God kveld sprekinger! Da var 90 minutter med blod, svette og tårer et tilbakelagt kapittel. Jeg er strålende fornøyd med dagens innsats og føler virkelig at jeg har fått en bra start på uka. No more comfort er i følge min mening den beste gruppetimen Elixia har å tilby. Jeg elsker kombinasjonen av styrke og utholdenhet. Formen er riktignok helt ræva og det er ingen tvil om at jeg har et stort forbedringspotensiale. Heldigvis har jeg June med på laget, noe som gjør det mye lettere å komme seg over kneika. Nå som det nærmer seg jul blir det en stor utfordring å motstå god mat og festligheter, men da får man heller være disiplinert å kompansere med regelmessig trening. Right?   

June og jeg, rødsprengt og jævlig, etter dagens workout. 

Til kvelds ble det Yoghurt, druer, havrepannekaker med cottage cheese, blåbær, banan og kanel. Yummy. Oppskriften på havrepannekakene finner dere HER. Nå er det natta på denne gutten. Vi blogges i morgen. 

God kveld! Da er jeg hjemme igjen fra Danmark og tidenes pressetur med Victorinox. Det siste døgnet har vært helt fantastisk, for ikke å snakke om dagen i dag. Jeg har klatret, gått på line og prøvd zip line på dansk jord. Kamera er stappfullt av fine bilder som jeg gleder meg til å dele med dere, men det må vente til i morgen. I skrivende stund har jeg besøk av June. Vi har nettopp laget oss taco som vi skal kose oss med imens vi ser reprisen av idol. Håper dere har fått en fin start på helgen!    

Blidspent gutt på morgenkvisten utenfor Johanneberg Hotel. 

Hei, hopp! En kjapp oppdatering fra meg! Som tidligere nevnt reiser jeg i dag til fjells i forbindelse med lanseringen av Atkins sin nye sportsbar. I natt skal jeg (sammen med flere andre bloggere) sove på Fossheim høyfjellshotell, hvor vi får servert en treretters middag. I morgen skal vi bestige Norges største fjell, nemlig Galdhøpiggen Nå som jeg har klart å skaffe meg alt av fjellutstyr gleder jeg meg til å dra på tur. Kamera skal selvfølgelig være med på slep, så jeg kan love dere bildedryss fra både kveldens middag og morgendagens lansering på selveste Galdhøpiggen.Bussen går klokken 15:00 sharp, så jeg må nesten runde av her skal jeg komme tidsnok. Håper dere har hatt en fin tirsdag så langt, vi blogges fra hotellet!  

Hallo, hallo! Det viste seg at jeg klarte å bomme på tiden til motbakkeløpet, så da ble det gruppetime på Elixia i stedet. For første gang på flere måneder var jeg med på "No more comfort" (det som tidligere het Back 2 basic). Shit, så tungt det var! Er det en gruppetime jeg vil anbefale dere å være med på så er det NMC. Tunge vekter og høy intensitet tok i hvert fall pusten fra meg. Det skal sies at dette var min andre økt for dagen, noe som gjorde det en smule tyngre. Ellers så vil jeg si at dette har vært en gledelig mandag. Mens jeg satt på skolen fikk jeg en tlf fra sjefen på Filippa K i Hegdehaugsveien som kunne meddele at jeg har fått jobb. Som dere kanskje vet har klær og mote alltid vært en av mine store interesser, noe som Filippa K sin stil, enkelhet og kvalitet har vært med på å forme. Gleder meg! :-)

Alt fra Nike (hvis dere lurte). I morgen skal jeg (tro det eller ei) på Galdhøpiggen sammen med blant annet June. Dette kommer like brått på for meg som det gjør for dere, men man må jo være litt spontan innimellom, eller hva? Forteller dere mer om det i morgen! Nå skal jeg dusje og spise litt mat før jeg tar kvelden. Ønsker dere en riktig god natt. 

God formiddag dere! Jeg startet dagen med en etterlengtet treningsøkt på Optimal Trening på Bislett, sammen med en gjeng spreke damer. Dere har vel alle smakt eller hørt om saften ZERoh! regner jeg med? Arrangementet var nemlig satt opp i regi av dem og livsstilsmagasinet Shape Up. Da June ringte meg i går kveld og spurte om jeg hadde lyst til å bli med var jeg litt skeptisk. Først og fremst fordi det startet så innmari tidlig, men også fordi jeg hadde sett for meg aerobic eller zumba. Der tok jeg rimelig feil! Treningsøkten skulle jammen meg vise seg å være en av de bedre jeg har vært med på.

I 45 seige minutter kjørte vi sirkeltrening hvor vi jobbet to og to på hver stasjon. Det startet bra, men etter vi hadde kommet halvveis begynte jeg å kjenne blodsmaken i munnen. Jeg hadde en viss anelse om at formen ikke var helt på topp, men jeg visste ikke at den var rævkjørt. Hehe. Hvis det ikke hadde vært for de to personlige trenerne som pisket oss rundt ville jeg gitt opp for lengst. Til gjengjeld føler man seg helt fantastisk etterpå. Ja, for hva er vel bedre enn å starte dagen med trening?   

Finn Willy..

Etter at treningsøkten var over fikk vi servert litt forfriskninger og vi fikk hver vår goodiebag. Cottage cheese med musli, rosiner og en dash ZERoh! smaker forresten himmelsk! Hvis dere ikke allerede har smakt det så anbefaler jeg dere å prøve. Du kommer til å bli hekta! Noe annet dere også må prøve er å lage saftis eller isbiter med din favorittsmak fra ZERoh! Siden saften er sukkerfri og smaker godt kan du nyte store mengder uten å få dårlig samvittighet. Det liker vi, sant?  


Hvem skulle trodd at dette bildet av June er tatt ETTER trening? Ikke jeg i hvert fall! ♥

Flere enn meg som elsker ZERoh!? Og hvilken smak liker du best? 

Hei! Har dere hatt en fin start på den nye uken? Det har i hvert fall jeg! Etter at jeg hadde spist frokost var det bare å kle på seg å komme seg ut. Blå himmel, sol og nypreppa løyper. Hva mer kan man ønske seg på fjellet? Gøy å oppleve Gaustablikk på en finværsdag også. Med kamera på slep fikk jeg knipset noen bilder fra dagens skitur. Og dere, legg merke til den vakre naturen! Her snakker vi GRATIS terapi for kropp og sinn på høyt nivå. :-) 

Dere må tro det smakte god med en iskald ramlösa halvveis i løypa. 

Nederst i dalen ser dere Rjukan. 

Jeg har lenge ønsket meg nye langrennski og på mandag gikk jeg derfor til innkjøp av nytt skiutstyr. Det skal sies at jeg ikke har mye erfaring med å stå på ski, men av en eller annen grunn har jeg alltid elsket det! Når man i tillegg føler at man får det til er det jo ekstra moro. Heretter er det med andre ord ingen unnskyldning for å ikke bli med på skitur. God trening er det også! Allerede til helgen skal jeg til Gaustablikk for å stå på ski, både langrenn og slalom. Gjett om jeg gleder meg! :-)  

Ski og sko fra Fischer. Staver fra Swix. Når man skal ut å gå på ski er det selvfølgelig viktig med skikkelige klær. Jakke, bukse, hansker og lue fra Bjørn Dæhlie holder meg både varm og moteriktig ute i løypa.Noen av dere som liker å gå på ski? 

God formiddag alle sammen! Jeg er fortsatt hjemme i Molde. I utgangspunktet skulle jeg reise tilbake til Oslo i forrige uke, men siden jeg var så uheldig å skade ryggen lot det seg ikke gjennomføre. Etter en tur hos legen fikk jeg påvist at det "bare" var en muskelskade i korsryggen.Takket være voltarol tre ganger daglig, en god dose tålmodighet og tv-serier er jeg på bedringens vei. Dette var ikke akkurat drømmestarten på det nye året, men det er lite jeg får gjort. Jeg vet i hvert fall at så snart jeg blir frisk og rask skal jeg sette i gang med treningen for fullt. Helt siden jeg begynte å jobbe som flyvert i fjor sommer har aktivitetsnivået mitt bare gått nedover. Jeg har alltid vært fysisk aktiv og det har jeg tenkt til å fortsette med. Ja, jeg vil selvfølgelig ha en fin og markert kropp. Hvis jeg skulle sagt noe annet ville det vært en løgn, men det er også viktig å tenke på helsa oppi alt dette treningshysteriet. Jeg tenker at det er viktig å la trening bli endel av hverdagen og ikke minst, livsstilen din. Sånn som det har vært til nå har fysisk aktivitet kombinert med jobben min vært et eneste stort mas. Det skal det altså bli slutt på!

Vi vet jo alle hvor godt vi har det med oss selv etter at vi har trent, så hvorfor ikke gjøre oss selv denne tjenesten. Jeg er brennsikker på at dersom du gjør trening til en plikt og et kjedelig tidsfordriv så er terskelen til å miste motivasjonen veldig lav. Kunsten er å finne en treningsmetode som du synes er gøy. Jeg for min del har i alle år spilt håndball og aldri sett på det som en plikt, nettopp fordi jeg synes det er moro. Nå i senere tid har jeg også begynt å få interesse for styrketrening og jeg ser hvilket utbytte det gir meg på håndballbanen. I løpet av dette året har jeg derfor satt meg som mål å bli enda mer fysisk aktiv: Gå på ski, løpe i fjellet, spille håndball, trene styrke og svømme. Hvorfor? Jo helt enkelt fordi jeg vet at disse sunne aktivitetene gir meg overskudd, livsglede og en bedre helse. 

Håper alt står bra til med dere! :-) 

Hei dere! Selv om jeg ligger med vond rygg og forkjølelse betyr det ikke at jeg ikke kan gå til innkjøp av treningsutstyr. Ja, for hva er vel ikke mer motiverende enn å dra på trening i nytt treningstøy? Den nye kolleksjonen til H&M har mye kult, og det til en overkommelig pris. Jeg har blant annet bestilt meg en ny shorst og et par fargerike t-shirts. Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favoritter. La deg også inspirere ved å se videoen helt nederst i innlegget. 

 

Så, hvordan ligger dere an på treningsfronten? 

Hei! Jeg har hatt hjemme-standby fra klokken 04:00 i natt, men ble "heldigvis" ikke kalt ut. Det betyr at jeg kan slappe av resten av kvelden og være sosial. Først ut på agendaen er en etterlengtet treningsøkt. Jeg var veldig flink i forrige uke og trente hele fem dager, så da gjenstår det å se om jeg klarer å følge trenden fremover. Klokken 17 skal jeg avgårde på spinning på Elixia. Det blir moro! Kanskje ikke akkurat når det står på som verst, men etterpå derimot. Forresten! Jeg har laget meg en ny spilleliste på spotify, den inneholder musikk som egner seg godt til styrketrening. Du finner den HER. Enjoy! :-) 

Flere enn meg som har planer om å trene i dag? 

God formiddag sprekinger! Jeg startet dagen med en etterlengtet workout i nytt treningstøy. Utrolig å tenke på hvor stor innvirkning klærne har på treningslysten. Ja, for med løpetights og overdel fra individu.no følte jeg meg som en gud da jeg løp gjennom Frognerparken i dag morges. Nesten så jeg hadde glemt hvor deilig det er å starte dagen med morgencardio! Satser på å gjøre dette til en vane igjen. Når man attpåtil har utstyret i boks finnes det ingen unnskyldning for å ta beina fatt.  

Overdel - HER // T-skjorte - Umbro. // Compression Tights - HER // Sko - Nike. 

Nå bærer turen videre på jobb. I natt skal jeg sove i Trondheim. Både kamera og macen er med på slep, så dere skal ikke se bort ifra at det kommer et innlegg i kveld. Ha det fint så lenge! Vi blogges :-)  

// Deler av antrekket er sponset.

Jeg har alltid drukket vanlig vann før, under og etter trening, men fremover blir det garantert Imsdal Aktiv. Min smaksfavoritt er uten tvil eple. Den er frisk på smak og er verken for søt eller sur. Tro det eller ei, men jeg har faktisk merket positiv effekt etter å ha drukket Imsdal Aktiv i forbindelse med trening den siste måneden. Dere tenker kanskje at jeg bare prater bullshit, men det gjør jeg altså ikke. 

I motsetning til vanlig vann er Imsdal Aktiv en fullverdig isotonisk sportsdrikk som inneholder alt det du trenger for økt ytelse og utholdenhet når du trenger det mest. Dessuten er det den eneste sportsdrikken som er basert på rent kildevann som ikke inneholder noen kunstige tilsetningsstoffer. Dette passer meg perfekt enten jeg skal prestere på eller utenfor håndballbanen. Ut ifra tabellen ovenfor kan vi se at Imsal Aktiv har mer av de viktigste mineralene man trenger å erstattet under hard trening, i forhold til f.eks Powerade. YT sportsdrikk på sin side inneholder over 50% mer sukker/karbohydrater enn Imsdal Aktiv, noe som passer mest for profesjonelle idrettsutøvere som trenger ekstra mye sukker. 

Imsdal Aktiv og annen sportsdrikk bør kun drikkes når man trener i over 60 minutter. Trener man under en time og har spist/drukket tilstrekkelig på forhånd vil det holde om man får i seg nok vann uten tilsetninger. For å kunne holde prestasjonen oppe og få mest mulig ut av de hardeste/lengste treningene hjelper sportsdrikk til å:

» Gjenopprette væskebalansen. 
» Fylle raskt opp glykogenlagrene.
» Erstatte tap av mineraler man mister ved svette.
» Holde bedre på væsken i kroppen. 
» Gjøre det lettere å drikke nok (god smak). 

Noen ganger er det ikke nok å drikke vann dersom du vil få max ut av de lengste og hardeste treningene: 

» Vann re-hydrerer ikke kroppen bra nok ved langvarig og hard trening. 
» Vann inneholder ikke tilstrekkelig med karbohydrater, salter og mineraler. 
» Vann absorbere og holder ikke på væsken like effektivt. 
» Vann forbedrer ikke ytelsen på lik linje med sportsdrikk. 
» Vann slukker tørsten for tidlig 
    - Sportsdrikk med natrium fremmer behovet for å drikke nok
    - Den gode smaken gjør det lettere å drikke mer 

 

» Bruk sportsdrikk kun til harde treninger over 60 min (før/under/etter).
» 1 flaske 0,7 per time holder.
» Sørg for å være i væskebalanse før trening og konkurranser. 
» Drikk før tørsten melder seg og før du går tom for energi.
» Husk å drikk ofte (hvert 10-15 min), gjerne i små porsjoner (100-150 ml).  

Hvordan delta i Imsdals Facebook-konkurranse? 

1. Trykk HER for å lese Fitnesbloggen.no sin artikkel om sportsdrikk.
2. Svar riktig på DISSE 3 spørsmålene for å være med i trekningen.

 

LYKKE TIL! :-) 

Skrevet i samarbeid med Imsdal // Ærlige meninger.

God kveld i stuen! Første del av denne mandagen gikk med til innekos foran tv-en sammen med kjæresten i den ene armkroken, og lille Zara i den andre. Været har vært litt skiftende de siste dagene. I det ene øyeblikket er det strålende sol og før jeg vet ordet av det er himmelen dekt av regnbyger. Det positive med sånt vær er at man kan ligge inne og late seg med god samvittighet.

Aporopos! Tidligere i kveld var jeg på årets tyngste treningsøkt på Elixia Colusseum, nemlig Back 2 basic. For de av dere som ikke vet hva det er kan jeg si så mye som at det er tøff trening i stasjoner, "the army way". Man jobber i grupper fordelt på de ulike stasjonene i 45 sekunder med 10 sekunder pause mellom hver øvelse. Etter to runder skal jeg love deg at du er tappet for krefter. Jeg har i hvert fall bestemt meg for å delta på denne timen fremover. Forhåpentligvis finner jeg tilbake til den gode formen jeg engang hadde. 

Jeg kjøpte meg forresten ny treningsoverdel på H&M i Bogstadveien i dag. Kun 150 kroner betalte jeg. Billig, ikke sant? 

Helt "tilfeldig" at den matchet joggeskoene mine, hvis dere lurte. 

Kveldsmaten bestod av en stor skål med havregryn, ferske blåbær, kanel og iskald melk. Yummy!Etter at jeg var ferdig på trening dro Kristian, Julia og jeg på Bahamas solstudio for å opprettholde brunfargen. 

Nå venter en lang og deilig dusj før jeg skal stupe i seng. Min siste natt sammen med Kristian for denne gang. Trist.. God natt alle mine flotte lesere! Sov godt når den tid kommer. Vi blogges i morgen. :-) 

God kveld i stugu! Som jeg skrev i forrige innlegg startet jeg dagen med spinning. Siden Cathrine jobber på Elixia Ullevål falt det seg naturlig å dra dit. Det er uten tvil det fineste treningssenteret jeg har vært på noensinne. Som dere kanskje ser på bildet under ligger spinningsalen vis a vis inngangen, med vinduer til både resepsjonen og bakkenivå. I motsetning til for eksempel Colusseum kommer det altså inn dagslys og det hjelper skikkelig på stemningen. Dessuten er resten av senteret stort og moderne med fasilliteter som spa og solarium. Med andre ord, flere gode grunner til å trene på Elixia Ullevål. 

Ingenting er bedre enn å starte dagen med fysisk aktivitet. Ja, for i dag har jeg vært full av energi og ikke merket noen tendenser til trøtthet i det hele tatt. Passer meg utrolig bra nå som det begynner å nærme seg den store eksamensdagen. 

Nå har jeg nettopp spist tidenes middag! Som bestod av ovnsbakt laks med supplerende tilbehør ala Cathrine. Jeg legger ut oppskriften i morgen. Gled dere! Resten av kvelden er satt av til oppgaveskriving.. Ha det fint så lenge! Vi blogges sprekinger. :-) 

Nå har jeg nettopp sett kveldens episode av Paradise Hotel. Det begynner å nærme seg finalen og folk ryker ut som fluer. Spennende altså! Tidligere i kveld var jeg på spinning på Elixia Colusseum. Ettersom treningslysten ikke er helt på topp om dagen var dette et perfekt alternativ. Fytti, så tungt det var! Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var så dårlig trent. Følte meg som en flodhest der jeg satt og tråkket med livet som innsats. Til gjengjeld følte jeg meg som kongen på haugen da jeg var ferdig. Den følelsen. Haha! Så snart jeg kommer meg over kneika vet jeg at både motivasjonen og kondisen kommer på løpende bånd. Men som vi alle vet, ingenting kommer av seg selv. Hvordan er treningslysten deres om dagen? 

God kveld sprekinger! Dagens løpetur var en av de bedre jeg har hatt på lenge. Det har garantert sammenheng med at jeg løp ute og ikke på 3D-mølla. Frisk luft, varierte omgivelser og fin natur er bare noen av fordelene ved å løpe utendørs. Når sant skal sies er det ikke så veldig mye natur på Majorstuen, men Frogneparken funker fint. Da jeg bodde i Oslo pleide jeg å løpe rundt Sognsvann, der er det jo rett så idyllisk. Etter 30 minutter i løypa med relativt høyt tempo vil jeg si meg fornøyd med egen innsats:  Disse skoene er helt fantastisk å løpe i! Man kjenner nesten ikke man har de på foten engang.

Nå skal Julia og jeg gjøre oss klare til kveldens festligheter. I morgen er det som kjent Kristi Himmelfartsdag, så jeg regner med at det blir folksomt ute på byen. Jeg og flere av gjengen fra Paradise skal på Barouqe i Bygdøy Alle 5. Gleder meg! Sees vi der? 

God kveld i stugu! Sammen med min faste treningspartner, Torill, dro jeg som tidligere nevnt på trening. Med motivasjonen på topp og musikk på øret kjørte vi en effektiv styrkesøkt med fokus på bryst og triceps. Selv om det var folksomt på treningssenteret slapp vi heldigvis å vente på de ulike appratene. Det er noe av det verste jeg vet! En ting er at det drar ut tiden, men jeg mister også gnisten hvis jeg ikke får gjort de forskjellige øvelsene i riktig rekkefølge. Da vi kom hjem var det frem med proteinbøtta til Torill. Jeg må seriøst kjøpe meg eget pulver asap! Så spytt ut hvis dere har forslag til hvor jeg kan skaffe kosttilskudd som ikke koster skjorta og smaker godt. 

Denne bøtta har Torill kjøpt på xlife. Vurderer å kjøpe samme selv, da jeg synes vanilje smacker goodt! Ikke før jeg hadde kommet inn dørstokken var det av med skjorta. Dere skjønner, Torill liker meg best uten klær. He he..Dagens middag bestod forøvrig av ovnsbakt laks med brokkoli, fullkornsris og agurksalat. Det smakte himmelsk! Legger ut oppskriften i morgen. Nå er jeg tappet for energi og rimelig klar for å finne senga. I morgen skal jeg jobbe i barnehagen igjen. Mener å huske at vi skal ut på tur! Så jeg krysser fingre og tær for at værgudene er på vår side. God natt søtinger. Blogges i morgen! :-) 

God fredag alle sammen! Til en forandring kunne jeg sove lenge i dag. Jeg stod ikke opp før klokken 11 nemlig. Det var helt fantastisk å sove ut! Kvikk og opplagt går jeg nok en arbeidshelg i møte. Startet dagen med en deilig frokost før jeg hoppet i treningstøyet og dro på trening. Trente biceps og rygg i dag, hvis dere lurte.Nå må jeg bare finne noe sunt og godt å spise til middag før jeg skifter til Bunnpris uniformen og gjør meg klar for jobb. På søndag kommer forresten Julia hjem til Molde! Ååå, som jeg gleder meg! Viktig å ha noe å se frem til vet dere. I hvert fall når dagene kun går med til jobb og trening.  

God helg da folkens! :-) 

God morgen godtolk! Da var det mandag igjen da gitt. For min del betyr det en ny dag med jobb, men før den tid skal jeg på trening. Triceps, bryst og skuldre står for tur i dag. Kan ikke huske sist jeg løftet benk, så det blir spennende å se hvor mye jeg tar. Jeg har nemlig mistet endel muskelmasse i løpet av de siste månedene. Grunnen til det er helt enkelt fordi jeg har slurvet med treningen. Heldigvis skal det ikke mye til før jeg er tilbake der jeg var. Planen nå er å starte rolig med et par styrkeøkter i uka, for så kombinere styrke og utholdenhet etter hvert som formen tar seg opp. Det funket sist, så jeg satser på at det funker denne gangen også. 

Frokosten bestod av havregryn, melk, jordbær, blåbær, rosiner og kanel. Nam!Nå må jeg løpe! Ønsker alle sammen en fantastisk mandag. :-)  

God morgen! Det er søndag og jeg er full av energi (#denfølelsen, haha!). Været er heller ikke så aller verst og i den anledning startet jeg dagen med en frisk morgencardio. Nå bærer turen videre på jobb! Jeg hadde i utgangspunktet fri, men ble oppringt i går kveld og da måtte jeg selvfølgelig si ja. Cash is king vet dere! Eneste minuset med å jobbe i dag er at jeg ikke er hjemme når samboerene mine kommer hjem fra Egypt. Jeg har midtvakt, så da får vi heldigvis litt av kvelden sammen. Gleder meg til å høre hvordan de har hatt det på tur!  

 

Har forhåndsskrevet et innlegg som kommer i løpet av dagen, så følg med. Ønsker alle mine fantastiske lesere en deilig søndag!! :-)

Hei kjære lesere! Da er jeg ferdig trent og klar for jobb. Skal bare jobbe tre timer for ei som skal på fotballkamp. Trente forøvrig biceps og rygg i dag. Det kjennes på kroppen at jeg har vært litt for lenge på latsiden. Nå er det skjerpings! Ja, for det er trossalt ikke lenge til sommeren er her og da vil jeg selvfølgelig føle meg komfortabel uten klær. Aporopos klær! Når jeg kommer hjem fra jobb må jeg hive meg rundt og rydde rommet mitt. Det ser bokstavligtalt ikke ut. Sånn går det når man har vært på reisefot.

Nok tomsnakk fra min side. Ville i grunn bare stikke innom for å ønske dere en herlig lørdag! Dere er best. ♥

Siden det var så fint vær i dag bestemte jeg meg for å knyte på meg løpeskoene og jogge ute. Som oftest pleier jeg å dra til gamle Molde stadion, for så løpe rundt fotballbanen til jeg stuper. Men på grunn av snø og is var den dessverre stengt. Det stoppet ikke meg i å gjennomføre en etterlengtet treningsøkt, så i stedet løp jeg Molde rundt. Den delen av byen jeg bor i vel å merke. I takt med musikken brukte jeg cirka 30 minutter. Godt fornøyd med det ettersom jeg ikke har vært i aktivitet på en stund. Når det er sagt er jeg sykt glad for at jeg valgte å trene utendørs til fordel for den slitte 3D-mølla jeg ellers ivaretar kondisen på. Ingenting er som frisk luft og vakre omgivelser.  

Nå tar jeg kvelden med god samvittighet. I morgen venter en ny dag med blant annet jobb og trening. Vurderer forøvrig å dra hjem på familiebesøk også. Det begynner å bli en stund siden sist jeg var hjemme nemlig. God natt og sov godt alle sammen. 

God kveld i stugu! I dag trosset jeg latskapen og dro på trening. Min første treningsøkt etter jeg kom hjem fra militæret faktisk. Føltes ubeskrivelig deilig å være tilbake på mølla. Med oppdatert spilleliste på øret gikk intervalløkten som hånd i hanske. Det er riktignok påskeferie, men det betyr ikke at man skal sitte på rumpa fra morgen til kveld. Gjør det vel?Har dere trent i dag? 

God kveld sprekinger! Har dere hatt en fin dag? I tillegg til rydding og klessvask har jeg selvfølgelig vært på trening. Sammen med min kjære treningspartner, Torill, trente jeg biceps og rygg. Siden vi skulle rekke håndballkampen mellom Norge og Frankrike måtte vi være effektiv. Med kroppen full av motivasjon var ikke det noe problem. På alle åtte øvelsene brukte vi ca. 60 minutter.

Dette trente jeg i dag:

1. Hang-ups: 3 x max.
2. Nedtrekk: 3 x 10.
3. Sittende roing: 3 x10. 
4. Stående horisontal bicepscurl: 3 x 10. 
5. Stående bicepscurl: 3 x 8.
6. Kne- og håndstøttende roing: 3 x 10.
7. Stående enarms hantelcurl:  3 x 10.
8. Armhevinger: 3 x 15.  God kveld kjære lesere! Da har jeg endelig fullført ukas første treningsøkt. Ja, dere leste riktig! De siste dagene har jeg hatt skikkelig vondt i vilja. Treningslysten har rett og slett ikke vært til stedet. Når man tilbringer 13 timer av døgnet inne på et treningssenter burde det ikke eksistere unnskyldninger for å ikke trene. Like før stengetid tok jeg til fornuft og skiftet om til treningstøy. Hadde oppdatert spillelisten på forhånd, så det ble drivkraften for å komme seg opp av stolen. Med antydninger til gnagsår på stumpen hadde jeg intet valg.

Det ble bakkeintervaller i dag. Etter ti minutter med oppvarmning, i et moderat tempo, gikk jeg over til intervaller på 4x4 min. (Stigning: 8%. Hastighet: 10.)  Et rent helvete mens det stod på som verst, men så ufattelig deilig etterpå. NÅ som jeg har kommet meg over kneika (ut av stolen) ser jeg faktisk frem til morgendagens styrkeøkt. Viktig å smi mens jernet er varmt vet dere! 

 

Foto: May Veronica Rundhaug. Januar 2012. 

Så, hvordan går det med treningen deres om dagen? Bedre enn meg håper jeg!

Hei hopp! Da er vi midtveis i uken allerde. Fytti, som tiden flyr! Liker ikke tanken på at jeg snart skal reise tilbake til Oslo. I hvert fall ikke når jeg trives så godt hjemme. Heldigvis har jeg bare tre månder igjen av førstegangstjenesten. Gleder meg som en liten unge til å bli ferdig! Så langt på denne herlige onsdagen har jeg ikke rukket annet enn å trene. Ja, jeg skal innrømme at jeg sov litt lenge i dag, men hva gjør vel det? Skjønnhetssøvn er vel så viktig som fysisk aktivitet og et sunt kosthold. Er dere ikke enig? 

Har forresten fått dilla på den nye sangen til Pitbull og Christina Agulera med "Feel this moment". Den er sykt bra! Hvis du sliter med motivasjonen er det bare å sette på den på full guffe, da kan jeg garantere deg at du får lyst til å bevege på skrotten.

Flere enn meg som får økt treningslyst av denne låta?

Da var ukas første styrkeøkt overstått! Fytti, så deilig! Kom litt sent i gang med treningen i dag på grunn av foredrag og fullt hus på Pro Gym. Motivasjonen ble ikke svekket av den grunn, heller tvert i mot. Jeg sprudler av treningslyst i disse dager, og godt er det! Mitt mål med treningen er å få markerte muskler, samt bli sterkere. Dette krever naturlignok tålmodighet og selvdisiplin. Dersom jeg finner tilbake til engasjementet jeg hadde i sommer skal ikke dette bli noe problem. Det handler bare om å komme inn i rutinene og prioritere riktig. Har dessuten bestemt meg for å gjøre små forandringer i kostholdet. Fra nå av er det slutt på store doser godteri og brusdrikking i ukedagene. Jeg skal ikke bli helt fantastik, men alt med måte.

I dag startet jeg på et splitt-program, hvor jeg trener hele kroppen fordelt på tre dager:

Mandag (styrke): Biceps og rygg.
Tirsdag (utholdenhet): Håndballtrening.
Onsdag (styrke): Triceps og bryst.
Torsdag (utholdenhet): Håndballtrening.
Fredag (styrke): Ben og mage. 

Var så sliten etter trening at jeg klarte ikke å holde mobilen i ro da jeg skulle ta bilde. Haha!

Kveldsmaten bestod av to skiver med spelt-brød, skinke, speilegg, majones og agurk. 

Ett glass melk og jordbær til "dessert." Nam-nam!

Jeg lurer på en ting, liker dere at jeg skriver om trening? Blir dere motivert? (Noe jeg håper at dere blir!) 

God kveld i stugu! Hvor skal jeg begynne? Kan starte med å fortelle det viktigste, VI VANT! Med et heidundrandes publikum kunne det ikke bli annet enn seier mot bortelaget, Stranda. De første minuttene av kampen lå vi under med tre mål, men etter hvert som vi ble varm i trøya putta også vi ballen i mål. Jeg for min del slet hele første omgang med å få ballen i mål. Lukene var der, men på tross av at jeg klarte å finte meg gjennom traff jeg enten stanga eller keepern. Det var en periode hvor jeg holdt på å eksplodere av frustrasjon, men etter noen minutter på benken fant jeg roen.

Utover i 2. omgang løsnet det for hele laget og vi tok sakte, men sikkert styringen. Jeg tror jeg kan konkludere med at spenningen i hallen var til å ta på. Det fikk i hvert fall jeg inntrykk av. Stillingen endte til slutt 26-24 og vi kunne endelig slippe jubelen løs! Det smakte godt med to poeng i dag, spesielt på hjemmebane. 

Lagbilde. Tenk, vi er det første herrelaget til Elnesvågen Omegn Idrettslag på 20 år! Jammen meg på tide!

Oppvarming. 

Spent gjeng før avkast!

"Hæ!? To-minutters utvisning, jeg!?"

Gutta på vei tilbake i forsvar. 

Stor takk til alle som møtte opp og heiet oss frem til seier! Vi kunne ikke drømt om et bedre publikum! 

Det skulle ikke stå på humøret hvert fall! Eller hva, Linn Kristin? 

Prøvde oss på "bølgen" etter kampen, men det gikk ikke så bra. Tror vi bør øve litt mer til neste gang. Hehe! 

 

Noen av mine herlige leserne som spiller håndball? I så fall, hvilket lag og hvilken posisjon spiller du på?

Da var ukas andre treningsøkt overstått. Er jeg ikke flink? Som tidligere nevnt kjørte jeg styrke på hele kroppen. Det tok meg litt over en time å gjennomføre programmet som består av 12 øvelser. Godt fornøyd med det, i hvert fall med tanke på at jeg ikke har trent styrke på et par uker. Nå skal jeg ta meg en velfortjent dusj, før jeg skal spise middag. I dag er det tirsdag, det vil si fisk. Her på Perminalen får vi alltid fisk til middag på tirsdager og torsdager. Ikke alle soldatene setter like stor pris på det, men jeg kunne ikke vært mer happy.  

En stk. svett og blid idrettsassistent!

Frukt og en liten neve med nøtter etter trening gjør virkelig susen!

Elsker disse nøttekubbene med pecan, cashew, mandler, havsalt & naturlig søtt.Vil dere at jeg skal legge ut treningsprogrammet jeg følger?

Fytti, så sliten jeg er! Kroppen er helt tappet for krefter. Mens det stod på som verst på mølla var det like før jeg kastet opp. Ubehagelig der og da, men sykt deilig etterpå! En god nyhet er at kneskaden er borte, og jeg kan herved erklære meg selv for skadefri. Det lover godt, med tanke på at jeg skal spille håndballkamp førstkommende lørdag. Årets første hjemmekamp vel å merke. Det blir moro! Siden jeg ikke får trent med laget denne uken må jeg være ekstra flink å trene på egenhånd. Dere skjønner, jeg har slitt litt med motivasjonen i det siste, så her gjelder det å finne gode argumenter for å holde koken.

Tommel opp for en god start på uken!

Med disse skoene kunne jeg løpt til krampa tok meg. 

Kanskje ikke det sunneste alternativet etter trening, men bedre enn godteri! (PS! For best effekt må den nytes med ren samvittighet!)

Nå venter kveldsmat på Perminalen før jeg tar kvelden. Ble minimalt med søvn i natt, så kjenner det skal bli godt å legge hodet på puta. God natt alle sammen! Vi skrives i morgen. 

Hei og velkommen! Mitt navn er Glenn Henriksen. Jeg er en 23 år gammel gladgutt fra Molde, bosatt i Oslo. Til daglig studerer jeg PR og Markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg har blogget om min hverdag siden 2009, da med fokus på mote, trening og reise. Ta gjerne en titt i arkivet når du først er innom. På gjensyn!

Instagram

AnnonserImage and video hosting by TinyPic

Design

hits