dere en bildesamling fra da jeg startet å blogge i 2009 frem til 2011. Nå i ettertid angrer jeg på at jeg slettet den gamle bloggen min, gl3nns.blogg.no. Jeg har i det minste denne videsnutten å se tilbake på. Ikke verst bare det! Legg forresten merke til hvor mye Julia og jeg har forandret oss. 

Kjenner dere igjen noen av bildene?

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits